«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝ ( ΜΑΤΡΙΞ ) ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, άτομα που χαμογελούν, άτομα στέκονται και κουστούμιΜερικά άρθρα πέρα ότι είναι πάντα επίκαιρα, μας βγάζουν από το σκοτάδι, κάποιος θα πει πολύ αργά, εγώ θα πω ποτέ δεν είναι αργά!

ΤΑ ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΗΛΑΙΟ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝ ( ΜΑΤΡΙΞ ) ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΥΛΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ………….”Ποιοι είναι τα ‘’ΛΕΥΚΑ ΚΑΠΕΛΑ”;”

Τα “Λευκά Καπέλα» είναι μια αλληγορική αναφορά στους “καλούς” και προέρχεται από την αμερικανική κινηματογραφική παράδοση, σύμφωνα με την οποία οι καλοί καουμπόηδες φορούσαν πάντα άσπρα καπέλα και οι κακοί, (ληστές, ζωοκλέφτες, κακοποιοί, τσιφλικάδες) φορούσαν πάντα μαύρα καπέλα.

Αρχικά αναφερόταν σε μια μυστική ομάδα κυβερνητικών υπαλλήλων (ΗΠΑ) που εργάζονταν προς όφελος του λαού από τα τέλη της δεκαετίας του ενενήντα, αντιστεκόμενοι στην κλίκα.


Προέρχεται από τις επιστολές που γράφτηκαν από κάποιο άτομο, γνωστό τότε ως ‘’το περιστέρι’’, το οποίο άρχισε να δημοσιοποιεί τον μυστικό νόμο γνωστό ως NESARA, και που αναφέρεται στις πηγές του ως «Λευκά Καπέλα».

Ο NESARA ήταν ένα πραγματικός νόμος που δημιουργήθηκε ως αποτέλεσμα ενός χαμένου νομικού δικαστικού αγώνα από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τις τράπεζες το 1993, και ο NESARA δημιουργήθηκε για να επιλύσει αυτό το νομικό ζήτημα.

Μια ειδική ομάδα προσωπικού του Ναυτικού των ΗΠΑ ήταν επιφορτισμένη με την εφαρμογή του και οι προσπάθειές τους τελικά θα κορυφώνονταν με την ανακοίνωση του το Σεπτέμβριο του 2001.

Ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος κίνησε τα νήματα για την δολοφονία όλων των μελών αυτής της ομάδας και έτσι η εφαρμογή του νόμου σταμάτησε.

Η ομάδα υλοποίησης ‘’στήθηκε’’ για να δολοφονηθεί με το να βρίσκεται σε ένα ορισμένο μέρος και σε μια ορισμένη ημερομηνία και ώρα, προκειμένου να επικυρώσει τον νόμο.

Αφού συγκεντρώθηκε, έγινε η ‘’επίθεση’’ στους Δίδυμους Πύργους και το Πεντάγωνο στις 9/11/2001 είχε δε ως αποτέλεσμα να εξαλειφθεί όλη η ομάδα και κατόπιν με την χρήση του νόμου Patriot, που πέρασε την επόμενη κιόλας μέρα των γεγονότων της 911 να αποκρυβούν όλες οι εργασίες της.

Τα μέλη της ομάδας του Ναυτικού βρίσκονταν στα γραφεία τους στο Πεντάγωνο, όταν αυτό χτυπήθηκε από ένα βλήμα κρουζ που χρησιμοποιείται εναντίον πλοίων και είναι σχεδιασμένο να χτυπάει ακριβώς πάνω από την ίσαλο γραμμή και να διεισδύει στο μηχανοστάσιο πριν να εκραγεί.

Ένας ηλεκτρονικός ‘’φάρος’’ τοποθετήθηκε στα γραφεία των μελών της ομάδας για να το καθοδηγεί. Κανένα επιβατικό αεροπλάνο δεν ενεπλάκει.

Το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου στέγαζε το σύνολο του μηχανογραφικού κέντρου των διαδικασιών για την εφαρμογή του NESARA, επειδή οι υψηλού επιπέδου διοργανωτές, (Greenspan, Κλίντον) το έστησαν κατ’ αυτόν τον τρόπο.

Όλες οι λειτουργίες της εφαρμογής τοποθετήθηκαν σε γραφεία που βρίσκονταν στα κτίρια του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου (συμπεριλαμβανομένου και του Κτιρίου Επτά).

Όταν βρέθηκαν όλοι εκεί το πρωί της 911 δέχθηκαν επίθεση από δολοφόνους που δολοφόνησαν όλους όσους συνδέονταν με τις διαδικασίες του νόμου. Στη συνέχεια, όλα τα κτίρια που εμπλέκονταν κατεδαφίστηκαν με προεγκατεστημένα εκρηκτικά.

Το έργο αυτό ανατέθηκε σε ομάδες προερχόμενες εκτός των ΗΠΑ, ως επί το πλείστον εγκληματίες και άψυχους εργάτες που βρέθηκαν μέσα από τους παγκόσμιους μηχανισμούς πληροφοριών των ΗΠΑ, και προέρχονταν κυρίως από το Ισραήλ.
Έτσι, σε μια μέρα, στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001, δολοφονήθηκε το σύνολο της αρχικής ομάδας των “Λευκών Καπέλων’’ και το ιστορικό τους σβήστηκε από τα αρχεία.
Τώρα αποκαλούμε τους ομολόγους τους “Λευκά Καπέλα” επίσης.

Είναι οργανωμένοι σε παγκόσμιο επίπεδο αυτή τη φορά και περιλαμβάνουν πολλά περισσότερα άτομα απ’ όσα περιλαμβάνονταν κατά την 911, και μάχονται για την καταστροφή της συμμορίας των αδίστακτων εγκληματιών.

Σήμερα αυτή η ομάδα είναι πιο μυστικοπαθής και τα μέλη της προσλαμβάνονται όχι μόνο μέσα από τα τίμια μέλη της επιβολής του νόμου, αλλά και από μέλη εξωκοσμικών πολιτισμών, και ανθρώπους της Έσω Γης, οι οποίοι είναι εδώ για να εξουδετερώσουν τις δυνάμεις και τις δραστηριότητες των άψυχων εγκληματιών των οποίων η υψηλή κατεύθυνση προέρχεται από την Συμμαχία των Archon, μιας ολιγαρχικής κοινωνίας γαλαξιακών εγκληματιών, που έχουν χρησιμοποιήσει την Γη ως χωματερή για τις ψυχές εκείνων που δεν θα ήταν κατάλληλοι για drones (κατευθυνόμενες οντότητες) σε άλλους κόσμους στις πολύ-αστρικές κοινωνίες τους
Τα “Λευκά Καπέλα” είναι τώρα η Πλανητική Αντίσταση.

Η ευρεία γνώση του τι έχει συμβεί και του τι συνεχίζει να συμβαίνει στην παρούσα, έχει ενοποιήσει ειλικρινείς άντρες και γυναίκες σε όλο τον γαλαξία, που έχουν δεσμευθεί να τερματίσουν την βασιλεία του σκότους που έχει τόσο βασανίσει τον πλανήτη μας.

Αυτά τα «Λευκά Καπέλα» συνασπίστηκαν όχι μόνο στο όνομα της δικαιοσύνης, αλλά και στο όνομα του Δημιουργού για να χρησιμοποιήσουν τις αυξανόμενες σε ένταση συχνότητες για ένα αιώνιο Γεγονός που θα απαλλάξει αυτόν τον πλανήτη από το κακό για πάντα.

Το πέρασμα του ηλιακού μας συστήματος μέσα από τον χώρο υψηλών ενεργειών, καθιστά τώρα αυτές τις προόδους της αγάπης και της αλήθειας δυνατές όσο ποτέ άλλοτε.
Τα «Μαύρα Καπέλα» είναι ‘’τελειωμένα’’.

Ο χρόνος τους, και ο σκοπός τους έχουν φτάσει στο τέλος τους.

Ο τεράστιος πληθυσμός του πλανήτη μας πρόκειται τώρα να εισέλθει σε μια εποχή καθολικής υπηρεσίας προς όλην την Δημιουργία.

Η γενετική μας, το πνεύμα μας και οι ψυχές μας έχουν αναπτυχθεί και δοκιμαστεί για να ανταποκριθούν στις ανάγκες της του φωτός και της αγάπης που θα θεραπεύσουν τον Γαλαξία και θα φέρουν το σύνολο των όντων του σε Ένωση Αγάπης και Ειρήνης.

Η διαίρεση και οι διαμάχες δεν θα είναι πια μέρος του ‘είναι’ μας, καθώς οι υψηλότερες συχνότητες διώχνουν την άγνοια και το φόβο από την ύπαρξή μας.

Σύντομα, θα είμαστε όλοι ‘’Λευκά Καπέλα’’, ακτινοβολώντας το λευκό φως της αγάπης, της αλήθειας και της ειρήνης σε όλον τον Γαλαξία.

Είναι το πεπρωμένο μας.

Πάντα ήταν το πεπρωμένο μας.

Είμαστε ο λαός της Γης.

Μτφρ: Γ. Βουδούρης – 2016-03-06

Georgios Moyratidhs προς ΕΛ-ΛΗΝ ΓΟΝΟΣ ΘΕΟΥ ΔΙΟΣ

Αννα Αναγνωστοπούλου

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>