«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Το ISIS το ΚΚΕ και ο Σύριζα!

Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΚΑΙ Η ΙΣΛΑΜΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ

ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΩΝ

είναι η παγκοσμιοσκατοποίηση των λαών, δηλαδή η ανάμιξη με λαούς αμόρφωτους και ηλίθιους, έτσι ώστε να δημιουργηθούν κοινωνίες ευκολότερα διαχειρήσιμες από την παγκόσμια εξουσία των τραπεζιτών και την ΕΛΙΤ

Μία τέτοια ηλίθια μάζα είναι σαφώς οι Ισλαμιστές που πιστεύουν στην μετά θάνατον καλοπέραση με τις 72 παρθένες σφάζοντας κάθε άπιστο.


ISIS το όργανο της ΝΤΠ


Ο Αριστερός κρυφοΦασισμός

Η Ελλάδα έρμαιο των λαθρομεταναστών και προσφύγων που κλείνουν κεντρικούς δρόμους ! Με ποιο δικαίωμα κλείνουν αλλοδαποί τους Ελληνικούς δρόμους και διαδηλώνουν?
Που είναι η Αστυνομία και γιατί δεν επεμβαίνει, υπάρχουν διαταγές να αφήσουν τους ξένους να καταπατήσουν το Σύνταγμα και τα δικαιώματα της Ελλάδας και των Ελλήνων?
Μας ήρθανε στοιχεία πολλά και σε αυτό το σημείο θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ποιοι είναι οι αληθινοί οργανωτές αυτών των Αντισυνταγματικών διαδηλώσεων και περιμένουμε και από τους φορείς της Θεσσαλονίκης να απευθύνουν ερώτημα προς τον κύριο Μπουτάρη αν έδωσε αυτός η ο δήμος της Θεσσαλονίκης άδεια να κλείσουν οι δρόμοι από αλλοδαπούς!
Τα στοιχεία που μας ήρθαν και θα δημοσιοποιηθούν όταν πρέπει έχουν ήδη αποσταλεί προς όλους τους Ελληνικούς Πατριωτικούς συνδέσμους της Ελλάδας, καθώς φαίνεται ότι αυτό το τέρας που επικαλείται τα δικαιώματα των προσφύγων και λαθρομεταναστών, επικαλείται και τον θάνατο όσων αντισταθούν στην μετατροπή της Ελλάδας σε ένα γκέτο λαθρομεταναστών και προσφύγων, χαρακτηρίζοντας τους όλους ως φασίστες, ναζιστές, χρυσαυγίτες κλπ.
Με τα στοιχεία μαζί μας ήρθε και φωτογραφικό και άλλο υλικό μελών από όλη την Ελλάδα, κυρίως την Αθήνα, την Κρήτη και την Θεσαλονίκη.
Μαντέψτε λοιπόν ποιος είναι από τα ιδρυτικά μέλη της οργάνωσης αυτής που απειλεί με ΘΑΝΑΤΟ, ευθέως όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που θα αντισταθούν στην Ισλαμοποίηση της Ελλάδας?
Αγαπητοί φίλοι και φίλες αυτός ο Αριστερός Φασισμός είναι άνευ λογικής καθώς απουσιάζει κάθε λογική και κάθε επιθυμία διαλόγου, δηλαδή δεν είσαι με αυτούς είσαι για αυτούς αυτόματα Φασίστας, Ρατσιστής, Μουσολινιστής και Χρυσαυγίτης και προτρέπουν στα μέλη τους να ¨Τσακίσουν¨ όλους όσους σταθούν εμπόδιο στα σχέδια των Νεοταξιτών Σατανιστών της Νέας Παγκόσμιας Τάξης Πραγμάτων!
Που είναι οι Εισαγγελείς, που είναι οι Αξιωματικοί, που είναι οι Δικαστικοί? Ποιοί είναι όλοι αυτοί και γιατί πρέπει εμείς να τους υπομένουμε αλλά και να κινδυνεύουμε να εκφράσουμε ακόμα και την εναντίωση μας και την διαφωνία μας, όπως αυτά τα δικαιώματα δίνονται και προστατεύονται από το Ελληνικό Σύνταγμα ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ?
Ιδρυτικά -Συντονιστικά μέλη της ΚΕΕΡΦΑ …. TA TΣΙΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ, ΚΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ISIS ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ ΔΟΛΟΦΟΝΩΝ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ
Πέτρος Κωνσταντίνου της “Ανταρσίας – ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με τις 20 Μ.Κ.Ο., Awais Muhammad- Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδας- ο Δημήτρης Ταβουλάρης Δημοτικός Σύμβουλος “ ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – Βάσω Καραϊνδρου συνταξιούχος Δικηγόρος-Θανάσης Καμπαγιάννης Δικηγόρος Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2103232871, 6932828964
KEEΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ
Τι ζητάνε? -ΑΝΟΙΧΤΑ ΣΥΝΟΡΑ, ΟΧΙ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ
-Ελληνική Ιθαγένεια σε ΟΛΑ τα παιδιά λαθρομεταναστών και προσφύγων σε πρώτη φάση και στην δεύτερη ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ και ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ !
-Να μην υπάρχουν κλειστά κέντρα Φιλοξενίας,

-ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΟΥΝ
-ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
-ΝΑ ΜΗΝ ΟΠΛΟΦΟΡΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
-ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΕΣ ΟΡΘΟΔΟΞΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΙΓΟΝΤΑΙ ΤΑ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
-ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ
-ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΙΣΛΑΜΙΚΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
-ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ
ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ-ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥΣ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΞΕΝΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ …..

Ψάχνουμε να βρούμε το Βίντεο όπου το ΚΕΕΡΦΑ και ο Ανθέλληνας κάνει διαδήλωση για τον αδικοχαμένο Μανώλη Καντάρη, για την Μυρτώ την Ασπασία, όπου θά φωνάζει είμαστε όλοι….. ΕΛΛΗΝΕΣ….

Τι ;;; δεν υπάρχει ;;;

Ποιός είναι ο Κωνσταντίνου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ (Κλίκ εδώ)
ΚΕΕΡΦΑ κατά Ελλάδας (Κλίκ εδώ)

Το ISIS το ΚΚΕ και ο Σύριζα!
Κάποιος που έχει κανάλι στο Youtube γράφει (στα αραβικά) κάτω από ελληνικά βίντεο ότι το ισλάμ θα κατακτήσει τον κόσμο. Στις συνδρομές του, εκτός από κανάλια που είναι υπέρ του ISIS, έχει επίσης το κανάλι του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ. Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε σε τι κίνδυνο βρίσκεται η χώρα μας.

Ο Ανθελληνισμός των

Εβραιο-αναρχιδίων


Το ΚΚΕ και το ΕΑΜ στη Μυτιλήνη

Η επιβολή του εποικισμού στην Ελλάδα με αλλοεθνείς λαθροπίθηκους ήταν πρακτική του Χίτλερ την οποία συνέχισε ο Σκόμπυ….
Η αριστερά και οι πατριώτες κυνήγησαν και τον Χίτλερ και τους εποίκους;

Κοίτα τι έκαναν οι κομμουνιστές και το ΕΑΜ στους εποίκους του Σκόμπυ

Δεκέμβρης του 44 στην Μυτιλήνη.


ΒΙΝΤΕΟ ΣΟΚ! ΤΖΟΡΤΖ ΣΟΡΟΣ:

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ.. ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.

Αφιερωμένο σε όσους έρχονται στην σελίδα και μας βρίζουν κάθε φορά που θα ανεβάσουμε κάτι με θέμα τους μετανάστες. Φαίνεται πως τους χαλάμε το «πανηγύρι» (είστε και πολλοί πανάθεμά σας… δεν προφταίνουμε να σας κάνουμε ban)

Στο βίντεο λοιπόν αυτό παρακολουθήστε τον Κο Σόρος να σας αναλύει γιατί οι μετανάστες είναι οι σωτήρες μας.Αλλες λύσεις δεν υπάρχουν;
Είναι ο μόνος δρόμος για την ανάπτυξη;
Γι αυτό λοιπόν πτωχεύσαμε;
Για να έρθουν οι μετανάστες να μας «σώσουν»;
Αυτοί θα φέρουν την ανάπτυξη;

Μόνο που θα έπρεπε να μας πείτε τι είναι η ανάπτυξη που εννοείτε
Να μας πείτε ποιών τα πορτοφόλια θα αναπτυχθούν
Πάντως, σίγουρα όχι των απλών και τίμιων ανθρώπων.

Να αναφέρουμε επίσης, πως ο Κος Σόρος, φέρεται να ελέγχει και να χρηματοδοτεί κάποιες από τις ΜΚΟ που δραστηριοποιούνται και στην χώρα μας.

Είναι λογικό λοιπόν, κάποιοι ανθέλληνες λαθρολάγνοι λεγεωνάριοι, να αναστατώνονται κάθε φορά που θίγονται τα έσοδά τους. Κάθε φορά κάποιος ή κάτι πάει να τους χαλάσει το πανηγύρι.

Αυτοί που μας λένε ότι οι άλλοι μας ταϊζουν σανό, είναι τελικά αυτοί που μας το ταϊζουν.

Λοιπόν… όχι άλλο σανό ώς όχι άλλο κάρβουνο.
Ο κόσμος σας έχει πάρει χαμπάρι

θέλετε να προσφέρετε;
Σταματήστε να επαγγέλεστε την λαθρολαγνεία και βγείτε στους δρόμους να κάνετε αντιπολεμικές διαδηλώσεις
Τι είπατε;
Oι αντιπολεμικές διαδηλωσεις δεν σας φέρνουν κέρδη;
A ναι!… σωστά…. Συγγνώμη!

Διαβάστε επίσης για τον ρόλο του ανθρωπόμορφου κτήνους που λέγεται

George Soros

Ο Τζορτζ Σόρος προσφέρει 500 εκατ. δολάρια σε πρόσφυγες και μετανάστες
George Soros: Ο…ιδιοκτήτης της Ευρώπης!!!
ΑΡΧΕΙΑ DC LEAKS: ΠΩΣ Ο ΣΟΡΟΣ ΜΕ ΤΟ RUSSIA PROJECT ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ
Εκπαιδευτική προσφυγολαγνεία

Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Να θυμίσω…. ΣΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΘEΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΤΑΞΟΥΝ στις δικές τους κοινωνίες οτι οι μακελάρηδες του Βελγίου και της Γαλλίας ήταν παιδιά μεταναστών που σπούδασαν σε αυτές τις χώρες…
Το Ισλάμ είναι επιθετική θρησκεία και δεν καταλαβαίνει τίποτα…
ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΜΑΣ ???


Ελλάδα: Ανοιχτές απειλές απο τον πρόεδρο των Πακιστανών για Πόλεμο

Γαλλίδα που γεννήθηκε και κατοικεί στο Καλαί-Calais(Γαλλία), εξιστορεί τις συνέπειες των Hot Spots (πόλεις μέσα σε πόλεις) για τους Λαθρομετανάστες.
Η Μαφία των πολιτικών που συνεργάζεται με τη Νέα Τάξη για τη δημιουργία του Πολυ-κουλτουραλισμού, της Πολυ-πολιτισμικότητας της κατάργησης των θρησκειών σε μια Πανθρησκεία κλπ.
Τα αποτελέσματα άρχισαν να φαίνονται στο Καλαί της Γαλλίας.
Σύντομα θα έχουμε τα ίδια και στη Χώρα μας.

Οι Μπίζνες Καλά Οργανωμένες

Οι εισοδιστές «καημένοι» λαθρομετανάστες

Αναρωτιέστε γιατί υπάρχει τόση αλληλεγγύη για τους  λαθρομετανάστες ???  μα είναι απλό …

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!!!!

Οι δικαιούχοι αυτών των χρηματοδοτήσεων είναι οι ελληνικές αρχές (συνολικά 178 εκατ. σε υπουργεία, αστυνομία, στρατό, ακτοφυλακή, υπηρεσία ασύλου, υπηρεσία πρώτης υποδοχής κ.α), καθώς και διεθνείς και ευρωπαϊκοί οργανισμοί και ΜΚΟ (συνολικά 175 εκατ. στον Διεθνή Οργανισμό Μετανάστευσης, το Ευρωπαϊκό Γραφείο Υποστήριξης Ασύλου και την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες).

Επιπλέον, η Ελλάδα έχει προπληρωθεί τα 229 εκατ. ευρώ, από τα 509 εκατ. ευρωπαϊκών κονδυλίων που δικαιούται, στο πλαίσιο των εθνικών προγραμμάτων, για την περίοδο 2014-2020 (294,5 εκατ. από το Ταμείο για το Άσυλο, τη Μετανάστευση και την Ενσωμάτωση) και 214,7 εκατ. από το Ταμείο για την Εσωτερική Ασφάλεια).

Στο πλαίσιο αυτών των χρηματοδοτήσεων συμπεριλαμβάνεται και η χρηματοδότηση των εξόδων μεταφοράς των αιτούντων άσυλο, που μετεγκαθίστανται σε άλλες χώρες της ΕΕ (500 ευρώ για κάθε μετεγκατάσταση, συνολικά 35,1 εκατ., ενώ 13,5 εκατ. προπληρώθηκαν στην Ελλάδα το Φεβρουάριο του 2016).

Τέλος, σύμφωνα με την Επιτροπή, μέσα στο 2016 έχει ανακοινωθεί η απευθείας χρηματοδότηση συγκεκριμένων έργων ύψους 198 εκατ. ευρώ, ενώ συνολικά για την περίοδο 2016-2018, η εν λόγω χρηματοδότηση έργων μπορεί να φτάσει τα 700 εκατ. ευρώ.


Στην παγκόσμια αχταρμοποίηση στρατεύονται και οι πράκτορες του  «πατριωτικού ΕΠΑΜ»
Ορίστε η γραμμή του ΕΠΑΜ για το προσφυγικό,…. Ο αρχιτέκτων της συνεργασίας Επαμ – Υπατης Αρμοστείας ομολογεί ότι ήδη κάνει συναντήσεις με τον περιφερειάρχη Πελοπονήσου και τους Δημάρχους για να εγκαταστήσουν κέντρα προσφύγων στην Πελοπόνησο,

ακούστε τον στο 13ο ΛΕΠΤΌ, οι Θέσεις του είναι ακριβώς οι θέσεις της Υπατης Αρμοστείας !!!

Και η θέση του Καζάκη !!!!! …..
Οποιος μιλάει για Σύρους είναι πράκτορας και μαλιστα καθυστερημενος -γιατι δεν πηρε ειδηση οτι τα αφεντικα του αλλαξαν γραμμη στο τι λενε- , ολη η  ελλαδα ξερει και πλεον ακομα και ο Μουζαλας το επιβεβαιωνει οτι οι 8 στους 10 δεν ειναι προσφυγες αλλα λαθρομετανάστες
29/3/2018
Απίστευτο: Από την Τουρκία περνούν στην Ελλάδα μετανάστες μέχρι και από τη… Τζαμάικα!

Ένας εφιαλτικός έρωτας στο Ισλάμ

 Πριγκίπισσες «αργοπεθαίνουν» σε χρυσή «φυλακή» της Σαουδικής Αραβίας

Νεαρή Σύρια αποκηρύσσει το Ισλάμ «Ο πατέρας μου με έβαλε σε δημοπρασία»

Ισλάμ & σκλάβες του sex

Τι λέει το Κοράνι


Ισλαμική κουλτούρα – Σεξ με μικρά αγόριαΠαιδοφιλία, Βιασμοί, και Ναρκωτικά

Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιαν 2017

.Δείτε τι συμβαίνει στο Πακιστάν και όχι μόνο,είναι οι άνθρωποι που μπαίνουν καθημερινά στην χώρα μας έχοντας τον βιασμό,την παιδοφιλία και την διαστροφή στην κουλτούρα τους. Δείτε επίσης πως οι ναρκομανείς εκεί έφτασαν το ένα εκατομμύριο.


Πως να δείρετε την γυναίκα σας

σύμφωνα με το Κοράνι


Η παιδεραστία στο Ισλάμ

δείτε τι λέει 11χρονη νύφη


Η νεκροφιλία στο Ισλάμ

Δημοσιεύτηκε στις 9 Οκτ 2016

Το Ισλαμικό κόμμα στην Αίγυπτο το 2012 νομιμοποίησε την νεκροφιλία εντός 6 ωρών από τον θάνατο της γυναίκας τους.Το βίντεο είναι αφιερωμένο στον υπουργό Φίλη που θέλει να βάλει τις ιδέες αυτές και στα παιδιά μας. , εφόσον θα διδάσκεται το Ισλάμ στα Ελληνόπουλα.Η κατάσταση στην χώρα μας είναι τραγική κάναμε 400 χρόνια για να απαλλαγούμε από αυτές τις ιδέες και τώρα αν δεν ξυπνήσουμε θα τα διαλύσουν όλα.


Σύντομη αποκαλυπτική ιστορία του Ισλάμ από την Λιβανέζα Brigitte Gabriel

Πάμε τώρα να δούμε τι διδάσκουν τα παιδιά τους που γεννιούνται σε ξένες χώρες, και κάποιοι ηλίθιοι προσπαθούν να τους εντάξουν στις χώρες τους.

ΔΕΝ ΕΝΤΑΧΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ 400 ΧΡΟΝΙΑ


Πρώην μουσουλμάνος συγγραφέας αποκαλύπτει τι είναι το ισλάμ στο ZDF

Δημοσιεύτηκε στις 21 Νοε 2016

Πρώην μουσουλμάνος συγγραφέας βάζει στην θέση της μουσουλμάνα που ψευδόταν.Το βίντεο είναι απόσπασμα από το τηλεοπτικό κανάλι της Γερμανίας ZDF.Ομιλεί ο Χαμέντ Αμπντέλ Σαμάντ ένας Αιγύπτιος συγγραφέας που ζει στην Γερμανία και υποστηρίζει ότι αυτό που κάνει το isis δεν είναι


Η χαρά του βλάκα τζιχαντιστή που επιλέχτηκε για να θυσιαστεί για τον Μωάμεθ και τις παρθένες
Δεν ειναι άνθρωποι και αν είναι, είναι ψυχοπαθείς. Τζιχαντιστής κερδίζει σε κλήρο να ανατιναχτεί. Και …πετάει απο την χαρά του!
Μέλη της οργάνωσης του Ισλαμικού κράτου (ISIS) μαντεύουν σε ποιο χέρι είναι κρυμμένος ο «κλήρος». Όποιος τον βρει κερδίζει! Τι κερδίζει; Να γίνει βομβιστής αυτοκτονίας και να ανατιναχθεί. Και όχι μόνο αυτό! Ο «καμένος» που του πέφτει ο κλήρος «χοροπηδά» από τη χαρά που του έλαχε να ανατιναχθεί! Και γιατί χαίρεται;

Γιατί νομίζει ότι τον περιμένουν μια στρατιά από παρθένες να του προσφέρουν την αιώνια ηδονή. Το σχετικό βίντεο που κυκλοφόρησαν είναι η κραταιά απόδειξη ότι η ανθρώπινη βλακεία είναι απλά ακαταμάχητη.

Kαι … o τζιχαντιστής ευτυχισμένος, με ένα τεράστιο χαμόγελο επειδή θα πάει να πεθάνει. Να μην πιστεύει ούτε ο ίδιος πόσο τυχερός είναι.

Σαν να κέρδισε το τζόκερ για έναν άλλον κόσμο.

Και όλος χαρά να μπαίνει στη θέση του οδηγού, σε ένα φορτηγάκι που είναι γεμάτο με εκρηκτικά και με μεγάλη ταχύτητα κατευθύνεται προς στον στόχο του!                  tilestwra.com


5 Αλήθειες για το Προσφυγικό

Θέλουν εκτός τη Λούτσα.. και ΞΥΛΟ ;;

Για να ξέρουμε σε ποιους επέτρεψαν οι Ευρωπαίοι να έρθουν στις χώρες τους δείτε την δήλωση της Αλγερινής στο βίντεο που ζει στην Γαλλία. Μιλάει γενικώς για τους άνδρες και λέει «κάποιος που δεν δέρνει πολύ την γυναίκα του δεν είναι άνδρας»!

http://novostigr.blogspot.gr/2017/03/blog-post_217.html

και η δική σου η παρουσία ΜΩΑΜΕΘΑΝΕ… μαζί με το αιδοίο που σε έβγαλε…. μολύνει την ανθρωπότητα…. Μ@Λ@Κ@…..
Ενα πράγμα είναι σίγουρο, πως αυτοί οι άνθρωποι δεν βελτιώθηκαν ποτέ, με το πέρασμα των αιώνων,  συνεχίζουν ακόμα σήμερα να είναι μία μάζα ηλιθίων που τους χρησιμοποιούν οι σκοτεινές δυνάμεις πού δρούν πάντα στο σκοτάδι υπέρ των σκοπιμοτήτων τους, και εναντίον των πληθυσμών της ανθρωπότητας !!!!!

Πάμε να δούμε τώρα ποιοι είναι οι πραγματικοί ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ που κατονομάζουν οι χρηματοδοτούμενοι κρυφοΦασίστες της Μοσάντ,  όλους τους “Ελληνες που αντιστέκονται στον Λαθροεισοδισμό που γίνεται στην Ελλάδα !!!
Να τί σημαίνει ρατσισμός:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
1)Ρατσισμός είναι να είσαι στη σειρά του ΟΑΕΔ και να περιμένεις 360 ευρώ την ώρα που ο μπροστινός σου Πακιστανός θα πάρει 580.
2)Ρατσισμός είναι να πληρώνεις στα νοσοκομεία για εισαγωγή και εξετάσεις, μιας και διελυσαν τη δημόσια υγεια ενώ ο λαθρεποικος νοσηλεύεται δωρεάν.
3)Ρατσισμός είναι να βάζει ο λαθρομεταναστης…
το παιδί του δωρεάν σε παιδικό σταθμό και το δικό σου να μην το δέχονται.
4)Ρατσισμός είναι να βγάζει ο άλλος 50 ή και παραπανω ευρώ ημερησίως κάνοντας λαθρεμπόριο κι εμένα να μου κρατάει το 43% από το 20άρικο.
5)Ρατσισμός είναι να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν οι Έλληνες στους δρόμους μετά τις 11:00 το βράδυ.
6)Ρατσισμός είναι να έχουν γεμίσει τα σπίτια τους οι Έλληνες με κάγκελα & σιδεριές λες κι είναι σε φυλακές υψίστης ασφαλείας.
7)Ρατσισμός είναι να σε βιαζουν ή να σε δολοφονούν οι λαθρομετανάστες για 10 ευρώ.
8)Ρατσισμός είναι σε μια μικρή χώρα να έχει 2.500.000 άνεργους, 600.000 παιδιά που φύγανε στην ξενιτια και 4.000.000 λαθροεποίκους.
9)Ρατσισμός είναι ο ελεύθερος επαγγελματίας να πληρώνει 12 μήνες ΤΕΒΕ για να έχει βιβλιάριο υγείας και ο λαθροέποικος με 2 μήνες ένσημα να έχει βιβλιάριο υγείας για όλη του την οικογένεια και τους υπόλοιπους 10 μήνες να δουλεύει μαύρα κλέβοντας την εφορία.
10)Ρατσισμός είναι να πληρώνει ο Έλληνας μαγαζάτορας ενοίκιο, φως, νερό, τηλέφωνο, κοινόχρηστα, ΦΠΑ, φόρους, ΤΕΒΕ και ο λαθρομετανάστης με την κουρελού έξω από το μαγαζί του, τίποτα!
11)Ρατσισμός είναι να κάνεις συγκέντρωση για τον πεθαμένο πακιστανό λόγω ιδεολογίας την ώρα που οι συμπολίτες σου αυτοκτονούν.
12)Ρατσισμός είναι να μην πρέπει να διαμαρτύρεσαι για την ανεξέλεγκτη εισβολή χιλιάδων λαθρομεταναστών καθημερινά στη χώρα σου, οι οποίοι νομιμοποιούνται, τους παρέχεται στέγη και τροφή, σου παίρνουν τις δουλειές την ώρα που εσύ είσαι πεινασμένος, άνεργος στο δρόμο χωρίς καμία βοήθεια από πουθενά.
13)Ρατσισμός είναι να αποκαλείς τον άλλο ρατσιστή και φασίστα επειδή δεν μπόρεσες ποτέ να βρεις μια λέξη που να περιγράφει την αγάπη για τη πατρίδα σου που ποτέ δεν ένιωσες εσύ…
14)Ρατσισμός είναι από τους 153.000 δικαιούχους επιδόματος ανεργίας του ΟΑΕΔ μόνο 20.000 είναι Έλληνες… ΕΙΠΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ;
15)Ρατσισμός είναι να σε συλλαμβάνουν γιατί δεν πλήρωσες εισιτήριο στα μέσα μεταφοράς ενώ ο Πακιστανός είναι δωρεάν.
Και άλλα πολλά …
Α ρε Έλληνα … Ρατσιστή!!

Και για όσους επικαλούνται δήθεν τον ΠΟΛΕΜΟ, δείτε παρακάτω ποιοί είναι και από πού έρχονται, οπότε και Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΨΕΥΔΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΤΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΗΣ ΚΑΣΤΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ  Η ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗ ΤΟΥ ΦΤΗΝΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ

Πάμε να δούμε μερικές ΑΛΗΘΕΙΕΣ

για την ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ !!!


Κώστας Ουϊλς και Αναστάσιος Λαυρέντζος για τον Λαθροεισοδισμό στήν Ελλάδα και το σχέδιο του διαμελισμού και αφανισμού του Ελληνισμού

«Δεν είναι πρόσφυγες, είναι παράνομοι μετανάστες» Όλη η αλήθεια για τη λαθρομετανάστευση(Iωάννης Μάζης – Καθηγητής γεωπολιτικής)

 Η ΑΛΗΘΕΙΑ για τους Λαθρομετανάστες που σας κρύβουν για να χρηματίζουν μέσω Μ.Κ.Ο.

και τα σχέδια αχταρματισμού των κοινωνιών απο την Νέα Τάξη Πραγμάτων των διεθνών τραπεζοφονιάδων, μέσα απο μία συλλογή σημαντικών Video

δείτε τα ΕΔΩ

– ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ –

Σχετικοί σύνδεσμοι

Διαβάστε προσεκτικά όλα τα κάτωθι χρήσιμα links
ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, Η ΕΠΙΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ
http://wp.me/p1QIo0-3wQ
ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ: ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ. Μαρξ, Ένγκελς, Λένιν κατά της μετανάστευσης…
http://wp.me/p1QIo0-2Li
Η Οριάνα Φαλάτσι κονιορτοποιεί το γελοίο επιχείρημα «Ήμασταν και εμείς κάποτε μετανάστες»
http://wp.me/p1QIo0-4OB
Πως οι λευκοί μετανάστες κατέκτησαν την Αμερική !!!
http://wp.me/p1QIo0-7lP
Προσοχή στη σπέκουλα με το μπουρκίνι

http://wp.me/p1QIo0-7z7

Η ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΗΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ

http://wp.me/p1QIo0-7z3

ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ – ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ

http://wp.me/p1QIo0-7yX

Ο ΙΜΑΜΗΣ, ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ, ΟΙ «ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ», ΤΟ ISIS H AL NUSRA ΚΑΙ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟΥ.

http://wp.me/p1QIo0-7yO

«Ανθρωπισμός» αλά Βαλκανικά, υπό την αιγίδα του Σόρος

http://wp.me/p1QIo0-7zt

Το παιχνίδι του κρυφοφασίστα που σε αποκαλεί ΦΑΣΙΣΤΑ

http://wp.me/p1QIo0-7zm

Πίσω απο την Ισλαμοποίηση είναι ποιός άλλος; μα οι ΕΒΡΑΙΟΙ

http://wp.me/p1QIo0-7AX

Το πεντακοσάευρο, και τα κολαριστά 100ευρα των Λαθρομεταναστών

http://wp.me/p1QIo0-7Bw

Οι ομογενείς Έλληνες της Μικράς Ασίας και οι εισβολείς φυγόστρατοι του Ερντογάν

http://wp.me/p1QIo0-7zb

Όποιος συγκρίνει το Ελληνικό Προσφυγικό ζήτημα με το λαθρομεταναστευτικό είναι ανιστόρητος, δοσίλογος και προδότης !

http://wp.me/p1QIo0-7Dl

Το δίκιο των Ελλήνων γονιών… και του Συριακού λαού

http://eamb-ydrohoos.blogspot.com/2016/11/to-dikio-ton-ellinon-gonion.html

Πίσω από την «Ισλαμοποίηση» οι Εβραίοι, δείτε ΤΟ «ΠΡΟΦΙΛ» ΕΝΟΣ …ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΥ

https://kapagriniou.wordpress.com/2016/10/04/anarxikoi-peklaris-mosant

Πότε κάποιος είναι ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ και πότε ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ

http://wp.me/p8civZ-4A

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ …. Ούτε «πρόσφυγες» – ούτε «μετανάστες»!https://tiganitas-sotiris.blogspot.com/2019/10/blog-post_6.html
Τι γίνεται με τους μετανάστες στην υπόλοιπη Ευρώπη; Αυτά που μου μετέφεραν από τη Γερμανία με έκαναν να δω το πράγμα αλλιώς

http://wp.me/p1QIo0-7EM

Στην κόλαση της Νορβηγίας

(η χώρα που παραδόθηκε από χρόνια στην Νέα Τάξη)

https://antifimotro.wordpress.com/2016/12/30/paidomazoma-norvigia

Που πήγαν τα εκατομμύρια ευρώ

της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τους πρόσφυγες;

Η Μπίζνα των εκατομμυρίων ευρώ !!!

ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΩΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΩΝ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ

https://antifimotro.wordpress.com/2017/02/09/mko-ksevrakoma

ΚΑΜΑΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣΟΔΙΣΤΕΣ

http://www.lesvosnews.gr/24161/ntropi-ke-pali-ntropi-apisteftes-ikones-apo-to-dimotiko-kolymvitirio-mytilinis-vinteo

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΜΟΣΑΝΤ

http://www.sotos206.gr/mkogreecenew/praktores-ntp.htm


– ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ –

Το όπλο του καπιταλισμού


Η παιδεία των Εισοδιστών

(μερικά απο τα χιλιάδες εγκληματικά περιστατικά)

Πακιστανός της Πάρου: «Πέταξα πέτρα και ύστερα ΒΙΑΣΑ την Μυρτώ
Μανώλης Καντάρης: Το χρονικό της δολοφονίας που συγκλόνισε την Ελλάδα
Πάτρα: Προφυλακιστέος ο Αφγανός για τη δολοφονία του 30χρονου
Εφιάλτης για 20χρονη και 27χρονη από το hot spot Μαλακάσας: Αφγανοί τις εξωθούσαν σε πορνεία!
Περιστατικό ομαδικού βιασμού μεταξύ ασυνόδευτων ανηλίκων καταγγέλλεται στο χοτ σποτ Μόριας
Νέο σοκ στη Μόρια: Ομαδικός βιασμός 25χρονου στο hot spot της Λέσβου
Και δεύτερος ομαδικός βιασμός στο hot spot της Μόριας στη Λέσβο
Αφγανός βίασε 13χρονο μέσα στο hotspot της Χίου!
Bγήκαν τα μαχαίρια στο hot spot του Σκαραμαγκά, απόπειρα βιασμού 15χρονης
Ο 33χρονος λαθρομετανάστης που βίασε στο 14χρονο κοριτσάκι

25 Ετών ο Λαθροπίθηκος που σκότωσε την 19χρονη Γερμανίδα

Ανόβερο – 15χρόνη τζιχαντίστρια σφάζει ανυποψίαστο αστυνομικό

Αυτός είναι ο τζιχαντιστής που αιματοκύλισε την Τρεμπ

Αλλοδαπός Έβγαλε σουγιά σε οδηγό για την προτεραιότητα
Προσφυγόπουλα δεν άφησαν τίποτα όρθιο στη Λέσβο
Άγρια συμπλοκή στο hot spot στις Θερμοπύλες
Αλλοδαποί έριξαν 25χρονο από τα βράχια, στο Φιλοπάππου.
Σφάχτηκαν αλλοδαποί στον Αγ Παντελεήμονα. Νεκρός 18χρονος Αφγανός
Άγριο φονικό στη Μόρια: 15χρονος Αφγανός σκότωσε συνομήλικο ομοεθνή του

H Omerta των

Μπίζνων Καλά Οργανωμένων


Αλλοι Σχετικοί Σύνδεσμοι

Διαβάστε προσεκτικά όλα τα κάτωθι χρήσιμα links
Κομμουν-ισμοί και Φασ-ισμοί
Καργάκος – Η πέμπτη φάλαγγα στην Ευρώπη
Οι ανθέλληνες «ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ» του ΚΕΕΡΦΑ
Φυλετικός πόλεμος και οι χρήσιμοι ηλίθιοι του «αντιρατσισμού»
Οι Μπίζνες Καλά Οργανωμένες ΜΚΟ
Το «οικονομικό πάρτι» με Μ.Κ.Ο.
Πότε κάποιος είναι Πρόσφυγας και πότε ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ
Απόφαση ΒΟΜΒΑ του ΣτΕ! Δεν είναι ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ! Είναι Λαθρομετανάστες…
Τι απαντάμε στους ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ της Μοσάντ
ISIS το όργανο της ΝΤΠ

https://www.sotos206.gr/mkogreecenew/lathro.htm