«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΕΩΝΩΝ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΜΕΝΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ!

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou  Bleibergweg 114 D-4085 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

            17.02.2020

ΠΑΝΔΗΜΙΑ-ΑΡΡΩΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ- ΚΑΛΠΙΚΗ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

 1 Δεδομενα 

Ο ανθρωπος στον πλανητη Γη ειναι ενα αμαλγαμα βακτηριδιων και 10 τρισεκατομμυριων ευκαριων κυτταρων, αποτελουμενων απο 10 στην 28 καβαντοτεμαχιδιων της ορατης υλης (πρωτονια, νεοτρονια και ηλεκτρονια) και απολυτα εξαρτημενος για την υπαρξη του, απο τον μικροβιακο πληθυσμο.

Ενα κβαντοτεμαχιδιο της ορατης υλης δεν ειναι τιποτε αλλο απο την αοριστη «Δυαδα» των Πυθαγορειων, απο τον «Φανητα» των Ορφικων, απο την «Ψυχη» του Πλατωνα και την «Εντελεχεια» του Αριστοτελη.

Αρα η δημιουργος δυναμη, ειτε αυτουσια, οπως θελει ο Πυθαγορας και οι αλλοι αρχαιοι Ελληνες φιλοσοφοι, ειτε εν συνθεσει απο εν δυναμει συνιστωντα στοιχεια, οπως θελει ο Ζηνων ο Ελεατης, ο Εμπεδοκλης ‘η οπως δεχονται οι νεωτεροι στοχαστες, δινει την δυνατοτητα, με την αεναη στον απειρο χωρο του συμπαντος κινηση της, την αναπτυξη και την εκφραση της ζωης.

Το φαινομενο της ζωης παρουσιαστηκε στον πλανητη μας για πρωτη φορα πριν περιπου 3 δισεκατομμυρια γηινα χρονια και περασε το 80 % της ιστοριας του στο σκαλοπατι του μονοκυτταρου και μαλιστα σε συνθηκες που τιποτε δεν προδικαζε, οτι απο απλες μονοκυτταρες ουσιες μπορουσε να προκυψει, μολις γεωλογικα προ ολιγου, ενας υπεροχος και πολυπλοκος μοριακος μηχανισμος παραγωγης οντων με περιπλοκες ζω’ι’κες δομες.

Η ανθρωπινη ζω’ι’κη μορφη στον πλανητη Γη ειναι ομως ανικανη να ζει χωρις αυταπατες σε ενα ασημαντο πλανητη ενος μακρεων κυματων Ηλιου, που βρισκεται χαμενος μεταξυ δυο σπειροειδων βραχιονων ενος Γαλαξια διαμετρου 100,000 ετων φωτος, που πλεει μεσα σε ομαδες, σμηνη, νεφελωματα, υπερσμηνη και ομαδες υπερσμηνων Γαλαξιων με ταχυτητα περιπου 2.300.000 χιλιομετρων ανα γηινη ωρα.

Για τον λογο αυτο ξεπερνα τα ορια της ανθρωπινης φαντασιας, οτι μπορει να γινει δυνατη η δραστικη μειωση ‘η η εξαφανιση του ανθρωπινου γενους απο τον πλανητη μας, ενω αυτος θα κινηται περαιτερω στην τροχια του γυρω απο τον Ηλιο και οτι θα συνεχιζουν να φωτιζουν ο Ηλιος και τα αλλα αστερια χωρις να υπαρχει ανθρωπινη παρουσια στην Γη για να τα παρακολουθει.                              

Ο κορμος του «δενδρου της Ζωης» τον οποιον διδαξε ο Πυθαγορας κατα το ετος 535 π.Χ. στο σχολειο του στον Κροτωνα της Σικελιας, της τοτε Μεγαλης Ελλαδος, ταυτιζεται με τα κεντρα των κυμανσεων του ενεργειακου φιδιου του κηρυκειου του «Ερμη» και γενικα μπορει να χρησιμοποιηθει για καθε ιδεα.

Το εμβλημα αυτο σχηματιζονταν απο λεπτη ραβδο δαφνης ‘η ελιας.

Γυρω-γυρω περιτυλλισσονταν δυο φιδια, που τα κεφαλια τους συναντιωνταν αντικρυστα. Λιγο πιο πανω, στην κορυφη της ραβδου, υπηρχαν δυο φτερουγες.

Η ομοιοτητα του κηρυκειου του θεου Ερμη με το εμβλημα του Ασκληπιου ειχεν ως αποτελεσμα την υιοθετηση του κηρυκειου ως συμβολου των γιατρων και της ιατρικης επιστημης γενικοτερα.

Συμφωνα με τον Απολλοδωρα το κηρυκειον του Ερμη ειχε επινοειθει απο τον Τειρεσια, οταν αυτος βρηκε στην Κυλληνη δυο φιδια ζευγαρωμενα και επειδη τα πληγωσε, εγινε γυναιακα. Υστερα απο λιγo καιρο ξαναβρηκε τα ιδια φιδια ζευγαρωμενα και ξαναγινε ανδρας.

Στην ραψωδια της «Οδυσσειας» του Ομηρου, οπου περιγραφεται η περιπετεια του Οδυσσεα και η μεταμορφωση των συντροφων του σε χοιρους στο νησι της Κιρκης, υπαρχουν σοβαρες ενδειξεις, οτι ο Ομηρος μεταφερει πληροφοριες, απο τις οποιες προκυπτει, οτι υπηρχε γνωση της γενετικης απο παναρχαιες ακομα ελληνικες εποχες.

 Η πληθυσμιακη εξελιξη των ανθρωπων στον πλανητη Γη περαν απο τις κλιματικες μεταβολες, εξαρταται επιπλεον και απο την ανιση εξελιξη της επιστημης και τεχνολογιας, απο την ανιση επιδραση των οικονομικων και κοινωνικων εξελιξεων και απο την ανιση ανταγωνιστικοτητα μεταξυ των 2.000 λαων (192 κρατη, 20 ομοιογενη εθνη). 

Ποτε αλλωτε δεν αυξηθηκε ο παγκοσμιος πληθυσμος των ανθρωπων τοσο γρηγορα οσο τα τελευταια περιπου 200 γηινα χρονια.

      Ετος    Πληθυσμος  μ.Χ.   Εκατομμυρια

Ετος     Πληθυσμος 

 μ.Χ.      Εκατομυρια

1800.    1.000

1950.    2.400

2000.   6.400

2020.   7.400

Ο θανατος των ανθρωπων αποτελει αναποστατο τμημα για το συστημα που διαλεξε ο ανθρωπινος κοσμος και η εξελιξη του.

Εφ’ οσον οι ανθρωποι του πλανητη μας ζουν κατα φυση, ακολουθουν τους νομους της ζωης και δεν εκφυλιζονται, αυτο και μονο ειναι ικανο με την ωθηση της ζωης, να εξελιξει την γηινη ανθρωπινη κοινωνια σε τελειοτερη μορφη και να δωσει στις ανθρωπινες ψυχες τα μεσα μιας ταχυτερης πνευματικης προοδου και περειτερω ανελιξη σε τελειοτερες και αρμονικωτερες μορφες. 

Κοσμο’ι’στορικα ‘η βιολογικα αιτια μπορουν να μειωσουν δραστικα την πληθυσμιακη εξελιξη ‘η να θεσουν ενα τερμα στην ζωη των ανθρωπινων κοινωνιων οταν κινδυνευσουν ‘η εξαληφθουν οι δυνατοτητες της ζωης.

Μπορει επισης να θεσει ενα τερμα στην ζωη των ανθρωπινων κοινωνιων και μια αφυσικη μεταλλαξη του DNΑ του ανθρωπου.

Τα Κοσμο’ι’στορικα αιτια παραμονευουν στην ζωνη των αστεροειδων μεταξυ του πλανητη Αρη και του Δια, στην ζωνη Κου’ι’περ πισω απο τον πλανητη Πλουτο, στο νεφελωμα Οορτσε και εντος στον πλανητη μας, οπου μερικοι αρρωστοι πνευματικα Μεγαλοαπατεωνες της παγκοσμιοποιημενης Νεας Ταξης Πραγματων ειναι της γνωμης, οτι ο πλανητης μας δεν χρειαζεται περισσοτερους απο 0,5 δισεκατομμυρια ανθρωπους και σχεδιαζουν την μειωση τους με πανδημιες, που θα προκαλεσουν με ιους τους Ιους, τους οποιους οι ιδιοι δημιουργησαν στα εργαστηρια τους.

Στο παρελθον και δη στις γεωλογικες εποχες Ορδοβισιο, Δεβονειο, Περμιο (Δυασιο), Τριασιο Κρητιδικο εζησε ο πλανητης μας πεντε εποχες θανατου των διαφορων τοτε μορφων φυτικης και ζω’ι΄κης ζωης.

Καθε φορα πεθαιναν 80 με 85 % ολων των βιολογικων οργανισμων.

Ο μεγαλυτερος μαζικος θανατος ελαβε χωρα στην Περμιο-Τριασικη γεωλογικη εποχη.

Στην περιοδο αυτη, πριν 251 εκατομμυρια χρονια, εξαφανισθηκε το 95 % ολων των μεχρι τοτε ζωντων οργανισμων.

Τα αιτια ηταν αγνωστα, μεχρι μιας νεας μελετης που υποστηριζει, οτι πισω απο τον μεγαλο θανατο της Περμιου-Τριασικης περιοδου βρισκονταν ενα ταπεινο μικροβιο (Methanosarcing), δηλαδη ενα γονιδιωμα ενος μεθανογονιδιου μικροοργανισμου.                                                                                                      

Η μεταβαση απο υψηλα σε χαμηλοτερα ποσοστα θανατου και γεννησεων μιας των 192 χωρων του πλανητη μας και αντιστροφα ονομαζεται «δημογραφικη Μεταβαση».

Αυτη αρχιζει με μια περισσοτερο ‘η λιγωτερο μακρινη περιοδο, κατα την οποια μειωνονται τα ποσοστα θανατου.

Στην πρωτη αυτη φαση αυξανεται ο πληθυσμος των ανθρωπων στον βαθμο αυξησης της διαφορας μεταξυ των ποσοστων γεννησεων και θανατων.

Μετα μειωνεται ο βαθμος αυξησης του πληθυσμου των ανθρωπων.

Η δευτερη φαση τελειωνει και τα δυο ποσοστα εξισορροπουνται εαν ο αριθμος του πληθυσμου σταθεροποιειται σε μια σταθερη κλιμακα.

Ενα τεταρτο των περιπου 7,4 δισεκατομμυριων ανθρωπων του πλανητη Γη σημερα γεννιεται και πεθαινει απο την πεινα, οπου το ημισυ των ανθρωπων επιζει μετα απο ηθικα και φυσικα βασανιστηρια μεσα σε ενα Ωκεανο μιζεριας, απο τον οποιο ουτε καν ελπιζει να βγει, οπου ο περιφημος δρομος της  Παγκοσμιοποιησης της Νεας Ταξης Πραγματων δεν ειναι τιποτε αλλο, παρα μια συνεχως αυξανουσα παρακμη.

Στο μεσο του ψευτικου αυτου Κοσμου υπαρχει μια νησιδα ευημεριας, μια σχετικη ευζω’ι’α που καθε τοσο αντικαθισταται απο τις σκιες της βαριας συνειδησης, της ελλειψης προοπτικων, της αδυναμιας, της πληξης, της μοναξιας, των ναρκωτικων και της σχιζοφρενειας.

Στην νησιδα αυτη ευημεριας ζουν οι Μεγαλοαπατεωνες σε υπερπροστατευμενους οικισμους με θωρακισμενα τειχη, συρματοπλεγματα, βιντεοκαμερες, ασυδοτους σεκιουριταδες με μαντροσκυλα και εξοβελιζουν τα κρατη, τους νομους, την αστνομια και την δικαιοσυνη.

Με αλλα λογια.

Ζουν με αγχος, ανασφαλεια, υστερια και κοινωνικο και πολιτικο στρες.

Η απογνωση και η παρανοια αυτων που κατεχουν περισσοτερο απο το ημισυ του πλουτου της ανθρωποτητας και φοβουνται οτι θα τα χασουν ειναι καταλυτικοτερες απο την πλειονοτητα αυτων που ηδη εχουν χασει ‘η θα χασουν σε λιγι τα παντα.

Με παραπλανησεις και παραποιησεις της παγκοσμιας εξουσιας και οικονομιας επιδιωκει η μειονοτητα των Μεγαλπαπατεωνων της Παγκοσμιοποιησης της Νεας Ταξης Πραγματων την εγκληματικη μειωση του πληθυσμου των ανθρωπων του πλανητη μας και την εγκαθιδρυση ενος τελειου υπερεθνικου μηχανισμου ελεγχου καθε ανθρωπου και ολοκληρωτικου ελεγχου καθε εθνους μεσου του κεφαλαιου που ελεγχει ολοκληρωτικα με ενα βαρεια αρρωστο χρηματοπιστωτικο συστημα εδω και πολυ καιρο.

Οι ανθρωποι αυτοι, που αυτοονομαζονται «Ελιτ» ειναι ανικανοι να δουν, οτι ο πλανητης μας, οπως και καθε αλλο σωμα μεσα στο συμπαν μας, αποτελει ενα εργαστηριο, στο οποιο εκδηλωνεται η ζωη, για να φερει στο φως και να προωθηση την εκδηλουμενη σε αυτην δυνατοτητα να εξελεχθει, να τελειοποιηθει, να φωτισθει, να γινει τελεια συνειδηση και να ευδαιμονει, διοτι αυτη ειναι η τροχια της εξελιξης της κοσμικης ουσιας, και αυτο αποτελει τον φυσικο νομο της εξελιξης.

Η παρα φυση ζωη της αυτοονομαζομενης «Ελιτ» προκαλει ολα τα δεινα στον πλανητη μας διοτι εργαζεται μεθοδικα, υπουλα και υποκριτικα για την παγιωση της δικης της παγκοσμιοποιημενης Νεας Ταξης Πραγματων.

  1.   Η Αγια Τριαδα

 

  1. 1  Πανδημια

Το τελος του Μεσαιωνα χαρακτηριζεται στην ιστορια με την επιδημια της «Πανουκλας» ως «Εποχη της Καταστροφης» και συσχετιζεται με τον νομο των κυκλων.

Αυτος αποτελει εναν απο τους θεμελειωδης νομους της φυσης και εντασεται μεσα στο νομο της περιοδικοτητας.

Η αλλαγη των χρονικων περιοδων, ανατολη και δυση του Ηλιου μας (περιστροφη του πλανητη μας γυρω απο τον αξονα του), τεκτονικη των γηινων λιθοσφαιρικων πλακων, Κυκλωνες, Τα’ι’φουν, Αμπωτιδα και Πλημμυρα και αλλα πολλα, λαμβανουν χωρα υπο κανονικες φυσικες συνθηκεσ.σε κυκλους.

Ολα εναλλασσονται με απιστευτο τροπο, αλλα και με μια μαθηματικη συνεπεια και αυστηρους κανονες.

Ολα επαναλαμβανονται και εχουν την διαρκεια τους, χωρις ομως αυτα να ειναι τα ιδια.

Καθετι εξελισσεται και κατοπιν εκφυλιζεται.

Ο ρυθμος ομως ειναι σταθερος.

El Nino στον ειρηνικο ωκεανο, υπερθερμα καλοκαιρια που κυκλικα επαναλαμβανονται, Κυκλωνες, Τα’ι’φουν κλπ. ειχαμε σε ολες τις γεωλογικες εποχες του πλανητη μας και θα εχουμε και για πολυ καιρο ακομη.

Ο κατα περιπου 1.000 γηινα χρονια διαρκειας επαναλαμβανομενος ρυθμος κλιματικων αλλαγων στον πλανητη μας, οφειλεται στις δραστηριοτητες στον Ηλιο μας και οχι στις ανθρωπινες.

Στα 500 χρονια υγρου και ψυχρου κλιματος μετα την καταρρευση της Ρωμα’ι’κης Αυτοκρατοριας, ακολουθησε τον 7. και 8. μ.Χ. αιωνα μια ιδιαιτερα θερμη εποχη που οδγησε στις εκχερσωσεις του Μεσαιωνα και γυρω στο 100. μ.Χ. σε ευνο’ι’κες θερμες κλιματικες καταστασεις.

Αυτες ηταν εν μερει και τα αιτια για την επικρατηση της επιδημιας της πανουκλας και για τις καταστροφες απο πλημμυρες μεγαλης εντασης που ακολουθησαν.

Οι κλιματικες αυτες αλλαγες δημιουργησαν μεταξυ 1212 μ.Χ. και 1317 μ.Χ. στην Ευρωπη, μια σειρα απο προβληματα σιτοδειας, δηλαδη λιμων, οφειλομενων λογω των κλιματικων συνθηκων σε κακες αποδοσεις της γεωργικης παραγωγης.

Ο Κορωνο ‘ι’ος (Covid-19) δεν εχει καμμια σχεση με τον νομο των κυκλων, αλλα και ουτε με την προπαγανδα τροφης των Κινεζων πολιτων με νυχτεριδες, που ειναι οι μεταφορεις του Ιου Covid-19.

Στην πολιτεια Wuhan της Κινας, που πρωτοεκδηλωδηκε η προσφατη επιδημια γριπης του Κορωνο’ι’ου με κινδυνο μετατροπης της γριπης αυτης σε Πανδημια, υπαρχουν δυο βιολογικα εργαστηρια της κλασης 4, που σημαινει οτι ο Ιος αυτος μπορει να ειναι ενα ατυχημα ‘η σκοπημα δημιουργημενος για υποπτους σκοπους.

Πολυ συχνα χρησιμοποιηται η διατυπωση «Escape» διοτι υφιστανται υπονοιες, οτι απο τα ως ανω δυο βιολογικα εργαστηρια εχει την αφετηρια εξαπλωσης του ο επικινδυνος αυτος Ιος. 

Προ της γνωστοποιησης υπαρξης και διαδωσης του Ιου αυτου ελαβεν χωρα σε ενα απο τα ως ανω δυο εργαστηρια μια εργασια «εξωμοιωσης-Event 201» για την διαδωση του ιδιου Ιου στην νοτιο Αμερικη με την υποθεση μολυσης των ανθρωπων απο τα γουρουνια.

Πολλοι ειναι αυτοι που υποστηριζουν οτι εξωμοιωση Enent 201 στην Κινα δεν ηταν τυχαια, αλλα ενα παιγνιο πολεμου για να προ’υ’πολογισθουν τα αποτελεσματα του.

  1. Αρρωστο οικονομικο και χρηματοπιστωτικο συστημα

Αυτο ξεπηδησε απο τους πρωτους κατοχους των γραφειων αργυροαμοιβειων και δανεισμου χρηματος, δηλαδη απο μια δημιουργηθησα δυναστεια διεθνων τραπεζικων που εγιναν σε διαστημα 200 ετων και παρεμειναν μεχρι σημερα με τον απολυτο ελεγχο των κεντρικων τραπεζων, οι πιο ισχυροι και επικινδυνοι δυναστες της ανθρωποτητας. 

Οι Μεγαλοαπατεωνες αυτοι εξαναγκαζουν με δολιες μεθοδους σχεδον ολες τις κυβερνησεις των 192 κρατων του πλανητη μας νς χρεονονται με τον εξωτερικο δανεισμο και να παραχωρουν ετσι δικαιωματα στην ασκηση της εξουσιας και στις αποφασεις των κοινοβουλιων των κρατων αυτων.

Πολλοι ειναι αυτοι που πιστευον, οτι λογω της επιδημιας του Κορωνο’ι’ου στην Κινα που ενδεχεται να μεταμορφωθει σε πανδημια με ενδεχομενο αποτελεσμα την καταρρευση της παγκοσμιας οικονομιας, οτι θα επεμβει εγκαιρα η κεντρικη τραπεζα των ΗΠΑ (FED) για να αποτρεψει ενα τετοιο γεγονος.

Καμμια κεντρικη τραπεζα και λιγωτερο των ΗΠΑ ειναι σε θεση να αντιμετωπισει μια ενδεχομενη πανδημια.

Οι κεντρικες τραπεζες αυτο που μπορουν να κανουν ειναι μονο χρεη.

Το οτι ο Ιος Κορωνα μπορει να μεταδοθει απο ανθρωπο σε ανθρωπο χωρις να εκδηλωθει σε αυτους εντος δυο εβδομαδων, τον κανει ποιο επικινυνο και απο τον Ιο-Εβολα που εκδηλωθηκε στην Αφρικη το ετος 2014.

Αυτοι οι οποιοι θα αποκομεισουν οφελει απο μια ανεξελεκτη πανδημια ειναι οι οπαδοι και συνεργατες της παγκοσμιοποιημενης Νεας Ταξης Πραγματων διοτι θα κραυγαζουν οτι μονο μια παγκοσμια κυβερνηση ειναι σε θεση να λυνει τετοια προβληματα.

Επανω στο Ζενιθ της πανδημιας θα προβαλλεται η αναγκαιοτητα δημιουργιας ενος κεντρικου παγκοσμιου οικονομικου οργανισμου για να εντοπισθει και το καταλληλο και τοσο απαραιτητο για την σωτηρια των ανθρωπων εμβολιο.

Ασφαλως θα εφαρμοσουν την πεπλανηση, οτι ενας τετοιος οργανισμος θα διατηρηθει εως οτου καταπολεμηθει η πανδημια.

Ακομη και εαν ο Κορωναιος Ιος περιοριστει αποκλειστικα στην Κινα, οι επιδρασεις στην παγκοσμια οικονομια θα ειναι τεραστιες.

Εαν η οικονομια της Κινας για μικρο χρονικο διαστημα σταματησει να αναπτυσσεται θα δημιουργησει η κατασταση αυτη κυματα σοκ στις αλλες οικονομιες και διαδρομους τροφοδοτισης των λαων με βασικα αγαθα.

Οτι και να γινει με τον Ιο αυτον, δηλαδη με την εξαπλωση του στις ΗΠΑ.

Στην Αφρικη και στην Ευρωπη ‘η οχι το βεβαιο ειναι οτι με τον Ιο θα επιταχυνθει η καταρεευση του βαρεια αρρωστου οικονομικου και χρηματοπιστωτικου συστηματος.

2.3  Καλπικη κλιματικη Αλλαγη   

Η φυση και μαζι της το κλιμα στον πλανητη μας, ποτε δεν υπηρξαν σταθερα μεγεθη οπως ψευδως υποστηριζουν για να σωσουν το βαρεια αρρωστο οικονομικο και χρηματοπιστωτικο συστημα, οι εται ονομασθεντες προστατες της φυσεως.

Εαν καποτε ειχε η Γη μια διαρκη σταθερα κατασταση της φυσεως, δεν θα υπηρχαν σημερα οι ανθρωποι στον πλανητη μας.

Η σημερινη κλιματικη κατασταση της Γης και η αυριανη που ερχεται, ειναι το αποτελεσμα των δραστηριοτητων στον Ηλιο μας και μεταεπιδρασης της τελευταιας παγετωδους εποχης και οχι αποτελεσμα των ανθρωπινων δραστηριοτητων που αρχισαν κατα το τελος της παγετωδους αυτης εποχης.

Τα τρομακτικα σκηνικα για τις απειλες που θα δεχθει η ανθρωποτητα απο την κλιματικη μεταβολη στον πλανητη μας, ως απορροια των ανθρωπινων δραστηριοτητων, ειναι σκοπημα κατασκευασμενες απο τους Μεγαλοαπατεωνες καμπανιες για να προωθηθουν δυναμικα οι εναλλακτικες μορφες καυσιμωμν και ενεργειας που κρυβουν μεσα τους τεραστια οικονομικα συμφεροντα παραλληλα με τις παραλογες επιβαρυνσεις των κυβερνησεων για το διοξιδιο του ανθρακος.

  1.   Συμπερασματα

Οι Μεγαλοαπατεωνες της παγκοσμιοποιημενης Νεας Ταξης Πραγματων και οι τιμαριωτες τους, που διακηρυσσουν σημερα την ενοποιηση του Κοσμου, ειναι οι ιδιοι που ταυτοχρονα διοργανωνουν την κατατμηση του, με στοχο την συγκεντρωση και προστασια του παγκοσμιου πλουτου στα χερια τους και τιμημα την καταστροφη καθε κοινωνικης και φυσικης συνοχης.

Η γνωση δεν αποτελει αποκλειστικο κτημα κανενος και μεριζεται στους ανθρωπους χωρις να διαμιραζεται/ Η παρεμβαση στην παιδεια και η χειραγωγηση αυτης απο τους τιμαριωτες των Μεγαλοαπατεωνων με στοχο, μεσω της πλυσης εγκεφαλου με την προπαγανδα, να κατευθυνουν την ανθρωπινη σκεψη προς τα σημεια που επιθυμουν αυτοι για να εμποδιζουν τους ανθρωπους να σκεπτονται βασει της Λογικης του Αριστοτελη, αποτελει εγκλημα.

Η σωστη αρχαιοελληνικη παιδεια απο την τρυφερη ηλικια του ανθρωπου μεχρι τον θανατο του, προκειμενου να διαμορφωθουν πολιτες με συνειδηση και μορφωση.

Που δεν θα επιτρεπει την παρεμβαση ιδεων, που δεν εχουν αλλο σκοπο παρα την επιβολη μιας ιδεολογιας, που εξυπηρετει τα συμφεροντα των Μεγαλοαπατεωνων για κυριαρχια στην ανθρωποτητα, εχει πρωταρχικη σημασια.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

απαγορεύετε οποιαδήποτε αντιγραφή η αποσπάσματος χωρίς την έγκριση της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>