«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Με τέτοιους υπουργούς θα χάσουμε και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, κοντινό πλάνο

Με τέτοιο πρωθυπουργό και υπουργό που θα πάει η Ελλάδα;;; Μια Ελλάδα ΜΚΟ!

 Ξαδέρφη Κούλη ΜΚΟ
Αδερφή Κούλη ΜΚΟ
Κόρη Κούλη ΜΚΟ

Ανιψιά  κούλη γραμματέας Σόρος ΜΚΟ
(Μ)ιτσοτακεϊκος (Κ)ορβανάς (Ο)βόλων ΜΚΟ

68 ευρώ ημερησίως για κάθε «προσφυγόπουλο» δίνει η Ν.Δ. – Hellas-Now

και συνεχίζουν με θράσος να μιλούν για Σύριζα και σφύριζα!!!

► Ο Άδωνις έλεγε ότι τα δάνεια των κομμάτων πρέπει να διαγραφούν αλλά τα δάνεια τα δικά σας πρέπει να τα πληρώσετε αλλιώς πρέπει να σας πάρουν τα σπίτια.
► Ο Άδωνις λέει ότι πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει προστασία πρώτης κατοικίας. Σωστά???
➢ Επίσης πρέπει να θυμίσουμε στον Άδωνι ότι πουθενά στον κόσμο πολιτικά κόμματα δεν έχουν κόκκινα δάνεια κοντά στο 1 δις €. Σωστά???


➢ Επίσης πρέπει να θυμίσουμε στον Άδωνι ότι πουθενά στον κόσμο δεν συρρικνώθηκε τόσο πολύ (και τόσο απότομα) το εισόδημα του πόπολου. Σωστά???
➢ Επίσης πρέπει να θυμίσουμε στον Άδωνι ότι πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει τόση ασυδοσία των τραπεζιτών και σφικταγκαλιάσματα με τα κόμματα. Σωστά???
➢ Επίσης πρέπει να θυμίσουμε στον Άδωνι ότι πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχει τηλεπωλητής υπουργός. Σωστά???
➡️Ο Ελληνικός λαός ψήφισε αυτό το σούργελο…

 Καταλάβατε τώρα???

Stavros Voulgarakis

5 comments to Με τέτοιους υπουργούς θα χάσουμε και την υπόλοιπη Ελλάδα.

 • Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2020
  Διεθνές Συνέδριο «Θεός, Τιμή, Κράτος»: Μήνυμα στα Ελληνικά για τις εξελίξεις στον πλανήτη (ΒΙΝΤΕΟ)
  Η Εθνική Δεξιά της Ευρώπης ξεκαθαρίζει στα «Ελληνικά» πως θέλει παντού τον πρώτο ρόλο… Δεξιοί από την Ευρώπη και την Αμερική συναντήθηκαν στην Ρώμη, με αφορμή την διοργάνωση συνεδρίου συνέδριο είχε τον τίτλο «Εθνικός Συντηρητισμός:….
  Θεός, Τιμή, Κράτος», μια παραλλαγή του «Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια». Θυμίζουμε πως οι εθνικοφιλεύθεροι δεξιοί αντιτίθενται στο αριστερόστροφο σχέδιο της παγκοσμιοποίησης (Ο.Η.Ε., Ευρωπαϊκή Ένωση κ.α.) για την εγκαθίδρυση ενός παγκόσμιου κράτους, αντιπαραθέτοντας την διατήρηση του έθνους-κράτους σε έναν διπολικό κόσμο (Νέα Τάξη-Εθνική Δεξιά). Οι διοργανωτές του συνεδρίου είχαν ανακοινώσει πως ανάμεσα στους συμμετέχοντες θα ήταν ο επικεφαλής της Λέγκας, Ματέο Σαλβίνι. Τελικά όμως δεν έδωσε το «παρών», σε αντίθεση με τον Ούγγρο πρωθυπουργό, Βίκτορ Όρμπαν. Το παρών έδωσαν ανερχόμενες φιγούρες της ευρωπαϊκής Εθνικής, όπως η Τζιόρτζια Μελόνι, επικεφαλής του κόμματος «Αδελφοί της Ιταλίας», διαβάζουμε στο euronews. Αρκετά σχόλια «μαγνήτισε», η τοποθέτηση της Μαριόν Μαρεσάλ, εγγονής του Ζαν-Μαρί Λεπέν και ανιψιάς της Μαρίν Λεπέν, η οποία έκανε αναφορά στο περιβάλλον, καθώς η Εθνική Δεξιά δείχνει να θέλει πρωταρχικό ρόλο και εκεί. Χρησιμοποίησε μάλιστα τα Ελληνικά για να στείλει μήνυμα στην περιβόητη Γκρέτα -αλλά και σε όλο τον πλανήτη- πως η Εθνική Δεξιά δεν είναι απούσα από τις εξελίξεις. Συγκεκριμένα έκανε νύξη στην ελληνική λέξη «οίκος», η οποία σημαίνει σπίτι, το οποίο οι αριστερόστροφοι διεθνιστές, προσπαθήσουν να καταργήσουν, βάζοντας όσους ανθρώπους μπορούν σε κοινόβια, καθώς οι φτωχοί στον πλανήτη αυξάνονται, χάνοντας την στέγη τους. «Είναι ολοφάνερο σε μένα ότι η οικολογία είναι συντηρητισμός. Συγγνώμη Γκρέτα. Ακόμα και στη λέξη την ίδια υπάρχει το συνθετικό “οικο” που στα ελληνικά σημαίνει σπίτι. Η διατήρηση των εδαφών, της βιοποικιλότητας, των τοπίων μας πρέπει να είναι ο φυσικός αγώνας για τους συντηρητικούς», είπε. Δείτε το ρεπορτάζ:
  Ρώμη: Συνέδριο ακροδεξιών και εθνικιστών

  «Απουσία» για τον Ματέο Σαλβίνι, «πρωταγωνιστής» ο Βίκτορ Όρμπαν…
  https://www.youtube.com/watch?v=mVXyzc-IUXw&feature=emb_title
  https://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2020/02/blog-post_628.html

  • Η Θεωρία του Κικέρωνα:

   Αποτέλεσμα εικόνας για Η Θεωρία του Κικέρωνα:

   Ο πτωχός, εργάζεται.
   Ο πλούσιος, τον εκμεταλλεύεται.
   Ο στρατιώτης, προστατεύει και τους δυό.
   Ο φορολογούμενος, πληρώνει και για τους τρεις.
   Ο απατεώνας, εκμεταλλεύεται και τους τέσσερεις.
   Ο μεθύστακας, πίνει στην υγεία και των πέντε.
   Ο τραπεζίτης, εξαπατάει και τους έξι.
   Ο δικηγόρος, αγορεύει ξεγελώντας και τους επτά.
   Ο γιατρός, σκοτώνει και τους οκτώ.
   Ο νεκροθάφτης, θάβει και τους εννέα….
   Ο πολιτικός, ζει σε βάρος και των δέκα.

   Επιβεβαίωση: Ο κόσμος δεν έχει αλλάξει εδώ και δυο χιλιάδες χρόνια !!!

  • Έχω γράψει σχετικά Ο Όμιλος της Ρώμης και οι χρηματοδότες του με τον τίτλο του Γερμανικού Ταμείου Marshall ήταν δύο πολύ οργανωμένα συνωμοτικά όργανα που λειτουργούσαν υπό την κάλυψη του ΝΑΤΟ και ότι η πλειοψηφία των στελεχών της Λέσχης της Ρώμης προέρχονταν από το ΝΑΤΟ
   http://arxaiaithomi.gr/2020/02/01/ο-όμιλος-της-ρώμης-και-οι-χρηματοδότες/#more-27070

 • .
  .
  .
  .

  Πέμπτη, 6 Φεβρουαρίου 2020
  .
  Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΤΣΕΒΙΤ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΕΛΙΑΜΕΠ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ!
  .
  .
  .
  ΣΧΟΛΙΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ :
  .
  Σαν ιστολόγιο ένα έχουμε να πούμε σε αυτά τα κοπρόσκυλα…» Τύμμα τύμματι τίσαι.»
  .
  .
  Δηλαδή την πληγή με πληγή θα την πληρώσουν.!
  .
  .
  Σιγά σιγά θα προσλάβουν και τον Χακάν Φιντάν ως σύμβουλο!!!
  .
  Όταν η Ρεπούση κυκλοφορεί με τουρκικό διαβατήριο, τι να λέμε τώρα.!!
  .
  Είναι ποτέ δυνατόν ένα ανθελληνικό και ΜΗ ελληνικό πολιτικό σύστημα να προάγει ποτέ τα Ελληνικά Εθνικά Συμφέροντα;;
  .
  .
  Όλοι αυτοί ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΜΙΤ ΕΙΝΑΙ.!!
  .
  .
  Γράφει ο Γιώργος Αδαλής :
  .
  .
  Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΟΥ ΕΤΣΕΒΙΤ ΠΟΥ ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΟ ΕΛΙΑΜΕΠ ΕΔΩ ΚΑΙ 10 ΧΡΟΝΙΑ!
  .
  .
  Απίστευτες καταστάσεις μόνο στο Ελλάντα!
  .
  .

  30 χρόνια ακούω για το ΕΛΙΑΜΕΠ.
  .
  Και όλες οι κυβερνήσεις «ψωνίζουν» στελέχη από εκεί!
  .
  Στην Ελλάδα όπου η ενημέρωση είναι επιπέδου «ΜΑΥΡΗ ΕΙΝ’ Η ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ»,
  .
  ορισμένοι επιστρατεύουν λητούς και δεμένους (τρολς και καθηγητάδες) για να αποψιλώσουν την βάση της κριτικής μου που ασκώ στο ΕΛΙΑΜΕΠ εδώ και 30 χρόνια!
  .
  Και για να μην σας κουράζω, θα ξεκινήσω σήμερα από κάτι που ενώ είναι ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ, για την οποία μίλησα πρώτη φορά το 2010, εντούτοις ουδείς εδώ στην Ελλάδα το γνωρίζει!
  .
  Και όσοι –ελάχιστοι- το γνωρίζουν, αποφεύγουν να το σχολιάσουν, γιατί φοβούνται μην σκιστεί κανένας πόντος από το καλσόν!
  .
  Το ΕΛΙΑΜΕΠ λοιπόν που συχνά πυκνά εκνευρίζει τους πάντες εδώ στην Ελλάδα, με τα καμώματα διάφορων … «αστέρων» που αρθρογραφούν και μελετούν τα .. αμελέτητά μας, έχει προσλάβει ως ΣΥΜΒΟΥΛΟ, ποιον λέτε;;;
  .
  .
  Tον Κεμάλ Ντερβίς!
  .
  .
  Τι σας λένε λοιπόν για τον … σύμβουλό τους;
  .
  Ότι είναι ένας Τούρκος Τραπεζίτης που έχει εργαστεί στην World Bank και μπλα μπλα μπλααααα…
  .
  Τι δεν σας λένε τώρα;
  .
  .
  https://1.bp.blogspot.com/-xexywSagbtA/XjvmxrSSPaI/AAAAAAAFMcE/BOMzALxmGL4QkckLC_fsIVUyjXN1PtX3QCLcBGAsYHQ/s640/1414.jpg

  .
  .

  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ….