«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πατριώτες και πατριώτισσες! Η αρχή πάντα δείχνει το καλό ή το κακό τέλος. 

 

ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ

Και  η μη ορθή διαδικασία μετά την επανάσταση, της παύσης του πολέμου κατά των Τούρκων και κυρίως η παράδοση του υπουργείου εθνικής άμυνας και των όπλων του Κολοκοτρώνη, ήταν το μοιραίο λάθος.

Πίσω από τους εκβιασμούς που υπέστη ο μεγάλος Ήρωας Κολοκοτρώνης κρύβονταν όχι τόσο τα διαφορετικά συμφέροντα των φίλων μας συμμάχων( εντός παρενθέσεως φίλων μας,) αλλά οι κριμένοι και μασκαρεμένοι διαχρονικοί προδότες.

Όμως μετά από τα τελευταία γεγονότα που οι προδότες θέλουν… άκουσον να πάνε το ελληνικό έθνος στη Χάγη, επιβάλλεται κάθε παραμερισμός δισταγμού, που μέχρι σήμερα έφερε τις συμφορές.

 Να μην ξεχνάμε ότι πίσω από όλα αυτά είναι ο ποιο προδοτικός οργανισμός, το ΕΛΙΑΜΕΠ –  όχι ο μόνος αλλά ο χειρότερος. https://www.eliamep.gr/governing-bodies/ .

Ας δούμε το γαϊτανάκι της προδοσίας, που έχει άρωμα τουλάχιστον 600 χρόνια με διάφορες παραλλαγές στους τίτλους.

Ελληνικό λόμπι Αμερικής, τούρκικο λόμπι, εβραϊκό λόμπι, λέσχη Στηλμπεχ, ΑΧΕΠΑΝΣ, ΕΛΙΑΜΕΠ. Πατριαρχείο Κωνσταντινούπολης, Μητρόπολη Αμερικής, είχαν και έχουν πλήρη συνεργασία κατά της Ελλάδος.

Ο κάθε καλοπροαίρετος αναγνώστης που θέλει να μάθει την αλήθεια, δεν πρέπει να βασιστεί στα λεγόμενά μου, ή οποιουδήποτε, αλλά να κάνει στην έρευνά του πολλαπλές διασταυρώσεις.

Τότε θα μάθει την πικρή αλήθεια για την έκταση της διαχρονικής προδοσίας που εξελίσσετε σήμερα.

Οι καπεταναίοι λένε ότι πατρίδα μου είναι το καράβι μου και όποιος πληρώνει τα μεγαλύτερα ναύλα είναι δικός μου.

Οι έμποροι το ίδιο.

Οι λόγιοι για δικά τους συμφέροντα συμπορεύτηκαν με τους προδότες.

Αυτό μας δίνει το στίγμα πόσο ευάλωτοι είμαστε από αυτούς που θεωρούμε δεδομένο σαν πατριώτες μας.

Η ήτα είχε προδιαγραφεί, όταν με θράσος προδοσίας οι προδότες άρχοντες έκλεισαν φυλακή τον μεγαλύτερο ηρώα ηγέτη της επανάστασης τον Κολοκοτρώνη.

Τότε ο λαός κάτω από αντίξοες συνθήκες συνθηκολόγησε με τους προδότες, για δήθεν το καλό της πατρίδας??????? Τώρα πως είναι για το καλό της πατρίδας να φυλακίζεις τον ηρώα σου Κολοκοτρώνη;;;;;; Αυτό είναι κάτι που χωρά χιλιάδες σελίδες να το αναλύσουμε.

Σήμερα ο λαός κάνει πάλι το ίδιο λάθος, για το καλό της πατρίδος να πάμε το ελληνικό έθνος να το διαπραγματευτούμε με τους Τούρκους στο στημένο και αναρμόδιο δικαστήριο της εγκληματικής οργάνωσης του ΟΗΕ την Χάγη!!!!

Αυτό που δεν έκανε ο Ελληνικός λαός το 1830, δεν το κάνει ούτε σήμερα.

Μα τι θέλεις θα μου πει κάποιος;;;

Αυτό που θέλω είναι, ότι μπροστά στην πατρίδα και τα παιδιά μας δεν υπάρχει καμία δικαιολογία, γιατί δεν κλείνουν τα πάντα, γιατί δεν είναι όλοι οι Έλληνες έξω στις πλατείες και έξω από τα στρατόπεδα, όταν αδιαφορείς εσύ, που το άρθρο 120 του συντάγματος, αν και λοβοτομημένο λέει ότι η ευθύνη της πατρίδος αν κινδυνεύει ανήκει μόνο στον λαό και για αυτό πρέπει να κάνει τις απαραίτητες ενέργειες σαν λαός.

Αυτό θέλω να αναλάβουμε τις ευθύνες μας, να τρομοκρατήσουμε τους ντόπιους και ξένους τρομοκράτες.

Έχουμε ειρηνικά όπλα ακόμα, κλίνουμε τα μαγαζιά μας, δεν πάμε στις υπηρεσίες μας, εκτός από το έκτακτο προσωπικό στα νοσοκομεία, την αστυνομία και σε πλήρη επαγρύπνηση όλος ο στρατός, να κάνουμε καθιστική διαμαρτυρία σύσσωμη όλη η επικράτεια, τα τρωκτικά θα την κοπανίσουν, μπροστά στο φόβο να δικαστούν και να φυλακιστούν.

Η νίκη είναι σίγουρη,  αρκεί ο κάθε πατριώτης να συνεργαστεί με τον διπλανό του αρχικά σε τοπικό επίπεδο και μετά σε όλη τη επικράτεια.

Κάποιοι  γιατί είναι προδότες μισθοφόροι, ή τους έχουν φυτέψει τον φόβο, θα σου πουν ότι όλα αυτά είναι ουτοπία, ΟΧΙ δεν είναι ουτοπία, είναι πατριωτικό καθήκον.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει να ξεχάσετε πολιτικές και θρησκείες και να πείτε είμαστε Έλληνες, παιδιά της Ελλάδος και στο όνομά της θα αγκαλιαστούμε.

Μην ακούτε διάφορους δογματισμούς, παράδειγμα, αυτοί είναι άθεοι, αυτοί είναι ειδωλολάτρες, αυτοί είναι χριστιανοί, καθολικοί, παλεομερολογητες και κουραφέξαλα.

Το μόνο που είστε, είσαστε παιδιά της Ελλάδος και πρέπει να είμαστε μανιασμένοι.

Όλα τα  άλλα είναι προσωπικά μας πιστεύω για το σπίτι του καθενός.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Για δείτε τι μας λέει ένας έγκυρος αναλυτής σήμερα ο Νικ. Ιγγλέσης : Αναπότρεπτη η σύγκρουση με την Τουρκία, αναγκαία η Αποτροπή .

Ο δημοσιογράφος και αναλυτής Νίκος Ιγγλέσης μιλώντας στον 98.4 εξήγησε γιατί η φιλόδοξη και αναθεωρητική Τουρκία επιθυμεί να καταστεί περιφερειακή ηγεμονική δύναμη στη Μέση Ανατολή – Ανατολική Μεσόγειο και να συναλλάσσεται ως ίσος προς ίσον με τις Μεγάλες Δυνάμεις.
.
Η Ελλάδα, ως το ισχυρότερο κράτος στα σύνορά της, αποτελεί το σημαντικότερο εμπόδιο στις γεωστρατηγικές επιδιώξεις της και γι’ αυτό πρέπει να ηττηθεί και να υποταχθεί.

Ο πόλεμος είναι αναπόφευκτος και όσο γρηγορότερα το συνειδητοποιήσει αυτό ο Ελληνισμός τόσο μεγαλύτερες πιθανότητες επιβίωσης θα έχει.
.
Όπως είπε ο κ. Ιγγλέσης , υπάρχουν διαφορετικών ειδών πόλεμοι: επιθετικός, επιδρομικός, προληπτικός, πόλεμος διά αντιπροσώπων, αμυντικός, εθνικοαπελευθερωτικός, κοινωνικός (εμφύλιος) κ.ά.

Η ένοπλη σύγκρουση είναι το τελευταίο και καθοριστικό στάδιο ενός πολέμου.

Όταν όλα αυτά θα έχουν γίνει, τότε αρχίζει η ένοπλη σύρραξη που μπορεί να είναι περιορισμένη αν ο αντίπαλος ηττηθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα (ίσως εντός ωρών) ή γενικευμένη αν ο αντίπαλος προβάλλει σθεναρή αντίσταση.
.
Η κατευναστική πολιτική που ασκείται, από την εποχή των κυβερνήσεων Σημίτη, οφείλει άμεσα να τερματιστεί.

Η κατευναστική πολιτική δεν εξημερώνει το «θηρίο» αλλά του ανοίγει ακόμα περισσότερο την όρεξη, γιατί δείχνει αδυναμία και έλλειψη αποφασιστικότητας.
.
Ο Ελληνισμός χρειάζεται αξιόπιστη και επαρκή αποτρεπτική πολιτική.

Χρειάζεται ισχυρές ένοπλες δυνάμεις.

Τη δεκαετή εποχή των μνημονίων δεν αγοράστηκε «ούτε μία βίδα» κάποιου νέου οπλικού συστήματος.

Το μοναδικό ενδιαφέρον ήταν η παραμονή της χώρας στο Ευρωσύστημα.
.
Το 2019 η Ελλάδα δανείστηκε 9 δις, μέσω της έκδοσης ομολόγων, αλλά από αυτά, ούτε ένα ευρώ δεν πήγε για την άμυνα.

Υπάρχουν πάνω από 20 δις σε ταμειακά διαθέσιμα, αλλά προορίζονται για την εξυπηρέτηση του συναλλαγματικού χρέους, που δημιούργησε το ευρώ και απαγορεύεται από τους δανειστές να χρησιμοποιηθούν για άλλους σκοπούς.

https://www.youtube.com/watch?v=z15jNIZb1v

ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

2 comments to Πατριώτες και πατριώτισσες! Η αρχή πάντα δείχνει το καλό ή το κακό τέλος. 

  • .
    .
    .
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΑΚΡΥΑ , ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ Μ. ΑΣΙΑΣ , ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕ ΑΠΑΝΤΕΣ ΔΥΝΑΜΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ….
    .
    ΕΝΩ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΕΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΕΥΡΩ !!!
    .
    ΜΕ ΤΗΝ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ , ΠΟΛΙΤΙΚΟ , ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟ ΠΤΩΜΑ …..
    .
    ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ,

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΧΑΝΕΤΑΙ ….

    ΣΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΩΣΤΕ ΤΗΝ …..
    .
    .
    ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΝΩΜΟΝΟΥΣΑ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ….
    .
    .
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ , ΔΕΙΤΕ , ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΜΑΣ
    .
    ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ …..
    .
    .
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=6ItmQOd6KIg

    • .
      .
      .
      .
      Η απόρρητη έκθεση των ΗΠΑ του 1976 για το Αιγαίο
      .
      22 Ιαν 2020
      .

      https://www.youtube.com/watch?v=WODvD3Y4F3M
      .
      .
      984radio
      .
      Ο 9.84 στα πλαίσια των αναλύσεων για τις ελληνοτουρκικές σχέσεις και τις θέσεις των ΗΠΑ, παρουσίασε σήμερα βασικά αποσπάσματα μιας απόρρητης έκθεσης του 1976 στο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ, που 44 χρόνια μετά σε πολλά ζητήματα, τηρουμένων των αναλογιών της εποχής, αποδεικνύουν και σήμερα ποιους εξυπηρετούν συζητήσεις για προσφυγή στη Χάγη αλλά και διμερών συνομιλιών με την ώθηση των ΗΠΑ για την σταθερότητα στην περιοχή.
      .
      Η απόρρητη αυτή έκθεση μετά τον αποχαρακτηρισμό της , πρωτο-δημοσιεύτηκε στις 24-11-2008 στο «Βήμα» .
      .
      Υπενθυμίζεται ότι τον Μάιο του 1976 ο τότε υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ δρ Χένρι Κίσινγκερ είχε αποφασίσει να αναμειχθεί ο ίδιος σε μια προσπάθεια μεσολάβησης ανάμεσα στην Ελλάδα και στην Τουρκία.
      .
      Οι πρωθυπουργοί των δύο χωρών, Κωνσταντίνος Καραμανλής και Σουλεϊμάν Ντεμιρέλ, είχαν συμφωνήσει στη διαπραγμάτευση των διμερών εκκρεμοτήτων χωρίς να καταλήξουν ποτέ σε θετικά αποτελέσματα.
      .
      Ο Κίσινγκερ είχε ζητήσει από το Τμήμα Αναλύσεων και Πληροφοριών του Στέιτ Ντιπάρτμεντ να συντάξει μια μακροσκελή έκθεση για την ιστορία των προβλημάτων του Αιγαίου αλλά και τα πιθανά σενάρια επίλυσής τους.
      .
      Η έκθεση αυτή με τίτλο «Η αμερικανική πολιτική στο Αιγαίο» δόθηκε στον αμερικανό υπουργό στις 17 Μαΐου 1976 και αποτέλεσε στη συνέχεια τη βάση ενός «σχεδίου Κίσινγκερ», που δεν καρποφόρησε ως το 1977, οπότε και ο κ. Κίσινγκερ έφυγε από την ηγεσία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ.
      .
      Το σχέδιο προέβλεπε είτε μια φόρμουλα διευθέτησης των εκκρεμοτήτων στο Αιγαίο βάσει ενός πάρε-δώσε σε ζητήματα όπως τα 12 μίλια και ο ελληνικός εναέριος χώρος είτε πάλι μια λύση-πακέτο για Κύπρο και Αιγαίο ταυτόχρονα.
      .
      .
      .
      Σε κάθε περίπτωση η έκθεση υπογράμμιζε ότι
      .
      «η Ελλάδα θα χρειασθεί να κάνει τις πιο σοβαρές παραχωρήσεις, σε σύγκριση με το προηγούμενο στάτους κβο».
      .
      .
      .
      Το 1976 θεωρείτο «ιστορική πρακτική» η μη παραβίαση από τα τουρκικά αεροσκάφη του εναέριου χώρου των 10 μιλίων γύρω από τα ελληνικά νησιά και οι περίφημες «γκρίζες ζώνες» δεν είχαν καν εμφανισθεί στο προσκήνιο.
      .
      .
      .
      .
      https://www.youtube.com/watch?v=WODvD3Y4F3M

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>