«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Να ποιος είναι ο ρόλος της κυρίας Σακελλαροπούλου????? Ναι στο τελικό θάνατο της Ελλάδος και των Ελλήνων.

ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ

Προς αποφυγή σκόπιμων ερμηνειών!

Ο γράφων είναι και ήταν υπέρ του άξιου, ανεξάρτητα αν είναι γυναίκα ή άντρας.

Αυτή είναι η συμπατριώτισσα μας Αικατερίνη Σακελαροπούλου που πήρε το χρίσμα για να γίνει η επόμενη ΠτΔ.
Επιτέλεσε τόσα χρόνια το ”καθήκον” της προς τους εντολείς της ντόπιους και ξένους με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Η καταγόμενη από την Ξάνθη Αικατερίνη Σακελλαροπούλου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1956
Και τώρα ήρθε η ώρα της ανταμοιβής.
Η κυρία Σακελλαροπούλου ήταν εισηγήτρια σε μια από τις προσφυγές των κατοίκων και του Δήμου Κερατέας στο ΣτΕ για τον ΧΥΤΑ.
Η κυρία Σακελλαροπούλου εισηγήθηκε ΥΠΕΡ της προσφυγής των κατοίκων και του Δήμου Κερατέας στο ΣτΕ για τον ΧΥΤΑ.
Η κυρία Σακελλαροπούλου ψήφισε ΚΑΤΑ της δικής της εισήγησης, που ήταν ΥΠΕΡ της προσφυγής των κατοίκων και του Δήμου Κερατέας στο ΣτΕ για τον ΧΥΤΑ.
Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου ψήφισε υπέρ των εργασιών της Ελληνικός Χρυσός το 2012.
Μετά από αυτό ο Τσίπρας την πρότεινε για πρόεδρο του ΣτΕ.

Τα συστημικά μέσα σήμερα μας είπαν ότι έχει αγάπη για το περιβάλλον!!!!

Καταλαβαίνετε από τον τρόπο που ψηφίζει πόση αγάπη έχει για την προστασία του περιβάλλοντος.
Αλλά η προερχόμενη από τη Μακεδονία και Θράκη συμπατριώτισσα μας έχει και αγάπη στη Μακεδονία.
Για αυτό δεν αποδέχτηκε την προσφυγή στο ΣτΕ για τη συμφωνία των Πρεσπών.
Μετά από όλες αυτές τις Πατριωτικές της αποφάσεις δεν της άξιζε να γίνει ΠτΔ ώστε να συνεχίσει να προσφέρει στην Πατρίδα μας τις χρήσιμες υπηρεσίες της;;;;
Πόσο πιο πολύ να πέσουν οι μάσκες για να καταλάβει ο Ελληνικός λαός ότι μας δουλεύουν;
Βρίσκονται σε απόλυτη συνεννόηση μεταξύ τους εξυπηρετώντας αλλότρια συμφέροντα.

ΝΑ ΠΩΣ ΑΝΤΑMΕΙΒΕΤΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ! α

Για να το πιστέψετε θα πρέπει να δείτε την υπογραφή της νέας ΠτΔ στην παραχώρηση κυριαρχικών δικαιωμάτων στο Αιγαίο;
Η Αικατερίνη Σακελλαροπούλου αφού υμνεί τον Ευάγγελο Βενιζέλο, είναι υπερ των περικοπών του Μνημονίου με το σκεπτικό, ότι το δίκαιο μπορεί να μπει στην άκρη για οικονομικού λόγους και για την Ελληνικός Χρυσός λέει Αικατερίνη Σακελλαροπούλου “Μπορεί να υποχωρήσουν καμιά φορά τα τοπικά συμφέροντα όταν κάποια έργα ή κάποιες επενδύσεις μπορεί να είναι επωφελείς για το σύνολο” Δηλαδή στις Σκουριές δεν πειράζει να πίνουν αρσενικό τα παιδιά όταν σύνολο της ελιτ είναι ωφελημένο!

https://www.youtube.com/watch?v=FCJ6hgS2bgo

ΝΑ ΠΩΣ ΑΝΤΑMΕΙΒΕΤΑΙ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ!

Η εμπλοκή της στο ΣτΕ το 2010 που έκρινε συνταγματικό το μνημόνιο, οι περικοπές του 13ου και 14ου μισθού στους υπαλλήλους του Δημοσίου αλλά και η εμπλοκή της στην υπόθεση του Mr Bitcoin είναι μερικές από τις υποθέσεις που στιγματίζουν την καριέρα της Αικατερίνης Σακελλαροπούλου.

Για να ξέρουμε ποιοι και πως γίνονται δικτάτορες εξουσιαστές.

Η κυρία Σακελλαροπούλου ήταν αντιπρόεδρος στη συνεδρία στου ΣτΕ για το πρώτο μνημόνιο όπου ανήκε στην πλειοψηφία που έκρινε Συνταγματικό το Μνημόνιο.

Συγκεκριμένα στη συνεδρίαση της Ολομέλειας του ΣτΕ που έγινε στις 23 Νοεμβρίου του 2010 με πρόεδρο τον Παναγιώτη Πικραμμένο και πάρεδρο μεταξύ άλλων και την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου κρίθηκε συνταγματικό το μνημόνιο, απορρίπτοντας την προσφυγή που είχαν καταθέσει δημόσιοι φορείς.

Σε εκείνη την απόφασή του το ΣτΕ επισήμανε ότι το Μνημόμιο δεν παραβιάζει το Σύνταγμα, την Ευρωπαϊκή Σύμβαση των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου και διεθνείς συμβάσεις.

10 πολιτικά πρόσωπα που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση Novartis

Αναρωτηθείτε γιατί αυτοί οι προδότες δεν είναι φυλακή;;;;

Τον περασμένο Ιούλιο στην Ολομέλεια του ΣτΕ με πρόεδρο την κυρία Σακελλαροπούλου, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας έκρινε κατά πλειοψηφία (μειοψήφησαν 2 αντιπρόεδροι και 4 συμβούλοι Επικρατείας), μεταξύ των άλλων, ότι η κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού των δημοσίων υπαλλήλων «τεκμηριώνεται επαρκώς» και δεν παρίσταται απρόσφορο μέτρο, και μάλιστα προδήλως, για «την επίτευξη των επιδιωκόμενων σκοπών, ούτε μπορεί να θεωρηθεί ότι δεν ήταν αναγκαίο, δεδομένου ότι με αυτό το μέτρο, το οποίο εφαρμόζεται γενικά σε όλους τους μισθωτούς του δημόσιου τομέα, γίνεται προσπάθεια εξοικονόμησης και περιορισμού των διογκωμένων δαπανών της Γενικής Κυβέρνησης, η οποία υπαγορεύεται από επιταγές της Ε.Ε. για μείωση του υπερβολικού δημοσίου ελλείμματος».

Κατά συνέπεια, υπογραμμίζουν οι σύμβουλοι Επικρατείας, «οι αποδοχές των δημοσίων υπαλλήλων, ακόμη και μετά την κατάργηση των επίμαχων επιδομάτων, εξασφάλιζαν αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης, τόσο σε σχέση με όσους διαβιούσαν στα όρια της φτώχειας όσο και με όσους απασχολούνταν στον ιδιωτικό τομέα με τον κατώτατο βασικό μισθό και ημερομίσθιο».

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ!!!!!

Αναρωτηθείτε γιατί αυτοί δεν έχουν δικαστεί για εσχάτη προδοσία;;;

Για τους παραπάνω λόγους και όχι μόνο πολλοί χαρακτηρίζουν την Αικατερίνη Σακελλαροπούλου και ως «μνημονιακή».

Παράλληλα ως πρόεδρος του ΣτΕ είχε εμπλακεί στην μεγάλη διεθνή υπόθεση του Mr Bitcoin και σύμφωνα με την συνήγορο υπεράσπισης του Ρώσου Αλεξάντερ Βίννικ Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Η κυρία Σακελλαροπούλου, κατά τις τελευταίες 22 ημέρες επέδειξε πλήρη διαθεσιμότητα να κάμψει τις βασικές αρχές λειτουργίας του Ανωτάτου Δικαστηρίου και του κράτους δικαίου και να παραβιάσει τα δικαιώματα ενός ανθρώπου, του Αλεξάντερ Βίννικ, εξυπηρετώντας την πολιτική ατζέντα του κ. Μητσοτάκη και τις πιέσεις από πλευράς των Κυβερνήσεων ΗΠΑ και Γαλλίας.

Απέδειξε έτσι ότι δεν διαθέτει αυτήν την βασική αρετή της ικανότητας αντίστασης σε αντισυνταγματικές πολιτικές πιέσεις.

Κι ακόμη περισσότερο, εμφανίσθηκε διατεθειμένη στην πράξη να σύρει ολόκληρο το Συμβούλιο της Επικρατείας στην κατεύθυνση μιας εξόφθαλμα αντισυνταγματικής σκοπιμότητας, θυσιάζοντας όχι μόνον τα δικαιώματα και ενδεχομένως τη ζωή ενός ανθρώπου, αλλά και την ίδια την έννοια και το περιεχόμενο του Κράτους Δικαίου στη χώρα μας, καθώς και της διάκρισης των εξουσιών.
Τη συγκεκριμένη εξέλιξη την είχα προβλέψει με δημόσια δήλωσή μου στις 24 Δεκεμβρίου 2019, την οποία παραθέτω πιο κάτω.

Και με επόμενες δηλώσεις μου (9/1/20, 10/1/20) περιέγραψα όλα όσα διέπραξε η κα Σακελλαροπούλου, στους κρίσιμους χρόνους.

Η προταθείσα από τον Πρωθυπουργό ως Πρόεδρος της Δημοκρατίας προέδρευσε στις 10/1/2020 του Συμβουλίου της Επικρατείας για την υπόθεση του Αλεξάντερ Βίννικ, την κατά γενική ομολογία σοβαρότερη υπόθεση των τελευταίων ετών ενώπιον του Συμβουλίου της Επικρατείας, επιμένοντας να την δικάσει άρον-άρον, κάμπτοντας κάθε εγγύηση δίκαιης δίκης.

Το παραπάνω έγγραφο δημοσίευσε στο faceboook η κα. Κωνσταντοπούλου
Μολονότι της υπεβλήθη αίτημα αναβολής και αίτηση εξαίρεσης, επέμεινε να προεδρεύσει και να διεκπεραιώσει την αποστολή.

Η σημερινή της παραίτηση από τη θέση της Προέδρου του ΣτΕ αποδεικνύει πλήρως ότι διέπραξε, εν γνώσει της, κακοδικία.

Και σήμερα προάγεται πολιτειακώς.

Οι δημοκρατικοί πολίτες της χώρας, οι δικηγόροι, οι δικαστές, ας αντιδράσουν πριν να είναι αργά.
Να ποιος είναι ο ρόλος της κυρίας Σακελλαροπούλου????? Ναι στο τελικό θάνατο της Ελλάδος και των Ελλήνων.

Τέταρτο Μνημόνιο και συνέχιση της λιτότητας συνιστά κατά την αντιπολίτευση το πολυνομοσχέδιο και το Μεσοπρόθεσμο 2019-2022, ενώ ως προς το περιεχόμενο η δριμεία κριτική της εστιάστηκε στις μειώσεις συντάξεων και αφορολόγητου και κυρίως στην υποθήκευση δημόσιας περιουσίας ύψους 25 δις ως εγγύηση για την αποπληρωμή του δανείου, δέσμευση για την οποία ακούστηκαν βαρύτατες εκφράσεις.

«Η κυβέρνηση βάζει υποθήκη το σπίτι της χωρίς καν να παίρνει το σύνολο του δανείου.

Η ταπεινωτική αυτή εξέλιξη δείχνει ότι το βαρέλι δεν έχει πάτο με αυτή την κυβέρνηση», σχολίασε δηκτικά ο εισηγητής της ΝΔ, Χρήστος Σταϊκούρας και αποδομώντας το αφήγημα της κυβέρνησης περί καθαρής εξόδου και απουσίας νέων μέτρων, πρόσθεσε: «από το 2019 θα συνεχιστούν και θα επεκταθούν τα μέτρα λιτότητας.

Από τα λεφτά χωρίς Μνημόνιο καταλήξαμε σε ένα ακόμα το 4ο Μνημόνιο χωρίς χρηματοδότηση».

Εξίσου σκληρή ήταν η κριτική που άσκησε και ο Γιάννης Κουτσούκος εκ μέρους της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, χαρακτηρίζοντας, «πρωτοφανή» την ενεχυρίαση δημόσιας περιουσίας και τονίζοντας ότι καμία άλλη κυβέρνηση δεν είχε αποδεχτεί μία τέτοια ρήτρα. «Εσείς γίνατε τόσο ενδοτικοί που λέτε ναι σε όλα;», διερωτήθηκε με νόημα.

Για «νέο βαρύ Μνημόνιο» με «Αρμαγεδώνα» μέτρων στο Μεσοπρόθεσμο έκανε λόγο και ο Γιώργος Αμυράς από το Ποτάμι, ενώ επικεντρώνοντας κι ο ίδιος τη σφοδρή κριτική του στο άρθρο 109 για την υποθήκευση δημόσιας περιουσίας ως εγγύηση για την αποπληρωμή των δανείων, τη χαρακτήρισε «ντροπιαστική ρήτρα αφερεγγυότητας Τσίπρα – Καμμένου».

Στο άρθρο 109 εστίασε και η Ντόρα Μπακογιάννη (ΝΔ), υπογραμμίζοντας με αυστηρό ύφος ότι η κυβέρνηση δεν έχει καμία νομιμοποίηση να υποθηκεύσει δημόσια περιουσία και προειδοποιώντας για τους κινδύνους, καθώς όπως τόνισε αυτή τη ρήτρα δεν θα μπορεί να την αλλάξει καμία κυβέρνηση.

Απόφαση είχε υπάρξει και τον Μάρτιο του 2013 αλλα η Ντόρα δεν το θυμόταν?????

Τότε το ΣτΕ άναψε το πράσινο φως ώστε να συνεχίσουν κανονικά “τα έργα εκμετάλλευσης χρυσού στη θέση Σκουριές της Κασσάνδρας Χαλκιδικής από την εταιρεία «Ελληνικός Χρυσός ΑΕΜΒΧ»”.

Ειδικότερα, το Ε’ Τμήμα του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου είχε απορρίψει την προσφυγή του Συλλόγου και κατοίκων της Μεγάλης Παναγιάς που στρεφόντουσαν κατά το σκέλος εκείνο της προμελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων που αφορά την παραβίαση της αρχαιολογικής νομοθεσίας, καθώς υπήρξαν αρχαιολογικά ευρήματα στην περιοχή των Σκουριών και τις ευρύτερες περιοχές.

Εισηγήτρια και τότε ήταν η σημερινή υποψήφιος για την προεδρία της Δημοκρατίας Αικατερίνη Σακελλαροπούλου.

Υπάρχει πλήθος ακόμη αρνητικών αποφάσεων που το ΣτΕ επί των ημερών της Α. Σακελλαροπούλου, με τις οποίες ματαιώθηκαν οι δίκαιες διεκδικήσεις των κατοίκων της Χαλκιδικής που βλέπουν σήμερα τον τόπο τους κατεστραμμένο.

Προφανώς, η υποψηφιότητα της προέδρου του ΣτΕ Αικατερίνης Σακελλαροπούλου, που ανακοίνωσε μέσω τηλεοπτικού διαγγέλματος πριν λίγες ώρες ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δεν αποσκοπεί πρωτίστως στο να διασκεδάσει τις εντυπώσεις περί φυλετικών διακρίσεων στην κυβέρνησή του.

Ούτε έχει ως βασικό στόχο – αν και σαφέστατα βάρυνε στην απόφασή του – να “στριμώξει” το ΣΥΡΙΖΑ, με πρόταση του οποίου είχε τοποθετηθεί πρόεδρος του ΣτΕ η Σακελλαροπούλου, όπως με νόημα υπογράμμισε και ο ίδιος ο Μητσοτάκης, προσθέτοντας πως εξ όσων γνωρίζει, δεν προέρχεται από το δικό του πολιτικό χώρο.

Όπως φάνηκε από το διάγγελμα, που περιείχε και την καταπληκτική φράση “ο πολίτης είναι γένους αρσενικού, η δημοκρατία γένους θηλυκού”, βγαλμένο απευθείας από έκθεση ιδεών στις Πανελλήνιες.

Με την επίφαση μιας “προοδευτικής” επιλογής, επιχειρείται να ετοιμαστεί η κοινωνία στην αποδοχή των αντιλαϊκών μέτρων, που, κατά τα φαινόμενα, με ακόμα πιο καταιγιστικούς ρυθμούς θα κληθεί να υπογράψει ο όποιος ή όποια επόμενη πρόεδρος της Δημοκρατίας.

Ενδεικτικό εξάλλου είναι και το κλίμα που καλλιεργείται ήδη από μερίδα χρηστών των ΜΚΔ, πέραν των κλασικών γαλάζιων τρολ, που αναγνωρίζουν ως “θετικό βήμα” την επιλογή Σακελλαροπούλου, παρότι προέρχεται από “μια συντηρητική κυβέρνηση”.

Η προσπάθεια της ΝΔ να ενισχύσει το φιλελεύθερο προφίλ της, δεν έρχεται καθόλου σε αντίφαση με την ακροδεξιά σκλήρυνση που δείχνει στο μέτωπο της καταστολής και των αντεργατικών και αντιαπεργιακών νόμων.

Αποτελούν τις δυο όψεις του ίδιου νομίσματος, όπως εξάλλου αποδεικνύει και η ευρωπαϊκή πείρα, όπου, σε αντίθεση με το δημοφιλή εγχώριο μύθο, μια χαρά συμβαδίζουν σε μια σειρά χώρες αυτές ακριβώς οι δύο όψεις.

Σε κάθε περίπτωση, το φύλο δεν αλλάζει σε καμία περίπτωση την ουσία ενός θεσμού – στυλοβάτη, παρά τις πρακτικά μόνο συμβολικές του αρμοδιότητες, του αστικού πολιτικού συστήματος.

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

1 comment to Να ποιος είναι ο ρόλος της κυρίας Σακελλαροπούλου????? Ναι στο τελικό θάνατο της Ελλάδος και των Ελλήνων.

  • .
    .
    .
    .
    .
    Η ώρα των Βετεράνων-Συνέντευξη Κοντογιώργης Γ. 2/2
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=C6ySfjvjH7Q
    .
    Την 9η Ιουλίου 2011
    .
    πραγματοποιήθηκε στο Blue Sky Tv
    .
    συνέντευξη του καθηγητή Γιώργου Κοντογιώργη
    .
    στην εκπομπή Η Ώρα των Βετεράνων του κ. Νικολάου Φ. Αργυροπούλου.
    .
    .
    .
    ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΒΙΝΤΕΟ 2/2 ΤΗΣ συνέντευξης του καθηγητή Γιώργου Κοντογιώργη στην εκπομπή Η Ώρα των Βετεράνων του κ. Νικολάου Φ. Αργυροπούλου.
    ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΟΣΩΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΡΩΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ Κ. καθηγητή Κοντογιώργη,
    ΕΙΜΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ !!!
    ΔΗΛΑΔΗ ΠΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΔΙΚΙΕΣ ΤΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ …
    .
    Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΟΥ ΑΠΟΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΧΕΙ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΕ ΕΜΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΕΞΗΓΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΜΜΑΤΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ !
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΛΥΣΗ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ,
    ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΟΥΣ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ,

    ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΟΠΕΔΩΤΙΚΗ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ,

    ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΧΡΟΝΙΑ …..

    ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΤΟΝΟΙ ΑΠΟ ΛΟΓΙΑ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΟΣΟ ΕΝΑ ΔΡΑΜΙ ΔΡΑΣΗΣ !!!

    ΘΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΩ :

    .
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ; ; ;

    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=C6ySfjvjH7Q

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>