«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Το να αποτινάξεις τον θρησκευτικό δογματισμό δεν είναι μίσος προς την οιαδήποτε θρησκεία, αλλά να αποφύγεις τον θρησκευτικό υπνωτισμό, την θρησκευτική υποδούλωση, την δουλική αδράνεια.

Σχετική εικόνα

Το να αποτινάξεις τον θρησκευτικό δογματισμό δεν είναι μίσος προς την οιαδήποτε θρησκεία, αλλά να αποφύγεις τον θρησκευτικό υπνωτισμό, την θρησκευτική υποδούλωση, την δουλική αδράνεια με το κάνε το σταυρό σου, πήγαινε στην εκκλησία να προσκυνήσεις και έχει ο θεός.

Δηλαδή η κάθε θρησκεία και για εμάς η επιβολή του χριστιανισμού με την ποινή του θανάτου, που στους αιώνες έγινε βιωματικός τρόμος, δεν σου παρέχει το κίνητρο να αγωνιστής, αλλά σε κάνει ένα άβουλο και αδύναμο ον.

Που καρτερικά και δουλικά μέσα από τον τρόμο σου σε αναγκάζει να αφήνεις την επιβίωση σου στον  προτεινόμενο θεό, που εσύ δεν έχεις δει ποτέ, μα ποτέ την χάρη του και την αγάπη του απέναντί σου??????????????

Πως είναι όμως δυνατόν να εξελίσσεστε  τεχνολογικός και κανονικός, όταν τα πάντα τα αφήνεις σε μια δύναμη που δεν σου έχει δείξει την ύπαρξή της και το ενδιαφέρον της για τον άνθρωπο;;;

Τι και αν η επιστήμη  με αποδείξεις δείχνει ότι όλα αυτά είναι φυσικές συνέπειες του σύμπαντος, ναι αλλά ο θρησκευτικός δογματισμός κανόνισε να τοποθέτηση και το άγνωστο και ανεξέλεγκτο σύμπαν στις υπηρεσίες της ανύπαρκτης  και αναπόδεικτης θεϊκής δύναμης.

Να λοιπόν τι έχει καταφέρει ο θρησκευτικοπολιτικός δογματισμός να σε κάνει άβουλο και κατευθυνόμενο όργανο της κάθε εποχής  Νέας Τάξης, που ελέγχει πλήρως και τους δυο κανονικούς μηχανισμούς τον θρησκευτικό και τον πολιτικό, μόλις πας να ξεφύγεις από τον ένα  πέφτεις στον άλλον.

Αυτό κάνει η θρησκευτικός δογματισμός, από την αρχή της ομαδικής συνύπαρξης του ανθρώπου στις μάζες για να τον έχει υπό τον πλήρη έλεγχο, φάσκει και αντιφάσκει, ήξεις αφήξεις, όποιος είναι πολύ πιστός γίνετε εχθρικός σε εκείνον που ζητά εξηγήσεις για τον ρόλο της πίστης;

Δεν είσαι και τόσο φανατικός πιστός και θέτεις ερωτήματα, ε, τότε ρέπεις προς την αμαρτία, σου βάζουν την πρώτη ετικέτα σαν απειλητική προειδοποίηση, ότι αν συνεχίσεις θα αποκλειστείς από τον κοινωνικό θρησκευτικό περίγυρό σου και θα είσαι ενοχοποιημένος σαν εχθρός αυτών που περιμένουν γονατιστά το μάνα εξ ουρανού!

Υπάρχουν τρία είδη θρησκευτικών οπαδών.

Ο πρώτος  είναι οι οργανωτές και εκπρόσωποι του λεγόμενου κατασκευαστή των πάντων, που επικαλέστηκαν μια υπερδύναμη, μια δύναμη που δεν υπάρχει,  αλλά που τους δίνει την εξουσία επάνω στις απληροφόρητες μάζες, πριν προλάβουν να πληροφορηθούν οι μάζες μέσα από τις αναζητήσεις τους για τις αδικίες που υφίστανται από τον υποτιθέμενο δημιουργό τους.

Ο  δεύτερος είναι ο κρατικός μηχανισμός γέννημα και αυτός με την σημερινή μορφή του της παραπάνω φατρίας,  που παράγει τα εργαλεία και τους νόμους να εξαναγκάζει τους αμφισβητίες της δογματικής πίστης μέσα από άδικες συμπεριφορές και διχαστικές να καταφεύγουν στην δογματική πίστη για προστασία.

Ο τρίτος είναι πλέον επιρρεπής σε χαλιναγώγηση, οι λεγόμενες μάζες, που διχασμένες καταφεύγουν για προστασία στις δυο παραπάνω.

Τις τρις αυτές θρησκευτικές ομάδες πιστών,  της έχει υπό τον έλεγχό της πάντα μια μικρή μερίδα πολιτικοθρησκευτικων εξουσιαστών που δεν πιστεύουν σε τίποτα,  παρά μόνο στην δική τους επιβίωση με οποιοδήποτε τίμημα!

Εδώ είναι που έρχεται διαχρονικά σε πλήρη ρήξη με τις παραπάνω δογματικές πρακτικές ο ελληνικός πολιτισμός!

Με την βία η νέα πολιτικοθρησκευτικη αυτοκρατορία η Νέα παγκόσμια τάξη της εποχής, να καταστρέψει όλα τα Ελληνικά μνημεία  που γλύτωσαν οι εμφανίστηκαν και τους αποδυναμώνουν και στην θέση τους να κτίσουν τα δικά τους κτίσματα-ναούς της παν θρησκείας, που θα είναι η πολιτικοθρησκευτικη απόλυτη δικτατορία, όπως επίσης και να αλλοιώσει τα ήθη και τα έθιμα ενός ολόκληρου λαού  και από ελεύθερο σκεπτόμενο άνθρωπο, να τον κάνει δούλο μιας σκοταδιστικής θρησκείας, όπου όποιος φέρνει αντίσταση θα δολοφονείται.

Και μέσα σε χίλια χρόνια ένας ολόκληρος λαός ξέχασε την ιστορία του, και μίσησε ότι Ελληνικό, αφού τον έμαθαν να μισεί ως διαβολεμένο οτιδήποτε θυμίζει την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ, την ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ επιλογή στην ζωή.

Από τότε έως σήμερα δεν άλλαξε κάτι, αφού πάντα μα πάντα είμαστε ως Έλληνες και Ελλάδα υποδουλωμένοι ως προτεκτοράτο των εκάστοτε μεγάλων δυνάμεων που εκπροσωπούν την παγκόσμια τάξη στην κάθε εποχή ΚΑΙ κρατώντας τα Ελληνικά ιδεώδη περί δημοκρατίας και ελευθερίας υπό διωγμό.
Και πέραν αυτού απολύτως τίποτα, παρά μόνον ότι καταφέραμε για μικρό διάστημα στην επανάσταση το 1821 να ξαναγίνουμε από ρωμιοί και γραικοί Έλληνες και Ελλάς, αλλά παραμείναμε Χριστιανοί δίχως τον Ελληνικό πολιτισμό.

Το θέμα πλέον δεν είναι αν θα είμαι χριστιανός, ισλαμιστής, καθολικός, βουδιστής με δογματικές και ποινικές θεϊκές τιμωρίες, αλλά εξελιγμένος και πολιτισμένος πολίτης.

Δεν με ενδιαφέρει ο θρησκευτικοπολιτικος δογματισμός, αλλά η ελεύθερη και οπλισμένη επιλογή στην ζωή!

Ο πόλεμος λοιπόν των καταπιεσμένων μαζών ψυχικά και σωματικά μέσα από την επικρατούσα θρησκευτικοπλιτικη δικτατορία, θα πρέπει να είναι {άθρησκος και ακομμάτιστος}, τότε μόνο δεν θα μπορεί η παραπάνω θρησκευτικοπλιτικη φατρία να σε ελέγχει και τότε μόνο θα την νικήσεις.

Οτιδήποτε άλλο και να κάνεις θα είναι αποτυχημένο με φρικτό τρόπο από την αρχή, όταν σαν ανθρώπινη πλημύρα ενωμένη μπορείς με τα δικά τους όπλα τους νόμους να τους πολεμήσεις με ανεξέλικτες ειρηνικές ενέργειες, πάντα όμως εθνικές ομαδικές αποφάσεις διαδικασιών, Όπως σύσσωμες πανελλαδικές λευκές απεργίες, συντακτικές εθνοσυνελεύσεις κ.α.

Φυσικά χωρίς ποτέ, ούτε μια παρείσφρηση ιδεολογικού κομματικού και πολιτικού περιεχομένου, χωρίς καμία δογματική θρησκευτική άποψη, χωρίς καμία οικονομική διχαστική υιοθέτηση.

Όταν ο ανθρώπινος Ελληνικός λαός θα είναι αγκαλιά,  όλες οι διαφορές θα λυθούν δια μαγείας!

Σήμερα δεν είναι ουτοπία να επιδιώξεις την ενότητα των Ελλήνων, όταν μπροστά τους βρίσκετε εν εξελίξει ο αφανισμός τους.

Έλληνα πατριώτη, αναρωτήσου πρώτα πριν με πεις ερμαφρόδιτα άπιστο, γιατί η αγαπημένη σου θρησκευτικοπλιτικη δικτατορία αγαπά, σπιτώνει, ταΐζει, εγκωμιάζει, τους εχθρούς σου;;;

Αν το κάνεις κοιτώντας τα παιδιά σου στα μάτια, δα δεις ποιος σου λέει αφιλόδοξα την αλήθεια.

Σαν Έλλην αγωνιστής δηλώνω ευθαρσώς ότι θα συμμετέχω σε οποιαδήποτε εθνική συντακτική εθνοσυνέλευση, αλλά δηλώνω ότι όσο η θρησκεία δεν κρατείτε πιστά στα σπίτια του καθενός, εγώ θα έχω τεράστιες διαφορές, διότι δημιουργεί διχαστικές ενέργειες.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Επιτρέπεται η αναδημοσίευση μόνο των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στην http://arxaiaithomi.gr/ . Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Μοιραστείτε το!

16 comments to Το να αποτινάξεις τον θρησκευτικό δογματισμό δεν είναι μίσος προς την οιαδήποτε θρησκεία, αλλά να αποφύγεις τον θρησκευτικό υπνωτισμό, την θρησκευτική υποδούλωση, την δουλική αδράνεια.

    • ΠΟΙΟΣ ΕΙΜΑΙ; ΕΛΛΗΝΑΣ; Η ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ;
      την Φεβρουαρίου 29, 2016
      https://2.bp.blogspot.com/-Op0r_Bg9gNA/VtQjtLfxmUI/AAAAAAABXew/-tsxCneFlxo/s640/Greece_MERIS_mosaic_large.jpg

      Γεννήθηκα Έλληνας σε μια χώρα με πολύ μεγάλη ιστορία από τις αρχαιότερες στον πλανήτη ίσως να είναι και η κοιτίδα του ανθρώπινου γένους.
      Για κάποιον λόγο χάθηκε η αληθινή ιστορία των προγόνων μου, και ότι απέμεινε από αυτήν είναι τα αρχαία ιερά κτίσματα τέλεια αριστουργήματα μεγάλης αριθμητικής και γεωμετρικής ακρίβειας, και ένας τεράστιος πλούτος παρόμοιων κτισμάτων που βρίσκεται θαμμένος κάτω από αυτά τα ιερά χώματα που αναδεικνύουν την τεράστια ιστορία σε βάθος χιλιετιών πατρίδα μας.

      Βρέθηκε ακόμη ένας τεράστιος πλούτος γνώσης και πολιτισμού σε αρχαία Ελληνικά κείμενα, όπου μας μιλούν για όλα όσα μπορεί να διανοηθεί ένας ανθρώπινος νους και όχι μόνον, αφού οι γνώσεις αυτές είναι συμπαντικές προερχόμενες από την εξώσφαιρα του πλανήτη μας, και αναρωτιέμαι ποιοι είναι αυτοί που κατέκαψαν όλη αυτή την γνώση και μας άφησαν στο σκοτάδι με παρακαταθήκη μόνον το 2% αυτών των κειμένων, και μάλιστα που είναι γραμμένα σε μορφή μυθιστορήματος, ποιήματος, αλλά και γραμμένα σε κώδικα, σαν να ήθελαν αυτή η γνώση να περάσει σε λίγους που θα κατανοήσουν το νόημα τους, χωρίς κάποιοι να το αντιληφθούν και τα καταστρέψουν.

      Από την στιγμή που επήλθε η Ρωμαϊκή κατοχή ο πολιτισμός της Ελλάδας διατηρήθηκε, όπως και η Ελληνική γλώσσα σε ολόκληρη την Μεσόγειο, αφού δεν υπήρχε άλλη γλώσσα εκτός την Ελληνική, και με αποτέλεσμα να αφομοιώσει τους Ρωμαίους η Ελληνική γραμματεία και ο πολιτισμός της Ελλάδας.

      Ώς που κάποια στιγμή η Ρωμαϊκή αυτοκρατορία κατέρρεε γύρω στον 4ο μ.Χ. όταν διαχωρίστηκε στην δυτική και ανατολική αυτοκρατορία.
      Η μεν δυτική διατήρησε τα έθιμα της και τον Ελληνικό πολιτισμό, ενώ η ανατολική που είχε στην επικράτεια της όλη την Ελλάδα, δημιούργησε με την βία μία θεοκρατική αυτοκρατορία, μια δικτατορία, όπου όποιος έφερνε αντίσταση υπήρχε η ποινή του θανάτου γι’αυτόν.
      Με αυτόν τον τρόπο επέβαλλαν τον Χριστιανισμό, και έγραψαν στο 381 μ.Χ. όλα τα ιερά ευαγγέλια τα οποία είχαν στηριχθεί πάνω στα Αραμαϊκά κείμενα που μετονόμασαν σε “Παλαιά Διαθήκη” των Εσκεναζί – Χαζάρων, που μόλις τον 1ο αιώνα μ.Χ. μετονομάστηκαν σε Εβραίους για να καλύψουν με σκοτάδι την αληθινή καταγωγή τους από τον Καύκασο εκεί στα βουνά της Κίνας στην Μογγολία.
      Πιο πριν δεν υπήρχε εβραϊκή φυλή, εβραϊκό κράτος μα ούτε και εβραϊκή γλώσσα.

      Έτσι κατάφερε με την βία η νέα αυτοκρατορία η Νέα παγκόσμια τάξη της εποχής, να καταστρέψει όλα τα Ελληνικά μνημεία και στην θέση τους να κτίσουν τα δικά τους κτίσματα-ναούς, όπως επίσης και να αλλοιώσει τα ήθη και τα έθιμα ενός ολόκληρου λαού, μα και να τον αλλαξοπιστήσει και από ελεύθερο σκεπτόμενο άνθρωπο, να τον κάνει δούλο μιας σκοταδιστικής θρησκείας, όπου όποιος έφερνε αντίσταση δολοφονούνταν.

      Και μέσα σε χίλια χρόνια ένας ολόκληρος λαός ξέχασε την ιστορία του, και μίσησε ότι Ελληνικό, αφού τον έμαθαν να μισεί ως διαβολεμένο οτιδήποτε θυμίζει την ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

      Από τότε έως σήμερα δεν άλλαξε κάτι, αφού πάντα μα πάντα είμαστε ως Ελληνες και Ελλάδα υποδουλωμένοι ως προτεκτοράτο των εκάστοτε μεγάλων δυνάμεων που εκπροσωπούν την παγκόσμια τάξη στην κάθε εποχή.
      Και πέραν αυτού απολύτως τίποτα, παρά μόνον ότι καταφέραμε στην επανάσταση το 1821 να ξαναγίνουμε από ρωμιοί και γραικοί Έλληνες και Ελλάς, αλλά παραμείναμε Χριστιανοί δίχως τον Ελληνικό πολιτισμό.

      Και σήμερα δεν άλλαξε κάτι, πέραν λίγων αφυπνισμένων Ελλήνων οι οποίοι κατανοούν το μεγάλο ψέμα που οδηγεί ένα αρχέγονο πρώην φωτισμένο γένος, αυτό των Ελλήνων.

      morfeas sky

      https://oneirosky.blogspot.com/2016/02/blog-post_29.html

    • .
      .
      .
      Κυριακή, 6 Ιανουαρίου 2019
      .
      Louis-Ferdinand Céline:
      .
      Ένα παράδοξο φριχτό!
      .
      .
      .
      https://2.bp.blogspot.com/-wfuODq5ekQ8/U_JII2zkrMI/AAAAAAAABbY/1xo6yTRwmVI/s1600/celine.jpg
      .
      .
      “Ο Εβραίος, ο βασιλιάς Εβραίος, αυτός που εξουσιάζει τα πάντα, που του ανήκουν τα κράτη μας, είναι ένας ανατροφέας δαιμονικός.
      .
      Ένα παράδοξο φριχτό!
      .
      Είναι ακριβώς αυτός ο πιο ορκισμένος εχθρός της Φυλής μας!
      .
      Είναι ακριβώς αυτός, ο βασιλιάς Εβραίος, ο πιο φανατικός μπασταρδευτής της φυλής μας!
      .
      Και του ανήκουμε! Αυτός είναι ο πιο ένθερμος, ο πιο αποφασιστικός οργανωτής όλων των φριχτών, καταστροφικών επιμειξιών”
      .
      Louis-Ferdinand Céline, L’École des Cadavres
      .
      .
      O Céline γνώριζε αυτό που λίγοι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ακόμη και σήμερα.
      .
      Ότι οι Εβραίοι ελέγχουν απόλυτα την εξουσία σχεδόν σε όλα τα κράτη της δύσης, μέσω της μασονίας.
      .
      Ένα από τα μέτρα τους για την υποδούλωση των εθνών είναι το μπαστάρδεμα, ώστε η μάζα να καταλήξει πολυφυλετική και κατακερματισμένη, χωρίς συνεκτικούς δεσμούς, ώστε να είναι…
      .
      πιο εύκολα χειραγωγήσιμη.
      .
      Μια γιγαντιαία οργανωμένη επιχείρηση λαμβάνει χώρα ώστε να μπασταρδευτούν οι λευκοί της Ευρώπης.
      .
      Την βλέπουμε καθημερινά γύρω μας.
      .
      Σήμερα το πρόβλημα είναι απείρως μεγαλύτερο από ότι ήταν την εποχή που έγραφε ο Céline.
      .
      Η αδίστακτη εξουσία κατευθύνει τους λευκούς στο μπαστάρδεμα λες και είναι οικόσιτα ζώα, μέσω των ΜΜΕ, των “διανοούμενων” και του χρήματος.
      .
      Οι λευκοί αν θέλουν να συνεχίσουν να υπάρχουν, θα πρέπει να αντιληφθούν τα λόγια του Γάλλου λογοτέχνη και να δώσουν τον αγώνα για να αποφύγουν την φυλετική αλλοίωση.
      .
      .
      .
      http://fyletika.blogspot.com/2019/01/louis-ferdinand-celine.html
      .
      .
      .

      • .
        .
        .
        ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ!
        .
        ΟΥΡΕΣ κάνουν οι Έλληνες για να πάνε στην Τουρκία…
        .
        .
        12/29/2019
        .
        .
        https://1.bp.blogspot.com/-aVJWcy5zbzI/XggQPXOX3aI/AAAAAAAAozo/O5tIzXABlxMj1mErGaVCFrZKYXHa1S58ACLcBGAsYHQ/s640/742i7w1577530389979.jpg

        .
        .
        Ούτε η πολύωρη αναμονή, ούτε το κλίμα των εορτών λειτουργούν ανασταλτικά για όσους θέλουν να επισκεφτούν την Τουρκία, από το συνοριακό σταθμό διέλευσης στις Καστανιές.
        Σύμφωνα με το thrakinea.gr η ουρά των οχημάτων σε κάποιες περιπτώσεις φτάνει λίγο πριν την πλατεία Καστανεών. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, περίπου 400 οχήματα έκαναν είσοδο στην Τουρκία σε 24 ώρες, πέρα από τον αριθμό των πεζών, οι οποίοι αφήνουν τα αυτοκίνητα τους στις Καστανιές και περνούν στην Τουρκία με τα πόδια.
        .
        .
        Αυξημένη κίνηση υπάρχει και από την πλευρά της Τουρκίας, με Τούρκους οι οποίοι επισκέπτονται την Ελλάδα για τις γιορτές,
        .
        .
        χωρίς όμως οι αριθμοί των Τούρκων επισκεπτών να μπορούν να συγκριθούν με τους αριθμούς των Ελλήνων που πηγαίνουν στην Τουρκία.

        http://www.press-gr.com/2019/12/blog-post_6036.html
        .
        .
        ΥΣ . : ΑΠΟ ΝΕΜΕΣΙΣ .
        .
        42 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΑΛΒΑΝΟ ΑΛΗ ΠΑΣΑ ΣΤΗΝ ΗΠΕΙΡΟ ΟΙ ΤΟΤΕ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ …
        .
        400 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΙΑ ΕΖΗΣΑΝ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΤΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ …
        .
        41 ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΕ ΟΙ ΥΠΟ ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ
        ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ….
        .
        .
        ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΣΗΜΕΡΑ Η ΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ….
        ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΕΕ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ !!!
        .
        .
        Άγια κατανάλωση
        .
        .
        Υπαινίσσονταν ότι δημοκρατία και καπιταλισμός ήταν ενωμένα.
        Είναι όμως μια μορφή δημοκρατίας που αντιμετωπίζει τους ανθρώπους ως παθητικούς καταναλωτές κι όχι ως ενεργούς πολίτες».
        Και συμπληρώνει: «Δεν προστάζει πλέον ο λαός αλλά οι επιθυμίες του.
        Έκτοτε η νέα μέθοδος εξακολουθεί να διαμορφώνει καθημερινά τεχνητές «ανάγκες»,
        να καθορίζει τα ρούχα που φοράμε,
        την τροφή που προτιμάμε, τα κόμματα που ψηφίζουμε, ακόμη και τις ερωτικές μας προτιμήσεις
        .
        και πολλές απ’ τις βαθύτερες πεποιθήσεις που νομίζουμε αφελώς για ολότελα δίκες μας…
        “…Εκείνοι που χειρίζονται αυτόν τον απαρατήρητο μηχανισμό της κοινωνίας
        αποτελούν μια αόρατη κυβέρνηση που αποτελεί
        την πραγματική δύναμη που κυβερνά…»
        .
        .
        http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/05/blog-post_8103.html#ixzz4i191R2Jq . . .
        .
        .

        http://i1.wp.com/www.arxaiaithomi.gr/wp-content/uploads/2019/01/%CE%97-%CE%9A%CE%A1%CE%91%CE%A5%CE%93%CE%97-1.jpg?resize=640%2C427
        .
        .

      • Κυριακή, 29 Δεκεμβρίου 2019
        ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ 1,6 ΤΡΙΣ ΕΥΡΩ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ;;;
        ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ IN.GR
        1,6 τρις ευρώ εισήλθαν στα δημόσια ταμεία το διάστημα 1981-2018 από φόρους, δάνεια, κοινοτικούς πόρους και ιδιωτικοποιήσεις !!!

        Τι γράφει το in.gr :

        Του Δημήτρη Στεργίου

        Από τότε που ο τότε αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος στη συνέντευξή του στο «Βήμα» (31 Δεκεμβρίου 2010) επανέλαβε, συμπληρωμένη και διευκρινισμένη, τη δήλωση που είχε κάνει στη Βουλή στις 21 Σεπτεμβρίου 2010 για το «τα φάγαμε μαζί» μένει μετέωρο το ερώτημα «ποιοι μαζί;». Τότε είχε πει, συγκεκριμένα, τα εξής: «Η απάντηση σε όλους, όσοι μας ρωτάτε «πού τα φάγατε τα λεφτά», είναι μία: Σας διορίζαμε για χρόνια, τα φάγαμε μαζί»!

        Η απάντηση αυτή είχε τότε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, αλλά όλες ήταν αόριστες και έδιναν την εντύπωση ότι «όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται». Δυστυχώς, οι έντονες αυτές αντιδράσεις δεν συνοδεύτηκαν από μια συγκεκριμένη και τεκμηριωμένη έρευνα που θα έκανε ακόμα κι ένα απλός μπακάλης. Οτι, δηλαδή, για να «φας» ή να σπαταλάς κάτι πρέπει να το έχεις!

        Ετσι, ξεκίνησε και η έρευνά μου. Δηλαδή, μελετώντας επίσημα στατιστικά στοιχεία (κρατικοί προϋπολογισμοί, Εκθέσεις διοικητών της Τράπεζας της Ελλάδος, ΕΛΣΤΑΤ κ.λπ.) 40 περίπου ετών προσπάθησα να εγγράψω στο σκέλος των εσόδων τα ποσά περίπου που «φαγώθηκαν», δηλαδή εκείνα που εισέρρεαν στα δημόσια ταμεία με τη μορφή φόρων, δανείων, κοινοτικών πόρων και τα τελευταία είκοσι περίπου χρόνια με τη μορφή ιδιωτικοποιήσεων. Εκεί, στο σκέλος των εσόδων μετέφερα ανά έτος τα αντίστοιχα ποσά και το λογιστικό άθροισμα κατέδειξε ότι εισέρρευσε το μυθώδες ποσό των 1,6 τρισεκατομμυρίων ευρώ (ναι, 1,6 τρισεκατομμύρια ευρώ!!!).

        Υστερα, έπρεπε να απαντηθεί και το δίλημμα: αυτά πήγαν για ανάπτυξη και κοινωνική συνοχή ή «φαγώθηκαν» και από ποιους; Το πρώτο σκέλος του διλήμματος απορρίφθηκε από την πραγματικότητα των άθλιων δημόσιων υποδομών, της γραφειοκρατικής Δημόσιας Διοίκησης, της «αναλφάβητης» παιδείας, της υψηλής ανεργίας, της υψηλής φτώχειας, του ανελέητου φορομπηχτισμού και των επάρατων Μνημονίων. Αραγε, λοιπόν, «φαγώθηκαν». Κι έτσι επανερχόμαστε στην παγκάλειο διαπίστωση ότι «μαζί τα φάγαμε, σας διορίζαμε επί χρόνια»!

        Αλλά, και η απάντηση αυτή του Θόδωρου Πάγκαλου φαντάζει μονομερής, αφού «φαγώθηκαν» μόνο από διορισμούς. Απλώς, οι διορισμοί ήταν η αιτία του κακού με πολλές λερναίες ύδρες, όπως κρατικοποιήσεις, επιχορηγήσεις, αναλήψεις χρεών, «βερεσέδια», κ.λπ., τα οποία κατέλειπαν ελλείμματα και συνοδεύονταν από δανεισμό ως βασική πηγή κάλυψής τους…

        Πώς μαζεύτηκαν…

        Ετσι, καταρτίστηκε το δεύτερο σκέλος του λογιστικού «Ταφ», δηλαδή το σκέλος των δαπανών, όπου εκεί μεταφέρθηκαν τα ποσά που «τρώγονταν» ανά κυριότερες κατηγορίες χωρίς κανένα σχεδόν παραγωγικό αποτέλεσμα, χωρίς κανέναν αποδοτικό συντελεστή. Από τη λογιστική αυτή απεικόνιση του «ποταμού» εισροών προκύπτουν οι ακόλουθες διαπιστώσεις:

        Πρώτον, με τη μορφή άμεσων φόρων (που κατά ποσοστό πάνω από το 60% περίπου πληρώνουν μονίμως μετά το 1981 οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι) και έμμεσων φόρων (που χαρακτηρίζονται ως αντιλαϊκοί και αντικοινωνικοί) εισέρρευσαν κατά την περίοδο 1981 – 2018 στα δημόσια ταμεία έσοδα 1.037.400 εκατ. ευρώ ή ποσοστό 34%!

        Δεύτερον, την ίδια περίοδο, με τη μορφή δανείων για την κάλυψη των υψηλών και μόνιμων ελλειμμάτων από τις σπατάλες, εισέρρευσαν στα δημόσια ταμεία και… εξανεμίσθηκαν 405.400 εκατ. ευρώ, τα οποία συνεπάγονταν εφιαλτική εξυπηρέτηση του χρέους αυτού με δυσθεώρητα τοκοχρεολύσια.

        Τρίτον, ισχνότερη ορμή, αλλά σημαντική, είχαν και οι (καθαροί) κοινοτικοί πόροι που ανήλθαν την ίδια περίοδο σε 118.667 εκατ. ευρώ.

        Τέταρτον, οι ιδιωτικοποιήσεις που ήταν (και είναι!) ξορκισμένες επί δεκαετίες στη χώρα μας μόλις τα τελευταία χρόνια ενίσχυσαν τα δημόσια έσοδα για μείωση, υποτίθεται, του δημόσιου χρέους, αλλά, δυστυχώς το ποσό που συγκεντρώθηκε διατέθηκε για… αλλότριες σκοπιμότητες και, συγκεκριμένα, για τα γνωστά «βερεσέδια» του ζημιογόνου δημόσιου τομέα.

        Πέμπτον, το συνολικό ποσό που συγκεντρώθηκε για να «φαγωθεί» ανήλθε σε 1,6 τρισ. ευρώ.

        https://1.bp.blogspot.com/-UdEpQgJCb8s/XgiaB8_QmrI/AAAAAAAAjZQ/5BJIrcOrPQgjuSyKUHTxovjJX-RPnwhtgCLcBGAsYHQ/s1600/%25CE%2594%25CE%2597%25CE%259C%25CE%2599%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%25A1%25CE%2593%25CE%2599%25CE%2591-%25CE%2595%25CE%259B%25CE%259B%25CE%2597%25CE%259D%25CE%2599%25CE%259A%25CE%259F%25CE%25A5-%25CE%25A7%25CE%25A1%25CE%2595%25CE%259F%25CE%25A5%25CE%25A3-1024×564.jpg
        …και πώς «φαγώθηκαν»!

        Αυτό, λοιπόν, το ποσό των 1,6 τρισ. ευρώ ριχνόταν κατ’ έτος σε έναν τεράστιο τρύπιο πίθο των Δαναΐδων, δηλαδή χωρίς κανένα παραγωγικό ή κοινωνικό ή αναπτυξιακό συντελεστή.

        Ιδού πώς:

        Πρώτον, με τη μορφή δαπανών για μισθούς και συντάξεις των δημοσίων υπαλλήλων διατέθηκε το ποσό των 471,5 δισ. ευρώ ή ποσοστό 30% περίπου.

        Δεύτερον, η μεγάλη αφαίμαξη που είναι αιτιατό της αιτίας της μεγάλης σπατάλης στο σκέλος των εσόδων είναι η εξυπηρέτηση του δημόσιου χρέους (τοκοχρεολύσια κ.λπ.), η οποία απορρόφησε ποσό 640,3 δισ. ευρώ ή ποσοστό 38%.

        Τρίτον, δεν πάνε πίσω και οι επιχορηγήσεις και οι επιδοτήσεις των πάντων που είχαν πάει και συνεχίζεται τη μορφή επιδημίας χωρίς να έχουν σχεδόν κανένα ουσιαστικό κοινωνικό, οικονομικό και αναπτυξιακό αποτέλεσμα. Ανήλθαν στο ποσό των 148,5 δισ. ευρώ.

        Τέταρτον, μικρότερο, αλλά εντελώς αδικαιολόγητο είναι ποσό που διατέθηκε και διατίθεται κάθε χρόνο, είτε σε περιόδους οικονομικής τάχα «ευφορίας», είτε σε περιόδους Μνημονίων, για λειτουργικές, καταναλωτικές και λοιπές δαπάνες, το οποίο απορρόφησε 129,9 δισ. ευρώ από τα δημόσια έσοδα.

        Το μελαγχολικό συμπέρασμα είναι ότι όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις εφάρμοζαν την περίοδο αυτή οικονομικές πολιτικές ενός άφρονος οικογενειάρχη, που τελικά υποθηκεύει το μέλλον της οικογενείας του…

        Όμως ……

        https://1.bp.blogspot.com/-Q1ey0Bo17mQ/XgiuATsOgHI/AAAAAAAAOxk/l-aAES2smbwIOv8ZObmdmEUs7Euo1X_0QCLcBGAsYHQ/s1600/1%252C6%2B%25CE%25A4%25CE%25A1%25CE%2599%25CE%25A3.tif

        in.gr

        https://www.in.gr/2019/12/28/economy/oikonomikes-eidiseis/ereyna-poioi-kai-pos-fagame-16-tris-eyro-mesa-se-37-xronia/?fbclid=IwAR1X97ctnmkdLcQQbwQSG9Bdt2ElF0cxO0vh-iTl0Jjq-2zzkm21jNE9vHQ

        • .
          .
          .
          Η ημιμάθεια είναι χειρότερη από την ΑΜΑΘΕΙΑ!
          .
          .
          ΤΟ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ
          .
          ΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ …………….
          .
          ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΓΗ !

          Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ………………….
          .
          ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
          .
          ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

          .
          Μήπως Είναι Η Σειρά Μας ; Πτώση Πολιτισμών
          14 Δεκ 2019
          https://www.youtube.com/watch?v=3yWWocOQoXY
          .
          Αν εξαιρέσουμε τους τυφλούς νόμους της φύσης, τίποτα δεν κινείται
          που να μην έχει Ελληνική καταγωγή !!!
          Ερρίκος Μάιν, καθηγητής νομικής του Κέιμπριτς.
          .
          “ΔΙΑΓΡΑΨΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…. ΑΝ ΤΟΛΜΑΤΕ”

          http://skeftomasteellhnika.blogspot.com/2016/12/robert-najemy.html
          .
          .
          Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ
          https://www.youtube.com/watch?v=ApdD6FY3Yp0
          .
          Και αν ποτέ ( ξανά ) σκοτεινιάσει ο κόσμος
          Άπό καινούργιους βαρβάρους
          Και δεισιδαίμονες ,
          ή λεξή Ε Λ Λ Η Ν Α Σ
          θα εξακολουθήσει να σημαίνει
          έκείνον που κρατάει τη σκεψη του
          άφοβη , άδέκαστη και έλεύθερη
          Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ
          https://arxaiaithomi.gr/2016/01/26/%ce%b7-%ce%b1-%ce%b8-%ce%b1-%ce%bd-%ce%b1-%cf%84-%ce%b7-%ce%b5-%ce%bb-%ce%bb-%ce%b7-%ce%bd-%ce%b9-%ce%ba-%ce%bf-%cf%84-%ce%b7-%cf%84-%ce%b1/
          .
          Το Αυτόχθον και το Μέγαν Γένος
          Άκρατος Αετός
          27 Ιαν 2013
          Η Ελληνική Παιδεία μου, μου επιτρέπει να σέβομαι κάθε άνθρωπο και κάθε άλλη αυτόχθονα φυλή του πλανήτη. Όλα όμως στη φύση του Σύμπαντος έχουν τα όριά τους, έτσι κι ο σεβασμός μου θα σταματήσει εκεί που θα απειληθεί το παραμικρό στοιχείο του Ελληνισμού και του Γένους μου απ’ οποιονδήποτε. Δεν θα είμαι εγώ, ο Έλληνας, που θα απαρνηθώ τον Φωτοδότη Ελληνισμό για χάρη μιας άμορφης αταξίας του όχλου με την ταμπέλα «Παγκοσμιοποίηση». Εγώ, θα είμαι αυτός που θα σεβαστεί πως η ίδια η φύση έχει τάξη και διαφορετικότητα ανάμεσα σε κάθε μορφή ζωής και ενέργειας. Θα είμαι αυτός που θα υπερασπιστεί αυτόχθονες φυλές της Γης ώστε να κρατήσουν τα Ιερά τους χώματα, να παλέψουν για την ταυτότητά τους και τον Πολιτισμό τους και να απαρνηθούν τη νόθευση του Γένους τους.
          Τις αναμείξεις φυλών και γενών τις θεωρώ παραφύσιν ύβρεις. ~
          Πνευματικά Δικαιώματα ~ Κείμενα: Αρχαία Ελληνική Γραμματεία, Άκρατος Αετός
          Το Αυτόχθον και το Μέγαν Γένος
          https://www.youtube.com/watch?v=TiCSyxp_fAY&t=189s
          Οι 12 ενεργειακές μορφές του Ανθρώπου
          31 Οκτ 2012
          AkratosAetos
          Θεοί εν δυνάμει Άνθρωποι…
          …Άνθρωποι εν δυνάμει Θεοί
          https://www.youtube.com/watch?v=Kd8g1DiRBXU&t=111s
          .
          ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ , ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ ΤΑ Δελφικά Παραγγέλματα
          Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2017
          https://4.bp.blogspot.com/-wzC0TPGiVzk/WjejZ4mrEfI/AAAAAAABiXc/TmFWmfrWKa43tFWPs7EEBYPIuNe2R-dbwCLcBGAs/s400/2017-12-18_131535.png

          Δελφικά Παραγγέλματα ϶ϵ

          ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪ ЭЄ ₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪₪

          http://www.knossopolis.com/images/stories/misk/kno-blog.png

          Στον πρόναο του Ναού του Απόλλωνος στους Δελφούς, ανεγράφοντο τα δύο περίφημα Δελφικά παραγγέλματα, ΓΝΩΘΙ ΣΑΥΤΟΝ και ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ, εκατέρωθεν του ιερού γράμματος Ε.

          Τα Δελφικά αυτά παραγγέλματα, μαζί με άλλα 145 ακόμη, 147 συνολικά, ήταν οι υποθήκες που παρέδωσαν οι Ιερείς και οι Επτά Σοφοί στις επερχόμενες γενιές, ωφελήματα ανθρώποις ες βίον.
          Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΩ : thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/07/blog-post_599.html
          .
          ΟΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ,
          ΕΧΟΥΝ ΒΑΣΗ ΤΑ Δελφικά Παραγγέλματα

          Από: Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ
          .
          https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/12/blog-post_167.html
          .
          Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2017
          Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ

          ”Το ιδεώδες κάθε ανθρώπου είναι να γίνει Έλλην”….

          George Wilhelm Friedrich Hegel

          https://1.bp.blogspot.com/-IHYTg4TYGb4/WOeprh1dgAI/AAAAAAAEBmw/8LrR4ZCIfmQCTlyXD7Vyq71jsGrS6-imACLcB/s640/2017-04-06_204526.png

          ΄΄ Ό,τι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο, είναι και η Ελλάδα για την οικουμένη. ΄΄
          Johann Wolfgang von Goethe

          https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/12/blog-post_3049.html
          .

          ΄΄ Ό,τι είναι ο νους και η καρδιά για τον άνθρωπο, είναι και η Ελλάδα για την οικουμένη. ΄΄
          Johann Wolfgang von Goethe
          .
          .
          Αμφικτυονίες στην Αρχαία Ελλάδα

          Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017

          ΑΜΦΙΚΤΙΟΝΙΕΣ: Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

          Η Αμφικτιονία ήταν το σύστημα με το οποίο οι πόλεις – κράτη της αρχαιότητας συνεδρίαζαν από κοινού για την ειρηνική επίλυση των μεταξύ τους προβλημάτων. Τα μέλη της έστελναν αντιπροσώπους, οι οποίοι έβγαζαν αποφάσεις ύστερα από συνεδρίαση, οι οποίες επικυρώνονταν και ακολουθούνταν απ’ όλες τις πόλεις-κράτη. Με τα σημερινά δεδομένα θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε την Αμφικτιονία σαν τον Ο.Η.Ε. ή την Ευρωπαϊκή Ένωση της τότε εποχής, μεταξύ πάντα των ελληνικών πόλεων-κρατών.

          aienaristeyein.com

          http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/10/blog-post_363.html#ixzz4uTv2bqvt
          .
          .
          Κυριακή, 27 Ιουλίου 2014

          Εγω και η Πατρίδα. (Εξαιρετικό)

          http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/07/blog-post_279.html#ixzz5qx14lp4l
          .
          .

          Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΛΗ ,
          ΟΥΤΕ ΧΩΡΟΣ,
          ΔΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΘΕΝΩΣΟΥΝ.
          ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟΝ ,
          ΤΟ ΑΘΑΝΑΤΟΝ ,
          ΤΟ ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΝ ΠΝΕΥΜΑ ,
          ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ,
          ΟΥΤΕ ΥΠΟΤΑΣΣΕΤΑΙ ,
          ΟΥΤΕ ΑΠΟΘΝΗΣΚΕΙ.
          .
          ΙΩΑΝΝΗΣ ΠΑΣΣΑΣ
          .
          ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ :
          .
          «Προορισμὸς τοῦ Ἕλληνος εἰς τὸν κόσμον αὐτόν , ἦταν καὶ θὰ εἶναι
          ὁ ἐξανθρωπισμὸς τῆς οἰκουμένης »
          .
          Περικλῆς Γιαννόπουλος (1869-1910).
          .
          Η ΨΥΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΥΣΗ ΤΗΣ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ !
          .
          ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΝΑ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ …
          .
          ΥΣ.
          .
          ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟ ΟΛΟΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΡΩΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ !
          .
          ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ ! ! !
          .
          ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ …………..
          .
          .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>