«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Προδότες δεξιοί, ανάλγητα και βρομερά καθάρματα, σε άψογη συνεργασία με τα πουλημένα ΜΜΕ!.

ΤΟ ΤΕΡΑΣ Ζ Γ

Η κατάργηση της 13 ης σύνταξης, δυο άτομα με μια σύνταξη των 750 ευρώ απεφασίσθει με νόμο να πεθάνουν!

Επιτέλους μια κυβέρνηση με ανθρωπιά?????????????

Αυτοί που την ψήφισαν ας κοιμούνται με ήσυχη συνείδηση για τα δεινά που θα περάσουν εξ αιτίας τους οι συνταξιούχοι Χριστούγεννα!!!!

Εφιάλτες, διαχρονικοί δεξιοί προδότες, τι κυβέρνηση ψηφίσατε;;;

Το κρίμα στα κεφάλια σας.

Τρωκτικά δεξιά σκουλήκια, αυτούς που κάνατε κυβέρνηση κάνουν γενοκτονία και μάλιστα βρόμικα και απάνθρωπα, ημέρες Χριστουγέννων, στα νοσοκομεία να την βγάλετε δεξιοί αλήτες. 

Δεξιοί αλήτες είσαστε συνένοχοι με τους δολοφόνους μας εκβιαστές ξένους νταβατσήδες, επαναλαμβάνω το κρίμα στο σπίτι σας, στα νοσοκομεία να πάτε να πληρώσετε τον απάνθρωπο λογαριασμό του κακού που φέρατε.

Οδηγείτε το 40% σε παραβατικότητα, σε εγκλήματα και κλοπές και όσοι δεν μπορούν να το πράξουν σε αυτοκτονία! Αυτή είναι η τίμια και ανθρώπινη κυβέρνηση Μητσοτάκη, με την σιωπηρή ανοχή των κομουνιστών!

Κοινωνικό Μέρισμα – οι δικαιούχοι

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός 700 ευρώ ανά νοικοκυριό δικαιούνται 250.000 νοικοκυριά με 953.000 μέλη. Σύνολο 175 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον κ. Σταϊκούρα δικαιούχοι είναι:

– Οικογένειες με 4 παιδιά και άνω με φορολογητέα εισόδημα έως 20.000 – ωφελούμενοι 19.140

– Οικογένειες με τουλάχιστον ένα γονέα μακροχρόνια άνεργο (άνω των 12 μηνών)– εισόδημα 15.000 – ωφελούμενοι 16.778

– Οικογένειες με δύο γονείς βραχυχρόνια άνεργους, ένα παιδί και 15.000 ευρώ – ωφελούμενοι 40.927

– Οικογένειες με ΑΜΕΑ – ωφελούμενοι 25.632

Επιπλέον κριτήρια είναι ένας από τους δύο γονείς να διαμένει στην Ελλάδα την τελευταία 10ετία. Και οι δύο γονείς φορολογικοί κάτοικοι Ελλάδος. Το άθροισμα των καταθέσεων όλων των μελών του νοικοκυριού, σε όλα τα πιστωτικά ιδρύματα της χώρας ή του εξωτερικού, καθώς και η τρέχουσα αξία μετοχών και ομολογιών, να μην υπερβαίνει τις 20.000 ευρώ.

Η καταβολή της 13ης σύνταξης τον περασμένο Μάϊο ήταν η πρώτη… αλλά και η τελευταία, αφού η κυβέρνηση της ΝΔ προχωρά στην, διά νόμου, κατάργησή της και δεν πρόκειται να ξαναδοθεί στους συνταξιούχους, «πατώντας» στον ίδιο οδυνηρό, για την κοινωνία, «δρόμο», του κοινωνικού μερίσματος που θα χορηγηθεί σε ελάχιστους δικαιούχους.

Η κατάργηση της 13ης σύνταξης εντάσσεται στο πλαίσιο των ευρύτερων αλλαγών που θα γίνουν στο ασφαλιστικό σύστημα.

Όπως ανέφερε σχετικά ο υφυπουργός Οικονομικών Θόδωρος Σκυλακάκης στα ΝΕΑ το κονδύλι των 908 εκατ. ευρώ που είχε δοθεί για την 13η σύνταξη «θα χρησιμοποιηθεί όλο για τους συνταξιούχους με τρόπο που θα προσδιοριστεί στο πλαίσιο της ασφαλιστικής μεταρρύθμισης που θα πραγματοποιηθεί από το υπουργείο Εργασίας στους επόμενους μήνες. Τα χρήματα υπάρχουν». Όχι όμως και η 13η σύνταξη.

Πρόκειται για «κλείδωμα» των δηλωμένων προθέσεων της κυβέρνησης, έτσι όμως ειπώθηκαν και διά στόματος του υπουργού Εργασίας, Γιάννη Βρούτση στα μέσα του περασμένου Νοεμβρίου, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι «θέλουμε να υπάρξει ένας μόνιμος υποστηρικτικός μηχανισμός στο ασφαλιστικό – 13η και 14η σύνταξη δεν πρέπει να υπάρχει».

Δεδομένου ότι η 13η σύνταξη είναι νομοθετικά κατοχυρωμένη, αναμένεται η κατάργησή της μέσω του επερχόμενου νομοσχεδίου για το Ασφαλιστικό.

Η 13η σύνταξη νομοθετήθηκε τον Μάιο του 2019 για να είναι μόνιμη και να καταβάλλεται κάθε μήνα Μάιο. Καταβλήθηκε σε περισσότερους από 2.500.000 δικαιούχους.

Η βάση υπολογισμού της 13ης σύνταξης ήταν  το ποσό της ακαθάριστης μηνιαίας κύριας σύνταξης ή του ακαθάριστου ποσού που χορηγείται από τον ΟΠΕΚΑ κάθε Μάιο του έτους χορήγησής της, ενώ ειδικά στην περίπτωση που το ίδιο πρόσωπο δικαιούται περισσότερες από μία κύριες συντάξεις ή και επίδομα σύνταξης με αιτία την αναπηρία, το ποσό της 13ης σύνταξης υπολογίζεται επί του αθροίσματος τους. Δηλαδή όσοι λάμβαναν δύο συντάξεις, θα λάβουν διπλή 13η σύνταξη.

Τα ποσά τα οποία δικαιούταν ένας συνταξιούχος ήταν ανάλογα με το ύψος του ποσού της σύνταξης που λαμβάνει, με την ακόλουθη αναλογία:

  • Οι συνταξιούχοι με μικτή κύρια σύνταξη έως 500 ευρώ έλαβαν το 100% της σύνταξής τους, δηλαδή θα λάβουν μια πλήρη κύρια σύνταξη.

  • Οι συνταξιούχοι με μικτή κύρια σύνταξη από 501 – 600 ευρώ έλαβαν το 70% της σύνταξής τους.

  • Οι συνταξιούχοι με μικτή κύρια σύνταξη από 601 – 1.000 ευρώ έλαβαν το 50% της σύνταξής τους.

  • Οι συνταξιούχοι με μικτή κύρια σύνταξη πάνω από 1.000 ευρώ έλαβαν το 30% της σύνταξής τους.

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>