«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Όταν οι Έλληνες εμπεδώσουν ότι για την πατρίδα πρέπει να απεμπολήσουν τις μικρο κομματικές και δογματικές διαφορές και να γίνουν ένα σώμα, μια γροθιά για να αντιμετωπίσουν το ύπουλο τέρας, την Λερναία Ύδρα, διαφορετικά επέρχεται τάχιστα ο αφανισμός του Ελληνισμού και της Ελλάδος.

A ΣΚΕΨΗ

Ανίκανοι μικρόψυχοι άνθρωποι,< εντός εισαγωγικών άνθρωποι> βαφτίζονται υπουργοί, υφυπουργοί, γραμματείς και Φαρισαίοι και το μόνο που γνωρίζουν είναι μονά ζυγά, απαγορεύεται, επιτρέπεται, χωρίς καμία μελέτη ειδικών επιστημόνων, για την κάθε απόφασή τους.

Αποφασίζουν κατά πως ξύπνησαν και τι βίτσια έχει ο καθένας, λειτουργούν με τα γκάλοπ όπως οι διευθυντές εταιριών και η παιδεία είναι πεταμένη στα σκατά και παράγει  ζόμπι πολίτες, πολιτικούς, στρατιωτικούς, οι λόγιοι και οι πρυτάνεις είναι μόνο για πνευματικά δικαιώματα, οι αξιωματικοί στο μεγαλύτερο ποσοστό ενεργούν, όχι με τα καλέσματα της πατρίδος τους, αλλά με τις εντολές των πατρόνων τους, που τους γεμίζουν σιρίτια και το πορτοφόλι δουλεύοντας στην κουζίνα της γυναικάς τους. πως να το χωνέψω ότι επιτρέπουν στο ΝΑΤΟ τον Προστάτη των συμμαχικών χωρών να επιτρέπει σε ένα μέλος να φέρετε άδικα, σε μόνιμη βάση και να απειλεί ένα άλλο μέλος με πόλεμο και αφανισμό. Πως να δεχθώ ότι  απαγορεύει στις ένοπλες δυνάμεις της Ελλάδος να υπερασπιστούν  αυτούς που έχουν ορκιστεί να προστατεύουν, τον λαό και το έθνος τους. Αυτό έχει φτάσει σε κατάσταση σήψεις, ή μάλλον έχει επεκταθεί σε γάγγραινα σε όλο το κοινωνικό χώρο της Ελλάδος.

Επειδή ο καθένας ψάχνει να σου βάλει ετικέτες, φασίστα, εξτρεμιστή, κομουνιστή, δεξιό, κεντρώο, φιλελεύθερο, δηλώνω επανειλημμένος ότι την κομματική ρόμπα την έχω πετάξει δεκαετίες και μπορώ να εκφράσω ελεύθερα την δική μου άποψη.

Λιπών οι προ προηγούμενοι, οι προηγούμενοι και οι σημερινοί, είναι απάτριδες, κάφροι, βρίσκονται όλοι αγκαλιά με τον εφιάλτη, αλλά το χειρότερο είναι ότι αυτούς εμείς τους εκλέξαμε να μας σκοτώσουν, να μας πουλήσουν, να παραδώσουν την πατρίδα μας στους εχθρούς αμαχητί, στο χέρι μας είναι να το διορθώσουμε.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Ενημέρωση του Λαού.

Όσο βαθαίνουμε στον οχετό του Δωσιλογισμού, νοιώθω υποχρέωσή μου πρός τούς Συμπολίτες μου να ενημερώσω γιά κάποια θέματα που ΔΕΝ αφορούν δικές μου κρίσεις αλλά διδάγματα της Επιστήμης:

1.- Τήν 6-5-2010 με την υπογραφή της πρώτης Σύμβασης Δανειακής…..Διευκόλυνσης, όπου εκχωρήθηκε “άνευ όρων και αμετάκλητα κάθε ασυλία λόγω άσκησης Εθνικής Κυριαρχίας”, πραγματοποιήθηκε ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ με ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (Σ. 120.παρ.3). Τη στιγμή λοιπόν εκείνη είχαμε βίαιη μεταβολή του Πολιτεύματος από Προεδρευομένη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία (Σ. Άρθρο 1), σε ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ!

2.- Από τη στιγμή εκείνη οτιδήποτε έχει “θεσμοθετηθεί” στην Ελλάδα είναι ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ και ΔΕΝ υποχρεώνει κανέναν να σεβαστεί απολύτως καμία “υποχρέωση” και αντίθετα χαρακτηρίζει ολόκληρη τη Δημόσια Διοίκηση με πρώτους αυτούς που χρημάτισαν Βουλευτές η που είναι τώρα καθώς και, τουλάχιστον τίς κορυφές των Τριών Εξουσιών, όπως καταγράφονται στό Σύνταγμα, ως ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ!

3.- Κανένας Νόμος ΔΕΝ δημιουργεί υποχρεώσεις γιά την τήρησή του από τούς Πολίτες, διότι, σύμφωνα με το Σύνταγμα (Άρθρο 120παρ.2), ” Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τούς Νόμους που ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΑΥΤΟ και η αφοσίωση στήν Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων”

4.- Συνεπώς ΔΕΝ υπάρχει Συνταγματική Κυβέρνηση, Κοινοβούλιο, Υπουργοί, Βουλευτές κ.λ.π. αλλά ΘΎΤΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΎΝ ΚΑΤΟΧΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

5.- Άς αποφασίσουμε όλοι αν θα συνεχίσουμε να είμαστε σκλάβοι στη ΝΕΑ ΚΑΤΟΧΗ!!! 

Αντώνης Παπαντωνίου afpapantoniou@gmail.com

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ

1)ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΗΛΩΣΟΥΜΕ ΕΝΤΟΝΟΤΑΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΤΕΡΕΩΜΑ, ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΩΡΑ/ΚΡΑΤΟΣ-ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ , ΚΑΙ ΟΧΙ ‘ΧΩΡΟΣ’ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΥΝΗΘΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΗΡΘΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ.

ΧΩΡΙΣ ΦΡΕΣΚΕΣ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΤΡΙΚ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ….. ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΤΑ ΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΟΞΥΔΕΡΚΗ-ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙ(ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΡΙΞΕΙ…).ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ .ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΥΠΟΨΗ ΤΙΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ…..ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ…ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ….ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΡΚΕΤΑ….ΜΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΕΤΟΙΜΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ..ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΑΙ ΑΣΧΗΜΑ….

2)ΛΟΙΠΟΝ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ(ΛΕΩ ΑΝ…) ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ-ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ-ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

ΟΣΟ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΥΡΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΚΤΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ «ΒΑΘΙΕΣ ΠΛΗΓΕΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ».

Η ΕΞΕΛΙΣΣΟΜΕΝΗ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ»ΣΥΝΤΑΓΗ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ».

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΑ ΦΛΥΑΡΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ , ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ‘ΟΙ ΑΡΟΥΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ’

3)Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΣΤΕΦΑΝΗ ΩΣ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΗ ΕΙΝΑΙ-ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ-ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ.

ΕΜΠΛΕΚΕΤΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΛΗΙΑΠΟΣΤΟΛΗ.

ΔΙΔΟΝΤΑΙ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΛΛΟΥ.

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑ ΣΕ ΑΛΛΟΤΡΙΟΥΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ,ΟΥΤΕ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑΓΩΓΑ ΜΑΣ-ΠΟΥ ΤΑ ΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΗΤΑ 2 ΩΡΩΝ(!)

ΠΑΡΑΚΑΛΩ – ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ «ΕΚΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ».

ΝΑ ΤΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ. ΕΠΙΣΗΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ Ο ΥΦΕΘΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ..ΕΔΩ Ο ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΑΣΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΕΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΧΙΜΟΣ/ΚΑΤΑΔΡΟΜΕΑΣ ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ)ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΕΠΙ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΩΝ ΜΟΥΖΑΛΑ ΚΑΙ ΒΙΤΣΑ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΕΝΑ , ΚΑΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΠΡΙΝ 13 ΜΗΝΕΣ.ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΣΠΙΘΑΜΗ ΠΡΟΣ ΣΠΙΘΑΜΗ.

ΤΩΡΑ ΤΙ ΝΑ ΛΕΜΕ…(ΔΙΕΤΕΛΕΣΕ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ 32 ΤΑΞΙΑΡΧΙΑΣ ΠΕΖΟΝΑΥΤΩΝ ΚΛΠ).

4)ΕΠΕΙΔΗ Η ΧΩΡΑ ΒΥΘΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΒΟΥΡΚΟ ΤΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ , ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΜΕ ΣΕ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ…ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ «ΒΟΡΑ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΩΝ ΤΩΝ ΜΚΟ» , ΜΕ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΝΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ, ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΣΕΙΡΑ ΑΡΧΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ.

ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΒΓΑΙΝΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΕ 2 ΜΕΛΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΑ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ ΣΥΝΟΛΙΚΩΝ/ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΕΚΩΣ ΠΕΡΙΓΕΛΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΑΣΟΒΑΡΑ, ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΛΠ.

ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ ΜΑΣ ΝΕΕΣ ΜΟΡΙΕΣ .

ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΛΥΑΡΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ , ΟΤΙ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ. ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΡΑΤΟΣ ΣΟΒΑΡΟ ΝΑΙ.

ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΧΑΟΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ ΠΟΤΕ .

ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ. 

5)ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ(3-4 ΔΕΚ) ΓΙΑ ΤΑ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, Ο Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑ ΓΕΩΜΕΤΡΙΚΗ ΠΡΟΟΔΟ ΑΠΕΙΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΥΠΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗΣ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ.

ΑΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΑ.

ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΠΩΣ Ο ΣΥΡΙΖΑΙΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ.

ΣΥΝΕΠΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ 28 ΣΥΜΜΑΧΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΑ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.

Η ΠΑΡΑΤΥΠΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΙΣΒΟΛΗ.

ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝΕ ΩΣ ΠΟΛΥ- ΠΑΡΑΜΕΤΡΙΚΗ ΑΣΥΜΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ , ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΙΣΜΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ(ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΕΔΩ ΝΑ ΦΩΤΙΣΩ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΥ).

ΤΟ ΝΑΤΟΔΕΝ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΤΟ 1949 ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΗ;;;;

ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ.

ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ-ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΣΥΜΜΑΧΕΣ ΧΩΡΕΣ-ΘΕΤΟΥΝ ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ .

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 70 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΔΕΝ ΜΙΛΑΜΕ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΥ ΚΑΤΩΤΕΡΟΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ(ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ).

ΣΕ ΟΛΑ.(ΚΑΙ Ο ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΕΡΜΟΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ.

ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΑΛΕΑ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ…)

6)Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ, ΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ(ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ) ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΓΚΛΙΣΗ ΤΟΥ ΣΑ/ΟΗΕ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ, ΤΟΝΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΙ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΜΟΦΩΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ.

ΑΛΛΑ ΔΙΕΘΝΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ.

ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΖΗΤΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΖΗΤΗΜΑ.

ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ , ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣ-ΜΥΑΝΜΑΡ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΠΙΣΜΕΝΟΥΣ ΡΟΧΙΝΓΚΙΑΣ, Ή ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ.

7)ΝΑ ΖΗΤΗΘΕΙ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΟΔΟΣ ΚΟΡΥΦΗΣ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ-ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΕΕ , ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΜΕ ΕΜΠΕΡΙΣΤΑΤΩΜΕΝΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ (ΜΕ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ-ΧΑΡΤΕΣ ΚΑ)ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΛΕΠΤΟΜΕΡΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

ΑΣΧΕΤΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ…. ΕΔΩ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΠΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΥ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΙΚΟΥ ΤΕΙΧΟΥΣ.

ΑΛΛΟ ΕΚΕΙΝΟ.ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΕΜΑΣ.

ΤΟΤΕ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΣΚΛΑΒΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΡΣΟΒΙΑΝΟ ΣΥΜΦΩΝΟ.

ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ 80 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΚΡΑΤΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ.

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.

ΜΕ ΦΡΕΣΚΕΣ ΙΔΕΕΣ.

ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ….ΔΕΝ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΣΕ «ΝΕΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ’ ΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΑΡΧΙΚΟΜΠΛΕΞΙΚΩΝ .

8)ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΓΓ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ, ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΑΣΙΑΣ ΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΑΒΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ .

ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΟΥΝ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΣ. 

ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΧΩΡΑ Ή ΜΕΤΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΑΧΑΡΤΟΓΡΑΦΗΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥΣ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ ΨΥΧΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ -ΠΑΡΑΠΡΟΙΝΤΩΝ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΜΕΛΛΟΝ.

ΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΘΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙ ΑΙΩΝΕΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ.ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ .

dimosthenis liberopoulos dimosthenislibero@gmail.com

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>