«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο ΜΑΣΟΝΟΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ 6-10-19

Ζητω ο Στρατηγος Α’υ’φαντης,Ζητω η Εθνεγερσια,Ζητω η Απελευθερωση του Εθνους και της Πατριδας.

Ελληνες αντισταθειτε με μυαλο,ενεργετικοτητα και σθενος.Τιμηστε τους προγονους μας,Ελευθερωστε τα παιδια μας.Ζητω η Ελλας.

Κυριοι δειτε την δηλωση του αυγουλοματη πρωθυοουργου(τρομαρα του)πριν λιγες ημερες στγν βουλη:ειμαι υπερηφανος που αυτη η κοινωνια μετεξελισεται σταθερα σεΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ.Ποιος Ερντογαν και κουραφεξαλα.Ο Εφιαλτης ειναι στην ανωπαια ατραπο και μεις….φεεεεεετα!!

Η κρίση των προσφύγων με την αραβικη ανοιξη και την δημιουργια του isis εγινε για να καλύψει τον πραγματικό λόγο.

Να αναγκαστουν οι Ευρωπαικες χώρες ν’ανοίξουν  τα σύνορα τους, σε κάθε καρυδιάς καρύδι.

Ωστε να καταληφθεί η Ευρωπη. να την καταστήσουν αδύναμη και να την αλλοιωσουν δημογραφικά δια παντός .

Αυτο θελουν οι παγκοσμιοποιητες .

Γιατι σιωπουν σημερα οι δυνατοι της γης και ο ΟΗΕ  στο μακελειο της Τουρκιας εναντιον του πληθυσμου της Β.Συριας ;

Γιατι απλως εξυπηρετεί τα σχεδια τους .

Σκεφθειτε τι πραγματικα συμβαινει αυτη την στιγμη οχι μονο στην Ελλαδα αλλα και  παγκοσμιως.

Τα αφεντικα θελουν να ξαναμοιρασουν την πιτα.

Για αυτο ξηλωνουν το πουλοβερ απο ολες τις παντες .

Θελουν να δημιουργήσουν νεες χωρες προτεκτορατα  διαλύοντας τα υπαρχοντα κρατη .

Για που τραβανε oi «καπετανιοι» της Ελλαδας αυτο το καραβι ;

Χωρις να λογαριαζουν ουτε την Εθνικη μας κυριαρχια;; ουτε και τον Ελληνικο λαο που τους εβαλε στην εξουσια;

Στην πραγματικοτητα μονο εκτελουν διαταγες απο τα διεθνη αφεντικα τους.

 Τα αφεντικα ειναι αυτοι  που χρησιμοποιουν τον κοσμο για να προωθησουν την ατζεντα toυς για καινουργιες γεωπολιτικες ισορροπιες.

Τα οπλα toυς ειναι οι αμαχοι οι λαθρομεταναστες η οικονομικη εξαθλιωση η ιδιοποιηση πηγων ενεργειας πρωτων υλων υδατινων πορων και ιδιωτικοποιηση των παντων και βεβαια οι αλλαγες των συνορων .

Δυστυχως οι Ελληνες ακομα δεν μπορουμε να καταλαβουμε οτι στα συμφεροντα τους απλως  ειμαστε μια Συρια μια Λιβυη ενα Ιρακ τιποτα αλλο..Ας ξυπνησουμε  δεν εμεινε καιρoς.. ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΗΣ ,ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΖΩΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ  ΣΗΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΗΣ ΧΏΡΑΣ …ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑΧΩΡΉΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .. Η κοροϊδία που ανέχεται ο Ελληνικός λαός ,δια στόματος κυβερνώντων και μη, γύρω απο το μεταναστευτικό και την αντιμετώπιση του είναι πλέον εντελως τραγικη.

Αφου θα συνεχισουν να ερχονται απο ολες τις πάντες …ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ   ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΊΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟ .ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΝ ΝΑ ΦΎΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ … Ο ΚΟΥΛΗΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΙΚΑ .

ΤΗΝ ΕΙΣΒΟΛΉ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕ.

ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ Η Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΑΤΖΈΝΤΑΣ 2030.

The   elites  αυτού του πλανήτη,εδω και χρονια αποφάσισαν να μετατρέψουν την Ελλαδα σε κρανίου τοπο .

Εάν οι άνθρωποι πιστεύουν ότι οι κυβερνησεις υπάρχουν  για την προστασία τους, τότε είναι ηλίθιοι.

Η χειραγωγηση  και η μαζική εξαπάτηση είναι η αποστολή τους .

Οπως το μελημα τους ειναι η εφαρμογή της ατζέντας των Ηνωμένων Παγκόσμιοποιητων.

Ενα  μερος της ατζεντας ειναι και  η συνεχης εισβολή των αποκαλούμενων προσφύγων παγκοσμίως.

Το σχεδιο για την Ελλαδα ειναι το “ΑΠΟΛΥΤΟ ΧΑΟΣ” σε καθε γεωγραφικο μέρος της χωρας .

Αυξηση των εγκληματικων επεισοδιων μεταξύ των εισβολεων και εναντιον Ελληνων.

Εξαναγκασμός αποδοχης   εξωτερικης βοηθειας με  δυναμεις αστυνομευσης απο Ευρωπαικες χωρες .

Κατι που ο λαος θα δεχθεί με ανακούφιση στην αρχη .

Ομως η πραγματικοτητα θα ειναι αλλη .

Η Ελλαδα θα ανακηρυχθεί  απο τους Ευρωπαίους failed state, και ως σοβαρη απειλη για την υπολοιπη Ευρωπη .

Απο εκει και περα  θα είναι μονο κατηφορος .. Μας πανε για μοιρασιά , ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ..ΑΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΑΥΤΟ .. ΠΙΣΤΕΎΑΤΕ ΠΡΙΝ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΈΦΤΑΝΕ ΠΟΤΈ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ?.Ο GEORGE SOROS ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ;.ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣΤΑΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΎΣΕΙ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ  ( τροφη για σκεψη)..ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΙΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΕΝΤΈΤΑ . ΠΟΥ ΠΟΛΛΟΙ ΛΊΓΟΙ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ. Η ΜΝΗΣΙΚΑΚΊΑ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΎΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΙΣΩΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΚΑ  ΑΝΤΙΛΑΜΒΆΝΟΝΤΑΙ… Η ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ..Η ΟΡΑΤΗ ΚΑΙ Η ΑΟΡΑΤΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ  ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ..ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ..ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΜΑΙΟΥΣ/ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ … ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΕ..Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΙ ..Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΊΛΙΚΤΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΙΛΙΕΤΗΡΊΔΕΣ..ΔΕΝ ΣΥΓΧΩΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΤΟΥ .ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΤΡΕΨΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΦΕΡΝΩΝΤΑΣ ΤΟ  ΕΛΛΗΝΙΚΟ  ΦΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ  ΣΤΑ ΜΕΡΗ ΤΗΣ  ΓΗ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΎΣΑΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΣΙΦΛΙΚΙ και δεν εννοώ μονο την γη της Παλαιστίνης).. Ο Μ.Αλεξανδρος ειχε μια αποστολη .Απλως ριξτε μια ματια που πηγε και με ποιους λαους πολεμησε .

Κοιταξτε στην κουλτουρα αυτων των λαων .Θα καταλαβετε .

Μην πατε και  πολυ μακριά, μια ματια γυρω σας, θα σας πείσει .

Εχουμε πλεον γεμισει απο δαυτους.. .ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΒΛΕΨΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ …ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ ..ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΊΣΟΥΝ.. ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΓΥΡΩ ΣΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ .ΕΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣ . ΕΑΝ Ο ΚΡΙΚΟΣ ΤΗΣ ΑΛΥΣΊΔΑΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ .ΣΠΑΣΕΙ ..ΤΟΤΕ ΑΥΤΗ Η ΑΛΥΣΙΔΑ ΠΟΥ ΕΝΩΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΚΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ..ΑΥΤΗ Η ΑΛΥΣΊΔΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΟΥ DNA …ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΣΟΥ .ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΑΚΟΜΑ ; ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΊΣΩ ΟΤΙ  ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ  ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΚΑΤΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΈΛΛΗΝΕΣ  ….ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΌΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΆΜΕ.. Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>