«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Δυο χρόνια φωνάζω ότι η Αμερική θα μας προδώσει, παραδώσει, εγκαταλείψει εν μια νύκτα.

Αποκλείεται, αυτός ο παράφρων να διακινδυνεύει την παγκόσμια ειρήνη. Δηλαδή να έδωσε το ελεύθερο στους τούρκους να επιτεθούν σε συριακό έδαφος για να ανακατωθεί το Ιράν;;;;;;;; Και να είναι εν συνεννόηση με την Τουρκιά, με άγνωστο ποιο θα είναι το μπόνους από την πατρίδα μας πάλι;;; Προς αυτήν την κατεύθυνση  οδηγείτε η σκέψη μου, βλέποντας ότι ολόκληρη Ευρώπη δεν βγάζει άχνα.  αφού σε δευτερόλεπτα μπορεί να σταματήσει τον πόλεμο.

ιδιοσυγκρασιακά ακατάλληλος για το αξίωμα

Επί δυο συνεχή χρόνια φωνάζω με άρθρα μου, ότι η Αμερική δεν έχει ηθική, δεν εκτιμά την συμμαχική φιλία και συνεργασία, κάθε διπλωμάτης αμερικανός, σου σφίγγει το χέρι σε εγκάρδια χειραψία και με το άλλο χέρι πιάνει τα αρχίδια του! 

Δυο χρόνια φωνάζω ότι η Αμερική θα μας  προδώσει, παραδώσει, εγκαταλείψει εν μια νύκτα.

Και είμαι περίεργος τι έδωσε αυτή η προδοτική κυβέρνηση στο άρπα κόλα στους δολοφόνους και κάτω από πιες συνθήκες, ήρθαμε πήραμε και σας πουλάμε πριν ακόμα το αεροπλάνο προσγειωθεί με τις συμφωνίες!!!!!

07 10 2019

Για τους Κούρδους συμμάχους της Ουάσιγκτον, πρόκειται αναμφισβήτητα για προδοσία, την οποία μάλιστα θα παρατηρήσουν με ανησυχία πολλές άλλες χώρες στην περιοχή.

Ήδη οι υπό κουρδική ηγεσία Συριακές Δημοκρατικές Δυνάμεις (SDF) μιλούν για «πισώπλατη μαχαιριά». «Υπήρξαν διαβεβαιώσεις από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής ότι δεν θα επέτρεπαν οποιαδήποτε τουρκική στρατιωτική επιχείρηση εναντίον της περιοχής», δήλωσε ο εκπρόσωπος των SDF Κίνο Γκάμπριελ σε συνέντευξη στο δίκτυο al-Hadath TV.

Δεν πρόλαβε να απογειωθεί από την Αθήνα το αεροπλάνο του υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ και ο αέρας κοντεύει να πάρει μαζί του τα ωραία λόγια και τις «εγγυήσεις» που είχε εκπέμψει λίγες ώρες νωρίτερα ο Μάικ Πομπέο, κάνοντας τον ελληνικό Τύπο να εκστασιαστεί και να δει «ομπρέλα» και «ασπίδα» προστασίας για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Ωμά ξεκάθαρος ο Τραμπ για την Συρία: Ας τα βρουν οι υπόλοιποι, εμείς πολεμάμε για τα συμφέροντά μας???? Εδώ κωλόπανα της δεξιάς στο κάντρο, «οι υπόλοιποι» είμαστε και εμείς και εσείς αβλεπτεί του δώσατε βάσεις;;;;;;;;;;;

Είχαμε τους προδότες του Σύριζα και τους ανεβοκατεβάζατε προδότες, ή το λέγατε ποιο ευγενικά, συμφωνίες που επισύρουν «εσχάτη των ποινών»!

Πράγματι οι Σύριζα είναι προδότες, εσείς τι είσαστε με την παράδοση τόσο σοβαρών βάσεων σε τέτοιες συγκυρίες  που θα έφερναν πολλά οφέλη, βασικά θα έπρεπε να ξεφορτώνουν τα καράβια εξοπλισμό, αν είχατε μια τρίχα πατριωτισμού;;;;;;;;

Αλλά είσαστε τόσο δουλοπρεπείς, που κάνατε γαργάρα την σκόπιμη ακύρωση του ΤΡΑΜΠ με τον ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, αφού ο Ερτονγάν του έστειλε μήνυμα μην πεις τίποτα με τον Μητσοτάκη, αυτού το ραντεβού δεν ακυρώθηκε, είχε γίνει πριν;;;;;;;;;;;;;;; Γιατί τόσο σοβαρές υπογραφές για τις βάσεις, έγιναν βεβιασμένα και χωρίς δυνατά ανταλλάγματα;;;;;;;;;;;;;;;; Μια δικαιολογία υπάρχει, η βιασύνη αυτή δικαιολογείτε, μόνο εάν έχουν στήσει παγίδα στο Ερτονγάν;;;;;;;; Το Σενάριο αυτό δεν μου βγαίνει αρκετά δυνατό, διότι η τουρκική διπλωματία δουλεύει????????? Μήπως ετοιμάζουν πραξικόπημα στην Τουρκιά;;;;; Είναι γεγονός ότι κάτι βρωμάει, αλλά από πού έρχεται η βρώμα;;;

Εν συνεχεία τόνισε πως η Τουρκία, η Ευρώπη, η Συρία, το Ιράν, το Ιράκ, η Ρωσία και οι Κούρδοι πρέπει να δουν τι μπορούν να κάνουν με την κατάσταση και να πράξουν αυτό που θέλουν με τους “αιχμαλωτισμένους” στρατιώτες του ISIS στη γειτονιά τους. Όλοι μισούν τον ISIS.

Εμείς είμαστε 7000 μίλια μακριά και θα συν τρίψουμε τον ISIS αν μας πλησιάσει ξανά”.

Να γιατί ο Τραμπ παράτησε τους Κούρδους συμμάχους των ΗΠΑ στο έλεος της Τουρκίας του Ερντογάν

 07|10|2019

Διότι ο μεν υπουργός είπε ότι «δεν θα επιτρέψει τις παράνομες τουρκικές γεωτρήσεις στην ανατολική Μεσόγειο», αλλά τα πραγματικά όρια τέτοιων διαβεβαιώσεων τα έθεσε, λίγα εικοσιτετράωρα αργότερα, ο ίδιος ο πρόεδρός του, δίνοντας το ελεύθερο στον Ερντογάν να εισβάλει στη Συρία και να απωθήσει τους Κούρδους-συμμάχους (έως χτες) των ΗΠΑ.

Ουσιαστικά, δηλαδή, ο Τραμπ έστειλε το χειρότερο (για όλους, πλην Τουρκίας εννοείται) μήνυμα: ότι εγκαταλείπει συμμάχους των ΗΠΑ για χάρη του Ερντογάν, παρά τις απανωτές προκλήσεις του ηγέτη της Τουρκίας, με κορυφαία αυτήν της αγοράς των S400 από την Ρωσία.

Αν και είναι πρόωρο να πει κανείς κάτι περισσότερο, η κίνηση αυτή εμπεριέχει δύο μηνύματα για τα δικά μας:

Το πρώτο είναι γενικό και περίπου αυτονόητο.

 Καλά είναι τα λόγια και οι υποσχέσεις, αλλά πρέπει να κρατάμε πολύ μικρό καλάθι.

Αυτό το γνωρίζουν καλά ευτυχώς, όλες οι ελληνικές κυβερνήσεις.

 Επομένως, τα περί «στρατηγικού εταίρου» (η Ελλάδα των ΗΠΑ), που «αναβαθμίζει» τη δική μας θέση έναντι της Τουρκίας, είναι παραμύθια της Χαλιμάς!!!!!!

 Οι Αμερικανοί θα κάνουν το παν για να μη χάσουν την Τουρκία, με ότι αυτό σημαίνει για τις ελληνικές και κυπριακές επιδιώξεις.

Το δεύτερο μήνυμα μπορεί να φανεί στο άμεσο μέλλον.

Ο Ερντογάν έχει καταστήσει σαφές ότι θα κάνει το παν ώστε να μη μείνει η Τουρκία έξω από το ενεργειακό παιχνίδι στην ανατολική Μεσόγειο, δηλαδή δεν θα επιτρέψει όλα τα οικονομικά οφέλη να πάνε μόνο στους ελληνοκυπρίους.

Όταν οι Αμερικανοί λένε ότι θα εμποδίσουν τον Ερντογάν να στρατιωτικοποιήσει το θέμα, μπορεί κατά βάθος να εννοούν κάτι άλλο.

 Να πιέσουν την Ελλάδα και την Κύπρο για μια πολιτική λύση του Κυπριακού προβλήματος (εννοείται με συμφωνία της Τουρκίας), ώστε τα οικονομικά οφέλη να πάνε σε όλο το Νησί.

 Αν συμβεί αυτό, τότε το «μπαλάκι» θα περάσει στην κυβέρνηση της Κύπρου.

 Εκ των πραγμάτων και στην Αθήνα.

Και τότε θα αρχίσουν τα δύσκολα και εκεί και εδώ, διότι οι παρενέργειες θα είναι πολλαπλές.

Τα λεγόμενα εθνικά θέματα είναι «βαρετά» και, σύμφωνα με μια παλιά άποψη που επικρατούσε στον ελληνικό Τύπο, «δεν πουλάνε».

Μέχρι να φτάσει κάποια στιγμή κορύφωσης, την οποία, δήθεν, «δεν περιμέναμε».

 Για να μη γίνει έτσι, καλό είναι να κρατάμε πολύ μικρό καλάθι σε ωραία λόγια και υποσχέσεις.

Διότι μπορεί να αποδειχθούν παραπλανητικά και εντέλει επικίνδυνα.

Για να μη συμβεί αυτό, ας έχουμε κατά νου αυτήν την ρήση του Αμερικανού ηθοποιού Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ: «Τα πράγματα ποτέ δεν είναι τόσο άσχημα, ώστε να μη μπορούν να χειροτερέψουν»

“Ξεμπλέξτε τα τώρα μόνοι σας”

Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019, 18:09

Η προαναγγελία του Τούρκου προέδρου Ταγίπ Ερντογάν περί εισβολής στη Συρία, αλλά και το «πράσινο φως», που έδωσε ο Λευκός Οίκος, σχετικά με την εν λόγω τουρκική «επιχείρηση», φέρνει μία σειρά από αντιδράσεις σε παγκόσμιο επίπεδο.

Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση του Λευκού Οίκου, οι Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ δεν θα υποστηρίξουν ούτε θα συμμετέχουν στην «επιχείρηση», ενώ κατά τη διάρκεια της διεξαγωγής της δεν θα βρίσκονται στη συγκεκριμένη περιοχή.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη ότι οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις είχαν αρνηθεί την πρόταση της Ουάσινγκτον για να αναλάβουν την ευθύνη για όσους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους είχαν προέλθει από τις χώρες τους.

Την ίδια ώρα λοιπόν, ο τουρκικός Τύπος δίνει στο φως της δημοσιότητας χάρτη, στον οποίο εμφανίζονται οι βάσεις, τα φυλάκια και τα ορμητήρια των Αμερικανών στην περιοχή ανατολικά του Ευφράτη, στη Βόρειο Συρία, όπου αναμένεται πολύ σύντομα να πραγματοποιηθεί η τουρκική εισβολή. Στο κάτω μέρος του χάρτη και αριστερά βρίσκεται η Ράκκα, η πρώην πρωτεύουσα του Ισλαμικού Χαλιφάτου ή ISIS.

Μερικές ώρες μετά την ανακοίνωση της απόσυρσης των αμερικανικών στρατευμάτων από τη βόρεια Συρία, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ με σειρά αναρτήσεών του στο Twitter, ανέφερε ότι για αρκετό καιρό οι ΗΠΑ ενεπλάκησαν σε έναν πόλεμο άσκοπο για αυτές και επεσήμανε πως θέλει να αφήσει στους πρωταγωνιστές που εμπλέκονται στη σύγκρουση (δηλαδή τους Τούρκους και τους Κούρδους) την ευθύνη να «επιλύσουν την κατάσταση».

Παράλληλα ο πρόεδρος των ΗΠΑ στράφηκε κατά της Ε.Ε. δηλώντας πως της έκανε «μεγάλη χάρη» με την εξουδετέρωση του ISIS.

«Η Τουρκία, η Ευρώπη, η Συρία, το Ιράν, το Ιράκ, η Ρωσία και οι Κούρδοι πρέπει τώρα να επιλύσουν την κατάσταση και να δουν τι θέλουν να κάνουν με τους συλληφθέντες μαχητές του ISIS στη “γειτονιά” τους. Μισούν όλοι τον ISIS, είναι εχθροί για χρόνια.

 Είμαστε 7.000 μίλια μακριά και θα συντρίψουμε και πάλι τον ISIS αν έλθουν οπουδήποτε κοντά μας» ανέφερε χαρακτηριστικά σε tweet του.

«Οι Κούρδοι πολέμησαν μαζί μας, αλλά τους καταβλήθηκαν τεράστια ποσά και εξοπλισμός για να το κάνουν. Πολεμούν εναντίον της Τουρκίας δεκαετίες τώρα», έγραψε ο Τραμπ σε άλλο tweet και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Περίμενα σχεδόν 3 χρόνια, αλλά είναι καιρός για εμάς να βγούμε από αυτούς τους γελοίους Ατελείωτους Πολέμους, πολλοί από τους οποίους είναι ανάμεσα σε φυλές, και να φέρουμε τους στρατιώτες μας στην πατρίδα. Θα πολεμήσουμε όπου είναι προς το συμφέρον μας και θα πολεμάμε μόνο για να νικήσουμε».

Εστιάζοντας στους ευρωπαίους τζιχαντιστές που κρατούνται από τους Κούρδους, ο πρόεδρος των ΗΠΑ εξήγησε πως η Ευρώπη είχε ζητήσει από τις ΗΠΑ να τους κρατήσει. «Είπα όχι σας κάναμε μεγάλη χάρη και τώρα θέλετε εμείς να τους κρατήσουμε σε φυλακές των ΗΠΑ με τεράστιο κόστος. Είναι δικοί σας για να τους δικάσετε», έγραψε.

«Ο Τραμπ να αναθεωρήσει την απόφασή του για τη Συρία»

Ο γερουσιαστής του Ρεπουμπλικανικού κόμματος Λίντσεϊ Γκρέιαμ, ένας από τους θερμότερους υποστηρικτές του Ντόναλντ Τραμπ, απηύθυνε έκκληση στον πρόεδρο των ΗΠΑ να «αναθεωρήσει την απόφασή του» για την απόσυρση των αμερικανικών στρατευμάτων από τη βόρεια Συρία, εκτιμώντας ότι αυτή η επιλογή θα προκαλέσει χάος.

«Δεν είναι ποτέ προς το εθνικό συμφέρον μας να εγκαταλείπουμε έναν σύμμαχο που μας βοήθησε να πολεμήσουμε το Ισλαμικό Κράτος» δήλωσε ο Γκρέιαμ σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Fox News Channel.

«Αυτή η παρορμητική απόφαση του προέδρου θα διαλύσει όλα όσα έχουμε κερδίσει, θα βυθίσει την περιοχή σε μεγαλύτερο χάος».

«Εάν αυτό το σχέδιο», με το οποίο ανοίγει ο δρόμος για μια στρατιωτική επιχείρηση της Τουρκίας εναντίον των Κούρδων, «εφαρμοστεί, θα καταθέσω ψήφισμα στη Γερουσία με το οποίο θα ζητώ να ανακαλέσουμε αυτήν την απόφαση. Αναμένω ότι θα τύχει της ευρείας στήριξης και των δύο κομμάτων» έγραψε νωρίτερα ο γερουσιαστής από τη Νότια Καρολίνα, σε ένα tweet.

Η απόφαση του Ντόναλντ Τραμπ «εγγυάται την επιστροφή του Ισλαμικού Κράτους» και «η εγκατάλειψη των Κούρδων θα είναι μια κηλίδα στην τιμή της Αμερικής» προειδοποίησε ο ίδιος.

Αντίθετη η Ε.Ε. σε μια επίθεση της Τουρκίας στη βόρεια Συρία

Την πλήρη αντίθεσή της σχετικά με την επικείμενη επίθεση της Τουρκίας στη Βόρεια Συρία, εξέφρασε η Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς «μια επανάληψη των εχθροπραξιών θα υπονόμευε τις προσπάθειες που γίνονται για την επίλυση της σύγκρουσης αυτής», δήλωσε εκπρόσωπος της ευρωπαϊκής διπλωματίας.

«Οποιαδήποτε επανάληψη των εχθροπραξιών θα επιδεινώσει τα βάσανα του συριακού λαού, θα προκαλέσει μετακινήσεις πληθυσμών και θα υπονομεύσει τις πολιτικές προσπάθειες που γίνονται για την επίλυση της σύγκρουσης αυτής», σημείωσε η Μάγια Κοτσίγιαντσιτς, η οποία είναι εκπρόσωπος της Φεντερίκα Μογκερίνι.

Λόγια, λόγια της πουστιάς και παραπλανυτικές δηλώσεις, γιατί η ευρωπαϊκή ένωση δεν λέει μην τολμήσετε και επιτεθείτε θα σε συντρίψουμαι, δεν το λένε, διότι είναι όλοι και όλα στο κόλπο, που θα σκάσει σύντομα??????

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

…………………

Τραμπ: Εάν η Τουρκία βγει εκτός ορίων θα καταστρέψω την οικονομία της

Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019

Μέσω ανάρτησής του, στο twitter, ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, εξαπέλυσε εκ νέου απειλές κατά της Τουρκίας και πιο συγκεκριμένα για μία ολική καταστροφή της τουρκικής οικονομίας.

«Όπως έχω δηλώσει στο παρελθόν με απερίφραστο τρόπο, και απλά επαναλαμβάνω, αν η Τουρκία κάνει κάτι που εγώ, με τη σπουδαία και ανυπέρβλητη σοφία μου, θεωρήσω ότι είναι εκτός ορίων, θα καταστρέψω ολοσχερώς και θα εξολοθρεύσω την Οικονομία της Τουρκίας (Το ‘χω ξανακάνει!)», έγραψε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος των ΗΠΑ.

As I have stated strongly before, and just to reiterate, if Turkey does anything that I, in my great and unmatched wisdom, consider to be off limits, I will totally destroy and obliterate the Economy of Turkey (I’ve done before!). They must, with Europe and others, watch over…

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 7, 2019

Η απόσυρση των στρατευμάτων, που ανακοινώθηκε από τον Λευκό Οίκο, έχει επικριθεί έντονα και από Δημοκρατικούς και από Ρεπουμπλικανούς βουλευτές, καθώς εγείρει ανησυχίες ότι ανοίγει τον δρόμο για μια τουρκική εισβολή στη βορειοανατολική Συρία και επίθεση ενάντια στις κουρδικές δυνάμεις, συμμάχους της Ουάσινγκτον.

Παρά τις έντονες αντιδράσεις, ο πρόεδρος των ΗΠΑ επέμεινε στην απόφαση του, δηλώνοντας:

«Εκλέχθηκα για να ξεφεύγουμε από αυτούς τους γελοία ατελείωτους πολέμους, όπου ο σπουδαίος Στρατός μας λειτουργεί σαν σε μια αστυνομική επιχείρηση προς όφελος ανθρώπων που δεν συμπαθούν καν τις ΗΠΑ.

Οι δυο πιο δυσαρεστημένες χώρες σε αυτήν την κίνηση είναι η Ρωσία και η Κίνα, επειδή τους αρέσει να μας βλέπουν να εγκλωβιζόμαστε, να μας παρακολουθούν να είμαστε σε ένα τέλμα και να ξοδεύουμε πολλά χρήματα για να το κάνουμε αυτό», έγραψε ο Τραμπ σε άλλη ανάρτησή του λίγο νωρίτερα.

«Θα εστιάσουμε στη μεγάλη εικόνα, γνωρίζοντας ότι μπορούμε πάντα να επιστρέψουμε και ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΜΕ!», πρόσθεσε.

Τραμπ για Συρία : Κάναμε χάρη στη Ευρώπη που εξουδετερώσαμε τον ISIS – Ώρα να φύγουμε

Να εξηγήσει πράγματα που δύσκολα μπορούν να εξηγηθούν, δηλαδή τους λόγους του «αδειάσματος» των Κούρδων συμμάχων τους στη βόρεια Συρία επιχειρεί ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ

Μετά τον Ντόναλντ Τραμπ, «οι Κούρδοι δεν θα εμπιστευτούν ποτέ ξανά τις ΗΠΑ»

Για να λέμε του στραβού το δίκιο, οι ευρωπαίοι τι κάνουν για να μην γεμίσει η Ευρώπη Τζιχαντιστές;;;;;;;;; Που είναι δικοί της, ο Τράμπ έχει δίκιο, άσχετα για την δική μου νοημοσύνη, ότι κάτι μεγάλο παίζεται από πίσω από το παραβάν;;;;;

ΠΛΑΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>