«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Κάνει κουμάντο η Ύπατη Αρμοστεία ακόμα και στην σημερινή κυβέρνηση;;; Δηλαδή όλη η Βουλή των τριακοσίων Εβραίων είναι ανθελληνική και εγκάθετα προδοτική!!!

ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ

Η Ελλάδα έχει δεχθεί φέτος περίπου 45.600 από τις 77.400 αφίξεις σε ολόκληρη τη Μεσόγειο

Συνολικά 10.258 πρόσφυγες και μετανάστες έφτασαν στα νησιά του Αιγαίου μόνο τον μήνα Σεπτέμβριο.

Ο αριθμός, που αντιστοιχεί σε 342 άτομα την ημέρα, είναι o μεγαλύτερος που έχει καταγραφεί από το 2016, όταν η προσφυγική-μεταναστευτική κρίση βρισκόταν στην κορύφωσή της, πριν από το υποτιθέμενο κλείσιμο του «βαλκανικού διαδρόμου» και την υπογραφή της Συμφωνίας Ε.Ε. – Τουρκίας.

Η Ελλάδα έχει δεχθεί φέτος περίπου 45.600 από τις 77.400 αφίξεις σε ολόκληρη τη Μεσόγειο. Ο αριθμός είναι μεγαλύτερος από τις αφίξεις που έχουν δεχθεί η Ισπανία, η Ιταλία, η Μάλτα και η Κύπρος

Η Ελλάδα έχει δεχθεί φέτος περίπου 45.600 από τις 77.400 αφίξεις σε ολόκληρη τη Μεσόγειο. Ο αριθμός είναι μεγαλύτερος από τις αφίξεις που έχουν δεχθεί η Ισπανία, η Ιταλία, η Μάλτα και η Κύπρος.

Κάνει κουμάντο η Ύπατη Αρμοστεία ακόμα και στην σημερινή κυβέρνηση;;;

«Η παραμονή των ανθρώπων σε αυτές τις ανεπαρκείς και επισφαλείς συνθήκες στα νησιά είναι απάνθρωπη και πρέπει να σταματήσει» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΥΑ, η οποία καλωσορίζει τις κυβερνητικές αποφάσεις που θέτουν σε προτεραιότητα την ανακούφιση της πίεσης από τα νησιά και την προστασία των ασυνόδευτων παιδιών.

ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Η οργάνωση προσθέτει πως λαμβάνει υπόψη τα μέτρα της κυβέρνησης για την επιτάχυνση και την αυστηροποίηση των διαδικασιών του ασύλου και για τη διαχείριση των ροών προς την Ελλάδα, που ανακοινώθηκαν στο έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο της περασμένης Δευτέρας και δηλώνει πως αναμένει περισσότερες λεπτομέρειες γραπτώς, προκειμένου να τοποθετηθεί με δικά της σχόλια. 

Ωστόσο, υπογραμμίζει πως απαιτούνται επείγοντα μέτρα και καλεί τις ελληνικές αρχές να επιταχύνουν τα σχέδια για τη μεταφορά πάνω από 5.000 αιτούντων άσυλο που έχουν ήδη λάβει έγκριση για να συνεχίσουν τη διαδικασία ασύλου στην ενδοχώρα. Παράλληλα, πρέπει να δημιουργηθούν νέες θέσεις στέγασης ώστε να μη μεταφερθεί η πίεση από τα νησιά στην ηπειρωτική Ελλάδα, όπου τα περισσότερα κέντρα λειτουργούν στα όρια της χωρητικότητάς τους. Η Υ.Α. θα συνεχίσει να παρέχει στήριξη στις μεταφορές προς την ενδοχώρα και τον Οκτώβριο κατόπιν αιτήματος της κυβέρνησης.

Παράλληλα, επισημαίνεται η ανάγκη πιο μακροπρόθεσμων λύσεων, συμπεριλαμβανομένης της στήριξης των προσφύγων για να γίνουν αυτάρκεις και να ενταχθούν στην Ελλάδα.

Λέσβος: Έφτασαν επτά βάρκες σε δέκα λεπτά!

Επτά λέμβοι με μετανάστες έφτασαν σήμερα το μεσημέρι μέσα σε δέκα λεπτά στη Λέσβο.

Υπολογίζεται πως σε αυτές επέβαιναν περί τους 300 μετανάστες, καθώς μέχρι στιγμής έχουν καταμετρηθεί 195 και υπολοίπονται όσοι επέβαιναν στις δύο μεγαλύτερες λέμβους.

Μία από τις βάρκες αυτές έφτασε στο λιμάνι του νησιού, μία στην περιοχή του αεροδρομίου και δύο στην Σκάλα Συκαμιάς και οι υπόλοιπες στο βόρειο τμήμα του νησιού.

γελα με τον κομικο

Μας δουλεύουν όλοι

Με τις ευλογίες και των δυο κυβερνήσεων, ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ, η Ελλάδα έχει αποφασιστεί, βάσει σχεδίου ΟΗΕ να καλύψει το δημογραφικό της κενό και να διαμορφώσει φθηνό εργατικό δυναμικό μέσω των μεταναστευτικών ροών. Όλα τα άλλα, φταίει ο Ερντογάν, φταίει η ΕΕ, φταίνε οι διακινητές, φταίει η FRONTEX που είναι απλός παρατηρητής, είναι παραμύθια για τον ύπνο.

Φταίει η Ατζέντα 21 του ΟΗΕ,  που εμείς τη δεχόμαστε χωρίς συζήτηση – τέλος και τελεία και καλή επιτυχία, την έχουν έτσι αλλιώς.

https://igata.gr/2019/10/01/ρεκόρ-αφίξεων-μεταναστών-να-ενταχθού/?fbclid=IwAR0NGK1S0eEhXyagtY6LVWNHMg7Bdpt3Na7biaAEFgEueh9UsgJzmOr0J4

Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι:
Πρόσφυγες με όλη τη σημασία του όρου είναι οι Τούρκοι Πολιτικοί Πρόσφυγες που φεύγουν για να γλιτώσουν τα βασανιστήρια, το θάνατο, και το διωγμό από τον δικτάτορα Ερντογάν και εισέρχονται με κίνδυνο της ζωής τους στην ΠΡΩΤΗ χώρα που συνορεύει με τη δική τους: την Ελλάδα.
Όλα τα άλλα είναι για να λέμε αλληλέγγυες -που μεταφράζονται σε χιλιάδες ευρώ το κεφάλι- αηδιούλες.
Ούτε οι Σύριοι ήταν Πρόσφυγες στην Ελλάδα. Πρόσφυγες ήταν και είναι στην Τουρκία.
Θέλετε να πούμε κάτι για Πακιστάν, Αφγανιστάν, Μαρόκο και λοιπές “πολιτισμένες” φυλές που έμαθαν ότι θα μένουν σε ξενοδοχεία με 400 ευρώ επίδομα το κεφάλι?
Θέλετε να μιλήσουμε για μπούρκες και κλειτεριδεκτομές σε μικρά κορίτσια που λαμβάνουν χώρα μέσα στην Αθήνα στο όνομα του “θεού της αγάπης και της ειρήνης” Αλλάχ;
Θέλετε να μιλήσουμε για τον επώδυνο βασανιστικό θάνατο των ζώων με τη μέθοδο Χαλάλ που πάμε να το περάσουμε ως κανονικότητα;
Θέλετε να μιλήσουμε για κοριτσάκια 6,7, 9,9,10 χρονών με μαντήλες στο σχολείο;;
Θα μας πει κάποιος φιλελεύθερος που σκίζεται για την κατάργηση της προσευχής στα Ελληνικά -ακόμα- σχολεία, τι ακριβώς συμβολίζει ένα τέτοιο θρησκευτικό/κοινωνικό σαβάνωμα της γυναικείας φύσης σε ένα αθώο παιδί που έτυχε να γεννηθεί κορίτσι;;;
Πού είναι σε όλα αυτά οι αρχές του φιλελευθερισμού, της ελευθερίας του ατόμου, της δημοκρατίας, του πολιτισμού;
Πού;
Και έχω νεάκια για εσάς: ΔΕΝ ενσωματώνονται.
Πικρή εμπειρία από συναναστροφή με Μουσουλμάνους 2ης και 3ης γενιάς στο Λονδίνο. Μορφωμένοι σε αγγλικά σχολεία, στο πανεπιστήμιο, σε εξαιρετικά καλή οικονομική κατάσταση, με τέλεια σπίτια στο Kensington και στο Holland Park.
Το μίσος για τους Άπιστους Βρετανούς και δη τις Αγγλίδες, ήταν τρομακτικό.
Και μου λέτε ότι ο κατσικοκλέφτης από το βουνό του Πακιστάν, ο μουσουλμάνος, θα ενσωματωθεί;;
Θα σεβαστεί γυναίκες, παιδιά, ιδιοκτησία, νόμους, κράτος και άλλο πολιτισμό.
Κοιμάστε! Βαθιά.
Κλειώ Χοντζοπούλου

Βρήκα έναν που κοιμάται κι ονειρεύεται το όραμα της πολυπολιτισμικότητας με το ζόρι.

Κυριάκος Μητσοτάκης στη Βουλή:

«… και βεβαίως οι πρόσφυγες οι οποίοι θα επιλέξουν, να κάνουν τη ώρα μας τη δεύτερη πατρίδα τους, τα παιδιά τους πρέπει να αισθάνονται και θα αισθάνονται Έλληνες. Αυτό είναι το σωστό. Και θα πάνε σε Ελληνικό σχολείο και αν είναι άριστοι μαθητές να σηκώσουν και την Ελληνική Σημαία, αυτό είναι το σωστό. Μακριά από εμάς οποιαδήποτε ξενοφοβία και οποιοσδήποτε ρατσισμός. Είμαι περήφανος όταν πηγαίνω σε παρελάσεις και βλέπω μία κοινωνία να μετατρέπεται σε πολυπολιτισμική σιγά σιγά. Δεν αμφισβητείται η Εθνική μας ακεραιότητα, με αυτόν τον τρόπο.»

Τους μετέφεραν στην ενδοχώρα και τώρα ζητούν να αλλάξει η συμφωνία και να μπορούν να προωθούνται πισω στην Τουρκία ακόμα κι αυτοί που κατοικούν στην ενδοχώρα.
Μετά θα μας πουν οτι έδωσαν την μάχη τους στην ΕΕ, αλλά δεν τα κατάφεραν.
Και πιέζουν για δίκαιη κατανομή στις χώρες της ΕΕ.
Ποιόν κοροϊδεύουν;
Αφού τύπωσαν 250 χιλιάδες αιτήσεις ασύλου.
Ποιόν κοροϊδευουν;
Αυτούς που τους ψήφισαν για να φυγει ο Σύριζα;
Καμιά απόφαση να σταματήσουν οι παροχές στους «πρόσφυγες» σωτήρες μας, για να σταματήσουν να έρχονται, δεν βλέπω.
Σε λίγο θα αρχίσω να πιστεύω τις συνομωσίες για την Λεσχη Μπίλντερμπερκ.
Ποιοί ικανοποιούνται απο την στάση του Μητσοτάκη;
Κάτι φιλελέφτ, ανόητοι, με πιθανό συμφέρον απο τις εξελίξεις.
Ακου χωρίς τους μετανάστες η Ελλάδα είναι τελειωμένη.
Να δώσουμε και βραβείο στους Τσίπρα και Τασία, λοιπόν.
Τον Κασιδιάρη που περιμένει υπομονετικά στην γωνία να του κάνει σινιάλο ο Τσίπρας τον βλέπετε; Ή μόνο εγω τον βλέπω;
Τα συνδικάτα που άρχισαν τις απεργίες μετα απο 4,5 χρόνια ηρεμίας τα νοιώθετε;
Νομίζετε οτι άμα πάτε με τα νερά τους θα το σεβαστούν; Καληνύχτα.

Ελλας και Geopolitics

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

1 comment to Κάνει κουμάντο η Ύπατη Αρμοστεία ακόμα και στην σημερινή κυβέρνηση;;; Δηλαδή όλη η Βουλή των τριακοσίων Εβραίων είναι ανθελληνική και εγκάθετα προδοτική!!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>