«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΠΑΝΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΕΒΡΑ’Ι’ΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΖΗΤΙΑΝΟΣ ΕΒΡΑΙΟΡΩΜΙΟΣ ΤΟΥ ΡΩΜΑΙΟΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΥ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΔΙΟΥ.

ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 210232513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

20.09.2019

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Αποτελει ιστορικο γεγονος, ότι ο τεταρτος μ.Χ. αιωνας ηταν ο πιο καταστροφικος της ιστοριας του ανθηρου Ελληνικου Πολιτισμου, κατω απο την αιγιδα της ρωμα’ι’κης εξουσιας και της νεας εβραιοχριστιανικης θρησκειας, η οποια με διαταγμα του αυτοκρατορα Κωνσταντινου εγινε η επισημη θρησκεια της ρωμα’ι’κης Αυτοκρατοριας.

Ότι ηταν «Ελληνικο» επρεπε να καταστραφει και επανω του να χτιστει η Νεα Ρωμη.

Μεχρι τον αυτοκρατορα Κωνσταντινο (δολοφονο της γυναικας και του γιου του) ολοι οι Ρωμαιοι αυτοκρατορες, της Ελληνικης Παιδειας μετεχοντες, σεβαστηκαν το Ελληνικο Πνευμα και Σοφια, αφωμοιωσαν τις πνευματικες και θρησκευτικες εμπειριες και όλα αυτά συνυπηρχαν εως το 325 μ.Χ. με τις ρωμα’ι’κες εμπειριες στην απεραντη αυτοκρατορια.

Ο δηθεν Μεγας Κωνσταντινος ηταν αυτος που για δικο του αυτοκρατορικο οφελος κατεπνιξε ολοσχερως την ελευθερη σκεψη και την ελληνικη παραδοση των ιδεων.

Η ονομασια όμως «Χριστιανοι» εμφανιζεται για πρωτη φορα μετα τον θανατο του Ιησου του Ναζωραιου το 44 μ.Χ. στην Αντιοχεια.

Η απορριψη υπο του Αποστολου Παυλου (Γκαμαλιηλ Σαουλ), δηλαδη του πραγματικου ιδρυτου της Εβραιοχριστιανοσυνης, «της σοφιας των σοφων», εφερε μια νεα ταξη πραγματων και ξαφνικα ο Χριστος από εχθρος της ρωμα’ι’κης αυτοκρατοριας εγινε υποστηρικτης της στρατιωτικης δυναμης της Ρωμης και συμβολο της ρωμα’ι’κης εξουσιας.

Ο Γκαμαλιηλ Σαουλ ηταν αυτος που συνελαβε την ιδεα να ταπεινωσει την Ρωμα’ι’κη ισχυ για την καταστροφη της Ιερουσαλημ το ετος 70 μ.Χ. καταστρεφοντας το ηθικο των Ρωμαιων στρατιωτων με δογματα αγαπης και μη αντιστασης κηρυγματα από την μικρη θρησκευτικη αιρεση των Εβραιων Χριστιανων.

Από την εποχη του Γκαμαλιηλ Σαουλ ακολουθησαν για το «Ελληνικο Εθνος» 1100 χρονια κατοχης από την Εβραιοχριστανοσυνη υπο την κηδεμονια της ανατολικης ρωμα’ι’κης αυτοκρατοριας, που συνεχισθηκε αμειωτα για αλλα 500 χρονια από την ιδια θρησκεια υπο την οθωμανικη κηδεμονια και συνεχιζεται ακομη εδώ εδώ 198 χρονια μετα τον απελευθερωτικο αγωνα του 1821 κατά της τουρκικης και των Κοτσαμπασηδων, Μακρυμαληδων, Κεχαγιαδων και Τσορμπασηδων κηδεμονιας.

Η γενοκτονια του «Ελληνικου Εθνους» όπως μας πληροφορει ο Λατινος Ιστορικος Αμμιανος Μαρκελλινος, ελαβε χωρα στο πρωτο Αουσβιτς της Ιστοριας, στο στρατοπεδο συγκεντρωσης και θανατου της Εβραιοχριστιανοσυνης με την εξοντωση οσων Ελληνων αρνουνταν να βαφτισθουν Χριστιανοι, στην τοτε Σκυθοπολη, σημερα Μπετ Σιαν του Ισραηλ.

Η εγκληματικη αυτη κατασταση, περιγραφεται από έναν πανουργο Εβραιο Ραββινο (Marcus Eli Ravage), σε ένα αρθρο του τον Ιανουαριο και Φεβρουαριο του 1928, ωραιοποιημενα μεν, αληθως όμως, ως εξης: «…Σας πηραμε από το χερι και γκρεμισαμε το ομορφο και ευγενικο οικοδομημα που ειχατε εγειρει και αλλαξαμε ολοκληρη την πορεια της ιστοριας σας.

Σας κατακτησαμε όπως ποτε καμμια δικια σας αυτοκρατορια δεν υπεταξε στην Αφρικη ‘η στην Ασια.

Το καταφεραμε αποκλειστικα και μονο με την ακαταμαχητη δυναμη του πνευματος μας, των ιδεων μας, της προπαγανδας μας.

Σας καναμε τους προθυμους και ασυνειδητους φορεις της αποστολης μας σε ολοκληρο τον κοσμο, στις βαρβαρικες φυλες της Γης, στις αναριθμητες αγεννητες γενεες.

Χωρις να καταλαβετε πληρως το τι σας καναμε, γινατε οι ενεργοι πρακτορες της φυλετικης μας παραδοσης, μεταφεροντας το ευαγγελιο μας στις ανεξερευνητες γωνιες του κοσμου.

Τα εθιμα της φυλης μας εχουν γινει ο πυρηνας του ηθικου σας κωδικα.

Οι νομοι της φυλης μας εχουν μορφοποιησει την βαση ολων των Συνταγματων σας και των νομικων σας συστηματων.

Οι θρυλοι μας και τα λα’ι’κα μας παραμυθια αποτελουν την ιερη (απορρητη), από γενεα σε γενεα γνωση, την οποια σιγοτραγουδαται στα νηπια σας.

Οι ποιητες μας εχουν γεμισει τα υμνολογια σας και τα προσευχητηρια σας.

Η εθνικη μας ιστορια εχει γινει αναποστατο μερον των παστορων σας και των ιερεων σας και των μελετητων σας.

Οι βασιλιαδες μας, οι πολιτικοι μας, οι προφητες μας, οι πολεμιστες μας αποτελουν τους ηρωες σας.

Η μικρη αρχαια μας χωρα είναι ο ιερος σας τοπος.

Η εθνικη μας λογοτεχνια είναι το ιερο σας βιβλιο (Βιβλος).

Αυτά που σκεφθηκε και διδαξε ο λαος μας εχουν ανεξιτηλα ενσωματωθει τοσο στην ιδια σας την ομιλια οσο και στην παραδοση σας, ώστε κανεις από σας δεν μπορει να αποκαλειται μορφωμενος αν δεν γνωριζει την εθνικη μας κληρονομια.

Εβραιοι τεχνιτες και Εβραιοι ψαραδες αποτελουν τους δασκαλους και τους αγιου σας, με αμετρητα αγαλματα λαξευμενα με την μορφη τους και αναριθμητες εκκλησιες αναγερμενες στην μνημη τους.

Μια Εβραια παρθενα ενσαρκωνει το ιδανικο σας για την γυναικα.

Ενας Εβραιος επαναστατης και προφητης είναι η κεντρικη μορφη της θρησκευτικης σας λατρειας. Εχουμε γκρεμισει τα ειδωλα σας, εχουμε παραμερισει την εθνικη σας κληρονομια και τα εχουμε αντικαταστησει με τον δικο μας θεο και τις δικες μας παραδοσεις.

Καμμια κατακτηση στην ιστορια δεν μπορει εστω και αμυδρα να συγκριθει με αυτην την κατακτηση μας πανω σε σας….»

Πραγματι, αυτοι που σημερα ονομαζονται «Νεοελληνες», δηλαδη οι Ρωμιοι, δεν γνωριζουν σχεδον τιποτε για την αρχαια Ελλαδα, ουτε εχουν ακουσει τιποτε για τους προ- και μετασωκρατικους Ελληνες φιλοσοφους και τα εργα αυτων, ενώ είναι πτυχιουχοι και ειδημονες για κάθε τι το Εβρα’ι’κο.

Στην ουσια ο Νεοελληνας ‘η ο Ρωμιος είναι Εβραιος και ψευδεπιγραφα φερει το ιστορικα ηρω’ι’κο ονομα «Ελληνας».

Ο εξεβρα’ι’σμος του συντελεστηκε από τον καιρο της ανατολικης ρωμα’ι’κης αυτοκρατοριας υπο τον αυτοκρατορα Θεοδοσιου μεχρι σημερα.

Ως μη Ελληνας συνεπως ο Ρωμιος, όπως και ο Σκοπιανος, δεν εχουν και οι δυο κανενα δικαιωμα να αντιμαχονται μεταξυ αλλων και για την Μακεδονια, διοτι αυτη με την Θεσσαλονικη θεωρειται «Εβρα’ι’κη Πατριδα».

Γι’ αυτό αλλωστε μεθοδευεται η αναγωγη της Θεσσαλονικης σε πρωτευουσα μιας βαλκανικης ομοσπονδιας με μελλοντικη αυτονομηση και της Μακεδονιας του κρατιδιου της Εβραιορωμιοσυνης, μεσω χαραξεως νεων περιφερειων της Ε.Ε.

Για τον στοχο αυτό εργαζονται εντατικα οι ΜΚΟ/ΝGOS του Εβραιου κερδοσκοπου George Soros.

Γι’ αυτό αλλωστε εδώ και πολύ καιρο προ’ι’δεαζεται η Θεσσαλονικη με την Ιερουσαλημ των Βαλκανιων.

Η διακηρυξη του Συνεδριου στο Τερζιν της 26- 30.06.2009 «οπου με συμφωνη γνωμη και του κρατιδιου της Εβραιορωμιοσυνης» διατυπωνεται η αναγκη διευθετησης των ζητηματων που σχετιζονται με την ακινητη περιουσια εβρα’ι’κων οργανισμων την περιοδο του εβρα’ι’κου ολοκαυτωματος, είναι και αυτή προ’ι’ον δολιων εκβιασμων και απατης.

Εως σημερα πολλα πραγματα δεν λεγονται από την ετσι ονομασθεισα «Ορθοδοξια» επειδη δεν συμφερει να λεγονται και πολλα πραγματα λεγονται που δεν είναι αληθεινα και πολλα πραγματα εως σημερα γιορταζονται που ποτε δεν ελαβαν χωρα.

Εάν όχι για παραπλανιση, γιατι γραφθηκαν τα πεντε βιβλια του Μω’υ’ση σαν να γραφθηκαν την εποχη που εζησε ο Μω’υ’σης;

Στην πραγματικοτητα δημιουργηθηκαν από διαφορα τεμαχια δια μεσω των αιωνων και περιπου 1000 χρονια μετα τον θανατο του Μω’υ’ση.

Αν και σημερα είναι γνωστο, περαν από τις επιστολες του Γκαμαλιηλ Σαουλ ‘η του Αποστολου Παυλου των Εθνικων, ότι όλα τα κατά κανονα τεμαχια της εβρα’ι’κης Βιβλου και τα Αποκρυφα γραφθηκαν εκατονταδες και εως 1000 χρονια και παραπανω αργοτερα από τοτε που πεθαναν οι συγγραφεις τους, πιστευουν ακομη ορισμενοι δεισιδαιμονες Νεοελληνες (Ρωμιοι) ότι προκειται για πραγματικα συγγραμματα.

Εκεινοι που ηταν τεκνα της Πυρας και του Δευκαλιωνα, του Ελληνα, του Σωκρατη και του Μεγαλου Αλεξανδρου και λατρευαν την φυση, τους θεους, το ανθρωπινο σωμα, την τεχνη, τους αγωνες και τον πολεμο («πολεμος παντων μεν πατηρ εστι, παντων δε βασιλευς, και τους μεν θεους εδειξε, τους δε ανθρωπους, τους μεν δουλους εποιησε τους δε ελευθερους»), που εθεσαν τις βασεις της επιστημης και της φιλοσιφιας εγιναν οι ασυνειδητη φορεις, οπου Γης και για αμετρητες γενεες, της εβρα’ι’κης αντιληψης για τον κοσμο.

Οσο και εάν φαινεται απιστευτο, οι χριστιανοι πασης αποχρωσης της Ε.Ε. δεν γνωριζουν ακομη από που προηλθε η θρησκεια τους.

Ψελνουν υμνους από την εβρα’ι’κη Βιβλο, αλλα δεν την διαβαζουν.

Κατηγορουν τους Εβραιους ότι προκαλεσαν τον Β’ Παγκοσμιο Πολεμο και τις επαναστασεις του 18 ου μ.Χ. αιωνα και όχι γιατι εφεραν τον Χριστιανισμο στην Ευρωπη, πραγματοποιωντας ετσι το σχεδιο εκδικησης κατά του μεγαλου αρχαιου εθνους και του αρχαιου πολιτισμου.

Αυτό είναι τελειως ανικανοι να το δουν.

Αντιθετα πιστευουν απατηλα, ότι ο Χριστιανισμος είναι η σωτηρια τους.

Μαζι με αυτους και οι Ρωμιοι δεν κατανοουν την συμβατοτητα Ελληνισμου και Χριστιανισμου διοτι είναι δυο τελειως διαφορετικες και εν πολλοις διαμετρικα αντιθετες κοσμοθεσεις.

Οι πρωτες εκδηλωσεις της εχθροτητας των Εβραιων προς τους Ελληνες αρχισαν την εποχη της επαναστασεως των Μακαββαιων όταν η Παλαιστινη αποτελουσε επαρχια του Ελληνιστικου βασιλειου των Σελευκιδων.

Η Παλαιστινη τοτε κατεκειτο από τους Ιδουμαιους, Αμμωνιτες, Ναβαταιους, Μαδιανιτες, Μωαβιτες, Καινιτες, Αμαληκιτες, Σαμαριτες, Εβραιους και Φοινικες.

Οι αρχαιοι Εβραιοι ηταν ενας λαος νομαδων σημιτικης καταγωγης, οι οποιοι ζουσαν αρχικα στην αραβικη ερημο.

Τον 12 ον π.Χ. αιωνα κατελαβαν την χωρα του αρχαιου παλαιστιανικου λαου των Αμορραιων, την οποια μετωνομασαν Ιουδαια και ηρθαν σε συγκρουση με Ελληνες αποικους, τους Φιλισταιους εγκαταστημενων στην περιοχη γυρω από την Χανααν από πολύ παλαια.

Η επομενη επαφη των Εβραιων με τους Ελληνες ειχε επισης επιπτωσης συγκρουσης.

Ενας μεγαλος αριθμος των Εβραιων αποποιηθηκε βαομηδον τα εθιμα και τις παραδοσεις του και συχνα την γλωσσα του και την θρησκεια του.

Γυρω στο 170 π.Χ. οι μισοι τουλαχιστον Εβραιοι της Παλαιστινης ηταν εξ ολοκληρου εξελληνισμενοι.

Η εξελιξη αυτή προκαλεσε την αγανακτηση των εθνικιστικων Εβραιων, των Χασιντιμ (Ασιδαιων) υπο την αρχηγια του Ιουδα Μακαββαιου και στην επανασταση τους το 168 π.Χ. και υστερα από έναν αμειλικτο πολεμο διαρκειας 25 ετων εδιωξαν με την βοηθεια των Ρωμαιων τους Ελληνες και δημιουργησαν ένα ανεξαρτητο κρατος.

Ταυτοχρονα εξωλοθρευσαν ολους τους αλλους λαους με εξαιρεση των Αμορραιων και των Φιλισταιων αλλα και τους εξελληνισμενους συμπατριωτες τους.

Η μεγαλυτερη επετειος των Εβραιων, η «Ανουκαχ», μνημονευει την απελευθερωση της Ιερουσαλημ στις 25 του εβρα’ι’κου μηνος Κισλεφ του ετους 165 π.Χ. (21 Δεκεμβριου) και την εξοντωση της ελληνικης φρουρας υπο την διοικηση του αξιωματικου Νικαναρου, ως «Ημερα του Νικαναρος».

Η παραδοσις αυτή δημιουργησε στην παγκοσμια εβρα’ι’κη κοινοτητα ένα συνδρομο μισελληνισμου, από το οποιο προεκυψε μια ατελειωτη σειρα ανθελληνικων ενεργειων, η οποια χαρακτηριζει τις εβραιοελληνικες σχεσεις, με αξαιρεση τις σημερινες, στις δυο τελευταιες χιλιετιες.

Μεχρι προσφατα και προ της ρηξεως των εβρα’ι’κων σχεσεων με την Τουρκια ο εβρα’ι’κος μισελληνισμος συνανουνταν κυριως στον χωρο των οπαδων της σιωνιστικης ιδεολογιας, οι οποιο είναι συγκροτημενοι σε μια πανισχυρη διεθνη οργανωση φυλετιστικου χαρακτηρα και η οποια ασκει διεθνως μεγαλη πολιτικη και οικονομικη επιδραση.

Οι προσκειμενοι στο σιωνιστικο κατεστημενου πολυαριθμοι πολιτικοι (ιδιως του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης), διπλοματες, τεχνοκρατες κ.α. ελεγχουν μεσω της συστηματικης διαβρωσεως των πολιτικων κομματων, του κρατικου μηχανισμου και των ΜΜΕ των χωρων της Ε.Ε. και της ΗΠΑ, μερικων χωρων του Τριτου Κοσμου, καθως και των διαφορων διεθνων οργανισμων ΟΗΕ, ΝΑΤΟ κ.α. τα περισσοτερα κεντρα αποφασεων του κοσμου.

Συνεπως εάν οι υπευθυνοι ασκησης εξουσιας στο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης επενδυουν σημερα στην συνεργασια Ισραηλ, Κυπρου, Ελλαδος και Αιγυπτου ιδιως στον τομεα των δηθεν τεραστιων κοιτασματων Υδρογονανθρακων στην νοτιοανατολικη Μεσογειο θαλασσα, θα πεσουν πολύ γρηγορα πολύ εξω.

Ο γραφων τους συνιστα να διαβασουν ένα αρθρο του περιουδικου Kivounim (Προσανατολισμοι) αρ. 14, Φεβρουαριος 1982, σ. 49-59, που εκδιδεται στην Ιερουσαλημ απο την Παγκοσμια Σιωνιστικη Οργανωση, σχετικα με τα «στρατηγικα σχεδια του Ισραηλ» για να κατανοησουν τα πραγματικα παιχνιδια των διαμελιστων και συγκολλητων κρατων με τα «Ορνια» τους, που παιζονται στην περιοχη.

Η Ελλας κινδυνευει να χασει ανεπιστρεπτη την Θρακη, το μισο Αρχιπελαγος του Αιγαιου και την Κρητη και η Κυπρος το εναπομενων ακομη ελευθερων περιοχων της, με συγκαταθεση των ΗΠΑ και της ετσι ονομασθεισης Μεγαλης Ευρωπα’ι’κης Οικογενειας για να αποζημιωθει η Τουρκια για τα εδαφη που θα αναγκασθει να παραχωρησει μαζι με το Ιρακ και το Ιραν για το «Μεγαλο Κουρδεσταν», πιστο μελλοντικο συμμαχο του Ισραηλ.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Απαγορεύεται αυστηρώς, οπουδήποτε αντιγραφεί, ή απόσπασμα, χωρίς την έγραφει έγκριση της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>