«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«Εθνικά επιζήμια» Συμφωνία και εθνικά επιζήμια Κυβέρνηση;

 Το μεγαλο ψεμα

Είναι φοβερά αυτά που ακούμε και βλέπουμε για τα εθνικά μας θέματα και ιδιαίτερα για την κατάπτυστη συμφωνία παράδοσης της Μακεδονίας μας!

Πρώτα ο πρωθυπουργός και στη συνέχεια υπουργοί, βουλευτές και στελέχη της κυβερνητικής παράταξης, δηλώνουν ομοθυμαδόν ότι η συμφωνία των Πρεσπών είναι μεν «εθνικά επιζήμια», αλλά δεν μπορούν να την αλλάξουν.

Και το χειρότερο, πρόσφατα διά στόματος αδερφής του πρωθυπουργού δηλώνουν ότι θα «τιμήσουν» την συμφωνία, λες και πρόκειται για την νίκη των νικών!!!

Έχασαν και τις έννοιες των λέξεων ή λένε αυτό που πραγματικά πιστεύουν;

Η έννοια του ρήματος τιμώ, μεταξύ ίσων, σημαίνει εκτιμώ, σέβομαι, θεωρώ κάτι ή κάποιον σημαντικό, αποδίδω τιμές και προβάλλω κάτι ή κάποιον ως πρότυπο.

Πως μπορεί να προβάλλουμε ως πρότυπο κάτι που είναι «εθνικά επιζήμιο»;

Οι περισσότεροι βέβαια από τους παραπάνω συμμετείχαν στα μεγαλειώδη συλλαλητήρια παρασταίνοντας τους Μακεδονομάχους και διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους κατά της συμφωνίας!

Τώρα, γέμισε ο τόπος από μηδίσαντες που στρέφονται κατά της χώρας τους!

Είναι «εθνικά επιζήμια» λοιπόν η συμφωνία, επανέλαβε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, αλλά «πρόκειται για μια κυρωμένη συμφωνία από την Ελληνική Βουλή και κατά συνέπεια δεν αλλάζει κατά το δοκούν».

Θαρρείς και δεν αλλάζει όποτε θέλει κάθε κυβέρνηση προηγούμενες αποφάσεις της Βουλής.

Είναι «εθνικά επιζήμια» η συσσώρευση εκατοντάδων χιλιάδων παρανόμων μεταναστών στη χώρα μας, αλλά δεν μπορούν να κάνουν τίποτε, οπότε διαλύεται η ελληνική κοινωνία και η Ελλάδα αλλάζει χέρια.

Η αναφορά του Κυριάκου Μητσοτάκη στον μακεδονομάχο παππού

Είναι «εθνικά επιζήμιος» ο αυξανόμενος σφιχτός κλοιός των Τούρκων, αλλά δεν μπορούν να κάνουν κάτι, οπότε ας πάμε για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου.

Είναι «εθνικά επιζήμια» η συμφωνία που προωθείται στην Κύπρο, αλλά τι να κάνουν αφού έτσι θέλουν οι «μεγάλοι».

Αν για όλα όσα γίνονται και είναι «εθνικά επιζήμια» δεν μπορεί η κυβέρνηση να κάνει κάτι, τότε γιατί υπάρχει;

Γιατί την ψήφισε ο Ελληνικός λαός; Τι την θέλουμε;

Η «εθνικά επιζήμια» συμφωνία των Πρεσπών ακυρώνεται και αυτό το έχουν αναλύσει κατά κόρον έγκριτοι νομικοί, διεθνολόγοι και συνταγματολόγοι.

Και πρώτα από όλα γιατί η όλη διαδικασία υπογραφής ήταν συνταγματικά απαράδεκτη και από τις δύο πλευρές, ενώ τα Σκόπια κοροϊδεύουν τόσο εμάς όσο και τη διεθνή κοινότητα και δεν την τηρούν ή μάλλον την τηρούν στα δικά τους μέτρα, γεγονός που αποτελεί διεθνώς νομικά πρώτιστο κριτήριο ακύρωσης από την Ελλάδα.

Πρέπει όλοι να καταλάβουμε πως τα εθνικά μας θέματα είναι πάνω από όλα!

Πάνω από τα οικονομικά, πάνω από τα προσωπικά μας οικονομικά, πάνω από τα κοινωνικά, πάνω από τα λοιπά θέματα.

Διότι, χωρίς πατρίδα, χωρίς έθνος σύντομα θα γίνουμε απόλυτοι δούλοι ξένων και εγχωρίων παραγόντων, οι οποίοι θα μας διαλύσουν και οικονομικά!

Πρώτα η πατρίδα λοιπόν και μετά όλα τα υπόλοιπα!

Όσον δε αφορά τα τελευταία γεγονότα, το συμπέρασμα που βγαίνει είναι ότι μάλλον η κυβέρνηση είναι «εθνικά επιζήμια» αφού αδυνατεί να εκτελέσει αυτά, για τα οποία την εξέλεξε ο Ελληνικός λαός και να υπερασπίσει τα εθνικά μας δίκαια!

Νίκος Ταμουρίδης    Αντγος (ε.α)-Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ

Υστερόγραφο από ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ

 

Για να μην νομίζουν ότι ξεχάσαμε τι έλεγαν οι εθνικόφρονες Μακεδονομάχοι!

Είδαμε λοιπόν ότι κορυφαίοι υπουργοί της νέας κυβέρνησης, όπως ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Νίκος Παναγιωτόπουλος και ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, αναφέρθηκαν με θετικά λόγια στη Συμφωνία των Πρεσπών, μιλώντας πρόσφατα στο πλαίσιο του συνεδρίου του Economist.

Ο Μητσοτάκης  τεράστιες ευθύνες του ΣΥΡΙΖΑ και του Αλέξη Τσίπρα τόσο για τους χειρισμούς τους στο μεταναστευτικό, όσο και στα εθνικά θέματα, επαναλαμβάνει ότι η ΝΔ δεν θα κυρώσει την κακή συμφωνία των Πρεσπών ούτε στην παρούσα, ούτε στην επόμενη βουλή, αλλά αν τελικώς η συμφωνία αυτή ψηφιστεί τόσο από το σκοπιανό όσο και από το ελληνικό κοινοβούλιο, θα είναι αναγκασμένος εκ των πραγμάτων να τη σεβαστεί. 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ! «Το μακεδονικό δεν μπορεί να είναι το πρώτο θέμα της εξωτερικής πολιτικής μας….Δεν μπορώ να δω τη Δημοκρατία των Σκοπίων να αποτελεί ουσιαστικό γεωπολιτικό κίνδυνο για την Ελλάδα….» έλεγε το 1993

Την κατηγορηματική άρνηση του να δεχθεί τον όρο «Μακεδονία» στο όνομα των Σκοπίων, εκφράζει ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης.

 Άδωνις Γεωργιάδης… Αυτή η απίστευτη υποχώρηση, για να μη χρησιμοποιήσω μια πιο βαριά έκφραση, το τονίζω, αυτή η απίστευτη κωλοτούμπα του Μακεδόνος, τρομάρα του, πρωθυπουργού, του Κώστα Καραμανλή, ο οποίος μπαίνει στην ιστορία ως ο πρωθυπουργός που ξεπούλησε τη Μακεδονία, αυτή είναι η πραγματικότητα”, έλεγε τότε στην εκπομπή του στο Τηλεάστυ ο νυν αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κατακεραυνώνοντας όχι μόνο τον Κώστα Καραμανλή, αλλά και την Ντόρα Μπακογιάννη, και τη ΝΔ εν γένει

 Και η αποκάλυψη του Σταύρου Θεοδωράκη που δήλωσε ότι η ΝΔ τους παρακαλούσε ως Ποτάμι, να υπερψηφίσουν τη συμφωνία για να περάσει και να αποφύγει την οργή των εταίρων και των συμμάχων της χώρας. Ακόμα και την οργή του ΕΛΚ στην πολιτική οικογένεια του οποίου ανήκει.

Η κ.Μπακογιάννη μπορεί να ρίξει στάχτη στα μάτια με υπεκφυγές του τύπου: «Μα πως θέλετε να τους λέμε; Φούφουτους;

Σχέσεις καλής γειτονίας µε όλο τον περίγυρό της, αλλά επιδιώκει και την αναβάθµιση του ρόλου της χώρας ως σταθεροποιητικού παράγοντα της περιοχής».

Δημήτρης Αβραμόπουλος (υπουργός Εξωτερικών): «Σε ό,τι αφορά τη FYROM, την πρώην Γιουγκοσλαβική Δηµοκρατία της Μακεδονίας, το ζήτηµα του ονόµατος των Σκοπίων δεν είναι απλά µία διαφορά περί ιστορικών γεγονότων, συµβόλων. Σίγουρα έχει την αξία του. Είναι θέµα σεβασµού του διεθνούς δικαίου και της διεθνούς νοµιµότητας. Η Ελλάδα, επιδεικνύοντας το απαιτούµενο εποικοδοµητικό πνεύµα, προέβη σε ένα µείζον συµβιβαστικό βήµα, αποδεχόµενη σύνθετη ονοµασία µε γεωγραφικό προσδιορισµό και χρήση έναντι όλων. 

Μηταρακης: Με τις ψήφους ΣΥΡΙΖΑ και μερικών προθύμων, ψηφίστηκε τελικά μια συμφωνία εκτός εθνικής γραμμής. Μια συμφωνία, που βρίσκει τη Βουλή σε πλήρη δυσαρμονία με το λαϊκό αίσθημα, όπως έλεγε και το Σύνταγμα του 1975.

Με την ψήφιση της Συμφωνίας, η κυβέρνηση μείωσε πλέον δραματικά τα περιθώρια αντίδρασης της χώρας μας στους διεθνείς οργανισμούς. Ωστόσο, όπως τόνισε ο πρόεδρός μας χθες στη Βουλή, η διαδικασία ένταξης των Σκοπίων στην ΕΕ δεν σχετίζεται με τις υποχρεώσεις μας που απορρέουν από τη Συμφωνία των Πρεσπών. Η Ελλάδα διατηρεί ανέπαφο το δικαίωμα του κράτους μέλους της ΕΕ να διαπραγματευτεί την κάθε πτυχή της ενταξιακής συμφωνίας, και στην ύστατη στιγμή, αν αυτό χρειαστεί, να προβάλει και βέτο, εάν κρίνει ότι αυτό εξυπηρετεί τα εθνικά μας συμφέροντα.

Στη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου θα είμαστε στο Σύνταγμα. Και αν αποφασίσουν από το ΥΠΕΘΑ να μην παίξουν οι μπάντες μας το «Μακεδονία ξακουστή», θα το τραγουδάμε όλοι οι πολίτες», δήλωσε στον Σκάι ο τομεάρχης Εθνικής Άμυνας της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας.

Ένας ηγέτης Μητσοτάκη τα μετράει όλα αυτά και μπαίνει μπροστά, δεν κρύβεται στην ουρά του όχλου με σκοπό να ξεγελάσει τους αφελείς πολίτες. Πρέπει να βλέπει και να οραματίζεται το μέλλον πενήντα χρόνια μπροστά. Αλλά αυτός, εκτός από τους πολίτες, νόμιζε ότι μπορεί να ξεγελάσει και να εκμεταλλευτεί τη φασιστική εγχώρια δεξιά, έχοντας σε ηγετικούς ρόλους μέσα σε ένα δημοκρατικό κόμμα προϊόντα αυτής της φύτρας. Έσπειρε ανέμους και άρχισαν οι θύελλες. Να δω τι θα κάνεις τους Μακεδονομάχους, που θα τους θάψεις να μην φαίνεται η δική προδοσία υποκρισία!

Στην πολιτική όταν σπέρνεις ανέμους, θερίζει θύελλες. Ο Κυριάκος έσπειρε στη ΝΔ «Μακεδονομάχους» και τώρα θερίζει Τζιτζικώστες

Πυρά ομαδόν από ΣΥΡΙΖΑ για Σκοπιανό: Πατριδοκαπηλεία

Η βελούδινη στροφή της ΝΔ στη Συμφωνία των Πρεσπών δεν έμεινε ασχολίαστη από τον ΣΥΡΙΖΑ. Επειδή η εν λόγω συμφωνία στοίχισε εκλογικά στον Αλέξη Τσίπρα, ειδικά στην Μακεδονία, τώρα ήρθε η ώρα για να ασκηθεί κριτική.

«Πολλά από τα στελέχη σας μας έλεγαν προδότες και μειοδότες, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ βρέθηκαν με τραμπούκους έξω από τα σπίτια τους με μολότοφ και ο υπουργός των εξωτερικών με απειλητικά σημειώματα και με σφαίρες», κατακεραύνωσε ο κ. Τσίπρας τον πρωθυπουργός, στη διάρκεια των προγραμματικών δηλώσεων.

Εσείς πρωτοστατήσετε στην κριτική περί προδοτικής συμφωνίας. Τώρα είναι καλή η συμφωνία των Πρεσπών. Αυτό λέει ο νέος υπουργός άμυνας και ο υπουργός των ευρωπαϊκών υποθέσεων, πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>