«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Ίσως κάποτε ξυπνήσουν οι άνθρωποι και εγκαταλείψουν τον ατομισμός τους και δουν το σωστό;;;

Αποτέλεσμα εικόνας για Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ειναι κρατη εν κρατη

Η θρησκείες είναι κράτη εν κράτη, δεν κυβερνούν οι εκπρόσωποι που εμείς εκλέγουμε, αλλά δεν εκλέγουμε, αφού είναι στημένα, αλλά ο πολιτικόθρησκευτικός σκοταδισμός, αυτές οι δυο φράξιες γονατίζουν, οτιδήποτε καλό και Ελληνικό φυτρώνει, το καίνε από την ρίζα.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Δημήτρης Τζανακάκης
ΜΜΕ: Αν καίγονται τα ντουβάρια μιας εκκλησιάς, είναι «τραγωδία». 
Οταν καταστρέφεται ανεπανόρθωτα το «ανόργανο σώμα του ανθρώπου», η φύση. τότε επικρατεί σιωπή…

Μιλούσαμε σε περασμένη ανάρτησή μας (1*) για την «διαχείριση» της είδησης. Προσέξτε ένα τωρινό παράδειγμα:
Αυτές τις μέρες το τροπικό δάσος του Αμαζονίου -ο πνεύμονας του πλανήτη, όπως χαρακτηρίζεται- φλέγεται.
Η τεράστια αυτή περιβαλλοντική καταστροφή θα έχει ανυπολόγιστες οικολογικές συνέπειες για όλο τον πλανήτη μας.
Οι βασικοί λόγοι που δημιουργούνται οι πυρκαγιές είναι ότι η ακροδεξιά κυβέρνηση Μπολσονάρο έχει απελευθερώσει την αποψίλωση του Αμαζονίου όσο ποτέ άλλοτε για να αποτελέσει η γη πεδίο κερδοφορίες και στο ότι μεγαλογαιοκτήμονες πυρπολούν δάση για να μεγαλώσουν την καλλιεργήσιμη γη που κατέχουν.
Σ” αυτές τις αιτίες οφείλεται το ότι, σύμφωνα με το Εθνικό Ινστιτούτο Διαστημικής Έρευνας της Βραζιλίας από τον Γενάρη μέχρι τώρα έχουν σημειωθεί 72.000 πυρκαγιές μια αύξηση 84% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο.

Προσπερνάμε το συγκεκριμένο γεγονός και στεκόμαστε στην «διαχείριση» αυτής της είδησης από τα αστικά ΜΜΕ. Προφανώς θα υπάρξει μια απλή αναφορά και στην ιεράρχηση που κάνουν οι αρχισυντάκτες των ειδήσεων, θα βρίσκεται μετά από κάποιες παπαριές που θα πουν οι πολιτικάντηδες.
Δεν έχει υπάρξει κανένα έκτακτο τηλεοπτικό δελτίο ειδήσεων και δεν θα κυκλοφορήσει καμιά εφημερίδα με αυτό το θέμα πρωτοσέλιδο. Προφανώς δεν θα ξεκινήσει καμιά καμπάνια για να συγκεντρωθούν χρήματα για αναδάσωση του Αμαζονίου κλπ.

Κάνε τώρα μια σύγκριση. Στα μέσα του Απρίλη ξέσπασε μια πυρκαγιά που κατάστρεψε μεγάλο μέρος του κτιρίου που στεγάζεται η «Παναγία των Παρισίων».
Για φέρτε στο μυαλό σας πόσα έκτακτα τηλεοπτικά δελτία είχαν υπάρξει, τι πρωτοσέλιδα εφημερίδων σε διεθνές και ντόπιο επίπεδο είχαν παρουσιαστεί, τι κατασκευασμένη «δημόσια συγκίνηση» δημιουργήθηκε.

Σε χρόνο ρεκόρ συγκεντρώθηκαν δισεκατομμύρια ευρώ -από προσφορές καπιταλιστών αλλά και απλού κόσμου- για την αποκατάσταση των ζημιών της εκκλησιάς (της επιχείρησης ουσιαστικά του Γαλλικού κράτους), ενώ άπαντες οι δημοσιολόγοι, μιλούσαν για «τραγωδία» για την «καρδιά μας που πονάει» για την «παγκόσμια συγκίνηση» που δημιουργήθηκε.
Και όλα αυτά για μια ζημιά που ήταν αναστρέψιμη σε ντουβάρια μια εκκλησιάς, μιας κατάστασης που εξελίχθηκε σε μεγάλη μπίζνα για κάποια γατόνια πλουτοκράτες.

Σήμερα που υπάρχει μια πιθανόν μη αναστρέψιμη ζημιά στο «ανόργανο σώμα του ανθρώπου», όπως χαρακτήριζε την φύση ο Μαρξ, για όλα τα αστικά ΜΜΕ είναι απλώς μια συνηθισμένη μέρα.
Και αύριο αυτή η τεράστια οικολογική καταστροφή για όλους τους αστούς δημοσιολόγους θα είναι σαν να μην έχει υπάρξει.

Αλλωστε είναι στην φύση του καπιταλισμού να διαπράττει συνεχώς τέτοια οικολογικά εγκλήματα, που δεν έχουν ποτέ ενόχους και λειτουργούν σαν όχημα για τους καπιταλιστές ώστε να εξασφαλίζουν κέρδη

Μαρίκα Κορέντη-Καπίρη

http://arxaiaithomi.gr

2 comments to Ίσως κάποτε ξυπνήσουν οι άνθρωποι και εγκαταλείψουν τον ατομισμός τους και δουν το σωστό;;;