«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι ψευδοπροφήτες της κλιματικής αλλαγής  

Picture

Διαστρεβλώνουν την αλήθεια σχετικά με την επιρροή του διοξειδίου του άνθρακα (CO2) στην άνοδο της θερμοκρασίας στον πλανήτη μας, ελλείψει δε επιχειρημάτων εκ μέρους τους καταφεύγουν σε λεκτικές επιθέσεις εναντίον εκείνων που υποστηρίζουν ότι η παρούσα υπερθέρμανση οφείλεται στους επαναλαμβανόμενους κύκλους της ηλιακής ακτινοβολίας που έχουν πραγματικό αντίκτυπο στο κλίμα της γης.

Στις λεκτικές επιθέσεις των ψευδοπροφητών που ήδη διαβλέπουν καταστροφή του πλανήτη, μια «προφητεία» που έχει ως σκοπό να ενισχυθεί η χρηματιστηριακή αγορά των παραγώγων CO2 που διαχειρίζονται σιωνιστικά χρηματοπιστωτικά ιδρύματα, χρησιμοποιούνται σλόγκαν όπως «αρνητές του κλίματος» και «ναζιστές του κλίματος».

Δηλαδή όποιος με επιστημονικά δεδομένα αποδεικνύει ότι η κλιματική αλλαγή δεν οφείλεται στο διοξείδιο του άνθρακα είναι ναζιστής και θα πρέπει βέβαια να οδηγηθεί στο εξώτερον πυρ ή τουλάχιστον να διαστρεβλωθεί τόσο η άποψη του ώστε να μην γίνεται πιστευτή από αυτούς που λαμβάνουν την πληροφόρηση τους από τα τουρκοκάναλα και τα κατευθυνόμενα από σιωνιστές ΜΜΕ της χώρας μας.

Σχετικά πρόσφατα δημοσιεύθηκε μια μελέτη των ερευνητών V.V. Zharkova, S.J. Shepherd, S.I. Zharkov και E. Popova των Πανεπιστημίων Northumbria, Bradford, Hull και Moscow με τίτλο «Oscillations of the baseline of solar magnetic field and solar irradiance on a millennial timescale».

Η μελέτη βασίζεται στο κλιματικό μοντέλο της ηλιακής δραστηριότητας, τον μαγνητισμό και τους τροχιακούς κύκλους του ήλιου και αποδεικνύει ότι η παρατηρούμενη κλιματική αλλαγή δεν οφείλεται στο CO2 και άρα στην δραστηριότητα του ανθρώπου πάνω στην γη. Ακολούθως θα παρουσιάσουμε σημαντικά στοιχεία της μελέτης των τεσσάρων ερευνητών, προσπαθώντας να είμαστε όσο το δυνατόν κατανοητοί στους μη επαΐοντες.

Το κλίμα της γης συνεχώς αλλάζει και μεταβάλλεται και τούτο γίνεται χωρίς την επιρροή ή επίδραση των ανθρώπων που κατοικούν πάνω στον πλανήτη.

Μόνο τα τελευταία 100.000 χρόνια ο πλανήτης μας γνώρισε 4 εποχές παγετώνων οι οποίες σίγουρα δεν προκλήθηκαν από ανθρωπογενή αίτια, όπως η έκκληση CO2 στην ατμόσφαιρα ως αποτέλεσμα έξαρσης βιομηχανικής παραγωγής.

Πριν από μερικές εκατοντάδες χρόνια ο άνθρωπος δεν ήταν δυνατόν να επηρεάσει το κλίμα του πλανήτη αφού οι μοναδικές δραστηριότητες του που θα μπορούσαν να αυξήσουν τα επίπεδα του CO2 στην ατμόσφαιρα ήταν η αναπνοή, η παραγωγή τροφής και η θέρμανση.

Η περιεκτικότητα του αέρα σε CO2 εξ αυτών των δραστηριοτήτων των ανθρώπων ανερχόταν τότε σε 200-250 ppm (particles per million, σωματίδια ανά εκατομμύριο).

Σήμερα αυτή η περιεκτικότητα ανέρχεται σε 350 ppm με αλαφρά ανοδικές τάσεις.

Υπενθυμίζουμε ότι ένα μόριο CO2 περιβάλλεται στον αέρα από 3.000 μόρια αζώτου, οξυγόνου και άλλα ίχνη αερίων.

Πιστεύει κανείς ότι αυτό το «ορφανό» μόριο διοξειδίου του άνθρακα στον αέρα είναι ικανό να προσδιορίσει την αλλαγή κλίματος;

Ακόμη και αν η περιεκτικότητα του CO2 διπλασιαζόταν στα 700 ppm από τα 350 ppm που είναι σήμερα, θα μπορούσε αυτή η αύξηση να σχετίζεται με την αύξηση του μέσου όρου της θερμοκρασίας της γης;

Γεγονός είναι ότι παρ’ όλη την πληθώρα δεδομένων και μεταβλητών, ουδείς μπορεί να διατυπώσει επιστημονικά μια πρόγνωση για την υπερθέρμανση του πλανήτη, αφού δεν υφίσταται καμία άμεση συσχέτιση μεταξύ της αύξησης του διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα και της θερμοκρασίας της γης.

Σε γεωτρήσεις που πραγματοποιήθηκαν στον πυρήνα του παγετώνα της Γροιλανδίας συσχετίσθηκαν η θερμοκρασία της γης με τα δεδομένα του διοξειδίου του άνθρακα για τα τελευταία 11.000 χρόνια και το αποτέλεσμα ήταν ότι η καμπύλη του CO2 ουδόλως μπορεί να συσχετισθεί με την καμπύλη της θερμοκρασίας του πλανήτη μας.

Μη αμφισβητήσιμο είναι ότι κατά την «μινωική περίοδο» πριν από 3.500 χρόνια η θερμοκρασία της γης ήταν κατά μέσο όρο 4 βαθμούς Κελσίου υψηλότερη από την σημερινή, ενώ κατά την «ρωμαϊκή περίοδο» πριν από 2.000 χρόνια η θερμοκρασία ήταν κατά 3 βαθμούς υψηλότερη από τον σημερινό μέσο όρο.

Υπενθυμίζουμε ότι σε αυτές τις περιόδους ο παράγοντας διοξείδιο του άνθρακα και η συναυτουργία του «ανθρώπινου παράγοντα» δεν υπήρχε και άρα δεν θα μπορούσε να επηρεάσει την άνοδο της θερμοκρασίας.

Άξιον παρατήρησης είναι επίσης ότι οι ετήσιες εκπομπές του διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα επηρεάζονται κατά 3,5% από την δραστηριότητα των ανθρώπων, ενώ το υπόλοιπο 96,5% επηρεάζεται από την φυσιολογική κυκλοφορία της γήινης βιομάζας.

Άξιον μνημόνευσης είναι επίσης ότι τα πάνω από 500 ενεργά ηφαίστεια του πλανήτη μας παράγουν 30 φορές περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα και μεθάνιο απ’ ότι όλες οι ανθρώπινες παρεμβάσεις ή δραστηριότητες.

Η περιεκτικότητα του διοξειδίου στην ατμόσφαιρα είναι 0,04%, δηλαδή ο άνθρωπος επηρεάζει το 3,5% του 0,04% της ατμόσφαιρας της γης.

Η πιθανότερη αιτία λοιπόν της αύξησης της θερμοκρασίας της γης οφείλεται στην ηλιακή δραστηριότητα, ο ήλιος και τα κοσμικά σωματίδια που εκπέμπει έχει άμεση σχέση με την αύξηση ή μείωση του μέσου όρου της θερμοκρασίας στον πλανήτη μας.

Βεβαίως και η αύξηση κατά μέσο όρο ολίγων βαθμών της θερμοκρασίας έχει ως αποτέλεσμα το μερικό λιώσιμο των πάγων στους πόλους.

Οδηγεί όμως αυτό το λιώσιμο και στην άνοδο της στάθμης της θάλασσας;

Ως γνωστόν σε αντίθεση με τον Νότιο Πόλο που βρίσκεται στην ήπειρο της Ανταρκτικής, στον Βόρειο Πόλο δεν υπάρχει έδαφος κάτω από τους πάγους.

Μελετώντας έστω επιδερμικά τον Αρχιμήδη αντιλαμβανόμαστε ότι ακόμη και αν λιώσουν όλοι οι πάγοι στον Βόρειο Πόλο αυτό το γεγονός ουδόλως μπορεί να επηρεάσει την στάθμη της θάλασσας.

Στον Νότιο Πόλο τα τελευταία χρόνια η θερμοκρασία έχει αυξηθεί κατά μέσο όρο 2 βαθμούς, ήτοι από -60 στους -58, κάτι που είναι εντελώς άνευ νοήματος λαμβάνοντας υπόψη την τεράστια μάζα των πάγων αυτής της ηπείρου.

Η κλιματική αλλαγή και η επιστημονική έρευνα επ’ αυτής δεν είναι ιδεολογικό θέμα, αν και κάποιοι «προφήτες» προσπαθούν να το κάνουν με τις υστερικές τους αναφορές για το τέλος του κόσμου και άλλα συναφή τρομακτικά σκηνικά.

Δεν πρέπει να παραγνωρίσουμε ότι αυτή η υστερία βοηθάει για να προωθηθούν δυναμικά οι εναλλακτικές μορφές καυσίμων και ενέργειας που αποκρύπτουν τεράστια οικονομικά συμφέροντα, όπως επίσης βοηθάει και στις συναλλαγές με τίτλους αξιόχαρτων ή παραγώγων CO2 των τραπεζών Goldman Sachs και Black Rock που αποφέρουν τεράστια κέρδη στους σιωνιστικούς τοκογλυφικούς κύκλους.

Εξ άλλου δεν είναι τυχαίο ότι η επιτροπή κλίματος του ΟΗΕ IPCC (Intergovernmental Panel on Climate Change) που επηρέασε καταλυτικά τις θέσεις του Πρωτοκόλλου του Κιότο και την Συμφωνία των Παρισίων χρηματοδοτείται από το Fund RBF (Rockefeller Brothers Fund).

Πολλοί λοιπόν «ιδεολόγοι» κυρίως της Αριστεράς και Δεξιάς που μάχονται εναντίον της υπερθέρμανσης του πλανήτη και θέλουν να εξοβελίσουν τον σατανά που φέρει το όνομα «CO2», ουσιαστικά υπερασπίζονται και είναι λομπίστες σιωνιστικών τοκογλυφικών συμφερόντων.

Σημείωση: Το τελευταίο διάστημα διάφορες ΜΚΟ και σιωνιστικά ΜΜΕ θέλοντας να αιτιολογήσουν τις ορδές των λαθροεποίκων που εισβάλλουν στην ευρωπαϊκή ήπειρο, παρουσιάζουν την λαθρομετανάστευση ως απόρροια της «κλιματικής αλλαγής» που μαστίζει την αφρικανική και ασιατική ήπειρο.

Δηλαδή με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια: Το σιωνιστικό σύστημα κερδίζει από τα παράγωγα CO2 των τραπεζών του και ταυτόχρονα εξακολουθεί να προωθεί το γνωστό σχέδιο Coudenhove-Kalergi.

Φταίνε προφανώς για όλα οι «ναζί».

Γ. Λιναρδής

Καθηγητής Φώσκολος: Μεγάλο παραμύθι η Κλιματική Αλλαγή!.. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕ Η ΘΑΤΣΕΡ ΤΟ 1978

Ως γνωστόν, ο άνθρωπος που έπεισε τους ξεφτιλισμένους πολιτικάντηδες να ξεκινήσουν έρευνες για πετρέλαιο και φυσικό αέριο πέριξ της Κρήτης είναι ο ομότιμος καθηγητής του Πολυτεχνείου Κρήτης και ομότιμος ερευνητής της Γεωλογικής Υπηρεσίας του Καναδά, Αντώνης Φώσκολος.

Τον καθηγητή Φώσκολο επί χρόνια λοιδορούσαν οι μπολσεβίκοι και οι κάθε λογής «περιβαλλοντολόγοι», επειδή τολμούσε να μιλάει δημοσίως για τον τεράστιο ορυκτό πλούτο που κρύβει η θάλασσα της Κρήτης.

Πρίν λίγες ημέρες, στις 12 Ιουλίου 2019, ο καθηγητής Αντώνης Φώσκολος έδωσε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη 100 λεπτών στο κρητικό κανάλι «CreteTV», όπου έκανε «σκόνη» τους κάθε λογής «δικαιωματάκηδες» των ΜΚΟ που μας παραμυθιάζουν για την Κλιματική Αλλαγή.

Το βίντεο υπάρχει στο YouTube και μπορείτε να το δείτε εδώ (https://www.youtube.com/watch?v=3KzkHO8W9lU&t=3359s)

ΧΟΝΤΡΟ ΨΕΜΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ «ΛΙΩΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΓΩΝ» ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΘΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΓΗ

Μεταξύ άλλων, ο καθηγητής Φώσκολος αποκάλυψε ότι η Κλιματική Αλλαγή είναι ένα πελώριο παραμύθι.

Πρόκειται για μία εφεύρεση της Μάργκαρετ Θάτσερ την δεκαετία του 1970, προκειμένου να εξοντώσει το πανίσχυρο συνδικάτο των ανθρακωρύχων.

Με τα χρόνια, την προπαγάνδα για την Κλιματική Αλλαγή εκμεταλλεύτηκαν οι παμπόνηροι «δικαιωματάκηδες» των Περιβαλλοντικών ΜΚΟ και κερδίζουν εκατομμύρια πουλώντας «αέρα κοπανιστό»!.. Παραμύθι είναι επίσης ότι τα αυτοκίνητα μολύνουν την ατμόσφαιρα, πράγμα που έχουν εκμεταλλευτεί οι εταιρείες παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων και θησαυρίζουν, παίρνοντας γενναίες επιδοτήσεις από τα Κράτη!.. Εξίσου παραμύθι είναι και το υποτιθέμενο «λιώσιμο των πάγων» στους πόλους, που υποτίθεται ότι θα ανεβάσουν την στάθμη των ωκεανών, με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν από τον χάρτη (για παράδειγμα…) όλα τα νησιά του Αιγαίου!.. Επί 25.000 χρόνια, τόνισε ο διαπρεπής καθηγητής Αντώνης Φώσκολος, η θερμοκρασία της Γής ήταν + 2 βαθμούς μεγαλύτερη από ό,τι σήμερα και οι πάγοι δεν έλιωσαν.

Τέλος, άφησε μπηχτές για γνωστούς Έλληνες επιχειρηματίες που δεν θέλουν να εξορυχθεί το αποδεδειγμένα τεράστιο κοίτασμα Φυσικού Αερίου της Κρήτης, προκειμένου να θησαυρίζουν από την μεταπώληση του Ρώσικου Φυσικού Αερίου που η Ελλάδα το αγοράζει σήμερα σε διπλάσια τιμή από ό,τι θα στοιχίζει το Φυσικό Αέριο της Κρήτης!..

«ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΧΟΝΤΡΑ» ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΤΣΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ!..

Εξίσου χοντρό ψέμμα είναι ότι τάχα ο λιγνίτης που χρησιμοποιεί η ΔΕΗ μολύνει την Ατμόσφαιρα.

Αυτό, πάντα κατά τον καθηγητή Φώσκολο, λέγεται για να χοντροκονομήσουν οι έμποροι των Ανεμογεννητριών και οι περιβαλλοντικές ΜΚΟ.

Όλοι αυτοί, μόνο τα τελευταία 10 χρόνια, τσέπωσαν από τον πενόμενο Ελληνικό Λαό πάνω από 5,5 δισεκατομμύρια ευρώ σε επιδοτήσεις, τάχα για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα!..

Μεταφέρουμε επί λέξει ελάχιστα μόνο από όσα εκπληκτικά είπε ο καθηγητής Φώσκολος στις 12 Ιουλίου στο «CreteTV», για να αντιληφθείτε πόσο μεγάλη κομπίνα είναι η λεγόμενη Κλιματική Αλλαγή, από την οποία κυριολεκτικά θησαυρίζουν οι «δικαιωματάκηδες», πουλώντας «φύκια για μεταξωτές κορδέλλες»… ΑΝΤΩΝΗΣ ΦΩΣΚΟΛΟΣ: «Όσα Πανεπιστήμια μιλάνε για Κλιματική Αλλαγή, λένε αρλούμπες. ΑΝ δείτε πώς ξεκίνησε το θέμα της Κλιματικής Αλλαγής, θα γελάσετε: Πρόκειται για πολιτικό θέμα.

Ξεκίνησε το 1978 από την Μάργκαρετ Θάτσερ, η οποία είχε πρόβλημα με τους Εργατικούς, οι περίφημες απεργίες που έκαναν τότε οι Ανθρακωρύχοι για να την ρίξουν.

Πάει, λοιπόν, η Θάτσερ και παίρνει χρήματα πολλά, πάει στους επιστήμονες και τους λέει: «Πάρτε τόσα χρήματα και αποδείξτε ότι το διοξείδιο του άνθρακος που βγαίνει από το κάρβουνο καταστρέφει την ατμόσφαιρα».

Και τα πήρανε τα χρήματα οι επιστήμονες και δείξανε ψέμματα!.. Παρουσιάσανε ψεύτικα στοιχεία.

Θα τα κάνω επίσημη ανάλυση όταν με καλέσουν στο ΙΓΜΕ (σ.σ.: Ινστιτούτο Γεωλογικών και Μεταλλευτικών Ερευνών) και μου δοθεί η ευκαιρία. Μού είπαν ότι θα με καλέσουν για να τους τα πώ… »

dimosthenis liberopoulos dimosthenislibero@gmail.com

Νέες αποκαλύψεις επιστημόνων για την απάτη της Κλιματικής Αλλαγής του ΟΗΕ μέσω του IPCC – Παραδέχονται δημόσια τη «λογική» της «χειραγώγησης της πληροφορίας» και τις «υπερβολές» για την παγκόσμια αύξηση της θερμοκρασίας για «την ενίσχυση της παγκόσμιας ευημερίας» – Με λίγα λόγια, δηλώνουν ότι λένε ψέματα για το… καλό μας, όχι φυσικά για την επιβολή της Ατζέντας 21.

Το άρθρο αυτό αφιερώνεται στα παπαγαλάκια των ΜΜΕ και ειδικά στα πράσινα του ‘οικολογικού Σκάι’, στις περιβαλλοντικές ΜΚΟ -με ιδιαίτερη έμφαση τις Greenpeace και WWF- και με πολύ αγάπη στους παραπλανημένους (θύτες και θύματα) ακτιβιστές ενάντια στους χημικούς αεροψεκασμούς, που υποστηρίζουν ότι οι ψεκασμοί γίνονται για λόγους ‘μυστικού’ προγράμματος Γεωμηχανικής για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής. Η οποιαδήποτε κλιματική ανωμαλία που βλέπουμε τελευταία, τα ακραία καιρικά φαινόμενα, είναι απλά αποτέλεσμα ΣΚΟΠΙΜΗΣ χειραγώγησης του καιρού, που στη συνέχεια ΣΚΟΠΙΜΑ προβάλλεται και μεγαλοποιείται από τα ΜΜΕ για μια τελική χειραγώγηση, αυτή της γνώμης του κοινού. Με τις υγείες σας!

Όλο το άρθρο στον σύνδεσμο

http://allnewz.weebly.com/piepsilonrhoiotabeta940lambdalambdaomicronnu/46

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ στην κατηγορία συγγραφείς, έχει ανεβάσει πολλά άρθρα του επιστήμονα, Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου, που αποδεικνύει την μεγάλη απάτη της κλιματικής αλλαγής, προς όφελος των απατεώνων με φορολογίες.

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>