«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Αυτά τα πειραματόζωα, είναι οι πρώτοι κάτοικοι του Άρη! Να δείτε και το βίντεο.

Η Neuralink του Elon Musk

«Η Neuralink του Elon Musk είναι έτοιμη να βάλει ηλεκτρονικά εμφυτεύματα στον εγκέφαλό μας»

«Πρώτος στόχος οι παράλυτοι ασθενείς»

Ο Elon Musk αποκάλυψε την πρόοδο που έχει κάνει η εταιρία Neuralinkστην τεχνολογία αλληλεπίδρασης εγκεφάλου-υπολογιστή.

Μπορεί να ακούγεται σαν να βγήκε από ταινία επιστημονικής φαντασίας, η Neuralink όμως διαθέτει ένα ρομπότ το οποίο μπορεί να βάλει εμφυτεύματα μέσα στον εγκέφαλο ανθρώπου χωρίς τον κίνδυνο του ανοίγματος του κρανίου.

Οι δοκιμές έως τώρα έχουν γίνει σε ποντίκια εργαστηρίου, των οποίων ο εγκέφαλος έχει δεχθεί έως και 1.500 ηλεκτρόδια.

Κι αν όλα αυτά σας ακούγονται μακρινά, ο Musk πιστεύει πως θα ξεκινήσει τις δοκιμές σε ανθρώπους το δεύτερο τρίμηνο του επόμενου έτους, σκοπεύοντας να εμφυτεύσει ομάδες εύκαμπτων ηλεκτροδίων διαμέτρου 1/4 της ανθρώπινης τρίχας.

ΗΛΕΚΡΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ 6

Οι ενσωματωμένοι αισθητήρες θα λαμβάνουν την πληροφορία και θα την εκπέμπουν ασύρματα σε ένα chip το οποίο θα βρίσκεται στην επιφάνεια του κρανίου.

Το N1 chip που σχεδίασε είναι ικανό για read και write από 10.000 ηλεκτρόδια, το οποίο είναι 1.000 φορές καλύτερο από την υπάρχουσα τεχνολογία για ασθενείς Πάρκινσον.

ΗΛΕΚΡΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ 5

Μέχρι εδώ την μετάφραση την δανείστηκα από Αφύπνιση Αντινεοταξιτών

Σχόλιο:

Είμαι σχεδόν εξ ολοκλήρου παράλυτος (μπορώ μόνο να κινήσω το κεφάλι μου) έτσι είμαι σούπερ hyped σχετικά με αυτή τη διεπαφή εγκεφάλου-υπολογιστή του Neuralink

Την ίδια στιγμή είμαι φοβισμένος γιατί δεν μου αρέσει να τοποθετήσουν πράγματα στον εγκέφαλό μου και πόσο περίεργο θα είναι

Αν δουλέψει καλά που θα μπορούσε να είναι ένας σημαντικός ζωντανός changer για μένα

Είστε ευγενικοί άνθρωποι έχουν 10 δάχτυλα που μπορούν πολύ αργά να ανεβάσετε τις εισόδους σας σε έναν υπολογιστή αλλά πρέπει να μετακινήσω το κεφάλι μου προς την κατεύθυνση ενός κλειδιού και στη συνέχεια να ρουφήξω ένα άχυρο ή να κρατήσω ακόμα για 075s να μεταφορτώστε ένα χαρακτήρα κειμένου (ευτυχώς το πληκτρολόγιο του λογισμικού μου έχει πρόβλεψη λέξης)

ΗΛΕΚΡΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ 9

Αναρωτιέμαι τι είναι πρώτα ένα ρομπότ περίθαλψης εξοπλισμένο με υπεράνθρωπη AI μια διασύνδεση υπολογιστή-εγκεφάλου με την οποία μπορώ να ελέγξω το δικό μου εξωσκληρωμένο ρομπότ ή μια πλήρη βιολογική επισκευή του νωτιαίου μυελού

Ελπίζω το τελευταίο

…………………………

ΗΛΕΚΤΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ 14

Αγαπητοί αναγνώστες, που ακόμα δεν είσαστε ζόμπι, ας δούμε την σκοτεινή πλευρά που μας κρύβουν με τα θέλγητρά τους, με τα καλούδια που πασάρουν στους πονεμένους και απελπισμένους συνανθρώπους μας, αυριανά ζόμπι.

Opera Στιγμιότυπο_2019-08-19_213131_www.youtube.com

Όλοι γνωρίζουμε το ηλεκτροσόκ, ειδικά αυτοί που το γεύτηκαν, είτε γιατί έκαναν πειράματα για την θεραπεία, είτε για να κάνουν καλά τα παιδιά τα άτακτα, πολιτικά, θρησκευτικά πλερωμές από οικογένειες να γλυτώσουν από το βάρος ενός επικίνδυνου, ή βαρετού πλέον ανθρώπου τους και πολλά άλλα.

Ξέρω πολύ καλά τι λέω, άνθρωποι που θα μπορούσαν να ζουν στο σπίτι τους, με υπογραφές εκατέρωθεν, κλείστηκαν σε ψυχιατρικά ιδρύματα, από ανθρώπους?????? έχοντες και κατέχοντες, ελάχιστοι τράβηξαν τον Γολγοθά μέχρι τέλος.

Τι εκαναν και κάνουν με το ηλεκτροσόκ, σου ρίχνουν ρεύμα στον εγκέφαλο και μετά είσαι ένα φρόνιμο ον, ένα ζόμπι που περπατά.

ΗΛΕΚΡΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ 12

Το ίδιο θα κάνει και ο παραπάνω κύριος??????????????? Δολοφόνος, σε συνεργασία με κράτη που τα ανθρώπινα  δικαιώματα τα έχουν ρίξει στην τουαλέτα τους και έχουν τραβήξει και το καζανάκι, έχει ξεκινήσει πολύ καιρό με τα πειραματόζωα  ανθρώπους, δηλαδή ανθρώπους που υποφέρουν και έχουν χάσει κάθε ελπίδα και Εγκαταλελημένοι από τους ανθρώπους τους, θα πάνε οικειοθελώς.

Αυτά τα ανθρώπινα ζόμπι θα σταλούν, αν δεν έχουν είδη σταλεί και δεν το ξέρουμε, να κάνουν τους πρώτους κατοίκους στον Άρη.

ΗΛΕΚΡΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ 2

Όπως έχω πει, οι επιστήμονες, είναι οι πρώτοι εγκληματίες και υπεύθυνοι για την κατάντια του σημερινού ανθρώπου, θα μπορούσαν να είχαν κάνει τεράστια άλματα για το καλό του ανθρώπου, κρατώντας τα κλειδιά σφικτά και τις πόρτες της επιστήμης ερμητικά κλειστές για τα πολιτικά, θρησκευτικά και οικονομικά συμφέροντα, όμως δεν το έπραξαν, ενέδωσαν και παρέδωσαν το κλειδί της ύπαρξης του ανθρώπου σε δολοφόνους.

ΗΛΕΚΤΟΔΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ 13

Εγώ δεν θα ζω να δω αυτήν την φρίκη, θα ζουν τα παιδιά μου, παιδιά μας, εγγόνια μας, ας βιαστούν να σταματήσουν αυτή την φρικιαστική φρίκη.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/