«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Ο παγκόσμιος σιωνισμός, ίσον Εβραίοι, ίσον χριστιανοί ορθόδοξοι 2.500 θάβουν την Ελλάδα.

 ΜΑΝΑ Α Α

Η μαύρη προπαγάνδα μαυρίζει τις ψυχές των Ελλήνων, τους θέλει παρειές, τους θέλει διαμελισμένους στα πέρατα της γης, δεν θέλει επ ουδενί να είναι ενωμένοι σε ένα έθνος.

 Ακούμε μόνιμα, όχι μόνο από τους ανθέλληνες ξένους, αλλά και από τους ντόπιους προδότες;;;;;

Η Ελλάδα είναι μια χώρα μικρή, η Ελλάδα είναι μια χώρα μικρή, η Ελλάδα είναι μια χώρα μικρή, ούτε στον χάρτη δεν μπορείς να την διακρίνεις, ποια αυτή την κουκίδα λέτε Ελλάδα, ποιος της δίνει σημασία;

Ποιος δεν ξέρει επάνω στην γη, ότι η Ελλάδα είναι η χώρα του μεγαλύτερου στρατηλάτη που το διδάσκονται άπαντες στα κολέγια;;; Την ιστορία του  Μέγα Αλέξανδρου;;; Είναι δυνατόν να μην ξέρουν ποια είναι η Ελλάδα και που είναι η Ελλάδα;

Οι εναπομείναντες παρειές και δουλοπρεπείς σκλάβοι Έλληνες δουλεύουν ακατάπαυστα με την Εκκλησία ώστε οι Ελάχιστοι αληθινοί Έλληνες να είναι υπό διωγμό, σύγχρονο διωγμό, νόμιμο διωγμό, τα θρησκευτικά ζόμπι κατάφεραν και μετά την ηρωική επανάσταση το 1821 να θέσουν την κυριαρχία τους για να συμφωνήσουν στην απελευθέρωση της Ελλάδος.

Ο Μέγας Αλέξανδρος ήξερε ότι μόνο άμα είσαι ισχυρός σε υπολογίζουν, τρομοκρατούνται, πολλές φορές παραδίνονται χωρίς μάχη, για αυτό είχε για την τότε εποχή ανώτερα οπλικά συστήματα, που ακόμα τα κρύβουν.

Η Ατλαντίδα είναι ένα γεγονός, που τρομάζει τους σιωνιστές, η Ελλάδα είχε το ισχυρότερο όπλο και αυτό το γνωρίζουν οι χριστιανό εβραίοι σιωνιστές και κρύβουν την αλήθεια για την Ατλαντίδα.

Οι ισχυροί διαπραγματεύονται μόνο με ισχυρούς, τους άλλους τους ποδοπατάνε όπως οι αφηνιασμένοι ελέφαντες αδιακρίτως.

Μόνο σαν ισχυρός βάζεις τους όρους σου και έχεις την ανεξαρτησία σου.

 Η Ελλάδα μπορεί, έχει τους εγκέφαλους να αναπτύξει εδώ και τώρα βόμβα υδρογόνου και να θέση τους όρους της.

Ο  δουλοπρεπής Ελληνικός στρατός της καρπαζιάς, της ροχάλας της ποδιάς και του σφουγγαρίσματος τι κάνει;;;;;;;;

Όλα τα άλλα είναι πούστικες αμπελοφιλοσοφίες, στυμμένες για να κρατούν τους Έλληνες σε κατάσταση ζόμπι.

Δεν υπάρχει καμία, μα καμία άλλη λύσει, είσαι δυνατός, είσαι ελεύθερος, συμμετέχεις στις αποφάσεις.

Αποτέλεσμα εικόνας για βομβα υδρογονου

Όλοι άπαντες φοβούνται το ξύπνημα του ελληνικού θηρίου, Αμερική, Ρωσία. Ευρώπη, χριστιανοί ορθόδοξοι  εβραίοι σιωνιστές δουλεύουν νυχθημερόν παρακολουθώντας το θάνατο της ελληνικής ιδέας, που κατά μυστήριο τρόπο για αυτούς δεν έρχεται, ότι και να κάνουν!!!!!

ΥΔΡΟΓΟΝΟΥ ΑΒ

Υπάρχει ο επιστήμονας που μπορεί να αναλάβει μια τέτοια κατασκευή, για ευνοήτους λόγους δεν αναφέρω το όνομά του! Έχει τα σχέδια και την επιστημονική κατάρτιση να οργανώσει ένα τέτοιο πρόγραμμα! Αν σοβαροί πατριώτες στρατιωτικοί δείξουν ενδιαφέρον, είμαστε στην διάθεσή τους!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/