«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αποκάλυψη! Ιδού τι λέει ο απίθανος εθνομηδενιστής Δημήτρης Καιρίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ

ΓΙΑ ΦΟΤΟΜΟΝΤΑΖ (1)

 Επιτέλους θα φύγουν στις εκλογές οι προδότες και θα έρθουν οι αρχή προδότες!!!!!!!!!

Δημήτρης Καιρίδης:

«Είμαστε παιδιά των Οθωμανών»

09.04.2019

Αλλο ένα «μπουμπούκι» δίπλα στον Μητσοτάκη. Διώξτε τον τώρα!

Αποκάλυψη!

Ιδού τι λέει ο απίθανος εθνομηδενιστής Δημήτρης Καιρίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ

Οι Ελληνες είναι έθνος τεχνητό όπως οι Makedonci, Η Μακεδονία το 1912 δεν ήταν ελληνική .

 Η αλήθεια είναι ότι τη χούντα την έριξαν οι Τούρκοι

Ανθελληνικό παραλήρημα του Καιρίδη!

Θέσεις-σοκ από τον «γαλάζιο» υποψήφιο: «Είμαστε παιδιά Οθωμανών», «Το Κυπριακό κατέστρεψε τη σχέση μας με την Τουρκία»!

Ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον» και ευτυχώς που οι διαλέξεις στο πανεπιστήμιο του υποψήφιου ευρωβουλευτή της Ν.Δ. και ακαδημαϊκού Δημήτρη Καιρίδη είναι δημόσιες και έχουν καταγραφεί σε βίντεο, για να γνωρίζει ο κόσμος, και ιδίως οι ψηφοφόροι της Ν.Δ., τα… σημεία και τέρατα που ο εν λόγω… καθηγητής διδάσκει στους φοιτητές του.

Μπορεί ο Δημήτρης Καιρίδης να ήρθε στο προσκήνιο τα τελευταία 24ωρα για το «Ρεπούμπλικα Μακεντόνια αμετάφραστο», ωστόσο αυτό είναι απλά το κερασάκι στην τούρτα της άποψής του για το μακεδονικό ζήτημα, το οποίο -σημειωτέον- εξηγούσε στους φοιτητές του πόσο «μισώ να το συζητώ»!

Ο καθηγητής Διεθνούς και Ευρωπαϊκής Πολιτικής του Πάντειου Πανεπιστημίου έδωσε τα… ρέστα του και μετέτρεψε διάλεξή του στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Πολιτιστικής Εταιρείας στις 5 Μαΐου 2018 σε κρεσέντο εθνομηδενισμού.

Η εισήγησή του στο σεμινάριο αφορούσε το θέμα «Η Ελλάδα στον κόσμο – Μύθοι και αλήθειες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής (Κύπρος – Αιγαίο – Μακεδονικό)».

Αφετηρία της σκέψης του Δημήτρη Καιρίδη είναι ότι «είμαστε παιδιά των Οθωμανών» και, όπως εξηγούσε, «ένας λαός μπορεί να αλλάξει το μέλλον του, αλλά δεν μπορεί να αλλάξει το παρελθόν του». 

Τεχνητό έθνος 

Κατά τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της Ν.Δ., το ελληνικό έθνος είναι τεχνητό δημιούργημα και πολιτικό κατασκεύασμα.

Φυσικά, ο κύριος καθηγητής δεν αρκείται σ’ αυτό, αλλά εξισώνει τους Ελληνες με τους Σκοπιανούς.

Συγκεκριμένα, λέει στους φοιτητές του: «Οπως οι Ελληνες, έτσι και οι Σκοπιανοί, όπως και όλοι, είναι τεχνητά έθνη που δημιουργούνται από πολιτική παρέμβαση, κάποιοι πιο εύκολα, όπως οι Ελληνες, λόγω του ένδοξου ιστορικού παρελθόντος».

Παρ’ όλα αυτά επιμένει στην εξίσωση Ελλήνων και «Makedonci».

Πιάνοντας το νήμα από την αρχαιότητα, ο Δημήτρης Καιρίδης υποστηρίζει ότι «στον ίδιο τον Μέγα Αλέξανδρο θα ήταν ακατανόητη έννοια ότι θα ήταν Ελλην πολίτης, με ελληνικό διαβατήριο της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Δεν θα μπορούσε να καταλάβει τι λέμε…». Και, κάπως έτσι, φτάνει στον 20ό αιώνα.

Για να αποδομήσει το ότι «η Μακεδονία είναι μία και ελληνική» αναφέρει ότι «το 1912, η Μακεδονία δεν ήταν ελληνική.

Ο Ελληνικός Στρατός δεν μπήκε στην ελληνική Μακεδονία – υπήρχαν ελληνικοί πληθυσμοί αδιαμφισβήτητα, δεν ήταν καν πλειοψηφία».

Και προσθέτει: «Εγινε ελληνική η ελληνική Μακεδονία, ελληνοποιήθηκε μετά την άφιξη του ελληνικού κράτους, που μπήκαν οι μηχανισμοί εν κινήσει».

Δεν παραλείπει, μάλιστα, ο κ. Καιρίδης να ειρωνευτεί ουσιαστικά τους Ποντίους, λέγοντας τον Μάιο του 2018 ότι «ήρθαν οι πρόσφυγες.

Αλλά το να βγαίνει και να διαδηλώνει ο Πόντος ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική, και ήταν πάντα ελληνική…», και με έμφαση σημειώνει ότι «ο Πόντιος είναι τρίτη γενιά Μακεδόνας, όχι εξηκοστή».

Η ιστορική ανάλυση του κυρίου καθηγητή συνίσταται στο ότι «στη Μακεδονία πριν από 120 χρόνια, αν βγαίναμε στα χωριά […] της Μακεδονίας, της 3.000 χρόνια ελληνικής Μακεδονίας δεν είχαν διαμορφωμένη εθνική συνείδηση.

Μιλούσαν γλώσσες, αλλά οι γλώσσες δεν είχαν εθνοτικό στίγμα».

Σχέδιο Ανάν

Υστερα από όλα αυτά, δεν είναι τυχαίο ότι ο Δημήτρης Καιρίδης αναμασά την τουρκική προπαγάνδα για το Αιγαίο και το Κυπριακό, παρέχοντας επιστημονικό άλλοθι στα διάφορα σχέδια τύπου «Ανάν» και συνδιαχείρισης του Αιγαίου.

Ειδικά το Κυπριακό ο Δημήτρης Καιρίδης το αντιμετωπίζει ως βαρίδι για την ελληνική εξωτερική πολιτική και υποστηρίζει πως «το Κυπριακό κατέστρεψε τις σχέσεις μας με την Τουρκία και μας οδήγησε στη χρεοκοπία».

Αναφέρει, μάλιστα, ότι «χτίστηκαν καριέρες στο Κυπριακό.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν θα υπήρχε, αν δεν υπήρχε το Κυπριακό»!

Για την ουσία του κυπριακού ζητήματος, η τουρκική εισβολή και κατοχή περνούν σε δεύτερη μοίρα, καθώς, κατά τους ίδιους ισχυρισμούς, «το Κυπριακό είναι κυρίως προϊόν μιας εσωτερικής πολιτικής σύγκρουσης, εντός των Ελλήνων κυρίως της Κύπρου, αλλά όχι μόνο»!

Το απαύγασμα της… σκέψης του κ. Καιρίδη συνίσταται στο ότι «η Κύπρος ως έναν βαθμό έμεινε ελληνική χάρη στους Αγγλους…». Μάλιστα, έφτασε στο σημείο να πει πως «η αλήθεια είναι ότι τη χούντα την έριξαν οι Τούρκοι»!

Το Αιγαίο

Φυσικό δεν είναι, ύστερα απ’ όλα αυτά, ο κ. Καιρίδης να θεωρεί «εθνικιστικό μύθο» το «η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες»;

Και, αφού η Ελλάδα… δεν ανήκει στους Ελληνες, γιατί να τους ανήκει το Αιγαίο;

Λέει, λοιπόν, ο κύριος καθηγητής: «Υπάρχει η άποψη ότι το Αιγαίο είναι μια ελληνική θάλασσα. Βεβαίως, σε μεγάλο μέρος είναι.

Δεν υπάρχει αμφιβολία. Αλλά δεν είναι μόνο ελληνική… Το μεγαλύτερο μέρος των υδάτων είναι διεθνές!

Κοντά στο 40%… Και δεν είναι ελληνική, δεν το λένε οι Τούρκοι, το λέει κι ο υπόλοιπος πλανήτης»!

Αναφέρει ακόμη ότι «ο Καραμανλής το έλεγε ότι το Αιγαίο δεν είναι ελληνική θάλασσα κι όλοι οι μεγάλοι Ελληνες πρωθυπουργοί το έλεγαν στον ελληνικό λαό ότι δεν είναι μόνο ελληνική».

Υστερα από όλα αυτά, δεν προκαλεί καμία έκπληξη ο κυνισμός όσων διδάσκει ο κ. Καιρίδης στους φοιτητές για το Δημογραφικό.

«Οι άνω των 80 είναι τρομερά κοστοβόροι» ανέφερε!

Ε, ας κόψουμε τις συντάξεις και ας νομοθετήσουμε την υποχρεωτική ευθανασία στα 80, κύριε Καιρίδη…

ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ

Να τον αποσύρει αμέσως η Ν.Δ.

Σε μια εποχή που το διαδίκτυο έχει γίνει ο «μεγάλος αδελφός» και έχει καταγράψει τα πάντα, είναι, αν μη τι άλλο, ανόητο να ισχυρίζονται τα κομματικά επιτελεία ότι δεν γνώριζαν ή δεν κατάλαβαν ποια πρόσωπα τοποθετούν στα ψηφοδέλτιά τους.

Είναι χαρακτηριστικά όσα έγιναν με τη Μυρσίνη Λοΐζου και όσα ακολούθησαν από μια απλή αναζήτηση.

Δυστυχώς, και η Ν.Δ. δεν απέφυγε να πατήσει τη… νάρκη.

Η επιλογή του καθηγητή Διεθνών Σχέσεων του Πάντειου Πανεπιστημίου Δημήτρη Καιρίδη αποτελεί μέγα λάθος.

Οι απόψεις του δεν είναι μόνο εκτός γραμμής της Ν.Δ., αλλά προκλητικές και ανιστόρητες.

Η μόνη επιλογή μετά τις σημερινές μας αποκαλύψεις είναι ο κ. Μητσοτάκης να τον στείλει σπίτι του και να τον αποσύρει από το ευρωψηφοδέλτιο.

* 7:34 (μιλά για την οικονομία και τις εξαγωγές) Η Τουρκία ποσοτικά είναι η μόνη διάδοχος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, γιατί όλοι εμείς είμαστε παιδιά των Οθωμανών, είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει… τουλάχιστον ιστορικά!

Κι όπως έλεγε ο Στασινόπουλος ο πρώτος Πρόεδρος Δημοκρατίας  όταν μπήκε στο Προεδρικό Μέγαρο , και κατέβαζαν τα πορτραίτα των βασιλιάδων ένας λαός μπορεί να αλλάξει το μέλλον του αλλά δεν μπορεί να αλλάξει το παρελθόν του … Είμαστε παιδιά των Οθωμανών!

19:09  (Μιλά για το δημογραφικό πρόβλημα) Υπάρχουν οι άνω των 60 και οι άνω των 80, ένα σημαντικό κομμάτι του ελληνικού πληθυσμού πλέον… Οι οποίοι άνω των 80 είναι τρομερά κοστοβόροι! 

Διότι για να διατηρηθείς στην ζωή, ο άνω των 80 και τα λοιπά και τα λοιπά…

21:20 Μέχρι το 80 είχαμε ανάπτυξη χωρίς δανεικά

29:14 Πάμε τώρα στο Μακεδονικό που είναι ένα ζήτημα που μισώ να το συζητώ..

31:40 Στη Μακεδονία λοιπόν πριν από 120 χρόνια αν βγαίναμε στα χωριά , έξω από την Θεσσαλονίκη και ρωτούσαμε, θα σας έλεγαν οι περισσότεροι των κατοίκων γιατί έχουμε  τα τεκμήρια από τις εντυπώσεις των περιηγητών , διαφόρων δυτικών αφηγητών,  τι είστε θα μας λέγανε, χριστιανοί, μουσουλμάνοι, εβραίοι, κάποιοι δεν ήξεραν τι είναι, κάποιοι μορφωμένοι γιατροί και  δικηγόροι στο κέντρο των πόλεων θα ρχίζαν να λένε έλληνες

32:10 ενδεχομένως να είχαν περάσει κι από το πανεπιστήμιο Αθηνών.

Αλλά ένα ελάχιστο ποσοστό αυτοί.  Στα χωριά κι έξω στη μεγάλη μάζα των ανθρώπων..  της Μακεδονίας, της 3.000 χρόνια ελληνικής Μακεδονίας.

Δεν είχαν διαμορφωμένη εθνική συνείδηση. Μιλούσαν γλώσσες αλλά οι γλώσσες δεν είχαν  εθνοτικό στίγμα..

Όπως, οι γλώσσες των προπαππούδων μας, εγώ είχα γιαγιά που μιλούσε βουλγάρικα, ελληνικά,  τούρκικα  κι ανα πάσα στιγμή, η μισή ήταν Βουλγάρα η μισή Ελληνίδα, αν είχε περάσει στη Βουλγαρία αντί στην Ελλάδα μετά την ανταλλαγή από την ανατολική θράκη, θα ήταν σήμερα Βουλγάρα όπως και το μισό της σόι είναι πια σήμερα… που θέωρεί μεγάλη ντροπή και προσβολή αν τους πεις κάτι άλλο σήμερα, όπως κι εμένα να με πεις κάτι άλλο εκτός από Έλληνα, θα σε κοιτάξω περίεργα 32:58..

33:24 Είναι δύσκολο να το αποδεχτείς γιατί μέρος της εθνικής ταυτότητας είναι το αρχέγονο.

Μέρος του Έλληνα είναι ότι έρχομαι από παλιά και όσο πιο αρχαίο τόσο καλύτερα.. Διότι τώρα έχουμε κι ένα ν ανταγωνισμό ιστορίας γιατί όποιος έχει έρθει πιο παλιά, έχει πατήσει πρώτος πόδι, έχει και το προβάδισμα..

33:41 Το «έχω πατήσει πόδι πρώτος» δεν αφορά το παρελθόν, αφορά τον έλεγχο του παρόντος και του μέλλοντος.

Η ιστορία γίνεται εργαλείο πολιτικής εκμετάλλευσης. Η ιστορία δεν μας αφορά για το παρελθόν αλλά μας αφορά για το μέλλον….

33:54 Η μάχη για το τι ήταν ο Μέγας Αλέξανδρος , στον ίδιο τον Μέγα Αλέξανδρο θα ήταν ακατανόητη, ότι θα ΄τανε Έλλην πολίτης, με ελληνικό διαβατήριο της Ελληνικής Δημαοκρατίας , δεν θα ,μπορούσε να καταλάβει τι λέμε.. 34:07 ή Σκοπιανός..

Η μάχη για τον τι ήταν ο  Μέγας Αλέξανδρος  δεν αφορά το παρελθόν, αφορά το τώρα… και το αύριο και ποιος έχει προβάδισμα στον έλεγχο αυτού του εδάφους…

34:26 Όπως λοιπόν είναι οι Έλληνες τεχνητό έθνος έτσι είναι και οι Μακεντόνσκι, ολίγον πιο άγαρμπα, γιατί εμείς είχαμε και καλά υλικά να φτιάξουμε το αφήγημα, την ταυτότητα,

36:09 Όπως οι Εληνες έτσι και οι Σκοπιανοί, όπως και όλοι είναι τεχνητά έθνη που δημιουργούνται από πολιτική παρέμβαση, κάποιοι πιο εύκολα όπως οι Ελληνες, λόγω του ένδοξου ιστορικού παρελθόντος, που όλοι ευρωπαίοι προστρέχουν και τα λοιπά…  Κάποιοι πιο δύσκολα… με ρετάλια της ιστορίας, που προσπαθούν να συρράψουν με κάποιο τρόπο , κωμικό πολλές φορές και το είδαμε με το πρόγραμμα 2014 στα Σκόπια.. και τι προσπάθησε να κάνει εκεί  με τα γύψινα, ο κακομοίρης δεν είχε και μάρμαρο,   να γεμίσει  με αγάλματα κιτς , με το οποίο γελάμε αλλά και εμείς το έχουμε κάνει σε ένα βαθμό όχι όπως εκείνοι , με τέτοιο τρόπο έχουμε κάνει , παίρνοντας στοιχεία από τους Βούλγαρους τους Έλληνες κι ούτω καθεξής..

37:06 Λέει ο Μπαμπινιώτης σε ένα άρθρο του ότι τα Μακεντόνσκι είναι Βουλγραικά, ή Σέρβικα, ή Σερβοβουλγάρικα, ή δεν ξέρω τι άλλο, από ένα σημείο και πέρα πάντως είσαι ό,τι δηλώσεις.

Διότι αν ο άλλος πιστεύει ότι είναι κάτι, δημιουργεί μια πραγματικότητα..

Και δεν είναι για εμάς να πούμε τι είναι, ούτε πιστεύω ότι μας συμφέρει να πούμε ότι είναι βουλγάρικα.

Δηλαδή ως ελληνική εξωτερικ΄ηπολιτική μας συμφέρει να έχεουμε δύο κράτη βορείως μας , τρία κράτη;

Ή ένα κράτος.

Εγώ έω όσο περισσότερα , καλύτερα!

Πιο αδύναμα.

Εχουμε που έχουμε το πρόβλημα δεξιά μας , ανατολικά στον χάρτη, με το ένα κράτος, μακάρι να ήταν κι εκεί δέκα, όπως προέβλεπε η Συνθήκητων Σεβρών , ένα αρμενικό, ένα κουρδικό κι ένα μικρό κράτος τουρκικό γύρω από την Αγκυρα..

38:20 «Σφετερίζονται το Μέγα Αλέξανδρο»… Αχ αυτός ο ΜεγαΑλέξανδρος.. ο έρμος….. Δεν είναι αλήθεια ότι όλοι, μόνο μια μερίδα στο εσωτερικό, κυρίως για εσωτερική κατανάλωση, για να την βγει στην αριστερά, τους πρώην κομουνιστές του Γκλιγκόροφ.., ιδίως μετά το Βουκουρέστι, ο Γκρουέφσκι ο οποίος το τερμάτισε με την αρχαιολατρεία.. Κι έφτιαξε αυτόν τον μύθο ότι , εμείς βέβαια είμαστε Σλάβοι, το οποίο κανείς δεν αρνείται.. αλλά ομογενοποιηθήκαμε με τους  γηγενείς κατοίκους απόγονους του Μεγάλου Αλεξάνδρου και φτιάξαμε το μακεδονικό έθνος..

39:19 Οι τούρκοι μαθαίνουν στα σχολεία ότι είναι απόγονοι των Χιτιτών

40:33 Όλοι σφετερίζονται την ιστορία και η ιστορία καλό είναι από ένα σημείο να μείνει στους ιστορικούς γιατί αλλιώς θα μπλέξουμε πολύ άσχημα

42:00 «Η Μακεδονία ήταν πάντα ελληνική.

Είναι μία και ελληνική και πάντα ήταν ελληνική»… Το 1912 η Μακεδονία δεν ήταν ελληνική.. Ο ελληνικός στρατός δεν μπήκε στην ελληνική Μακεδονία, υπήρχαν ελληνικοί πληθυσμοί αδιαμφισβήτητα , δεν ήταν καν πλειοψηφία. Πιο ελληνική ήταν η Σμύρνη από την Θεσσαλονίκη.

Στην Θεσσαλονίκη ξέρουμε ποιος πληθυσμός ήταν πλειοψηφών… Εξω από την Θεσσαλονίκη υπήρχαν νησίδες ελληνοφωνίας αλλά μέχρι εκεί.. .

Εγινε ελληνική η ελληνική Μακεδονία, ελληνοποιήθηκε, μετά την άφιξη του ελληνικού κράτους, που μπήκαν οι μηχανισμοί ν κινήσει.

Εκεί που τα έχει καταφέρει το ελληνικό κράτος, δεν είναι η οικονομία και άλλα, είναι η ελληνοποίηση των πληθυσμών..

42:51 Και φυσικά ήρθαν οι πρόσφυγες. Αλλά το να βγαίνει και να διαδηλώνει ο Πόντος ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική και ήταν πάντα ελληνική. .. (με έμφαση) ο Πόντος ο οποίος είναι Τρίτη γενιά Μακεδόνας , όχι εξηκοστή!!! Για να έχουμε μια εικόνα της ιστορίας.. μην μπερδευτούμε

https://www.dimokratianews.gr/content/98409/dimitris-kairidis-eimaste-paidia-ton-othomanon

Υποψηφιότητες που προκαλούν

09.04.2019

Ο πολιτικός κόσμος δεν βρίσκεται μόνο σε παρακμή, αλλά και σε προϊούσα σήψη. Προσφέρει θέσεις υποψηφίων σε λίγους ικανούς ανθρώπους και σε πολλούς ορκισμένους ανθέλληνες, ψυχολογικά διαταραγμένους, σε άτομα με απόψεις που ευνοούν τους εχθρούς της πατρίδας, σε ανερμάτιστους, γραφικούς και σε ουκ ολίγα προβληματικά πρόσωπα με ομιχλώδες παρελθόν και απωθητικό παρόν.

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Καιρίδης σε σεμιναριακό μάθημα του Ανοικτού Πανεπιστημίου της Πολιτιστικής Εταιρείας με θέμα «Η Ελλάδα στον κόσμο – Μύθοι και αλήθειες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής (Κύπρος – Αιγαίο – Μακεδονικό)»

είπε μεταξύ άλλων: «Οπως, λοιπόν, είναι οι Ελληνες τεχνητό έθνος έτσι είναι και οι Μακεντόνσκι. […] Είμαστε παιδιά των Οθωμανών! […]

Να βγαίνει και να διαδηλώνει ο Πόντος ότι η Μακεδονία είναι μία και ελληνική και ήταν πάντα ελληνική… (σ.σ.: με έμφαση) Ο Πόντιος ο οποίος είναι τρίτη γενιά Μακεδόνας, όχι εξηκοστή. […]

Το Κυπριακό κατέστρεψε τις σχέσεις μας με την Τουρκία και μας οδήγησε στη χρεοκοπία […]

Η Ελλάδα έφερε τον εθνικισμό στα Βαλκάνια… Εμείς εθνικοποιήσαμε τους Τούρκους. […]

Μύθος εθνικιστικός το (σ.σ.: σύνθημα) “Η Ελλάδα (ανήκει) στους Ελληνες” […]

Υπάρχει η άποψη ότι το Αιγαίο είναι μια ελληνική θάλασσα… Βεβαίως, σε μεγάλο μέρος είναι, αλλά δεν είναι μόνο ελληνική… Το μεγαλύτερο μέρος των υδάτων είναι διεθνή! Κοντά στο 40%…»

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Ποταμιού Αθανάσιος Αναγνωστόπουλος θέλει να αποποινικοποιηθούν η αιμομιξία, η κτηνοβασία και η εμπορία οργάνων.

Επίσης, είναι, φυσικά, υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών και είχε πάρει θέση, ως ήταν αναμενόμενο, υπέρ του Σχεδίου Ανάν.

Δικαίωμα στην απάντηση, στις κάλπες, έχει ο λαός. Οι Ελληνες μπορούν και πρέπει να δείξουν με την ψήφο τους ότι δεν επιθυμούν η πατρίδα μας να γίνει μια νεοταξική χαβούζα, όπου θα βασιλεύουν η ανωμαλία, η βλασφημία και ο ανθελληνισμός.

Και η απάντηση, φυσικά, δεν πρέπει να δοθεί μόνο στους υποψηφίους που έχουν τέτοιες θέσεις, αλλά και -κυρίως- στα κόμματα που τους ανέχονται και τους προορίζουν για θέσεις εξουσίας.

https://www.dimokratianews.gr/content/98398/ypopsifiotites-poy-prokaloyn

Υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ:

«Οι Έλληνες είναι τεχνητό έθνος

– Είναι παιδιά των Οθωμανών»

https://www.youtube.com/watch?v=NIripdRBbo0

Δημοσιεύτηκε στις 10 Απρ 2019

Σοβαρότατα ερωτήματα προκαλεί η επιλογή από τη ΝΔ για το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος του καθηγητή Διεθνούς και Ευρωπαϊκής Πολιτικής του Πάντειου Πανεπιστημίου Δημήτρη Καιρίδη.

Αυτό γιατί ο συγκεκριμένος έχει σε ομιλίες του αναπτύξει εξωφρενικές θέσεις για τον ελληνισμό όπως ότι οι «Έλληνες είναι παιδιά των Οθωμανών» ή ότι οι «Έλληνες είναι ένα τεχνητό έθνος».

 Σημειώνεται ότι ο Δ.Καιρίδης ανήκει στην πτέρυγα των σκληρών νεοφιλελεύθερων ενώ ηγείται του “Δικτύου Ναυαρίνο”, μια δεξαμενή σκέψης που συνεργάζεται με το ίδρυμα Κ. Αντενάουερ.

Σε διάλεξή του στο Ανοιχτό Πανεπιστήμιο της Πολιτιστικής Εταιρείας στις 5 Μαΐου 2018 με θέμα «Η Ελλάδα στον κόσμο Μύθοι και αλήθειες της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής Κύπρος Αιγαίο Μακεδονικό», ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Είμαστε διάδοχοι των Οθωμανών» «Η Τουρκία ποσοτικά είναι η μόνη διάδοχος της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας, γιατί όλοι εμείς είμαστε παιδιά των Οθωμανών, είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει… τουλάχιστον ιστορικά!

σταυρουλα ραϊκου

ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΠΑΝΙΕΣΑΙ  Δημήτρη  Καιρίδη  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΜΟΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΙ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΣΟΥ ΑΥΤΗ.

ΒΟΑ ΟΤΙ ΕΣΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΕΙΤΕ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΟΥ

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΝΟΙΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΜΙΛΟΥΝ ΥΒΡΙΣΤΗΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΓΗΓΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΑΕΙ ΣΕ ΔΙΚΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ………………

ΕΥΧΗ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΒΑΘΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΨΥΧΗΣ ΜΟΥ ! .

ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟ ΔΙΕΘΝΗ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΓΕΝΕΤΙΣΤΗ ΑΣ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

ΕΓΩ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΘΕΤΩ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ, 35 ΚΟΡΥΦΑΙΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΩΝ ΚΑΙ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΩΝ ΚΕΝΤΡΩΝ.

«ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΕΤΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ DNA ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Μου εζητήθη να ξανά ανεβάσω το βίντεο, το οποίο το έχω μέσα σε άρθρο!

Ο ΗΡΌΔΟΤΟΣ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΌΤΑΝ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΈΛΕΓΕ

«ΕΝΘΕΟ». ΠΕΡΙΓΡΆΦΟΝΤΑΣ ΈΤΣΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΥΛΈΣ ΕΛΛΉΝΩΝ ΠΟΥ ΕΊΧΑΝ ΚΟΙΝΉ ΚΑΤΑΓΩΓΉ ΓΛΏΣΣΑ ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΊΑ.

ΒΙΝΤΕΟ .

“ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΕΝΕΤΙΣΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑ DNA ΑΡΧΑΙΩΝ ΚΑΙ ΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ…” . .

https://www.youtube.com/watch?v=HAheAAoV97I . .

Δημοσιεύτηκε στις 3 Αυγ 2017

Ο κορυφαίος έλληνας γενετιστής παγκόσμια, Γιώργος Σταματογιαννόπουλος,

μίλησε στη ΚΡΗΤΗ-TV και τον Γιώργο Σαχίνη, από το Σηάτλ των ΗΠΑ,

για την νέα γονιδιακή έρευνα , που συνδέει σε γραμμική συνέχεια το DNA ,

των Μινωιτών και Μυκηναίων για 5.000 χρόνια με τους σύγχρονους Έλληνες σε κοινά κατά 70% χαρακτηριστικά ,

καταρρίπτοντας αρχαιολογικούς και ιστορικούς μύθους και θεωρίες.

Όπως είπε, κανένας λαός δεν έχει καθαρότητα αίματος, επιμειξίες υπάρχουν παντού,

αλλά η γραμμική συνέχεια του DNA στον Ελλαδικό χώρο, επί 5.000 χρόνια είναι το αποτέλεσμα της έρευνας, 35 κορυφαίων παγκόσμια ακαδημαϊκών και ερευνητικών κέντρων.

Συνάμα, αποκαλύπτει ότι ακόμη και οι κοινωνικές και ταξικές διαφορές μεταξύ αρχαίων αρχόντων και λαού, έχουν ως αναφορά ότι όλοι προέρχονται από το ίδιο DNA,

καταρρίπτοντας τον μύθο ότι οι Έλληνες ως φύλο ήταν μία μειοψηφία επιβολής σε άλλα φύλα της περιοχής.

http://arxaiaithomi.gr

http://arxaiaithomi.gr/2017/09/02/%ce%ba%ce%bf%cf%81%cf%85%cf%86%ce%b1%ce%b9%ce%bf%cf%83-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%b7%ce%bd%ce%b1%cf%83-%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%83-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%b7%ce%bd/ .

Δευτέρα, 11 Φεβρουαρίου 2013

Ἡ καταγωγὴ τῶν Ἑλλήνων.

 

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/02/blog-post_3955.html#ixzz5knWcajc9

ΠΕΡΙ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ –ΠΑΛΑΙΟΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ 

ΔΗΜΟΘΟΙΝΙΑ  Αντί Προλόγου…

“ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΒΡΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΠΡΩΤΟΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΕΙΔΟΣ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΡΕΥΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΒΑΘΟΣ 12.000.000 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΗΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΔΙΑΡΡΗΚΤΟ ΤΗΣ ΚΑΤΟΙΚΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ. ΠΛΗΘΟΣ ΕΙΚΟΝΩΝ ΚΑΙ ΝΕΟΤΕΡΩΝ ΑΝΑΣΚΑΦΙΚΩΝ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ.” ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ ΠΟΝΗΜΑΤΟΣ(252 ΣΕΛΙΔΕΣ)
ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΗΣ ΑΥΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ( WWW.ANCIENTGR.COM ), ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΘΟΙΝΙΑ. ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ. Η ΕΡΕΥΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΕΙ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΗΣ ΣΤΟΝ ΕΥΡΥΤΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΩΡΟ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ . . . ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ !
ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΟΝΗΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΞΕΚΙΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΑ – ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΚΩΣ – ΠΑΛΑΙΟΑΝΘΡΩΠΟΛΟΓΙΚΑ ΕΥΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΟΠΟΙΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΧΕΦΡΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ ΤΟΥ ΑΙΜΟΥ (ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ “ΚΑΠΟΙΟΙ” ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΑΤΥΧΩΣ ΒΑΛΚΑΝΙΑ), ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΗΓΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΕΥΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΡΜΗΝΕΥΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΥΚΕΩΝΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΥΠΕΡ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ…
ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΠΟΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΙ, ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ, ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΤΩΝ ΘΕΩΡΙΩΝ, ΤΩΝ ΑΠΟΨΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ …ΕΙΚΟΤΟΛΟΓΙΩΝ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΩΝ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ (ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΗΜΕΔΑΠΗΣ), ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥ “ΑΦΡΟΚΕΝΤΡΙΣΜΟΥ” ΚΑΙ ΤΟΥ “ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΪΣΜΟΥ”, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΙ ΤΑΠΕΙΝΑ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ ΣΤΑ ΤΕΙΧΗ ΤΗΣ ΑΠΛΗΣ ΣΚΕΨΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΜΥΝΗΣ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ – ΚΑΙ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ – ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΈΛΛΗΝΑ ΝΟΥ…ΚΑΤΕΒΛΗΘΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΩΣΤΕ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΚΔΙΔΟΝΤΑΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ, ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΑ «ΠΕΡΙΟΔΙΚΙΔΙΑ »ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ “ΔΩΡΕΑΝ” ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ…

http://www.hellinon.net/NeesSelides/Perikatagogis.htm

Τρίτη, 7 Απριλίου 2015

ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ: Το Αιγαίο είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!!

 

Tο Αιγαίο, σύμφωνα με τα πραγματικά δεδομένα ιστορίας χιλιετηρίδων, του διεθνούς εθιμικού και συμβατικού δικαίου και τις διεθνείς συμβάσεις, τις οποίες θα αναλύσουμε κατωτέρω, είναι Ελληνικό

και οι τίτλοι κυριαρχίας της Ελλάδος είναι ακατάλυτοι και ισχυρότεροι από τις οποιοσδήποτε πιέσεις μικρής, μέσης η μεγάλης δύναμης όπως π.χ.

Του Δρ. Θαλή Μυλωνά, δικηγόρου -διεθνολόγου -Προέδρου του Ινστιτούτου Διαβαλκανικών Σχέσεων

 

http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/04/blogpost_251.html#ixzz5knVbVluu

Διαφορετικό και μοναδικό το Ελληνικό DNA!!!

https://www.youtube.com/watch?v=xxjbcO6RFOw

Μοριακός Γενετιστής: Το Ελληνικό DNA διαφέρει των υπολοίπων !!!

https://www.youtube.com/watch?v=iZVv-xbwqlc

Υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ: «Οι Έλληνες είναι τεχνητό έθνος όπως …

https://www.pronews.gr › Ελληνική Πολιτική › ΝΔ

Πριν από 13 ώρες – Είμαστε παιδιά των Οθωμανών!». Yποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. Δημήτρης Καιρίδης «Όπως είναι οι Έλληνες τεχνητό έθνος έτσι είναι και …

                      

Δημήτρης Καιρίδης: «Είμαστε παιδιά των Οθωμανών» | δημοκρατία

https://www.dimokratianews.gr/content/…/dimitris-kairidis-eimaste-paidia-ton-othoma…

Πριν από 2 ημέρες – Αποκάλυψη! Ιδού τι λέει ο απίθανος εθνομηδενιστής Δημήτρης Καιρίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ. Οι Ελληνες είναι έθνος τεχνητό …

Ειδήσεις – Υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ: “Οι… | Palo.gr

www.palo.gr/politikh-nea/o-kairidis-eklektos-toy…den…eimaste…/21470112/

Πριν από 6 ώρες – Υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ: “Οι Έλληνες είναι τεχνητό έθνος – Είναι παιδίατων Οθωμανών” … τεχνητό έθνος ! Είμαστε παιδιά Οθωμανών!

Yποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. : Οι Έλληνες είναι τεχνητό έθνος …

https://grothia.gr/…/ypopsifios…n…ellines…/ypopsifios-eyrovoyleytis-tis-n-d-dimitris-…

Πριν από 47 λεπτά – Yποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. : Οι Έλληνες είναι τεχνητό έθνος ! Είμαστε παιδιά ΟθωμανώνYποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. : Οι …

Yποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. : Οι Έλληνες είναι τεχνητό έθνος …

https://www.facebook.com/permalink.php?id=120510581361681&story_fbid…

Yποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ. : Οι Έλληνες είναι τεχνητό έθνος ! Είμαστε παιδιά Οθωμανών! https://grothia.gr/…/ypopsifios-eyrovoyleytis-tis-n-d-oi-e…/.

Μπράβο Κυριάκο! Υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ.: «Είμαστε παιδιά των Οθωμανών 

www.freepen.gr › ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πριν από 10 ώρες – Μπράβο Κυριάκο! Υποψήφιος ευρωβουλευτής της Ν.Δ.: «Είμαστε παιδιά των Οθωμανών. Οι Ελληνες τεχνητό έθνος όπως οι Μακεντόνσκι!».

Υποστηρίζει και σήμερα όσα έλεγε ένα χρόνο πριν, ο υποψήφιος …

www.avgi.gr/…/dem-kairides-enas-ethnomedenistes-neophileleutheros-ypopsephios-e…

Πριν από 18 ώρες – Είμαστε παιδιά των Οθωμανών!» (19:34) … (33:54) “Όπως λοιπόν είναι οι Έλληνες τεχνητό έθνος έτσι είναι και οι Μακεντόνσκι, ολίγον πιο … Δ. Καιρίδης (υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ): Συμπεριφερόμαστε με ακραίο & σκληρό …

Υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ: «Οι Έλληνες είναι τεχνητό έθνος …

https://www.youtube.com/watch?v=NIripdRBbo0

 0:43

Πριν από 7 ώρες – Μεταφορτώθηκε από Εθνικιστης Ν.Λ.

Υποψήφιος ευρωβουλευτής ΝΔ: «Οι Έλληνες είναι τεχνητό έθνος – Είναι παιδιά των Οθωμανών».

https://www.google.com/search?q=Y%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CE%BF%CF%82+%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AE%CF%82+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%9D.%CE%94.+%3A+%CE%9F%CE%B9+%CE%88%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82+%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9+%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C+%CE%AD%CE%B8%CE%BD%CE%BF%CF%82+!+%CE%95%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5+%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC+%CE%9F%CE%B8%CF%89%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%8E%CE%BD!&oq=Y%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CE%BF%CF%82+%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%89%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84%CE%AE%CF%82+%CF%84%CE%B7%CF%82+%CE%9D.%CE%94.+%3A+%CE%9F%CE%B9+%CE%88%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B5%CF%82+%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9+%CF%84%CE%B5%CF%87%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%8C+%CE%AD%CE%B8%CE%BD%CE%BF%CF%82+!+%CE%95%CE%AF%CE%BC%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B5+%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%AC+%CE%9F%CE%B8%CF%89%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%8E%CE%BD!&aqs=chrome..69i57&sourceid=chrome&ie=UTF-8

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΝΕΜΕΣΙΣ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΞΙΟΤΙΜΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟΝ ΤΗΣ Ν.Δ.

ΕΝΤΑΥΘΑ

 Ἀξιότιμε Κύριε Μητσοτάκη,

Εἶναι ἀληθές ὃτι ὁ ὑποψήφιος Εὐρωβουλευτής Σας Δημήτριος Καιρίδης διδάσκει καί διαδίδει τά ὃσα ἀπό 9/4/2019 ἐδημοσιεύθησαν εἰς τόν τύπον, τά ΜΜΕ καί τό διαδίκτυον. Ἐάν εἶναι ἀλήθεια καί δέν τόν ἀποκλείσετε ἀπό τίς Εὐρωεκλογές θά σημαίνη ὃτι ἒχετε τήν ἰδίαν μ’ αὐτόν δοξασία καί βεβαίως δέν θά Σᾶς ψηφίσωμε.

Μέ τήν ἐπιφύλαξιν παντός νομίμου δικαιώματός μας διά τίς ἀνιστόρητες προσβολές κατά τοῦ Ἒθνους μας ἁρμόδιος δικαστικός ἐπιμελητής ἐπιδότω πρός ὃν αὓτη ἀπευθύνεται πρός γνῶσιν του καί διά τάς νομίμους συνεπείας, ἀντιγράφων ταύτην ἐν τῇ ἐκθέσει ἐπιδόσεώς του.

Ἀθῆναι, 12/4/2019

Ἡ Δικηγόρος

ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ Κ. ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ

ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ’ ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

2 comments to Αποκάλυψη! Ιδού τι λέει ο απίθανος εθνομηδενιστής Δημήτρης Καιρίδης, υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>