«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

«ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ KAI JUAN GUAIDO». OΙ ΤΙΜΑΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ «FULL SPEKTRUM DOMINANCE» ΤΩΝ ΗΠΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ «PAX AMERICANA».

ΟΣΚΑΡ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

      13.02.2019

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ενας σκεπτικιστης, οπως ο γραφων, θεωρει τον αισθητο κοσμο σαν υποκειμενικη εξωτερικη οψη, την οποια εξεταζει απο την αποψη της αναγκαιοτητας και ασχολειται με την εμπειρικη φυσικη επιστημη και με την θετικη γνωση και αντιπροσωπευει την ανησυχια της παρατηρησης, που πειραματιζεται, μαθαινει απο παντου και περιπλαναται σ’ ολα τα μηκη και τα πλατη του κοσμου, επιδιωκοντας να εξηγησει και να κατανοησει την πραγματικη υπαρξη των πραγματων.

Το Πεπρωμενο, που μερικοι το παρουσιαζουν σαν κυριαρχο των παντων, ο σκεπτικιστης το χλευαζει, επιβεβαιωνοντας οτι μερικα πραγματα συμβαινουν απο αναγκη και αλλα γινονται τυχαια, δηλαδη διαμεσου της ανθρωπινης δρασης. Ενω η αναγκη καταστρεφει την ευθυνη, η τυχη ‘η η ευκαιρια ειναι ασταθη μεγεθη.

Τοσο ο Αλεξης Τσιπρας της Ελλαδος, οσο και ο Juan Guaido της Βενεζουελας, ως «τιμαριωτες» των ΗΠΑ, βγηκαν απο το ιδιο θερμοκηπιο της ατλαντικης ελιτ και ιδιως για να υπηρετουν την νεοφιλελευθερη παγκοσμιοποιηση.

Mε αλλα λογια: Υπηρετουν την ατλαντικη ελιτ, η οποια οικοδομει μια παγκοσμια αυτοκρατορια του χρηματος.

Οπως ειναι φυσικο αυτη επιδιωκει, μεσω της εφαρμογης της διπλωματιας, να διαχειριστει και τις μεγαλες θρησκειες ως οργανωσεις ενος παγκοσμιου μυθολογικου προγραμματος το οποιο θα αποσκοπει στο να κανει ολους τους ανθρωπους κοινωνικα και ψυχολογικα διαχειρισημους απο αυτην και γι’ αυτο υπονομευει μεθοδικα την ηγεσια της Ρωσικης Ορθοδοξης Εκκλησιας, η οποια σε αντιθεση με το αρχαιοτερο τουρκικο ιδρυμα της Κωνσταντινουπολης και της Αρχιεπισκοπης των Αθηνων, αρνειται να ενταχθει στο συστημα της ατλαντικης γεωπολιτικης και ακολουθει αυτονομο γεωπολιτικο δρομο.

Η Ορθοδοξη Εκκλησια της Ελλαδος εκ των πραγματων, ως ιστορικος θεσμος, κατα παραβαση της Ορθοδοξης εκκλησιολογιας, ιδρυθηκε και διοικηθηκε απο τον Ρωμαιοκαθολικο Βαυαρο Βασιλεα Οθωνα και απο τον Προτεσταντη Βαυαρο Αντιβασιλεα Μαουρερ, με την βοηθεια μιας σειρας πολιτιστικων εγχωριων πρακτορων τους, κληρικων και λα’ι’κων.

Το σχεδιο της Δυσης και κατ’ επεκταση των σημερινων ατλαντιστων για την διατηρηση  του Νεοελληνικου Κρατους περιελαμβανε την συνδεση των Νεοελληνων (Ρωμιων) με τον κλασσικο Ελληνισμο συμφωνα με τον τροπο που ερμηνευσαν την κλασσικη ελληνικη φιλοσοφια και πνευματικοτητα οι Γερμανοι, ενω η Ορθοδοξη Εκκλησια της Ελλαδος οφειλεν τυπικα να διατηρει Ορθοδοξα εθιμα και Ορθοδοξες αρχες και τελετουργιες, αλλα με περιορισμο και εξαφανιση των τεραστιων πνευματικων διαφορων που εχει η Ορθοδοξη Παραδοση απο τον Ρωμαιοκαθολικισμο και τον Προτεσταντισμο.

Επρεπε με ολα τα μεσα να αποτραπει η δημιουργια ενος Ορθοδοξου-Νεοβυζαντινου Τοξου Ελλαδος-Ρωσιας.

Σε αυτο αποσκοπει και η προσφατος αναγνωριση του Αυτοκεφαλου της Ορθοδοξης Εκκλησια της Ουκρανιας απο το ελεγχομενο αρχαιοτερο τουρκικο ιδρυμα της Κωνσταντινουπολης, σε βαρος της Ορθοδοξης Εκκλησιας της Ρωσιας.

Το νεο τοπιο που διαμορφωνεται στα Βαλκανια, κατοπιν διαταγων των ΗΠΑ και της Ε.Ε. απο το χαφιεδομαγαζο του ΣΥΡΙΖΑ στις διμερεις σχεσεις του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης και της ετσι ονομασθεισης «βορειας Μακεδονιας», αλλα και στην ευρυτερη περιοχη της Μεσογειου με την εισοδο αυτης στο ΝΑΤΟ και στην Ε.Ε., τιναζει στον αερα την υποσχεση που εδωσε μια ημερα προ της διαλυσης του ανατολικου στρατιωτικου συνασπισμου (Warschauer Pakt) το 1990 ο τοτε υπουργος εξωτερικων των ΗΠΑ James Baker προς τον προεδρο της Σοβιετικης Ενωσης Michail Gorbatschow, οτι το «ΝΑΤΟ δεν προκειται να επεκταθει ουτε ενα εκατοστο προς ανατολας».

Εικοση χρονια μετα την καταστροφη της Γιουγκοσλαβιας απο το ΝΑΤΟ εως την 6. Φεβρουαριου 2019, το ΝΑΤΟ απο 16 μελη αυξηθηκε σε 30 και επεκταθηκε βαθεια προς ανατολας πλησιαζοντας επικινδυνα τα συνορα της  Ρωσιας.

Με την διεθνη νομιμοποιηση στο παγκοσμιο συστημα κρατων της «βορειας Μακεδονιας», χαριν του χαφιεδομαγαζου του ΣΥΡΙΖΑ, οικοδομειται σιωπηλα μια εβρα’ι’κης προελευσης «νεα Μακεδονια = βορεια και νοτια Μακεδονια» με πρωτευουσα την Θεσσαλονικη, ως προεβλεπαν και συνεχιζουν να προβλεπουν τα σχεδια του διεθνους πολιτικου σιωνισμου, παρ’ ολου που  στον μακεδονικο χωρο μονο Ελληνες υπηρχαν ενω κατακτητες περασαν πολλοι.

Το ως ανω χαφιεδομαγαζο με τον επαναπατρισμο των Σλαβομακεδονων αυτονομιστων, δηλαδη με τον εποικισμο ευαισθητων, παραμεθοριων περιοχων της χωρας με μια ξενη και εχθρικη προς τον Ελληνισμο πληθυσμιακη ομαδα ανοιγει τον δρομο για μια ριζικη επαναχαραξη του εθνολογικου χαρακτηρα του ελλαδικου χωρου.

Πολυ λογικο συνεπως να αναμενεται μια αντιδραση εκ μερους της Ρωσιας, στα εθνικα μας θεματα, υπερ της Τουρκιας και εις βαρος της Ελλαδος. Ο Αλεξης Τσιπρας για ολα αυτα πρεπει να πληρωσει ακριβα, ακομη και με την ζωη του.   

Κατα την χρονικη περιοδο 1921 εως 2019 επεδρασαν επι του Μακεδονικου ζητηματος οι παρακατω εσωγενεις παραγοντες:

     *  Η εθελουσια μεταναστευση μειονοτητων μεταξυ Ελλαδος και Βουλγαριας,

         συμφωνα με την Συνθηκη του Νε’ι’γυ (Neully).

*  Η υποχρεωτικη ανταλλαγη πληθυσμων μεταξυ Ελλαδος και Τουρκιας,

         συμφωνα με την Συνθηκη της Λωζανης της 30ης Ιανουαριου 1923.

     *  Η συνεχης προπαγανδα και η ενοπλος δρασης Βουλγαρων Κομιτατζηδων.

     *  Η κατα περιοδους θεση του ΚΚΕ., που ηταν αντιθετη προς τα εθνικα

         συμφεροντα, για το συγκεκριμενο ζητημα.

     *  Η βραχεια ενοπλη συγκρουση μεταξυ Ελλαδος και Βουλγαριας το 1925,

         στην ελληνοβουλγαρικη συνοριακη περιοχη Σιδηρας Πυλης του νομου

        Δραμας

    *  Η συστηματικη προσπαθεια της Σερβιας για αφομοιωση των κατοικων της  

        Σερβιας του Βαρδαρη.

    *  Οι προσπαθειες υπογραφης διμερων συμφωνιων μεταξυ των βαλκανικων

        χωρων για εξομαλυνση των σχεσεων και της συνεργασιας τους.

    *  Η προσπαθεια υπογραφης Βαλκανικου Πρωτοκολου.

    *  Οι βαρβαροτητες των Βουλγαρων και Γερμανων σε βαρος των Ελληνων

        κατα την κατοχην, χωρις να υστερουν και οι Ιταλοι, κυριως στην

        προσπαθεια τους να ξεσηκωσουν το βλαχοφωνο ελληνικο στοιχειο.

    *  Η δραση πρακτορων και ενοπλων ατακτων στο ελληνικο εδαφος   

        αποκινουμενων ειτε απο την Βουλγαρια ειτε απο Σερβους κομμουνιστες.

    *  Οι ελληνικοι εμφυλιοι πολεμοι του 1944-1945 και του 1946-1949.

    *  Οι προσπαθειες του Τιτο για δημιουργια μιας πλασματικης Μακεδονικης

        εθνοτητας (νεα αλλαγη προσωπειου) και μιας ανεξαρτητης Μακεδονιας

        και της ενταξης της σε μια Κομμουνιστικη Βαλκαμικη Ομοσπονδια.

    *  Η διασπαση των σχεσεων του Τιτο με την Κομμουνιστικη Διεθνη το 1948.

    *  Το κλεισιμο των συνορων της Γιουγκοσλαβιας για τους Ελληνες ανταρτες.

    *  Η εντονη, σε διεθνες επιπεδο, προπαγανδα των Σκοπιων, κυριως απο το

        1949 εως το 2018.

    *  Ο εμφυλιος πολεμος της Γιουγκοσλαβιας απο το 1991.

    *  Η διαλυση της Γιουγκοσλαβιας απο το 1992.

    *  Η ανακηρυξη της ανεξαρτησιας της Δημοκρατιας των Σκοπιων και η

        διεθνη αναγνωρισης της με το προσωρινο ονομα (FYROM = Πρωην

        Γιουγκοσλαβικη Δημοκρατια της Μακεδονιας).

*  Η προκλητικη χρηση του ονοματος «Μακεδονια» απο τα Σκοπια, της

        σημαιας με τον «Ηλιο της Βεργινας» και τις αλυτρωτικες διαταξεις του

        συνταγματος της.

    *  Η συμφωνια των Πρεσπων του 2018 μεταξυ FYROM και Ελλαδος.

Μεχρι σημερα καμια ιστορικη πηγη δεν βρεθηκε που να κανει εστω και νυξη για υπαρξη ενος Μακεδονικου Εθνους και μιας μακεδονικης γλωσσας.

Το ονομα «Μακεδονια» προερχεται απο το ονομα του βασιλεα της Ημαθιας, του Μακεδονα, γυιου του Λυκαωνα και εγγονου του Δευκαλιωνα ‘η απο την λεξη «μακεδνος» (υψηλοσωμος). Προ’ι’στορικα ευρηματα, ιστορια, μυθοι, κοινοι θεσμοι και ηρωες, κοινη λατρεια, κοινη γλωσσα και αρχαιολογικες ανασκαφες απεδειξαν, αποδεικνυουν και θα αποδειξουν στο μελλον, ακομη περισσοτερο, την απλη αλλα τοση πολυτιμη πληροφορια του αρχαιου Ποντιου γεωγραφου Στραβωνα:

          ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ           

   «Εστι μεν ουν Ελλας, και η Μακεδονια»                                           

Απο την αλλα πλευρα ο Juan Guaido, προερχομενος απο το τιποτε, ανακηρυχθηκε με το ετσι θελω πριν απο δυο εβδομαδες απο τις ΗΠΑ ως νεος προεδρος της Βενεζουελας, χωρις καν αυτος να λαβει μερος σε προεδρικες εκλογες, εκτοπιζοντας τον εκλεγεντα προεδρο Maduro και απειλωντας να τον οδηγησει στο Guantanamo της Κουβας.

Ποιος ειναι ο 35χρονος Juan Guaido που μας το παιζει δημοκρατης ενω ηταν επι χρονια στην κορυφη μιας δεξιας προπαγανδιστικης καμπανιας και τι αποσκοπειται με το ξηλωμα του Maduro;

Εδω ποδοπατειται το «διεθνες Δικαιο» με τις εγληματικες «Κυρωσεις» κατα της Βενεζουελας, απο τις ΗΠΑ, απο τους υπουργους οικονομικων και τους προεδρους των εθνικων κεντρικων τραπεζων των χωρων μελων της Ε.Ε. και συνεπως και της Ελλαδος, για την σχεδιασθεισα λεηλασια της Βενεζουελας.

Μια χωρα, οπως η Ελλας, που λεηλατηθηκε τοσο βαναυσα απο τους εταιρους της, συμμετεχει και αυτη εμμεσα στην λεηλασια της Βενεζουελας.

ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΣ!

Εκλεψαν ηδη οι Μεγαλοαπατεωνες 31τοννους καλουπια χρυσου της Βενεζουελας, που ηταν αποθηκευμενα στην Τραπεζα της Αγγλιας (14 τοννοι) και στην Τραπεζα της Γερμανιας (17 τοννοι).

Με την επικρατηση του Juan Cuaido θα λαβει χωρα και η λεηλασια των τεραστιων κοιτασματων Υδρογονανθρακων της.

Συνεχιζονται ετσι οι μετα τον 2. Παγκοσμιο Πολεμο μεθοδευσεις της Μεγαλης Βρεταννιας και των ΗΠΑ.

Οι χωρες αυτες εγκαθιδρυσαν στην περιοχη των μεγαλων κοιτασματων Υδρογονανθρακων στο περσικο κολπο αλλα και στην νοτια Αμερικη τα προτεκτορατα τους κατα την εκδοχη της συγχρονης αποικιοκρατιας.

Για τον ελεγχο των πετρελαιοπηγων κατασκευασθηκαν πολλα «αραβικα και νοτιααμερικανικα προσωπεια» δολοφωνων και βασανιστων.

Το οτι ηταν δικτατορες και πασης μορφης καθαρματα δεν ειχε  καμμια σημασια οσο καιρο θεωρουνταν καλοι, μετριοπαθεις και καταλληλοι για «μπιζνες», οσο καιρο ικανοποιουσαν τα συμφεροντα των ΗΠΑ.

Οταν ομως αυτοι ξεφευγουν απο την χαραγμενη γραμμη και γινονται υπερ το δεον ανεξαρτητοι ‘η ενοχλουν καποιους ‘η θετουν σε κινδυνο καποια εμπορικα συμφεροντα ‘η οτιδηποτε αλλο, μετατρεπονται σε μια νυχτα σε μετενσαρκωσεις του Τζενγκιζ Χαν.

Το δολοφονικο και καταπιεστικο παρελθον τους χρησιμοποιηται ξαφνικα ως δικαιολογια και για την εξοντωση τους. Η δικαιολογια αυτη ονομαζεται αποπροσανατολιστικα και υποκριτικα «ανθρωπινα δικαιωματα», «επανασταση για την δημοκρατια», και αλλα «παρομοια παραμυθια».

Ετσι εφαγαν τα πραγματικα καθαρματα το 2011 τα 150 δισεκατομμυρια δολαρια ΗΠΑ, δηλαδη την ρευστη περιουσια και τα κοιτασματα Υδρογονανθρακων του λιβυκου λαου!

Οποιος ηλιθιος πολιτης των ΗΠΑ και της Ε.Ε. πιστευει σημερα οτι ζει σε μια Δημοκρατια (η εξουσια πηγαζει απο τον λαον), ζει μακρυα απο καθε πραγματικοτητα.

Εδω ταιριαζει μια διατυπωση του Volker Pispers: «Δημοκρατια δεν ειναι να τοποθετεις την εξουσια στα χερια του λαου,  Δημοκρατια ειναι να δωσεις στον λαο την αισθηση οτι με τις εκλογες ανανεωνει την Δημοκρατια του».

Και οποιος πιστευει, οτι μπορει στις βουλευτικες εκλογες ανα τετραετια με την ψηφο του να αλλαξει κατι προς το καλυτερο, αυτος με την ηλιθιοτητα του εγινε ηδη σκλαβος του συστηματος της αδικιας. Κατα πασα πιθανοτητα οι βουλευτικες εκλογες ανα τετραετια ετσι που εξελιχθηκε η ολη κατασταση, δεν ειναι καθ’ ολο πλεον αναγκαιες.

Ειναι σαν να αλλαξε ο Μανωλιος και φορεσε τα ρουχα του αλλιως.

Η εξουσιαζουσα παγκοσμια ταξη ειναι σε θεση παντου με ενα RFID – Chip subkutan, με μια απαγορευση του ρευστου χρηματος και διαφορες αλλες εχθρικα για τους ανθρωπους δρασεις να ελεγχει 100 % καθε ατομο.

Και ακριβως αυτο επιδειωκει η παγκοσμια ελιτ της εξουσιας.

Η μαζα των ανθρωπων δεν ειναι ηλιθια, αλλα ολοκληρωτικα αποβλακωμενη με το πλυσιμο εγκεφαλων δια των θρησκειων και δια των ετσι ονομασθεντων ποιοτικων ΜΜΕ.

Υπαρχει ομως για την κατασταση αυτη μια θεραπεια.

Αντι να καθεται καποιος στην πολυθρονα απεναντι απο την τηλεοραση του και να συσσωρευεται καθε Κυριακη στα μαγαζια της πιστης, μπορει να βγει στον δρομο και να αντιδρα κατα του συστηματος της αδικιας.

Ποια ειναι η δομη οργανωσης της εξουσιαζουσας παγκοσμιας ταξης ελιτ;

Οπως τουλαχιστον φανεται κατατασσεται αυτη σε τεσσερους κυκλους:

  1. Ενας πρωτος εσωτερικος κυκλος.

     Σε αυτον βρισκονται τα μελη της παγκοσμιας χρηματικης ελιτ, τα ποιο

     πλουσια ατομα, οι ποιο οιοικογενειες ‘η οι οικογειοκρατιες με μια περιουσια

     εκαστοτε ξεκαθαρα μεγαλυτερη απο ενα δισεκατομμυριο ευρω.

  1. Ενας δευτερος εσωτερικος περικλειον κυκλος.

     Σε αυτον βρισκονται οι μεγαλυτερες πολυεθνικες επιχειρησεις και οι

     μεγαλυτεροι Μεγιστανοι των οικονομιων, που καταγινονται κυριως με το

     προβλημα διατηρησης και επεκτασης του υψους της περιουσιας του πρωτου

     εσωτερικου κυκλου.

  1. Ενας τριτος εξωτερικος περικλειον κυκλος.

     Σε αυτον βρισκονται οι σπουδαιοτεροι διεθνεις πολιτικοι, μερικοι ακομη

     ευρισκομενοι στις λειτουργιες των κυβερνησεων, αλλοι ως συμβουλοι στο

     παρασκηνιο και σε διεθνεις θεσμους οπως και στην κορυφη των ενοπλων

     δυναμεων. Η πολιτικη και στρατιωτικη αυτη κλαση εχει δυο δικαιοδοσιες:

     Οφειλει να οργανωσει την κατανομη του ΑΕΠ καθε χωρας ετσι ωστε οσο το

     δυνατον περισσοτερο να καταληξει στους δυο πρωτους εσωτερικους

     κυκλους και οφειλει να εξασφαλισει στο υπολοιπο «πολικο τζιρκο» μια

     πλουραλιστικη Δημοκρατια με την απαραιτητη απατηλη νομιμοτητα..

  1. 4. Ενας τεταρτος εξωτερικος περικλειον κυκλος.

     Σε αυτον βρισκεται η κορυφη της κατευθυνομενης επιστημης, των ΜΜΕ,

     της Δικαιοσυνης και εν μερει των γνωστων συγγραφεων, ηθοποιων,

     μουσικων, καλων τεχνων. Ορισμενοι των μη κυβερνητικων οργανωσεων ‘η

     των θρησκειων, μερικοι κορυφαιοι εγκληματιες και προπαγανδιστες της

     κλιματικης αλλαγης απο ανθρωπινες δραστηριοτητες και γενικα και αυτοι

     που υπηρετουν τυφλα τα μελη των δυο εσωτερικων κυκλων. Ολοι οι ως ανω

     τιμαριωτες ελεγχουν την εισοδο προς τους ισχυρους των δυο εσωτερικων

     κυκλων, αμοιβοντα πλουσιοπαροχα και κανουν τα παντα για να διατηρουν

     τα προνομοια τους.

Οι ευρισκομενοι στους δυο εσωτερικους  κυκλους υπηρξαν και ειναι παντοτε διεθνιστες.

Οι ευρισκομενοι στον τριτο και τεταρτο εξωτερικο κυκλο ειναι λογω των περιουσιων και την επανεκλογης τους, περισσοτερο εθνικα τοποθετημενοι.

Η στρατηγικη, με την βοηθεια της οποιας δομουνται οι «Ολιγαρχοι» του πρωτου εσωτερικου κυκλου, ειναι ευκολα κατανοητη.

Χρησιμοποιηται μεχρι σημερα απο το ΔΝΤ ως πολιτικη δομικης προσαρμογης και δη ως εξης:

α.  καταργηση ολων των ελεγχων τιμων και επιδοτησεων.

β.  μειωση των κρατικων δαπανων με απολυσεις, με περικοπες στις κρατικες

     επενδυσεις και κοινωνικες επιδοτησεις με εξαιρεση των στρατιωτικων

     δαπανων, με περιορισμο των μισθων οχι ομως των εκ του κεφαλαιου

     προκυπτοντων εισοδηματων.

γ.  υποτιμηση του νομισματος, ιδιοτικοποιηση κρατικων επιχειρησεων και

     υποδομων, προνομοια για ξενες επενδυσεις.

δ.  πτωχευση σε παγκοσμια κλιμακα των λαων με συγκετρωση των αγαθων του

     πλανητη μας σε μερικα μονο χερια.

Ελληνιδες και Ελληνες!

Στην Ελλαδα η σημερινη κυβερνωσα ελιτ της ετσι ονομασθεισης Αριστερας, που διασυνδεεται τοσο στενα και με την Ορθοδοξη Εκκλησια της Ελλαδος, εχει ξεπουλησει την Μακεδονια, εχει παρατησει τελειως την Κυπρο και θα δημιουργησει συντομα – εαν το 2019 διατηρηθει στην Εξουσια – με το Αρχιπελαγος του Αιγαιου και το Θρακικο, νεα δυσμενη για τον Ελληνισμο γεωπολιτικα δεδομενα στην περιοχη μας.

Η κυβερνωσα αυτη ελιτ δεθηκε στο αρμα των ΗΠΑ και της Γερμανιας για να εξασφαλισει λιγη ακομη χρηματοδοτιση και αγνοει επιδεικτικα την πλειονοτητα του ελληνικου λαου να μην δοθει το ονομα Μακεδονια σε μια Δημοκρατια που στον τοπο και χωρο γενεση της εχει εκφυλιστει και εξευτελεστει.

Οι ΗΠΑ ομως καθε αλλο παρα αξιοπιστος συμμαχος ειναι.

Οσο για την Γερμανια, αυτη προς το παρον βλεπει τον ευρωπα’ι’κο νοτο οπως βλεπουν οι φαρμακευτικες τις αρρωστιες.

Οι ασθενειες των αλλων ειναι τα κερδη της. Δυστυχως ομως η κατασταση αυτη εντος της Ε.Ε. δεν ειναι βιωσιμη.

Περαν απο αυτο οι επικρατουσες σημερα αντιληψεις των ΗΠΑ και της Γερμανιας απειλουν το ιδιο το οικοδομημα της Ε.Ε. σε μια εποχη που οι γεωπολιτικες λιθοσφαιρικες πλακες σειονται και δεν υπαρχει καμια προκαθορισμενη εκβαση για το ποιος θα κερδισει τα περισσοτερα σε αυτο το εξωφρενικο παιχνιδι ποκερ.

Τα εξελισσομενα γεγονοτα της εποχης μας και στο περιγυρο μας ειναι λεπτες ουσιες, γεματες μυστηριο και μεταφυσικη, που αλλαζουν σχημα, χρωμα και νοημα αναλογα με το συνολο, μεσα στο οποιο παρουσιαζονται.

       Η αδυναμη Ελλαδα εχει σημερα δυο ορατες επιλογες:                                                   

  1. να γινει ενα ξευτελεσμενο προτεκτορατο της νεας Οθωμανικης Αυτοκρατοριας υπο την κηδεμονια της Γερμανιας και των ΗΠΑ χανοντας ως νικημενη την ηδη περιορισμενη εθνικη της ανεξαρτησια και την ψυχην της ‘η        

  2. να επιδιωξει μια γνησια εθνικη ανεξαρτησια με καθε τιμημα και γεματη με νεα οραματα σε ενα κοσμο γεματο με καταπιεστες και καταπιεζομενους που ολοκληρος κυριευμενος δυει, απο τις ιδιες τις αποτυχιες του.

Την δευτερη επιλογη ειναι αφυνατο να εφαρμοσει ο σημερινος χαμηλος πολιτικος και στρατιωτικος οριζοντας της οικογειοκρατιας του κρατιδιου της Ρωμιοσυνης, δηλαδη οι αναξιοι απογονοι ενδοξων προγονων, που ασκουν εξουσια στην Ελλαδα, με τις ευλογιες της Ορθοδοξης χριστιανικης θρησκειας.

Κατα τον Ηρακλειτο αυτοι ικανοποιουνται οταν χορταινουν, οπως τα κτηνη:

                        «Οι δε πολλοι κεκορηνται οκωσπερ κτηνεα»

Βλεπουν με απαθεια να διασκορπιζονται οι δυναμεις του Εθνους στην κατευθυνση της σημερινης ελληνικης οικονομικης κρισης απο την μια πλευρα και απο την αλλη στην αποτυχια της πολιτικης αντιπροσωπευσης, δηλαδη του δυαδισμου και της οπισθοδρομισης της ελληνικης κοινωνιας πολιτων με αλογιστη ανοχη της λεηλασιας και εκμεταλλευσης του φυσικου πλουτου της χωρας.. Οι Ρωμιοι εκβιαστηκαν να ξεχασουν τους φιλοσοφους της ενδοξης χωρας τους και υψωσαν την σημαια της διαφθορας, του μικρολα’ι’κισμου, του συμφεροντος και της ιδιοτελειας.

Ουδεις απ’ αυτους, που παρανομα, αναξια και ανηθικα φερει ψευδεπιγραφα το ονομα «Ελλην» (πολιτικος, στρατιωτικος, πολιτης) οταν πολυ συντομα ερθει η κρισιμη ωρα, θα ορκισθει οπως ο αρχαιος Ελληνας (Ορκος των Αθηναιων Εφηβων)  «ου καταισχυνω οπλα τα ιερα και πατριδα πλειω και αρειω παραδωσω»

Ο κατα πολυ αντιφατικος «στρατιωτικος ορκος» της σημερον εχει ως εξης:

   Ορκιζομαι να φυλαττω πιστην εις την Πατριδα

   Υπακουην εις το Συνταγμα, τους Νομους και τα Ψηφισματα του Κρατους

   Υπακουην εις τους ανωτερους μου,

   Να εκτελω προθυμως και ανευ αντιλογιας τας διαταγας των.

   Να υπερασπιζω με πιστην και αφοσιωση,

   μεχρι της τελευταιας ρανιδος του αιματος μου, δας Σημαιας.

   Να μην δας εγκαταλειπω, μηδε να αποχωριζουμαι ποτε απ’ αυτων. 

   Να φυλαττω δε ακριβως τους Στρατιωτικος Νομους,

   και να διαγω εν γενει ως πιστος και φιλοτιμοδ Στρατιωτης.

Οι αντιφασεις:

  1. Οταν το ελληνικο Κρατος ψηφιζει και θεσπιζει αντισυνταγματικους

     νομους με κυβερνησεις πασης κομματικης αποχρωσης, ισχυος μεχρι να

     σβησει ο Ηλιος, οπως προσφατα των τριων Μνημονιων, ισχυει η

     Υπακουη σε ενα τετοιο Κρατος ‘η προεχει το Συνταγμα;

 

  1. Οταν το σημερινο ελληνικο κρατος με αριστερα σημερα κυβερνηση

     θεσπισει και ενα αναθεωρημενο Συνταγμα, κομμενο και ραμμενο στα

     ιδια συνφεροντα της και οχι στο Γενικο Συμφερον του Εθνους, τοτε

     εξακολουθει να ισχυει η Υπακοη σε αυτο, παρα την Πιστην στην

     Πατριδα;

 

  1. Αφου η εκτελεση των διαταγων αποτελει Υποταγη του ορκισθεντος, τι

     γινεται σε περιπτωση μιας Διαταγης η οποια μπορει να αντιβαινει το    

     Συνταγμα, τα Ψηφισματα και τους Νομους του Κρατους;

 

  1. Οταν ενας στρατιωτικος που καλειται να δωσει το Αιμα του για την Σημαια

     και οτι αυτη Συμβολιζει, μπορει να εκτελει Διαταγες, ενος

     Αντισυνταγματικου Ψηφισματος-Νομου, που γνωριζει εκ προοιμιου οτι θα

     βλαψει την Πατριδα;

 700 Α

Στον αρχαιο Ορκο των Αθηναιων Εφηβων δεν υπηρχε καμια αντιφαση!

 

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Μοιραστείτε το!

3 comments to «ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ KAI JUAN GUAIDO». OΙ ΤΙΜΑΡΙΩΤΕΣ ΤΗΣ «FULL SPEKTRUM DOMINANCE» ΤΩΝ ΗΠΑ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΣ «PAX AMERICANA».

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>