«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΛΛΗΝΕΣ…………θα πάψουμε να είμαστε δουλικά προδότες;;;;;

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ (2)

Δεν θα καταθέσει πρόταση μομφής η Νέα Δημοκρατία?????

Να μην ξεχνάμε, ότι η Μέρκελ για αυτών τον λόγο ήρθε, να του τραβήξει το αυτί προσωπικά και να του πει, ότι αν παραβεί τα εσκαμμένα, θα υποστεί τα αναμενόμενα, ότι θα βγάλει στην φόρα τις προδοσίες του.
Δεν γίνετε ρε πατριώτες να είμαστε, συνέχεια, οι μαλάκες, γιατί δεν κάνει ανένδοτο, να παραιτηθούν και μετά να πει και στην υπόλοιποι αντιπολίτευση, να πράξη το ίδιο.

Αυτή είναι η μόνη λύσει και ούτε καν την αναφέρει;;;;;;;;;

Ότι και να λέει, ότι και να κάνει, είναι ένα κακό στημένο θέατρο, αφού γνωρίζουμε, ότι ο κώλος του είναι χαβούζα προδοσιών, πως να αντιδράσει πατριωτικά, η έστω εθνικά;;;;

Η ΝΔ δεν θα καταθέσει πρόταση δυσπιστίας στην κυβέρνηση για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Κ», ο Κυριάκος Μητσοτάκης απέρριψε τη συγκεκριμένη εισήγηση συνεργατών του, από την οποία προέκυψαν και τα τελευταία δημοσιεύματα που θεωρούσαν μάλιστα ως «κλειδωμένη» μια τέτοια επιλογή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΝΔ έκρινε πως το αποτέλεσμα μιας τέτοιας ψηφοφορίας θα ήταν ούτως ή άλλως προεξοφλημένο, μετά την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε ο Αλέξης Τσίπρας την προηγούμενη εβδομάδα με τη στήριξη τεσσάρων δανεικών βουλευτών του Πάνου Καμμένου.

Ως εκ τούτου, εκτίμησε ότι μια τέτοια κίνηση απλώς θα προσέφερε στον κ. Τσίπρα την επικοινωνιακή δυνατότητα να αποκρύψει ότι επί της ουσίας ηγείται μιας «κυβέρνησης κουρελού», όπως λέει η Πειραιώς, που στηρίζεται οριακά σε δύο βουλευτές της αντιπολίτευσης, καθώς, ως γνωστόν, για να πέσει η κυβέρνηση, απαιτούνται 151 θετικές ψήφοι στην πρόταση δυσπιστίας, κάτι που δεν είναι εφικτό, καθώς την προηγούμενη φορά το ΚΚΕ είχε απόσχει.

Επιπλέον, ο κ. Μητσοτάκης έκρινε πως μια τέτοια επιλογή θα έδινε ένα πρώτης τάξεως άλλοθι στον κ. Καμμένο να «ξεπλύνει» τη στήριξη που έχει παράσχει ως τώρα στον κ. Τσίπρα,εμφανιζόμενος ξαφνικά τάχα να μάχεται μια συμφωνία την οποία εκείνος επέτρεψε να έρθει για κύρωση.

Παράλληλα δε, θα προσέφερε και στον Σταύρο Θεοδωράκη το άλλοθι μιας ανέξοδης καταψήφισης της κυβέρνησης, τη στιγμή που διαφαίνεται ότι μάλλον εξαιτίας του θα περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών.

Κατόπιν τούτου η ΝΔ θα ρίξει το επόμενο διήμερο όλο το βάρος της στην ανάδειξη των επιχειρημάτων εναντίον της επιζήμιας συμφωνίας των Πρεσπών και θα καλέσει όλους τους βουλευτές να συνειδητοποιήσουν τις ιστορικές τους ευθύνες.

Κυρίως δε αυτούς που εμφανίζονται ξαφνικά πρόθυμοι να την κυρώσουν (Κουντουρά, Παπακώστα, Κόκκαλη, Παπαχριστόπουλο και άλλους), ενώ δεν έχουν ανάλογη εντολή από τους ψηφοφόρους τους και είχαν στο παρελθόν ταχθεί κατά μιας τέτοιας συμφωνίας.

Εξάλλου, οι εξελίξεις είναι τόσο απρόβλεπτες που το χαρτί της πρότασης δυσπιστίας μπορεί να αξιοποιηθεί από τη ΝΔ και μάλιστα σύντομα.

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

2 comments to ΕΛΛΗΝΕΣ…………θα πάψουμε να είμαστε δουλικά προδότες;;;;;

  • .
    .
    .
    .
    .
    Έκθεση George Horton, γενικός σύμβουλος των Ηνωμένων Πολιτειών στη Σμύρνη 26 και 27 Σεπτεμβρίου 1922.—
    =====================================================

    Μεταφράζουμε την παράγραφο με την έντονη κόκκινη γραφή, καθώς αποτελεί το σημαντικότερο μήνυμα για την ηθική των Ελλήνων πολιτικών , τότε αλλά και τώρα !

    «… Μια άλλη μεγάλη αναπηρία των Ελλήνων είναι η ολέθρια και διεφθαρμένη πολιτική ζωή. Το μέγεθος στο οποίο παίζονται πολιτικά παιχνίδια στην Ελλάδα και το σημείο στο οποίο ο Έλληνας πολιτικός θα φτάσει, ακόμα και να θυσιάσει την χώρα του μαζί και πολλές ζωές, προκειμένου να κρατήσει το κόμμα του στην εξουσία για ακόμη λίγες εβδομάδες, δύσκολα κάποιος μπορεί να το πιστέψει…»

    http://originalmakedon.blogspot.com/2018/07/george-horton-26-27-1922-george-horton.html
    .
    .
    .
    .
    .
    Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ
    .
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ………….
    .
    ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ………………
    .
    Έκθεση George Horton, γενικός σύμβουλος των Ηνωμένων Πολιτειών στη Σμύρνη 26 και 27 Σεπτεμβρίου 1922.—
    .

    .

    Μεταφράζουμε την παράγραφο με την έντονη κόκκινη γραφή,
    .
    .
    καθώς αποτελεί το σημαντικότερο μήνυμα για την ηθική των Ελλήνων πολιτικών ,
    .
    .
    τότε αλλά και τώρα !

    .
    .
    «… Μια άλλη μεγάλη αναπηρία των Ελλήνων είναι η ολέθρια και διεφθαρμένη πολιτική ζωή.
    .
    Το μέγεθος στο οποίο παίζονται πολιτικά παιχνίδια στην Ελλάδα
    .
    και το σημείο στο οποίο ο Έλληνας πολιτικός θα φτάσει,
    .
    ακόμα και να θυσιάσει την χώρα του μαζί και πολλές ζωές,
    .
    προκειμένου να κρατήσει το κόμμα του στην εξουσία για ακόμη λίγες εβδομάδες,
    .
    .
    δύσκολα κάποιος μπορεί να το πιστέψει…»
    .
    .
    http://originalmakedon.blogspot.com/2018/07/george-horton-26-27-1922-george-horton.html
    .
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
    .
    .
    .
    .
    http://arxaiaithomi.gr/2018/08/05/%CE%AD%CE%BA%CE%B8%CE%B5%CF%83%CE%B7-george-horton-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%83%CF%8D%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B7%CE%BD%CF%89%CE%BC%CE%AD/
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=R55HL-TJgb4

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>