«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στρατηγικός στρατιώτης!

 ΦΡΑΞΙΑ

Στον πόλεμο στο Ιράκ οι Αμερικανοί καθιέρωσαν μια νέα ορολογία, του λεγόμενου Strategic soldier, δηλαδή του Στρατηγικού στρατιώτη. Ο όρος αναφέρεται σε κάθε στρατιώτη, ο οποίος μπορεί με μια και μόνο πράξη του να επηρεάσει άμεσα θέματα στρατηγικής φύσεως ή αξίας με τη θέλησή του ή χωρίς αυτήν. Με άλλα λόγια, απλοί στρατιώτες στο κατώτερο τακτικό επίπεδο μπορεί να προκαλέσουν τεράστιες αρνητικές επιπτώσεις σε στρατηγικό επίπεδο.

Με τις τεχνολογικές εξελίξεις σε έξαρση, όπως το διαδίκτυο και τα κινητά τηλέφωνα, σε συνδυασμό με την εξάπλωση και τις δυνατότητες  των μέσων μετάδοσης των ειδήσεων επί 24ώρου βάσεως, σε ένα περιβάλλον στρατιωτικών επιχειρήσεων, η άμεση μετάδοση ενός αρνητικού μηνύματος σε όλη την υφήλιο θα μπορούσε να ανατρέψει τα δεδομένα μιας μείζονος στρατιωτικής επιχείρησης (όπως πχ ο βιασμός ενός νεαρού ντόπιου κοριτσιού από ένα ξένο στρατιώτη).

Πολλοί ίσως θυμούνται την περίπτωση στις φυλακές Abu Ghraib  του Ιράκ όταν αμερικανοί στρατιώτες του 372 Λόχου Στρατονομίας παραβίαζαν κατάφωρα τα ανθρώπινα δικαιώματα βασανίζοντας Άραβες αιχμαλώτους, γεγονός που ταξίδεψε ηλεκτρονικά και αστραπιαία σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η ενέργεια κόντεψε να ανατρέψει στρατηγικά τα πλεονεκτήματα που είχαν ήδη αποκτήσει οι δυνάμεις υπό τις ΗΠΑ που είχαν κάνει την επέμβαση.

Ο «Στρατηγικός στρατιώτης» όμως δεν είναι μόνον ένα τυχαίο μη αναμενόμενο πρόσωπο.

Μπορεί να επιλεγεί ή να κατασκευαστεί από τον κάθε αντίπαλο για λόγους μαύρης προπαγάνδας και μετά η πράξη του να διαδοθεί παντού, επηρεάζοντας την παγκόσμια κοινή γνώμη και πετυχαίνοντας έτσι στρατηγική νίκη τελείως ανέξοδα.

Στις περισσότερες δε περιπτώσεις  ο πρωταγωνιστής  της ανάλυσής μας παίρνει την μορφή «χρήσιμου ηλιθίου», είτε ενεργεί άθελα είτε σκοπίμως, είτε για λόγους προπαγάνδας.

Αυτή η μέθοδος του «Στρατηγικού στρατιώτη» δεν επιλέγεται μόνο στις στρατιωτικές επιχειρήσεις, αλλά και στην πολιτική και στην οικονομία, όπου η λέξη «στρατιώτης» σημαίνει κάθε στρατευμένο άτομο σε συγκεκριμένη διατεταγμένη αποστολή.

Ερχόμαστε τώρα στην σημερινή επικρατούσα κατάσταση στον πλανήτη Γη, η οποία μόνο τυχαία δεν είναι.

Η Στρατηγική της παγκόσμιας οικονομικοπολιτικής ελίτ ήθελε ένα «χρήσιμο όργανο» να παίξει το ρόλο του strategic soldier για να εκπληρώσει τους σκοπούς της, που δεν ήταν άλλοι από την πολιτικοοικονομική υποδούλωση των λαών στα πλαίσια της εγκαθίδρυσης της Νέας Παγκόσμιας Τάξης και της συγκρότησης μιας  αυταρχικής παγκόσμιας διακυβέρνησης.

Η οικονομική και πολιτική υποδούλωση των εθνών-κρατών έπρεπε να επιτευχθεί χρησιμοποιώντας σύγχρονα πολιτικοοικονομικά δεσμά μέσω τεχνητών πολιτικών και οικονομικών κρίσεων, στις οποίες προστέθηκαν και οι καθόλου αθώες αθρόες μεταναστεύσεις αλλοεθνών και αλλοθρήσκων, στη συντριπτική πλειοψηφία μωαμεθανών, σε άλλες πολιτιστικές περιοχές και ιδιαίτερα στην χριστιανική Ευρώπη.

Έπρεπε λοιπόν να βρεθεί ο χρήσιμος «Strategic soldier» που θα έπαιζε τον ρόλο του, έτσι ώστε με απλές φαινομενικά τακτικές ενέργειες να επιφέρει ένα τεράστιο στρατηγικό αποτέλεσμα.

Για το σκοπό αυτό επιλέχθηκε πρώτα το περιβάλλον, δηλαδή η Ελλάδα, μια χώρα με απόλυτη κοινωνική συνοχή (97% έλληνες ορθόδοξοι χριστιανοί) και μετά οι πολιτικοί που θα ήταν πρόθυμοι να κάνουν πράξη ότι θα τους πουν, δηλαδή να παίξουν τον ρόλο.

Οι πολιτικοί (πληθυντικός αριθμός), γιατί ένας μόνο δεν αρκεί, επιβάλλεται να έχουν καλούς αναπληρωματικούς «στρατηγικούς στρατιώτες».

Και τι έγινε; Μια οικονομική πράξη από μια μικρή χώρα, την Ελλάδα, με μικρά οικονομικά μεγέθη, δηλαδή τεχνητή διόγκωση του ελλείμματος, και συνακόλουθο αίτημα βοήθειας για «στήριξη» από ΕΕ και ΔΝΤ, έφερε τεράστιας σημασίας αποτελέσματα για την πολυεθνική πολιτική και οικονομική ελίτ.

Στηρίχθηκε το διεθνές χρηματοπιστωτικό σύστημα που κατέρρεε και εισήλθε το ΔΝΤ στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

Παράλληλα άρχισε η αθρόα ροή παρανόμων μεταναστών στην Ευρώπη, με πύλη εισόδου κυρίως την χώρα μας.

Η Ελλάδα χρεοκόπησε πολιτικά (οι αποφάσεις λαμβάνονται πλέον από τους εξωτερικούς δυνάστες), χρεοκόπησε οικονομικά (με εργαλείο το δυσβάστακτο χρέος οι πολίτες φτώχυναν πάνω από 60% και υποθηκεύτηκε η χώρα), χρεοκόπησε κοινωνικά (μετατρέποντάς την σε μια τεράστια «αποθήκη» παρανόμων μεταναστών), χαρίζονται τα εθνικά μας δίκαια (πάνε τη χώρα για ακρωτηριασμό, με αρχή την ελληνικότατη Μακεδονία).

Θα αναλογισθεί κάποιος, πως κατάφεραν και βρήκαν ανθρώπους που αδιαφόρησαν (και αδιαφορούν) για το καλό του λαού και της Πατρίδας τους και ενδιαφέρονται αποκλειστικά για το προσωπικό και κομματικό τους συμφέρον;

Ας θυμηθούμε απλά τι είχε πει ο Χίτλερ με απόλυτα σαφή και κυνικό τρόπο, σε ερωτήματα των συνεργατών του σχετικά με την δυνατότητα επικράτησης στις ξένες χώρες: «Σε κάθε τόπο θα βρεθούνε κάμποσα φιλόδοξα και ιδιοτελή καθάρματα, που θα εξυπηρετήσουν πρόθυμα τους σκοπούς μου, γιατί αυτό θα είναι ο μόνος τρόπος για να αναδειχτούν και να πλουτίσουνε στη χώρα τους»!

Αλλά αυτό που συνέβη στη χώρα μας συμβαίνει σήμερα σε όλη σχεδόν την Ευρώπη.

Γέμισε από «χρήσιμους ηλιθίους»!

Η Ευρώπη μας, κάτω από την καθοδήγηση πουλημένων «ηγετών» υπηρετεί απόλυτα τα σχέδια της ισοπεδωτικής και απάνθρωπης Νέας Παγκόσμιας Τάξης.

Δυστυχώς η Ευρώπη των ονείρων μας κατάντησε μια «γριά ξεδοντιάρα» έτοιμη να μας «αφήσει χρόνους» και κατά την Αισωπική παρομοιοτική ζωική τακτική μοιάζει με «μια ξεπουπουλιασμένη κότα μέσα στο παγκόσμιο ψωριασμένο κοτέτσι»!

Το κακό όμως δεν ευλογείται.

Μπορεί φαινομενικά να επικρατεί, αλλά το καλό είναι αυτό που στο τέλος πάντοτε νικά. Τώρα ξέρουμε τι συμβαίνει στον κόσμο, στην Ευρώπη και στην Ελλάδα.

Και έχοντας γνώση ενεργούμε ανάλογα.

Ήδη αρκετά κράτη της ΕΕ αντιδρούν δυναμικά στην επιχειρούμενη υποδούλωσή τους και την ισλαμοποίηση της Ευρώπης.

Η φετινή χρονιά θα είναι χρονιά πολλών και σοβαρών εξελίξεων, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην ΕΕ.

Οι λαοί της Ευρώπης θα αποφασίσουν τι Ευρωπαϊκή Ένωση θέλουν!

Οι Έλληνες θα αποφασίσουν αν θα συνεχίσει η κατρακύλα της χώρας προς την απόλυτη καταστροφή ή αν θα ανακόψουν αυτή την καθοδική πορεία για να αρχίσει να γίνεται πράξη σταδιακά η αναγέννηση της χώρας.

Πρώτα απ’ όλα όμως απαιτείται να εξαφανιστούν από τον εγχώριο πολιτικό στίβο οι χρήσιμοι «στρατηγικοί στρατιώτες» του παγκοσμίου συστήματος. Ήρθε η ώρα των Ελλήνων!

Οψόμεθα!

Νίκος Ταμουρίδης                                                                                                        Αντγος (ε.α)_Επίτιμος Α’ Υπαρχηγός ΓΕΣ                                                            Αντιπρόεδρος Ελεύθερης Πατρίδας

http://arxaiaithomi.gr/