«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πάνε στις εκλογές με τζαμί: Ανοίγει το Μάρτιο το «ισλαμικό τέμενος» στην Αθήνα

 Πάνε στις εκλογές με τζαμί: Ανοίγει το Μάρτιο το «ισλαμικό τέμενος» στην Αθήνα

Αποφασισμένη να ανοίξει το τζαμί στην Αθήνα πριν τις εκλογές (για ευνόητους λόγους βέβαια) είναι  η κυβέρνηση.

Πρόκειται για το πρώτο τζαμί που ανοίγει στην Ελλάδα από την ελληνική Πολιτεία  με χρήματα των φορολογουμένων απόρροια του κύματος της παράνομης μετανάστευσης που έπληξε τη χώρα από τις αρχές της δεκαετίας του ΄90 και μετά.

Χωρίς η Ελλάδα να είναι ποτέ χώρα μεταναστών με απόλυτα ομοιογενή πληθυσμό σε ποσοστό της τάξης του 90% και άνω, απλώς επιλέχθηκε από κέντρα εκτός της χώρας να μετεξελιχθεί σε μια διαφορετική κοινωνία σε μια  «απροσδιόριστη κοινωνία» σε πρώτη φάση .

Με απλά λόγια η Ελλάδα δεν είχε ποτέ ανάγκη για τους τεράστιους αριθμούς μεταναστών που έχει τώρα. Απλά την ανάγκη τη δημιούργησαν και στην συνέχεια την επέβαλλαν.

Έτσι η δημιουργία του πρώτου επίσημου τζαμιού από τη κυβέρνηση είναι μόνο η αρχή. Θα ακολουθήσουν και άλλα στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας, σε μια πορεία που, δυστυχώς, δεν έχει γυρισμό.  

Στο πλαίσιο της Νέας αυτής Τάξης Πραγμάτων, ο υπουργός Παιδείας κατέθεσε ν/σ  το οποίο περιλαμβάνει τροπολογίες που ρυθμίζουν ζητήματα για το μόνιμο διορισμό εκπαιδευτικών, αλλά και άλλα σχετικά με τον «εξορθολογισμό των γραφείων μουφτειών στη Θράκη» αλλά και τους πόρους του πρώτου επίσημου  τζαμιού  στην Αθήνα.

Μάλιστα ο ίδιος ο υπουργός σε δηλώσεις του επιβεβαίωσε πως τα εγκαίνια του «ισλαμικού τεμένους» (sic)  στον Βοτανικό πρόκειται να λάβουν χώρα εντός του προσεχούς Μαρτίου.

Πρόκειται για το πρώτο τζαμί  που τίθεται σε λειτουργία στην ελληνική πρωτεύουσα, η κατασκευή του οποίου καθυστέρησε για αρκετά χρόνια, αλλά γίνεται πραγματικότητα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ!

Πλέον είναι θέμα βδομάδων μέχρι η Αθήνα να πάψει να βρίσκεται στον κατάλογο των ελάχιστων ευρωπαϊκών πρωτευουσών που δεν φιλοξενούν εν λειτουργία ισλαμικά τεμένη, συνιστώντας τεράστια… ζημιά δηλαδή για τον ελληνισμό και την Ελλάδα.

https://www.pronews.gr/elliniki-politiki/kyvernisi/744223_apofasismeni-i-kyvernisi-na-paei-stis-ekloges-me-tzami-anoigei?fbclid=IwAR3NBjNduc6PLLyR8J3TESKSK5SCi8KYjbZh0xRkorvc5QanhQt-2-LHgKU