«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τι θα κάνεις ελληνικές λαέ, την 20-1-2019;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ

ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ

Η Ελλάδα διασωληνωμένη και οι προδότες τσακώνονται ποιος θα κλήση  πρώτος τον διακόπτει θανάτου της πατρίδος μας.

ΕΝΤΟΝΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ
Ταραχή στο ΚΙΝΑΛ με τις Πρέσπες – Ποιοι αλληθωρίζουν προς το «ναι»
Μετά το Ποτάμι η συμφωνία των Πρεσπών απειλεί να προκαλέσει ρήγματα και στο Κίνημα Αλλαγής.

Ο,τι δεν κατάφερε με την ΝΔ η κυβέρνηση, φαίνεται ότι είναι πιθανό να το πράξει στα κόμματα της Κεντροαριστεράς.

Η θέση του ΚΙΝΑΛ είναι ξεκάθαρη: Δεν ψηφίζει την συμφωνία των Πρεσπών. Ωστόσο, η ανακοίνωση της Φώφης Γεννηματά χθες τα μεσάνυχτα, μετά την παροχή ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Τσίπρα, ότι δεν πρόκειται να θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας στη Συμφωνία των Πρεσπών προκάλεσε αίσθηση.

Για τους γνωρίζοντες, πάντως, μόνο έκπληξη δεν αποτέλεσε καθώς η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής ουσιαστικά θέλησε να προλάβει να απορροφήσει τους κραδασμούς που θα προκαλέσουν τυχόν υπερψήφιση της Συμφωνίας από βουλευτές του ΚΙΝΑΛ.

Και μπορεί η ίδια να χαρακτήρισε «τρελά όσα λέγονται κι ακούγονται» πως βουλευτές του Κινήματος Αλλαγής πρόκειται να την ψηφίσουν, ωστόσο υπάρχουν πλέον δύο «υποψήφιοι» για θετική ψήφο.

Τι θα κάνει ο Θεοχαρόπουλος

Ο ένας είναι ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, ο οποίος θα αποφασίσει την Κυριακή, μετά την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματός του, τι θα πράξει.

Οπως λένε συνεργάτες του θα προσμετρήσει το κλίμα στα στελέχη του κόμματός του πανελλαδικά (και από την βόρειο Ελλάδα και την Μακεδονία όπως συμπληρώνουν με νόημα) αλλά και το γενικό πολιτικό κλίμα και θα κάνει την τελική του εισήγηση προς την ΚΕ της ΔΗΜΑΡ.

Ο ίδιος έχει δηλώσει πως βλέπει θετικά την υπερψήφισή της, εφόσον ο Αλέξης Τσίπρας ορίσει πάραυτα ημερομηνία εκλογών. Και επειδή κάτι τέτοιο είναι λίαν αμφίβολο, παραμένει ανοικτό το τι θα πράξει.

Ωστόσο, είναι προφανές πως η στάση του κ. Θεοχαρόπουλου θα κριθεί εν πολλοίς και από την στάση των τριών βουλευτών του Ποταμιού: Του επικεφαλής του Σταύρου Θεοδωράκη, του Σπύρου Λυκούδη και του Γιώργου Μαυρωτά.

Αν επιλέξουν να την στηρίξουν οι 3 του Ποταμιού, είναι πολύ πιθανό να πράξει το ίδιο και ο κ. Θεοχαρόπουλος.

Αν επιλέξουν αποχή, τότε, δύσκολα ο ίδιος θα πάρει το πολιτικό ρίσκο να είναι ο βουλευτής που θα διαφοροποιηθεί ανοικτά από την κεντρική γραμμή του Κινήματος Αλλαγής.

Η Φώφη Γεννηματά όταν ρωτήθηκε αν θα υπάρξει πρόβλημα από τυχόν διαφοροποίηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου αρκέστηκε να απαντήσει : «Καθίστε να δούμε».

Η δήλωση Κρεμαστινού που άναψε φωτιές

Την ίδια ώρα, ο πρώην υπουργός Δημήτρης Κρεμαστινός άναψε νέες φωτιές καθώς με δήλωσή του αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να ψηφίσει υπέρ της Κυβέρνησης στις Πρέσπες.

Σε συνέντευξή του στο Κόκκινο, τον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΥΡΙΖΑ, ο κύριος Κρεμαστινός- το όνομα του οποίου αναφερόταν εδώ και καιρό στα παρασκήνιο ως ένας ακόμα πρόθυμος να ψηφίσει την Συμφωνία- δήλωσε:

«Δεν έχω πει ότι θα ψηφίσω υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών για τον απλούστατο λόγο ότι δεν έχω δει ακόμη το κείμενο της συνταγματικής μεταβολής.

Δεν είναι δυνατόν να πω ότι θα ψηφίσω υπέρ χωρίς να το έχω δει, είναι βασικό για να αποφασίσω».

Ο Δημήτρης Κρεμαστινός δήλωσε ακόμα ότι «η Συμφωνία αυτή έχει το πλεονέκτημα ότι δεν θα λέγεται το κράτος αυτό Μακεδονία, η ονομασία θα είναι Βόρεια Μακεδονία.

Εχει όμως το μειονέκτημα -παρότι έχει γίνει ρηματική διαβεβαίωση πως η γλώσσα και η εθνότητα θα είναι όπως εμείς τα θέλουμε- ότι αυτό δεν είναι σαφώς διατυπωμένο στο Σύνταγμα».

Οι πληροφορίες από το ΚΙΝΑΛ πάντως κάνουν λόγο ότι ο Δημήτρης Κρεμαστινός θα συνταχθεί με την απόφαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας έστω κι αν δεν υπάρχει κομματική πειθαρχία.

Η διορθωτική δήλωση: «Θα συνταχθώ με την άποψη του ΚΙΝΑΛ»

Tελικά ο Δημήτρης Κρεμαστινός, μιλώντας στο Open το απόγευμα προχώρησε σε διευκρινίσεις σχετικά με τη στάση του στην επερχόμενη ψηφοφορία στη Βουλή για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

«Εγώ θα πω τα θετικά και τα αρνητικά στην κοινοβουλευτική μου ομάδα και θα συμφωνήσουμε ώστε να συμπαραταχθούμε. Να μη λέει ο καθείς την άποψή του δημόσια», σημείωσε ο Δημήτρης Κρεμαστινός.

Σχετικά με πιθανή συνεργασία ΣΥΡΙΖΑ-ΚΙΝΑΛ, σχολίασε ότι «θα το ήθελε, αλλά στη πράξη το βλέπω αδύνατον».

Οι φωνές για συνεργασία με ΣΥΡΙΖΑ

Και όχι μόνο αυτό. Ο Δημήτρης Κρεμαστινός έφερε εκ νέου στο προσκήνιο την εσωτερική πολιτική αντιπαλότητα στο ΚΙΝΑΛ για τις σχέσεις του με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Οπως είπε υπάρχουν πια οι συνθήκες για έναν διάλογο για την κεντροαριστερά ανάμεσα στο ΚΙΝΑΛ και τον ΣΥΡΙΖΑ: «Έχουν βελτιωθεί οι συνθήκες για ένα διάλογο δύο “όμορων χώρων” μετά την αποχώρηση του Πάνου Καμμένου από την κυβέρνηση», σημείωσε, προσθέτοντας πάντως ότι «πρέπει να επουλωθούν και τα τραύματα που υπάρχουν».

Ο κ. Κρεμαστινός σημείωσε ακόμα ότι θα ήταν πολύ θετικό ο πρωθυπουργός να πάρει την πρωτοβουλία για μία καταρχήν ιδεολογική συζήτηση….αλλά φάνηκε απαισιόδοξος: «Θα το ευχόμουν, αλλά το βλέπω δύσκολο.

Σε προεκλογική περίοδο δεν γίνονται αυτά…»

Σημειωτέον ότι στην ίδια γραμμή της δημιουργίας μιας ευρύτερης κεντροαριστεράς που περιλαμβάνει συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και επ’ ουδενί με τον «στρατηγικό αντίπαλο, την Δεξιά» κινούνται και άλλα στελέχη του ΚΙΝΑΛ με πιο ηχηρό όνομα αυτό του Σταμάτη Μαλέλλη, γραμματέα επικοινωνίας του κόμματος.

Μόλις πρόσφατα είχε κάνει δηλώσεις ότι θα προτιμούσε να οδεύσει η χώρα σε επαναληπτικές εκλογές (που θα διεξαχθούν με απλή αναλογική) παρά να συνεργαστεί το ΚΙΝΑΛ με την ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ωστόσο, μετά τις αντιδράσεις, αναγκάστηκε να αναδιπλωθεί μερικώς.

Αντιδράσεις για τις δηλώσεις Κρεμαστινού

Οι δηλώσεις του Δημήτρη Κρεμαστινού πάντως προκάλεσαν ήδη τις πρώτες αντιδράσεις στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγής.

Ο βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολίασε πως «τέτοιες δηλώσεις προκαλούν ζημιά» για να προσθέσει αιχμηρά: «Λυπάμαι και ντρέπομαι πραγματικά.

Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά».

Εγραψε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος:

«Η ζημιά που προκαλούν τέτοιες δηλώσεις,στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή,λίγο πριν τις εκλογές είναι απίστευτη.

Αλλοιώνουν το κεντρικό μήνυμα,αδικούν την προσπάθεια,όσων πιστεύουμε στην αυτόνομη πορεία της παράταξης. Λυπάμαι&ντρέπομαι πραγματικά! Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά».

Η επικείμενη δήλωση Παπανδρέου

Η Φώφη Γεννηματά έχει να αντιμετωπίσει ωστόσο έναν ακόμη «πονοκέφαλο» που ακούει στο όνομα Γιώργος Παπανδρέου.

Πηγές από το περιβάλλον του πρώην πρωθυπουργού αναφέρουν ότι προτίθεται τις επόμενες ημέρες να πάρει θέση για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Ο κ. Παπανδρέου ο οποίος είχε σύμβουλο στο ΥΠΕΞ τον Νίκο Κοτζιά και συζητούσε με την ΠΓΔΜ για την ονομασία, φέρεται να διάκειται θετικά στη συμφωνία.

Και μπορεί να μην επηρεάσει με την ψήφο του το αποτέλεσμα, καθώς δεν είναι βουλευτής, αλλά πρόεδρος του ΚΙΔΗΣΟ, συνεργαζόμενου κόμματος με το ΚΙΝΑΛ, ωστόσο μια θετική δήλωσή του αναμφίβολα θα δημιουργούσε ένα κλίμα σύγχυσης στους ψηφοφόρους του Κινήματος Αλλαγής.

Πρόσφατα πάντως, ο κ. Παπανδρέου με αφορμή την υπόθεση με τις αφίσες είχε δηλώσει πως «Στη νεότερη ιστορία μας, τα μεγάλα εθνικά θέματα έχουν προκαλέσει συχνά διχασμούς που έφεραν αρνητικά, ακόμη και καταστροφικά, αποτελέσματα.

Γι’ αυτό, τόσο η κυβέρνηση όσο και η αξιωματική αντιπολίτευση, οφείλουν να τα αντιμετωπίζουν με σοβαρότητα και υπευθυνότητα, δίνοντας βάρος στη μεγάλη εικόνα, στο πατριωτικό συμφέρον, και όχι στα μικροκομματικά οφέλη.

Η διαίρεση σε πατριώτες και μειοδότες είναι άκρως επικίνδυνη.

Δίνει περιθώρια χειραγώγησης σε κάθε είδους συμφέροντα».

Οι παραπάνω προδότες μοιράζουν τα τα Ιμάτια της πατρίδος μας, που έχουν ακόμα μείνει!

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

3 comments to Τι θα κάνεις ελληνικές λαέ, την 20-1-2019;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

    • .
      .
      .
      .
      .
      .
      Καθηγητής προτείνει δύο μέτρα αναστροφής του δημογραφικού προβλήματος
      .
      .
      Freitag, Januar 18, 2019
      .
      .
      .
      https://4.bp.blogspot.com/-qka57EWMt3k/XEG6iknu4kI/AAAAAAACMwU/XXn5A53hPs8S8aeZsijd9LhpZJqSqvMNwCLcBGAs/s640/123%2B%2528916%2529.jpg

      .
      .
      .
      .

      Κρίσιμο για την πληθυσμιακή εικόνα της Ελλάδα χαρακτήρισε το σύνολο των πολιτικών που θα επιλέξουν να υλοποιήσουν στο επόμενο διάστημα οι ελληνικές κυβερνήσεις ο Γιώργος Ραχιώτης, επίκουρος καθηγητής Επιδημιολογίας και Επαγγελματικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

      Έκανε λόγο για μια περίοδο μνημονιακών πολιτικών μέσα από την οποία στη χώρα “έχει επέλθει μια πρωτοφανής οικονομική καταστροφή, με πτώση του ΑΕΠ κατά 30% τουλάχιστον μέχρι το 2014, ένα πρωτοφανές δεδομένο για τη μεταπολεμική ιστορία, (που συνήθως παρατηρείται σε) συνθήκες πολέμου”. Στη διάρκεια αυτής της περιόδου, πρόσθεσε, “έχουμε κάτι πρωτοφανές, για πρώτη φορά από το 2011 και μετά, την υπεροχή των θανάτων έναντι των γεννήσεων”.

      Σύμφωνα με τον κ.Ραχιώτη, για την Ελλάδα, που “ούτως ή άλλως κατέχει χαμηλή θέση σε επίπεδο προστασίας της μητρότητας και των γεννήσεων (σ.σ και προ της μνημονιακής περιόδου)” υπάρχουν δύο κύριες “γραμμές άμυνας” της χώρας, μέσα από τις οποίες μπορεί να αποφευχθεί μια περαιτέρω απομείωση του πληθυσμού της χώρας αλλά και να επιτευχθεί μια ενίσχυσή του και για τον σκοπό αυτό περιέγραψε μέτρα τα οποία είναι μακροπρόθεσμα και μεσοβραχυπρόθεσμα.

      “Το πρώτο μέλημα πρέπει να είναι να ληφθούν μέτρα ώστε να επανέλθουν οι νεαρής ηλικίας και υψηλής εξειδίκευσης συμπατριώτες μας που έχουν φύγει στο εξωτερικό” σημείωσε ο κ.Ραχιώτης που ανάφερε χαρακτηριστικά πως την περίοδο 2008 με 2014 υπολογίζεται πως “έφυγαν 589.000 άνθρωποι για το εξωτερικό και ως αποτέλεσμα έχουμε ένα αρνητικό ισοζύγιο”.

      Η προσέλκυση των χιλιάδων Ελλήνων στην γενέτειρα τους όμως, δεν επαρκεί σύμφωνα με τον επίκουρο καθηγητή Επιδημιολογίας και Επαγγελματικής Ιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, για να υπάρχουν θετικά αποτελέσματα για τη χώρα, στο πλαίσιο της βελτίωσης της ελληνικής εξίσωσης της δημογραφίας.

      Έτσι, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο Έλληνας ειδικός, το προαναφερθέν πρώτο μέτρο θα πρέπει να συνδυαστεί με ένα δεύτερο μέτρο, “που δεν είναι τόσο άμεσο”: θα πρέπει, σημείωσε, να υπάρχει “μια ενίσχυση της γεννητικότητας, της μητρότητας, της οικογένειας”.

      Αναφέρθηκε δε σε δέσμη μέτρων που υπήρχαν στο παρελθόν, όπως επί παραδείγματι στην περίοδο 2004-2009, μέτρων που αφορούσαν ειδικότερα τους τριτέκνους και τα οποία “με την υπαγωγή της χώρας στο μνημόνιο φαλκιδεύτηκαν και έχουν σε μεγάλο βαθμό περιοριστεί”.

      Σε αυτό το πλαίσιο μάλιστα, ο κ.Ραχιώτης πήγε ένα βήμα παραπέρα από μια ενδεχόμενη επαναφορά παρόμοιων πολιτικών, όταν τόνισε πως μια παρόμοια πολιτική ενίσχυσης των γεννήσεων θα πρέπει ενδεχομένως -και με δεδομένη την τάση που υπάρχει “ευρύτερα σε αυτό που αποκαλούμε δυτικό κόσμο”- να αφορά και το δεύτερο, αλλά και το πρώτο ενδεχομένως παιδί.

      http://www.epilekta.com/2019/01/blog-post_837.html
      .
      .
      .
      .
      .
      .

    • .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      Ο. Υ. Α. Καλούμε τον Πρωθυπουργό να προκηρύξει εκλογές την 25η Μαρτίου. Δείτε γιατί.
      ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ. ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ. –

      17 Ιαν 2019
      .
      .
      .

      https://apis.mail.yahoo.com/ws/v3/mailboxes/@.id==VjN-f7uZjegPdXZ33wyizQG3kNcBvJ868GFBcDa0pMapozSHY-Sv41GOIAEeyDTjpSwTpXSQPIt7834jXjyRXCwNNg/messages/@.id==ACZTKPMAaTJFXEBUuAAfQD2Rnpc/content/parts/@.id==2/thumbnail?appId=YMailNorrin&downloadWhenThumbnailFails=true&pid=2

      .
      Συλλαλητήρια σαν , για το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ , δεν μπορεί κανένα πολιτικό κόμμα να κάνει πλέον , ούτε στα όνειρά του. Δεν σας λέει κάτι αυτό ;
      Δεν αξίζει για ένα τόσο ιστορικά σημαντικό θέμα , όπως τα δρομολογούμενα από την Συνθήκη των Πρεσπών , να γίνουν οι εκλογές 6 μήνες πριν προκειμένου να σεβαστείτε έμπρακτα και την γνώμη του λαού ;
      Δεν βλέπετε ότι ο Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ΔΕΝ μπορεί να υπογράψει Νόμο που δεν υπέγραψε ο Πρόεδρος των Σκοπιών Γκιόργκι Ιβανόφ;
      Δεν βλέπετε ότι δίνετε την αφορμή να διαλύσουν μια ώρα αρχύτερα τα Σκόπια εκ των έσω ;
      Δεν βλέπετε ότι μας βάζουν να «σφαχτούμε » όπως από το Βήμα της Βουλής επισήμανε την 16/1/2019 ο Βουλευτής Γρηγόρης Ψαριανός;
      Δεν βλέπετε ότι η Ρωσία και η σύμμαχοί τους ( μουσουλμανικό τόξο ) μπορούν πιο εύκολα να διαλύσουν τα Σκόπια , από το ότι , μπορούν ΗΠΑ και η ζαλισμένη ΕΕ να προστατεύσουν ;
      Δεν βλέπετε ότι η υποτίμηση των Πατριωτικών αισθημάτων σήμερα , σε συνδυασμό με την παράβλεψη της εντολής του Ελληνικού λαού με το δημοψήφισμα του 2015 , θα οδηγήσει στην πλήρη απαξίωση του πολιτικού συστήματος ;
      Δεν βλέπετε ότι παραβιάζονται άλλες συνθήκες όπως οι διεθνείς συνθήκες (Πρωτόκολλο Αθηνών 1913, Συνθήκη Βουκουρεστίου, Συνθήκη της Λωζάνης) .
      Δεν βλέπετε ότι παραβιάζεται η διάσκεψη που έμεινε στην ιστορία ως «Η Διάσκεψη της Γιάλτας» , με την οποία έπεσε ταφόπλακα στη Ναζιστική Γερμανία ; Γιατί θέλετε να σηκώσετε αυτήν την ταφόπλακα και να ξεπεταχτεί από μέσα ο εφιάλτης ;
      Δεν βλέπετε ότι η συντριπτική πλειοψηφία των έγκριτων συνταγματολόγων λένε σε όλους τους τόνους ότι η συμφωνία είναι αντισυνταγματική για 100 λόγους ;
      Δεν βλέπετε ότι ο αρχικό σας σκοπός – να διχάσετε την αξιωματική αντιπολίτευση με τη συμφωνία των Πρεσπών – καταλήγει σε «εθνικό δράμα » και κοστίζει στην χώρα μας ;
      Δεν βλέπετε ότι η συμφωνία των Πρεσπών συμβάλει στην πραγματικότητα , μηδενικά έως ελάχιστα στη Σταθερότητα στα Βαλκάνια , ενώ , προκαλεί περισσότερα αρνητικά στο εσωτερικό της χώρας μας ;
      Δεν βλέπετε ότι είμαστε ένα μικρό πιόνι στην πάλη για την κυριαρχία στα Βαλκάνια , μεταξύ ΗΠΑ και Ρωσίας και ότι , δεν ενδιαφέρει κανέναν από αυτούς το πως θα λέγονται τα Σκόπια , αλλά , απλά να μην χάσουν ;
      Δεν βλέπετε ότι ο κόσμος δεν μπορεί να κατανοήσει – ούτε του εξηγεί κανείς – γιατί , αντί να επιβάλλουν στο Κρατίδιο των Σκοπίων να λέγεται για παράδειγμα «Vardaska» ή Σκόπια , κι ας μπει στο ΝΑΤΟ στην ΕΕ κι όπου αλλού θέλει , υποχρεώνουν την Ελλάδας να υποταχθεί σε ένα τόσο σημαντικά ιστορικό θέμα ζωτικής σημασίας;
      Δεν βλέπετε ότι, κι αν ακόμα δεχτούμε με ανθελληνική προδιάθεση , ότι είναι καλύτερη από όλα αυτά που μέχρι σήμερα έχουν συμφωνηθεί και καταγραφεί – ωστόσο , ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ να είναι η ιδανικότερη λύση που θα εξυπηρετούσε την Ελληνική ιστορία , μόνο και μόνο επειδή δεν είναι προϊόν ευρύτερης πολιτικής συναίνεσης και ειδικά , επειδή δεν έχει εκφραστεί – και δεν αφήνεται να εκφραστεί – επίσημα και έγκαιρα η κοινή γνώμη;
      Δεν βλέπετε ότι εάν η Συγκεκριμένη συμφωνία των Πρεσπών επικυρωθεί από την Ελλάδα , ρίχνει για πάντα ταφόπλακα στην ελπίδα , στο μέλλον κάποιοι άλλοι Έλληνες να την ακυρώσουν εάν εξαιτίας της, προκύψουν αλυτρωτικές «επιθέσεις » σε βάρος της χώρας μας ,εάν μετατραπεί σε βάση επιχειρημάτων στο μέλλον , προκειμένου να αλωθεί η Ιστορία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ , από την αρχαιότητα έως σήμερα;
      Δεν βλέπετε ότι ,τυχόν ψήφισή της θα προσκαλέσει τον κλονισμό των σχέσεών μας με άλλες , ανερχόμενες ηγετικές και περιφερικές δυνάμεις, ενώ , σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να προστατέψει το όμορό μας κρατίδιο των Σκοπίων , ούτε από την Τουρκική διείσδυση ,ούτε από τον Αλβανικό Μεγαλοϊδεατισμό. ;
      Δεν σας συγκινεί το αίμα που χύθηκε την περίοδο του Μακεδονικού Αγώνα, 1904-1908, που κορυφώθηκε με το θάνατο του Παύλου Μελά, και χιλιάδων άλλων γνωστών και αγνώστων Ελλήνων, για την ελευθερία της Μακεδονίας μας;
      Δεν βλέπετε ότι τα Σκόπια είναι ένα Πλαστό Κράτος που δημιουργήθηκε για τους ίδιους λόγους που δημιουργήθηκε η Αλβανία ;
      Δεν βλέπετε ότι – μέσω του Κρατιδίου αυτού – θα ξεπεταχτεί ο Αλβανικός μεγαλοϊδεατισμός και θα ενισχυθεί το Μουσουλμανικό τόξο στα Βαλκάνια , αφού ήδη , αποτελούν συστατικά αυτού τους Κρατιδίου;
      Δεν βλέπεται 1000 άλλους λόγους ;
      .
      Συνεχίζεται ..
      ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Υποδιοικητής )
      .

      https://www.triklopodia.gr/%ce%bf-%cf%85-%ce%b1-%ce%ba%ce%b1%ce%bb%ce%bf%cf%8d%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%bf%ce%bd-%cf%80%cf%81%cf%89%ce%b8%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%cf%8c-%ce%bd%ce%b1-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%ba%ce%b7/#

      .
      .
      .
      .
      O. Y. A. Έτοιμη η μήνυση για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ με τη συμφωνία των Πρεσπών, μόνο τα ονόματα μένουν . Σας αποκαλύπτουμε αποσπάσματα.
      18 Ιαν 2019
      .
      .
      .
      https://www.triklopodia.gr/wp-content/uploads/2019/01/thumbnail_%CE%95%CE%A3%CE%A7-940×450.jpg
      .
      «Βαφτίζοντας οι Έλληνες Βουλευτές (….) «Βόρεια Μακεδονία» τα Σκόπια , αποδέχονται την τριχοτόμηση της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ σε Βόρεια και Νότια, και (..) , παραβιάζοντας έτσι την απαγορευτική για την δημιουργία Κράτους Σκοπίων , Συνθήκη Βουκουρεστίου, αλλά και το Πρωτόκολλο Αθηνών του 1913.
      Στους συννημένους στην παρούσα , χάρτες της εποχής – που οι ανθέλληνες Ιστορικοί (…) παραμόρφωσαν –φαίνεται η ιστορική αλήθεια , ότι , δεν υπάρχει γεωγραφικός χώρος με την ονομασία ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ εκτός Ελληνικής Επικράτειας – εξαιρουμένων των περιοχών του (…) – Με τον τρόπο αυτό , ανοίγει ο ¨Ασκός του Αιόλου¨ για να αλλάξουν τα Σύνορα στην περιοχή μας .
      Την ιστορική αυτή όμως Αλήθεια που ορίζει και τη ΛΟΓΙΚΗ αντιμετώπισης τους ζητήματος , όφειλαν να γνωρίζουν , να δουν και να λάβουν υπόψη τους οι ανωτέρω Έλληνες Βουλευτές αφού αυτή ,διαφύλαξε έως τώρα και διαφυλάσσει τα συμφέροντα του Ελληνισμού , για τα οποία έχουν δώσει τον προβλεπόμενο όρκο, κατά το Σύνταγμα »
      «Εις γνώση τους οι ανωτέρω (…) και προκειμένου να στηρίξουν λογικά την επιλογή τους να νομοθετήσουν υπέρ την αναγνώρισης του Κράτους των Σκοπίων με το όνομα «Βόρεια Μακεδονία » ,συγκρίνουν την υφιστάμενη Συμφωνία των Πρεσπών , με το διπλωματικό δεδομένο που έχει δημιουργήσει το γεγονός ότι , 140 χώρες ( χωρίς τη συγκατάθεση της Ελλάδα ) και εξαιτίας της διπλωματικής αδυναμίας των (…) έχουν αναγνωρίσει το Κρατίδιο των Σκοπίων με το Συνταγματικό τους όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» .
      Με τον τρόπο αυτό όμως ,στηρίζονται εις γνώση τους , στο πλαστό επιχείρημα ότι {.. η υφιστάμενη συμφωνία , ειδικά μετά και τις τροποποιήσεις που πέρασαν στην Σκοπιανή Βουλή , είναι καλύτερη από όσα ίσχυαν έως τώρα , όπου 140 χώρες έχουν αναγνωρίσει τα Σκόπια ως «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» } και έτσι προτάσσουν ότι ,( το ¨Βόρεια Μακεδονία¨ είναι καλύτερο από το σκέτο ¨ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ¨). Το επιχείρημα αυτό όμως είναι πλαστό και , εκ του πονηρού τιθέμενο , αφού , η Ελληνική Εξωτερική Πολιτική είναι μία και ενιαία και επιπροσθέτως , συνιστά σήμερα συνέχεια ( και ως φαινομενικά καλύτερης εξέλιξης , συγκάλυψη ) των , σε βάρος του Ελληνισμού έως τώρα ενεργειών, της Ελληνικής εξωτερικής Πολιτικής .
      Έτσι , αποπειράται ταυτόχρονα – με τη συμφωνία των Πρεσπών – μια συγκάλυψη όλων των έως τώρα ενεργειών της αποτυχημένης Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής για το θέμα και ως εκ τούτου , μια συγκάλυψη που είναι πλέον αρεστή και καλοδεχούμενη και από όλους όσους ( οι οποίοι έτσι προσεγγίζονται πολιτικά ) πίσω από αυτήν , θέλουν να κρυφτούν από την Ιστορία. Η συλλογιστική αυτή συνιστά υπερχειλή δόλο, δηλ. οι ανωτέρω διαπράττουν πλέον μία (παράνομη) πράξη επί σκοπώ επελεύσεως ορισμένου προσθέτου αποτελέσματος , ήτοι της συγκαλύψεως , και ως εκ τούτου δομούνται επιπλέον επιβαρυντικά στοιχεία
      Για τον σκοπό αυτό δίνουν παράλληλα έμφαση στην Εθνότητα και στη γλώσσα , παρουσιάζοντάς τα ως τα μέγιστα προβλήματα που εξελήφθησαν μέσα από τις τροποπαύσεις που τάχα αναγκάστηκε να κάνει η κυβέρνηση των Σκοπίων , με σκοπό να επιχειρηματολογήσουν σχετικά και να μειώσουν έτσι το γεγονός ότι στο όνομα των Σκοπίων δίνεται το όνομα «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» με τον γεωγραφικό του προσδιορισμό»
      « Οι 145 Βουλευτές του πολιτικού Κόμματος ΣΥΡΙΖΑ και οι βουλευτές ( Έλενα Κουντουρά, Κώστας Ζουράρις, Βασίλης Κόκκαλης, Θανάσης Παπαχριστόπουλος, Σπύρος Δανέλλης και Κατερίνα Παπακώστα) , που εξασφάλισαν την ψήφο εμπιστοσύνης που έλαβε η Κυβέρνηση την 17η Ιανουαρίου 2019 , ψήφισαν εις γνώση τους και αποδεχόμενοι ότι , θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή η συμφωνία των Πρεσπών έτσι ΑΜΕΣΑ , ήτοι , μια Συμφωνία που δεν ήταν στις προγραμματικές δηλώσεις της Κυβέρνησης και συνεπώς , οι Πολίτες δεν επέλεξαν την ψήφο τους και με βάση αυτήν .
      Έτσι , στερούν από τους Πολίτες το δημοκρατικό τους δικαίωμα , αφού παραβιάζεται το άρθρο 1 παρ 3 του Συντάγματος που ορίζει ότι . «Όλες οι εξουσίες πηγάζουν από το Λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και του Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα»
      Επιπροσθέτως, τα εκφραζόμενα μέσα από τα συνεχής συλλαλητήρια για το Σκοπιανό , πατριωτικά αισθήματα Χιλιάδων Πολιτών που δεν εκφράστηκαν ποτέ , και που με τον τρόπο αυτό καταπνίγονται ακόμα περισσότερο , σε συνδυασμό με την παράβλεψη της εντολής του Ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα του 2015 , οδηγούν σε περαιτέρω απαξίωση του πολιτικού συστήματος με ό, τι αυτό συνεπάγεται για τη δημοκρατία , προδιαγράφεται μεγαλύτερη αποχή των πολιτών στις επόμενες εκλογές και οξύνει ή δίνει αφορμή για μια επικίνδυνη όξυνση μεταξύ ομάδων πολιτών που αντιπαρατίθενται μεταξύ τους , θέτοντας έτσι σε κίνδυνο και την εσωτερική ασφάλεια της χώρας »
      Τα ανωτέρω αποσπάσματα , που είναι από τα πιο ήπια που απαρτίζουν την δική μας μήνυση για ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ , είναι διαθέσιμα σε όποιον επιθυμεί να συμπληρώσει τη δική του μήνυση.
      Η ανωτέρω μήνυση θα συμψηφιστεί – ενσωματωθεί με τη μήνυση που κατέθεσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων (ΠΟΠΣΜ) κατά του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά, για εσχάτη προδοσία, σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών , κατ άρθρον 135 ΠΚ και που είχε κατατεθεί στις 31/5/2018 στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Σερρών, από τον πρόεδρο της ΠΟΠΣΜ Γεώργιο Τάτσιο.
      Η μήνυση εκείνη διεκπεραιώθηκε ταχύτατα και την 1/6/2018 διαβιβάστηκε (με αρ. πρωτ. ΑΕ2018/1619) στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, οπότε και χρεώθηκε επίσημα στις 7/6/2018.
      Εκεί μπορείτε να ενημερωθείτε – να πάρετε αντίγραφο –της δική μας μήνυση που θα κατατεθεί , αλλά και για όλο το ιστορικό υλικό που θα τη συνοδεύει
      Σημ . Η απειλεί για μήνυση , ήτοι, η απειλεί ότι «θα προσφύγω στην δικαιοσύνη εάν κάνεις αυτό » , δεν συνιστά αδίκημα κατά το ορθό 333 Π.Κ , περί απειλής .Ωστόσο , τα όσα αναφέρονται στο κείμενο της μήνυσης θα πρέπει να είναι τεκμηριωμένα και η υπαγωγή τους να γίνεται άμεσα στις σχετικές διατάξεις
      .
      Εκ της
      ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ( Γραμμ Δ/κου ,Ταράσιος Γ )
      .

      https://www.triklopodia.gr/o-y-a-%ce%ad%cf%84%ce%bf%ce%b9%ce%bc%ce%b7-%ce%b7-%ce%bc%ce%ae%ce%bd%cf%85%cf%83%ce%b7-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b5%cf%83%cf%87%ce%b1%cf%84%ce%b7-%cf%80%cf%81%ce%bf%ce%b4%ce%bf%cf%83%ce%b9%ce%b1/
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>