«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι μεταπράτες Εφοπλιστές Πολιτικοί εβραίοι και βιομήχανοι!

Όλα ξεκίνησαν με τον ερχομό του υιού του, Ανδρέα Παπανδρέου, στις 3 Σεπτεμβρίου 1959.

Στις 6-9-59 πληροφορήθηκε η εφημερίδα «το ΒΗΜΑ»την άφιξή του και το δημοσίευσε. Έγραψε παραπλανητικά και το «λόγο» που ήρθε από την Αμερική.


Αυτό το δελτίο τύπου έστειλε η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ, αυτό έγραψε ο Χρίστος Λαμπράκης. Δεν το έψαξε….
Στην Αμερικανική βάση του Ελληνικού, ένα στρατιωτικό αεροσκάφος σε ειδική πτήση, προερχόμενο από το Βισμπάντεν της ΔΥΤΙΚΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, προσγειώθηκε ήσυχα στο διάδρομο της βάσης. Ένας νέος άντρας κατέβηκε γρήγορα τα σκαλιά. Πίσω του ακολουθούσε η γυναίκα του, ψηλή ξανθή, με το χαρακτηριστικό χαμόγελο της Αμερικανίδας που διαφήμιζε οδοντόπαστα… Πίσω τα παιδιά.

Ο Διοικητής της βάσης χαιρέτησε στρατιωτικά.Επιβιβάστηκαν σε τρία αυτοκίνητα με πινακίδες της ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ διπλωματικές…. Κατευθύνθηκαν στο Καστρί.

Στο Κεφαλόσκαλο φάνηκε ένας ψηλόλιγνος ασπρομάλλης, με μεγάλη σουβλερή μύτη, κακογερασμένος γέρος. Το μόνο σωστό επάνω του ήταν το, καλοραμμένο κοστούμι του (σημ. οι καλοί πωλητές, πρέπει να ντύνονται άψογα) …

Έτσι για πολλά χρόνια η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!…..

«Επί τέλους Ανδρέα, ήρθες πάλι κοντά μου. Δεν ξέρεις πόσο μου έλειπες όλα αυτά τα χρόνια!….» Έτσι υποδέχθηκε τον γυιό του Ανδρέα και την νύφη του Μάργκαρετ, ο Γεώργιος Παπανδρέου.

Τα πολιτικά γεγονότα που ακολούθησαν, ήταν ραγδαία.Ο Γ. Παπανδρέου τρόμαξε από την δύναμη που διέθετε ο γυιός του Ανδρέας.

(Όντας πράκτορας, και εκπαιδευμένος από την NSA, σε αποστολή στην Ελλάδα!)…. 

Είχε αρχίσει να συνηθίζει αυτήν την νεκρική σιωπή, την αδράνεια, που του είχαν επιβάλλει. Μόλις ήρθε ο Ανδρέας, τα τηλέφωνα άρχισαν να χτυπούν δαιμονισμένα, οι ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ βροχή. Στο γυιό του φυσικά.

Μέχρι και το ΠΑΛΑΤΙ τον κάλεσαν. Η ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ έδωσε ΔΕΞΙΩΣΗ προς τιμήν του Ανδρέα και της Συζύγου του Μάργκαρετ…

(Πράκτορας της cia υποστηριζόμενη από άλλα Τραστ!..) .

Οι Ντόπιοι ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ του ξένου κεφαλαίου, άρχισαν το φλερτάρισμα και τις ΔΗΘΕΝ κοσμικές προσκλήσεις!… (¨ότι συμβαίνει σήμερα με τον ΑΞΕΛ ΤΣΙΠΡΑ, και την Ένωση Βιομηχάνων)… τυχαίο; 

Μέχρι και για ενημέρωση στο Υπουργείο Άμυνας τον κάλεσαν!… Η πραγματικότητα για τις προσκλήσεις από τους ΝΤΟΠΙΟΥΣ αντιπροσώπους, του ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ Αποκαλούμενους, ήταν ότι είχε σταματήσει ξαφνικά το αρμόδιο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ συντονισμού και οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ, να τους χορηγούν ΚΕΦΑΛΑΙΑ από την ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ!……

Παραπονέθηκαν στον Ανδρέα Παπανδρέου, διότι εκείνοι δεν ήθελαν λεφτά για τον ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ – Θεός φυλάξει- επιθυμούσαν την «εκβιομηχάνισιν της ΧΩΡΑΣ, δια το καλόν του Έθνους!!….».

Τον ίδιο τον δια-βεβαίωσαν και οι Ξυπόλητοι Βαρκάρηδες, που για συντομία αποκαλούνταιΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ!ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, ληστές του Λαού, συνεργάτες των Γερμανών ΝΑΖΙ, αγαπητικοί του τριγώνου Αθηνάς-Ζήνωνος- Πειραιώς.

ΧΑΦΙΕΔΕΣ της Ασφάλειας, που χαφιέδιζαν μόνο και μόνο για να έχουν την καλή μαρτυρία και την βούλα του ΕΘΝΙΚΟΦΡΟΝΑ, για να πάρουν την τάδε ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ, να εμπορευτούν το δείνα προϊόν ΞΕΝΗΣ Πολυεθνικής Εταιρίας….»διά το καλόν του τόπου».

Να ΜΗΝ Δημιουργήσουν ΤΙΠΟΤΑ το ΕΛΛΗΝΙΚΟ. Να εξαρτάται η χώρα από τα ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ!….

ΌΤΙ, όποτε και όπως τα Μονοπώλια θέλουν να πουλήσουν, εκείνα που στην ΕΥΡΩΠΗ και στην ΑΜΕΡΙΚΗ θα έμεναν απούλητα, θα τα πουλούσαν εκείνοι στο Λαό. Αυτοί είναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ!….

ΜΕΤΑΠΡΑΤΕΣ των ΞΕΝΩΝ προϊόντων Γ’ Διαλογής, που τα μεταπωλούσαν στο Λαό και θησαύριζαν.

Αναφορικά με τους ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, σκεφθείτε μόνο πως οι Βαρδινογιάννηδες, το πρώτο «καράβι» τους, το απέκτησαν Δωρεάν από τους Αμερικανούς. (Πιθανόν αμερικανική βοήθεια προς την Ελλάδα και τους Έλληνες)!…. Ήταν παλιό, πολεμικό, άχρηστο για παλιοσίδερα, κι εκείνοι το έφεραν εδώ το μπογιάτησαν, το «βάφτισαν» ελληνικό και έπλεε στα πελάγη.

ΟΛΕΣ οι ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ- σε συνεργασία με το ΚΚΕ –ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΑΔΟΣ- έστειλαν τα Ελληνόπουλα στα Ξερονήσια με την ετικέτα «ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ» για να Εισπράξουν λεφτά, επειδή όσο πιο πολλοί κομμουνιστές υπήρχαν στα νησιά, τόσο περισσότερα ΔΟΛΛΑΡΙΑ έστελνε η Φίλη Αμερική!….

ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΔΙΑΚΟΣΙΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ!….

Και ήρθε ο Ανδρέας Παπανδρέου με την Ντιρεκτίβα της NSA στην τσέπη, να ΦΤΙΑΞΕΙ κι άλλους ΕΚΑΤΟ ΒΙΟΜΗΧΑΝΟΥΣ και ΕΦΟΠΛΙΣΤΕΣ, ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΥΣ…(;)…. Και υποθηκευμένους για πάντα.

Όπως και οι προηγούμενοι. Υποθηκεύονται οι ΙΔΙΟΙ, Υποθηκεύουν και τον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.

Με ποιο δικαίωμα;

ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΣΤΡΙΓΑΣ
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΤΕΣ!…
http://dia-kosmos.blogspot.gr/