«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στατιστικές για την γενοκτονία του γηγενή Ελληνικού πληθυσμού!

ΒΑΡΟΙ

 Διαβάστε με τι προδοτικό τρόπο περνούν την γενοκτονία και την νόθευση του Ελληνικού λαού οι προδότες σε συνεργασία με τους ανθέλληνες.

Στο χρωματισμένο κείμενο παρακάτω, μας λέει με ύπουλο τρόπο ότι πρέπει να ανεχτούμε και να ενσωματώσουμε τους αλλόφυλους γιατί λιγοστεύουν οι Έλληνες!!!!!!!!!!!!!!

Δεν λέει πουθενά ότι πρέπει να δώσουμε λεφτά σε υπάρχοντα ζευγάρια και νέα ζευγάρια χρήματα με κάθε παιδί και την συντήρηση του κάθε παιδιού για να κάνουν παιδιά οι  άνεργοι και πολλές φορές άστεγοι Έλληνες.

Πουθενά  δεν αναχαράζει η εγκάθετη βουλή αναφορές για την υπογεννητικότητα των Ελλήνων και μέτρα σοβαρά ενίσχυσις των γηγενών Ελλήνων να κάνουν παιδιά.

Τα λεφτά τα δίνουν με το τσουβάλι στους αλλόφυλους στους Ρομά και οι Έλληνες διώκονται αν δηλώσουν πολύτεκνοι!

Πηγαίνετε στις τράπεζες σε ημέρες πληρωμών, να δείτε αλλόφυλους και Ρομά να παίρνουν μάτσο τα χιλιάρικα και οι Γηγενείς Έλληνες άνεργοι, άστεγοι, να διώκονται ανηλεώς

Οι ΜΚΟ έχουν καταχραστεί χρήματα του Ελληνικού λαού με διάφορες προφάσεις.

Αν γινόταν σωστή διαχείριση στα εκατομμύρια ευρώ που έχουν πάρει οι ΜΚΟ, δεν θα υπήρχε Έλληνας πολίτης ανασφάλιστος ή πεινασμένος & αν είχαν επενδυθεί, δεν θα υπήρχε Έλληνας πολίτης, άνεργος!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Η δημογραφική κρίση, δηλαδή η μείωση του πληθυσμού στην Ελλάδα που ξεκίνησε από τις αρχές της τρέχουσας δεκαετίας, συνεχίζεται απρόσκοπτα.

Στη μείωση αυτή συμβάλει σημαντικά το ισοζύγιο γεννήσεων και θανάτων, που είναι όλο και περισσότερο αρνητικό.

Τίθεται έτσι ένα ερώτημα, κατά πόσο οι θάνατοι που είναι περισσότεροι από τις γεννήσεις την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, θα συνεχίσουν να υπερτερούν και στο μέλλον, με αποτέλεσμα το φυσικό ισοζύγιο να παραμένει αρνητικό.

Απαντήσεις σε αυτό το ερώτημα δίνει πρόσφατη μελέτη του καθηγητή στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και διευθυντή του Εργαστηρίου Δημογραφικών και Κοινωνικών Αναλύσεων, Βύρωνα Κοτζαμάνη, ο οποίος μίλησε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Οι θάνατοι καθ’ όλη τη μεταπολεμική περίοδο αυξάνονται σχεδόν σταθερά παρόλο που την τελευταία 65ετία ο μέσος όρος ζωής έχει αυξηθεί κατά, σχεδόν, 15 χρόνια. «Αντίφαση;» αναρωτιέται ο καθηγητής, για να απαντήσει «προφανώς όχι», εξηγώντας στη συνέχεια:

«Η αύξηση των θανάτων οφείλεται στην προοδευτική γήρανση του πληθυσμού μας, στην αύξηση δηλαδή του «βάρους» των 65 ετών και άνω (ακόμη δε περισσότερο στην αύξηση του «βάρους» των 85 και άνω).

Οι μεν 65 και άνω σε απόλυτες τιμές πενταπλασιάστηκαν σχεδόν ανάμεσα στο 1951 και το 2018 (και το ποσοστό τους στον συνολικό πληθυσμό από 6,8% αυξήθηκε στο 22%), ενώ την ίδια περίοδο, ο αριθμός των 85 και άνω υπερ-δεκαπλασιάστηκε και το ειδικό τους βάρος στο εσωτερικό της ομάδας των 65 ετών και άνω από 5,8% το 1951 εγγίζει το 15% το 2018».
Το 30% του πληθυσμού άνω των 65 ετών
«Ταυτόχρονα», προσθέτει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο καθηγητής «όλοι ξέρουμε ότι η θνησιμότητα αυξάνεται σημαντικά μετά τα 65έτη, ταχύτατα δε μετά τα 85 έτη.

Έτσι, παρόλο που οι πιθανότητες ζωής μας αυξήθηκαν την τελευταία 65ετία, η αύξηση του αριθμού των ηλικιωμένων οδήγησε στην αύξηση του αριθμού των θανάτων που υπερδιπλασιάσθηκαν ανάμεσα στην πρώτη μεταπολεμική πενταετία και στην τελευταία αντίστοιχη (2013-2017).

Ο αριθμός των θανάτων αναμένεται όμως να αυξηθεί και τις δυο επόμενες δεκαετίες καθώς τα κέρδη στη μέση προσδοκώμενη ζωή θα επιβραδυνθούν και ταυτόχρονα τόσο το πλήθος όσο και το ποσοστό των άνω των 65 ετών θα συνεχίσει να αυξάνεται μέχρι και το 2035 (αύξηση από 300 έως 500 χιλ και από το 21% στο 27-28% του συνολικού πληθυσμού αντίστοιχα)».
Η πορεία των γεννήσεων την ίδια περίοδο ήταν διαφορετική.

Ειδικότερα, συνεχίζει ο καθηγητής, ενώ μέχρι τα τέλη της δεκαετίας του 1970 ο αριθμός τους υπερέβαινε σταθερά τις 140.000, την επόμενη δεκαετία καταγράφεται μια σημαντική πτώση (102.000 το 1990).

Η πτώση αυτή θα ανακοπεί στη συνέχεια (οι γεννήσεις θα σταθεροποιηθούν γύρω από τις 100.000 την δεκαετία του 1990), θα καταγραφεί δε ακόμη και μια μικρή αύξησή τους ανάμεσα στο 2001 και το 2008.
Στη συνέχεια όμως οι πρότερες τάσεις αναστρέφονται και το 2017 οι γεννήσεις δεν υπερβαίνουν πλέον τις 85.500 με αποτέλεσμα το φυσικό ισοζύγιο να είναι αρνητικό κατά 36.000.
Αρνητικό το ισοζύγιο έως το 2035
Μπορούμε μήπως να ελπίζουμε ότι τις επόμενες δεκαετίες οι γεννήσεις θα ανακάμψουν σημαντικά και το φυσικά μας ισοζύγια να γίνουν πάλι θετικά, όπως ήταν μέχρι και το 2009;
Ο κ. Κοτζαμάνης εκτιμά ότι αυτό είναι αδύνατον και εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τους λόγους.

Καταρχάς, λέει, ότι ο πληθυσμός των γυναικών αναπαραγωγικής ηλικίας τις δυο επόμενες δεκαετίες (των γυναικών δηλαδή αυτών που θα είναι σε ηλικία να τεκνοποιήσουν) αναμένεται να μειωθεί (κατά 300 χιλ. ανάμεσα στο 2018 και το 2035), ενώ ταυτόχρονα δεν υπάρχουν βάσιμες πιθανότητες ότι θα αυξηθεί ο μέσος αριθμός παιδιών που θα φέρουν στον κόσμο οι γυναίκεςαυτές.
Αλλά ακόμη και αυτό αν γίνει, εάν δηλαδή οι γυναίκες που γεννήθηκαν ανάμεσα στο 1980 και το 2000 αυξήσουν λίγο την γονιμότητά τους, φέρνοντας στον κόσμο κατά μέσο όρο από 1,5 παιδιά έως 1,7-1,8 παιδιά, ο μέσος ετήσιος αριθμός των γεννήσεων την περίοδο 2018-2035 δύσκολα θα ξεπεράσει τις 95.000.
Κάτω από 10 εκατομμύρια
Με δεδομένο, εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι οι θάνατοι την ίδια περίοδο θα ανέλθουν στην ευνοϊκότερη των περιπτώσεων στις 135.000 και στη δυσμενέστερη στις 140.000/έτος, ακόμη και αν υιοθετήσουμε το πλέον ευνοϊκό για τις γεννήσεις σενάριο τα φυσικά μας ισοζύγια μέχρι το 2035 δεν πρόκειται να αλλάξουν πρόσημο: θα παραμείνουν αρνητικά κατά 40.000-45.000 ανά έτος.
Με βάση τα δεδομένα αυτά, ακόμη και στην περίπτωση που το μεταναστευτικό ισοζύγιο (έξοδοι-είσοδοι) την ίδια περίοδο παραμείνει μηδενικό -όσοι έξοδοι τόσοι και είσοδοι- το 2035, στην πλέον ευνοϊκή περίπτωση θα είμαστε 700 έως 800 χιλ. λιγότεροι σε σχέση με το 2018, και ασφαλώς λιγότεροι από 10 εκατομμύρια.

Φυσικά, αν το μεταναστευτικό ισοζύγιο των επόμενων ετών -μέχρι και το 2035- παραμείνει αρνητικό (όπως και για την περίοδο 2010-2017), ο πληθυσμός της Ελλάδας θα μειωθεί ακόμη περισσότερο, καταλήγει μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας Βύρωνας Κοτζαμάνης.

Δημογραφική «βόμβα»: Τουλάχιστον 800.000 λιγότεροι Έλληνες μέχρι το 2035

Δημογραφική «βόμβα»: Τουλάχιστον 800.000 λιγότεροι Έλληνες μέχρι το 2035

Η δημογραφική κρίση, δηλαδή η μείωση του πληθυσμού στην Ελλάδα που ξεκίνησε από τις αρχές της τρέχουσας δεκαετίας, συνεχίζεται απρόσκοπτα.…

Washington Post: «Πού πήγαν όλα τα παιδιά στην Ελλάδα;»

Washington Post: «Πού πήγαν όλα τα παιδιά στην Ελλάδα;»

Οι συνθήκες για δημιουργία οικογένειας στην Ελλάδα κάθε άλλο παρά ευνοϊκές είναι, ενώ λόγω της κρίσης χιλιάδες νέα παιδιά μεταναστεύουν…

Η Ελλάδα αργοπεθαίνει: Δημογραφικός μαρασμός και η ανάγκη σύνδεσης της οικονομίας με την ηθική

Η Ελλάδα αργοπεθαίνει: Δημογραφικός μαρασμός και η ανάγκη σύνδεσης της οικονομίας με την ηθική

Η Ελλάδα αργοπεθαίνει! Οι μνημονιακές πολιτικές δεν έφεραν μόνο φτωχοποίηση των Ελλήνων, σκληρά δημοσιονομικά μέτρα, έλλειμμα βιομηχανικής παραγωγής, μετανάστευση λαμπρών…
Γεννηματά: Το δημογραφικό εξελίσσεται σε απειλή για το μέλλον

Γεννηματά: Το δημογραφικό εξελίσσεται σε απειλή για το μέλλον

Επίσκεψη στο Χριστοδουλάκειο συγκρότημα πραγματοποίησε σήμερα, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά, συνοδευόμενη από το δήμαρχο Αθηναίων Γιώργο Καμίνη…
Δημογραφικό, η μεγάλη «πληγή» της Ελλάδας: υπάρχει ελπίδα;

Δημογραφικό, η μεγάλη «πληγή» της Ελλάδας: υπάρχει ελπίδα; (vid)

Μετά τη δημοσιοποίηση της έρευνας «Ο πληθυσμός της Ελλάδας υπό διωγμόν» το Σάββατο 7/7, η μεγάλη έρευνα του CNN Greece…
«Ο πληθυσμός της Ελλάδας υπό διωγμόν»: Ο ρόλος που έπαιξε η οικονομική κρίση

«Ο πληθυσμός της Ελλάδας υπό διωγμόν»: Ο ρόλος που έπαιξε η οικονομική κρίση

Δραματική αριθμητική ανατροπή φαίνεται πως πυροδότησε για τον πληθυσμό της Ελλάδας η οικονομική κρίση, που πλήττει από το 2010 τη…
Η υπογεννητικότητα (έτοιμη να εκραγεί),η αιμορραγία της μετανάστευσης και κάπου στο βάθος η ανάπτυξη

Η υπογεννητικότητα (έτοιμη να εκραγεί), η αιμορραγία της μετανάστευσης και κάπου στο βάθος η… ανάπτυξη

Μεγάλες οι προσδοκίες της κυβέρνησης (ή τουλάχιστον έτσι θέλει να δείχνει) για την επόμενη ημέρα της εξόδου από το Μνημονιακό…
ΕΕ: Τα υψηλά πλεονάσματα, το δημογραφικό και το έλλειμμα παραγωγικότητας σκιάζουν το ελληνικό χρέος

ΕΕ: Τα υψηλά πλεονάσματα, το δημογραφικό και το έλλειμμα παραγωγικότητας σκιάζουν το ελληνικό χρέος

Την ηχηρή προειδοποίηση πως η βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους θα πρέπει να αξιολογείται καλύπτοντας κινδύνους σχετικούς με την ικανότητα της…

Δημογραφικό, η μεγάλη «πληγή» της Ελλάδας: υπάρχει ελπίδα; (vid)

Δημογραφικό, η μεγάλη «πληγή» της Ελλάδας: υπάρχει ελπίδα; (vid)

Η τελευταία απογραφή του πληθυσμού της Ελλάδας που έγινε το 2011 έδειξε ότι για πρώτη φορά μεταπολεμικά ο πληθυσμός της…
Ο Πούτιν ανησυχεί για επιδείνωση της δημογραφικής κατάστασης και «μοιράζει» επιδόματα

Ο Πούτιν ανησυχεί για επιδείνωση της δημογραφικής κατάστασης και «μοιράζει» επιδόματα

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν, με αφορμή τη επιδείνωση της δημογραφικής κατάστασης που παρατηρείται εκ νέου στην Ρωσία, πρότεινε την χορήγηση μηναίου…
Οι γυναίκες στην Ελλάδα αποφέυγουν τον γάμο και την τεκνοποίηση λόγω της κρίσης

Οι γυναίκες στην Ελλάδα αποφέυγουν τον γάμο και την τεκνοποίηση λόγω της κρίσης

Τουλάχιστον μία στις πέντε Ελληνίδες αποφασίζει τα τελευταία χρόνια να μην παντρευτεί, λόγω της οικονομικής κρίσης και της ανεργίας, ενώ…
Πώς η οικονομική κρίση ανέκοψε την αύξηση του δείκτη γονιμότητας στην Ελλάδα

Πώς η οικονομική κρίση ανέκοψε την αύξηση του δείκτη γονιμότητας στην Ελλάδα

Μελετώντας τα ιστορικά στοιχεία του δείκτη γονιμότητας στην Ελλάδα, ο Σάββας Ρομπόλης ομότιμος καθηγητής του Παντείου Πανεπιστημίου και ο Βασίλειος…
ΔΝΤ: Το δημογραφικό πρόβλημα η αχίλλειος πτέρνα του ελληνικού χρέους

ΔΝΤ: Το δημογραφικό πρόβλημα η αχίλλειος πτέρνα του ελληνικού χρέους

Η γήρανση του πληθυσμού είναι η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζει η ελληνική οικονομία μεσοπρόθεσμα και μια από τις συνιστώσες που…
Διακομματική Επιτροπή για το Δημογραφικό ζητά η Φώφη Γεννηματά

Διακομματική Επιτροπή για το Δημογραφικό ζητά η Φώφη Γεννηματά

Πρωτοβουλία για τη συγκρότηση Διακομματικής Επιτροπής για το Δημογραφικό με αντικείμενο την εξέταση των αιτίων της επιδείνωσης των δημογραφικών δεδομένων…

Έρευνα: Σημαντικά μικρότερος και γηρασμένος ο πληθυσμός της χώρας το 2050

Χώρα γερόντων η Ελλάδα το 2050

Σημαντικό μειωμένος κατά 800.000 έως 2,5 εκατ. θα είναι ο πληθυσμός της Ελλάδας το 2050.

Στο ναδίρ οι γεννήσεις στην Ελλάδα

Ρεκόρ χαμηλότερων γεννήσεων από το 1932 στην Ελλάδα

Σε χώρα γερόντων εξελίσσεται η Ελλάδα καθώς γερνάει με επιταχυνόμενους ρυθμούς ενώ η ψαλίδα των γεννήσεων σε σχέση με τους…

Μείωση των γεννήσεων στην Ελλάδα

Έπιασαν πάτο οι γεννήσεις στην Ελλάδα

Σε χώρα γερόντων εξελίσσεται η Ελλάδα καθώς γερνάει με επιταχυνόμενους ρυθμούς ενώ η ψαλίδα των γεννήσεων σε σχέση με τους…

Μοιραστείτε το!

2 comments to Στατιστικές για την γενοκτονία του γηγενή Ελληνικού πληθυσμού!

    • .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .

      Γιατί οι Παγκοσμιοποιητές χρειάζονται τους Μετανάστες εναντίον των Λευκών;
      .
      monday, january 7, 2019
      .
      .
      .
      .

      Ο Πόλεμος του Βιετνάμ ως ιδεολογική μεταφορά για τον Εμφύλιο Πόλεμο στη Δύση – Γιατί οι Παγκοσμιοποιητές χρειάζονται τους Μετανάστες εναντίον των Λευκών Εθνικών Απελευθερωτών.
      .
      .

      Εάν μια πλευρά σε έναν εμφύλιο πόλεμο δεν μπορεί να κερδίσει χωρίς την τεράστια υποστήριξη από το εξωτερικό, αυτό είναι ένα σημάδι μίας μοιραίας αδυναμίας.
      .
      .

      Πάρτε για παράδειγμα τον πόλεμο του Βιετνάμ.
      Όλοι οι Βόρειο-Βιετναμέζοι στρατιώτες ήταν Βιετναμέζοι.
      .
      .
      Αντίθετα, το Νότιο Βιετνάμ βασιζόταν στην μαζική παρουσία αμερικανικών στρατευμάτων και ακόμη και σε στρατεύματα της Νότιας Κορέας, για να στηρίξει το καθεστώς του και το σύστημά του.
      .
      .
      Το Βόρειο Βιετνάμ είχε το αποφασιστικό πλεονέκτημα.
      .
      Ο στρατός του ήταν επανδρωμένος από υπερήφανους πατριώτες.
      .
      .
      Το νότιο Βιετνάμ ήταν παρακμιακό και υπό νεοϊμπεριαλιστική ηγεμονία.
      .
      Του έλειπε η αυτοπεποίθηση και φρόντιζε μόνο για την ευχαρίστηση & τα κέρδη, που το μεγαλύτερο μέρος τους πήγαινε στην κινεζική μειονότητα.
      .
      Έτσι, πολλοί στο Νότο δεν ήταν πρόθυμοι να πολεμήσουν και να πεθάνουν για αυτό που εκπροσωπούσε το σύστημα.
      .
      Ο Νότος βασιζόταν (που ήταν ουσιαστικά) οι μισθοφορικές δυνάμεις των ΗΠΑ και της Νότιας Κορέας.
      .
      .
      Οι αμερικανοί στρατιώτες δεν είχαν ιδέα γιατί βρίσκονταν στο νότιο Βιετνάμ.
      .
      Τους έλεγαν κάτι όπως «για να σταματήσουν τον κακό κομμουνισμό» και όλα αυτά.
      .
      Αλλά οι Αμερικανοί δεν νοιάζονταν για τους Βιετναμέζους (οι οποίοι, με τη σειρά τους, δεν ενδιαφέρονται πολύ για τους Αμερικανούς) και έτσι έγιναν κυνικοί.
      .
      .
      Είχαν χαμηλό ηθικό και έπρεπε να δωροδοκούνται με R & R ( μια στρατιωτική συντομογραφία για το “ανάπαυση και ανάκτηση” ή “ξεκούραση και χαλάρωση”) για να συνεχίσουν να αγωνίζονται.
      .
      Τους δόθηκαν γενναιόδωρες παροχές για να πιουν, να κάνουν πάρτι και να πάνε με τις πόρνες.
      .
      .
      Και οι Νοτιο- Κορεάτες λειτουργούσαν ως μισθοφορική δύναμη και λάμβανε ισότιμη αμοιβή σαν να ήταν Αμερικανοί.
      .
      Αλλά χωρίς τα αμερικανικά χρήματα, η Νότια Κορέα δεν είχε ούτε λόγο, ούτε βούληση να πολεμήσει.
      .
      .
      Αντίθετα, οι Βόρειο-Βιετναμέζοι αγωνιζόταν για το έθνος και την υπερηφάνεια.
      .
      Είχαν μια αίσθηση αξίας πέρα από τα χρήματα και τον υλισμό.
      .
      Ο Βορράς είχε τη θέληση, τη συνοχή και την πεποίθηση στον εαυτό του.
      .
      Παρ’ όλο που έλαβε εκτεταμένη βοήθεια από την ΕΣΣΔ και την Κίνα, έδωσε όλες τις μάχες μόνος του.
      .
      .
      Αντίθετα, ο Νότος δεν είχε καμία θέληση και καμία υπερηφάνεια.
      .
      Θα μπορούσε μόνο να υποστηριχθεί από εξωτερικές μισθοφορικές δυνάμεις.
      .
      .
      .
      Από μόνος του ο Νότος, ήταν καταδικασμένος, και πράγματι ο Βορράς επικράτησε σύντομα επί του Νότου μόλις έφυγαν οι ΗΠΑ.
      .
      .
      .
      Παρόμοια δυναμική είναι σε εξέλιξη στην κρίση που σήμερα κατακλύζει τη Δύση.
      .
      .
      Υπάρχει ένας εμφύλιος πόλεμος μεταξύ των παγκοσμιοποιημένων λευκών και των εθνικιστών λευκών.
      .
      .
      Σε ορισμένα λευκά έθνη, οι εθνικιστές λευκοί έχουν ένα πλεονέκτημα έναντι των παγκοσμιοποιημένων λευκών.
      .
      .
      Οι εθνικιστές λευκοί έχουν μια αίσθηση ρίζας και ταυτότητας.
      .
      .
      Αισθάνονται μια ισχυρή σύνδεση με τη γη που βρίσκεται κάτω από τα πόδια τους.
      .
      .
      (Αυτό είναι εμφανές στην Πολωνία και την Ουγγαρία.)
      .
      .
      Είναι πιο πιθανό να έχουν μια αίσθηση της βασικής ηθικής.
      .
      Είναι πιο πιθανό να έχουν εθνική, φυλετική και πολιτιστική υπερηφάνεια.
      .
      .
      Ως εκ τούτου, έχουν μια αίσθηση νοήματος, κατεύθυνσης και εξουσίας στο να είναι αυτό που είναι και να είναι με άλλους όπως είναι με τον εαυτό τους.
      .
      .
      Αντίθετα, οι παγκοσμιοποιημένοι λευκοί
      .
      (παρά την εκπαίδευσή τους και την ευημερία τους)
      .
      τείνουν να είναι παρακμιακοί, αποθαρρυμένοι
      .
      (με την ηθική τους υπερηφάνεια να εξαρτάται από τη φυλετική αυτοκτονία),
      .
      χωρίς κατεύθυνση, χωρίς ρίζες και χωρίς σπονδυλική στήλη ,
      .
      εκτός από την απόρριψη της δικής τους φυλής).
      .
      .
      Με τέτοια αρνητικότητα, είναι υποχρεωμένοι να περιλαμβάνουν τη μειονότητα των λευκών σε οποιοδήποτε υγιές έθνος,
      .
      όπου οι λευκοί έχουν ξυπνήσει για ό, τι πραγματικά διακυβεύεται.
      .
      .
      Εκτός αυτού, οι περισσότεροι άνθρωποι δεν είναι εθνο-μαζοχιστές.
      .
      Ο λόγος για τον οποίο ορισμένα λευκά έθνη έχουν ασυνήθιστα περισσότερους παγκοσμιοποιημένους λευκούς από τα εθνικιστικά λευκά έθνη,
      .
      είναι επειδή οι ελίτ θεσμοί ελέγχονται από τους παγκοσμιοποιητές και τους συνεργάτες τους
      .
      που διέδωσαν τους PC και την γκέι κουλτούρα σε λευκούς από την κούνια τους.
      .
      .
      .
      .
      Εάν έδιναν όμως στην εθνική συνείδηση των λευκών μια ευκαιρία, είναι αναπόφευκτο να αναπτυχθεί και να επεκταθεί, επειδή οι άνθρωποι επιθυμούν να αισθάνονται καλά για το δικό τους είδος.
      .
      .
      .
      .
      Είναι σαν πολλοί Βιετναμέζοι να είχαν υποταχθεί στον γαλλικό ιμπεριαλισμό,
      .
      αλλά μόλις εμφανιζόταν η εθνικιστική φλόγα,
      .
      δύσκολα θα μπορούσε να περιοριστεί και τελικά θα εξαπλωνόταν σαν πυρκαγιά.
      .
      .
      Ακριβώς όπως το καθεστώς του νοτίου Βιετνάμ αισθάνθηκε ότι δεν είχε καμία πιθανότητα χωρίς τους ξένους μισθοφόρους,
      .
      οι παγκοσμιοποιημένοι λευκοί
      .
      (που είναι πραγματικά ασυνείδητα θύματα των παγκοσμιοποιητών)
      .
      αρχίζουν να αισθάνονται ότι δεν έχουν καμία πιθανότητα χωρίς τους ξένους μισθοφόρους της Διαφορετικότητας ή τους μη λευκούς «μετανάστες».
      .
      .
      Αυτοί είναι μετανάστες-μισθοφόροι ή «immercenaries» με την έννοια ότι η μόνη δέσμευσή τους στη Δύση είναι η υλιστική.
      .
      .
      Δεν έχουν καμία ανησυχία για τη δυτική ταυτότητα,
      .
      τον πολιτισμό ή την ιστορία.
      .
      Έρχονται απλά στη Δύση για χρήματα και υλισμό.
      .
      .
      Για αυτά όλα τα καλούδια, είναι πρόθυμοι να καταστρέψουν τους εθνικιστές λευκούς …

      .ακριβώς όπως οι μισθοφόροι της Νότιας Κορέας ήταν πρόθυμοι να σκοτώσουν εκατομμύρια Βιετναμέζων πατριωτών για τα δολάρια στον πόλεμο του Βιετνάμ.
      .
      .
      Αν όχι για τους Immercenaries, η πολιτεία Βιρτζίνια θα εξακολουθούσε να είναι ένα Κόκκινο Κράτος.
      .
      Ήταν οι μη λευκοί immercenaries που εισέβαλαν στην Καλιφόρνια σε μία μπλε πολιτεία.
      .
      Πράγματι, πολλά κράτη θα ήταν Ρεπουμπλικανικά, αν όχι για τον Immercenary παράγοντα.
      .
      (Βεβαίως, το GOP (Το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, που αναφέρεται επίσης ως το Παλαιό Κόμμα ) είναι ως επί το πλείστον άχρηστο καθώς όλοι οι πολιτικοί στις ΗΠΑ ελέγχονται από τους παγκοσμιοποιητές.)
      .
      .
      Λαμβανομένου υπ’ όψιν, ότι υπάρχει μια κρίσιμη διαφορά μεταξύ των ΗΠΑ και του Διαιρεμένου Βιετνάμ κατά τη διάρκεια του πολέμου.
      .
      Οι εθνικιστές Βιετναμέζοι είχαν μια σταθερή βάση στο Βορρά.
      .
      Έτσι, οι στρατιώτες των Βιετκόνγκ που αγωνίζονται στο Νότο θα μπορούσαν να βασιστούν στη σταθερή υποστήριξη από τον Βορρά, η οποία ήταν εντελώς ανεξάρτητη από τον αμερικάνικο ιμπεριαλισμό.
      .
      .
      .
      .
      Αντίθετα, όλες οι ΗΠΑ είναι σαν το Νότιο Βιετνάμ.
      .
      Όλες έχουν καταληφθεί από τους παγκοσμιοποιητές.
      .
      Όλες οι ομοσπονδιακές και πολιτειακές κυβερνήσεις, όλα τα θεσμικά όργανα, όλες οι βιομηχανίες.
      .
      .
      .
      .
      Έτσι, οι Λευκοί Εθνικιστές Απελευθερωτικοί
      .
      (ένας πιο ακριβής όρος από τον όρο «λευκούς εθνικιστές»)
      .
      είναι σαν τους Βιετκόνγκ αλλά χωρίς την υποστήριξη μιας σταθερής βάσης εξουσίας.
      .
      Στο Βόρειο Βιετνάμ, όλα τα θεσμικά όργανα ελέγχονταν από πατριώτες.
      .
      Έτσι, οι Βιετκόνγκ θα μπορούσαν τουλάχιστον να στηριχθούν στο σκληρότερο εθνικιστικό Βόρειο Βιετνάμ στον πόλεμο τους με το Νότιο Βιετνάμ,
      .
      και στη συνέχεια κάτω από τη νεοϊμπεριαλιστική αμερικανική ηγεμονία.
      .
      .
      .
      .
      Αντίθετα, οι Alt Right (alt-right, ή alternative right είναι μια χαλαρά συνδεδεμένη και κάπως ασαφής ομαδοποίηση αμερικανών λευκών υπερασπιστών / λευκών εθνικιστών)
      .
      και οι εθνικιστές λευκοί δεν έχουν τέτοια στήριξη.
      .
      Μερικοί βλέπουν τη Ρωσία ως σύστημα υποστήριξης των εθνικιστών λευκών,
      .
      αλλά η Ρωσία είναι μη επεμβατική
      .
      (παρά όλη την υστερία και την μαγειρεμένη παράνοια)
      .
      και ως αυτοκρατορικό έθνος,
      .
      δεν είναι τόσο έντονη στον εθνικισμό ο οποίος θα μπορούσε να αναστατώσει τις μουσουλμανικές μειονότητες.
      .
      .
      .
      .
      Ακόμα και όταν ο αληθινός εθνικισμός αντικαταστήσει τον επιθετικό συντηρητισμό,
      .
      οι Λευκοί Εθνικιστές Απελευθερωτικοί
      .
      θα είναι πιο παθιασμένοι και αφοσιωμένοι
      .
      από τους παγκοσμιοποιημένους λευκούς των οποίων τα κύρια πάθη είναι η γελοία ομοφυλοφιλία, η λατρεία των ξένων,
      .
      η δουλικότητα και το φυλετικό αυτο-μίσος.
      .
      .
      .
      .
      Στο τέλος, οι άνθρωποι που αγαπούν τη δική τους φυλή έχουν πλεονέκτημα έναντι εκείνων που μισούν τη δική τους φυλή.
      .
      .
      Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι παγκοσμιοποιημένοι λευκοί φοβούνται παντού
      .
      .
      ότι δεν μπορούν να κερδίσουν μακροπρόθεσμα εναντίον εθνικιστών λευκών.
      .
      .
      Μπορούν να κερδίσουν ΜΟΝΟ με μη λευκούς μετανάστες ως μισθοφόρους που προσχωρούν στους παγκοσμιοποιημένους λευκούς μόνον για τα δολάρια και τον υλισμό.
      .
      .
      Μετά από όλα, ποιος είναι ο κύριος λόγος για τον οποίο οι μετανάστες έρχονται στις ΗΠΑ; Οι Αρχές; Οι Ιδέες; Όχι, έρχονται για τα δολάρια.
      .
      .
      .
      .
      Εάν οι μόνοι πολιτικοί πόροι θα συνεχίσουν να είναι οι εκλογές,
      .
      .
      οι παγκοσμιοποιημένοι λευκοί μπορεί να υπερισχύσουν,
      .
      .
      διότι οι «νέοι πολίτες», που επιθυμούν να κερδίσουν δολάρια,
      .
      .
      θα συνεχίσουν να έρχονται και να ψηφίζουν για τον παγκοσμιοποιητή.
      .
      .
      Όλη η Αμερική και ακόμη και η ΕΕ θα μπορούσε να καταλήξει σαν την Καλιφόρνια.
      .
      .
      Αλλά αν πρόκειται για έναν πόλεμο με όπλα, οι εθνικιστές λευκοί θα είναι σαν τους βορειο-βιετναμέζους και τους Βιετκονγκ.
      .
      .
      Θα έχουν κάτι για να ζήσουν, να σκοτώσουν, να πεθάνουν.
      .
      .
      Δεν θα αγωνίζονται για χρήματα.
      .
      .
      .
      .
      Αντίθετα, οι immercenaries θα πάρουν τα όπλα μόνο για τα χρήματα.
      .
      Όσον αφορά τους παγκοσμιοποιημένους λευκούς, ποια είναι η μεγάλη ιδέα τους;
      .
      Η φυλετική αυτοκτονία.
      .
      Είναι κάτι για το οποίο είναι πρόθυμοι να πεθάνουν οι άνθρωποι;
      .
      Οι αυτοκτονικοί μπορεί να υποδεχτούν τη δική τους κατάπτωση,
      .
      αλλά δεν είναι πρόθυμοι να πεθάνουν γι’ αυτό.
      .
      .
      .
      .
      http://ermionh.blogspot.com/2019/01/blog-post_57.html
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      https://www.youtube.com/watch?v=8RbnZjJd8OU

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>