«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Άγγελος Συρίγος ξετινάζει τη Συμφωνία των Πρεσπών και αποδεικνύει ότι οι Τσίπρας και Κοτζιάς έστησαν την τέλεια παγίδα στην Ελλάδα

 ΔΙΑ ΤΙΦΕΚΙΣΜΟΥ 2

28/12/18

Αντιγράφουμε από την Καθημερινή:
Αποψη: Ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών μετά την επικύρωση;

Άγγελος Συρίγος*
Κατά καιρούς αναφέρεται στον δημόσιο λόγο ότι η επόμενη κυβέρνηση μπορεί να αποδεσμευθεί από τη συμφωνία των Πρεσπών με μία απλή καταγγελία. 

Κατ’ αρχήν η συμφωνία παράγει ήδη αποτελέσματα και χωρίς την κύρωσή της. 

Αμέσως μετά την υπογραφή της η Ελλάδα δέχθηκε να επανεκκινήσει η διαδικασία εντάξεως της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ.

Αφ’ ης στιγμής η Βουλή των Σκοπίων προχωρήσει στις συνταγματικές αλλαγές, το ΝΑΤΟ θα συντάξει το πρωτόκολλο εντάξεως της γειτονικής χώρας στη Συμμαχία.
Το έγγραφο αυτό αποτελεί ξεχωριστό διεθνές κείμενο από το κείμενο των Πρεσπών.

Θα έλθει στη ελληνική Βουλή προς κύρωση ανεξαρτήτως της πορείας της συμφωνίας των Πρεσπών.

Επειδή η αίτηση για ένταξη έχει υποβληθεί με το προσωρινό όνομα ΠΓΔΜ, η Ελλάδα βαρύνεται από την ενδιάμεση συμφωνία (και μία σχετική καταδίκη στο Διεθνές Δικαστήριο) να κυρώσει το Πρωτόκολλο (ανεξαρτήτως του τι θα πράξει με τη συμφωνία των Πρεσπών).

Ως προς το θέμα της καταγγελίας, λύσεως ή τέλος πάντων «απαλλαγής» από τη συμφωνία των Πρεσπών, αφού αυτή κυρωθεί, τα πράγματα είναι (επώδυνα) προβληματικά.

Το θέμα ρυθμίζεται από τη Σύμβαση της Βιέννης για το Δίκαιο των Συνθηκών (1969) που δεσμεύει τόσο την Ελλάδα όσο και την ΠΓΔΜ.

Εκεί περιλαμβάνονται οι εξής δυνατότητες: 
(α) ακύρωση,
(β) καταγγελία και 
(γ) λήξη/αναστολή εφαρμογής μιας συνθήκης σε περίπτωση ουσιώδους παραβιάσεως των όρων της.

Η Σύμβαση της Βιέννης ορίζει περιοριστικά τους όρους υπό τους οποίους επιτρέπεται η ακύρωση μιας συμφωνίας.

Πρέπει να επικαλεσθούμε πλάνη, απάτη, δωροδοκία, εξαναγκασμό με απειλή ή χρήση βίας και άλλα ανάλογα κατά την υπογραφή της συμφωνίας… Δεν προκύπτει ότι κάτι τέτοιο ίσχυσε, οπότε η πιθανότητα να χαρακτηρισθεί η συμφωνία άκυρη, δεν έχει βάσεις.

Δεύτερη πιθανότητα που πρέπει να εξετασθεί είναι αυτή της καταγγελίας.

Η συμφωνία των Πρεσπών αναφέρει στο άρθρο 20 ότι οι διατάξεις της «θα παραμείνουν σε ισχύ για αόριστο χρονικό διάστημα και είναι αμετάκλητες.

Δεν επιτρέπεται καμία τροποποίηση της παρούσας συμφωνίας που περιέχεται στο άρθρο 1 (3) και στο άρθρο 1 (4)». 

Επομένως, κατ’ αρχήν προκύπτει ότι τα δύο κράτη θέλησαν να είναι αμετάκλητες οι διατάξεις της συμφωνίας. 

Επιπλέον, οι επίμαχες διατάξεις για το όνομα «Βόρεια Μακεδονία», για την υπηκοότητα του κράτους που ορίσθηκε ως «μακεδονική/πολίτης της Βόρειας Μακεδονίας» και για την αναγνώριση «μακεδονικής» γλώσσας, περιβάλλονται με ιδιαίτερο κύρος και δεν τροποποιούνται. 

Στην περίπτωση αυτή εφαρμόζεται το άρθρο 56 της Συμβάσεως της Βιέννης που ορίζει ρητώς ότι συνθήκη που δεν περιέχει διάταξη για καταγγελία «δεν δύναται να καταγγελθή ή να λυθή διά αποχωρήσεως».

Μοναδική εξαίρεση είναι να θεωρηθεί η φύση της συνθήκης των Πρεσπών τέτοια, που να δικαιολογεί την καταγγελία. Πρόκειται για δύσκολο εγχείρημα.

Στο διεθνές δίκαιο αναφέρονται οι κατηγορίες των συνθηκών που δικαιολογούν την καταγγελία. Δεν προκύπτει με σαφήνεια ότι η συμφωνία των Πρεσπών θα μπορούσε να υπάγεται σε κάποια από αυτές.

Στην πραγματικότητα, μετά την κύρωση της συμφωνίας θα ισχύει ο γενικός κανόνας του διεθνούς δικαίου που ορίζει ότι «τα συμπεφωνημένα πρέπει να τηρούνται».

Τέλος, υπάρχει η δυνατότητα λήξεως ή αναστολής εφαρμογής της συνθήκης σε περίπτωση ουσιώδους παραβιάσεως των όρων της (άρθρο 60).

Η Ελλάδα καλείται να παρακολουθεί προσεκτικά την εφαρμογή της συμφωνίας.

Εάν διαπιστώσει ουσιώδη παραβίαση, θα μπορεί να κινηθεί για να απαλλαγεί από τη συμφωνία.

Δεν είναι κάτι απλό.

Η συμφωνία των Πρεσπών αποτελεί συνέχεια και ολοκλήρωση της ενδιάμεσης συμφωνίας του 1995.

Επιδιώκει να επιλύσει μία διεθνή διαφορά, όπως την ορίζουν τα Ψηφίσματα 817 και 845 του Συμβουλίου Ασφαλείας.

Για αυτόν άλλωστε τον λόγο τη συνυπέγραψε ως μάρτυρας ο εκπρόσωπος του ΟΗΕ Μάθιου Νίμιτς. 

Σε περίπτωση κυρώσεώς της και από την Ελλάδα, λήγει η ενδιάμεση συμφωνία και παύει η εκκρεμότητα γύρω από το όνομα της γειτονικής μας χώρας.

 Με την επιφύλαξη της ρωσικής στάσεως, το Συμβούλιο Ασφαλείας κανονικά θα πρέπει να αποφασίσει ότι έληξε η διεθνής διαφορά.

Τα Σκόπια θα χρησιμοποιούν το όνομα «Βόρεια Μακεδονία».

Σε περίπτωση όμως «απαλλαγής» για οποιονδήποτε λόγο από τη συμφωνία των Πρεσπών, θα λήξει αντιστοίχως και η υποχρέωσή τους να χρησιμοποιούν το συγκεκριμένο όνομα.

Επιπλέον το κεκτημένο του σημερινού προσωρινού ονόματος ΠΓΔΜ θα έχει χαθεί.

Τα Σκόπια θα προχωρήσουν σε νέα συνταγματική αλλαγή, θα επιστρέψουν στο όνομα «Δημοκρατία της Μακεδονίας» και θα ενημερώσουν απλώς τους διεθνείς οργανισμούς για την αλλαγή.

Αρκεί μία απλή ανακοίνωση.

Οι συνέπειες απεμπλοκής θα είναι πιθανότατα πολύ πιο σοβαρές από την κατάσταση που θα έχει διαμορφωθεί. 

Το συμπέρασμα είναι πως, για να αποφευχθούν τα χειρότερα, το καλύτερο είναι να μην κυρώσει η Ελλάδα τη συμφωνία.

* Ο κ. Αγγελος Μ. Συρίγος είναι αναπληρωτής καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο.

Πηγή: Καθημερινή

Μοιραστείτε το!

9 comments to Ο Άγγελος Συρίγος ξετινάζει τη Συμφωνία των Πρεσπών και αποδεικνύει ότι οι Τσίπρας και Κοτζιάς έστησαν την τέλεια παγίδα στην Ελλάδα

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΛΑ ΡΙΖΩΜΕΝΟΥ ΣΕ ΣΤΥΛ ΒΑΒΕΛ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΘΕΜΕΛΙΩΣΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ,
    .
    ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΑΡΡΙΧΩΜΕΝΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΩΝ ΧΡΟΝΩΝ
    .
    ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΝΤΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΡΟΛΟ
    .
    ΚΑΚΟΥ ΜΙΜΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΙΔΙΟΝ ΟΦΕΛΟΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΜΕ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΑΝΕΦΑΡΜΟΣΤΩΝ ΠΡΟΟΠΤΙΚΩΝ
    .
    ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΚΑΜΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΛΥΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ,
    .
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΕ ΒΟΥΝΑ ΑΠΟ ΑΛΥΤΑ ΒΑΣΑΝΑ ,
    .
    ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΥΤΕΙ ΕΠΙΜΕΛΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΚΤΥΛΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΚΟΡΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΒΟΥΛΗ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
    .
    ΛΟΓΩ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ .
    .
    ΠΙΟ ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΙΕΡΗΣ ΓΗΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΑΣ ,
    .
    ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΔΙΑΝΟΗΤΗΣ ΒΑΘΜΙΔΑΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ !

    ΣΕ ΜΙΑ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΗΙΝΟ ΣΠΑΝΙΟ ΣΤΟΛΙΔΙ ΓΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
    .
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ , ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΣ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΡΑΣ ………..
    .
    ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΑΒΟΛΙΚΑ ΕΠΙΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΓΕΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !
    .
    .
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΕΤΡΗΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΒΙΩΣΕΙ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .

    .
    .
    ΑΝΕΤΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ
    ΞΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ
    .
    .
    ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΟΠΟΙΑ ΒΑΘΜΙΔΑ ΜΟΡΦΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ …………….
    .
    .
    ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΘΕΣΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΟΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ……….
    .
    .
    ΚΥΡΙΕΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΜΙΑ :
    ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΗ !
    .
    .
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΥΣΙΚΗ ΧΩΡΙΣ ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΗ ………….
    .
    .
    ΚΑΙ ΒΑΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΠΙΣΥΜΑΝΣΗΣ
    .
    ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΙΣΤΗ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ
    .
    Η ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,
    .
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ :
    .
    Η ΝΕΜΕΣΙΣ ! .
    .
    .
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ………………………
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    • .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ .
      .
      ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΟΜΙΛΙΕΣ ΑΠΟ ( ΔΗΘΕΝ ) ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ !
      .
      ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ! ! !
      .
      .
      ΨΑΧΝΩ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΒΡΩ ΟΣΕΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΟΜΙΛΙΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΩΝ ΛΟΓΩΝ ΤΟΥΣ ……………
      .
      .
      .
      .
      .
      Συρίγος
      .
      .
      https://www.youtube.com/results?search_query=%CE%A3%CF%85%CF%81%CE%AF%CE%B3%CE%BF%CF%82+
      .
      .
      .
      .
      ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΑΛΗΘΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΗΝΕΣ ΑΚΟΥΣΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΜΙΛΙΑ …………
      .
      .
      ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ .
      .
      .
      ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ …………….
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      Συρίγος Ημερίδα ΥπΕξ για Συμφωνία Πρεσπών 19-7-2018
      .
      .
      https://www.youtube.com/watch?v=S_2p1lznAXo
      .
      .
      .
      Angelos Syrigos
      .
      Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουλ 2018
      .
      Ομιλία του Άγγελου Συρίγου,
      .
      αν. καθηγητή διεθνούς δικαίου και εξωτερικής πολιτικής
      .
      στο Πάντειο Πανεπιστήμιο
      .
      στην ημερίδα που διοργάνωσε το Υπουργείο Εξωτερικών
      .
      για τις νομικές πτυχές της Συμφωνίας των Πρεσπών την 19η Ιουλίου 2018
      .
      .
      .
      .
      .
      ΣΧΟΛΙΑ

      σταυρουλα ραϊκου
      .
      ΠΡΩΤΟΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ
      .
      ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΕ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ …………….
      .
      ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ
      .
      ΣΕ ΒΑΣΕΙΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΥΠΟΧΩΡΗΣΕΩΝ
      .
      ΕΙΣΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΞΕΝΩΝ ΕΠΙΤΑΓΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΟ ΥΨΙΣΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ
      .
      ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΣ ………….
      .
      ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ
      .
      ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΛΟΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ ΕΡΓΑ ΣΑΣ
      .
      ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΕΣΤΩ ΥΠΟΨΙΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗΣ ,
      .
      ΧΙΛΙΕΤΙΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ …………….
      .
      ΕΧΩ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΙΣΤΗ ΟΤΙ ΠΑΝΤΑ Η ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ
      .
      ΑΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ,
      .
      ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ :
      .
      Η ΝΕΜΕΣΙΣ ! .
      .
      .
      .
      .
      σταυρουλα ραϊκου
      .
      Η ΚΟΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ
      .
      ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ !
      .
      ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΗΛΩΣΗ
      .
      ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΑΝΑΦΟΡΑΣ
      .
      ΜΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΥΣ …………..
      .
      Ο ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΟΣ !
      .
      ΜΗ ΨΑΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΑ
      .
      ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ …..
      .
      .
      ΕΛΛΑΔΑ !
      .
      .
      ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΑΠΑΝΤΕΣ . ………….
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      https://www.youtube.com/watch?v=S_2p1lznAXo

      • .
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:
        .
        .
        ΠΑΡ΄ ΟΛΟ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΗΣ ΤΟΥ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΟΙΚΕΙ ΣΤΟΝ
        .
        ΑΓΓΕΛΟ ΣΥΡΙΓΟ ,
        .
        ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ
        .
        ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
        .
        ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΕΡΙ ΕΣΧΑΤΩΝ ΤΩΝ ΠΟΙΝΩΝ …
        .
        ΔΗΛΑΔΗ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΠΩΡΩΜΕΝΟ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΟ …………..
        .
        .
        .
        .
        ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ :
        .
        ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΓΟΣ Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ
        .
        ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ
        .
        ΜΕ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΛΥΣΕΩΝ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΟΝΟΟΥΝ ΟΤΙ:
        .
        .
        ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ
        Η ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑΧΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
        .
        .
        ΑΥΤΟΙ ΔΗΘΕΝ ΜΑΣ ΕΞΗΓΟΥΝ
        .
        ΟΤΙ Ή ΣΤΟΝ ΚΡΕΜΟ Ή ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ …………
        .
        Ή ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΝΟΜΟΙ , Ή ΕΠΙΚΥΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ …..
        .
        ΟΥΑΟΥ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ …………
        .
        ΕΛΕΟΣ !
        .
        ΥΨΙΣΤΕ !
        .
        ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ………….
        .
        ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
        .
        .
        .
        ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
        .
        .
        .
        .
        .
        .
        .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>