«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΣΠΡΑΤΕΙ ΤΟΝ ΕΝΦΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ – Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΩΣ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ‘’ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ’’ – ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ!

ΝΕΑ ΤΑΞΗ

Τρίτη, 16 Οκτωβρίου 2018

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Όπως έχουμε πει ΕΔΩ, η Γερμανία έχει πάψει να είναι κράτος από το 1945 και αποτελεί μια εταιρία – προτεκτοράτο της Αμερικής.

Ότι και να κάνει η Γερμανία είναι παρασκηνιακή εντολή της Αμερικής και εξυπηρετεί τα συμφεροντα της.

Γι’ αυτό άλλωστε δεν της έχει επιτρέψει η Αμερική να έχει αξιόλογο στρατό.

Η Ελλάδα έχει ανώτερο στρατό από την Γερμανία… κυριολεκτικά!

Η Γερμάνια λοιπόν αποτελεί το ‘’ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ’’ της Αμερικής στην Ευρώπη.

Την βάζει μπροστά για να κάνει την  ‘’βρώμικη δουλειά’’ , όπως η δημιουργία χρέους των χωρών μέσω ευρώ, και στην συνέχεια την προορίζει για ‘’καρπαζοεισπράκτορα’’ στην επικείμενη διάλυση της Ευρώπης που σχεδιάζουν.

Δείτε τώρα πως αποδεικνύεται παρακάτω ότι η Αμερική είναι αυτή που εισπράττει τον ΕΝΦΙΑ των ελλήνων μέσα από διάφορες υπεράκτιες εταιρίες.

Οι φορολογικές αρχές των ΗΠΑ (IRS), που επέβαλαν τον…
ΕΝΦΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ, αποτελούν ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ στο ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!!
ΟΙ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ είναι μια βρετανική εταιρεία που εδρεύει στο Εδιμβούργο της Σκωτίας. Είναι η μητρική εταιρεία των αμερικανικών υποεταιρειών της Αμερικής με διάφορα ονόματα (τα οποία αλλάζει συνεχώς με την επανένταξη τους). Η εταιρεία ιδρύθηκε για πρώτη φορά στην Αμερική το 1868 στην πολιτεία του Delaware ως ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρεία και πήρε τον έλεγχο της Επαρχίας της Κολούμπια, όταν το Κογκρέσο ψήφισε το νόμο του District of Columbia του 1871.
Δείτε εδώ πως η ανώνυμη εταιρεία η «THE UNITES STATED OF AMERICA, INC.» έχει καταχωρηθεί στην πολιτεία της Delaware!!!…

Δείτε εδώ πως η εταιρεία «THE UNITED STATES OF AMERICA LIMITED» έχει καταχωρηθεί στην…ΣΚΟΤΙΑ και η χώρα προελεύσεώς της είναι…Η ΑΓΓΛΙΑ!!!…

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για την πηγή μαζι με τα ΕΓΓΡΑΦΑ για του λόγου το αληθές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΡΘΡΟ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Άλλες αποκαλύψεις για το γεγονός ότι τόσο το Υπουργείο των ΗΠΑ όσο και το Υπ. Εσωτερικών Εσόδων των ΗΠΑ δεν είναι τίποτε άλλο από…ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ του…ΝΑΟΥ ΤΟΥ ΣΤΕΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΛΟΝΔΙΝΟΥ και του….ΒΑΤΙΚΑΝΟΥ κι ότι έχουν ιδρυθεί…ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΗΠΑ, αλλά στο…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΙΕΣ!!!

Δείτε τώρα την παρακάτω εικόνα για του λόγου το αληθές όπου μαθαίνουμε ότι το IRS λειτουργεί ως μια άλλη «κρατική υπηρεσία» υπό το ψευδώνυμο «Bureau of Alcohol, Tobacco and Firearms» (Γραφείο αλκοόλ, καπνού και πυροβόλων όπλων)…

Η παρακάτω ερευνητική εργασία τα αποδειχνύει όλα με ΣΤΟΙΧΕΙΑ. ΔΕΙΤΕ το παρακάτω κυβερνητικό έγγραφον που καταδειχνύει πως το Υπουργείον Εσωτερικών Εσόδων (IRS) υπάγεται εις το Υπο….ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ!!!

Ο γράφων την ερευνητική εργασία είναι της γνώμης πως το Υπουργείον Εσωτερικών Εσόδων (IRS) ΔΕΝ υπάγεται εις το Υπουργείον Οικονομικών, αλλά δεν έχει καταλάβει ακόμη πως κι το ΥΟΙΚ είναι ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ με έδρα το…ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για Αμερικη, ο διαχρονικος νταβατζης της ελλαδος

Πάντως, το παρακάτω απόσπασμα του μας βοηθάει στο να καταδείξουμε πως ΚΙ ΤΑ ΔΥΟ ψευτο-«υπουργεία» της Αμερικανικές κυβερνήσεως αποτελούν…ΑΝΩΝΥΜΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ και το ένα υπάγεται στο άλλο…

 Στο παρακάτω απόσπασμα, βλέπουμε πως το Υπουργείο Οικονομικών του Πουερτο Ρίκο υπάγεται στις…ΗΠΑ και αποτελεί…ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!!….

Δείτε τη σελίδα 4 των ακόλουθων εγγράφων που προέρχονται από τον επίσημο ιστοχώρο της πολιτείας του Delaware (Ντελαγουέρ) όπου το IRS έχει καταγραφεί ως…ΕΤΑΙΡΕΙΑ!!! Για ΟΛΕΣ όμως τις αποδείξεις για αυτό, διαβάστε και το άρθρο μου με τίτλο:

«Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ–ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!»

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ!!! ΚΑΙ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΦΟΥ ΟΙ «ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ» ΤΩΝ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ, ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΚΑΤ’ΕΠΕΚΤΑΣΙΝ ΚΙ Ο….ΕΝΦΙΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ…ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ, ΜΙΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΟ….ΔΝΤ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΤΟ-ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ) ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΥΠΑΡΚΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ….!!!….

Στο άρθρο με τίτλο «Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΦΟΡΟΥ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΚΕΝΤΡΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ–ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!» σας εξηγώ ότι στην πολιτεία Ντελαγουέρ γίνονται εδώ και χρόνια οι μεγαλύτερες…ΕΤΑΙΡΙΚΕΣ ΑΠΑΤΕΣ σε όλες τις ΗΠΑ…

Αποτέλεσμα εικόνας για Αμερικη, ο διαχρονικος νταβατζης της ελλαδος

Τέλος, στα παρακάτω έγγραφα μεγάλης δικαστικής υποθέσεως στις ΗΠΑ, το…ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΝ (Η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΙΣ ΤΩΝ ΗΠΑ) λέγει εδώ ΞΕΚΑΘΑΡΑ, ό,τι, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ότι το IRS είναι κρατική υπηρεσία των ΗΠΑ….!!!…

Δείτε αναλυτικά τα έγγραφα εδώ: http://thematrixhasyou.org/affidavit-updated/attachment-s-u.html

ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΝΕΑ 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ  

Η Γερμανία ΔΕΝ είναι κράτος, αλλά εταιρεία ΕΠΕ ! – ΑΚΥΡΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ [3 ‘βίντεο’]

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΑΡΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΩΣ ΤΩΝ ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΙ

ΥΒΡΙΔΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΘΥΜΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ (ΠΡΟΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟΥ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΛΕΜΟΥ.)

Αναρτήθηκε από ΡΩΜΙΟΣ ΡΩΜΙΟΣ 

https://odysseiatv.blogspot.com/2018/10/blog-post_205.html

http://arxaiaithomi.gr/

Σχόλιο:

Η Διαχρονική Υποτέλεια Των Ελληνικών Κυβερνήσεων
Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς…

Πήραμε κάτι από τους Αμερικανούς ή μόνο δώσαμε; Αυτό είναι το ερώτημα που απασχολεί όλους όσους σχολιάζουν το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ. Η απάντηση δεν
μπορεί να είναι ξεκάθαρη αυτή τη στιγμή. Θα μπορέσει να είναι τέτοια μόλις αποκρυσταλλωθούν -και τους μάθουμε- οι όροι, της όποιας συμφωνίας έχει γίνει.

Aπό την άλλη, λάθος κάνουν όσοι παρατηρούν με έκπληξη την φιλοαμερικανική στροφή της κυβέρνησης Σύριζα. Ο Σύριζα είναι ένα κόμμα που από την αρχή φιλοδοξούσε να εκπροσωπήσει την λεγόμενη νέα αριστερά, την αριστερά των δικαιωμάτων, η οποία ξεπήδησε από τα αμερικανικά πανεπιστήμια την δεκαετία του 60. Η κοινωνική ατζέντα του Σύριζα είναι ίδια με αυτή των Αμερικανών Δημοκρατικών. Εξάλλου όλοι στο Σύριζα είχαν υποστηρίξει με πάθος την υποψηφιότητα της Χίλαρι. Οι σχέσεις βέβαια αριστεράς και Αμερικής είναι πολύ πιο παλιές και πάνε πίσω μέχρι το πραξικόπημα των Μπολσεβίκων, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Ένα πάντως είναι σίγουρο: η διαχρονική σχέση υποτέλειας του Ελληνικού κράτους προς τον εκάστοτε νταβατζή. Ο παλιός νταβατζής, η Αγγλία, μας παρέδωσε, γονατισμένη πια από δύο παγκόσμιους πολέμους, στις ΗΠΑ. Τα Ελληνικά κόμματα, η δεξιά και το κέντρο που κάποτε συναγωνίζονταν για το ποιος θα εξυπηρετήσει καλύτερα τα συμφέροντα της Αγγλίας, συνέχισαν να το κάνουν αυτό και με τις ΗΠΑ. Λέγεται μάλιστα πως ο αείμνηστος υπουργός εξωτερικών Πιπινέλης ήταν τόσο ενδοτικός ώστε μια μέρα ο πρέσβης τον χαστούκισε και εκείνος όχι μόνο δεν αντέδρασε αλλά ζήτησε και συγγνώμη από πάνω.

Είναι ένα από τα παραλειπόμενα τής ιστορίας, το οποίο δεν μπορούμε να ξέρουμε αν είναι όντως αληθινό αλλά μιλάει εύγλωττα για την διαχρονική υποτέλεια των Ελληνικών κυβερνήσεων. Διάφοροι αρλουμπολόγοι, γεωπολιτικοί ψευτοαναλυτές μιλούν για την συμμαχία μας με τις ΗΠΑ που πάντοτε μας στήριξαν και μας στηρίζουν και το πάνε ακόμα πιο μακριά, επιχειρηματολογώντας για την θέση μας που υποτίθεται, είναι στο πλευρό της θαλάσσιας δύναμης.

Αν βάλουμε στην άκρη τις αερολογίες περί θαλάσσιας δύναμης- άλλωστε έχει απαντήσει σ’ αυτό ο σπουδαίος Έλληνας διανοητής Παναγιώτης Κονδύλης καταρρίπτοντας αυτή την θεωρία- αν λοιπόν βάλουμε στην άκρη την θεωρία και ρωτήσουμε απλά: τι έχει κερδίσει η Ελλάς από την συμμαχία με τις ΗΠΑ μέχρι σήμερα, ποια θα ήταν η απάντηση;

Τίμια, ξεκάθαρα μπορεί κανείς να μας πει τι έχει κερδίσει η Ελλάς; Τι άλλο πέρα από μια σειρά αναμείξεων στα εσωτερικά μας, με τελευταία την υπόθεση του σχεδίου δολοφονίας του πρώην πρωθυπουργού Κ. Καραμανλή, η έρευνα για την οποία φοβόμαστε πως θα καταλήξει στις καλένδες ύστερα από το ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ.

Αποτέλεσμα εικόνας για Αμερικη, ο διαχρονικος νταβατζης της ελλαδος

Οι Αμερικανοί μας βοήθησαν στον εμφύλιο και ύστερα μας κάθισαν στον σβέρκο.

Αυτή είναι η αλήθεια. Ως και την Κύπρο χάσαμε εξαιτίας των δικών τους συνωμοσιών. Τον μόνο πόντο που δίνουμε στους φανατικούς αμερικανόφιλους είναι ότι η ιστορία έχει αποδείξει πως γεωπολιτικές στροφές είναι πολύ δύσκολες. Κινδυνεύεις να ντεραπάρεις και όποτε επιχειρήσαμε στο παρελθόν να διαπραγματευτούμε την θέση μας με κάποιον άλλον πιθανό επικυρίαρχο, αυτό δεν μας βγήκε σε καλό.

Από αυτή την άποψη ναι, οι αμερικανόφιλοι έχουν πόντο. Όχι γιατί είναι a prioori η θέση μας με τις ΗΠΑ – την θαλάσσια δύναμη- αλλά γιατί πάντα μ’ αυτούς είμαστε. Τους ξέρουμε. Τους άλλους δεν του ξέρουμε. Πας καλύτερα με τον νταβατζή- βιαστή που ξέρεις, ( γιατί ο άλλος μπορεί να σου βγει πιο σκληρός…

http://www.ksipnistere.com/2017/10/blog-post_6586.html

Απόσπασμα από το…

Να ποια είναι τα διαχρονικά… γιουσουφάκια – υπηρέτες

Πάμε λοιπόν : Πριν 25 χρόνια στο Παγκόσμιο Συνέδριο του Ελληνισμού στη Θεσσαλονίκη, βρήκα τον Νίκολας  Ασφορντ – Καστρίτης Κυνουρίας, που ήταν Πρύτανης στο διάσημο Πολυτεχνείο Μ .Ι.Τ της Μασσαχουσέτης.
Οτιδήποτε συμβαίνει τώρα στον Πλανήτη, μου τα πρόβλεψε από τότε. {μηχανολόγος΄- ηλεκτρολόγος, οικονομολόγος, νομικός}.
Τον ρώτησα ποιο ήταν το ελληνικό του όνομα, και μου λέει Νίκος Ασκούνης από Αρκαδία – Κυνουρία.
Τον ξαναρώτησα, γιατί άλλαξε το όνομά του, και μου απαντά πως με το Ασκούνης «δεν θα γινόμουν, Πρύτανης ίσως ούτε καθηγητής.
Αυτά τα προσέχουν πολύ, οι Αγγλοσάξωνες μου επισήμανε, και όχι μόνον αυτοί».
Αυτό το κάνουν και άλλοι Έλληνες επιχειρηματίες, πολιτικοί, δημοσιογράφοι, καλλιτέχνες. Θα είδατε πως δεν ήταν και πολύ προσωπικό το ζήτημα. Ο γενναίος και υψηλών προδιαγραφών Αρκάς δημοσιογράφος της προδικτατορικής «Καθημερινής» αείμνηστος Ηλίας Δημητρακόπουλος, την κοπάνησε για Αμερική στη διάρκεια της χούντας.
Κάποια στιγμή ζήτησε Αμερικάνικη υπηκοότητα. Στην ερώτηση όμως που του έκαναν, και την προβλέπει το άρθρο 2 του Αμερικάνικου Συντάγματος, με ποια χώρα θα ταχθείτε στην περίπτωση σύγκρουσης ανάμεσα στην Αμερική και τη χώρα καταγωγής σας, ο Δμητρακόπουλος είπε , εν γνώσει των συνεπειών, με την Ελλάδα.
Ε μέχρι που πέθανε {πριν 2 χρόνια} κυκλοφορούσε με πράσινη κάρτα (προσωρινή άδεια παραμονής).

Ποιός αυτός που έπινε καφέ με Νίξον και Κίσσινγκερ, και ο τελευταίος… χόρτασε σκαμπίλια από το Δημητρακόπουλο, όταν άρχισε η Τουρκική εισβολή στην Κύπρο και τον επισκέφθηκε για εξηγήσεις, τα χαράματα, στο υπουργείο του.
Όταν το έγραψα αυτό πριν αρκετά χρόνια στην έντυπη «Κυνουρία», ο αείμνηστος τότε εκδότης Ηλίας Κουνιάς, πανικόβλητος μου είπε να… το μαζέψω, γιατί οι Έλληνες  της Αμερικής τον απειλούν πως θα τη σταματήσουν (το είχε καθένας τους «προσωπικό» πρόβλημα, αλλά το ήθελαν κρυφό, καθότι όχι τιμητικό).
Δεν άλλαξα λέξη, ο εκδότης το σεβάστηκε δεν με έδιωξε, αλλά με έδιωξε αργότερα ο υιός του για άλλο ζήτημα, με εντολή Δεσπότη. Να δείτε πως και η περίπτωση του Δημητρακόπουλου, δεν ήταν προσωπικό ζήτημα – πρόβλημα, αλλά ακραία… Πανελλήνιο και… εθνικό.
Νάμαστε λοιπόν στον σύγχρονο νεοέλληνα νεομάρτυρα Στηβ Λάλα, που αυτός έκανε πράξη, αυτό που αρνήθηκε προφορικά ο Δημητρακόπουλος.
Μετά τον πόλεμο της Γιουγκοσλαβίας, οι Αμερικανοί, ΝΑΤΟ, Ευρωπαίοι μας ετοίμαζαν στενό κουστούμι (γίνεται τώρα με άλλες μορφές – βλέπε σύνδεση Δούναβη – Θεσσαλονίκης .κ.α).
Ο Λάλας ήταν στα απόρρητα της Αμερικάνικης πρεσβείας στην Αθήνα, τα είδε όλα, τα κάρφωσε σε Έλληνα (;) αξιωματικό και το γιουσουφάκι σε πολιτικό και οι δυο τους τα είπαν χαρτί και καλαμάρι, στους Αμερικάνους – αυτό κάνει τώρα Κοτζιάς και Τσίπρας.
Ωστε ελληνάρας λοιπόν;

Να 70 κιλά σίδερο στο κάθε πόδι του, για τον πλήρη εξευτελισμό του σε φυλακή και δικαστήριο, 25 χρόνια φυλακή, ένεση στη γυναίκα του για να αποβάλλει το παιδί τους, επιστροφή στο χωριό του στην Καβάλα, καφενείο – ουζερί εκεί και μόλις μίλησε σε τοπική εφημερίδα, μετά από χρόνια, οι Αμερικανοί του διαμήνυσαν, θα τον γυρίσουν πάλι στη φυλακή για το υπόλοιπο και καπάκι και άλλη – είδατε ποιους υπολογίζουν και φοβούνται οι δυνατοί, πάντως όχι τους ρουφιάνους, τους τσανακογλείφτες και τους σκυμμένους.
Η Ρίτα Πατσούρα – Λοζίνσκυ (εμείς μιλάμε με τόπους, χρόνους και ονόματα και όχι για κάποιους, κάπου, κάποτε, εντάξει;) ήταν καθηγήτρια νεοελληνικής ιστορίας, στο πανεπιστήμιο των Σκοπίων. Ο σύζυγός της, ο πεθερός της, η πεθερά της, όλοι Λευκορώσοι, καθηγητές στο ίδιο πανεπιστήμιο.
Μία ημέρα πλησιάζει η υπεύθυνη του τμήματος τη Ρίτα και μία Σέρβα επίσης καθηγήτρια και τους λέει, «πως όταν βλέπετε ιστορικές πηγές ελληνικές, βυζαντινές, βουλγαρικές, κ.α, θα τις ονομάζετε… Μακεδονικές».
Εκείνες βέβαια, αλλάξανε εσώρουχα από το πολύ γέλιο, και άρχισαν τα σκληρά ανέκδοτα.
Τις κάρφωσαν και τις έδιωξαν και τις δύο ως πρακτόρισσες Ελλήνων και Σέρβων. Την παρακάλεσα να βγεί και να τα πει, δημόσια. Δεν είσαι καλά, με έκοψε, ήδη κάνουν ενέργειες να μου φάνε το σπίτι στα Σκόπια (μένει Θεσσαλονίκη). Και όποιος μιλήσει υπέρ ελληνικών θέσεων θα υποστεί διώξεις και κυνηγητό – από τους 350.000, κατά Γκλιγκόρωφ, έλληνικής καταγωγής Σκοπιανούς οι 300.000 είναι ελληνόψυχοι, αλλά φιμωμένοι λόγω τρομοκρατίας. (τι νομίζετε πως είναι Συριζαίοι, που καμαρώνουν δημόσια, πως η καρδιά τους είναι …Σκοπιανή;).
Και αυτό μήπως είναι προσωπικό η μεμονωμένο περιστατικό;

Καλά όταν θα κλειδώσει, το Μακεδονία από τους Σκοπιανούς, εκεί θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι, με το τι θα πάθουν οι 4 χιλιάδες επιχειρήσεις και πάνω από 80 προϊόντα, με την ελληνική ονομασία Μακεδονία (από χαλβά και κρασιά μέχρι αεροδρόμια και δρόμοι).
Και για να δικαιολογήσουμε τον τίτλο του κειμένου, εκτός των παραπάνω περιπτώσεων μας, επισημαίνουμε ότι γιουσουφάκια, είναι όλοι και όλες που είναι εξαρτημένοι, από μεγάλα ξένα οικονομικά και πολιτικά, γεωπολιτικά  συμφέροντα και ακολουθούν τις γραμμές και εντολές– δια ίδιον όφελος – των μεγάλων ξένων οργανισμών και πρεσβειών, των χωρών που υποστηρίζουν.
Όλοι αυτοί παρουσιάζονται δήθεν ως προσωπικά και μεμονωμένα περιστατικά, γιατί έτσι βολεύει όλους – μέχρι να αποκαλυφθούν οι πολλοί διεφθαρμένοι – πουλημένοι, η βρωμοδουλειά έχει γίνει.
Δεν είναι όμως προσωπικό πρόβλημα ο δήμαρχος Γ. Μπουτάρης, που τον καταγγέλλει ο στρατηγός Φράγκος ενώπιον 500.000 κόσμου στη Θεσσαλονίκη, ότι τα… παίρνει από το Σόρος και δεν βγάζει κιχ. – ούτε απειλή μήνυσης για τα μάτια των …ψηφοφόρων του;

Αλήθεια που θα βρεί τα λεφτά για σπίτια σε άστεγους που υπόσχεται, εν όψει εκλογών, σε ένα δήμο σχεδόν χρεοκοπημένο; – ρε δεν πάτε να…
Επίσης δεν είναι μεμονωμένη περίπτωση ο Καμίνης, που χορηγεί τζάμπα ολόκληρο το ισόγειο του στρατού (πρώην μεταγωγών) στο σταθμό Λαρίσης σε Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις (Μ.Κ.Ο) του Σόρος.
Σαν και αυτούς υπάρχουν χιλιάδες ενταγμένοι σε περίεργες ΜΚΟ – για να μην μπούμε σε νυν, πρώην βουλευτές και υπουργούς και αλλάξετε οι περισσότεροι πατρίδα λόγω αγανάκτησης και… αναγούλας.
Άρα ούτε και εδώ ατομικά προβλήματα και μεμονωμένες περιπτώσεις. Κάτι πήγε να ψελλίσει και ο υπεύθυνος της Κοινοβουλευτικής ομάδας του Σύριζα, κ. Ζαχαριάδης για τον κόσμο που αντιδρά στη συμφωνία των Πρεσπών.
«Κάποιοι τα παίρνουν» είπε γενικώς και αορίστως. Εάν έχει κότσια ο κηφήνας υδρόκωλος, ας πει ποιοι και από ποιους. (εάν είχαν τσίπα και… αχαμνά δεν θα πρότειναν τον Μπουτάρη για Δήμαρχο οι Συριζαίοι) Εμείς λέμε ονόματα.
Οσο για τα άλλα γιουσουφάκια των Οφ Σόρ Εταιρειών είναι ξαδελφάκια με τις Μ.Κ.Ο.

Απλά αυτοί οι Έλληνες(;) βγάζουν τα λεφτά τους έξω για να μη φαίνεται η παράνομη, εν πολλοίς, διαδρομή του χρήματός τους αφ ένός και να μη πληρώνουν φόρους στο κράτος αφ΄ ετέρου. (είδατε τις λίστες Λαγκάρντ και τις άλλες τις έκανε κωλόχαρτο ο Γ. Πιτσιλής – άκου όνομα).
Οι δε τύποι των Μ.Κ.Ο τα παίρνουν απ’ έξω, αλλά δεν ξέρουμε, εάν τα αφήνουν στην Ελλάδα η τα βγάζουν και αυτοί έξω – αλλά αν τολμά το ελληνικό κράτος, ας τους ψάξει να τους βρεί, θα δεις τι θα πάθει από τους νταβατζήδες – χορηγούς τους.
και…περαστικά μας.

https://www.enpel.gr/2018/08/να-ποια-είναι-τα-διαχρονικά-γιουσουφ/

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>