«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΒΡΑΪΚΟΣ ΘΡΙΑΜΒΡΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

Euro9

Το  Αρθρο ειναι  των  Καθηγητών Μιχαλη Κ.Γκιοκα M.D.M.Sc.Ph.D.
Και Αναστασιου Τ. Παπαθανασης Ph.D ( Αποθανων )
Διμοσιευτικε στην Εφημεριδα Πατριδες  Τοροντο  Τον Απριλ. 2010

Η κατοχή των Ναζιστών στην Ελλάδα στόν Δεύτερο Παγκόσμιο πόλεμο (ΔΠΠ)ήταν καταστρεπτική .Χιλιάδες νέων ανέβηκαν στα βουνά για την αντίσταση που οδήγησε σε σοβαρά αντίποινα με βάση τον απαίσιο κανόνα οτι για κάθε νεκρό ναζιστή στρατιώτη 50 Ελληνες έπρεπε να εκτελεσθούν.

Το σύνολο απωλειών ήταν 520.000άτομα περίπου 7,2% του πληθυσμού ποσοστό πολύ ανώτερο της Αμερικής με 500.000 νεκρούς 0.4 % του πληθυσμού.  
Την Ελλάδα ξεπέρασαν στο ποσοστό θανάτων μόνον ή Πολωνία  17.2% ή Σοβιετική Ενωση   10.4% και ή Γιουγκοσλαβία 10.9% .

Οι Ναζισταί κατάσχεσαν τα τρόφιμα που μπορούσαν να σταλούν στη Γερμανία με καταστροφικές συνέπειες για τους Ελληνες. 
Εκατοντάδες χιλιάδες απεβίωσαν απο τον σιγανό βασανιστικό θάνατο της πείνας. Περίπου 300 άνθρωποι ημερησίως πέθαιναν στην Αθήνα .

Η ετήσια κατά κεφαλήν κατανάλωση ψωμιού έπεσε από 170 κιλά ( καλής ποιότητας ) στα 40 κιλά κακής ποιότητας το 1942 . 
Η καταστροφή υλικού και της υποδομής ήταν εκτεταμένη.

Οι Ναζισταί έκαψαν 1600 χωριά το καθένα με πληθυσμό 500 με 1000 κατοίκους συνήθως με προμελετημένη σφαγή τους.

Ενέδρα σε ναζιστική εφοδιοπομπή είχε άμεσα αντίποινα εναντίον αθώου πληθυσμού γειτονικών χωριών.
Οι Ναζισταί μετέφεραν 60.000 Ελληνες Εβραίους στην Γερμανία για το ολοκαύτωμα κάτω από φρικιαστικές συνθήκες .:Αυτό ήταν μέγα και ασυνχώρητο έγκλημα.

Η καταστροφή υλικού ήταν τεράστια στα μεταφορικά μέσα ξηράς και θαλάσσης στο δίκτυο σιδηροδρόμων λιμενικές εγκαταστάσεις αεροδρόμια και βιομηχανίες πολλά των οποίων οι ναζισταί χρησιμοποίησαν στήν κατοχή και κατέσρεψαν όταν απεσύρθηκαν.
Τον Μάρτιο 1942 οι ναζισταί εδανείσθηκαν δια της βίας 10.532.120 χρυσές λίρες απο την κεντρική Τράπεζα Ελλάδος σαν άτοκο δάνειο.

Η σημερινή αξία του δανείου με τόκο μόνον 3% ανέρχεται περίπου στα 23.5 δισεκατομμύρια δολλάρια.
Η καταστροφή της οικονομίας του εκπαιδευτικού συστήματος και ή διάσπαση του υγειονομικού δικτύου ήταν σοβαρές . Χιλιάδες εργατών στάλθηκαν δια βίας να εργασθουν στην Γερμανία κάτω από απαίσιες συηθήκες,.

Ο μέγας αριθμός νεκρών η υλική καταστροφή μαζί με τήν φοβερή πείνα η καάσχεση των τροφίμων και του χρυσού αποτελούν μέγα έγκλημα εναντίον των Ελλήνων και εγείρουν το βασανιστικό ερώτημα γιατί έχουν οι Ελληνες ( σύμμαχοι τής Αμερικής σε κάθε σοβαρή διαμάχη στον εικοστό αιώνα ) αποδειχθεί τόσο ανίκανοι να πάρουν αποζημιώσεις απο την Γερμανία ενώ οι Εβραίοι είναι τρομερά πετυχημένοι:

Από το 1945 η Γερμανία εχει πληρώσει περίπου 100 δεσεκατομμύρια δολλάρια σε Εβραίους θύματα του ΔΠΠ.

Οι μόνες πενιχρές αποζημιώσεις στην Ελλάδα με Ελληνογερμανική σύμβαση στις 18 Μαρτίου 1960 ήαν 200 εκατομμύρια μάρκα για τους Ελληνο-Εβραίουςαλλά ούτε μονόλεπτο για τους άλλους Ελληνες.

ΑΝΑΤΟΜΙΑ  ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ  ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ

Οι Εβραίοι έχουν πετύχει σε τέτοιο βαθμό που πολλοί τους εχουν κατηγορήσει οτι εχουν μετατρέψει το Ολοκαύτωμα σε βιομηχανία .

Ακόμη και Αμερικανικές Εταιρείες εχουν γίνει στόχος των Εβραϊκών Οργανισμών και ομάδων δικηγόρων επειδή εχουν Γερμανικά θυγατρικά εργοστάσια.

Μερικοί Εβραίοι διανοούμενοι φοβούνται οτι η υπέρμετρη παραγωγικότητα του Ολοκαυτώματος απειλεί να το εξευτελίσει.
Μετά απο παρατεταμένες διαπραγματεύσεις η Γερμανική Βιομηχανία και Κυβερνητικοί επίσημοι ( ο Οτο Λαμπστορφ ) καθιέρωσαν κεφάλαιο 5.1 δισεκατομμυρίων δολλαρίων για αποζημίωση των σκλάβων εργατών.
Υπήρχαν 240.000 πρώην σκλάβοι εργάτες περίπου 50% εξ αυτών Εβραίοι που είχαν εγκλωβισθεί σε στρατόπεδα εργασίας . Μερικά χρήματα επρόκειτο να δοθούν στους πολυπληθέστερους εργάτες αναγκαστικής εργασίας που ήσαν μεταξύ  700.000 και  1.5 εκατομμύριο οι περισσότεροι αυτών  μη Εβραίοι που τους έφεραν στην Γερμανία απο διάφορα κράτη .
Αν και μόνον 100.000 απο αυτούς ήσαν Αμερικανοί οι διαπραγματεύσεις έγιναν από Αμερικανούς δικηγόρους ταξικής αγωγής απο Εβραϊκές ομάδες και την Αμερικανική Κυβέρνηση.
Η κεντρική ιδέα ήταν να δοθούν 7.500 δολλάρια σε κάθε πρώην σκλάβο εργάτη και μικρότερο ποσό στους αναγκαστικούς εργάτες.

Πρωταρχικό ρόλο επαιξε ο κ. Στουαρτ Αιζενστατ πρώην Υφυπουργός Οικονομικών της Αμερικής και μέρος ποσού επρόκειτο να πληρωθεί απο Αμερικανικές Εταιρείες με γερμανικά εργοστάσια.
Η Εβραϊκή Διάσκεψη Υλικών Αποζημιώσεων εναντίον της Γερμανίας εχει διανείμει κεφάλαια σε άτομα αναγκαστικής εργασίας για πολλά χρόνια.
Η βάση της επιτυχίας των Εβραίων ειναι το τρομερό Ολοκαύτωμα το ΔΠΠ ενα μοναδικό έγκλημα στην στορία .
Αλλοι μπορούν να πούν οτι η Σοβιετική Ενωση έχασε 20 εκατομμύρια άτομα και κανείς δεν μιλάει για ρωσικό Ολοκαύτωμα και ειναι σήμερα περίπου 60 μνημία Ολοκαυτώματος στον κόσμο και 25 εξ αυτών στην Αμερική που μνημονεύουν τους Εβραίους που χάθηκαν στην Ευρώπη . 
Αυτό σημαίνει δύναμη και επιρροή !!!!!

Η ερώτηση κλειδί παραμένει γιατί ειναι οι Εβραίοι τόσο πετυχημένοι: 
Η βασική αιτία είναι ή εξής: Στο ζήτημα του Ολοκαυτώματος και τα τεράστια καφαλαιά του οι Εβραίοι της Αμερικής πήραν προβάδισμα οχι το Ισραήλ ! 
Αυτοί έχουν πολιτική δύναμη με πανίσχυρους οργανισμούς αντιπροσώπους στους διαδρόμους της εξουσίας και εχουν επίσης ισχυρό δίκτυο στην Ευρώπη.
Επί πλέον ειναι δεξιοτέχνες στην διεθνή νομοθεσία και εξασκούν πίεση σε ξένες Κυβερνήσεις δια μέσω Αμερικανικών υπηρεσιών. Επίσης διαθέτουν νομική πείρα και επιδεξιότητα στην ταξική αγωγή και δικαστικούς αγώνες. 
Οι Εβραίοι της Αμερικής εργαζόμενοι δια μέσου μηχανισμών της Αμερικανικής Κυβερνήσεως εχουν μεταμορφώσει τις αποζημιώσεις και την αποκατάσταση Εβραϊκής περιουσίας στην Ευρώπη σε οξύ θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Δεν χρειάζεται να ειναι κανείς επιστήμων πυραύλων για να κατανοήσει την πολιτική δύναμη της Αμερικής στο να επιβάλλει την θελησή της στους Ευρωπαίους . Επί πλέον οι Εβραιοαμερικανοί είχαν βρεί ενα θαυμάσιο Τσάρο του Ολοκαυτώματος τον κ. Αιζενστατ που ήταν διατεθειμένος να προκαλέσει , να απειλήσει με τιμωρία ή και να καλοπιάσει τις Ευρωπαϊκές Κυβερνήσεις και εταιρείες για να εξατάσουν τις σκοτεινές σχέσεις τους με τους Ναζιστές.
Αυτές οι νίκες εχουν και ειρωνικές στροφές. Ενώ το Ισραήλ επιμένει οτι αντιπροσωπεύει αποκλειστικά τους επιζώντας του Ολοκαυτώματος και τους απογόνους των παραδόξως ποτέ δεν διόρισε Τσάρο και ποτέ δεν ανέπτυξε σαφή πολιτική στις επανορθώσεις του Ολοκαυτώματος η λεπτομερές σχέδιο για διοργάνωση κατάλληλης εξωτερικής πολιτικής.
Η πολιτική του Ισραήλ στις αποζημιώσεις ήταν αδέξια και ανοργάνωτη και χωρίς τον αναγκαίο συμβιβασμό μεταξύ της ιδιότητάς του σαν Εβραϊκό Εθνος και των σκληρών εθνικών στόχων του. κ

Το Ισραηλ δεν το συμφέρει να επιτρέψει στο Ολοκαύτωμα να διαστρεβλώσει τις διπλωματικές οικονομικές και αμυντικές σχέσεις του με την Ευρώπη .Αλλά ήταν βασικά απρόθυμο να ενεργήσει εναντίον της πρωτοβουλίας των Εβραιοαμερικανών . 
Ετσι οι Εβραίοι της Αμερικής έπαιξαν πρωταρχικό ρόλο στις αποζημιώσεις και μετέτρεψαν το Ολοκαύτωμα σε φλέγον ζήτημα που το χειρίστηκαν ή Αμερική ο κ. Αιζενστατ και Εβραιοαμερικανικοί οργανισμοί με απειλές για κυρώσεις ακροάσεις του Κογκρέσου και ταξικές αγωγές στα Ομοσπονδιακά δικαστήρια.
Ετσι οι Εβραιοαμερικανοί θριάμβευσαν στις αποζημιώσεις.

ΑΠΟΤΥΧΙΑ  ΕΛΛΗΝΩΝ

Οι Ελληνες εχουν αποτύχει παταγωδώς στην απόσπαση αποζημιώσεων απο την Γερμανία παρά τις τρομερές απώλειες ψηχών και υλικού που υπέφεραν απο τους ναζιστάς. Αυτή ειναι ουρανομηκής αδικία και η αποτυχία των ηγετών αποτελεί γκάφα ιστορικής σημασίας.
Ησαν ανίκανοι να πάρουν πίσω ακόμη και τον χρυσό που επισήμως δανείσθηκαν οι ναζισταί. Σχετική έκθεση του Στέϊτ Ντιπάρτμεντ εχει πιστοποιήσει οτι ο Ελληνικός χρυσός ήταν μέρος των 580 εκατομμυρίων δολλαρίων που κατασχέθηκαν.
Η έκθεση περιγράφει επίσης οτι η Τουρκία Αργεντινή Πορτογαλία Ισπανία και η Ελβετία έλαβαν μέρος στο πλιάτσικο. Ενώ η Ελβετία συμφώνησε να τακτοποιήσει απαιτήσεις για οικονομικές παρεκτροπές της ναζιστικής περιόδου τα υπόλοιπα κράτη δεν εχουν καμμιά διάθεση να επιστρέψουν το πλιάτσικο.
Η Γερμανία αρνείται πεισματικά να πληρώσει αποζημιώσεις στην Ελλάδα και η Τουρκία δεν εχει επιστρέψει ούτε πεντάρα απο τα 44 εκατομμύρια δολλάρια στην Τριμερή Επιτροπή Χρυσού. Οι Γρρμανοί επιμένουν οτι το 1953 επετεύχθει Διεθνής Διακανινισμός στο ζήτημα του δανείου με την συμφωνία του Λονδίνου οσον αφορά τα εξωτερικά χρέη της Γερμανίας.
Αλλά όμως η επικύρωση της συνθήκης της Μόσχας στις 12 Σεπτεμβρίου  1990 ( που ειναι επίσης γνωστή ως τέσσερα-συν-δύο Συνθήκη ) η οποία καθώρισε την ενοποίηση της Γερμανίας και εσήμανε επισήμως το τέλος του ψυχρού πολέμου σηματοδότησε επίσης οτι τα εξωτερικά χρέη της Γερμανίας έγιναν διεκδικούμενα.
Οι Γερμανοί επιμένουν οτι η Συνθήκη της Μόσχας δεν ήταν Επίσημη Συνθήκη Ειρήνης και οτι το 1958 ο Ελλην Πρωθυπουργός Κ.Καραμανλής επέτυχε ενα Γερμανικό δάνειο και υπεσχέθει οτι η Ελλάδα δεν θα εχει περαιτέρω απαιτήσεις παρά το γεγονός οτι υπάρχει ίχνος τέτοιας συμφωνίας.

Σημαντικότατα ενα επίσημο Γερμανικό έγγραφο τον Μάρτιο 1967 αναγνωρίζει οτι η Ελλάδα δεν εχει ποτέ εγκαταλείψει την απαίτηση αποζημιώσεων. Οι Γερμανοί τονίζουν οτι για 15 χρόνια η Ελλάδα εχει λάβει μεγάλα ποσά απο την ΕΕ μέγα μέρος των οποίων προήλθαν απο την Γερμανία.Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή όμως εχει αποφασίσει οτι τα κεφάλαια της ΕΕ δεν μπορούν να τακτοποιήσουν διμερείς οικονομικές απαιτήσεις. 
Αφετέρου η Ισπανία και Πορτογαλία εχουν πάρει παρόμια κονδύλια απο την ΕΕ χωρίς να εχουν απαιτήσεις για αποζημιώσεις .Το Γερμανικό επιχείρημα για τις αποζημιώσεις είναι οτι η Ελλάδα πρέπει να συμφωνήσει εθελοντικά όπως η Πολωνία και η Ρωσία να μην εγείρει τέτοιο ζήτημα.
Η Ελλάδα εχει υσχιρότατη νομική βάση πρέπει να αναζωπυρώσει το θέμα των αποζημιώσεων και η Γερμανία πρέπει να πληρώσει τους Ελληνες και να επιστρέψει το αναγκαστικό δάνειο με τόκο.

Το δάνειο ήταν επισήμως ανεγνωρισμένο απο την Κυβέρνηση του Χίτλερ στο άρθρο 4 της συμφωνίας του 1942 και η νομική υποχρέωση της Γερμανίας να εξοφλήσει το δάνειο ειναι αδιάσειτη.
Το δάνειο του 1942 είναι μόνον μέρος του χρέους της Γερμανίας προς την Ελλάδα που δικαίως απαιτεί αποζημίωση για τους θανάτους και υλική καταστροφή απο τους ναζιστές που ανέρχεται σε 31 δισεκατομμύρια δολλάρια. 
Η Ελλάδα δεν πρέπει να θεωρηθεί σαν δεύτερης κατηγορίας δικαιούχος αποζημιώσεων σε σύγκριση με το Ισραήλ.Πως μπορεί σήμερα αυτός ο νομικά ισχυρός και ηθικά δίκαιος σκοπός να πραγματοποιηθεί το ταχύτερο δυνατόν?

ΑΝΑΛΥΣΗ

Η προσπάθεια της Ελλάδος ήταν μέχρι τώρα κατακερματισμένη και άκαρπη. Πολλοί παράγοντες ενεργούντες ανεξάρτητα η σε συνδυασμό εχουν μειώσει την ικανότητα της Ελλάδος να επιτύχει στο σκοπό της ως εξής.
α)  Το γεγονός οτι η Ελλάδα ειναι μικρός εταίρος στην πανίσχυρη ΕΕ η οποια κυριαρχείται απο τον άξονα Γαλλίας – Γερμανίας εχει κάνει τη θέση της πολύ στενόχωρη στις αποζημιώσεις λόγω της ατμόσφαιρας αδελφότητος και συνεργασίας μέσα στην ΕΕ που συνδέεται επίσης με μειωμένη έμφαση στον εθνικισμό και την απόλυτη εθνική κυριαρχία.
Η Ελλάδα εχει λάβει σημαντκά ποσά απο την ΕΕ για βελτίωση υποδομής και άλλων ζωτικών τομέων που καθιστούν την μακροχρόνια υποστήριξη ουσιώδη.
Αυτό το γεγονός εχει αμβλύνει το ζήλο για Γερμανικές αποζημιώσεις ειδικά σήμερα που η Ελλάδα ειναι στην περιοχή του Ευρώ και απολαμβάνει ενα κατά κεφαλήν εισόδημα ( GDP -2008 ) 32.500 δολλάρια  ( Τουρκια  12.000 )

β ) Μετά τον πόλεμο της Κορέας ο ψηχρός πόλεμος ήταν σε εξαρση και η Ελλάδα ηταν μέλος του ΝΑΤΟ συνορευουσα με τρία κομμουνιστικά κράτη. Συμμετοχή στο ΝΑΤΟ ηταν ζωτική για την επιβίωσή της και η Γερμανία ηταν ακρογωνιαίος λίθος της συμαχίας.
Η Ελλάδα εχει διατηρήσει μια ευαίσθητη θεση ισσοροπίας καταπιασμένη οπως ειναι ανάμεσα και μεταξύ διμερών σχέσεων εθνικών συμφερόντων και αποζημιώσεων.Προφανώς η Ελληνική ηγεσία ειχε αποφασίσει να μην εξασκήσει υπερβολική πίεση στην Γερμανία ( που ειχε μεγάλο αριθμό Ελλήνων εργατών ) για αποζημιώσεις αλλά να εξασφαλίσει μακρόπνοες καλές σχέσεις έχοντας κατά νούν την ασφάλεια τον εξοπλισμό και τα οικονομικά συμφέροντα της χώρας.

γ ) Για 25 χρόνια η εξωτερική πολιτική της Ελλάδος εχει ασχοληθεί κυρίως με την Τουρκική επιθετικότητα στο Αιγαίο και την Κύπρο με συνεχή ένταση και απειλές πολέμου.
Οι Ελληνες αποτελούν ζωντανό παράδειγμα του περίφημου ανέκδοτου οτι.  Οταν ο Θεός επιθυμεί να τυραννισει εναν λαό του δίνει τους Τούρκους για γείτονες.  
Παρά το οτι οι Ελληνες ανήκουν στο ΝΑΤΟ και στην ΕΕ εχουν χειρισθεί την Τουρκική απειλή μόνοι τους και εχουν ξοδέψει μεγάλα ποσά του προϋπολογισμού  τους για εξοπλισμούς . Επι πλέον η υποχρεωτική διχοτόμηση της Ελληνικής εξωτερικής πολιτικής μεταξύ της ΕΕ και της Αμερικής καθιστά δύσκολο κάθε ελιγμό γύρω απο τους δύο κολοσσούς. 
Αλλά όμως η μεροληπτική υποστήριξη της Αμερικής προς την Τουρκία εχει εξοργίσει τους Ελληνες και Ελληνοαμερικανούς. Η μόνιμη ένταση με την Τουρκία εχει κάνει τους Ελληνες πολύ προσεκτικούς και πολύ ενδιαφερόμενους για την υποστήριξη της Γερμανίας.

Πολλά μέλη της ηγεσίας ( Βουλή Κυβέρνηση Διανοούμενοι ) εχουν εκπεδευθεί στη Γερμανία μερικά ηγετικά πρόσωπα μιλούν γερμανικά καλύτερα απο αγγλικά και πολύ σωστά διατηρούν στενούς δεσμούς με την Γερμανική ηγεσία. 
Ως εκ τούτου το Ελληνικό κατεστημένο εντός και εκτός της Κυβερνήσεως ειναι πολύ διστακτικό να ζητήσει αποζημιώσεις απο την Γερμανία με το απετούμενο σφρίγος. Στις αποζημιώσεις η πολιτική ηγεσία εχει αποτύχει και εχει απογοητεύσει τους Ελληνες σε απαράλλακτο τρόπο με την ηγεσία του Ισραήλ που εχει αποτύχει και απογοητεύσει τους Εβραίους στο ιδιο θέμα.

ΠΩΣ ΠΕΤΥΧΑΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ

Η ομιότητα μεταξύ Ελλήνων και Εβραίων σταματάει απότομα στο σημείο του αδέξιου και αλλοπρόσαλλου χειρισμού των αποζημιώσεων απο τις Κυβερνήσεις των. 
Αλλά ομως αντίθετα με τους αδρανείς Ελληνες οι Εβραίοι ανέπτυξαν υψηλή ταχύτητα και ίδρυσαν τον Παγκόσμιο Εβραϊκό Οργανισμό Αποκατάστασης ( οργανισμό ομπρέλα ) το Παγκόσμιο Εβραϊκό Κογκρέσο έλαβε επιστολές απο δύο Ισραηλινούς Πρωθηπουργούς σαν μανδύα νομιμότητας και οι Οργανισμοί των Εβραίων της Αμερικής επενέβησαν με δύναμη σίφουνα ,
Μέλη του Κογκρέσου προσκάλεσαν Τραπεζίτες και Διπλωμάτες για ακροαματικές διαδικασίες στην Ουάσινγκτον και πολυάριθμες ταξικές αγωγές κατατέθησαν στα Αμερικανικά Ομοσπονδιακά δικαστήρια για επισροφή περιουσίας που ειχε κατασχεθεί στην ναζιστική περίοδο.
Επι πλέον δύο διεθνή Συνέδρια οργανώθηκαν ενα στο Λονδίνο τον Δεκέμβριο  1997 και άλλο στην Ουάσινγκτον το 1998 υπο την εγίδα της Αμερικανικής Κυβέρνησης για τις περιουσίες του Ολοκαυτώματος που έγιναν πλιάτσικο με την συμμετοχή 44 κρατών και με το Ισραήλ που ειχε ασήμαντο ρόλο.
Τα τελευταία 4 χρόνια ο κ. Αιζενστατ  ( που εχει διορισθεί σε διάφορα πόστα στα Υπουργεία Εμπορίου Εξωτερικών και οικονομικών της Αμερικής ) λόγω του ζηλου για αποζημιώσεις εχει επιμόνως κρατήσει μαζί του όλα τα σχετικά έγγραφα και εχει ειδικό προσωπικό που εργάζεται συνεχώς στο θέμα.

ΤΙ  ΠΡΕΠΕΙ  ΝΑ  ΚΑΝΟΥΝ  Η  ΕΛΛΗΝΕΣ 

Ειναι αναμφισβήτητο οτι η Ελλάδα εχει ισχυρότατη νομική βάση ειδικά για επιστροφή του δανεισμένου χρυσού και τουλάχιστο 31 εκατομμυρια δολλάρια για την απώλεια ζωής και καταστροφή υλικού.
Αλλά ειναι καταφανές οτι η Ελληνική Κυβέρνηση δεν δύναται να τα καταφέρει μόνη της .Εξήντα  πέντε ταραχώδη ετη εχουν περάσει απο το τέλος του ΔΠΠ και είκοσι χρόνια απο το τέλος του ψυχρού πολέμου με την Ελλάδα προσκεκολλημένη στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ .
Η δραματική μεταστροφή στο Ευρωπαϊκό σκηνικό και η δυναμική σχέση Ελλάδος – Γερμανίας καθιστούν αναζωπύρωση των αποζημιώσεων μη ελκυστική για την Ελληνική ηγεσία.
Πιστεύουμε οτι ακολουθώντας το παράδειγμα του Ισραήλ η απαίτηση για αποζημιώσεις μπορεί να προωθηθεί σθεναρά μόνον απο τους Ελληνοαμερικανούς μαζί με ακαδημαϊκούς απο την Ελλάδα και Λονδίνο και με την συγκατάθεση της Ελληνικής Κυβέρνησης.

ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ  ΤΑ  ΑΚΟΛΟΥΘΑ 

1  Τον άμεσο σχηματισμό Εθνικού Οργανισμού απο την τάξη διακεκριμένων Ελληνοαμερικανών Δικηγόρων Καθηγητών Νομικής και εν ενεργεία η ομότιμων Ομοσπονδιακών Δικαστών απο όλη την Αμερική που ειναι ειδικοί στην διεθνή νομοθεσία σε ταξικής αγωγής δικαστική διαδικασία και σε αποζημιώσεις πολέμου.
Ειδικοί δικηγόροι μπορεί να βρεθούν σε Αμερικανικές Νομικές Εταιρείες που εχουν ήδη ασχοληθεί με θέματα του Ολοκαυτώματος με την Γερμανία και Ελβετία.
Ο Οργανισμός να ονομασθεί  Ελληνοαμερικανικός  Συνασπισμός αποζημιώσεων ( GARL  Greek – American – Reparations Leaque )και να περιλάβει επίσης μέλη Δικηγορικών Συλλόγων  Νεας Υορκης Φιλαδέλφιας  Σικαγου Λος Αντζελες και Σαν Φρανκίσκου μαζί με Ακαδημαϊκούς απο την Αμερική και την Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου.

2  Το GARLπρέπει να εχει γραφεία στην Αθήνα με συμμετοχή πεπειραμένων Δικηγόρων Καθηγητών Νομικής και Δικαστών και άλλων ακαδημαϊκών για περισυλλογή όλων των απαραιτήτων στοιχείων απο Κυβερνητικά Αρχεία για προώθηση των αποζημιώσεων με μεθοδολογία παρόμια με τους Εβραίους της Αμερικής .
Το επόμενο βήμα θα ειναι ενα υψηλού επιπέδου ειδικό Συνέδριο Αποζημιώσεων στο κέντρο της Ουάσινγκτον.

3  Ακολουθώντας το περίφημο ρητό του Αμερικανικού Στρατού ..Πες μου που ειναι τα Λεφτά για να σου πώ που ειναι η δράση… το GARLπρέπει να περιλαμβάνει στο καταστατικό του οτι θα διαμοιράσει στα μέλη του γενναία αμοιβή απο της αποζημιώσεις. 
Η βεβαιότητα αμοιβής για τα μέλη του GARLθα αποτελέσει κινητήριο δύναμη για τις αποζημιώσεις προς όφελος του Ελληνικού λαού.

4  Πρέπει να καθορισθεί ( με γραπτή συμφωνία ) οτι οι αποζημιώσεις θα διατεθούν ως εξής:
α) 20.4 δισεκατομμύρια δολλάρια για τον δανεισμένο Χρυσό θα αποροφηθούν απο τον κρατκό προϋπολογισμό για πληρωμή μέρους του εθνικού χρέους .
Το ποσό των 31 δισεκατομμυρίων δολλαρίων σαν ειδικό Μεγαλοκεφάλαιο θα κατατεθεί σε τράπεζα εκτός της ΕΕ και θα ειναι υπο κηδεμονίαν ομάδος διαλεκτών Ελλήνοαμερικανών ( μεσω ενος μη κερδοσκοπικού Οργανισμού ) που θα περιλαμβάνει τους προέδρους του Αρείου πάγου και συμβουλίου Επικρατείας της Ελλάδος εν αποστρατεία ανωτάτους αξιωματικούς των ενόπλων δυνάμεων συνταξιούχους δικαστές και τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών μαζί με Ελληνοαμερικανούς όπως διακεκριμένους καθηγητάς Πανεπιστημίου Δικαστάς και Αρχιεπισκόπο Αμερικής 

Σημαντικώτατα τα 31 δισ. του Μεγαλοκεφαλαίου θα χρησιμοποιηθούν για ισχυρό Προνειταλιστικό Πρόγραμμα προς λύσην του φλέγοντος Δημογραφικού Προβλήματος της Ελλάδος για αποφηγή Δημογραφικής καταστροφής στα επόμενα 25 χρόνια .
Με δείκτη γεννητικότητας 1,3 η Ελλάδα αργοπεθαίνει με κλείσιμο σχολείων ελάττωση αριθμού στρατευσίμων και γήρανση του πληθυσμού.  Οι μετανάστες στην Ελλάδα αποτελούν πιθανώς 10-15% του πληθυσμού αλλά δεν θα λύσουν το Δημογραφικό πρόβλημα οπως εχει δείξει η σημαντική μελέτη της  ,, Rand Corporation Copy right 2004 European Commission )στην Καλιφόρνια .
Η εισροή ανειδίκευτων εργατών θα προκαλέσει προβλήματα στην οικονομία ειδικά εαν η υπογεννητικότητα εξακολουθήσει. 
Οι ταραχές στην Ισπανία με λαθρομετανάστες απο την Βόρεια Αφρική και τα περίεργα συμβάντα στην Αυστρία Ολλανδία και Γαλλία πρέπει να αφυπνήσουν τους Ελληνες .Οι απώλειες του ΔΠΠ εχουν λιγοστέψει σοβαρά την γονιδιακή δεξαμενή των Ελλήνων .
Τα 31 δισ. του Μεγακεφαλαίου να ξοδευθούν για αύξηση της γεννητικότητας και την ανανέωση των γενεών και ανήκουν αναμφισβήτητα στις σιωπηλές ηρωήδες της γενέτειρας τις Ελληνίδες Μητέρες.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ

Το πανίσχυρο νομικό ζήτημα αποζημιώσεων απο την Γερμανία θα προωθηθεί επιτυχώς με πρωτοβουλίες Ελληνοαμερικανών σε συνεργασία με ακαδημαϊκούς απο την Ελλάδα την Σχολή Οικονομικών του Λονδίνου και θετική συναίνεση της Ελληνικής Κυβερνήσεως .
Το ενχείρημα θα αποτελέσει κίνητρο συνεργασίας και εβλημα τιμής για τους Ελληνοαμερικανούς . Είμαστε η μόνη Εθνική μειονότητα στον Πλανήτη με πιθανότητα επιτυχίας για την διόρθωση της αδικίας προς την Ελλάδα.

Ο δια της βίας δανεισμένος χρυσός πρέπει να αποζημιωθεί με 20.4 δισ. δολλάρια και ο θάνατος 520.000 Ελλήνων και η υλική καταστροφή με 31 δισ. δολλάρια με ολικό ποσό 51΄4 δισ.δολλάρια.
Οι αποζημιώσεις ειναι κρίσιμες για το εθνικό χρέος και για ανανέωση της γονιδιακής δεξαμενής των απογόνων του Ελληνικού Ολοκαυτώματος.
Εμείς οι Ελληνοαμερικανοί πρέπει να κάνουμε το παν για αποζημίωση του ναζιστικού εγκλήματος κατά της χώρας των προγόνων μας η οποία έδωσε αφιλοκερδώς στον κόσμο ενα πολυτιμότατο αγαθό το Δημοκρατικό Σύστημα διακυβέρνησης σαν ασφαλές αντίδοτο εναντίον του δεσποτισμού. 

ΕΠΙΛΟΓΟΣ 

Αυτή η μελέτη δημοσιεύθηκε πρώτη φορά τον Μάρτιο του 2000 αλλά η παρούσα βελτιωμένη έκδοση ειναι εξαιρετικά επίκαιρη διότι περιγράφει βασικά τον απαιτούμενο χειρισμό για την αποτελεσματική διεκδίκηση της δίκαιης αποζημίωσης της Ελλάδος πρώτα για τον χρυσό που δανείστηκαν με απόδειξη οι Γερμανοί και μετά για τις υπόλοιπες επανορθώσεις.
Αποτελεί δε πραγματική ειρωνεία της τύχης οτι το ποσόν των 5΄.4 δισ. δολλσρίων ειναι το ποσό που σήμερα χρειάζεται η Ελλάδα για στήριξη της οικονομίας και την πάσει θυσία αύξηση της νεννητικότητας για αποφυγή δημογραφικής καταστροφής. 
Τελικά με το παράδειγμα του Ισραήλ κατά νούν το γεγονός παραμένει οτι η Ελληνοαμερικανική Ομογένεια αποτελει το κλειδί για τις Γερμανικές επανορθώσεις προς την Ελλάδα.

Μιχαλης Κ.Γκιόκας M.D.M.Sc ph. D 
Αθανασιος Τ. Παπαθανάσης  phD. ( Αποθανων )    3-10-2010

Σχόλιο:

ΕΡΧΟΝΤΑΙ  ΤΑ  ΛΕΦΤΑ !!!    ΕΡΧΟΝΤΑΙ  ΟΙ  ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ   ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙΣ !!!!!!

Να τημάσουμε τις βαλίτσες και τα μπαούλα για τον γυρισμό στην πατρίδα εμείς οι απόδημοι ?  Εχουμε και εμείς δικαίωμα στην μοιρασιά !!!

Εκεί που απέτυχε ο Παπούλιας συνεχίζει ( το δούλεμα ) ο Τσίπρας με τον Παυλόπουλο.  Δεν λέω Τσίπρας και Παυλόπουλος εχουν το στήριγμα του Ρουβίκωνα !!!

Ε  ΡΕ  Ελληνα  !!!!!!  Ξυπνάς που και που απο τον λήθαργο και ονειρεύεσαι οπως λέει και η παροιμία ( ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται )

Καιρός να σοβαρευτούμαι…… και να σταματήσουν τα Συριζέϊκα  τσαλιμάκια. 

Οχι οτι δεν μας χρωστάνε οι Γερμανοί . Μας χρωστάνε και μας πάρα χρωστάνε. Αλλά χρειάζεται σοβαρότητα και άτομα με γνώσεις.  Οπως το αρθρο των καθηγητών κ. Μιχαλη Κ. Γκιοκα  M.D.M.Sc <http://m.d.m.sc/>  PH.D  και κ. Αναστασιου Τ. Παπαθαναση.

Ο  ΕΒΡΑΪΚΟΣ   ΘΡΙΑΜΒΡΟΣ   ΚΑΙ   ΕΛΛΗΝΙΚΗ   ΑΠΟΤΙΧΙΑ    ΣΤΙΣ  ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ   ΚΑΙ   ΤΗ   ΠΡΕΠΕΙ    ΝΑ   ΓΙΝΕΙ …….

Peter   Triantafyllos  Toronto    14-10-2018

Υ Γ.  Βρειτε και διαβάστε την απάντηση στον Παπούλια .   ΑΥΤΟ   ΤΟ   ΛΑΧΕΙΟ   ΤΟ   ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ    ΜΕ   ΑΙΜΑ    !!!!!!!

Μοιραστείτε το!

1 comment to ΕΒΡΑΪΚΟΣ ΘΡΙΑΜΒΡΟΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΣΤΙΣ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

  • Απόφαση Σεισμός του Πρωτοδικείου Αθηνών: Κανείς Δανειολήπτης δεν Οφείλει Τίποτα. Ποιες οι Προϋποθέσεις…

    Παρασκευή, 19 Οκτωβρίου 2018

    Από την Ένωση τονίζουν ότι έχουν πει και αποδείξει ότι όλες οι «συστημικές τράπεζες» (Εθνική, Πειραιώς, Eurobank, Alpha bank) «έχουν υπεξαιρέσει τουλάχιστον 233 δις ευρώ Δημόσιου χρήματος, με αποτέλεσμα την καταστροφή της ιδιωτικής, αλλά και της Εθνικής οικονομίας.

    Συνεπώς, όλες οι «συστημικές τράπεζες» έχουν προκαλέσει την οικονομική αδυναμία των Ελλήνων και, βάσει του σκεπτικού της αμετάκλητης απόφασης 2343/2016 του Πρωτοδικείου Αθηνών, καμιά από αυτές δεν μπορεί να ζητά την εξόφληση δανείων από τους Πολίτες, όταν αυτές είναι υπεύθυνες για την οικονομική αδυναμία αποπληρωμής των δανείων, μια και με την παράνομη συμπεριφορά τους έχουν φτωχοποιήσει του πάντες!».

    Όποιος δικηγόρος αρνηθεί τη νομική υποστήριξη του πολίτη, βάσει της τραπεζικής απάτης και της απόφασης 2343/2016, θα πρέπει τουλάχιστον να καταγγέλλεται από τον πολίτη στον σύλλογο του και να αναζητούνται από αυτόν οι σχετικές ποινικές και οι αστικές ευθύνες, δηλαδή, σε ότι ζημιωθεί ο Πολίτης από την άρνηση του Δικηγόρου θα πρέπει να παρθεί από την προσωπική περιουσία του συγκεκριμένου Δικηγόρου ή και Δικαστή, αναλόγως ποιος προκάλεσε τη ζημία στον πολίτη!

    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ, ΝΑ ΕΚΔΟΣΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ.

    Καλλιόπη Σουφλή

    Απόφαση Σεισμός του Πρωτοδικείου Αθηνών: Κανείς Δανειολήπτης δεν Οφείλει Τίποτα.

    Ποιες οι Προϋποθέσεις…
    Με πληροφορίες από το pronews.gr

    Σύμφωνα με την τελεσίδικη απόφαση «σταθμός», 2343/2016 του Πρωτοδικείου Αθηνών, που αποτελεί πλέον νομολογία του ελληνικού κράτους και που δίνει ράπισμα στις αυθαιρεσίες των τραπεζών, κανείς δανειολήπτης δεν χρωστάει τίποτα σε αυτές.

    Πιο συγκεκριμένα και με βάση των άρθρων 178 και 179 ΑΚ. όταν η τράπεζα είναι η υπεύθυνη της οικονομικής αδυναμίας του δανειολήπτη, η «δανειακή σύμβαση» θεωρείται αδικοπραξία και διαγράφεται οριστικά.

    Αν τώρα η τράπεζα συνεχίσει να απαιτεί την αποπληρωμή του «υποτιθέμενου» δάνειου, τότε διαπράττει και απάτη, σύμφωνα με το άρθρο 386 ΠΚ. Παράλληλα, θεωρείται ως απόπειρα νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές πράξεις.

    Όπως αναφέρει η Ένωση Συνταξιούχων Ταμείου Ασφάλισης Μηχανικών και Εργοληπτών Δημοσίων Έργων (ΕΣΤΑΜΕΔΕ), οι τράπεζες δεν τόλμησαν να ασκήσουν έφεση, ούτε και αναίρεση και αν το έκαναν ο δικηγόρος τους θα πήγαινε φυλακή, παραβιάζοντας το καθήκον της Αλήθειας, του άρθρου 116 ΚΠολΔ!

    «Σε μια τέτοια περίπτωση, όπως και στην δικιά μας που οδήγησε στην απόφαση με αριθμό 2343/2016, ο δανειολήπτης έχει το δικαίωμα της αποζημίωσης βάσει του άρθρου 914 ΑΚ και βάσει του άρθρου 932 ΑΚ απαιτεί και την ζημία που υπέστη!», τονίζει η Ένωση.

    Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι Πολίτες δικαιούνται με αγωγές να διαγράψουν οριστικά τα δάνειά τους από τις τράπεζες αυτές και να απαιτήσουν και μια σοβαρότατη αποζημίωση έκαστος, γιατί οι τράπεζες έχουν ευθύνη για την φτωχοποίηση του ελληνικού λαού!

    Αναλυτικά, σύμφωνα με την απόφαση 2343/2016, το δάνειο διαγράφηκε οριστικά με την αποδοχή της ανακοπής και το δικαστήριο επιπροσθέτως έκρινε ότι η τράπεζα οφείλει στον δανειολήπτη τουλάχιστον το ποσό των 140.000 ευρώ!

    Από την Ένωση τονίζουν ότι έχουν πει και αποδείξει ότι όλες οι «συστημικές τράπεζες» (Εθνική, Πειραιώς, Eurobank, Alpha bank) «έχουν υπεξαιρέσει τουλάχιστον 233 δις ευρώ Δημόσιου χρήματος, με αποτέλεσμα την καταστροφή της ιδιωτικής, αλλά και της Εθνικής οικονομίας.

    Συνεπώς, όλες οι «συστημικές τράπεζες» έχουν προκαλέσει την οικονομική αδυναμία των Ελλήνων και, βάσει του σκεπτικού της αμετάκλητης απόφασης 2343/2016 του Πρωτοδικείου Αθηνών, καμιά από αυτές δεν μπορεί να ζητά την εξόφληση δανείων από τους Πολίτες, όταν αυτές είναι υπεύθυνες για την οικονομική αδυναμία αποπληρωμής των δανείων, μια και με την παράνομη συμπεριφορά τους έχουν φτωχοποιήσει του πάντες!».

    Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης, κανείς δανειολήπτης δεν οφείλει τίποτα και σε καμιά τράπεζα, όταν αποδεικνύεται ότι η τράπεζα είναι η υπεύθυνη της οικονομικής αδυναμίας του δανειολήπτη, μάλιστα σε αυτή την περίπτωση, η «δανειακή σύμβαση» παραβιάζει τα χρηστά ήθη, βάσει του άρθρου 178 και 179 ΑΚ και οριστικά διαγράφεται!

    Από εκείνη την στιγμή η «δανειακή σύμβαση» θεωρείται πλέον αδικοπραξία και διαγράφεται οριστικά, ενώ η τράπεζα, απαιτώντας την αποπληρωμή του υποτιθέμενου δάνειου, διαπράττει και απάτη, βάσει του άρθρου 386 ΠΚ, ενώ ταυτόχρονα αποπειράται να νομιμοποιήσει έσοδα από εγκληματικές πράξεις.

    Τώρα, οι πολίτες, μπορούν από σήμερα κιόλας, να ζητούν νομική υποστήριξη από τους δικηγόρους τους, βάσει πλέον της αμετάκλητης απόφασης 2343/2016.

    Όποιος δικηγόρος αρνηθεί τη νομική υποστήριξη του πολίτη, βάσει της τραπεζικής απάτης και της απόφασης 2343/2016, θα πρέπει τουλάχιστον να καταγγέλλεται από τον πολίτη στον σύλλογο του και να αναζητούνται από αυτόν οι σχετικές ποινικές και οι αστικές ευθύνες, δηλαδή, σε ότι ζημιωθεί ο Πολίτης από την άρνηση του Δικηγόρου θα πρέπει να παρθεί από την προσωπική περιουσία του συγκεκριμένου Δικηγόρου ή και Δικαστή, αναλόγως ποιος προκάλεσε τη ζημία στον πολίτη!

    Πηγή

    https://attikanea.blogspot.com/2018/10/blog-post_351.html

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>