«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η δημοκρατία στην ιδεολογία της τσέπης και της καρέκλας της εξουσίας!

 ΤΗΣ ΜΑΙΜΟΥΣ αΑνεξαρτητοποιείται και ο βουλευτής Αριστείδης Φωκάς

Οι ιδεολογικές μαϊμούδες τρέχουν στον δρόμο με τις μπανάνες, τρώνε ότι να είναι, μπλε μπανάνες, κόκκινες, πράσινες!

Οι εκλεγμένοι του Φραπεδάκια οι τρεις βουλευτές που έχουν φύγει βρέθηκαν ένας στο ΠΑΣΟΚ, ένας στον ΣΥΡΙΖΑ Κι ένας στην ΝΔ !

Τα πολιτικά κατακάθια, τα δεκανίκια του βρόμικου και προδοτικού εγκαθέτου πολιτικού συστήματος, δεν παραιτούνται γιατί θίχτηκε ο ιδεολογικός τους προσανατολισμός, ας ψηφίστηκαν σε έναν συγκεκριμένο πολιτικό χώρο, κατακάθια σέρνονται προς την καρέκλα της βρόμικης και προδοτικής εγκάθετης εξουσίας!

Μερικά αποβράσματα μειοψηφίας, που δεν τους έδινε κανείς ούτε την διαχείριση του σπιτιού τους, γίνονται ρυθμιστές της εξουσίας!

Πολλά τα λεφτά της προδοσίας!!!

Τα βόθρο λήμματα της μπασταρδεμένης δημοκρατίας, 200 χρόνια γίνονται εθνικοί μειοδότες για την εξυπηρέτηση των ξένων και ντόπιων συμφερόντων, παγιδεύοντας και νοθεύοντας την λαϊκή εντολή!

Την ώρα που το προδοτικό εγκάθετο σύστημα καταρρέει, υπάρχουν εφιάλτες να το στηρίξουν, αδιαφορώντας τον ρόλο τους.

Και αυτό το έχουν βαφτίσει δημοκρατικές επιλογές!

Υπό διάλυση η Ενωση Κεντρώων -Ανεξαρτητοποιείται και ο βουλευτής Αριστείδης Φωκάς

Ο Βασίλης Λεβέντης κινδυνεύει να χάσει το κόμμα του

 25|09|2018

Υπό τη σκιά της διάλυσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας είναι η Ενωση Κεντρώων του Βασίλη Λεβέντη, καθώς ο βουλευτής της Β’ Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, Αριστείδης Φωκάς ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του.

Αύριο αναμένεται να καταθέσει την επιστολή ανερξαρτητοποίησής του στον πρόεδρο της ελληνικής βουλής.

Μιλώντας στην Βεργίνα Τηλεόραση, ο κ. Φωκάς δήλωσε ότι δεν μπορεί πλέον να παραμείνει στην Κ.Ο. της Ένωσης Κεντρώων, λόγω ασυνεννοησίας με την ηγεσία του κόμματός.

Παράλληλα, δήλωσε ότι θα συνεχίσει να μάχεται για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και για τους Θεσσαλονικείς από τα βουλευτικά έδρανα.

Πλέον με την αποχώρηση του κ. Φωκά το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη μένει με 5 βουλευτές που είναι και το όριο για να βρίσκεται στη Βουλή. Ωστόσο με την αποχώρηση του Γιάννη Σαρίδη από την Ένωση Κεντρώων να θεωρείται απλώς θέμα χρόνου, το σενάριο της διάλυσης του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη είναι κοντά στο να γίνει πραγματικότητα.

Υπενθυμίζεται πως με 4 βουλευτές δεν μπορεί να θεωρείται κόμμα στη βουλή.

Αν τελικά μείνουν μόλις τέσσερις βουλευτές και το κόμμα διαλυθεί, θα είναι πρώτη φορά από τη μεταπολίτευση που ένα κόμμα διαλύεται από τις αποχωρήσεις βουλευτών του. 

Λεβέντης: Δεν κινδυνεύει η Ένωση Κεντρώων

Σε ανακοίνωση της Ένωσης Κεντρώων, πάντως, η οποία αναφέρεται μόνο στα τεκταινόμενα στην διάρκεια της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, ο Βασίλης Λεβέντης εμφανίζεται καθησυχαστικός.

«Στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ένωσης Κεντρώων παρουσιάστηκαν διαφορές απόψεων.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων έδωσε σε όλες τις πλευρές περιθώριο προσέγγισης και λογικής.

 Άσχετα από την στάση που θα τηρήσει έκαστος, η Ένωση Κεντρώων δεν κινδυνεύει, ο λαός να είναι ήσυχος, σύντομα την λύση θα την δώσουν οι εκλογές και θα πρόκειται για μια μεγάλη νέα νίκη της Ένωσης Κεντρώων».

Λεβέντης: Υπάρχει σχέδιο εξόντωσης της Ένωσης Κεντρώων

Μιλώντας πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή, ο Βασίλης Λεβέντης έκανε λόγο για «αποστασία»:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ προσπαθούν να εξοντώσουν την Ένωση Κεντρώων και παρουσιάζουν δημοσκοπήσεις, όπου ενώ με αναγωγή δίνουν στο κόμμα 3,5%-4%, αφήνουν μόνο την εκτίμηση ψήφου που μας δίνει κάτω από το όριο του 3% και μάλιστα με υψηλό ποστό της αδιευκρίνιστης ψήφου», είπε ο κ. Λεβέντης στον ΑΝΤ1.

Όπως σημείωσε ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, «μέσα στο σχέδιο αυτό θεωρούν ότι καλό για το γκρέμισμα ενός κόμματος που έχει συνέπεια και εντιμότητα, όπως η Ένωση Κεντρώων, είναι να φυλλορροούν οι βουλευτές, γι΄ αυτό «παίρνουν» και βουλευτές και στήνουν σκηνικό του ‘65 με την αποστασία.

Οι τρεις βουλευτές μου που έχουν φύγει βρέθηκαν ένας στο ΠΑΣΟΚ, ένας στον ΣΥΡΙΖΑ Κι ένας στην ΝΔ κι όλοι έλεγαν ότι ήταν ανοργάνωτο το κόμμα.

Όμως φαίνεται ότι είχαν έρθει στο κόμμα τυχοδιωκτικά και καιροσκοπικά, για να πάνε αλλού», σημείωσε.

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

2 comments to Η δημοκρατία στην ιδεολογία της τσέπης και της καρέκλας της εξουσίας!

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    A) Ο κατάλογος των βιασμένων και σφαγμένων Ευρωπαίων από ξένους μετανάστες είναι τόσο μεγάλος,
    .
    .
    .
    που όλη η ευρωπαϊκή άρχουσα τάξη θα έπρεπε να έχει περάσει από μία δίκη τύπου Νυρεμβέργης,
    .
    .
    .
    της οποίας την απόφαση μπορώ να την υποθέσω:
    .
    .
    .
    Ένοχοι εσχάτης προδοσίας.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018
    .
    .
    .
    .
    .
    Η ΕΘΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Άρθρο του Maurizio Blondet
    Μετάφραση: Ιωάννης Αυξεντίου
    .
    .
    https://2.bp.blogspot.com/-hSGWOvwbWXU/W0BjDAb6-1I/AAAAAAAAGUk/x8fMq-MqcjoA1lMSAwmCngwipMdZV6ERwCLcBGAs/s320/rr.jpg
    .
    .

    Ένα από τα μεγάλα επιτεύγματα της ευρωπαϊκής κουλτούρας υπήρξε η Εθνολογία, που μετά τελειοποιήθηκε στην Ανθρωπολογία και στην Πολιτισμική Ανθρωπολογία, δηλαδή την προσεκτική μελέτη των ηθών και των συμπεριφορών των διαφόρων λαών και εθνοτήτων, των θρησκειών τους, των τάξεων τους και της νοοτροπίας τους, της μαγείας κλπ.
    .
    .
    Υπήρξε ένα ωραίο άνθος, πρέπει να το παραδεχτούμε, της αποικιοκρατίας και του ιμπεριαλισμού.
    .
    .
    Οι Άγγλοι, μαθαίνοντας, εις βάρος τους, τι κοστίζει η παραβίαση ορισμένων διατροφικών ταμπού των Sepoys, κατάλαβαν ότι δεν πρέπει να ζητούν στους Ινδουιστές υπηρέτες να γυαλίζουν τα δερμάτινα παπούτσια τους, αλλά να δίνουν αυτή την εργασία στους μουσουλμάνους υπηρέτες.
    .
    .
    Έμαθαν ότι εκείνο που μπορούσαν να ζητήσουν από τους Σιχ, δεν μπορούσαν να το απαιτήσουν από τους μουσουλμάνους.
    .
    .
    Εκατοντάδες εξερευνητές, διαχειριστές σε αποστολές, υπάλληλοι, Αγγλικανοί ιεραπόστολοι και οι ανύπαντρες κόρες τους, στην Αφρική, συνέτασσαν αναφορές πάνω στα έθιμα των διαφόρων φυλών, τις εχθρότητες που προκαλούσαν τις συγκρούσεις μεταξύ τους και τις έστελναν στη Royal Society, που τις συγκέντρωνε, τις συστηματοποιούσε και τις καταλογοποιούσε.
    .
    .
    Από μία αποικιακή αναγκαιότητα εμφανίστηκαν πονήματα όπως ο Χρυσός Κλώνος του James Frazer ή τα διαφωτιστικά έργα του Mircea Eliade. Χωρίς φυσικά να ξεχνάμε τον δικό μας μεγάλο Giuseppe Tucci.
    .
    .

    Τώρα, όλος αυτός ο θησαυρός της κουλτούρας δεν χρειάζεται σε τίποτα.
    .
    .
    Η σημερινή ευρωπαϊκή άρχουσα τάξη προφανώς δεν έχει την ελάχιστη γνώση αυτών των επιστημών.
    .
    .
    Το αποδεικνύει το γεγονός ότι θεωρεί δυνατόν να αναζωογονήσει την κουρασμένη δημογραφία των λαών της, πλημυρίζοντας τους με Αφρικανούς από χίλιες διαφορετικές φυλές, να αναμίξει Τούρκους με Αφγανούς, να θεωρήσει όλους τους Μαγρεμπίνους όμοιους με τους Γεμενίτες, και ότι οι Ζουλού με τους Κόσα μπορούν να κατοικήσουν ο ένας δίπλα από τον άλλο.
    .
    .
    Προφανώς, η Μέρκελ έχει την ίδια άποψη με την Iταλίδα νεαρή που κάνει σχέση (και έμεινε έγκυος) με έναν Nιγηριανό και τελικά παντρεύεται έναν Μαροκινό: δηλαδή ότι όλοι συμμετέχουν στην παρακμιακή μας κουλτούρα, ελευθεριάζουσα και υποκειμενιστική, ψευδό-πανεπιστημιακή.
    .
    .
    Ωσάν όλοι εκεί κάτω, στα χωριά τους και στις ψάθινες καλύβες τους, να μοιραζόντουσαν την ίδια τηλεόραση και την ίδια “δημοκρατία”, τις τυποποιημένες ιδεολογίες μας και τις “αγαπολογίες μας” (τα τελευταία απόβλητα ενός “γενικού” απονεκρωμένου νέο-χριστιανισμού) .
    .
    .
    Εν ολίγοις, πίστεψαν πραγματικά ότι ο άνθρωπος είναι ένα είδος που μπορεί να διαλυθεί μεταξύ των άλλων ανθρώπων, ότι ο δεκαοκτάχρονος Αφγανός θα είναι ευτυχισμένος να βρει μία θέση στην Volkswagen και να ζει στην υποβαθμισμένη συνοικία μαζί τους αφρικανούς ανιμιστές, τους Γουατεμαλέζους και τους Μοζαμβίκους, χωρίς κανένα πρόβλημα.
    .
    .
    Και ακόμη, αυτοί οι αδαείς, τυφλοί και ηλίθιοι (πραγματικά χωρίς καμία γνώση της ευρωπαϊκής κουλτούρας), αποκαλούν “ρατσιστές”, “ξενοφοβικούς”, “απάνθρωπους” και “εγωιστές” όποιους γνωρίζοντας ότι κάθε εθνότητα έχει πολιτισμό που δεν διαλύεται μέσα στον δικό μας,
    .
    .
    κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για το σχέδιο-ανακατέματος επεξεργασμένο από τους ιδεολόγους του προγράμματος Erasmus.
    .
    .
    https://3.bp.blogspot.com/-7McjP23A4bY/W0BjJ7POWBI/AAAAAAAAGUo/VLhksc9QZ-knZeoexTOAOih5xzpDGEMAwCLcBGAs/s320/445.jpg

    .
    .
    Το πολυπολιτισμικό Παρίσι

    .
    .
    Για χρόνια, κατάφεραν να λογοκρίνουν και να φιμώσουν ώστε να μην γίνει γνωστό το γεγονός ότι στη Σουηδία όπως και στο Παρίσι, η αστυνομία δεν εισέρχεται πια στις συνοικίες των ξένων.
    .
    .
    Ότι οι συγκρούσεις μεταξύ ομάδων διαφορετικών εθνοτήτων συμβαίνουν κάθε ημέρα.
    .
    .
    Ότι ο δεκαοκτάχρονος Πακιστανός που έφθασε στην Γερμανία ως “μη συνοδευόμενος ανήλικος” βίασε και σκότωσε την 13 χρονη Γερμανίδα.
    .
    .
    Φυσικά όλοι οι δημοσιογράφοι, που ως “προοδευτικοί” δεν γνωρίζουν και απεχθάνονται την κουλτούρα και τις μελέτες του M. Eliade και του G.Tucci (ο προοδευτισμός δεν μεταδίδει την πρόοδο) συνεχίζουν να καταφέρονται ενάντια στον “ξενοφοβικό Salvini” και τη “ρατσιστική ιταλική κυβέρνηση” που τόλμησε να αντιταχθεί στους λαθρομετακινητές των “Μη Κυβερνητικών Οργανώσεων” και στους “δημοκράτες” σαν τον Macron.
    .
    .
    Όπως έγραφε η ανθρωπολόγος Ida Magli:«Η Ευρώπη έγινε θηλυκό, η ανικανότητα της να υπερασπίσει τον εαυτό της οφείλεται στην ολική απώλεια εκείνης της πυγμής, που στο παρελθόν την καθιστούσε μία γεωγραφική-πολιτική-πολιτισμική οντότητα ”διεισδυτική” στον υπόλοιπο κόσμο, και όχι ”διεισδυμένη” από αυτόν.
    .
    .
    Όλα τα κοινωνικά και πολιτισμικά χαρακτηριστικά των ‘Λευκών’ ως κατακτητών αλλά και ως φορέων πολιτισμού, εξαφανίστηκαν.»
    .
    .
    Ο Σχετικισμός (Σ.τ.Μ όλες οι θρησκείες είναι ισότιμες) της Εκκλησίας (Σ.τ.Μ. εννοεί του Οικουμενισμού) είναι ένα άλλο από τα στοιχεία της παρακμής.
    .
    .
    Οι κυβερνήτες, οι δημοσιογράφοι και ο ευρωπαϊκός κλήρος, σπρώχνουν κάθε ημέρα την ήπειρο τους στο να χάσει τα χαρακτηριστικά της, για να την ενοποιήσουν και να την ομολογοποιήσουν με τον υπόλοιπο κόσμο.
    .
    .
    .
    Σημειώσεις:
    .
    .
    A) Ο κατάλογος των βιασμένων και σφαγμένων Ευρωπαίων από ξένους μετανάστες είναι τόσο μεγάλος, που όλη η ευρωπαϊκή άρχουσα τάξη θα έπρεπε να έχει περάσει από μία δίκη τύπου Νυρεμβέργης, της οποίας την απόφαση μπορώ να την υποθέσω: Ένοχοι εσχάτης προδοσίας.
    .
    .
    Β) Το πιο διαφωτιστικό παράδειγμα για το πως λειτουργεί η πολιτική ορθότητα είναι το ακόλουθο: για αιώνες ολόκληρους η ανθρωπότητα έβγαζε τα συμπεράσματά της όσον αφορά τη συμπεριφορά των τσιγγάνων, βασιζόμενη στην καθημερινή εμπειρία. Δεν τα έβγαλε διαβάζοντας βιβλία ή ακούγοντας διαλέξεις, αλλά μέσα από τα βιώματά της. Λοιπόν, όλη αυτή η εμπειρία αιώνων σβήστηκε διαμιάς όταν οι Τσιγγάνοι (ή πιο λαϊκά γύφτοι) έπαψαν να είναι τέτοιοι και έγιναν…Ρομά.
    .
    .
    Με άλλα λόγια, η πολιτική ορθότητα λειτουργεί σαν το βάφτισμα που αναφέρεται στην έκφραση: ‘βαφτίζω το κρέας ψάρι’. Με αυτό τον τρόπο μπορούμε να ‘φάμε’ και αυτά που πάντα ήταν απαγορευμένα. Τα ‘βαφτίσια’ της εποχής στα οποία είστε όλοι προσκεκλημένοι:
    .
    .
    Λαθρομετανάστες → Παράτυποι μετανάστες
    .
    Ομοφυλόφιλοι → Άτομα με διαφορετικό σεξουαλικό προσανατολισμό
    .
    Ναρκομανείς → Εξαρτημένα άτομα
    .
    Παιδεραστές → Άτομα με αναπηρία
    .
    .
    Λοιπόν, τι να ευχηθώ; Ασφαλώς, Καλά βαφτίσια…
    .
    .
    http://theodotus.blogspot.com/2018/07/blog-post.html
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    .

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    – Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η – . – Π Ρ Ο Σ Ο Χ Η –
    .
    .
    .
    .
    ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ …………………
    .
    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ – ΑΎΤΟΠΑIΔΕΊΑ .
    .
    .
    ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΝ ΦΟΡΜΟΥΛΑ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ ΣΕ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΤΥΠΟΥ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ……
    .
    ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΑΝΟΙΧΤΑ ΜΕΤΩΠΑ …………..
    .
    ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    .
    ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ……………
    .
    ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΙΚΗ ΜΑΥΡΗ ΑΓΝΟΙΑ ……….
    .
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΟΛΙΚΗ ΑΓΝΟΙΑ !
    .
    Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ ! ! !
    .
    ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟ …………………
    .
    ΜΑΘΕ !
    .
    ΡΩΤΑ !
    .
    ΕΡΕΥΝΗΣΕ !
    .
    ΔΙΑΒΑΣΕ !
    .
    ΨΑΞΕ !
    .
    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ !
    .
    ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΛΑΧΤΑΡΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΛΕΥΤΕΡΙΆ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !
    .
    ΕΓΡΑΨΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΚΕΙΜΕΝΑ :
    ΠΟΥ ΕΝ ΣΥΝΤΟΜΙΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΟΥΝ
    ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΜΕ ΠΩΣ ΘΑ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ
    ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ !
    .
    ΞΑΝΑ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ………….
    .
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΣΕ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΑ …
    .
    ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤΑ
    ΤΩΝ ΕΠΙΤΉΔΕΙΩΝ ΠΡ0ΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΛΟΓΟΠΛΑΣΙΑΣ
    ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ …………….
    .
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ :
    .
    Είμαι δημοσιογράφος για περίπου 25 χρόνια και εκπαιδεύτηκα να λέω ψέμματα να προδίδω και να μην λέω την αλήθεια στο κοινό.
    .
    Tuesday, September 18, 2018
    .

    https://3.bp.blogspot.com/-M8gOBuMqL1k/W6E0DLTJ7UI/AAAAAAAAgzA/cbK4X0tz3nkriHg3CcVrweC82KiTA-HUQCLcBGAs/s400/Mainstream%2BMedia%2Bis%2BCompletely%2BFake.jpg

    .
    Δημοσιογράφος παγκόσμιας κλάσης παραδέχεται ότι τα κυρίαρχα μέσα μαζικής ενημέρωσης είναι εντελώς πλαστά .
    .
    Είμαι δημοσιογράφος για περίπου 25 χρόνια και εκπαιδεύτηκα να λέω ψέμματα να προδίδω και να μην λέω την αλήθεια στο κοινό.
    dr udo ulfkotte
    .
    Αλλά βλέποντας τώρα τους τελευταίους μήνες πώς τα γερμανικά και αμερικανικά μέσα μαζικής ενημέρωσης προσπαθούν να φέρουν τον πόλεμο στους πολίτες της Ευρώπης και να φέρουν τον πόλεμο στη Ρωσία, αυτό είναι ένα σημείο μη επιστροφής και θα σηκωθώ και θα πω ότι δεν είναι σωστό αυτό που έκανα στο παρελθόν.
    .
    Να χειραγωγώ τους άνθρωποι να κάνουν προπαγάνδα ενάντια στη Ρωσία και δεν είναι σωστό αυτό που κάνουν οι συνάδελφοί μου και έχουν κάνει στο παρελθόν επειδή δωροδοκούνται να προδώσουν τους πολίτες όχι μόνο στη Γερμανία αλλά σε όλη την Ευρώπη.
    .
    .
    http://ermionh.blogspot.com/2018/09/25.html
    .
    .
    Σάββατο, 7 Ιουλίου 2018
    Η ΕΘΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΜΟΡΦΩΤΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ
    .
    .
    A) Ο κατάλογος των βιασμένων και σφαγμένων Ευρωπαίων από ξένους μετανάστες είναι τόσο μεγάλος,
    .
    .
    που όλη η ευρωπαϊκή άρχουσα τάξη θα έπρεπε να έχει περάσει από μία δίκη τύπου Νυρεμβέργης,
    .
    .
    της οποίας την απόφαση μπορώ να την υποθέσω:
    .
    .
    Ένοχοι εσχάτης προδοσίας.
    .
    .
    http://theodotus.blogspot.com/2018/07/blog-post.html
    .
    Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018
    .
    ΤΟ ΣΦΥΡΟΚΟΠΗΜΑ ΤΩΝ ΕΝΝΟΙΩΝ
    .

    http://theodotus.blogspot.com/2018/09/blog-post_12.html
    .
    .
    Έρευνα: Δεν υπάρχουν ένοχα μυστικά, τα πάντα είναι μπίζνες!


    *Πρώτη δημοσίευση 09 Οκτ. 2013.

    Διαβάστε επίσης:


    Ο Rockefeller μιλά για τον έλεγχο του παγκόσμιου πληθυσμού (vid)

    Έρευνα Σοκ: Η επιρροή του δικτύου Ρότσιλντ-Σόρος στα Βαλκάνια και την Ελλάδα

    Οι διασυνδέσεις των ισχυρών της διεθνούς χρηματοπιστωτικής ελίτ με δεκάδες επιχειρήσεις, ΜΚΟ και «δεξαμενές σκέψης»

    ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ – ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ – ΙΕΡΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΜΟΝΟ …

    Παγκοσμιοποίηση και Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η αλήθεια μέσα από ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσεις …

    Το διαβάσαμε από το: Έρευνα: Δεν υπάρχουν ένοχα μυστικά, τα πάντα είναι μπίζνες! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/04/blog-post_418.html#ixzz5SJRU7qkC



    Παγκοσμιοποίηση και Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η αλήθεια μέσα από ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσεις …

    Το διαβάσαμε από το: Παγκοσμιοποίηση και Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η αλήθεια μέσα από ένα άρθρο που πρέπει να διαβάσεις … http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2015/08/blog-post_555.html#ixzz5SJS68rb6



    Ιδιωτικές τράπεζες | Η ιστορία τους και πού αποσκοπούν
    ]
    https://www.youtube.com/watch?v=7I4LKHgJYQs

    Οι τράπεζες αποσύρουν τα πραγματικά χρήματα
    ]
    https://www.youtube.com/watch?v=yqlVypbR3CU

    Πώς οι τράπεζες παίρνουν τη περιουσία μας
    ]
    https://www.youtube.com/watch?v=tHj8KHIycn0

    Ο Εφιάλτης των Δανεικών (ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΚΟΛΠΟ) | 1/3
    ]
    https://www.youtube.com/watch?v=zFitYOtEEqg

    Ο Εφιάλτης των Δανεικών (ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ = ΠΕΙΝΑ) | 3/3
    ]
    https://www.youtube.com/watch?v=F0A0meRM57I

    Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών | Bank for International Settlements
    ]
    https://www.youtube.com/watch?v=kmdlamP1_YY

    ΧΡΕΟΣ, ΚΡΙΣΗ, ΔΝΤ ΚΑΙ ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

    ]
    https://www.youtube.com/watch?v=Oiz9GId79I0


    Οι διασυνδέσεις των ισχυρών της διεθνούς χρηματοπιστωτικής ελίτ με δεκάδες επιχειρήσεις, ΜΚΟ και «δεξαμενές σκέψης»

    Το διαβάσαμε από το: Οι διασυνδέσεις των ισχυρών της διεθνούς χρηματοπιστωτικής ελίτ με δεκάδες επιχειρήσεις, ΜΚΟ και «δεξαμενές σκέψης» http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/04/blog-post_503.html#ixzz5SJRmSo8y



    .
    .
    Ο Dr.Udo Ulfkotte: Δημοσιογράφος της παγκόσμιας κλάσης, παραδέχεται ότι τα κύρια μέσα ενημέρωσης είναι εντελώς πλαστά
    .
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…………….
    .
    Ο κατάλογος των ψεμάτων συνεχίζεται και συνεχίζεται.
    .
    Ήρθε η ώρα να απενεργοποιήσετε την τηλεόρασή σας
    .
    και να κάνετε τη δική σας έρευνα
    .
    εάν είστε περίεργοι για το τι συμβαίνει στον πλανήτη μας.
    .
    .
    Είναι ώρα να ξυπνήσεις.
    .

    https://www.globalresearch.ca/world-class-journalist-spills-the-beans-admits-mainstream-media-is-completely-fake/5516749
    .

    .
    Μια Πατρίδα Μας Απέμεινε Μωρέ… όλα τα άλλα τα έχουν πάρει…

    .
    http://directnews.gr/images/stories/ellada/fotos/feb2012/elladadakry_13-2-2012.jpg
    .
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/04/blog-post_532.html#ixzz5S7o2Sqe8

    .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    ΑΠΟΔΟΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ – Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η “ΑΣΙΑΤΟΑΦΡΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ” ΤΟΥ
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=G-uZyAH4u80
    .
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 16 Σεπ 2018
    .
    .
    .
    Ο γραικύλος κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβει ότι “γενετικά”
    .
    .
    δεν αποκαθηλώνεται από το να είναι Έλληνας λόγω μισελληνισμού….
    .
    .
    όπως κι ο Νιγηριανός δεν ελληνοποιείται “γενετικά” λόγω Φιλελληνισμού.
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>