«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Αυτές είναι καυτές αλήθειες, εκατό τις εκατό αλήθειες, τι θα κάνουμε για αυτό;;;

ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΕΟΣ

Αυτό το έγγραφο της δανειακής σύμβασης,  το υπέγραψε η κυβέρνηση σαμαρά και όμως τα στημένα γκάλοπ, λένε ότι η ΝΔ θα είναι η επόμενη κυβέρνηση!!!!!!!!!!!

Τότε ποιος είναι ο ρόλος των πολιτών και οι εισαγγελείς τι κάνουν, πότε το κάνουν και κάτω από ποιων τις εντολές;;;;

Έχει και συνέχεια στον σύνδεσμο https://justiceforgreece.wordpress.com/complaints/

http://www.un.org/esa/population/publications/migration/migration.htm εδώ είναι το επίσημο έγγραφο-μελέτη του ΟΗΕ που λέει ότι η Δύση πρέπει να πάρει περί τα 260.000.000 μετανάστες στο διάστημα 2000-2050 ώστε να αντιμετωπίσει τη δημογραφική κατάρρευση.

Στο έγγραφο που επισυνάπτει σε pdf λέει ότι 3 συγκεκριμένα χώρες, οι ΗΠΑ, η Γερμανία και η Ιταλία, θα πρέπει κάθε χρόνο να παίρνουν, αντίστοιχα, 422.000 μετανάστες το χρόνο οι ΗΠΑ, 390.000 μετανάστες το χρόνο η Ιταλία και 490.000 η Γερμανία.

Οπότε είναι σχέδιο κανονικό και όχι θεωρία συνωμοσίας.

Συνωμοσία κανονική είναι εφόσον υπερεθνικές δομές όπως ο ΟΗΕ και η ΕΕ προχωρούν σε τέτοια εγχειρήματα χωρίς να μπουν σε ουσιαστικό διάλογο με τους ενδιαφερόμενους πολίτες.

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

6 comments to Αυτές είναι καυτές αλήθειες, εκατό τις εκατό αλήθειες, τι θα κάνουμε για αυτό;;;

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    Δε με θλίβει που πεθαίνω, μα που όσο ζω μαθαίνω
    .
    .
    .
    .
    Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2018
    .
    https://4.bp.blogspot.com/-pJsKKv9xTR0/W6oQX1h85dI/AAAAAAACavc/JfpJIW32RSU-wQsfiyLsLIpJ-fFkGC6EACLcBGAs/s400/2018-09-25_133925.png

    Περιέργως κάθε φορά που ξεκινώ να σημειώνω ή να γράφω κάτι είναι μετά από εκνευρισμό, θυμό, λύπη και σε προχωρημένη ώρα. Μια ώρα την οποία κάνω ταμείο με τον εαυτό μου και προσπαθώ να καταλάβω τι λάθος κάνω και συνεχώς βρίσκομαι με την πλάτη στον τοίχο. Δεν ξέρω αλλά κάποιες φορές τόσο το παράλογο, η παράκρουση, η πίεση και η μαυρίλα της ατμόσφαιρας με κάνουν να σκέπτομαι αν τελικά αξίζει να ζούμε όλα αυτά, την στιγμή που δεν πήραμε καν μέρος σε αυτό το στημένο φαγοπότι. Ένα φαγοπότι το οποίο απλά διαιωνίζεται στο πέρασμα των χρόνων και το μόνο που αλλάζει είναι η εποχή και οι άνθρωποι. Τα μέσα διαφθοράς, άσκησης σχετικής πίεσης και επιβολής προσαρμόζονται κατά το δοκούν.

    Αποτελούμε εκείνο το κομμάτι της κοινωνίας όπου είτε ξεκίνησε να δημιουργεί την ζωή του, είτε την δημιουργούσε την δεδομένη στιγμή. Κάποιοι τυχεροί έφυγαν για το εξωτερικό αναζητώντας κάτι καλύτερο, κάποιοι άλλοι δε άτυχοι έμειναν εδώ να περιμένουν την σειρά τους για τους φούρνους. Κάποιοι από την άλλη θεωρούν ότι τα καλύτερα μυαλά φεύγουν στο εξωτερικό, άρα εμείς που μείναμε εδώ είμαστε οι σύγχρονοι μαλάκες της ιστορίας. Μέσα σε αυτή οι πρόγονοι μας έγιναν το εργατικό δυναμικό μιας κοινωνίας που μάζευε τα συντρίμμια της μετά από τον Παγκόσμιο Πόλεμο και σήμερα είμαστε αυτοί που συντηρούμε επιστημονικές δομές στις ίδιες κοινωνίες. Οι επίγονοι μας όσοι από εμάς καταφέρουν να αποκτήσουν απλά θα είναι τα καλύτερα αποτελέσματα ενός πειράματος που διαδραματίζεται από το 2009 έως και σήμερα, άσχετα αν ετοιμαζόταν χρόνια πριν, και ίσως θα είναι η γένια που θα φέρει αύξων αριθμό και στίγμα.

    Λαμβάνοντας υπόψη τα λεγόμενα των γραφών της θρησκείας μας στέκομαι στα σημεία όπου σε προτρέπει να ψάξεις και να ερευνήσεις τα όσα διαδραματίζονται γύρω σου. Αυτά είναι τα παραφρασμένα «πίστευε και μη, ερεύνα» και το «ερευνάται τας γραφάς». Παράλληλα με αυτά η Αποκάλυψη του Ιωάννη η οποία σε απλή ανάλυση σου λέει τι να μην κάνεις ώστε να μην καταστραφείς. Αλλά είσαι τόσο ανεγκέφαλο ΕΓΩ με πόδια που νομίζεις ότι τα ξέρεις όλα και οδηγείσαι με ακρίβεια στην καταστροφή. Επιβεβαίωση της κατάστασης η κατσίκα του γείτονα, ο νεοπλουτισμός και ο μιμητισμός.

    Για να μην στενοχωρήσω τους Άθεους αναγνώστες προσεγγίζω την κατάσταση από την πλευρά της φύσεως που τα πάντα με σοφία εποίησε. Η φύση λοιπόν έχει μια λειτουργία ένα τρόπο όπου το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό, ο άνθρωπος αποτελεί μέρος της τροφικής αλυσίδας μιας και γίνεται χώμα, έχει κανόνες και εξαιρέσεις, οι οποίες είναι για να επιβεβαιώνουν τον κανόνα της. Η φύση έκανε αρσενικό και θηλυκό έκανε ένα σύστημα αναπαραγωγής και έχει δημιουργήσει στο χρόνο την σχετική διάρκεια. Εμείς τελευταία τι κάνουμε κυρίες και κύριοι ; απλά κάθε μέρα την βιάζουμε, της χαλάμε την αρμονία. Αυτή τι πιστεύεται ότι θα κάνει ; απλά θα διορθώσει τα λάθη που προέκυψαν και όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

    Μιλώντας πρόσφατα με συγγενικό πρόσωπο με μνήμες κατοχής και πολέμου, μου εξέφρασε την ανησυχία της για την κατάσταση και πως η ατμόσφαιρα φέρει αναμνήσεις καταστάσεων όπου θα προτιμούσαμε την πείνα και το ζόρι παρά την συμφορά ενός πολέμου. Αλλά αναπόφευκτα με τους ανεγκέφαλους φαλλοκράτες, τοκογλύφους δεν θα αργήσουμε να ζήσουμε. Μνήμες της οποίες οφείλουμε να μεταλαμπαδεύσουμε στους νεωτέρους οι οποίοι πλέον θα μαθαίνουν περί συνωστισμού, πως με τους τούρκους παίζαμε φάπες και περνάγαμε καλά, πως οι αρχαίοι μας τύλιγαν το πούρο και έτριζαν την όπισθεν και πως θρησκεία είναι το ζαμπόν και το μπέικον.

    Όλα αυτά τα χρόνια μάθαινα πως θα γίνω χρήσιμος στην κοινωνία μια κοινωνία που φρόντισε να με περιθωριοποιήσει γιατί σκέπτομαι, εκφράζομαι, νοιώθω. Γιατί έχω αξίες, ηθική και σέβομαι την ανθρώπινη ύπαρξη και ζωή. Δεν έμαθα όλα αυτά τα χρόνια να είμαι χρήσιμος για τον εαυτό μου, όχι εγωιστικά απλά προστατευτικά γιατί οι άνθρωποι είμαστε τα χειρότερα θηρία δυστυχώς. Έχουμε μάθει να ακούμε μόνο τον εαυτό μας, να θαυμάζουμε το ΕΓΩ μας και να αδιαφορούμε για όσα συμβαίνουν γύρω μας. Είμαστε όλοι γήινοι, φιλοξενούμενοι που σκοπό έχουμε να μεταφέρουμε γνώσεις, ενέργεια, αγάπη. Τα μάθαμε όλα αυτά μέχρι που επινοήσαμε το θεό που εμπιστευόμαστε πάνω από όλα αυτά και αρχίσαμε να το εξυπηρετούμε μέχρι τελευταίας ρανίδας του αίματος μας.

    Μένω έκπληκτος ακόμα όταν θυμάμαι την αλλαγή της προεδρίας της δημοκρατίας και εξιστορούνταν τα όσα συμβαίνουν σήμερα ούτε ο καζαμίας του παππού μου δεν ετύχαινε με τέτοια ακρίβεια τα γεγονότα. Μετά από αυτά έλα να με πεις συνομοσιολόγο, περίεργο και παράξενο και συνέχιζε να χλευάζεις την νοημοσύνη μου. Όπως λέει και ο λαός πίσω έχει η αχλάδα την ουρά να το θυμάσαι. Όλα αυτά τα χρόνια έχω μάθει καλά να βοηθώ τους ανθρώπους και τα ζώα δεν θα μου την χαλάσεις. Έχω μάθει την ιστορία από παππούδες που ήταν εκεί και μου την είπαν όπως έγινε και όχι όπως θέλετε να φαίνεται. Έχω μάθει σηκώνομαι μετά την πτώση εσύ ; έχω μάθει και με πολλά αλλά κυρίως με λίγα εσύ ; ξεχωρίζω το πορτοκάλι από το νεράντζι εσύ ; όταν θες να κάνεις τον έξυπνο και να μου κουνάς το δάχτυλο φρόντισε η φαρέτρα σου να έχει τουλάχιστον τα ίδια με εμένα έτσι για να υπάρχει ενδιαφέρον στον διάλογο και όχι στον μονότονο μονόλογο σου … ανθρωπάκο…

    Δε με θλίβει που πεθαίνω, μα που όσο ζω μαθαίνω … λαϊκή παροιμία.

    katohika

    https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/09/blog-post_1016.html

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Μια Πατρίδα Μας Απέμεινε Μωρέ… όλα τα άλλα τα έχουν πάρει…
    .
    .
    .
    .
    .

    http://directnews.gr/images/stories/ellada/fotos/feb2012/elladadakry_13-2-2012.jpg
    .
    .
    .
    .

    * ήρθαν εδώ…
    .
    .
    όπως διέταξαν τα αφεντικά τους, τα τσογλάνια που κυβερνούν αυτό το τόπο με τη ψήφο των λοβοτομημένων…
    .
    .
    * το βουλώσαμε…
    .
    .
    είχαμε βλέπεις να ασχοληθούμε με τον μικρόκοσμό μας…
    .
    .
    * τους αγκαλιάσαμε τους ταΐσαμε, τους ποτίσαμε, τους ντύσαμε…
    .
    .
    όπως επιβάλλουν οι κανόνες αλληλεγγύης προς φιλοξενούντες και ο ελάχιστος πολιτισμός (μας)…
    .
    .
    * κατασκήνωσαν όπου ήθελαν …
    .
    .
    όπως τους επέτρεψαν βάση σχεδίου οι “αρχές” αυτού του τόπου…
    .
    .
    και…
    .
    .
    κλείνουν τους δρόμους…
    .
    .
    χτυπάνε αυτοκίνητα διερχομένων φορολογούμενων Πολιτών που θέλουν να πάνε στον προορισμό τους…
    .
    .
    και είναι έτοιμοι να κατασπαράξουν το χέρι που τους τάισε…
    .
    .
    με τα ΜΑΤ και τα λοιπά πραιτωριανά γουρούνια, να χτυπάνε τους Έλληνες!!!
    .
    .
    αυτούς, που φιλοξενούν και ταΐζουν τους πρώτους…
    .
    .
    και μισθολογούν τους δεύτερους από το στέρημά τους…
    .
    .
    .
    .
    κι όποιος μιλήσει;… είναι ρατσιστής…
    .
    .
    χέστηκα … πείτε με κι έτσι!
    .
    .
    .
    .
    λες και δεν είναι ρατσιστές όλα αυτά τα καημένα που ψηφίζουν τα αποκόμματα ενός καρακγιοζ-μπερντέ κοινοβουλίου…
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Έλληνες ετοιμαστείτε …
    .
    .
    αυτοί τα τομάρια μας οδηγούν σε πόλεμο!
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    Μια Πατρίδα Μας Απέμεινε Μωρέ…
    .
    .
    ““““““““““““““““““““““““`
    ““““““““““““““““““““““““`
    ““““““““““““““““““““““““`
    .
    .
    όλα τα άλλα τα έχουν πάρει…
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    ]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
    .
    .
    Χάρης Καφετζόπουλος

    Τετάρτη, 6 Απριλίου 2016

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/04/blog-post_532.html#ixzz5S7o2Sqe8
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    ΑΠΟΔΟΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ – Η ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΚΑΙ Η “ΑΣΙΑΤΟΑΦΡΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ” ΤΟΥ
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=G-uZyAH4u80
    .
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 16 Σεπ 2018
    .
    .
    .
    Ο γραικύλος κάποια στιγμή πρέπει να καταλάβει ότι “γενετικά”
    .
    .
    δεν αποκαθηλώνεται από το να είναι Έλληνας λόγω μισελληνισμού….
    .
    .
    όπως κι ο Νιγηριανός δεν ελληνοποιείται “γενετικά” λόγω Φιλελληνισμού.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    https://www.youtube.com/watch?v=G-uZyAH4u80

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Πέμπτη, 12 Ιουλίου 2018
    .
    .
    Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΝΑ ΤΟΛΜΗΣΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΙΣΤΕ ΑΝΕΡΓΟΙ? ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΣ ΕΧΩ ΑΣΧΗΜΑ ΝΕΑ…ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ…ΣΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ,ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΙ ΑΦΓΑΝΟΙ ΚΤΛ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΑΣΑΣ…ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ 150 ΕΥΡΩ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΤΕΣ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΟΥ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙΑ..
    .
    .
    ΕΠΙΣΗΣ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ ,ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ,ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ..ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ…ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΦΓΑΝΟ ΠΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕ ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΜΕ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΣΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΕΤΑΞΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ..ΜΕ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΕΔΩ ,ΠΡΩΤΗ ΘΑ ΜΟΥ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ…ΘΑ ΜΕ ΘΥΜΑΤΑΙ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ..ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ?
    .
    .
    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΥΡΙΑΝΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΥΠΟΔΕΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΚΕΣ ΜΚΟ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ…ΓΙΑΤΙ ΑΝ ..ΛΕΩ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΚΑΝΑΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΜΕΣΩ ΟΑΕΔ ,ΘΑ ΑΠΟΡΡΟΦΟΥΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΚΙ ΑΝ ΑΚΟΜΗ ΥΠΗΡΧΕ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΕΘΝΕΙΣ..
    .
    .
    ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΩΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΛΕΑΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΟΦΕΛΗ…H ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΦΟΡΩΝ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ…
    .
    .
    .ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΤΙΜΙΟΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ…:
    .
    .
    .
    .
    ΕΛΕΝΑ
    .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ:

    .
    Η ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…

    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=uBSlnC9HLyc
    .
    .
    .
    .
    .
    http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2018/07/blog-post_471.html
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=uBSlnC9HLyc

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>