«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Προς εκείνους που έχουν ξεχάσει να σκέπτονται

απαγορευεται απο το νατο Α

Οι τελευταίοι πιστοί της… Πατρίδα, Ελλάδα.

Το ρεύμα των λαθρομεταναστών συνεχίζει αδιάκοπα να ρέει προς την Ελλάδα, μια ροή ανθρώπων που θα είναι ασταμάτητη αν συνεχίσουν οι προδότες πολιτικάντηδες να προσδιορίζουν το μέλλον μας.

Οι λαθρομετανάστες όμως δεν είναι μόνο μια ροή μεμονωμένων ατόμων, είναι κάτι πολύ περισσότερο και κάτι που δυστυχώς υποτιμάται. Πέραν από μεμονωμένα άτομα είναι και συλλογικότητες.

Κάθε ένας από τους λαθρομετανάστες είναι μέρος μιας πνευματικής και βιολογική συλλογικότητας, όπως φυλή, θρησκεία, λαός, κοινότητα.

Αυτή η συλλογικότητα έρχεται αντιμέτωπη με την δική μας, η οποία όμως έχει αλλοιωθεί μέσα στην ατομικότητα της κοινωνίας μας και από την προπαγάνδα των εξαρτημένων μέσων ενημέρωσης.

Αυτή η απώλεια της συλλογικότητας μας μπορεί να οδηγήσει στην απώλεια της επικράτειας μας.

Εκείνοι που έχουν ξεχάσει πώς να σκέπτονται βιολογικά δυστυχώς αγνοούν την αλήθεια, διότι για αυτούς ο όρος «βιολογικό» είναι μια ανοησία.

Κατά συνέπεια δεν κατανοούν την λαθρομετανάστευση ως απώλεια της επικράτειας, αλλά ως εμπλουτισμό της ελληνικής χώρας, αν και δεν μπορούν να παράσχουν κανένα πειστικό στοιχείο για αυτό τον εμπλουτισμό.

Αυτοί οι ανόητοι δεν καταλαβαίνουν ότι η ελληνική επικράτεια πρέπει να προστατεύει τα σύνορα της και επομένως και το δικαίωμα των Ελλήνων για πατρίδα.

Χωρίς επικράτεια και πατρίδα δεν μπορεί να επιβιώσει ένας λαός.

Οι λαθρομετανάστες που είναι καλύτερα εκπαιδευμένοι στον αγώνα για επιβίωση έχουν καταλάβει την αδυναμία της Ελλάδας και αρπάζουν την ευκαιρία που τους προσφέρεται αφειδώς.

Μόνο άρρωστες και παρανοϊκές κοινωνίες παραιτούνται οικιοθελώς από την επικράτεια τους και αφήνουν ξένους να την καταλάβουν.

Βέβαια όλοι αυτοί οι άρρωστοι και παρανοϊκοί υποκρίνονται ότι αγαπούν τους ξένους.

Αναρωτιόμαστε αν κάποιος που μισεί τον εαυτό του, την φυλή του, την κουλτούρα του, την ταυτότητα του ή τον ίδιο του τον λαό μπορεί να αγαπά κάποιον ξένο;

Ούτε οι ίδιοι οι λαθρομετανάστες το πιστεύουν αυτό.

Εν τούτοις η «ανθρωπιστική» συμπεριφορά όλων αυτών των παρανοϊκών (ας θυμηθούμε τα καλωσορίσματα στην Λέσβο) είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα μιας παρακμιακής κοινωνίας που δεν θέλει να καταλάβει ότι οι λαθρομετανάστες παίρνουν σταδιακά το τιμόνι της χώρας στα χέρια τους και σε λίγο θα καθορίζουν την πορεία του ελληνικού πλοίου.

Ήδη βήματα αυτής της πορείας είναι ορατά, βήματα διοικητικά, νομοθετικά, οικονομικά, κοινωνικά, πολιτιστικά.

Πρέπει κάποιος να είναι εντελώς ηλίθιος και να πάσχει σωματικά και διανοητικά ώστε να μην έχει παρατηρήσει αυτή την πορεία.

Η πολυπολιτισμική κοινωνία, η οποία επιδιώκεται από στοές, λέσχες, εκκλησίες, την οικονομία και την πολιτική, στοχεύει σήμερα σε μια μεγάλη ανταλλαγή πληθυσμών που θεωρείται «πολιτικά ορθή», όμως βιολογικά ορθή δεν θα γίνει ούτε σήμερα ούτε αύριο.

Διότι αυτή η ανταλλαγή πληθυσμών δεν σημαίνει ειρήνη και δικαιοσύνη, αλλά βία και αδικία. Η ιστορία είναι άφθαρτος μάρτυρας περί αυτού.

Το γεγονός ότι εξακολουθεί και επιδιώκεται αυτή η πολυπολιτισμική κοινωνία επιμόνως έχει δυο βασικούς λόγους: Την σιωνιστική κυριαρχία και το κέρδος.

Είναι καταπληκτικό ότι η ισότητα, επίκληση της οποίας γίνεται και στο ζήτημα της λαθρομετανάστευσης, εξακολουθεί να λατρεύεται από τους κοινωνικά άρρωστους και ηλίθιους ως νόμος της φύσης, παρ’ όλο που η φύση δεν έχει να επιδείξει κάτι τέτοιο.

Ως γνωστόν πρώτος φυσικός νόμος είναι η υποταγή και η εξάρτηση.

Τουτέστιν αν κάποιος προσκαλεί ή δέχεται λαθρομετανάστες, οι οποίοι θα γίνουν αριθμητικά ισχυρότεροι, δεν θα επιζήσει.

Επειδή η ελευθερία είναι ασυμβίβαστη με την αδυναμία.

Γ. Λιναρδής

Στραγγαλισμός της Ελληνικής οικονομίας χωρίς την διέξοδο ενός εθνικού νομίσματος είναι η «καθαρή έξοδος» του κ. Τσίπρα

ΤΣΙΠΡΑΣ Α

Η «καθαρή έξοδος απ” τα μνημόνια» του κ. Τσίπρα είναι στην πραγματικότητα η απαγόρευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης για περισσότερη χρηματοδότηση στην Ελλάδα, χωρίς να υπάρχει η διέξοδος της χρησιμοποίησης ενός εθνικού νομίσματος και με την χρησιμοποίηση κάθε μέσου από τους διεθνείς τοκογλύφους για την διασφάλιση της αποπληρωμής του παράνομου χρέους που έχει επιβληθεί στην Ελλάδα.

Πριν δύο μήνες, στο eurogroup της 21 Ιουνίου 2018, η Μέρκελ και η Λαγκάρντ έδωσαν συγχαρητήρια στους Τσίπρα και Καμμένο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την πλήρη δουλικότητα τους προς τους διεθνείς τοκογλύφους.

Βέβαια τα συγχαρητήρια των διεθνών τοκογλύφων θα πρέπει επάξια να συμπεριλάβουν και τις κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας, του ΠΑΣΟΚ, του ΛΑΟΣ και της ΔΗΜΑΡ που μέσω τριών σταδίων που ονομάστηκαν μνημόνια λεηλάτησαν για μια οκταετία και λεηλατούν ακόμη και σήμερα την ιδιωτική και δημόσια περιουσία των Ελλήνων.

Η κύρια πολιτική των διεθνών τοκογλύφων είναι η είσπραξη του παράνομου χρέους που έχουν επιβάλλει στους Έλληνες.

Όμως οι προϋποθέσεις για την ολοκλήρωση αυτού του σχεδίου απαιτούν πειθήνιες και δουλικές κυβερνήσεις που τα στελέχη τους δεν θα διστάζουν να ξεπουλούν την περιουσία των Ελλήνων προς την αποπληρωμή των δόσεων του παράνομου χρέους και του προσωπικού τους πλουτισμού.

Σήμερα σε αυτή τη γραμμή το κράτος των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχει επιβάλει μια κομμουνιστική πολιτική άγριας λιτότητας και καταλήστευσης της ιδιωτικής και δημόσιας περιουσίας του Ελληνικού Λαού.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η δημιουργία των τεράστιων πρωτογενών πλεονασμάτων από υπέρμετρη φορολόγηση που βάσει σχεδίου καταστρέφει τη μεσαία τάξη, όπως είχε παραδεχθεί ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χουλιαράκης τον Νοέμβριο του 2017.

Παράλληλα η στυγνή μείωση των δημοσιονομικών δαπανών καταστρέφει την τρίτη ηλικία με την απάνθρωπη μείωση των συντάξεων.

Υπενθυμίζουμε ότι η έννοια του πρωτογενούς πλεονάσματος είναι η προτεραιότητα της αποπληρωμής του παράνομου χρέους έναντι της ευημερίας των Ελλήνων.

Στις γραμμές της αποπληρωμής του παράνομου χρέους οι διεθνείς τοκογλύφοι αποφάσισαν να σταματήσουν αυστηρά την παροχή περαιτέρω χρηματοδότησης στην Ελλάδα στα τέλη του Αυγούστου του 2018.

Ειδικότερα από τις 21 Αυγούστου 2018 ούτε οι ξενοκρατούμενες τράπεζες στην Ελλάδα δεν θα μπορούν να χρησιμοποιούν το «waiver», δηλαδή την κατάθεση των ομόλογων του Ελληνικού Δημοσίου ως ενέχυρο για την άντληση χρηματοδότησης από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα.

Το επόμενο στάδιο στο σχέδιο των διεθνών τοκογλύφων είναι η βίαιη έξωση της Ελλάδας από την ζώνη του ευρώ.

Σε αυτή την περίπτωση η ελληνική οικονομία θα βρεθεί σε απροσδόκητη τροχοπέδη και το παράνομο χρέος θα υπερπολλαπλασιαστεί αφού τα μνημόνια που είχε υπογράψει ο Βενιζέλος του ΠΑΣΟΚ διέπονται από το αγγλικό δίκαιο και άρα προστατεύουν τον πιστωτή.

Επιπροσθέτως όσοι ήθελαν να παραμείνουν με κάθε κόστος στο ευρώ θα βρεθούν προ δυσμενούς εκπλήξεως.

Σε αυτή τη γραμμή έχει αρχίσει αυτή την εποχή μια προπαγάνδα από την Γερμανία ότι η Ελλάδα θα ήταν καλύτερα χωρίς ευρώ.

Συγκεκριμένα ο επικεφαλής οικονομολόγος της Commerzbank, δηλαδή της τέταρτης μεγαλύτερης τράπεζας της Γερμανίας, Georg Kremer, στις 17 Αυγούστου 2018 εξέφρασε στην τηλεόραση της Deutsche Welle την άποψη ότι τα τρία μνημόνια απέτυχαν και ότι η Ελλάδα θα ήταν σήμερα σε καλύτερη κατάσταση αν είχε βγει από το ευρώ.

Σίγουρα τα μνημόνια δεν επεβλήθησαν για να ορθοποδήσει η ελληνική οικονομία αλλά αποδεδειγμένα για να λεηλατηθεί η περιουσία των Ελλήνων και άρα έχουν πετύχει τον αρχικό τους σκοπό.

Επιπροσθέτως  η Ελλάδα θα ήταν σίγουρα καλύτερα σήμερα εάν είχε βγει από το ευρώ τον Νοέμβριο του 2011 όταν το χρέος ήταν ακόμη ιδιωτικό και άρα μπορούσε πιο εύκολα να απομειωθεί με ιδιωτική πλειοψηφική συμφωνία.

Παράλληλα ο γερμανός τραπεζίτης έσπευσε να υπερασπιστεί τον Ανδρέα Γεωργίου, που ήταν και στέλεχος του ΔΝΤ από το 1989 έως το 2010, χαρακτηρίζοντας τον ως τον πρώτο μη διεφθαρμένο επικεφαλή της ΕΛΣΤΑΤ, δοκιμάζοντας την υπομονή και την λογική του κάθε Έλληνα.

Προφανώς η δημόσια έκφραση των παραπάνω δηλώσεων από στελέχη μεγάλων τραπεζών σε κρατικά κανάλια στην Γερμανία είναι προάγγελος περαιτέρω δυσμενών εξελίξεων όσο στην εξουσία στην Ελλάδα εναλλάσσονται οι υπηρέτες των διεθνών τοκογλύφων των ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ, ΠΑΣΟΚ, ΠΟΤΑΜΙ και Νέας Δημοκρατίας.

Αποδεδειγμένα η παραμονή του κλεπτοκρατικού τόξου στην εξουσία εξαναγκάζει την Πατρίδα μας σε μιζέρια και φτώχεια.

Συμπερασματικά η Ελλάδα θα πρέπει να εκμεταλλευτεί την παραμονή στην ευρωζώνη με στρατηγική διαγραφής του παράνομου χρέους και έπειτα την περαιτέρω ομαλή μετάβαση σε εθνικό νόμισμα και χαμηλή φορολόγηση που θα ευεργετήσει την πρωτογενή παραγωγή.

Θ. Γ. Κωστής

Βιώνουμε μιαν από τις δυσμενέστερες περιόδους της ύπαρξης του Κόσμου. Το πρόσωπο του πλανήτη μας κείτεται αιμόφυρτο, συσπασμένο από την απάνθρωπη διεθνή πλουτοκρατική τυραννία που βασανίζει κτηνωδώς τους Λαούς.

Το ίδιο το φυσικό περιβάλλον συνθλίβεται από το βάρος της φρικτής αδιαφορίας που ολοένα και περισσότερο πολλαπλασιάζει ανηλεώς το μέγεθος και την ένταση των πληγών του, με μόνο γνώμονα το κέρδος.

Σ’ αυτό το δαιμονικό σκηνικό, οι παγκόσμιοι μεταψυχροπολεμικοί επικυρίαρχοι εξάγγειλαν με πάταγο από τις έδρες των αργυρώνητων πανεπιστημίων και τους εξώστες των ΜΜΕ, γεμάτοι από ασυγκράτητη έξαψη το «τέλος», τον «θάνατο της Ιστορίας».

Αυτός ήταν η προαγγελία της παγκοσμιοποίησης, το διανοητικό όπλο κι η παχουλή ελπίδα τους. Ότι δηλαδή θα κυριαρχούν στην αιωνιότητα, απολαμβάνοντας τα αυξανόμενα πλούτη τους μέσα στην χλιδή, ζώντας σε βάρος των εξαθλιωμένων υποτακτικών τους.

Ο οικουμενιστικός νεοφιλελευθερισμός επιχειρεί οργίλος να κυριαρχήσει απόλυτα και οριστικά στην ανθρωπότητα.

Το πνευματικό του εξάμβλωμα, οι ΗΠΑ και οι υποτακτικοί τους της ΕΕ, έχουν εξυφάνει κι’ εξαπολύσει ένα νέον αιώνα φρίκης, τον αιώνα της νεοεποχίτικης πλουτοκρατικής κτηνωδίας του Μολώχ, καγχάζοντας πάνω απ’ το φκιασιδωμένο βαλσαμωμένο κουφάρι της Ευρώπης των Εμπόρων.

Συστάδες απάτριδων ανδραπόδων και τρίμματα λαών αρθρώνουν στους κόλπους τους τον νόμο της σήψης του πολιτισμού και περιχαρακώνονται σαν μεταστάσεις ενός γενικευμένου καρκινώματος, καθώς η παγκόσμια νύχτα πυκνώνει στα φρικώδη «μεσάνυχτα της Ιστορίας».

Η διεθνής σπείρα των Επικυριάρχων και η παράκρουσή της εμπέδωσαν ένα αδιαφιλονίκητο κι απάνθρωπο παγκόσμιο καθεστώς, που αντιπροσωπεύεται κι αναπαράγεται από τις κατά τόπους ελεγχόμενες εξουσίες: Καθώς τα Έθνη αποσυντίθενται μεθοδικά σε ασύντακτες μάζες ανερμάτιστων διπόδων χωρίς φυσιογνωμία, που σπεύδουν ισοπεδωμένες να ενταχθούν μ’ έξαλλη επιμέλεια στην νεοεποχίτικη παρανοϊκή δομή του κόσμου, η πολύμορφη αθλιότητα ηγεμονεύει με προκλητικό κύρος και φαίνεται πως έχει αποκτήσει μιαν ακλόνητη κράση.

Στην Πατρίδα μας, στον νου του μέσου ανθρώπου συσσωρεύεται το αγχώδες χάος μιας ατέλειωτης κι’ άκαρπης αναμονής ενός αβέβαιου αύριο, ενώ στις καρδιές παγώνουν οι ελπίδες, καθώς η εξουσία μετατρέπει συστηματικά τους ελεύθερους Έλληνες σε μιαν άθλια αγέλη από περιδεείς και ηδονοθήρες υποτακτικούς, που τώρα είναι επιπλέον και υπερχρεωμένοι στους διεθνείς αργυραμοιβούς.

Τα ψευδεπίγραφα μεταπολεμικά απλοϊκά διλήμματα του τύπου «καπιταλισμός – σοσιαλισμός» ξεφτιλίζονται κι απομυθοποιούνται, παρά τις διαρκώς και πιο χοντροκομμένες προσπάθειες ανακαίνισής τους.

Σοσιαλιστές, φιλελεύθεροι, μπολσεβίκοι, αναρχικοί, «διεθνιστές» και «πατριώτες», αστοί και ….προλετάριοι αναδεύονται κι ανακυκλώνονται φευγαλέα, αδύναμοι μέσα στο καζάνι της νεοεποχίτικης Διεθνούς Πλουτοκρατίας.

Δήθεν «εξεγερμένοι», διαμαρτυρόμενοι, χορτάτοι και πεινασμένοι, αφεντικά και δουλοπάροικοι, αγύρτες κι ανδρείκελα, θύματα και θύτες, κινούνται δέσμιοι στην άχαρη χορογραφία της παγκοσμιοποίησης.

ΔΙΧΩΣ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ!

Αναζητούν μάταια μια σπιθαμή πνευματικής στερεότητας σε ηλίθια ιδεολογήματα ή ζωώδεις ατομισμούς, στερεότητας που όμως δεν πρόκειται να βρουν ποτέ, γιατί η αναζήτησή τους είναι στείρα υλιστική και την ύλη την διαφεντεύουν και την νέμονται αδίστακτα οι δυνάμεις της Διεθνούς Πλουτοκρατίας.

Ναυαγοί των αριθμών, της λογικής και της ηθικής τους, βιώνουν ένα τιτάνιο πρόβλημα πίστης, που τους εξουθενώνει, τους λυμαίνεται και τους αποσαθρώνει.

Απέναντί τους, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΗΣ ΙΔΕΑΣ – ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ -ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ — ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ! ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Μας το έστειλε ο αγαπητός φίλος dimosthenis liberopoulos 

http://arxaiaithomi.gr/

12 comments to Προς εκείνους που έχουν ξεχάσει να σκέπτονται

 • .
  .
  .
  .
  .
  .
  Κούμαρης: Ο κύριος παράγοντας κατάπτωσης των εθνών είναι η φυλετική μίξη
  .
  .
  .
  .
  .
  Κυριακή, 19 Αυγούστου 2018
  .
  .

  https://1.bp.blogspot.com/-Twz02t-06C0/WTB75xHvhmI/AAAAAAAAHiA/matxGI-AFvsOR8bXMA9nk9OIETfTDrYiACLcB/s1600/koumaris.jpg
  .
  .

  «…κύριος παράγων καταπτώσεως των φυλών δεν είναι τυχόν η διαφθορά, ο πλούτος, η αμεριμνησία, οι οποιαδήποτε νεωτεριστικαί ιδέαι κλπ. αλλ’ η μεταβολή του αίματος, η αλλοίωσις δηλαδή της συνθέσεως των βασικών πυρήνων της φυλής, δια της μείξεως, της διασταυρώσεως με ξένας φυλάς»
  .
  .
  Ιωάννης Κούμαρης, Η Ελληνική φυλή Εκτός Ελλάδος,
  Πρακτικά Συνεδρίου της Ελληνικής
  Ανθρωπολογικής Εταιρείας, 1940

  .
  .
  Ο Ιωάννης Κούμαρης υπήρξε η σημαντικότερη φυσιογνωμία στην επιστήμη της φυσικής ανθρωπολογίας στην Ελλάδα επί δεκαετίες.
  .
  .
  Με όλα τα διαθέσιμα μέσα, όπως πανεπιστημιακή έδρα, εργαστήριο, επιστημονική εταιρία, συνέδρια και άρθρα σε εφημερίδες, προέβαλλε τις απόψεις του στον επιστημονικό χώρο, αλλά και στο ευρύ κοινό.
  .
  .
  Το απόσπασμα είναι χαρακτηριστικό της ιδεολογίας του. Θεωρεί…
  ότι ο κύριος παράγοντας κατάπτωσης των εθνών δεν είναι ο πλούτος, η διαφθορά των ηθών ή οι νεωτεριστικές ιδέες, αλλά η φυλετική αλλοίωση.
  .
  .
  Η μίξη με άλλες φυλές είναι αυτή που αλλάζει τις εγγενείς δυνατότητες του πληθυσμού και μπορεί να τον οδηγήσει μακροπρόθεσμα στην παρακμή ή στην καταστροφή.
  .
  .
  Ο Κούμαρης υπογράμμιζε διαρκώς τον κίνδυνο που αντιμετωπίζει η Ελλάδα από την φυλετική αλλοίωση.
  .
  .
  Δεν είχε εντρυφήσει στην αναλυτική φυλετική τυπολογία, αναφερόμενος συχνά στην Ελληνική φυλή, που πρακτικά σημαίνει το Ελληνικό έθνος με κριτήρια καταγωγής.
  .
  .
  Τέτοιες απόψεις είναι απαραίτητες να διατυπώνονται στον χώρο των επιστημών και της διανόησης.
  .
  .
  Να γίνει συνείδηση ότι ο βασικός παράγοντας για την ακμή και παρακμή των εθνών μακροπρόθεσμα είναι η φυλή.
  .
  .
  .
  http://fyletika.blogspot.com/2018/08/blog-post_19.html
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .

 • .
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  Πότε το Ελληνικό κράτος θα μετατραπεί σε Ισλαμικό κράτος
  .
  .
  .
  .
  .
  Αύγουστος 25, 2018
  .
  .
  .
  https://www.el.gr/wp-content/uploads/2018/08/Special_Report_I_Am_Muslim-syndImport-103843.jpg
  .
  .
  .
  Η μη αναστρέψιμη πορεία προς την ισλαμοποίηση της χώρας μας δεν είναι πλέον στην αρχή, αλλά ξεπέρασε το σημείο καμπής,
  .
  .
  .
  πέρα από το οποίο η κατάσταση δεν θα μπορεί να αλλάξει και το μέλλον της θα είναι προδιαγεγραμμένο, όπως έγινε στην Αίγυπτο, τη Συρία, το Πακιστάν και αλλού. Χώρες που πριν ισλαμοποιηθούν ήταν Χριστιανικές.
  .
  .
  Ιστορικά κάθε προσπάθεια ισλαμοποίησης χριστιανικών κρατών συναντούσε σθεναρή αντίσταση, επειδή το ισλάμ έχει ως βασικά στοιχεία του την κατάκτηση και την κυριαρχία, χωρίς αποδοχή θρησκευτικών δικαιωμάτων προς τους πολίτες άλλων θρησκευμάτων.
  .
  .
  Το τραγικό στην περίπτωση της ισλαμοποίησης της χώρας μας είναι πως γίνεται χωρίς να προβάλλεται η παραμικρή αντίσταση. Αντίθετα δεχόμαστε τους πάντες, χωρίς ούτε καν να ελέγχουμε το ποιόν των μουσουλμάνων που έρχονται στην Ελλάδα, στο όνομα της ανεκτικότητας και της αποδοχής του διαφορετικού, φοβούμενοι μήπως μας αποκαλέσουν ρατσιστές.
  .
  .
  Έτσι το Ισλάμ αντιμετωπίζεται από πολιτικούς και πολίτες, ως ίσο με τις άλλες θρησκείες.
  .
  .
  Ξεχνάμε όμως ότι το ισλάμ δεν είναι θρησκεία, αλλά αποτελεί πολιτικό σύστημα με συγκεκριμένη ιδεολογία.
  .
  .
  Μια ιδεολογία σκλαβιάς, βίας και καταναγκασμού που εφαρμόζει την έκφρασή της μέσα από το νόμο της Σαρία. Σε αυτόν το νόμο υπακούουν όλοι οι μουσουλμάνοι, επειδή έτσι επιτάσσει όχι μόνο η πίστη τους, αλλά και η ιδεολογία τους.
  .
  .
  Συνεπώς είναι αδύνατον να μπορέσουν να συμβιώσουν Χριστιανοί με μουσουλμάνους από τη στιγμή που όλοι οι άλλοι αποτελούν για τους μουσουλμάνους κάτι το κατώτερο και εχθρικό που πρέπει να αφανιστεί αν δεν υποταχθεί.
  .
  .
  Όπως θα παρακολουθήσετε στο βίντεο που ακολουθεί, σε μια συζήτηση για το ισλάμ στην Ουγγρική τηλεόραση, ο ιστορικός Βeaulieu ήταν ο πρώτος που χρησιμοποίησε για το ιστορικό του μοντέλο, μαθηματικό τύπο, με τον οποίο εξέτασε το πως οι χριστιανικές κοινωνίες εμποτίστηκαν με το μουσουλμανικό στοιχείο και μετά αφανίστηκαν.
  .
  .
  Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του, το σημείο καμπής μετά το οποίο δεν υπάρχει επιστροφή για το κράτος που θα δεχθεί στο έδαφός του μουσουλμανικούς πληθυσμούς είναι το 16%.
  .
  .
  Όταν τόσο μεγάλο μέρος της κοινωνίας γίνει μουσουλμανικό τότε η διαδικασία αφομοίωσης και επικράτησης του ισλάμ είναι μη αναστρέψιμη.
  .
  .
  .
  ΒΙΝΤΕΟ
  .
  .
  Ουγγρική τηλεόραση: Συζήτηση για την ιστορία του Ισλάμ και την ισλαμοποίηση της Δύσης
  .
  .
  Ανέβηκε στις 5 Αυγ 2018
  .
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=WB0cqVKhFS4
  .
  .
  .
  Εμείς οι Έλληνες, εδώ στην Ελλάδα, είμαστε σχεδόν 11 εκατ. κι αν υπολογίσουμε αυτούς που μετανάστευσαν από τη χώρα μας, αυτούς που αυτοκτόνησαν λόγω της οικονομικής κρίσης, τους θανάτους από ατυχήματα κλπ. τότε μετά βίας ξεπερνάμε τα 10 εκατ.
  .
  .
  Οι μουσουλμάνοι το 2016 ξεπερνούσαν το 20% του συνολικού πληθυσμού της Ελλάδας.
  .
  .
  Σύμφωνα με αδιαμφισβήτητα στοιχεία που είχαν δημοσιευτεί στο διαδίκτυο από την Ένωση Μουσουλμάνων Ελλάδος, το 2010, πριν από 8 ολόκληρα χρόνια δηλαδή, είχε εκτιμηθεί ότι, «υπάρχουν 830.000 ως 1.000.000 μουσουλμάνοι στην Ελλάδα» ( βλ. Το Βήμα, 14/2/2010).
  .
  .
  Όπως ανέφερε τότε η Ένωση: «υπάρχουν τρεις κατηγορίες μουσουλμάνων: «Στην πρώτη κατηγορία ανήκει η ελληνική μουσουλμανική μειονότητα με περίπου 120.000 άτομα που κατοικούν κυρίως στη Δυτική Θράκη και κατά δεύτερο λόγο στη Ρόδο και στην Κω, καθώς και Έλληνες που ασπάστηκαν το Ισλάμ αφού παντρεύτηκαν μουσουλμάνους.
  .
  .
  Αλλά ο μεγάλος αριθμός τους είναι αυτοί που εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα τα τελευταία 10-20 χρόνια, με προέλευση κυρίως από αραβικές χώρες αλλά και το Πακιστάν, το Αφγανιστάν,το Μπανγκλαντές, τη Νιγηρία, Γκάνα, Σομαλία,Αλγερία κλπ.”
  .
  .
  Αν αυτά αναφέρονταν πριν από 8 χρόνια μπορούμε να φανταστούμε σε ποιο σημείο βρισκόμαστε σήμερα, που οι αριθμοί όλων αυτών που συρρέουν κατά ορδές στα νησιά και περνούν τα χερσαία σύνορα, αποτελεί θολό τοπίο;
  .
  .
  Ήδη ενδεικτικά, ο πληθυσμός των μουσουλμάνων στο νησί της Λέσβου σύμφωνα με στοιχεία, που πολλοί λένε πως δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα, φτάνουν μόνο για τη Μόρια στους 5.700 (ο πρόεδρος της κοινότητας αναφέρει 8.000) , ενώ συνολικά στο νησί αναφέρονται περίπου 11.000!
  .
  .
  Το νούμερο είναι εφιαλτικά μεγάλο κι αφορά μόνο ένα νησί. Τι γίνεται σε πανελλαδικό επίπεδο; Έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ το σημείο καμπής και δεν έχουμε δει τίποτα ακόμα. Το μέλλον διαγράφεται ζοφερό και ποιος θα μπορέσει να σταματήσει αυτή την καταστροφική πορεία για τη χώρα μας;
  .
  .
  Δείτε την ιδεολογία τους. Δείτε τους στόχους τους. Αυτούς μας φέρνουν κατά χιλιάδες και ο αφανισμός μας είναι προδιαγεγραμμένος και μη αναστρέψιμος.
  .
  .
  .
  ΒΙΝΤΕΟ
  .
  .
  Ιμάμης από την Δανία ενθαρρύνει την κατάκτηση της Ευρώπης και την παγκόσμια επιβολή του Ισλάμ
  .
  .
  Ανέβηκε στις 5 Αυγ 2018
  .
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=tIrCFHUl1YM
  .
  .
  .
  .
  https://www.el.gr/ellada/refuges/pote-to-elliniko-kratos-tha-metatrapei-se-islamiko-kratos/
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑ ……………..
  .
  .
  Απίστευτο!
  .
  Περιμένουν πως και πως τους πρόσφυγες οι ξενοδόχοι στην ορεινή ηπειρωτική Ελλάδα!
  .
  .
  .
  .
  • Αύγουστος 25, 2018
  • .
  • .
  • .
  https://www.el.gr/ellada/refuges/apisteyto-perimenoyn-pos-kai-pos-toys-prosfyges-oi-xenodochoi-stin-oreini-ipeirotiki-ellada/
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  .