«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

  Η ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ

ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΟΡΓΟΝΑ

Την 20η Αυγούστου, εορτάζουμε την έξοδο από τα Μνημόνια των δανειστών Κοσμοκρατόρων, και άλλα παραμύθια των υποτελών πολιτικών.

Βλέπε δηλώσεις  SENTENO, Ρέκλινγκ, Μοσχοβισί, Λεμέρ & Στουρνάρα.

Όλοι αυτοί είναι υπάλληλοι του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Στις δηλώσεις τους επιμένουν στις Μεταρρυθμίσεις και μείωση των συντάξεων.

Στον Ελληνικό Λαό υπόσχονται μόνο λιτότητα, ανεργία, φόρους, και λαθρό.

Το 1/3 των Ελλήνων απειλείται από τη φτώχεια, λέγουν οι Γερμανοί οικονομολόγοι.

Οι Έλληνες είναι θύματα του Χρηματιστηρίου του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Οι δανειστές επίτηδες χρεοκόπησαν τη χώρα για να τη δανείσουν, και επιφέρουν φτωχοποίηση του Ελληνικού Λαού.

ΗΠΑ & Ε.Ε. είναι υπό οικονομική κατοχή και εκμετάλλευση των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.

Μακρόν & Μέρκελ και άλλοι Ευρωπαίοι πολιτικοί ηγέτες, ευρίσκονται εις τας αδηφάγους σιαγόνας του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, και άλλων Σιωνιστών Επικυρίαρχων.

Τα  χρήματα του  ΕΝΦΙΑ, πάνε όλα στις Τράπεζες των δανειστών.

Ακολουθεί η μείωση των Συντάξεων.

Τίποτα δεν μένει στα Ταμεία του Κράτους.

Η ανεργία σπάει ρεκόρ. Κατά τα άλλα εορτάζουμε την έξοδο από τα Μνημόνια.

Τα Μνημόνια εφαρμόστηκαν λανθασμένα, από τους αδαείς πολιτικούς.

Τέσσερις (4) είναι οι Πρωθυπουργοί των Μνημονίων, ΓΑΠ-ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ-ΣΑΜΑΡΑΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ. Όλοι αυτοί είναι αδαείς από τα κόλπα των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.

Όλα τα χρειάζεται ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για τις ανάγκες της Σιωνιστικής Κοσμοκρατορίας.

Χρηματοδότηση του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, χρηματοδότηση της παγκοσμίου Τρομοκρατίας, δωροδοκίες πολιτικών, και άλλες ανάγκες της Κοσμοκρατορίας, με τα λεφτά τα δικά μας.

Η Κυβέρνηση ΤΣΙΠΡΑ, για να έχει την εύνοια των Κοσμοκρατόρων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, φορολογεί τον Ελληνικό Λαό, σαν την Τουρκοκρατία.

Ο  ΣΟΡΟΣ ασχολείται με την ίδρυση ΜΚΟ, τις οποίες χρηματοδοτούν οι λαοί της Γης.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, κόβει τις συντάξεις των Ελλήνων γερόντων, κατά τις επιθυμίες-εντολές, των Σιωνιστών δανειστών Κοσμοκρατόρων.

Ζούμε σε μία νέα Τουρκοκρατία πρό του 1821, από φόρους.

Έφυγε ο Τούρκος, και ήλθαν  οι ξενόδουλοι υποτελείς πολιτικοί!!!   

Αυτή τη φορά η κατοχή –μετά τη Τουρκοκρατία- λέγεται Σιωνιστική Κοσμοκρατορία των Σιωνιστών δανειστών Κοσμοκρατόρων.

Η Ελλάδα θα μείνει η μισή, από τη Λάρισα και κάτω, το νέο μισό Κράτος της Ελλάδος, δεν αντέχει αυτό το κόστος των Συντάξεων.

Γιαυτό η μείωση των συντάξεων………………..

Το ερώτημα είναι ποίος θα πληρώνει τα «δάνεια» του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, αφού η Ελλάδα θα μείνει μισή;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Η Ελλάδα υποδουλώθηκε. Την ξεπούλησαν οι ξενόδουλοι πολιτικοί, δούλοι των Σιωνιστών δανειστών και Επικυρίαρχων.

Οι πολιτικοί, είτε δεν κατάλαβαν τι έγινε, είτε δεν ήταν εις θέση να καταλάβουν, είτε χειρότερα  να ήταν πράκτορες του εχθρού των Σιωνιστών δανειστών, που προγραμμάτισαν τη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ και τη ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Η Βουλή των Ελλήνων κατάντησε πλυντήριο του εχθρού των δανειστών, που μας ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ!!!!!!

Κατά άλλα βγήκαμε από τα Μνημόνια των δανειστών του ΡΟΤΣΙΛΝΤ!!!!!

                                  ΑΝΤΩΝΗΣ  Ι.  ΓΡΥΠΑΙΟΣ

                      Ομάδα  Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

 http://arxaiaithomi.gr/