«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

Ουράνια Προσωπικότητα 1

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

      06.08.2018

Ο Ηφαιστος, ο θεος της φωτιας, κατασκευασε ως γνωστο τα πυρινα οπλα των Ολυμπιων θεων για την μεγαλη αναμετριση τους με τους Τιτανες.

Οι τρεις Κυκλωπες, Βροντης (Βροντη), Στεροπης (Αστραπη) και Αργης (Φως) δωρισαν τις δεξιοτητες τους στον Δια.

Γι’ αυτό αυτος χαρακτηριζεται στον ορφικο υμνο ως «φλογοεις», «βροντιαιος» και «πυριδρομος».

Στον ιδιο ορφικο υμνο ο Διονυσος ο οποιος γεννηθηκε μεσα απ’ την φωτια του κεραυνου του πατερα του Δια, ονομαζεται «πυρισπορος», «πυριφεγγης», «πυροεις», «πυριπαις» και «πυριγενης».

Στην μεγαλειωδη τριλογια του Αισχυλου «Προμηθεας», ο Τιτανας Προμηθεας εμφανιζεται ως δωρητης στους ανθρωπους της Φωτιας, των Τεχνων και των Επιστημων.

Ο μονος δρομος για να αποκτησει η Ελλαδα ξανα την πολυποθητη ελευθερια και την θεση της στον πλανητη μας και να εκδικηθει τα σημερινα παγκοσμια καθαρματα που την αδικησαν είναι η επιστημη του Τιτανα Προμηθεα, υιου του Ιαπετου και της Κλυμενης, αδερφου του Ατλαντος και πατερας του Δευκαλιωνα.

Ο Τεσλα, ο Κροατης εφευρετης της γεννητριας εναλλασσομενου ηλεκτρικου ρευματος διετυπωσε πριν περιπου 100 χρονια τα εξης:

«Ακομη πριν περασουν πολλες γεννεες, θα βρισκεται η ανθρωποτητα σε θεση να αντλη ποσοτητες Ενεργειας σε κάθε γωνια της Γης και χωρις ορια, εάν συνδεθει η τεχνολογια της με τους τροχους της Φυσεως»

Είναι δυνατον να γνωριζει ο ανθρωπος πως λειτουργει ο Ηλιος του ηλιακου μας συστηματος και να μην επιχειρει –εστω και στοιχειωδως- να αναπτυξει την αντιστοιχη τεχνολογια;

Είναι δυνατο να μπορει ο ανθρωπος να προκαλεσει συντηξη –εστω και για στρατιωτικους λογους- και να μην μπορει να επαναλαβει την διαδικασια σε ένα εργοστασιο για παραγωγξη Ενεργειας;

Μηπως γιατι από το τζαμπα-νερακι των δυναμεων της Φυσεως θα παραγει Υδρογονο και αρα Ενεργεια;

Μηπως γιατι θα μπορουσε να απεξαρτηθει η ανθρωποτητα από τα μονοπωλια των «βρωμικων» καυσιμων;

Οι Υδρογονανθρακες είναι στην ουσια προ’ι’οντα του παρελθοντος, τα οποια μια απλη εφευρεση μπορει μεσα σε λιγες ωρες να τα κανει αχρηστα σκουπιδια, που δεν αξιζει ο κοπος να εξορυχτουν.. Με την καυση ξυλων και ορυκτων καυσιμων ασχολουνταν ο ανθρωπος του Νεαντερταλ…. Οι Ελληνες, την ωρα που «τα’ι’ζονται» σημερα από καποιους ξενους και εγχωριους απατεωνες, ακαδημα’ι’κους και μη, με «Ονειρα κοιτασματων Υδρογονανθρακων», φθασανε στο σημειο να μην μπορουν κάθε χειμωνα να απολαυσουν  ουτε την ζεστασια των «βρωμικων» καυσιμων.

Φανταζεται καποιος Ελληνας ένα ενεργειακα αυτονομο σπιτι, το οποιο για τη θερμανση του θα απαιτει λιγα λιτρα νερου την ημερα;

Οι διεθνεις τοκογλυφοι σιωνιστικης προελευσης δεν αφηνουν τις χωρες της Ε.Ε. και τον υπολοιπο κοσμο να εγκαταλειψουν τα βρωμικα αυτά καυσιμα.

Το σχετικα φτηνο ρωσικο φυσικο αεριο δινει αλλοθι στις κυβερνησεις των λιτοτητων να μην επενδυουν στην δηθεν πανακριβη ερευνα για την λυση του ενεργειακου προβληματος.

Βολευονται οι λαοι, δικαιολογουνται οι εξουσιες, «μετακινουν» το προβλημα για το μελλον και κανενας δεν προβληματιζεται για τον εγκλωβισμο της ανθρωποτητας στον ενεργειακο «Μεσαιωνα».

Εάν η ανθρωποτητα ειχε από το 1950 διαθεσιμη την ενεργεια Υδρογονου, δεν θα υπηρχαν, πετρελα’ι’κη κριση, Μεσανατολικο Ζητημα, Σανταμ Χουσε’ι’ν, πολεμος στο Ιρακ, δολοφονια Γκανταφι, χτυπημα στους Διδυμους Πυργους και αλλα πολλα, δηλαδη δεν θα υπηρχαν όλα εκεινα τα εργαλεια, τα οποια πλουτιζουν τους τοκογλυφους.πετρελαιαδες σιωνιστικης προελευσης της Νεας Υορκης.

Για την καλλυτερη κατανοηση των οσων ακολουθουν ο γραφων θεωρει απαραιτητο να κανει τις εξης διευκρινησεις:

Ένα Ατομο υλης εχει μια διαμετρο 10 στην πλην 10 μετρα.

Κατά την κλασικη και όχι κβαντομηχανικη αποψη ένα απλο Ατομο υλης π.χ. το Ατομο του Υδρογονου αποτελειται από ένα θετικα φορτισμενο Πυρηνα ο οποιος περιστρεφεται από ένα αρνητικα φορτισνο Ηλεκτρονιο.

Ο Πυρηνας αυτος εχει μια διαμετρο 10 στην πλην 15 μετρα και αποτελειται από ουδετερα Νεοτρονια και θετικα φορτισμενα Πρωτονια.

Το Ουρανιο 235 π.χ. αποτελειται από 92 Πρωτονια, 143 Νεοτρονια και 92 Ηλεκτρονια.

Ο αριθμος των Πρωτονιων σε ένα ουδετερο Ατομο υλης είναι ισος με τον αριθμο των Ηλεκτρονιων.

Ο αριθμος των Πρωτονιων χαρακτηριζει τον αριθμο ταξης του στοιχειου της υλης, το αθροισμα των αριθμων των Πρωτονιων και των αριθμων των Νεοτρονιων χαρακτηριζει τον αριθμο της μαζας διοτι η μαζα των Νεοτρονιων και Πρωτονιων είναι περιπου ισες και η Μαζα των Ηλεκτρονιων αμελειτεα μικρη.

Ο αριθμος της μαζας του Ουρανιου 235 είναι 235.

Το Ουρανιο εχει παντοτε ως αριθμο ταξης 92, διοτι στον Πυρηνα του εχει 92 Πρωτονια ο οποιος περιστρεφεται από 92 Ηλεκτρονια.

Τα Ηλεκτρονια αυτά καθωριζουν τις χημικες ιδιωτητες του στοιχειου.

Ο αριθμος των Νεοτρονιων στην Πυρηνα του Ουρανιου μπορει να διαφερει χωρις αυτή η διαφορα να επιδρα ιδιαιτερα στις χημικες ιδιωτητες του στοιχειου.

Το φυσικο Ουρανιο, όπως αυτό εντοπιζεται εις την Φυση, αποτελειται από Ουρανιο 238 (99,3 %), Ουρανιο 235 (0,7 %) και πολύ μικρη ποσοτητα Ουρανιο 234.

Τα Ατοιμα αυτά υλης με τον ιδιο αριθμο ταξης αλλα διαφορετικους αριθμους μαζας ονομαζοντα Ισοτοπα.

Μονο το Ουρανιο 235 διασπαται μονο με αργα κινουμενα Νεοτρονια ενώ το Ουρανιο 238 μονο με ενεργειακα υψηλα Νεοτρονια.

Επιπλεον δημιουργειται τεχνιτα από το Θωριο 232 το Ουρανιο 233 το οποιο διασπαται επισης με αργα κινουμενα Νεοτρονια.

Δια της πυρηνικης συντηξεως στον Ηλιο μας μεταβαλλονται ανα δευτερολεπτο 675 εκατομμυρια τοννοι Υδρογονου σε Ενεργεια.

Καθαρως υπολογιστηκα, τα αποθεματα Υδρογονου στον Ηλιου μας θα εξαντληθουν σε περιπου 5 δισεκατομμυρια γηινα χρονια.

Ο πλανητης Γη είναι μεν οριστικος, οι αποθηκευμενες όμως μεσα του ενεργειακες πηγες, σε ότι αφορα τις ανθρωπινες αναγκες, είναι αστειρευτες.

Μονο στο νερο των 1,4 δισεκατομμυριων κυβικων χιλιομετρων του πλανητη μας βρισκονται αποθυκευμενες αμυθητες ποσοτητες πηγων ενεργειας.

Το 99,73 % του νερου αυτου (φυσικο υδωρ) αποτελειται από τον συνδιασμο ελαφροτερων ισοτοπων του Υδρογονου με τα ελαφροτερα ισοτοπα του Οξυγονου.

Ο πυρηνας των ελαφροτερων ισοτοπων Υδρογονου αποτελειται από ένα θετικα φορτισμενο πρωτονιο.

Ολοι οι αλλοι συνδιασμοι, δηλαδη το 0,27 %  των 1,4 δισεκατομμυριων κυβικων χιλιομετρων, ονομαζονται βαρεα υδατα.

Οι πυρηνες του Υδρογονου των βαρεων υδατων είναι διπλασια ποιο βαρυς (Θεοδωριο) και τριπλασια ποιο βαρυς (Τριτιουμ) από τους πυρηνες των συνηθη ατομων Υδρογονου.

Στο Θεοδωριο ο πυρηνας αποτελειται από ένα θετικα φορτισμενο πρωτονιο και από ένα ουδετερο με την ιδια μαζα νεοτρονιο, ενώ ο πυρηνας του Τριτιουμ περιεχει ένα θετικα φωρτισμενο πρωτονιο και δυο ουδετερα με την ιδια μαζα νεοτρονια .

Το Θεοδωριο βρισκεται μονο στο 11,8 % του βαρεως υδατος ‘η στο 0,03 % του συνολικου υδατος.

Υπολογιστικα τα 1,4 δισεκατομμυρια κυβικα χιλιομετρα υδωρ των Ωκεανων του πλανητη Γη περιεχουν περιπου 420.000 κυβικα χιλιομετρα Θεοδωριο.

Η Ενεργεια που είναι αποθηκευμενη μονο στην ποσοτητα αυτή Θεοδωριου θα αρκουσε, υπο την προ’υ’ποθεση οτι η σημερινη μεταβολη ενεργειας στον πλανητη Γη από τους ανθρωπους των περιπου 15 ΤW τον χρονο θα παρεμεινε σταθερη, για την καλυψη των αναγκων τους σε Ενεργεια, θα αρκουσε η ως ανω ποσοτητα Θεοδωριου για τα επομενα 10 δισεκατομμυρια χρονια, δηλαδη το διπλασιο από την εναπομεινοντα ζωη του Ηλιου μας και κατ’ επεκταση του ηλιακου μας συστηματος και συνεπως και της Γης.

Η πυρηνικη συντηξη βασιζεται στην αρχη υπερβασης της ηλεκτρικης αποθεσης που υφισταται μεταξυ δυο ομοιων πυρηνων και στην συντηξη αυτων σε ένα νέο πυρηνα, ο οποιος αποτελειται ‘η από αλλα ισοτοπα του ιδιου στοιχειου ‘η από τον πυρηνα ενός αλλου στοιχειου.

Επειδη οι αποθετικες δυναμεις που οφειλουν να υπερβηθουν είναι πολύ μεγαλες, ενδιαφερον εχουν τα ισοτοπα των στοιχειων με κατά το δυνατο χαμηλοτερη φορτωση, δηλαδη μονο τα ισοτοπα του Υδρογονου.

Ακομη και τοτε, η διαδικασια της ενεργειακης μεταβολης θα μπορεσει να διατηρηθει για μεγαλο χρονικο διαστημα, όταν αυτή λαμβανει χωρα σε θερμοκρασια μερικων εκατομμυριων βαθμων Κελσιου.

Γί’ αυτό η διαδικασια αυτή της πυρηνικης συντηξης ονομαζεται «θερμοπυρηνικη μεταβολλη ενεργειας».

Οι θερμοκρασιες αυτές μπορουν μεν από τον ανθρωπο να παραχθουν, δεν υπαρχουν όμως εγκαταστασεις με ιδιοτητες του υλικου που θα είναι σε θεση να αντεξουν στις θερμοκρασιες αυτές.

“Υπαρχουν σοβαρες υπονοιες, ότι αυτοι που χρηματοδοτησαν και εστησαν τοσο το καπιταλιστικο οσο και το κομμουνιστικο πολιτικο συστημα, και από το 1952 πραγματοποιησαν τοσο δια της ΗΠΑ οσο και δια της Σοβιετικης Ενωσης εκρηξεις βομβων Υδρογονου (στην βομβα Υδρογονου, η απαραιτητη υψηλη θερμοκρασια για την εκρηξη παραγεται δια μεσου ενός πρωτοτοποθετημενου συστηματος ταχεια θερμανσεως του Υδρογονου, δηλαδη δια μιας συμπληρωματικης εκρηξεως μιας συνηθους ατομικης βομβας) σκοπιμα δεν συνεχισαν την εξελιξη της τεχνολογιας η οποια θα εκτοπιζεν από το προβλημα καλυψης της παγκοσμιας ενεργειας τοσο τα κοιτασματα Υδρογονανθρακων οσο και το σημερινο παραμυθι της πρασινης ενεργειας και της δια ανθρωπινων δραστηριοτητων κλιματολογικης αλλαγης (αυτή θα υπηρχε ακομη και εάν δεν υπηρχαν οι ανθρωποι στον πλανητη Γη) και θα θηλαζε με την πυρηνικη συντηξη την πεινα σε Ενεργεια των ανθρωπων του πλανητη μας μια για παντα”.

Φαινεται, ότι μερικοι κυκλοι ανθρωπων δεν θελανε και δεν θελουν να βρεθη τελικη λυση στο ενεργειακο προβλημα που μαστιζει τον ανθρωπινο πληθυσμο του πλανητη Γη διοτι δεν τους συμφερει….Η χωρις διαταραχες εξελιξη της παγκοσμιας οικονομιας και κοινωνιας θα τους εκανε περιττους…Οι διαταραχες και ο ελεγχος των κοιτασματων Υδρογονανθρακων είναι η ζωη των πασης φυσεως Μεγαλοαπατεωνων οι οποιοι προσπαθουν με την σημερινη και στημενη παγκοσμια οικονομικη κριση να αποκτησουν από τους λαους του πλανητη μας αυτά τα οποια μεχρι σημερα δεν τους ενδιεφεραν και τοσο, δηλαδη τις δημοσιες περιουσιες και τις υποδομες τους.

Αυτος είναι και ο κυριος λογος που παγιδευσαν μαζι με τα εγχωρια καθυκια τους, με τον υπερδανεισμο, τους λαους στα χρεη μονο και μονο για να τους λεηλατουν αμεσως μετα.

Δεν εχει μεινει κανενα δειγμα εθνικου κεφαλαιου στην Ελλαδα.

Η χωρα μας  μετα την DDR είναι το δευτερο «πειραματοζωο» της λεηλασιας….Αυτη αντικατατροπιζεται μεχρι τους λογαριασμους της ΔΕΗ με τα ρητρα δηθεν για ρυπους που προκυπτουν από την καυση Λιγνιτου για την παραγωγη ηλεκτρικης Ενεργειας και επιβαρυνουν το περιβαλλον, συμβαλλοντας ετσι στην κληματολογικη Αλλαγη.

ΟΠΟΙΑ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΤΗΤΑ!!!

ΟΠΟΙΑ ΜΕΓΑΛΟΑΠΑΤΗ!!!

Το εξωτερικο χρεος της Ελλαδος που σημερα βρισκεται γυρω στα 190 % του ΑΕΠ είναι τα κλοπιμαια των ξενων κερδοσκοπων και των εγχωριων «πρασινων» και «μπλε» καθαρματων, δηλαδη αυτων που μας οδηγησαν στην απολυτη υποταγη στα ξενα και ως επι το πλειστον γερμανικα αφεντικα.

Οι δηθεν «ελληνικες» και «συστημικες» Τραπεζες ανηκουν στους ξενους κερδοσκοπους και στα χθεσινα  πρασινα και μπλε μεν καθαρματα, δηλαδη σε παλαιας μορφης δωσιλογους, οι οποιοι «απορροφησαν» με το ετσι θελω πανω από 300 δισεκατομμυρια Ευρω.

Δεν υπαρχει πλεον εθνικος πλουτος και δεν υπαρχει εθνικο κεφαλαιο, τα παντα βρισκονται υπο τον ελεγχο μιας διεθνους σιωνιστικης τραπεζικης κλικας.

Τεσσερις εγχωριοι Εθναρχες-Μεγαλοκακοποιοι και οι απογονοι τους διελυσαν έναν ολοκληρο και περιφανο λαο χωρις να παθουν το παραμικρο.

ΟΠΟΙΑ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ

Η αναπτυξη της προηγμενης τεχνολογιας «πυρηνικης σχασης» και της «πυρηνικης συντηξης» μπλοκαρισθηκε και συνεχιζειται να μπλοκαρεται με τους πυρηνικους αντιδραστηρες ελαφρου υδατος από τους κυκλους που ελεγχουν σημερα παγκοσμια τα κοιτασματα Υδρογονανθρακων.

Είναι μια πολιτικα αλλα και ιστορικα αποδεδειγμενη πραγματικοτητα, ότι μια χωρα όπως η Ελλας, χωρις επαρκη δικη της αυτοτροφοδοτιση με Ενεργεια, υποκειται σε κάθε μορφης πολιτικων εκβιασμων.

Γι’ αυτό οι λανθασμενες και στραβες παραστασεις στους τομεις των φυσικων επιστημων, της τεχνολογιας και της οικονομιας οδηγουν αναποφευκτα σε διορθωτικους αντιλογους σχετικα με το διοξιδιο του Ανθρακα, με την τρυπα Οζοντος, με την Ραδιενεργεια, με την πυρηνικη Ενεργεια, με το οικονομικο- και χρηματοπιστωτικο συστημα, με τα αναγκαια εθνικα και τα διεθνη μετρα υποδομων και με πολλα αλλα.

Η αγνωσια των ελληνικων μαζων και η ημιγνωσια των δηθεν μορφωμενων στρωματων της ελληνικης κοινωνιας αποτελουν σημερα τα σπουδαιωτερα μεσα για την λεηλασια και για την ασκηση της εξουσιας στο απολυτα εξαρτωμενο ελληνικο κρατος.

Ετσι π.χ. ο εγχωριος Λιγνιτης λογω των δηθεν ρυπουν (SO2, CO2, NO κλπ.) οι οποιοι προκυπτουν από την καυση αυτου για την παραγωγη ηλεκτρικου ρευματος, η πυρηνικη Ενεργεια και μαζι της και ο αντιδραστηρας υψηλης θερμοκρασιας (λογω της Ραδιενενεργειας και της απουσιας τελικης αποθηκευσης των ραδιενεεγων αποβλητων) σκοπημα διαβολοποιηθηκαν.

Ετσι παραπλανουν τα καθαρματα τους λαους και ταυτοχρονα τους βαζουν να «επενδυσουν» στους Υδρογονανθρακες, εχοντας οι ιδιοι προετοιμασει για τους εαυτου τους την επομενη «ημερα».

Αντ’ αυτων προτιμηθηκαν η ηλιακη- και η αιολικη Ενεργεια, που είναι μια καθαρη κορο’ι’δια, διοτι βαση της παρουσας σταθμης της τεχνολογιας οι ανανεωσημες πηγες Ενεργειας μονες τους δεν είναι σε θεση να αποθηκευουν και να τροφοδοτουν με Ενεργια επαρκως μια χωρα.

Η μοναδικη αποθηκευτικη υλη της παραγομενης Ενεργειας από ηλιακα- και αιολικα παρκα μπορει να γινη το Υδρογονο που δυναται να παραχθει ευκολα από το νερο.

Ο αντιδραστηρας πυρηνικης σχασης υψηλης θερμοκρασιας υπηρξε μια μεγαλοφυη εξελιξη του αντιδραστηρα πυρηνικης σχασης πεπιεσμενου υδατος ο οποιος χρησιμοποιειται σημερα στην τεχνολογια Ενεργειας.

Στον αντιδραστηρα πυρηνικης σχασης πεπιεσμενου υδατος παραγεται μεγαλη ποσοτητα Ενεργεια θερμοτητας από την σχαση του Ουρανιου 235 με βομβαρδισμο αυτου από αργα Νεοτρονια.

Συνεπως δεν περιεχει Ουρανιο σε φυσικη περιεκτικοτητα (0,7 % U235, 99,3 % U238) αλλα εμπλουτισμενο (3 % U235, 97 % U238) σε κατασταση διοξιδιου του Ουρανιου.

Εάν βομβαρδιστει το Ουρανιο 238 με ένα Νεοτρονιο δημιουργειται το μικρας υπαρξιακης χρονικης διαρκειας Ουρανιο 239.

Ο ραδιενεργος αυτος πυρηνας εκλυει δυο Ηλεκτρονια τα οποια είναι αρνητικα φορτισμενα και ανυψωνουν κατά 2 τον τσξικο αριθμο, σχηματιζοντας ετσι το Πλουτονιο 239 που διασπαται δια των θερμικων Νετρονιων.

Ετσι δημιουργειται στον πυρηνικο αντιδραστηρα πιπιεσμενου υδατος νεα σχασιμος υλη αποτελουμενη από U235 και Θωριο 232.

Το Ουρανιο 235 χρησιμευει για την δημιουργια Νετρονιων τα οποια χρησιμοποιουνται για την πυρηνικη σχαση, το Θωριο 232 ως αρχιο υλικο της πυρηνικης σχασης του Ουρανιου 233.

Εάν ενας πυρηνας Θωριου 232 βιμβαρδισθει από ένα Νεοτρονιο σχηματιζει αυτό το βραχεους χρονικου διαστηματος Θωριο 232.

Από αυτό δημιουργειται από δυο φορες εκλυσεων ηλεκτρονιων από τον πυρηνα το  Ουρανιο 235.

Η παραγομενη θερμικη Ενεργεια μεταφερεται στο νερο ψυξεως το οποιο θερμεναιται περιπου εως 320 βαθμους Κελσιου υπο πιεση των 160 περιπου bar και μετατρεπεται σε ατμο ο οποιος κινει μια συνηθην ατμοτουρμπινα και αυτή μια γεννητρια για την παραγωγη ηλεκτρικου ρευματος.

Ο αντιδραστηρας σχασης υψηλης θερμοκρασιας σε αντιθεση με τον αντιδραστηρα σχασης πεπιεσμενου υδατος θερμενει το νερο ψυξης σε περιπου 950 βαθμους Κελσιου που ψυχνεται με το αεριο Ηλιο.

Σε αντιθεση με τον αντιδραστηρα σχασης πεπιεσμενου υδατος ο αντιδραστηρας σχασης υψηλης θερμοκρασια δεν είναι κατασκευασμενος από συνηθη Μεταλλα αλλα από Γραφιτη.

Η υλη πυρηνικης σχασης Ουρανιο 233 παραγεται από το Θωριο 232 μεσα στον αντιδραστηρα.

Ενώ στον πυρηνικο αντιδραστηρα σχασης πεπιεσμενου υδατος η υλη σχασης (κυριως διοξιδιο του Ουρανιου) τοποθετειται σε μεταλλικους σωληνες στον πυρηνικο αντιδραστηρα σχασης υψηλης θερμοκρασιας η υλη σχασης τοποθετειται μεσα στις ετσι ονομασθεισες «coated Particles», δηλαδη σε σφαιρικους κοκκους κατασκευασμενους από ένα μιγμα διοξιδιου του Ουρανιου και διοξιδιου του Θωριου οι οποιοι καλυπτονται από περισσοτερα πυκνα στρωματα γρανιτου.

Η διαμετρος των κοκκων αυτων δεν υπερβαινει τα 0,4 χιλιοστα.

Οι κοκκοι αυτοι πιεζονται σε σφαιρες διαμετρου 5 εκατοστων και περιτυλιγονται από 5 χιλιοστα παχους γραφιτου.

Οι σφαιρες αυτές διαμετρου περιπου 6 εκατοστα είναι αεροπυκνες και αποθηκευουν τα ραδιενεργα αποβλητα της πυρηνικης σχασης.

Ο αντιδραστηρας πυρηνικης σχασης υψηλης θερμοκρασιας Θωριου (THTR 300) θερμικης Ισχυος 750 ΜW ηλεκτρικης Ισχυος 300 MW ψυγνεται με το αεριο Ηλιο που εχει μια θερμοκρασια εξοδου 750 βαθμων Κελσιου υπο πιεση 40 bar.

Ο πυρηνας του αντιδραστηρα αυτου αποτελλειται από ένα κυλινδρικο ντεποσιτο μεγαλης πιεσης διαμετρου 5,6 μετρων και περιπου 8 μετρων υψους που καταληγει σε σχημα χωνιου.

Το ντεποσιτο αυτό εως του υψους των περιπου 5 μετρων είναι γεματο με περιπου 675.000 σφαιρες σχασιμου υλικου οι οποιες σε διαστημα 3,5 ετων κινουνται πολλες φορες από το πανω προς τα κατω μερος του αντιδραστηρα.

Το ψυκτικο αεριο Ηλιο διοχετευεται στον αντιδραστηρα από επνα προς τα κατω δια μεσω των σφαιρων σχασιμου υλικου και θερμενεται εως 750 βαθμους Κελσιου.

Ο αντιδραστηρας αυτος με την παραγωγη θερμικης και ηλεκτρικης Ενεργειας χρησιμοποιηται και για την υγροποιηση ανθρακος για πολλαπλη χρηση.

Η ελλειψη παραγωγης Ισοτοπων Ουρανιου και Πλουτονιου 239 κανει τον αντιδραστηρα αυτό ακαταλληλο για την κατασκευη πυρηνικων οπλων.

Τα ραδιενεργα καταλληπα της πυρηνικης σχασης εσωκλειονται στα «coated Particles».

Η σημερινη Ελλαδα οφειλει να εκμεταλλευτει ολες τις ευκαιριες για να διατηρησει την «λαμψη» της αρχαιας Ελλαδος και στην σημερινη πασγκοσμια πραγματικοτητα.

Πρεπει να την συνδεση και παλι με κατι, το οποιο αφορα τον δρομον του μελλοντος.

Το κατι αυτό είναι το Υδρογονο, η τεχνολογια γυρω από αυτό, οι μοντερνοι αντιδραστηρες πυρηνικης σχασης και οι υπερμοντερνοι αντιδραστηρες πυρηνικης συντηξης.

Αυτό σημαινει ότι πρεπει να γινει αναταξη των εθνικων μας δυναμεων και η αλλαγη του τροπου με τον οποιο αντιμετωπιζουμε τα πραγματα χωρις τα παραμυθιαζματα για τα κοιτασματα Υδρογονανθρακων.

Πρεπει να αναθεωρησουμε τις εθνικες μας στρατηγικε και προτεραιοτητες, για να εχουμε ελπιδες για το μελλον.

Γινεται για πολλαπλη φορα προσκληση του γραφοντα προς το τμημα Φυσικης του Δημοκριτιου Πανεπιστημιου Θρακης.

Ιδρυσαται ένα παραρτημα για την ως ανω Τεχνολογια στην γεννετειρα του Λευκιππου και Δημοκριτου στα Αβδηρα.

Ο γραφων και μαζι του και οι επιστημονες της διασπορας θα σας στηριξουν στην προσπαθεια σας αυτή.

Μην αναμενεται τιποτε απ’ αυτους που ασκουν εξουσια στο αχρηστο «αττικο δημιουργημα» και δη πασης κομματικης αποχρωσης.

Το μελλον της Ελλαδος είναι στο μυαλο και στα χερια των Ελληνων επιστημονων…Το μυαλο δοξασε την Ελλαδα και το μυαλο θα της επιτρεψει να επιβιωσει στις σημερινες πολυπλοκες καταστασεις.

Ο γραφων, όπως και πολλοι αλλοι Ελληνες επιστημονες της διασπορας Θεωρουν εθνικα αναγκαιο να αλλαξει ο σχεδιασμος της ανωτατης ελληνικης εκπαιδευσης πανω στο Υδρογονο, πανω στους μοντερνους Αντιδραστηρες πυρηνικης σχασης και πανω στους υπερμοντερνους αντιδραστηρες πυρηνικης συντηξης.

Η πυρηνικη τεχνογνωσια είναι εθνικο Κεφαλαιο και η εκδιωξη του επιστημονικου δυναμικου εκτος των συνορων μας από ασχετους «Αριστερδεξιους» είναι ένα ασυγχωρητο «Εγκλημα»…

Οι αναγκαιοι ποροι μπορουν να προκυψουν από ένα ριζοσπαστικο ξεκαθαρισμα και επανασχεδιασμο του Ανωτατου Συστηματος Εκπαιδευσης, με λουκετο στις σχολες που δεν εχουν λογο υπαρξης στην Ελλαδα των επιστημων.

Οι τοκογλυφοι σιωνιστικης προελευσης υπεβαλαν στην Ελλαδα τις σπουδες του χαβαλε γιο να επιβαλουν στον δυτικο κοσμο τους καραγκιοζηδες της αρεσκειας τους.

Για την επιλυση του ενεργεικου προβληματος του πλανητη μας, οι Ελληνες επιστημονες μπορουν να ξαναγινουν οι οδηγοι για τους υπολοιπους λαους…

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Απαγορεύετε ρητώς η αντιγραφή, η αποσπάσματος του άρθρου αυτού και οποιοδήποτε άρθρου του Γ.Θ. Χατζηθεοδωρου, χωρίς την έγγραφη έγκριση της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ.

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

4 comments to ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΩΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ.

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    «Εγώ θα μείνω εδώ»…..«….που εδώ;»
    .
    .
    .
    .
    Raus (short film)
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=gjs_uYKzXpA
    .
    .
    .

    σταυρουλα ραϊκου
    .
    .

    «Δεν υπάρχουν υποθέσεις χαμένες,
    .
    παρά μόνον εκείνες που εγκατέλειψες»
    .
    .
    Κλεόβουλος ο Λίνδιος
    .
    .
    .
    .
    .
    «Ὅσοι ἀπομείναμε πιστοὶ στὴν παράδοση, ὅσοι δὲν ἀρνηθήκαμε τὸ γάλα ποὺ βυζάξαμε,
    .
    ἀγωνιζόμαστε, ἄλλος ἐδῶ, ἄλλος ἐκεῖ, καταπάνω στὴν ψευτιά.
    .
    Καταπάνω σ᾿ αὐτοὺς ποὺ θέλουνε την Ἑλλάδα ἕνα κουφάρι χωρὶς ψυχή,
    .
    ἕνα λουλούδι χωρὶς μυρουδιά.»
    .
    Φώτης Κόντογλου – Παράδοση
    .
    .
    .
    http://ellinikoistologio.blogspot.com/2012/06/blog-post_5973.html
    .
    .
    .
    ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ .
    .
    .
    .
    .
    Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…………………………….
    .
    .
    .
    .
    .

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΟ ΦΩΣ !
    .
    .
    .
    ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΦΩΣ !
    .
    .
    .
    .
    .
    Αυστριακή εφημερίδα: «Αυτό που είναι η Ελλάδα και οι Έλληνες στην καρδιά κανένας δεν μπορεί να τους το αφαιρέσει»!!!
    .
    .
    .
    https://4.bp.blogspot.com/-hOc4BBApkhU/WRsxpDmDNpI/AAAAAAAAF6E/m9cQNql3YzI5t7gHvdBsWpMMiUUXAH6mwCLcB/s640/%25CE%2597%2B%25CE%2595%25CE%259B%25CE%259B%25CE%2591%25CE%2594%25CE%2591%2B%25CE%25A7%25CE%25A4%25CE%25A5%25CE%25A0%25CE%2599%25CE%2595%25CE%25A4%25CE%2591%25CE%2599%2B%25CE%2591%25CE%25A0%25CE%259F%2B%25CE%25A0%25CE%2591%25CE%259D%25CE%25A4%25CE%259F%25CE%25A5.%2B%25CE%2594%25CE%259F%25CE%2593%25CE%259C%25CE%2591%2B%25CE%259A%25CE%2599%25CE%25A3%25CE%2599%25CE%2593%25CE%259A%25CE%2595%25CE%25A1.jpg
    .
    .
    .
    .«Ερωτική εξομολόγηση προς μία χώρα»
    .
    .
    .
    είναι ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο άρθρο της μεγάλης κυκλοφορίας αυστριακής εφημερίδας «Κουρίρ», στο οποίο η συντάκτρια της, Μπίργκιτ Μπράουνρατ,
    .
    .

    «ξετυλίγει» όλη την αγάπη της για την Ελλάδα, από την τρυφερή ηλικία των 12 χρόνων μέχρι σήμερα,
    .
    .
    και διαπιστώνει με λύπη ότι «οι άνθρωποι της γίνονται ολοένα και φτωχότεροι, αλλά μόνον οικονομικά»,

    .
    .
    .
    .γιατί, όπως διατρανώνει, κλείνοντας το άρθρο της,
    .
    «αυτό που είναι η Ελλάδα και οι Έλληνες στην καρδιά, κανένας δεν μπορεί να τους το αφαιρέσει».
    .
    .
    .
    .
    «Στα δώδεκά μου είχε έλθει επιτέλους η ώρα που επιτρεπόταν πλέον να ταξιδέψω για πρώτη φορά μόνη μου στο αεροπλάνο, αλλά από την αγωνία με έπιασαν πόνοι στο στομάχι, όμως η χώρα όπου με κατέβασε απαλά το αεροπλάνο μού θεράπευσε αστραπιαία τους πόνους.
    .
    .
    Η Αθήνα και οι άνθρωποί της, αυτό ήταν το σκηνικό των ομορφότερων ονείρων μου», γράφει εισαγωγικά, μεταξύ άλλων, η Μπίργκιτ Μπράουνρατ
    .
    .
    για να σημειώσει στη συνέχεια ότι αργότερα πάντα έτριβε τα μάτια της για να συνειδητοποιήσει ότι είχε βρεθεί πραγματικά εκεί, στο ζωντανό βιβλίο της ιστορίας, που βρίσκεται πάντα στα πόδια της σε κάθε γωνιά, που της δείχνει την ιστορία τής Ανθρωπότητας, από τις Μυκήνες, την Επίδαυρο μέχρι τον Ισθμό της Κορίνθου, σαν να ήταν μια «μηχανή του χρόνου».
    .
    .
    Που την «προσγειώνει και την απογειώνει σε ονειρεμένα νησιά όπως η Ύδρα και ο Πόρος», συμπληρώνει η συντάκτρια, για να αναρωτηθεί κατόπιν «για το πόσο πλούσιος είναι άραγε κάθε άνθρωπος, που μπορεί να ζει σε αυτή τη χώρα, πόσο απίστευτα πλούσιος», όπως η ίδια νόμιζε παλιά, αλλά που σήμερα συνειδητοποιεί ότι οι περισσότεροι άνθρωποι είναι φτωχοί, και γίνονται φτωχότεροι.
    .
    .
    .
    «Γίνονται όμως, μόνον οικονομικά φτωχότεροι», τονίζει η Μπίργλιτ Μπράουνρατ,
    .
    .
    .
    «γιατί αυτό που είναι η Ελλάδα και οι Έλληνες στην καρδιά κανένας δεν μπορεί να τους το αφαιρέσει».

    .
    .
    .
    *Έτσι για να μην ξεχνάμε …
    .
    .
    .
    .
    Πρώτη δημοσίευση 26/06/2015 μέσω
    pygmi.gr

    Παρασκευή, 4 Μαρτίου 2016

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2016/03/blog-post_257.html#ixzz52tiUSaGa\
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Το Φως Ορκίστηκε να μην Παραδοθεί!!!!
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    http://2.bp.blogspot.com/-MFGgGV9jo6s/UEmNjqn06sI/AAAAAAAABq0/FGTQj9Dn0hw/s200/happy+easter+sun+egg.jpg
    .
    .

    «Να μαλώσεις τον άνεμο.
    Να μαλώσεις τη νύχτα.
    Εγώ ,να τους πεις, δεν είμαι,
    ένα τυχαίο περιστατικό ,
    να τους παραδοθώ».
    Ν. Βρεττάκος,
    .

    .
    .

    Η μεγαλύτερη πρόκληση αυτών των ημερών είναι να αντισταθούμε στο φόβο, στην απαισιοδοξία και την ταύτιση με τον υλικό κόσμο. Από κάθε πλευρά θα ερεθίζεται η προσοχή μας να στραφεί στην «έλλειψη», την ένδεια , την απώλεια, τη φτώχεια.
    .
    Όμως, όπως γνωρίζουν όσοι ασχολούνται με την εσωτερική διάσταση της ύπαρξής μας, καθένας που στρέφει το νου του στην ανησυχία ενισχύει τη μεγάλη συλλογική σκεπτομορφή της ανασφάλειας , της αποθάρρυνσης και του φόβου για το αύριο.
    .
    http://3.bp.blogspot.com/-aT3Q_Q5rxvE/UEmXmBeJ80I/AAAAAAAABtQ/KR8ltvbnUbs/s1600/%CE%B8%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%83%CE%B1+%CE%B5.jpg
    .
    Αυτό σημαίνει ότι στο επίπεδο του συλλογικού υποσυνειδήτου, όπου είμαστε όλοι συνδεδεμένοι, θα αυξάνεται το άγχος και η δυσαρέσκεια.Όμως μπορούμε να παρέμβουμε. Ας θυμηθούμε πως ό,τι κι αν συμβαίνει στα οικονομικά της χώρας ή τα δικά μας, την αθάνατη ψυχή μας δεν μπορεί κανείς να μας την πάρει.
    .
    .
    Επιπλέον αντί να αφήνουμε το νου μας να πανικοβάλλεται παρακολουθώντας με τις ώρες τις κραυγές των ειδήσεων και συμμετέχοντας σε συζητήσεις που αυξάνουν το φόβο και την απαισιοδοξία ας στρέψουμε επιλεκτικά την προσοχή μας στα θετικά της ζωής μας.
    .
    Σε εκείνους που μας συνδέουν σχέσεις αγάπης, στην άνοιξη που σκάει εδώ κι εκεί ,στην ικανότητά μας να νιώθουμε χαρά, στο εσωτερικό μας κέντρο γαλήνης και ισορροπίας, στη σχέση μας με την Πηγή των πάντων.
    .
    http://2.bp.blogspot.com/-OlLOg2E-4hU/UEmNiyG2tbI/AAAAAAAABqs/Kl4BMPUOxvg/s320/angel+leukos.jpg

    .
    Είμαστε πολύ περισσότερα από ένα υλικό σώμα κι αυτό δεν το αλλάζει τίποτα. Το εγώ θα προσπαθεί να μας πείσει πως έχουμε ένα σωρό λόγους για να είμαστε απαισιόδοξοι, απογοητευμένοι, προδομένοι, οργισμένοι και ανήσυχοι. Όμως έχουμε πολύ περισσότερους λόγους για να νιώθουμε ευλογημένοι αν θυμηθούμε όλα αυτά που αληθινά έχουν αξία στη ζωή μας. Ας μην αφήσουμε την οθόνη του νου μας να γεμίσει με το σκοτάδι που με κάθε τρόπο μας πολιορκεί επειδή , όπως έγραψε ο Νίκος Καζαντζάκης…Το Φως ορκίστηκε να μην παραδοθεί.!!

    .
    .
    .
    Ας Αντισταθούμε!!!!!!!
    .
    .
    .
    Κάθε φορά που αρνιέται η σκέψη μας να στραφεί προς το σκοτάδι έχουμε κάνει ένα δώρο στον εαυτό μας και ταυτόχρονα σε όλη την ανθρωπότητα ενισχύοντας το «σήμα του φωτός».
    .
    Ό,τι κι αν συμβεί λοιπόν στην τσέπη, στη σύνταξή μας, στο πορτοφόλι ή στην καθημερινότητα αυτού του κόσμου ας αντισταθούμε στο να προσφέρουμε και το νου μας στη χειραγώγηση του φόβου.
    .
    Ο σοφός, αυτός που ξέρει ,ατενίζει γαλήνια την εναλλαγή των εποχών γνωρίζοντας πως «κι αυτό θα περάσει».

    .
    http://2.bp.blogspot.com/-1J95ETjVMNw/UEmQmYaxHSI/AAAAAAAABsM/zxGLgb0MFsQ/s400/%25CF%2587%25CE%25B1%25CF%2581%25CE%25B1.jpg
    .

    πηγη

    Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013

    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/04/blog-post_9181.html#ixzz52tloVBIb
    .
    .
    .
    Ο Έλληνισμός Είναι Φως και Ορκίστηκε να μην Παραδοθεί!!!!
    .
    .
    .
    Έλλάδα Σημαίνει Φώς και ΦΩΣ σημαίνει ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ! ! !
    .
    .
    .
    .
    ΛΕΥΤΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ ! ! !
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>