«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Εδώ και τώρα να απαιτήσει ο Ελληνικός λαός, απάντηση από τους προδότες, αν αληθεύει, διότι αν αληθεύει έχει το δικαίωμα ο λαός να κρεμάσει τους προδότες, με συνοπτικές διαδικασίες;;;; ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

ΝΑΤΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΤΟΥ  ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ       

Ως γνωστόν η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, και των Σωμάτων Ασφαλείας της χώρας, είναι διορισμένη- μέσω ΚΥΣΕΑ- από το εχθρικό προς την Ελλάδα Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, και από τη Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων, και της Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης, των γνωστών Κοσμοκρατόρων ROTHSCHILDS.

ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Απόδειξη στα γεγονότα στο ΜΑΤΙ, οι Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, δεν κάνανε ΤΙΠΟΤΑ διά τη διάσωση των Ελλήνων κατοίκων, κατόπιν διαταγών του εχθρικού Σιωνιστικού ΝΑΤΟ των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΣΟΡΟΣ.

Τους άφησαν και κάηκαν, και πνίγηκαν, κατόπιν εντολών του εχθρικού προς τον Ελληνισμό Σιωνιστικού ΝΑΤΟ.

Το  ΝΑΤΟ ενεργοποίησε στο ΜΑΤΙ , το σύστημα HAARP, γιαυτό και οι ισχυροί άνεμοι. Το σύστημα HAARP, δημιούργησε τοπικά, βαρομετρικά Υψηλό & Χαμηλό, με αποτέλεσμα τη ροή του ανέμου την ώρα της πυρκαγιάς. Το σύστημα HAARP νέκρωσε πάσαν ηλεκτρική & ηλεκτρονική ενέργεια.

Ήθελαν πολλούς νεκρούς………………

Το ΝΑΤΟ είναι ο Στρατός της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης των γνωστών Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων.

Αυτό η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ!!!

ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ!!!

Υπ’  όψιν ότι οι Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, και των Σωμάτων Ασφαλείας, πληρώνονται από τον Ελληνικό Λαό.

Ο Ελληνικός Λαός πληρώνει και το εχθρικό Σιωνιστικό ΝΑΤΟ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, για να μας καταστρέφει.

Όλα τα έσοδα του Ελληνικού Κράτους πηγαίνουν στο Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, στη Σιωνιστική Ε.Ε. και στους Σιωνιστές δανειστές Κοσμοκράτορες των ΡΟΤΣΙΛΝΤ-ΡΟΚΦΕΛΕΡ.

Η Washington post γράφει, «Ακόμη τέσσερες δεκαετίες ΛΙΤΟΤΗΤΑ για τους Έλληνες».

Τόσα χρειάζεται ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Ότι περισσέψει διατίθεται για τις ανάγκες του Ελληνικού Λαού. Γιαυτό  έκοψαν τις συντάξεις, γιατί τις χρειάζεται ο ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Οι πολιτικοί είναι πειθήνια όργανα του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, των γνωστών Επικυρίαρχων της Γης.

Οι εφορίες του Ελληνικού Κράτους (Δ.Ο.Υ.) δουλεύουν – εν αγνοία τους- για τους δανειστές Κοσμοκράτορες.

Οι ΜΚΟ που δρούν στη χώρα μας είναι του Σιωνιστή Κοσμοκράτορα ΣΟΡΟΣ, εχθρού των Ελλήνων.

Η κατάσταση χειροτέρεψε με την εκλογή των Σιωνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, υπαλλήλων των Κοσμοκρατόρων και Επικυρίαρχων της Γης.

Τίποτα δεν υπάρχει το Εθνικό Ελληνικό.

Απόδειξη τα Εθνικά μας θέματα, όπου κάνουν κουμάντο οι ξένοι.

Στο Σκοπιανό θέμα, και στη συμφωνία των Πρεσπών, κάνουν κουμάντο οι ξένοι της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Η ηγεσία του στρατεύματος έδειξε πλήρη αδιαφορία με την προδοσία της Μακεδονίας από τους δούλους πολιτικούς του Σιωνιστή Κοσμοκράτορα ΡΟΤΣΙΛΝΤ, στους Σλάβους & Αλβανούς των Σκοπίων.

Στη συμφωνία των Πρεσπών, ήταν παρών και ο εκπρόσωπος-δικηγόρος του ΡΟΤΣΙΛΝΤ, Αμερικανο-Εβραίος ΝΙΜΙΤΣ, και παρούσα η ΥΠ.ΕΞ. της Ε.Ε., Ιταλο-Εβραία Μονγκερίνι, υπάλληλος του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Ξεπουλάνε τη Θράκη στους Τούρκους, την Ελληνική Μακεδονία στους Σλάβους & Αλβανούς των Σκοπίων, το Αιγαίο στους Τούρκους, την Ήπειρο στους Αλβανούς, ότι διατάξει η Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση.

Βλέπε προφητεία της Άννας Μπενάκη προς τον Πρόεδρο Παπούλια.

Όλα αυτά, αντιστάσεως μη ούσης από την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Είσθε οι Στρατηγοί του ΝΑΤΟ, όχι της Ελλάδος.

Υπ’  όψιν ότι οι Κυβερνήσεις των γειτονικών Βαλκανικών κρατών, είναι Εθνικιστικές.

Σε εμάς ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!

Τα πάντα τα έδωσαν οι Σιωνιστές πολιτικοί μας, στην εξυπηρέτηση της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Οι πολιτικοί μας είναι Διεθνιστές, Εθνομηδενιστές, Σιωνιστές.

Δεν κοιτάνε τα συμφέροντα της Ελλάδος και του Ελληνικού Λαού, αλλά τα συμφέροντα των Σιωνιστών Επικυρίαρχων του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, διά της σιωπής των, και της υποταγής των στο Σιωνιστικό εχθρικό ΝΑΤΟ, πράττει- (εν αγνοία της)- εναντίον των Ελληνικών συμφερόντων, εναντίον του Ελληνικού Λαού και της Ελλάδος-Πατρίδος, και εναντίον του Ελληνικού Συντάγματος. (Άρθρον 120).

Δηλαδή διαπράττει- ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ ΤΗΣ- Εθνική προδοσία, υποτασσόμενη στο εχθρικό ΝΑΤΟ.

Σε περίπτωση Τουρκικής Στρατιωτικής επιθέσεως, θα αμυνθούν κατά τέτοιον τρόπο, ώστε να ηττηθούμε, κατόπιν διαταγών του εχθρικού Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, και οι Τούρκοι να καταλάβουν Εθνικά Ελληνικά εδάφη και θάλασσες.     

«Τοίς εκείνων ρήμασι πειθόμενοι», του εχθρικού ΝΑΤΟ, των ΣΟΡΟΣ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Το ΚΥΣΕΑ που τους εκλέγει, τελεί υπό τις διαταγές του Σιωνιστικού εχθρικού ΝΑΤΟ.

Διά του λόγου το αληθές, βλέπε επιστολή της ΕΛ.ΛΑ.Σ. προς την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Βλέπε ομολογία Καμμένου, Υπουργού ΕΘΝ. ΑΜΥΝΗΣ, «Το ΝΑΤΟ απαγόρευσε στο Στρατό μας να δράσει, για να διασώσει τους Έλληνες στο ΜΑΤΙ».

Βλέπε δηλώσεις της Αμερικανο-Εβραίας ΣΑΡΑΣ ΠΕΪΛΙΝ υποψηφίας για αντιπρόεδρος των ΗΠΑ.

Βλέπε υποταγή των Στρατηγών & Ναυάρχων στο εχθρικό ΝΑΤΟ.

Με την υποταγή τους αυτή στο εχθρικό ΝΑΤΟ, ΘΕΤΤΟΥΝ ΕΝ ΚΙΝΔΥΝΩ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ.

                                ΑΝΤΩΝΗΣ  ΓΡΥΠΑΙΟΣ  

                Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

Μοιραστείτε το!

3 comments to Εδώ και τώρα να απαιτήσει ο Ελληνικός λαός, απάντηση από τους προδότες, αν αληθεύει, διότι αν αληθεύει έχει το δικαίωμα ο λαός να κρεμάσει τους προδότες, με συνοπτικές διαδικασίες;;;; ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    Εγω και η Πατρίδα. (Εξαιρετικό)
    .
    .
    .
    .
    .
    http://3.bp.blogspot.com/-166mLDO42CY/U9OhQIQ6lNI/AAAAAAAA_08/BS1UWlN6ebk/s320/Greek+eye.jpg
    .
    .
    .
    Τι είναι η Πατρίδα;
    .
    Η Πατρίδα είναι σαν ένα μεγάλο δέντρο που απαρτίζεται από:
    .
    – Την Εθνικήν Ιστορία μας
    .
    – Την Εθνική Γλώσσα μας
    .
    – Τους τάφους και τη μνήμη των Προγόνων μας
    .
    – Το Εδαφος που πατούμε εμείς και τα παιδιά μας
    .
    – Την Θάλασσα που κολυμπάμε εμείς και τα παιδιά μας
    .
    – Τον Αέρα που αναπνέουμε εμείς και τα παιδιά μας
    .
    – Το Σπίτι που γεννηθήκαμε
    .
    – Την Οικογένεια μας και τους γειτόνους μας.
    .
    Ώστε, όλοι εμείς και η Πατρίδα μας είμαστε Ένα.
    Εμείς, τα παιδιά μας, ο Γεωγραφικός χώρος, η Γλώσσα μας και η Ιστορία μας είμαστε Ένα.
    .
    Μόνο με πολλά ξύλα μαζί ανάβει ενα τζάκι γιατί το ενα κομμάτι ζεσταίνει τ’ άλλο. Χωρίς την ομάδα που είναι η Πατρίδα δεν είναι δυνατόν να συνεχίσουμε να υπάρχουμε.
    .
    Η Νέα Τάξη
    .
    – Απ’ ότι απαρτίζει την Πατρίδα, δεν είναι κάτι που η Νέα Τάξη δεν έχει με σχέδιο διαβρώσει.Για δεκαετίες τώρα, μέσα απο ανθέλληνες ηγέτες υποσκάπτουν την Πατρίδα μας και με δόλο μάς την διαλύουν και μας την αποσπούν.
    .
    – Μάς θέλουν απάτριδες. Να μην έχουμε “πού την κεφαλήν κλείναι” …δηλαδή γίνεται μια Γενοκτονία.
    .
    Είμαστε σαν ένας δύτης σφουγγαράς που σταδιακά του στενεύουν τον σωλήνα του οξυγόνου… Και ακόμα συνεχίζουμε να απέχουμε από κάθε ενέργεια απόσπασης και αποσόβησης… Και συνεχίζουμε να ελπίζουμε οτι η σωτηρία θα βγει μέσα απο το κουτί της Τηλεόρασης…
    .
    – Ας στρίψουμε το κεφάλι μακρυά απο το χαζοκούτι για να δούμε καθαρά:
    .
    Δεν μας θέλουν να υπάρχουμε… (τι είναι 10 εκατομμυριάκα μπροστά σ’ αυτά που αφάνισαν τις δεκαετίες του 1910 και1940;;;)
    .
    Η Πατρίδα είναι μια Ιστορία τής οποίας αναλαμβάνουμε την ευθύνη και παίρνουμε μαθήματα προς μίμησιν η αποφυγήν.
    .
    Ενεργούμε ο καθενας μας και όλοι μαζί: Οτι καλό να βελτιώνουμε και ότι κακό να απορρίπτουμε.
    .
    Τώρα στη μεγάλη κριση, για να επιζήσει η Πατρίδα, ο Έλληνας έχει χρέος να διοχετεύει προσοχή και αγάπη προς την Πατρίδα και οχι στο Εγω (Φιλοπατρία). Δέκα εκατομμύρια Εγω ξεχωριστά σαν μικρά κλαδιά τα παίρνει ο άνεμος, αλλά ένα μεγάλο Δέντρο στέκει σταθερά.
    .
    Όλα τα έθνη για να προοδεύσουν πρέπει να βαδίσουν εμπρός, πλην των Ελλήνων που, λόγω του ανεξάντλητου Ιστορικού πλούτου των, πρέπει να στραφούν πίσω.
    Σωτήριες ιδέες για “λύση” υπάρχουν μόνο στην Ιστορία μας.
    .
    Πατρίδα δεν είναι το κράτος
    .

    Το κράτος δεν είναι πατρίδα.

    Το κράτος είναι απλώς ένα σύστημα διαχείρισης της κοινωνίας
    .
    που αλλάζει ανάλογα με τα πρόσωπα τα οποία εντελώς πρόσκαιρα και συγκυριακά το στελεχώνουν.
    .
    Το κράτος πιθανόν να είναι δίκαιο ή άδικο, ικανό ή ανίκανο,αφερέγγυο, αυταρχικό και σπανίως στοργικό, να δέρνει τους συνταξιούχους, να μη σέβεται ζώντες και τεθνεώτες, να μεροληπτεί, να ψεύδεται, να εξαπατά, να χρηματίζεται, να τρομοκρατεί.
    .
    Η πατρίδα είναι κάτι ακλόνητο, βαθύ και καθοριστικό για τον άνθρωπο.
    Η πατρίδα είναι η πανάρχαιη γειτονιά μας στον κόσμο.
    .
    Η πορεία ενό έθνους δεν καθορίζεται από ευκαιριακά συμφέροντα
    και ανεπαρκείς ηγεσίες.
    .
    Περιλαμβάνεται στις θυσίες των νεκρών μας, στο παρόν το δικό μας και στο μέλλον αυτών που έρχονται.
    .
    Τα κυριαρχικά μας δικαιώματα μπορεί να τα χάσουμε μόνο μετά από στρατιωτική ήττα, ουδείς από τους κρατούντες νομιμοποιείται να τα παραχωρήσει σε διαπραγματεύσεις.
    .
    Η εθνική επιβίωση είναι υπεράνω ιδεολογιών, ταξικών διαφορών, προσωπικών αδικιών και συμφερόντων.

    Όποιος μιλάει για ελευθερία και ανεξαρτησία χωρίς να είναι έτοιμος να ματώσει είναι απατεώνας.
    .
    Ούτε το δικαστήριοτης Χάγης ούτε οποιοσδήποτε άλλος διεθνής οργανισμός μπορείνα αποφανθεί αν επιτρέπεται να αναπνέουμε ακόμη τον αέρα της πατρίδας μας ή αν η Θράκη, η Κύπρος και τα νησιά είναι δικά μας.

    Η αλήθεια είναι μία και πανάρχαιη:
    .
    Δικό σου είναι μόνο αυτό που μπορείς να προστατεύσεις.
    .
    Tου Διονύση Χαριτόπουλου.
    Δημοσιεύεται στο βιβλίο του «Ημών των Ιδίων».
    .
    ΠΗΓΗ
    .
    .
    Κυριακή, 27 Ιουλίου 2014
    .
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2014/07/blog-post_279.html#ixzz5NQYKQec8.
    .
    .
    .
    .

  • ,
    ,
    ,
    .
    .
    .
    .
    .
    5 Αντεθνικοί Μύθοι Για Το 1821
    .
    .
    https://www.youtube.com/watch?v=wsyULm1g3-U
    .
    .
    TO 1821 ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ !
    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
    .
    ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ……………….
    .
    .
    .
    ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ .
    .
    .
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .
    .
    .
    .
    .

  • .
    .
    .
    .
    .

    ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ Χ. ΠΑΠΑΝΔΡΟΠΟΥΛΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
    .
    .
    Η ΙΣΤΟΡΙΑ του ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥ ΤΕΡΑΤΟΣ
    .
    .
    που κατασπαράζει τη ζωή σου
    .
    .
    Το 2010 οι Ελληνες δημόσιοι υπάλληλοι ήταν 1.000.000
    .
    .
    ενώ στη Ρωσία των 150.000.000 κατοίκων μόλις 500.000
    .
    .
    .
    8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018 09:08
    .
    .
    https://kourdistoportocali.com/magazine/istoria-tou-kratikodietou-teratos-pou-katasparazi-ti-zoi-sou/
    .
    .
    .
    .
    .

    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.
    .
    .
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>