«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

                                   Α ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΨΕΙ             

                                                                                  Πρόλογος                                                                 

Ως γνωστόν η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, και των Σωμάτων Ασφαλείας, είναι διορισμένη –μέσω ΚΥΣΕΑ- από το εχθρικό προς την Ελλάδα, Σιωνιστικό ΝΑΤΟ, και από τη Παγκόσμια Σιωνιστική Κυβέρνηση της Νέας Τάξης Πραγμάτων & Σιωνιστικής Παγκοσμιοποίησης της οικογένειας ΡΟΤΣΙΛΝΤ των γνωστών Κοσμοκρατόρων.

ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Απόδειξη τα γεγονότα στο ΜΑΤΙ, οι Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, τίποτα δεν κάνανε διά την διάσωση των Ελλήνων κατοίκων, κατόπιν διαταγών του εχθρικού ΝΑΤΟ.

Τους άφησαν και κάηκαν, και πνίγηκαν. Κατόπιν διαταγών του εχθρικού προς τον Ελληνισμό Σιωνιστικού ΝΑΤΟ.

Το ΝΑΤΟ είναι ο Στρατός της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης.

Αυτό η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων ΔΕΝ το καταλαβαίνει.

Υπ’  όψιν ότι Αρχηγοί των Ενόπλων Δυνάμεων, και των Σωμάτων Ασφαλείας, πληρώνονται από τον Ελληνικό Λαό.

Ο Ελληνικός Λαός πληρώνει και το εχθρικό Σιωνιστικό ΝΑΤΟ του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Όλα τα έσοδα του Ελληνικού Κράτους πηγαίνουν στους Σιωνιστές δανειστές Κοσμοκράτορες, και Επικυρίαρχους της Γης.

Οι Εφορίες του Ελληνικού Κράτους (Δ.Ο.Υ.) δουλεύουν -εν αγνοία τους- για τους δανειστές Επικυρίαρχους του ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Η Κατάσταση χειροτέρεψε με την εκλογή της Κυβέρνησης του Σιωνιστικού Εβραϊκού «Αριστερού»  ΣΥΡΙΖΑ, υπαλλήλων του ΣΟΡΟΣ & ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Τίποτα δεν υπάρχει Εθνικό Ελληνικό.

Απόδειξη τα ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ.

Απόδειξη το Σκοπιανό θέμα, και η συμφωνία των Πρεσπών.

Ξεπουλάνε τη Θράκη στους Τούρκους, τη Ελληνική Μακεδονία στους Σλάβους & Αλβανούς των Σκοπίων, το Αιγαίο στους Τούρκους, την Ήπειρο στους Αλβανούς, ότι διατάξει η Παγκόσμιος Σιωνιστική Εβραϊκή Κυβέρνηση.

Αντιστάσεως μη ούσης από τη Στρατιωτική ηγεσία.

Υπ’  όψιν ότι οι Κυβερνήσεις των γειτονικών Βαλκανικών χωρών, είναι Εθνικιστικές.

Ενώ σε εμάς ΤΙΠΟΤΑ δεν είναι το ΕΛΛΗΝΙΚΟ!!!

Τα πάντα στην υπηρεσία της Παγκόσμιας Σιωνιστικής Κυβέρνησης.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κόμμα Διεθνιστών, Εθνομηδενιστών, Σιωνιστών.

 Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ..

Η ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων, διά της σιωπής των, και της υποταγής των στο Σιωνιστικό εχθρικό ΝΑΤΟ, πράττει- (εν αγνοία της)- εναντίον των Ελληνικών συμφερόντων, εναντίον του Ελληνικού Συντάγματος. (Άρθρον 120)

Δηλαδή διαπράττει- ΕΝ ΑΓΝΟΙΑ- Εθνική προδοσία!!!

Σε Τουρκική στρατιωτική επίθεση, προς κατάληψη της χώρας, θα αμυνθούν κατά τέτοιο τρόπο, ώστε να ηττηθούν, κατόπιν διαταγών του εχθρικού ΝΑΤΟ.

«Τοίς εκείνων ρήμασι πειθόμενοι», του εχθρικού ΝΑΤΟ των ΣΟΡΟΣ-ΡΟΤΣΙΛΝΤ.

Το ΚΥΣΕΑ που τους εκλέγει, τελεί υπό τις διαταγές του Σιωνιστικού  ΝΑΤΟ.

Διά του λόγου το αληθές, βλέπε συναπτομένη επιστολή από την ΕΛ.ΛΑ.Σ., προς την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων.

Βλέπε ομολογία  Καμμένου Υπουργού ΕΘ.ΑΜΥΝΗΣ, «Το ΝΑΤΟ απαγόρευσε στο Στρατό μας να δράσει για να διασώσει τους Έλληνες στις πυρκαγιές στο ΜΑΤΙ».

Βλέπε δηλώσεις της Αμερικανο-Εβραίας ΣΑΡΑΣ ΠΕΪΛΙΝ υποψηφίας για Αντιπρόεδρος.                                     

                                         ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΡΥΠΑΙΟΣ

                      Ομάδα Διεθνών Σχέσεων & Γεωπολιτικής

 

Προς τους:

Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης Ναύαρχο Ευάγγελο Αποστολάκη ΠΝ

Κοινοποίηση: Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Στρατού Αντιστράτηγο Αλκιβιάδη Στεφανή, Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Ναυτικού Αντιναύαρχο Νικόλαο Τσούνη ΠΝ, Αρχηγό Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας  Αντιπτέραρχο Χρήστο Χριστοδούλου

 

Εκφράζοντας το φρόνημα και την βούληση του Ελληνικού Λαού, που ως συνταγματικός φορέας εκπροσωπούμε, θλιβόμεθα τα μέγιστα όταν, υπό τα όμματα Υμών, διαπιστώνουμε ότι «η Ελλάς εάλω!!!». Η πατρίδα μας οδηγείται πλέον στον Αρμαγεδδώνα της Ιστορίας διότι ο αιώνιος εχθρός του Ελληνισμού και του ανθρώπου, απέκτησε υπέρμετρο δύναμη ώστε σήμερα να διαφεντεύει το μέλλον μας. Και αυτό το θεωρούμε ύβρη!!!

Όθεν, φρονούμε ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας ΟΥΔΟΛΩΣ έπρεπε να επιτρέψουν  τον μαρασμό του Λαού μας, την καταστροφή των ιδανικών του, τον εκπατρισμό του φυτωρίου του Έθνους και την βίαιη αντικατάστασή του με λοβοτομημένους εν δυνάμει δολοφόνους, το ξεπούλημα της Δημόσιας περιουσίας, την παράδοση ζωτικών χώρων και εδαφών, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε κίνδυνο η ΑΣΦΑΛΕΙΑ και η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ του κράτους.

Απευθυνόμαστε στον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης και στους λοιπούς Αρχηγούς των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων και σας ΚΑΛΟΥΜΕ, προς σωτηρία της Πατρίδος, να λάβετε, ως έχετε καθήκον, τα προσήκοντα μέτρα, κηρύσσοντας την χώρα σε κατάσταση πολιορκίας ώστε να εξασφαλισθεί η ακεραιότης του κράτους και για να μη θρηνήσουμε εκατόμβες θυμάτων τόσο στις Ένοπλες Δυνάμεις όσο και στον ανημέρωτο και ανυπεράσπιστο άμαχο πληθυσμό, την προστασία του οποίου έχετε την ευθύνη.

Οι συντελεστές της προδοσίας του Έθνους αφού απαξίωσαν το τρίπτυχο «Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια» προσπαθούν εναγωνίως να εξαθλιώσουν και να διαλύσουν τις Ένοπλες Δυνάμεις, ενώ η κομματική συναλλαγή, τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και ο στείρος λαϊκισμός των Ελλαδέμπορων, υπηρετώντας το εθνοκτόνο σχέδιο των δυνάμεων του σκότους δημιούργησαν το τοξικό περιβάλλον στο οποίο τα άνθη της δικαιοσύνης, του ήθους, της ισότητας, της ισονομίας και της φιλοπατρίας μαράθηκαν και στη θέση τους φύτρωσε μία διεφθαρμένη κοινοβουλευτική δικτατορία που στους κόλπους της ανδρώθηκαν η ιδιοτέλεια, η συναλλαγή και η προδοσία των εθνικών μας θεμάτων. Η προδοσία των Ιμίων, η κατάδοση του Λάλα, η παράδοση του Οτσαλάν, η κατάργηση των Αου και Βου Σωμάτων Στρατού, το απολεσθέν USB του κυρίου Βενιζέλου με τα σχέδια Ειδικού Χειρισμού, η διάθεση ζωτικών εδαφών, βάσεων και στρατοπέδων, η διατήρησης ανά την Επικράτεια αγνώστων προθέσεων Λαθρομεταναστών, αποτελούν σοβαρές ενδείξεις απαράδεκτης ανοχής της πολιτικής και Στρατιωτικής ηγεσίας, που οδηγούν στο ιοβόλο πρόγραμμα αλώσεως της Πατρίδας.

Σε αυτήν την κατ’ επίφαση «Δημοκρατία», οι Ένοπλες Δυνάμεις απομονώθηκαν, περιθωριοποιήθηκαν και λοιδορήθηκαν, κατάντησαν θεραπαινίδες των εισβολέων λαθρομεταναστών, ικανά δε στελέχη τους κατηγορήθηκαν ως αντιπαραγωγικά και το ανθρώπινο δυναμικό τους ονομάσθηκε απαξιωτικά «ένστολοι». Οποία καταισχύνη!!!!

Σήμερα οι μάσκες έπεσαν! Δεν υπάρχει κράτος δικαίου και η Ελλάς, με την δική σας ανοχή, κυβερνάται πλέον από ομάδες δοσίλογων, κλεπτών, απάτριδων και ιδιοτελών φαύλων οργάνων που υπηρετούν τις αλλότριες δυνάμεις της μνημονιακής πολιτικής και της παγκόσμιας συμμορίας του Χρήματος. Ανερμάτιστοι πολιτικοί, τραπεζίτες, εθνικοί ταγοί, δικαστικοί, ΜΜΕ και μεγαλοεργολάβοι που αντιπροσωπεύουν την Νέα Τάξη Πραγμάτων έχουν κουρελιάσει το Σύνταγμα, αγνοούν τις αποφάσεις του Λαού και εξοντώνουν τον Έλληνα άνθρωπο στερώντας του τα Συνταγματικά του δικαιώματα

Ο πολιτικός κόσμος της χώρας, όργανο διεθνών αδελφοτήτων και οργανώσεων ελεγχομένων από ανθελληνικά κέντρα αποφάσεων, διαγκωνίζεται, ως οδαλίσκη, για το ποιός θα υπηρετήσει κάλλιον τους αφέντες του ενώ βρίσκεται σε διατεταγμένη ανθελληνική υπηρεσία που ξεπερνά τα όρια της προδοσίας του Έθνους και ξεπουλώντας, άνευ αιδούς, τον δημόσιο πλούτο της χώρας, καθιστά τον Λαό φτωχότερο και την Άμυνα της Χώρας ευάλωτη.

Η κλιμάκωση των εχθρικών ενεργειών βρίσκεται προ των πυλών. Οι, δημόσια και επαναλαμβανόμενα, εκφρασμένες θέσεις του Πρέσβη των ΗΠΑ για «πιθανά αθέλητα περιστατικά» στο Αιγαίο εμπεριέχουν το σαφές μήνυμα-προειδοποίηση ότι η Ουάσιγκτον δεν είναι σε θέση ή δεν επιθυμεί πλέον να αποτρέψει μία ενδεχόμενη στρατιωτική εμπλοκή μεταξύ των δύο κρατών.

Ο απανταχού Ελληνισμός έδωσε το «παρών» του στην Ιστορία. Το Μακεδονικό κύριοι ΔΕΝ είναι Ελληνική «υπόθεση»!!! Είναι πανανθρώπινη και όχι Εθνική. Είναι πολιτισμική και όχι πολιτική. Εκατοντάδες κορυφαίοι Επιστήμονες απέστειλαν επιστολές προς τους Αρχηγούς των Κρατών με τις οποίες πιστοποιούσαν την ελληνικότητα του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Κύριοι, Αρχηγέ του Γενικού Επιτελείου Εθνικής Αμύνης και οι λοιποί Αρχηγοί των κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, έχετε ακόμη καιρό να πράξτε το καθήκον σας.

Προετοιμάσετε τον Λαό και τις Ένοπλες Δυνάμεις για την επερχόμενη απειλή. Οι επαΐοντες και ο Λαός είναι μαζί σας.

Ενεργοποιήστε την Παλλαϊκή Άμυνα που θα ανεβάσει το ηθικό του Λαού, θα ενισχύσει την ικανότητά του να αντιμετωπίσει πάσης φύσεως κακόβουλο λαθρομετανάστη,  πράκτορα και μισθοφόρο που θα δράσουν στα νώτα των μαχόμενων τμημάτων.

Μοιράσετε όπλα στους απόστρατους και στους δυνάμενους να τα χρησιμοποιούν, ενισχύοντας έτσι τους Εθνοφύλακες, την αστυνομία και την πυροσβεστική.

Ζητήστε να παύσουν οι εκποιήσεις σπιτιών των κόκκινων δανείων και οι επιδοτήσεις που δίδονται στους Λαθρομετανάστες εις βάρος των Ελλήνων.

Εδραιώστε την αισιοδοξία και την ελπίδα στο Λαό, ανεβάστε το ηθικό του και θέστε του το όραμα του δικού του αύριο.

Φροντίστε να ανακοινωθεί παγκοσμίως ότι η Ελλάς, παρότι ανήκει στο ΝΑΤΟ και στον Ευρωπαϊκό Στρατό εν τούτοις, αναγκάζεται να τεθεί σε κατάσταση πολέμου. Ότι  πρέπει να κλείσουν τώρα τα σύνορά της μέχρι πέρατος των αλυτρωτικών τάσεων των γειτόνων και των Τουρκικών απειλών.

Καταργήστε τις ΜΚΟ του Soros και επιβάλετε έλεγχο στα ΜΜΕ ώστε να παύσει ο Ψυχολογικός Πόλεμος σε βάρος του Λαού και των Ενόπλων Δυνάμεων. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι για να πολεμήσει ο στρατιώτης χρειάζεται να έχει ηθικό και να πιστεύει στο δίκαιο του αγώνα.

Ζητήσατε την ενίσχυση της εσωτερικής ασφαλείας της χώρας με την ενεργοποίηση εθελοντριών γυναικών και με την αποδέσμευση των χιλιάδων αστυνομικών ασφαλείας προσωπικοτήτων.

Ενεργοποιείστε τις Ενώσεις Εφέδρων και αποστράτων και ορίστε τους καθήκοντα και αποστολές.

Απαιτείστε τον ηλεκτρονικό έλεγχο των συνόρων.

Είσθε οι πλέον υπεύθυνοι για το μέλλον αυτής της Πατρίδας και γνωρίζετε καλύτερα από κάθε άλλον ότι η «Ελευθερία θέλει αρετή και τόλμη» και ότι το αξίωμα της ανάληψης ευθυνών αποτελεί το απαύγασμα του ήθους των Ενόπλων Δυνάμεων ως της ψυχής του Έθνους.

Σε αυτές τις Δυνάμεις ανήκουμε και εμείς που θα διαφυλάξουμε την ακεραιότητα της χώρας και την Ελευθερία του Λαού μας. Είμαστε και εμείς δεμένοι με όρκο αίματος και μπολιασμένοι για την υπέρτατη αποστολή υπεράσπισης της Πατρίδας.

Είμαστε παρόντες στις επάλξεις του καθήκοντος, της αξιοπρέπειας και της τιμής έτοιμοι να προσφέρουμε και την τελευταία ρανίδα του αίματός μας για την Πατρίδα του ωραίου, του μεγάλου και του αληθινού.

Είμαστε παρόντες προσβλέποντας σε Εσάς που, ως ύστατη ελπίδα αποτροπής της επιδιωκόμενης ανηκέστου βλάβης της πατρίδας μας, θα ενεργοποιήσετε την Παλλαϊκή Άμυνα.

Για την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ-ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΙΣ «ΕΛ.ΛΑ.Σ»

ΕΚ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ

Οδυσσέας Τηλιγάδας      Στέργιος Σμυρλής     Δημήτριος Βόγγολης

210 3250220                   6944325056               6944357378

http://arxaiaithomi.gr/

3 comments to   ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ

 • .
  .
  ..
  .
  .
  ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ Ή ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ :
  .
  – Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Σ Τ Ι Κ Α –
  .
  99% ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ
  .
  ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΥΝΔΕΤΙΚΟΣ ΚΡΥΚΟΣ ΜΕΤΑΞΥ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΩΝ ,
  .
  .
  .
  ΜΕΤΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ
  .
  ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ
  .
  ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ………
  .
  .
  .
  ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ,
  .
  ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΝΟΜΙΜΟΦΡΟΝΕΣ ……………………….
  .
  .

  .
  .
  .
  .
  .
  4.8.18
  .
  Νιγηριανοί με Machetes διεξαγάγουν πόλεμο στην ιταλική πόλη Φερράρα
  .
  Το αίμα ρέει στους δρόμους της Φερράρα της Ιταλίας, καθώς οι λαθρομετανάστες από τη Νιγηρία πραγματοποιούν πόλεμο με μαχαίρια, αξίνες και μαχαίρια, αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ. Μια σειρά από επιθέσεις έχουν λάβει χώρα την περασμένη εβδομάδα σε πλατείες, πάρκα και μπαρ, καθώς τα μέλη των συμμοριών και οι έμποροι ναρκωτικών διευθετούν τις διαφορές τους με θανατηφόρα όπλα στον κάποτε ειρηνικό προμαχώνα του υψηλού πολιτισμού και της γαστρονομίας.
  .
  .
  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…………..
  .
  https://isxys.blogspot.com/2018/08/machetes.html?utm_medium=%24%7B%CE%95%CE%BD%CE%B7%CE%BC%CE%AD%CF%81%CF%89%CF%83%CE%B7+%CE%B1%CF%80%CF%8C+%CE%99%CE%A3%CE%A7%CE%A5%CE%A3%7D&utm_content=%24%7Bblogspot%2FgCCBQ%7D
  .
  .
  .

  friday, august 03, 2018
  .
  .
  Νιγηριανοί με Machetes διεξαγάγουν πόλεμο στην ιταλική πόλη Φερράρα .
  .
  .
  https://3.bp.blogspot.com/-jcypVQLzguY/W2U4PsylWnI/AAAAAAAAgXA/mzf_zBFEbLEO9V4FbKoOb6LyFsX6jVSyACLcBGAs/s400/%25CE%259C%25CF%2580%25CE%25B1%25CE%25BB%25CE%25BC%25CF%2580%25CE%25BF%25CE%25BD%25CE%25AF.jpg

  .
  .
  Μια σειρά από επιθέσεις έχουν λάβει χώρα την περασμένη εβδομάδα σε πλατείες, πάρκα και μπαρ, καθώς τα μέλη των συμμοριών και οι έμποροι ναρκωτικών διευθετούν τις διαφορές τους με θανατηφόρα όπλα στον κάποτε ειρηνικό προμαχώνα του υψηλού πολιτισμού και της γαστρονομίας.
  .
  .
  Οι αστυνομικές υπηρεσίες και οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ανταποκρίθηκαν σε σκηνές συχνών συγκρούσεων όπου βρέθηκαν σφαγιασμένοι μαχητές να βρίσκονται σε δεξαμενές αίματος.
  .
  .
  «Ένας εφιάλτης … Είμαστε στην τέταρτη σφαγή στο δρόμο σε δύο ημέρες. Εδώ είναι φυσιολογικό τώρα », είπε ένας τοπικός αξιωματούχος.
  .
  .
  Ο γερουσιαστής της Φερράρα Alberto Balboni υπέβαλε επείγουσα έρευνα στο Υπουργείο Εσωτερικών, προειδοποιώντας ότι «άγρια» συνδικάτα εγκληματικότητας της Νιγηρίας έχουν εκμεταλλευτεί το σύστημα ασύλου για να διεισδύσουν στην Ιταλία «σύμφωνα με μια αυστηρή παραστρατιωτική αρχή εδαφικού ελέγχου, με στόχο την εμπορία και τη διανομήναρκωτικών, την εκμετάλλευση της πορνείας (συμπεριλαμβανομένης της παιδικής πορνείας), την εμπορία ανθρώπων και την διευκόλυνση της παράνομης μετανάστευσης ».
  .
  .
  Ο Μπαλμπονί ισχυρίζεται ότι αφροαμερικάνικες ομάδες μαφίας λειτουργούν ήδη σε ιταλικές πόλεις, όπου οργανώνουν και οπλίζουν τα στρατεύματά τους για να συμμετάσχουν στον ίδιο «φυλετικό» πόλεμο που καταστρέφει τις πατρίδες τους.
  .
  .
  Εν τω μεταξύ, οι αριστεροί εξακολουθούν να υποβαθμίζουν την υπαρξιακή απειλή για τους Ιταλούς, και καταγγέλλουν τους ενδιαφερόμενους πολίτες ως ρατσιστές.
  .
  .
  http://ermionh.blogspot.com/2018/08/machetes.html
  .
  .
  .
  .
  monday, july 30, 2018
  .
  .
  Η ΙΤΑΛΙΚΗ ΜΑΦΙΑ ΚΗΡΥΣΣΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
  .
  .
  .
  Ο δήμαρχος Leoluca Orlando δήλωσε στο MailOnline: «Το Παλέρμο δεν είναι πλέον μια ιταλική πόλη. Δεν είναι πλέον ευρωπαϊκή.Μπορείτε να περπατήσετε στην πόλη και να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε στην Κωνσταντινούπολη ή τη Βηρυτό.
  .
  .
  «Ο πληθυσμός των μεταναστών στο Ballaró, το μέρος του Παλέρμο όπου έλαβε χώρα ο πυροβολισμός, έχει αυξηθεί από περίπου πέντε έως 25 τοις εκατό από την έναρξη της κρίσης των μεταναστών.
  .
  .
  Υπάρχει ευρύτατη ανησυχία στην Ιταλία ότι ο αριθμός των νέων μεταναστών υπερβαίνει την ικανότητα της χώρας να τον αντιμετωπίσει – και η μαφία είναι ο μεγαλύτερος και πιο επικίνδυνος κριτικός της.
  .
  .
  Ο δήμαρχος του Παλέρμο, Leoluca Orlando, δήλωσε: «Στο παρελθόν, όταν η μαφία ήταν πιο ισχυρή, εμπόδισε τους μετανάστες να εισέλθουν στην πόλη.
  .
  .
  Μέχρι να γίνω 30 χρονών, δεν είχα δει ποτέ το Παλέρμο Αφρικανικό ή Ασιατικό .
  .
  .
  πηγή: interndtoday
  .
  http://ermionh.blogspot.com/2018/07/blog-post_84.html
  .
  .
  .
  .
  friday, august 03, 2018
  .
  .
  Το βοδινό των McDonalds είναιπλέον Halal.
  .
  .
  .
  ΟMicky Donald, είναι τέρας. Τροφή για προδότες.
  .
  .
  Το βοδινό των McDonalds δεν θανατώνεται πλέον με ανθρώπινο τρόπο.
  .
  .
  Έχουν έναν μουσουλμάνο, να κόβει τον λαιμό της αγελάδας, τότε το φτωχό ζώο αργά, αιμορραγεί μέχρι θανάτου, κλωτσώντας και ουρλιάζοντας.
  .
  .
  Αυτός είναι ο σκοπός του Halal.
  .
  .
  Θεέ μου, πώς μπορεί κάποιος να φάει αυτό το τρομακτικό φαγητό;
  .
  .
  http://ermionh.blogspot.com/2018/08/mcdonalds-halal.html
  .
  .
  .
  .
  saturday, august 04, 2018
  .
  .
  Eικόνες δολοφονιών αγροτών στη Νότια Αφρική
  .
  .
  .
  https://1.bp.blogspot.com/-pIpoqd2E9uM/W2Z7hW9VFwI/AAAAAAAAgX8/UxrUKZpXw_Yf-zjMNA8EvZ0WXCi-PwftQCLcBGAs/s400/South%2BAfrican%2Bfarm%2Bmurders%2B–janus-in-south-africa.jpg
  .
  .

  .
  Παρακολουθήστε το βίντεο όπου ο Νέλσον Μαντέλα τραγουδά
  .
  .
  «Σκότωσε τους λευκούς» – «Kill the Whites»
  .
  .
  ΒΙΝΤΕΟ
  .
  .
  Nelson Mandela sings about killing whites
  .
  .
  https://www.youtube.com/watch?v=fcOXqFQw2hc
  .
  .
  http://ermionh.blogspot.com/2018/08/e.html
  .
  .
  .
  .
  .
  Γραφικές φωτογραφίες των δολοφονιών στη γεωργία Στη Νότια Αφρική
  .
  .
  .
  http://williebeetge.blogspot.com/2015/11/graphic-photos-of-farm-murders-in-south.html
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  ΝΕΜΕΣΙΣ
  .
  .
  .
  .
  .

 • .
  .
  .
  .
  Δευτέρα, 30 Ιουλίου 2018

  Όταν οι Έλληνες νικούσαν τους πάντες – Η πειθαρχία στην Αρχαία Ελλάδα

  http://www.makeleio.gr/wp-content/uploads/2018/07/pos-emoiazan-pragmatikotita-spartiates-video.jpg

  Πολλές μελέτες έχουν γραφτεί με θεμα τα στρατηγήματα και τις τακτικές που εφάρμοζαν στα Πεδία της Μάχης οι Αρχαίοι Έλληνες, επιτυγχάνοντας αποφασιστικό αποτέλεσμα για την Τροπή της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής Ιστορίας.

  Στην αρχαία Ελλάδα, ο Ελληνικός στρατός γενικά αποτελείτο από γυμνασμένους άνδρες, με πολεμική περιβολή (θώρακας, περικνημίδες, περικεφαλαία) και με επιδεξιότητα στην χρήση οπλών (ακόντιο, σφενδόνα, τόξο, ξίφος).

  Καλύτεροι σφενδονιστές ήταν οι Ρόδιοι, καλύτεροι τοξότες οι Κρήτες, καλύτεροι ακοντιστές οι Ακαρνάνες (από την Ακαρνανία) και οι Αγριάνες (λαός στον Στρυμόνα) και καλύτεροι πελταστές (βλ. παρακάτω) οι Θράκες.

  Ο στρατός των αρχαίων Ελλήνων ήταν ο πρώτος που χρησιμοποίησε στρατιωτικούς σχηματισμούς στη μάχη, καθώς και το τρέξιμο με ιαχές στην επίθεση κατά των εχθρών.

  Η ναυτική υπερδύναμη της εποχής ήταν η Αθήνα. Είναι γνωστές οι περίφημες τακτικές των Αθηναίων που παραπλανούσαν τον εχθρό τους αλλάζοντας τους σχηματισμούς του στόλου τους. Στον στρατό ξηράς, ο Ελληνικός στρατός χρησιμοποίησε από τον 5ο αιώνα π.Χ., πολύ πριν από τον ρωμαϊκό (που είχε μισθοφορικό στρατό από Ρωμαίους και ξένους άνδρες), πολιορκητικές μηχανές όπως πολιορκητικούς κριούς, καταπέλτες και πολιορκητικούς πύργους.

  Οι Ρωμαίοι αντέγραψαν το αρχαιοελληνικό στρατιωτικό πρότυπο: τον εξοπλισμό (οπλίτες, ιππείς, πελταστές, ακοντιστές, τοξότες, σφενδονιστές), τις πολεμικές κατασκευές (τριήρεις, πολιορκητικές μηχανές) και την στρατηγική, τόσο στο πεζικό, όσο και στο ναυτικό.

  Οι Έλληνες Συρακούσιοι στον πελοποννησιακό πόλεμο – στην Σικελική Εκστρατεία (415 – 413 π.Χ.) είχαν Ιταλούς μισθοφόρους στους οποίους έμαθαν την τέχνη του πολέμου. Οι Έλληνες είχαν και σαλπιγκτές για τα στρατιωτικά παραγγέλματα στις μάχες, καθώς και αυλητές που συντόνιζαν το βήμα των στρατιωτών

  Επιστρέφοντας στον σπαρτιατικό στρατό, πρέπει να σημειωθεί ότι ήταν ο πρώτος που εφήρμοσε τους στρατιωτικούς σχηματισμούς στη μάχη και μάλιστα αλλάζοντάς τους κατά την διάρκειά της. Αυτό έγινε πολύ πριν από την εμφάνιση της μακεδονικής φάλαγγας που δημιούργησε – περίπου το 338 π.Χ. – ο Μακεδόνας βασιλιάς Φίλιππος ο Β΄ (8).

  Οι Λακεδαιμόνιοι οπλίτες έφεραν σκούρα κόκκινη επωμίδα ή θώρακα (οι πιο βαριά οπλισμένοι), δόρυ, ασπίδα στην οποία ενεγράφετο το χαρακτηριστικό μεγάλο Λ (=Λακεδαιμόνιοι), καθώς και μικρό εγχειρίδιο (φονικό μαχαίρι): την ξυήλη. Οι στρατιώτες συγχρόνιζαν το βήμα τους με τη μουσική αυλών. Κατά την διάρκεια της μάχης γινόταν αλλαγή των σχηματισμών κατά τέτοιον τρόπο, ώστε οι καλύτεροι πολεμιστές να είναι στην πρώτη γραμμή.

  Αν ο εχθρός διασπούσε το σχηματισμό, τότε τους πεσόντες στρατιώτες αντικαθιστούσαν άλλοι οπλίτες που ήταν σκορπισμένοι στην περιοχή της μάχης.
  Ο σπαρτιατικός στρατός, επίσης, χρησιμοποίησε και άλλα πολεμικά τεχνάσματα, τα λεγόμενα «κλέμματα΄΄. Τέτοιο κλέμμα ήταν, για παράδειγμα, η προσποίηση ότι ο σπαρτιατικός στρατός ήταν σε κατάσταση αδρανείας, για να παραπλανηθεί ο εχθρός. Πάντως και ο σπαρτιατικός και ο μακεδονικός στρατός, αποτέλεσαν πρότυπο οργάνωσης και τακτικής. Ομοίως και άλλοι στρατοί όπως των Αθηναίων και των Βοιωτών.

  Ήδη κατά την ύστερη αρχαιότητα, Έλληνες και Ρωμαίοι συγγραφείς μέχρι και σύγχρονοι ακαδημαϊκοί, εξετάζουν το αντικείμενο από μία σχετική απόστασι, είτε σαν να παρακολουθούν επί χάρτου τις τακτικές κινήσεις των αντιπάλων στρατευμάτων, είτε σε γεωστρατηγικό και πολιτικό επίπεδο σε συσχετισμό με τις συνθήκες της υπό εξέτασι περιόδου .

  Παρέβλεψαν όμως, σχεδόν όλοι, να ασχοληθούν και να εξετάσουν, το ίδιο το κύτταρο που γέννησε την ανάγκη χρησιμοποιήσεως αυτών των τακτικών και στρατηγικών εφαρμογών, το στοιχείο που επέδρασε τόσο καταλυτικά στην διαμόρφωσι του πεδίου της μάχης και του κοινωνικού γίγνεσθαι, που δεν είναι άλλο παρά η Επινόησι και Εισαγωγή της Οπλιτικής Φάλαγγος!

  Πώς και από ποιους δομείται; πως διοικείται; πως κινείται; τι είναι αυτό που καταβάλλει τον αντίπαλο; και πως νοιώθει κάποιος που ανήκει σε αυτήν;… Ίσως οι σύγχρονοί της, εκ συναφείας και εγγύτητος, κάποια πράγματα τα θεώρησαν αυτονόητα και τετριμμένα για να τα αναφέρουν με αποτέλεσμα να τους διαφύγουν.

  Ενώ οι σύγχρονοι μελετητές λόγω χρονικής αποστάσεως και ελλιπούς βιβλιογραφίας, είτε δεν τους απασχόλησε είτε δεν τόλμησαν να το αγγίξουν. Εκπληκτική βέβαια εξαίρεσι αποτελεί η αξιολογότατη μελέτη του Victor Davis Hanson με τίτλο: «Ο Δυτικός Τρόπος Πολέμου» η οποία καταπιάνεται με ακριβώς αυτό το αντικείμενο!

  Στο παρόν άρθρο λοιπόν, θα ασχοληθούμε ειδικά με την επινόησι και χρήσι των Αρχαίων Ελληνικών Παραγγελμάτων και Ασκήσεων Ακριβείας Οπλιτικής Φάλαγγος, και καθόλου με τα λοιπά από τα παραπάνω ερωτήματα, αφού θα αποτελέσουν αντικείμενα ιδιαιτέρων άρθρων.

  Από τα Βιβλία στην Πράξη!

  Όπως είναι φυσικό λοιπόν, η επιτυχία της Φάλαγγος στο Πεδίο της Μάχης ήταν άμεση συνάρτησι της ακριβείας και συγχρονισμού των κινήσεών της και σαφώς του βαθμού πειθαρχίας αυτών που την απάρτιζαν. Διεφάνη αμέσως λοιπόν η ανάγκη καθιερώσεως μίας μεθόδου ώστε να καταστεί δυνατή η μετατροπή ενός μεγάλου αριθμού ανθρώπων, από μία απλή συνάθροισι ενός ατάκτου πλήθους, σε μία συγχρονισμένη, συμπαγή και αποφασιστική πολεμική μηχανή, με άριστη διάταξι σε γραμμές και στοίχους. Βεβαίως ο κάθε ένας οπλίτης χωριστά, δεν έπαυε να αποτελεί ξεχωριστή προσωπικότητα, με ατομικό χαρακτήρα, ανάγκες και επιθυμίες!!

  Η λειτουργία όμως της Φάλαγγος προϋπέθετε την αυτοπροαίρετη και εθελοντική υποβολή των προσωπικών αναγκών και ενσυνείδητη πειθαρχία των κινήσεων και αποφάσεων του κάθε οπλίτου χωριστά.

  Έτσι λοιπόν γεννήθηκε και το απαύγασμα της Ελληνικής Κοινωνικής Συνειδήσεως που είναι η υποταγή του προσωπικού συμφέροντος στο Συλλογικό!
  Έτσι δομήθηκαν ευνομούμενες πολιτείες αποτελούμενες από ευσυνειδήτους, παραγωγικούς και ενεργούς Πολίτες, που μέχρι σήμερα θαυμάζουμε και ζηλεύουμε, σαν να αποτελούν άφθαστο όνειρο!!

  Επομένως υπό συγκεκριμένη στρατιωτική διοίκησι, ΕΝΑΣ αποφάσιζε ποια θα ήταν η επόμενη κίνησι της Φάλαγγος, αλλά κοινή ενσυνείδητη συναπόφασι ΟΛΩΝ των Οπλιτών ήταν η σύγχρονη και ακριβής εκτέλεσι της συγκεκριμένης κινήσεως στον συγκεκριμένο χρόνο!

  Αυτό βεβαίως, γέννησε την αμέσως επόμενη πρακτική ανάγκη: Της καθιερώσεως ενός σαφούς και συνοπτικού τρόπου μεταφοράς των διαταγών του επικεφαλής μέχρι και τον τελευταίο οπλίτη με τρόπο που να είναι πλήρως κατανοητός από όλους και με κοινή ορολογία.
  Έτσι λοιπόν προέκυψε η επινόησι των Παραγγελμάτων που δεν είναι παρά μία κωδικοποίησι σειράς ενεργειών και κινήσεων σε συγκεκριμένο χρόνο, μετά από εκφώνησι μίας συντόμου και κοφτής φράσεως ή λέξεως από τον επικεφαλής.

  Με σκοπό βεβαίως να καταστούν αυτές οι κινήσεις αποτελεσματικές και συγχρονισμένες στο πεδίο της μάχης, καθιερώθηκαν οι από την περίοδο της ειρήνης Ασκήσεις Ακριβείας για την εξάσκησι και προετοιμασία των Οπλιτών.

  Όσο πιο ακριβείς ήταν στην εκτέλεσί τους οι Οπλίτες, τόσο πιο αποτελεσματικοί ήταν στο πεδίο της Μάχης, όπως αποδεικνύει περίτρανα το παράδειγμα των Σπαρτιατών που όχι μόνον είναι οι γεννήτορες της Ιδέας της Φάλαγγος αλλά είχαν αναγάγει την Στρατιωτική Αγωγή σε πραγματική τέχνη, καθιστώντας τους αναντιρρήτως Πρότυπα Πολεμικής Αρετής, ανά τους αιώνες!

  Από την αρχαιότητα μέχρι και τις μέρες μας στον σύγχρονο Στρατό, λέμε ότι ο δείκτης πειθαρχίας ενός τμήματος είναι ο βαθμός ακριβείας κατά την εκτέλεσι ασκήσεων ακριβείας!

  Μας παραδίδεται μάλιστα από αρχαίους ιστορικούς, η έκπληξη στα μάτια των Περσών βλέποντας από μακρυά την προέλαση της Μακεδονικής Φάλαγγος του Μεγάλου Αλεξάνδρου, την οποία παρομοίασαν άψογα λέγοντας, ότι ήταν τόσο τέλεια ζυγημένοι και στοιχημένοι οι οπλίτες κατά την κίνηση τους, που από απόσταση δεν έμοιαζαν για ένα πλήθος ανθρώπων, αλλά σαν καρφιά καρφωμένα σε τέλειες γεωμετρικές θέσεις επί μίας κυλιομένης σανίδος!!! Και αυτή η εικόνα από μόνη της, τους έκανε να κυριευτούν από τρόμο.

  ΠΗΓΗ

  http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/07/blog-post_8709.html#ixzz5Ny1Pmhof