«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Όχι δημοψήφισμα, θα είναι μόνο διχαστικό και παραπλανητικό.

ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ3

Διαβάζοντας παρακάτω το άρθρο του κυρίου Γεωργίου Μάστορα, έμεινα έκπληκτος;;;;

Καλά κύριε Μάστορα δεν γνωρίζεις τι απόγινε και που το έγραψαν το προηγούμενο δημοψήφισμα;;;;

Δεν γνωρίζεις ότι ο μοναδικός δρόμος είναι ρήξη οριζοντίως και καθέτως με την σημερινή εγκάθετη βουλή και όλο το σάπιο πολιτικό σύστημα;;;

Τι νομίζεις ότι θα γίνει με το δημοψήφισμα, άντε στην καλύτερη να τους δώσουμε την δικαιολογία να κάνουν κυβέρνηση εθνικής ενότητας, ποιοι θα κάνουν κυβέρνηση εθνικής ενότητας;;;

Εγώ το θεωρό δεδομένο ότι μια κυβέρνηση εθνικής ενότητος που την μαγειρεύουν, θα είναι ο τελικός θάνατος της Ελλάδος και των Ελλήνων με δική μας συγκατάθεση!!!

Όχι αγαπητέ Μάστορα μην αποπροσανατολίζεις τον λαό, μόνο μια κυβέρνηση με μη πολιτικούς με την στρατιωτική υποστήριξη για τρεις μήνες να φτιάξουν νέο σύνταγμα, σώνετε η Ελλάδα, όλα τα άλλα είναι πονηρές αμπελοφιλοσοφίες!

Και μην μου πει κάποιος ότι και στον στρατό είναι ίδιοι, διότι υπάρχουν αξιωματικοί πατριώτες κεχριμπάρια που τους έχουν παραγκωνίσει!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Γιατί φοβούνται το δημοψήφισμα;

Τετάρτη, 1 Αυγούστου 2018 – 06:29

Εάν το δημοψήφισμα αποτελεί τον ανώτατο υπερκομματικό τρόπο έκφρασης του Λαού σε κορυφαία θέματα, τότε γιατί οι κυβερνώντες (και δεν αναφερόμαστε μόνο στην νυν κυβέρνηση) αποφεύγουν να θέσουν την συμφωνία των Πρεσπών στην κρίση του Ελληνικού Λαού;

Ποιοι (και γιατί) είναι αυτοί που φοβούνται το δημοψήφισμα και το αναμενόμενο αποτέλεσμά του;

Το φοβάται, καταρχάς η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, γιατί γνωρίζει εκ των προτέρων ότι το αποτέλεσμα της Λαϊκής Ετυμηγορίας θα είναι συντριπτικά υπέρ του «ΟΧΙ».

Το φοβάται, γιατί για μια ακόμη φορά ο Ελληνικός Λαός θα βρει μια εξαιρετική ευκαιρία να αποδοκιμάσει τα ανθελληνικά σχέδια, όπως άλλωστε έκανε και στις 5 Ιουλίου 2015.

Το φοβάται, γιατί δεν αντέχει νέο εξευτελισμό ολοκληρωτικής αλλαγής της Λαϊκής θέλησης όπως έπραξε και το 2015.

Το φοβάται, γιατί αυτό το άτιμο και θλιβερό συνονθύλευμα εθνομηδενισμού, πατριδοκαπηλίας, πολιτικής απάτης και αλαζονείας, δεν έχει καμία σχέση με το Έθνος και τον Λαό.

Αντιθέτως, η όποια «ισχύς» του βασίζεται πια μόνο στα ΜΑΤ… Το φοβάται, γιατί, όπως είπαμε και νωρίτερα, δεν μπορεί αυτή την φορά να βρει το παραμικρό περιθώριο αναστροφής του «ΟΧΙ», όπως με τον πλέον πρόστυχο τρόπο έπραξε τον Ιούλιο του 2015.

Θα μπορεί κύριε Μάστορα, διότι όλη η βουλή είναι ίδιοι προδότες, με τα ίδια αφεντικά, στην ίδια στάνη θα είμαστε, απλά θα αλλάξουμε τσοπάνη και τα κομματικά ντεκόρ.

Το φοβάται η ΝΔ, γιατί επί της ουσίας είναι κι αυτή υπέρ της σύνθετης ονομασίας, άρα συμβάλλει ισότιμα στην παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας ΜΑΣ στους σκοπιανούς σφετεριστές.

Το φοβάται, γιατί κι αυτή είναι εξίσου εντολοδόχος τόσο στην Ε.Ε. όσο και στο ΝΑΤΟ, που επιθυμούν να καλοπιάσουν τα Σκόπια εις βάρος του «μόνιμου κορόιδου» που λέγεται Ελλάδα.

Το φοβάται, γιατί στο ενδεχόμενο δημοψηφίσματος θα ξεγυμνωθεί και θα εξευτελιστεί η αγωνιώδης προσπάθειά της να παραστήσει την «μακεδονομάχο», καθώς δεν θα μπορεί σ’ αυτήν την περίπτωση να εξαντλεί την (επίπλαστη) αντίθεσή της σε εκ του ασφαλούς «προτάσεις μομφής», ενώ την ίδια στιγμή με κακομοιρίστικο ύφος να σηκώνει τα χέρια ψηλά, λέγοντας ότι κατά την διάρκεια της μελλοντικής διακυβέρνησής της είναι «υποχρεωμένη» να κάνει αποδεκτό το κύρος της διεθνούς συνθήκης της συμφωνίας, επειδή «το κράτος έχει συνέχεια».

Το φοβάται, γιατί και αυτή, όπως άλλωστε απέδειξε και το 2015, εμφορείται από την ίδια απέχθεια με την νυν κυβέρνηση απέναντι στην Εθνική-Λαϊκή Κυριαρχία και το συνταγματικά κατοχυρωμένο θεμέλιο του πολιτεύματος, ότι «όλες οι εξουσίες πηγάζουν από τον λαό, υπάρχουν υπέρ αυτού και Έθνους και ασκούνται όπως ορίζει το Σύνταγμα» (άρθρο 1, παρ.2.3 του Συντάγματος).

Το φοβούνται όμως, και στο ΠΑΣΟΚ, γιατί κανείς από την θλιβερή αυτή πολιτικάντικη παρέα των προθύμων δεκανικιών της εκάστοτε μνημονιακής εξουσίας, των προθύμων του «Ναι σε όλα», του (από)κόμματος που έκλινε σ’ όλες τις πτώσεις την λέξη κλέφτης, δεν διανοείται να θέσει σε κίνδυνο τον παρασιτικό λόγο ύπαρξής του στο διεφθαρμένο πολιτικό σύστημα της Μεταπολίτευσης και της Μνημονιακής εποχής.

Το φοβάται το μόνιμα εθνοπροδοτικό ΚΚΕ, για λόγους κάτι παραπάνω από προφανείς. Το κόμμα «του εγκλήματος και της προδοσίας», που ζητούσε στο παρελθόν την αυτονομία της Μακεδονίας, πώς είναι δυνατόν να συνταχθεί σήμερα με την Λαϊκή Απαίτηση του ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ;

Στην πραγματικότητα, λοιπόν, όλο το ψευδεπίγραφο «Συνταγματικό τόξο» φοβάται το δημοψήφισμα για την Μακεδονία ΜΑΣ, γιατί, όπως κι αν αυτό τεθεί, με όποιο ερώτημα κι αν προκύψει, δύναται να συσπειρώσει τον Λαό μας σε μια Ατσαλένια Ενότητα, ενσωματώνοντας όπως το νύχι με το κρέας το Εθνικό και Κοινωνικό του κεφάλαιο, σε μια ανυπέρβλητη ηθική και υλική πολιτική δύναμη απέναντι στους επίδοξους καταστροφείς της ύπαρξής του.

Φοβάται την απαίτηση χωρίς όρους, χωρίς αστερίσκους, χωρίς «ψιλά γράμματα» και λοιπές υπεκφυγές της πλήρους εφαρμογής της Λαϊκής Κυριαρχίας, με όλο το υπαρκτό κύρος που απορρέει η διενέργεια ενός ουσιαστικού δημοψηφίσματος.

Όλοι και όλα, λοιπόν, μέσα στο «Συνταγματικό τόξο» φοβούνται το δημοψήφισμα και το αποτέλεσμά του, γιατί η συντριπτική Νίκη που θα προκύψει από την Λαϊκή Ετυμηγορία, εκτός του ότι θα (ξανά)δώσει αυτοπεποίθηση στον Ελληνικό Λαό για Πατρίδα, Ελευθερία, Δικαιοσύνη, ίσως και να αποτελέσει την αρχή του «ξηλώματος» του δοσιλογικού και διεφθαρμένου πολιτικού συστήματος που σε καθημερινή βάση ξεπουλά τα Ιερά και τα Όσια αυτού του Τόπου.

Θα μπορούσαν κάποιοι να υποστηρίξουν ότι αυτονόητα πράγματα για την Ιστορία του Έθνους μας, όπως είναι η αδιαμφισβήτητη Ελληνικότητα της Μακεδονίας ΜΑΣ, δεν μπορούν να μπαίνουν στην βάσανο της αίρεσης που εμπεριέχει από την διαζευκτική φύση του ένα δημοψήφισμα.

Ας έχουν κατά νου τους, όμως, ότι το αυτονόητο δεν καθορίζεται, δυστυχώς, από κατοχικές ελληνόφωνες (και μόνον) κυβερνήσεις ανδρεικέλων που εξυπηρετούν τα συμφέροντα ξένων δυνάμεων, αλλά στην περίπτωση αυτή διεκδικείται, κατακτιέται και θεμελιώνεται ξανά και ξανά και όποτε χρειαστεί, με όλα τα μέσα που διατίθενται στην υπηρεσία του Έθνους και του Λαού, προκειμένου να κατοχυρωθούν και πάλι ως αυτονόητα.

Ιδίως, όταν η Ελλάδα αποκτήσει μια πραγματικά Εθνική Ηγεσία, η οποία όχι μόνο δεν θα κάνει την παραμικρή υποχώρηση πια στα Εθνικά Δίκαιά μας, αλλά θα φροντίσει να διεκδικήσει και όλα όσα οι προκάτοχοί της είχαν ως «χαμένα» επί αιώνες. ΖΗΤΩ Η ΝΙΚΗ!

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ

Μας το έστειλε ο dimosthenis liberopoulos dimosthenislibero@gmail.com

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to Όχι δημοψήφισμα, θα είναι μόνο διχαστικό και παραπλανητικό.

  • .
    .
    .
    .
    .
    ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΟ ΙΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ
    .
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ………….
    .
    ΑΛΛΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΑΙΣΧΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΟΦΩΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ………………
    .
    .
    .
    Έκθεση George Horton, γενικός σύμβουλος των Ηνωμένων Πολιτειών στη Σμύρνη 26 και 27 Σεπτεμβρίου 1922.—
    .
    .

    .
    .

    Μεταφράζουμε την παράγραφο με την έντονη κόκκινη γραφή,
    .
    .
    καθώς αποτελεί το σημαντικότερο μήνυμα για την ηθική των Ελλήνων πολιτικών ,
    .
    .
    τότε αλλά και τώρα !

    .
    .
    .
    .
    .
    «… Μια άλλη μεγάλη αναπηρία των Ελλήνων είναι η ολέθρια και διεφθαρμένη πολιτική ζωή.
    .
    .
    Το μέγεθος στο οποίο παίζονται πολιτικά παιχνίδια στην Ελλάδα
    .
    .
    και το σημείο στο οποίο ο Έλληνας πολιτικός θα φτάσει,
    .
    .
    ακόμα και να θυσιάσει την χώρα του μαζί και πολλές ζωές,
    .
    .
    προκειμένου να κρατήσει το κόμμα του στην εξουσία για ακόμη λίγες εβδομάδες,
    .
    .
    .
    δύσκολα κάποιος μπορεί να το πιστέψει…»
    .
    .
    .
    http://originalmakedon.blogspot.com/2018/07/george-horton-26-27-1922-george-horton.html
    .
    .
    .
    .
    .
    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>