«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ποιος ο λόγος να έχουμε και να χρυσοπληρώνουμε τους παρακάτω κηφήνες;;;;;;

ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΘΩΩ

Το συντονιστικό όργανο, οι δήμαρχοι, οι περιφερειάρχες, ο υπουργός, πρέπει να οδηγηθούν αλυσοδεμένοι στον εισαγγελέα.

Γιατί δεν ανακοινώθηκε η δύναμη του ανέμου και η κατεύθυνση άμεσα με την έναρξη της φωτιάς, γιατί δεν ειδοποιήθηκαν οι πολίτες κατοίκων για τον κίνδυνο που ερχόταν;

Αυτό δεν είναι ένα απλό λάθος, αυτό είναι εσκεμμένο ομαδικό έγκλημα, γιατί κατόπιν εορτής ζητάμε από τους δολοφόνους Αμερικανούς να στείλουν με την άδεια μας κατασκοπευτικό μηχάνημα, μήπως όλο αυτό το έγκλημα έγινε για να έρθουν με την άδειά μας να χαρτογραφήσουν και κατασκοπεύσουν κάτι που ακόμα δεν γνωρίζουμε, πολλά λέγονται.

Ο Ελληνικός λαός τώρα πρέπει να κατευθυνθεί στα στρατόπεδα και να ζητήσει να αναλάβει ο στρατός, διότι όλη η βουλή είναι προδοτική!

Μέχρι στιγμής 81 νεκροί, 100 αγνοούμενοι, 200 τραυματίες!

Έχουμε ακήρυχτο πόλεμο μεταξύ μας και έχουμε περισσότερα θύματα από έναν πόλεμο με οποιοδήποτε εχθρό,  αυτή την φρίκη, δεν μπορεί να περιγράψει καμία τραγωδία!

Αν ποτέ υπάρξει Ελληνική δικαιοσύνη;;;;;;;;

Αυτό το ολοκαύτωμα θα πρέπει να το δει ως ένα τέλειο σχεδιασμένο έγκλημα!

Δεν έχει σημασία ο αέρας, αλλά πως έπιασαν οι φωτιές, ταυτόχρονα σε διαφορετικά σημεία την ίδια ημέρα, το ίδιο χρονικό διάστημα;;;

Εδώ πρόκειται, το ξανά λέω για ένα φρικτό ολοκαύτωμα κατά των Ελλήνων, κατά αθώων ανθρώπων, αυτοί που το σχεδίασαν και εκτέλεσαν, δεν έχουν καμία σχέση με ανθρώπινα όντα, δεν υπάρχουν  επάνω στην γη τέτοια βρόμικα όντα, από που έχουν έρθει, δεν μπορεί ανθρώπινος νους να σκεφτεί ότι είναι ανθρώπινο έργο;;;;

Η δε εγκάθετη βουλή κατόπιν εντολών των πατρόνων τους κατέστρεψαν όλους τους εκλεκτικούς μηχανισμούς, μια οι τεμπέληδες του πασοκ, μια οι χαραμοφάηδες δημόσιοι υπάλληλοι, μια οι περιττοί υπεράριθμοι υπάλληλοι, σκοτώσανε σκόπιμα οτιδήποτε χαρακτηρίζει ένα σύγχρονο έθνος, για να κάνουν το πλιάτσικο τους, οι ανθέλληνες και ντόπιοι δολοφόνοι!

Τι άλλο περιμένεις Ελληνικέ λαέ για να τους στείλεις στο διάολο;;;;

Αν δεν αποφασίσουμε άμεσα αυτή η φρίκη που ζούμε θα είναι παρανυχίδα σε αυτό που μας ετοιμάζουν!

Έλληνες Ελληνίδες, δεν χρειαζόμαστε εξυπνάδα, για να καταλάβουμε ότι πρόκειται για εκτελεστικό σχέδιο, απλά περίμεναν τον αέρα για να εφαρμόσουν το εγκληματικό τους σχέδιο, φωτιές ταυτόχρονα από το πουθενά, σε σημεία να γίνουν κυκλωτικές και φρικιαστικές!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

1 comment to Ποιος ο λόγος να έχουμε και να χρυσοπληρώνουμε τους παρακάτω κηφήνες;;;;;;

  • .
    .
    .
    .
    .

    Σπύρος Λημναίος – Avaaz
    Σήμερα στις 12:49 μ.μ.

    Προς

    faos347@yahoo.com

    Αυτό το μήνυμα περιέχει μπλοκαρισμένες εικόνες.
    Κύριο μέρος μηνύματος
    180.000 πολίτες απ’ όλη την Ελλάδα έχουμε ήδη υπογράψει, και τώρα το υπουργείο ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε τη χαρτογράφηση για αναδάσωση! Ας πιάσουμε τις 200.000 – κανένα παραθυράκι για τους καταπατητές, καμία νομιμοποίηση αυθαιρέτου στα καμένα δάση:

    ΥΠΟΓΡΑΦΩ

    «Να χαρακτηριστούν αμέσως οι καμένες δασικές εκτάσεις ως αναδασωτέες, όπως ορίζει ο νόμος. Χωρίς εξαιρέσεις και παραθυράκια για τους καταπατητές. Στη μνήμη αυτής της τραγωδίας: κάντε τη στάχτη, δάσος.»

    Πρόσθεσε το όνομά σου με ένα πάτημα:
    ΥΠΟΓΡΑΦΩ
    Φίλες και φίλοι,

    Απίστευτο! Κι ενώ η χώρα ακόμη θρηνεί — τοπικά συμφέροντα (με πρωτοστάτη τον δήμαρχο Ψινάκη) άρχισαν ήδη να πιέζουν να ΜΗΝ γίνει αναδάσωση!

    Ας ενώσουμε τώρα τις φωνές μας από κάθε γωνιά της Ελλάδας, για να απαιτήσουμε να χαρακτηριστούν αμέσως οι καμένες δασικές εκτάσεις ως αναδασωτέες, όπως προβλέπει ο νόμος.

    Χωρίς «παραθυράκια» και χωρίς εξαιρέσεις – για να γίνει ξεκάθαρο σε όποιους επιτήδειους επιδιώκουν να εκμεταλλευτούν αυτή την τραγωδία ότι: τα δάση μας δε θα γίνουν οικόπεδα και αυθαίρετα.

    Υπόγραψε με ένα πάτημα και διάδωσέ το – πριν παραδώσουμε το ψήφισμα στον Υπουργό Περιβάλλοντος και τα ΜΜΕ:

    ΥΠΟΓΡΑΦΩ: Κάντε τη στάχτη, δάσος!

    Προς τον αναπ. υπουργό περιβάλλοντος Σ. Φάμελλο και τις Ελληνικές αρχές:

    «Σας καλούμε να χαρακτηρίσετε αμέσως τις καμένες δασικές εκτάσεις ως αναδασωτέες, όπως ορίζει ο νόμος. Χωρίς εξαιρέσεις και παραθυράκια για τους καταπατητές. Στη μνήμη αυτής της τραγωδίας: κάντε τη στάχτη, δάσος.»

    ΥΠΟΓΡΑΦΩ: Κάντε τη στάχτη, δάσος!

    Η χώρα μας έχει μακρά παράδοση στο «κάψε-χτίσε». Γι’ αυτό και πέρυσι ο αναπ. υπουργός Φάμελλος εξέδωσε εγκύκλιο που ορίζει ότι οι καμένες από την πυρκαγιά δασικές εκτάσεις θα κηρύσσονται άμεσα αναδασωτέες.

    Αλλά ορισμένα συμφέροντα φαίνεται πως ήδη προσπαθούν να καπηλευτούν την τραγωδία, και ζητούν εξαιρέσεις!

    Ήρθε η ώρα να γίνουμε το αντίβαρο στις πιέσεις των καταπατητών, και να δείξουμε στην κυβέρνηση ότι ΟΛΟΣ ο κόσμος απαιτεί να εφαρμοστεί ο νόμος — χωρίς ρουσφέτια! Όταν αρκετοί από εμάς υπογράψουμε, το Avaaz θα εντείνει την πίεση στην κυβέρνηση και τα ΜΜΕ:

    ΥΠΟΓΡΑΦΩ: Κάντε τη στάχτη, δάσος!

    Το κίνημά μας έχει αποδείξει ξανά και ξανά ότι όταν συσπειρωνόμαστε μαζικά, η φωνή μας έχει δύναμη. Όταν η προηγούμενη κυβέρνηση προσπάθησε να ξεπουλήσει τις Ελληνικές παραλίες σε επιχειρηματίες, μας βρήκε μπροστά της. Όταν προσπάθησαν να νομιμοποιήσουν αυθαίρετα στα δάση, τους σταματήσαμε και πάλι. Τώρα ήρθε η στιγμή να συσπειρωθούμε ξανά, για να δώσουμε ζωή στην καμένη γη.

    Με ελπίδα,
    Σπύρος και όλη η ομάδα του Avaaz

    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

    Χιλιάδες υπογράφουν στο Avaaz απαιτώντας την αναδάσωση των καμένων (Εφημερίδα των Συντακτών)
    http://www.efsyn.gr/arthro/hiliades-ypografoyn-sto-avaaz-apaitontas-tin-anadasosi-ton-kamenon

    Ο Δήμος Μαραθώνα ζήτησε να ΜΗΝ κηρυχθεί αναδασωτέα η καμένη περιοχή (TVXS)
    https://tvxs.gr/news/ellada/o-dimos-marathona-zitise-na-min-kiryxthei-anadasotea-i-kameni-perioxi

    Αναδασωτέες οι καμένες εκτάσεις, με εγκύκλιο του ΥΠΕΝ (Η Καθημερινή)
    http://www.kathimerini.gr/924593/article/epikairothta/ellada/anadaswtees-oi-kamenes-ektaseis-me-egkyklio-toy-ypen
    .
    .
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>