«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Αν ήξερα πόσο Ζώα ειναι οι Ελληνες θα τους διοικούσα απο Δεκανέας.

Η ΑΦΕΝΤΡΑ α

ΕΝΑΣ    ΗΛΙΘΙΟΣ    ΛΑΟΣ 

Δυστυχισμένε μου λαέ καλέ και αγαπημένε — Πάντα ευκολόπιστε και πάντα προδομένε. 

Διονυσιος  Σολωμος

Αν ήξερα πόσο Ζώα ειναι οι Ελληνες θα τους διοικούσα απο Δεκανέας.

Στρατηγος Γεωργιος Κονδυλης

Πόσο δικιο ειχαν και οι δυό τους

Παραδειγμα 1ον

Ποιός άλλος λαός θα πίστευε οτι ο Αρτεμης Σωρρας ειναι ο πιο πλούσιος άνθρωπος στον πλανήτη;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Μονο οι Ελληνες

Παρ. 2ον

Ποιος αλλος λαός πίστευε και πιστευει οτι ο Κομμουνισμός ειναι Δημοκρατία

Μονο οι Ελληνες

Ποιος αλλος λαός θα πίστευε και πιστευει οτι η Χρυση Αυγη  ειναι δεξιό κόμμα

Μονο  Ελληνες

Και ερχόμαστε στο σήμερα

Στο πόσο μας αγαπάνε οι Ρώσοι ?

Αυτός ο υπέροχος ξανθός λαός ( που θα ελευθερώσει την πόλη) είδαν την αδικία ( προδοσία ) του Τσίπρα και των υπολοίπων ΣυριζοΑνελ  ( με την βοήθεια του ΝΑΤΟ και υπόλοιπων συμμάχων ) που με μια υπογραφή αλλάζουν δυόμιση Αιώνων Ελληνικης Μακεδονικης ιστορίας και αποφάσισαν να κάνουν κάτι.

Να σαμποτάρουν την συμφωνία των Πρεσπών και κατάστρωσαν ( με το μυαλό των ΣυριζοΑνελ ) μια σατανική επιχείρηση.

Πήγαν στην Αλεξανδρούπολη  χρηματοδότησαν 5 ανεργους , αλλους 3 Παπαδες στην Θρακη ,και 5 καλογηρους στο Αγιον Ορος.

Κοίτα σε τι γκάφα έπεσαν οι Ρώσοι ( πόσο βλάκες Μα@λ@κ@ς είναι ) πιάστηκαν με την γίδα στην πλάτη  από τους ΖυριζοΑνελ.

Ποιοί οι Ρώσοι ???

Η ιδιοι Ρώσοι που κατόρθωσαν το ακατόρθωτο .

Στις τελευταίες εκλογές της Αμερικής κατόρθωσαν και άλλαξαν το αποτέλεσμα των εκλογών.  

Αλλά στην Ελλάδα πιάστηκαν στην φάκα απο τους ΣυριζοΑνελ.

WOW

Μόνο Ελληνες κυβερνήτες θα εφτιαναν μια τέτοια ιστορία ( παραμυθι )

Και ποιος αλλος λαός θα πίστευε τέτοιες μ@λ@κ@ες !!

Μόνο ο Ελληνικός λαός.

Peter Triantafyllos  Toronto  Jul. 21- 2018

Υ Γ.

Αν ηθελαν οι Ρώσοι να μας βοηθήσουν  να σαμποτάρουν την συμφωνία των Πρεσπών δεν θα έριχναν την κυβέρνηση  ???????

____