«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ο ΗΛΙΟΣ, ΘΕΛΕΙ ΔΟΥΛΕΙΑ…ΣΦΑΓΕΙΟΥ!

ΕΓΩ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ 8 1

PD DR.-Ing. Georg Chaziteodorou Bleibergweg 114 D-40885 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

           13.07.2018

Μπορουν οι Ελληνες να εχουν εμπιστοσυνη στις κομματικες και στρατιωτικες ηγεσιες του ξενοφερτου και σαπιου πολιτευματος τους, που αποδεδειγμενα ψευδονται καθημερινα απεναντι τους και τους ξεπουλουν;

Ας διατυπωθει στο σημειο αυτό η επικρατουσα πραγματικη κατασταση απλα, λογικα, λα’ι’κα, μονο και μονο διοτι οι Ελληνες πρεπει γρηγορα να αποφασισουν για τον τροπο αντιδρασης τους πριν ολοκληρωθει η πληρης κατοχη της πατριδος τους από τα «ξενα παγοσμια ευρωπα’ι’κα και μη καθαρματα και τα εγχωρια τσιρακια τους»!

Τερμα στα παραμυθια!

Η μονη υπαρκτη διεξοδος για την Ελληνικη οικονομια δεν μπορτει να βασιζεται σε ξενες και κερδοσκοπικες επενδυσεις, αλλα μοναχα σε μια πολιτικη Εθνικης αξιοποιησης των υπαρχοντων φυσικων πορων και ανθρωπινου δυναμικου μεσα από Εθνικο σχεδιασμο και προγραμμα που θα οδηγησει σε μια πραγματικη Εθνικη οικονομικη αναπτυξη.

Ουδεις όμως από την αχρηστη πολιτικη ηγεσια τολμα να εφαρμοσει μια τετοια πολιτικη διοτι αυτή είναι εντελως αντιθετη από τις σημερινες οικονομικες κατευθυνσεις της απολυτα ελεγχομενης από τους παγκοσμιους τοκογλυφους σημερινης Ε.Ε.

Ο γραφων συγκεντρωση στο σημειο αυτό ορισμενα χαρακτηριστικα παραδειγματα:

!.   Η αξιωματικη και όχι μονο αντιπολιτευση του σαπιου πολιτικου

      συστηματος υποστηριζει και προπαγανδιζει ότι συντομα πρεπει να

       γινουν βουλευτικες εκλογες για να μιλησει ο Ελληνικος λαος.

      Οι βουλευτικες εκλογες δεν προσφερουν απολυτως τιποτε στον λαο και στην λυση της σημερινης αιχμαλωσιας του από τα «αριστεροδεξια» τσιρακια πασης κομματικης αποχρωσης των ξενων  παγκοσμιων καθαρματων.

Αυτές θα προσφερουν μια ακομη παραταση της ζωης των τσιρακιων αυτων αφου, μεσα από την διαδικασια των βουλευτικων εκλογων θα εχουν αποσπασει πονηρα και εγκληματικα την εγκριση του Ελληνικου λαου για την νομιμοποιηση της παραμονης τους στην Εξουσια.

Αυτό θα τους προσφερει και την παραταση του χρονου αμυνας κατά της οριστικης εκπαραθυρωσης από την καρεκλα  εξουσιας τους, εχοντας για ακομη μια φορα βουτηξει στην «κολυμβηθρα του Σιλωαμ» της χειραγωγουμενης και εκβιαζομενης  ποικιλοτροπα λα’ι’κης βουλησης.

     ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ

  Ετσι καμουφλαρεται η αναγκη σωτηριας γι’ αυτους του σαπιου

       πολιτικου συστηματος πισω από μια αδιαμφισβητητα διαδικασια

       απατης, που παρουσιαζεται φαινομενικα ως δημοκρατικη.

  1. Η αξιωματικη και όχι μονο αντιπολιτυευση και η κυβερνηση του

        ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ του σαπιου πολιτικου συστηματος υποστηριζουν και

        προπαγανδιζουν ότι οι «δανειστες» μας θελουν τα λεφτα τους και

        δικαιουνται με τις «εμπραγματες εξασφαλισεις των Μνημονιων» να

        τα παρουν.

         Τα παγκοσμια ευρωπα’ι’κα και μη καθαρματα όμως δεν θελουν και  δεν εχουν αναγκη τα λεφτα των Ελληνων, διοτι απλουστατα δεν θα  δανειζαν καθ’ ολην την διαρκεια της Μεταπολιτευσης καποιον, που  αποδεδειγμενα είναι αδυνατο να εξοφλησει τα ειδεχθη χρεη του…  Θελουν να φαγουν τα οικοπεδα και σπιτια των Ελληνων, καθως, με το   «νέο σχεδιο πολεως» που οι ιδιοι χαραζουν, τα οικοπεδα και τα  σπιτια θα εχουν φατσα στο εμπορικο κεντρο, χωρια που εχει αυτό στην αυλη του κρυμμενο και μεγαλο αρχαιοελληνικο θησαυρο…Με τις «εμπραγματες εξασφαλιοσεις των Μνημονιων και βαση του αγγλικου δικαιου» αποκτουν πραγματικες αξιες με τιμες «κοψοχρονιας» διοτι οι μεχρι τουδε κατοχοι των αξιων αυτων  πεινουν, κρυωνουν, αρρωστενουν και αυτοκτονουν διοτι δεν εχουν         λεφτα για να αγορασουν ψωμι, καυσιμα και φαρμακα.

Ναι μεν, οι δανειστες δικαιουνται τα λεπτα τους αλλα μονο αυτά που θα δειξουν οι πραγματικοι λογαριασμοι ότι οι Ελληνες χρωστουν, όταν ανοιξουν  όλα τα «τεφτερια».

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ

Αυτά όμως θα τα πληρωσουν οι Ελληνες όπως ταιριαζει σ’ αυτους και όχι λεηλατωντας τα σπιτια και τα οικοπεδα  τους κατω από ανειπωτους εκβιασμους, όπως αποδεικνυουν με ολοκληρωμενες προτασεις κορυφαιοι οικονομολογοι.

         Δεν είναι ποτε δυνατον τα παγκοσμια ευρωπα’ι’κα και μη  

         καθαρματα να καμουφλαρουν πισω από ένα φαινομενικα δικαιο

         αιτημα την ανηλεη λεηλασια κάθε ελληνικης πλουτοπαραγωγικης

         πηγης, συμπεριλαμβανομενης και της πηγης του εκπαιδευμενου

         εμψυχου υλικου.

  1. Οι ασχετοι οικονομολογοι της σημερινης κυβερνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ

          αλλα και της αντιπολιτευσης πασης κομματικης αποχρωσης

          προπαγανδιζει ομοια με το ΔΝΤ ότι το «κουρεμα» θα καταντησει το

          δημοσιο χρεος βιωσιμο, δηλαδη διαχειρησιμο.

          Η Ελλας είναι ηδη προ πολλου πτωχευμενη και μαλιστα σε διαδικασια εκποιησης της δημοσιας περιουσιας της.

Η «αναδιαρθρωση» ‘η «σελεκτιβ ντεφω» δεν είναι τιποτε αλο από μια
«επιλεκτικη πτωχευση».

Αυτά μαζι με το «ντεφω», τα «σπρεντ», το  «πιστωτικο γεγονος» κ.α. εχουν μπει στην ελληνικη καθημερινοτητα για να βοηθησουν υποτιθεται τους Ελληνες να αντιληφθουν το τι πραγματι συμβαινει αλλα στην πραγματικοτητα για να αποδιοργανωσουν εντελως την λειτουργια της λογικης τους εν οψει μεγιστης αναγκης π\ληψης ιστορικων αποφασεων που θα σφραγιζαν τις επομενες δεκαετιες της ζωης της ελληνικης κοινωνιας.

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Οι θυσιες  συνεπως στις οποιες υποκειται από το 2010 ο Ελληνικος λαος, δεν  είναι για να αποοφυγει αυτος την ηδη επικρατουσα πτωχευση αλλα για να δημιουργηθει ένα καταλληλο  εργασιακο περιβαλλον των 200

           Ευρω μηνιαιως που γουσταρουν οι «ξενοι και οι εγχωριοι  επενδυτες» όχι τοσο για την ενισχυση της πραγματικηςοικονομιας  αλλα για την κερδοσκοπια, για να φερουν κεφαλαια στην χωρα…

Ο ΣΚΥΛΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ

           Εκ των πραγματων πλεον αναγκαστικα η Ελλας θα εχει για δεκαετιες ακομη έναν σφικτο προ’υ’πολογισμο, ενώ θα παραμενουν οι  αμφιβολιες για την βιωσιμοτητα του ετσι και αλλως ειδεχθους  χρεους της.

           Εδώ κυριαρχει ένα καμουφλαζ το οποιο κρυβει την πραγματικη

           εννοια της «πτωχευσης» κατω από παραφρασεις μια

           παραπειστικης ονοματολογιας. Τα δανεια των Μνημονιων της

           κολασιας διασωσης της Ελλαδος δεν υπηρξαν τιποτε άλλο από μια

           αλλαγη των ελληνικων Ομολογων προς τραπεζικους οργανισμους

           και διεθνη funds σε ενυποθηκα δανεια προς την Ελλαδα με καθε

           ιδιωτικη και δημοσια περιουσια της χωρας που υπαγονται στο

           αγγλικο δικαιο…     

Απ’ όλα τα ως ανω προκυπτει, ότι η επιστροφη στο εθνικο μας νομισμα προ των Μνημονιων, θα ηταν σωτηρια.

Βεβαια αυτή στην αρχη θα εφερνε εξαιρετικα μεγαλες δυσκολιες στην αποκτηση ενεργειας, πρωτων υλων, φαρμακων κ.α. που δεν εχει η Ελλας που δεν ηταν σε θεση να παραγει ‘η να κατασκευαζει.

Εως οτου να καλυφθουν ολες οι αναγκες, η ελληνικη κοινωνια εκ των πραγματων θα στερουνταν πολλα πραγματα.

Πανω στις υπαρχουσες υποδομες της όμως θα μπορουσε να στηριχθει η ανορθωση της. Επειδη στην Ελλαδα δημιουργηθηκε σκοπημα από την «Διεθνη του Χρηματος» το προβλημα του χρεους αυτό δεν σημαινει ότι οι Ελληνες οφειλουν να χασουν το μονο που εχουν, δηλαδη τα σπιτια και τα ιοκοπεδα τους και να αφησουν στους γυφτους του ευρωπα’ι’κου βορρα να κανουν κουμαντο στο ελληνικο προβλημα.

Πολύ δε περισσοτερο δεν πρεπει να αφησουν το «κομαντο» στουσδανειστες τους, όταν μαλιστα όλα δειχνουν οτι αυτοι που δανειζαν και συνεχιζουν να δανειζουν τους Ελληνες επιδιωκουν να παραουν τα σπιτια και τα οικοπεδα τους και τα παιδια τους ως υπηρετες.

ΚΙΚΙΛΙΑΣ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ

Τα ψεματα των κομματικων και στρατιωτικων ηγεσιων του ξενοφερτου και σαπιου πολιτευματος και το καμουφλαζ που χρησιμοποιει το ενοχο καθεστως πολιτικο συστημα για να κρυψουν το τεραστιο εγκλημα τους, πρεει να πεσουν αιματερα και η προπαγανδα τους να αποδομηθει εντελως, αφηνοντας ολους τους ψευτες γυμνους.

Γινεται σημερα αναγκαια για την ανθρωποτητα η αναβιωση του Ελληνικου Πολιτισμου, η επαναφορα του Ελληνικου Λογου, της αρμονιας Λογου-Ψυχης, που δεν εχει καμμια σχεση με τον ευρωπα’ι’κο ρασιοναλισμο.

Ετσι μονο θα μπορεσουν οι Ελληνες και ισως και μαζι τους και οι κατοικοι της Εσπεριας να ξαναγινουν ευδαιμονες ανθρωποι ολοκληρωμενοι και όχι ακρωτηριασμενοι κατά το μεγαλυτερο μερος στις επιθυμιες και τα συναισθηματα, τα οποια συστηματικα επι αιωνες ολοκληρους συκοφαντηθηκαν.

πιανου θεου

Κατά έναν Ελληνα Φιλοσοφο «Αν  τα ζωα ειχαν και λογο, ειχαν και χερια, για να μπορουν να κατασκευαζουν αγαλματα και ζωγραφιες, σιγουρα οι θεοι των αλογων θα ησαν αλογα και οι ταυροι οι θεοι των ταυρων».

Η Ελλας σαν προτυπο, σαν τροπος αντιληψης της Ζωης και του Κοσμου και σαν παγκοσμιο πολιτιστικο μεγεθος μειωνεται, βαλλεται, πληττεται, αποσιωπαται, διαστρεβλωνεται, καταπατειται, συκοφαντειται και πολιορκειται από παντου από ηλιθιους, ακομη και από το ιδιο ανθελληνικο κρατιδιο της Ρωμιοσυνης μεχρι τις ημερες μας, με επιμονη, με μισος, με δολια μεσα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΣΙΜΑΤΗΣ

Αυτό που αξιζουν οι ως ανω ηλιθιοι, ξενοι και εγχωριοι,  είναι η περιφρονηση…..

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

http://arxaiaithomi.gr/

Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου του θέματος, ή αποσπάσματος, χωρίς την έγκριση της ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>