«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

ΒΟΥΛΗ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Οργανωμένη γενοκτονία κατά των Ελλήνων.

700 Α

Ο πληθυσμός της Ελλάδας υπό διωγμό

Οργανωμένη γενοκτονία κατά των Ελλήνων.

Το σχέδιο μπήκε σε πλήρη εφαρμογή από το 2008.

Τα χτυπήματα είναι πολύπλευρα, για να μην υπάρχει αντιμετώπιση και να μπορούν να απορροφούνται από την κοινωνία, ως φυσιολογικά!

Πρώτα άρχισαν με το ψυχολογικό, τρομοκράτηση, φωτιές, έκαψαν την Ελλάδα, από άκρη σε άκρη, όποιος σήκωνε το κεφάλι του στον ουρανό μαύριζε η ψυχή του, όποιος κοιτούσε στα βουνά τον έπιανε τρόμος!

Τα ΜΜΕ μετέδιδαν θανάτους αθώων ανθρώπων από την φωτιά.

Όλος ο πληθυσμός της Ελλάδος έτρεχε με έναν κουβά, ένα τρακτέρ, ένα κλαρί, έτρεχε, έτρεχε χωρίς να ξέρει που να πάει και τι να κάνει.

Έτσι τρομοκρατημένος, απελπισμένος οδηγείτε σε εκλογές, από έναν ηγέτη που έκανε τα πάντα για χάσει τις εκλογές τον Καραμανλή!

Δυστυχώς δεν υπάρχει δικαιοσύνη για να μάθουμε, αν το έκανε εν συνεννόηση, ή κάτω από συγκεκριμένες απειλές, αλλά ότι και να είναι, αυτός είναι προδότης, διότι σαν ηγέτης παρέδωσε τον λαό για σφαγή, σε έναν επιλεγμένο εκτελεστή που μισούσε τον Ελληνικό λαό, που αποθέωσε τον πατέρα του σε βάρος της αγαπημένης του μαμάς, κατά τη δική του ερμηνεία στον άρρωστο εγκέφαλό του, που είχε φυτέψει το δηλητήριο η καλή μαμά του με οδηγίες ρητές από τους ΑΧΕΠΑΝΣ!

Βέβαια αυτό το τέρας ο Παπανδρέου Γεώργιος δεν επιλέγει τυχαία, αλλά ήταν ο ιδανικότερος να καταστρέψει ανελέητα τον Ελληνικό λαό!

Να μην μας διαφεύγει ότι ο Πατέρας του ήταν έτοιμος να τον αποκήρυξη!

Πίσω από όλο αυτό το σκηνικό που ήταν καλά οργανωμένο, ήταν πολύ εγκέφαλοι ανθέλληνες δολοφόνοι, που ο καθένας από την δική του υπευθυνότητα, συγκλείνανε οργανωμένα και με σχέδιο στην ολοκληρωτική καταστροφή της Ελλάδος και των Ελλήνων, ως γηγενή πληθυσμό, όλο αυτό το σχέδιο θα αποτύγχανε αν, τα ΜΜΕ δεν ήταν ολοκληρωτικά εξαγορασμένα και προδοτικά!

Αυτά τα ίδια προδοτικά και πουλημένα ΜΜΕ καλύπτουν και διαστρεβλώνουν την Αλήθεια, πασάροντας για πούλημα ότι διεμβολίζει και διαφθείρει τον εγκέφαλο, το σώμα, την κοινωνία!

Ξεκινώντας με την αλλοίωση των οικονομικών στοιχείων, για να φαίνεται ότι οι σπάταλοι, καλοπερασάκηδες Έλληνες έτρωγαν τα λεφτά των Ευρωπαίων και να μας δανείσουν σαν κακούς δανειολήπτες  αφού τους εκλιπαρήσουμε, με συμφωνίες εξοντωτικές!

Μνημόνιο Ι μνημόνιο ΙΙ μνημόνιο ΙΙΙ Πρωθυπουργοί επιλεγμένοι για όλες της δουλειές των εκτελεστών των Ελλήνων, λεγόμενων δανειστών!!!

Το σχέδιο περιείχε.

1) οικονομική αφαίμαξη σε πρώτο στάδιο.

2) καταστροφή των μακρό επιχειρήσεων βιοτεχνιών, που ήταν παραδοσιακά οικογενειακές και επιβίωναν κάτω από άσχημες συνθήκες!

3) Αφαίμαξη του μισού πληθυσμού, αφήνοντας τον άλλο μισώ στο απυρόβλητο, σκόπιμα για να στρέψη τον μισώ πληθυσμό εναντίον του άλλου μισού.

4) Φόροι και εργασιακές σχέσεις να υποσκάπτουν τα θεμέλια των παραδοσιακών οικογενειών, σπέρνοντας το μίσος ακόμα και μέσα στις οικογένειες, ο άνεργος γιος κατά του τεμπέλη παππού και πολλά άλλα φρικιαστικά!

5) Ο οποιοσδήποτε ελεητικός μηχανισμός του κράτους, έπρεπε να συρρικνωθεί, έως να καταργηθεί, όχι μόνο στο λειτουργικό μηχανισμό του κράτους, αλλά στην υγεία, την παιδεία, την κοινωνική πρόνοια.

6) Οι αυτοκτονίες που λάβαιναν μορφή χιονοστιβάδας τα πουλημένα ΜΜΕ οργανωμένα και συντεταγμένα τις απόδιδαν σε ψυχολογικά προβλήματα, που ως δια μαγείας δεν είχαν οι Έλληνες πριν από τα μνημόνια!!!

7) Οι τράπεζες έπρεπε να ελέγχονται απόλυτα, για να ελέγχονται οι πολίτες, τι, πως, που και γιατί χαλάνε τα λεφτά, εκεί έβαλαν μια κάνουλα και δίνουν όσο θέλουν και σε όποιον θέλουν!

8) Οι αλλοδαποί πρέπει να έρθουν ομαδικά σε μια χώρα από τις ποιο ευάλωτες στα σύνορά της, άλλο τίποτα, το ποιο εύκολο, υπήρχαν οι προδιαγραφές, Τουρκουτ Οζαλ, δεν χρειάζεται να καταλάβουμε την Ελλάδα, στέλνουμε εκατομμύρια αλλόφυλους και την τελειώνουμε!

9) η Ελλάδα επιλέχτηκε ως πειραματόζωο για πολλούς λόγους, πρακτικούς ηθικούς, παραδειγματικούς,  οικονομικούς και γεωπολιτικούς!

10) για κάθε ενδεχόμενο, τον λαό αυτόν τον ατίθασο πρέπει να τον κρατάμε σε συνθήκες διχασμού, σε σημείο που ο εμφύλιος να είναι καθημερινά παρόν!

Τα 10 στοιχεία παραπάνω είναι χοντρικά, είναι ο σκελετός του φρικιαστικού σχεδίου κατά της Ελλάδος.

Για να αποδώσουν πλήρες βάση το σχέδιο χρειάζεται να συγκλίνουν όλα μαζί σε τελικό αποτέλεσμα!

Δηλαδή, ανύπαρκτες ελληνικές βιομηχανίες, βιοτεχνίες, αποικισμό από την εργασία, αγροτική παραγωγή, ιδιοκτησίες των πολιτών αλλά και του έθνους, αρπαγή των κοιτασμάτων, ιατροφαρμακευτική περιθάλψει, παιδεία, νοσοκομεία, κοινωνικές παροχές, τραπεζικοί λογαριασμοί, πλήρη έλεγχος του πολίτη, που πάει, τι χαλάει, με ποιους συναναστρέφεται, να μην μπορεί να μετακινείτε από άνετα έως καθόλου, να μην μπορεί να προστατέψει τα παιδιά του,  αφήνοντας την περιουσία του, ταυτότητες τσιπάκια και ψυχολογική τρομοκρατία,  σύγχρονη γενοκτονία με  σύγχρονο παιδομάζωμα, μόνο που τώρα δεν σε παίρνουν με το ζόρι,  φεύγει  μόνος σου και ολοκληρώνουν το πάζλ!

Αν αυτό δεν είναι Γενοκτονία τι είναι;;;

Μια μοναδικής έμπνευσης γενοκτονία ιδικά για τους Έλληνες, αν επιτύχει θα την εφαρμόσουν και σε άλλους, όμως ο σχεδιασμός δεν έγινε για να μην επιτύχει, διότι είχαν πολλές εναλλακτικές λύσεις, από την στιγμή που είχαν στο τσεπάκι τους όλο το προδοτικό πολιτικό σύστημα και όλα τα προδοτικά πουλημένα ΜΜΕ!

Τώρα το σχέδιο έχει έτοιμη φόρμουλα σε τελική φάση μια κατά παραγγελία οικουμενική να τελειώσει την γενοκτονία και επιδόματα πείνας και σκλαβιάς να ολοκληρώσουν τον διχασμό,, να είμαστε έτοιμοι για εμφύλιο!

Τώρα είμαστε στο μάτι του κυκλώνα, ολοκληρώθηκε το σχέδιο κατά 90% και μένει ο τεμαχισμός!

Τι είδαμε δέκα χρόνια, κανένας διεθνείς οργανισμός δεν είδε τίποτα παράνομο και μεμπτό στην γενοκτονία των Ελλήνων, ίσως να έχουν ξεπεράσει τις 20.000 νεκρούς από την σχεδιασμένη κρίση από τους επικυρίαρχους τραπεζίτες και τα αφεντικά τους!

Άρπαγμα του σπιτιού σου, υποχρεωτικά άνεργος, άνευ γιατρών και φαρμάκων, αρπαγή των οικονομιών σου, διώξιμο στο εξωτερικό των παιδιών σου, έτοιμους τάφους να υποδεχτούν την τρίτη ηλικία και το τελικό χτύπημα, αφού η τρίτη ηλικία κουβαλά την μνήμη που περιέχει ήθη και έθιμα, πατριωτισμό, κληρονομιές, δικαιώματα, ιστορία, αγάπη για την οικογένεια για την κρατά ενωμένη, πρέπει εδώ και τώρα να πεθάνει!

Δεν υπάρχει δικαιοσύνη να βγάλει όλες τις αποφάσεις που είναι αντισυνταγματικές τρωτές όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στα διεθνή δικαστήρια, που άκουσον άκουσον, για να προσφύγεις στα διεθνή δικαστήρια, χρειάζεται και η επίσημη άποψη του κράτους που είσαι πολίτης!

Όσο για την στήριξη και βοήθεια από την Ευρωπαϊκή ένωση, να γνωρίζουμε, ότι ούτε ευρωπαϊκή είναι, ούτε ένωση, μια φράξια μαριονέτα των διεθνών δολοφόνων είναι και τίποτα άλλο.

Το Δουβλίνο και άλλες συνθήκες είναι σανό για τα ζώα, το εργαλείο των  ανθρώπινων λαθρέμπορων  των λαών, είναι το τελικό εργαλείο για να δούμε ζωντανό το σχέδιο Καλλέργη!

Τώρα για να ρίξουν στάχτη στην ανήθικη και υπνωτισμένη διεθνή κοινωνία, πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα, ότι η Ελλάδα έχει πρόβλημα δημογραφικό σε αναλογία με τις γεννήσεις και τους θανάτους και δεν ξέρουν τίποτα αυτοί, ότι αυτοί το δημιούργησαν βάση σχεδίου!

Αυτό το κάνουν όπως είπα για θολώνουν τα νερά, ότι όλα έγιναν νόμιμα και οι Έλληνες ευθύνονται που δεν γεννάνε, αλήθεια πώς να γεννήσεις, χωρίς μέλλον, χωρίς σπίτι, χωρίς εργασία;;;

Εδώ η γενοκτονία των Ελλήνων, είναι μεθοδικά οργανωμένη και με ιδική επίβλεψη!

Γιατί, γιατί δεν έκαναν ένα πόλεμο  όπως έκαναν με την Λιβύη, Συρία, Ιράκ, Υεμένη, Αφγανιστάν, Πακιστάν  Σερβία και αλλού;;;

Διότι αυτός ο λαός είναι απρόβλεπτος, ακόμα και 10 άτομα να έχουν μείνει, αυτόν τον λαό πρέπει να το διχάσεις, να τον φθείρεις εσωτερικά με τις αξίες του, όταν έφυγαν οι γερμανοί, αυτό που είπαν δεν ήταν τυχαία μια φράση της στιγμής, ότι  μην χαίρεστε, θα σας καταλάβουμε οικονομικά, είχαν καταλάβει όσο διάστημα ήταν στην Ελλάδα ποιο είναι το τρωτό σημείο, το οικονομικό, η πείνα, οι έλληνες θα κάνουν τα πάντα για να θρέψουν τα παιδιά τους!

Αυτό λιπών που διαβάζουμε παρακάτω, είναι η μισή αλήθεια που λέγετε για να καλύψει την άλλη μισή φρικιαστική αλήθεια, τους προδότες και ανθέλληνες, η γενοκτονία είναι γεγονός φενακιστικό , αλλά μέσα από στατιστικές και επιτροπές και μελέτες πρέπει να καλυφτούν οι υπεύθυνοι και να δείχνει ότι είναι επιλογή των Ελλήνων σε μια κακή παγκόσμια συγκυρία!

ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ

Η ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ  και ο θάνατος της πατρίδος μας, δεν σταματά με το σκύψιμο μπροστά σε ένα γυαλί με μια εικόνα.

Η γενοκτονία και η σωτηρία της πατρίδος μας θέλει έμπρακτες θυσίες, πατριωτικά ολοκαύτωμα, αγώνες μέχρι εσχάτων, από μονιασμένο λαό!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

«Βόμβα» το δημογραφικό: To 2080 η Ελλάδα θα έχει μόνο 7,2 εκατ. ανθρώπους!

Εφιάλτης το δημογραφικό: Η Ελλάδα θα φτάσει να έχει πληθυσμό 7 εκατομμυρίων!

«Εν μέρει μη αναστρέψιμη πραγματικότητα»

Το τρίπτυχο της καταστροφής: Συρρίκνωση γεννήσεων, Αύξηση θανάτων, Αρνητική μετανάστευση- Για σχεδόν μη αναστρέψιμη πραγματικότητα κάνουν λόγο οι ειδικοί.

Δραματική αριθμητική ανατροπή φαίνεται πως πυροδότησε για τον πληθυσμό της Ελλάδας η οικονομική κρίση, που πλήττει από το 2010 τη χώρα.

Η συρρίκνωση των γεννήσεων, η αύξηση των θανάτων και η αρνητική μετανάστευση, αναδεικνύουν το δημογραφικό της Ελλάδας σε μέγα εθνικό θέμα.

Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της ΕΛΣΤΑΤ, μόνο το διάστημα 2011-2017 ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώθηκε κατά 355.000 ανθρώπους και αν το πρόβλημα δεν αντιμετωπισθεί με την υπευθυνότητα που απαιτείται για το «νούμερο 1» εθνικό πρόβλημα, ο πληθυσμός της Ελλάδας, το 2050, μόλις που θα αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ανθρώπων.

Κι ακόμη χειρότερα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Eurostat, το 2080, με 7,2 εκατ. ανθρώπους, η Ελλάδα θα αποτελεί το μικρότερο (σσ. και επισφαλέστερο (;)) τμήμα της ΕΕ.

Η έρευνα με τίτλο «Ο πληθυσμός της Ελλάδας υπό διωγμόν», που υπογράφει η νομικός Ήρα Έμκε- Πουλοπούλου, διδάκτορας του πανεπιστημίου του Παρισιού, μέλος της Ακαδημίας Επιστημόνων της Νέας Υόρκης και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Δημογραφικών Μελετών, υπό την αιγίδα της οποίας, άλλωστε, τελεί η έκδοση, είναι «κραυγή αγωνίας». «Στόχος του βιβλίου είναι να αποδείξει ότι κατά τη διάρκεια της κρίσης μεγάλα τμήματα του ελληνικού πληθυσμού βρίσκονται «υπό διωγμόν», υφίστανται, δηλαδή, συστηματική υποβολή σε ταλαιπωρίες, που έχουν οδηγήσει ή θα καταλήξουν στο μέλλον στην απομάκρυνσή τους από την Ελλάδα, από την οικογένειά τους, από τη δουλειά τους, από τους φίλους τους, ακόμη και από τη ζωή» σημειώνει χαρακτηριστικά η ίδια στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και συμπυκνώνει το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας ως εξής: «Οι δημογραφικοί δείκτες εξελίσσονται με βραδύ ρυθμό και βελτιώνονται με ακόμη βραδύτερο.

Αν, όμως, η στρατηγική που έχει ως στόχο την αύξηση των γεννήσεων, την επιβράδυνση του ρυθμού γήρανσης, τον περιορισμό της αποδημίας, δεν εφαρμοστεί ΤΩΡΑ, τα προβλήματα του πληθυσμού θα εκδικηθούν εκείνους που τα αγνοούν!».

Στην έκδοση των 734 σελίδων, «προϊόν έρευνας τριών χρόνων», που φιλοξενεί αποκωδικοποιώντας δεκάδες στατιστικούς πίνακες της ΕΛΣΤΑΤ και της EUROSTAT και εικονογραφείται από το σκωπτικό πενάκι του Σπύρου Ορνεράκη, παρατίθεται λεπτομερειακή χαρτογράφηση του ελληνικού πληθυσμού, όπως αυτή διαμορφώθηκε μέσα από τις κατά καιρούς οικονομικο-πολιτικο-κοινωνικές συνθήκες από το 1828 έως σήμερα, αλλά κυρίως την περίοδο της οικονομικής κρίσης.

Η κ. Έμκε – Πουλοπούλου εξηγεί ότι το δημογραφικό εμφανίστηκε στη δεκαετία του ΄80, επομένως προϋπήρχε της κρίσης, αλλά επιδεινώθηκε κατά τη διάρκειά της, με αποτέλεσμα ο πληθυσμός της Ελλάδας να μειώνεται, να αλλοιώνεται και να γερνάει με ταχύτερο από τον αναμενόμενο ρυθμό.

«Οι απογραφές αποκάλυψαν ότι έως και τις αρχές του 21ου αι. ο πληθυσμός της χώρας αυξανόταν διαρκώς, ακόμα και στις ανώμαλες περιόδους, που γνώρισε το ελληνικό έθνος» λέει και συνεχίζει: «Για παράδειγμα, το 1828, πριν από την ίδρυση του ελληνικού κράτους, η Ελλάδα «μετρούσε» 753.000 ανθρώπους, οι οποίοι το 2011 έφτασαν τους 10,9 εκατομμμύρια.

Το 2011 αντιστοιχούσαν 104 γυναίκες σε 100 άνδρες και στην περίοδο 1951-2011 μειώθηκε στο μισό ο πληθυσμός των νέων 0-14 χρόνων (από 28,8% σε 14,5%) και σχεδόν τριπλασιάστηκε η αναλογία των ηλικιωμένων στον πληθυσμό (από 6,7% σε 19,5%).

Αλλά, στην περίοδο της κρίσης, ο ρυθμός γήρανσης επιταχύνεται.

Η μέση ηλικία του πληθυσμού από 30 έτη το 1951 φτάνει τα 43,5 το 2014!».

Επιπλέον, την περίοδο 2001-2011 καταγράφεται μικρή μείωση στους άγαμους και στους έγγαμους, αυξάνεται σημαντικά ο αριθμός των διαζευγμένων και λιγότερων των χήρων/χηρών, ενώ παρατηρείται μεγάλη αύξηση των μονοπρόσωπων νοικοκυριών, μικρότερη αύξηση των νοικοκυριών 2-3 ατόμων και μείωση των νοικοκυριών  4 ατόμων.

Είναι, δε, εντυπωσιακή η μείωση των πολύτεκνων οικογενειών.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα της έρευνας, την περίοδο 2011-2016, οι θάνατοι ξεπέρασαν τις γεννήσεις κατά 115.479 άτομα (γεννήσεις 692.592 / θάνατοι 808.071).

 Η μικρή αύξηση των γεννήσεων (κατά 1.051 παιδιά), που καταγράφηκε το 2016 οφείλεται κατά 77% σε γεννήσεις από γυναίκες πρόσφυγες, που δεν θα μείνουν στην Ελλάδα. Σε έξι χρόνια, δε, χάθηκαν πολύ περισσότερα άτομα από τις γεννήσεις ενός έτους (π.χ. το 2016, 93.698 γεννήσεις).

Έως το 2010, οι άνθρωποι που έρχονταν στην Ελλάδα ήταν περισσότεροι από εκείνους που την εγκατέλειπαν.

Η εικόνα που παρουσιάζει σήμερα (2018) η χώρα, εκτός από την υπεροχή των θανάτων έναντι των γεννήσεων, οφείλεται στο φαινόμενο της «αρνητικής μετανάστευσης», γεγονός που έχει ως συνέπεια τη μείωση του ελληνικού πληθυσμού, κάθε χρόνο, σε απόλυτο αριθμό.

Τα στοιχεία που παρατίθενται στην ογκώδη έκδοση οδηγούν στο σχεδόν αδιαπραγμάτευτο συμπέρασμα πως ό,τι κατάφερε με κόπο η Ελλάδα να κερδίσει στα χρόνια της «ευμάρειας», όταν -έτσι κι αλλιώς- τα νέα ζευγάρια δύσκολα έπαιρναν την απόφαση για 2ο και 3ο παιδί, το έχασε μέσα στα οκτώ χρόνια της κρίσης!

Το δημογραφικό από εθνικό θέμα εξελίχθηκε σε εφιάλτη.

Όπως αναφέρει η ερευνήτρια, για το θέμα των αιτίων και των επιπτώσεων των δημογραφικών εξελίξεων, οι παράγοντες για τη δυσμενή εικόνα του πληθυσμού είναι πολλοί, αλλά «πρωταρχική θέση κατά τη διάρκεια της κρίσης κατέχει η ανεργία, η επισφαλής απασχόληση και η μείωση του οικογενειακού εισοδήματος.

Μετά το 2013 παρατηρείται μείωση της ανεργίας με ταυτόχρονη μείωση της πλήρους απασχόλησης και αύξηση της μερικής.

Η εξέλιξη αυτή σημαίνει ότι καταργούνται οι «καλές» θέσεις εργασίας με ικανοποιητικό μισθό, εξασφάλιση και εργασιακά δικαιώματα, ενώ αυξάνονται οι «ευέλικτες μορφές απασχόλησης», ανασφάλιστες με πολύ χαμηλούς μισθούς και ενίοτε απαράδεκτες συνθήκες εργασίας».

 Ως εκ τούτου, η αύξηση της ανεργίας των νέων ανδρών και γυναικών και η απασχόληση σε δυσβάστακτο περιβάλλον αποτελούν αιτία μείωσης της γαμηλιότητας και της γεννητικότητας και αύξηση της αποδημίας, γιατί όσοι της υφίστανται, κυρίως όσοι έχασαν τη δουλειά τους, δεν αποφασίζουν να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά και όσοι έχουν προσόντα επιλέγουν τη μετανάστευση».

Η κ. Έμκε – Πουλοπούλου χτυπάει τον κώδωνα κινδύνου. «Το δημογραφικό πρόβλημα θα επιδεινωθεί» τονίζει και εξηγεί: «Η εντυπωσιακή μείωση των γεννήσεων, η γήρανση του πληθυσμού και η εκτόξευση της αποδημίας θα καταλήξουν σε μεγάλη συρρίκνωση του πληθυσμού της χώρας μας και σε αύξηση της αναλογίας των ηλικιωμένων.

 Θα αυξάνεται ο πληθυσμός άνω των 65 ετών σε βάρος των ηλικιών 0-14».

Στο ερώτημα αν μπορεί να υπάρξει αντιστροφή της δημογραφικής… κατρακύλας της χώρας, η ερευνήτρια απαντά: «Πρόκειται για μία εν μέρει μη αναστρέψιμη πραγματικότητα.

 Η επί 40 χρόνια χαμηλή γονιμότητα έχει δημιουργήσει μια μικρότερη αριθμητικά γενιά γυναικών.

Ακόμα κι αν οι γυναίκες αυτές αποκτήσουν περισσότερα παιδιά, θα είναι δύσκολο ο αριθμός των γεννήσεων να ξεπεράσει τον αριθμό των θανάτων.

Εξάλλου, θα πρέπει να περάσουν 25-30 χρόνια, ώστε η αύξηση των γεννήσεων να δημιουργήσει τη γενιά, που θα ενταχθεί στην αγορά εργασίας και με την απασχόληση και τις εισφορές της στο ασφαλιστικό σύστημα να συμβάλει στη στήριξή του.

Μέχρι ν΄ αρχίσει να εργάζεται αυτή η γενιά, θα χρειαστούν επιπλέον δαπάνες ιδιωτικές και δημόσιες για την ανατροφή και την εκπαίδευσή της».

Η κ. Έμκε Πουλοπούλου κρατά για το τέλος μια μικρή δέσμη φωτός από μια χαραμάδα ελπίδας… «Υπάρχει, ωστόσο, δυνατότητα να σταματήσει η κατάρρευση και να επιβραδυνθεί ο ρυθμός γήρανσης, αλλά αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την παροχή γενναίων κινήτρων για την ενίσχυση της γονιμότητας και τον περιορισμό της αποδημίας.

Αλλά όχι έτσι απλά. Υπάρχει άμεση ανάγκη για μια υπεύθυνη, συντονισμένη, σοβαρή δημογραφική πολιτική, που θα έχει ως στόχο τη διαμόρφωση ενός κοινωνικού και εργασιακού περιβάλλοντος, ευνοϊκού για τη δημιουργία οικογένειας, την απόκτηση παιδιών και την παραμονή των νέων στον τόπο μας.

Πρέπει, δε, να γίνει κατανοητό ότι η χρησιμοποίηση μεταναστών και προσφύγων για τη βελτίωση του δημογραφικού προβλήματος, μπορεί να οδηγήσει σε εθνική και δημογραφική αλλοίωση.

Εξάλλου, οι μετανάστες προσαρμόζουν την αναπαραγωγική συμπεριφορά τους στη συμπεριφορά των γηγενών και μακροχρόνια γερνούν και αυτοί. Εκείνο που πρέπει να γίνει, είναι η δημιουργία ενός φορέα που θα συντονίζει τη στρατηγική για το Δημογραφικό, π.χ. ένα υπουργείο Οικογενειακής Πολιτικής ή ένα Γραφείο Δημογραφικής Πολιτικής της Βουλής.

Τέλος, απαραίτητη προϋπόθεση για μια τέτοια πολιτική είναι η ανάπτυξη με ρυθμό τουλάχιστον 2%, ώστε να μπορεί να βοηθήσει και στη στήριξη του ασφαλιστικού συστήματος».

07/07/2018

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

5 comments to Οργανωμένη γενοκτονία κατά των Ελλήνων.

 • .
  .
  .
  .
  .
  .
  Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018
  .
  .
  Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ!
  .
  .
  .
  355.000 ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΕΝΙΤΕΥΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ 2010
  .
  .
  .
  ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
  .
  .
  .
  ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!

  .
  .

  https://1.bp.blogspot.com/-m8g6Jgdl01s/W0HjH7CMYBI/AAAAAAACMGo/7nzhDD6-OXc9aJEFCHDRnl7uO1DyLNODgCLcBGAs/s400/2018-07-08_130911.png

  .
  .
  .
  ρεπορτάζ pronews.gr, τίτλος: δικός μας
  .
  Το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας δεν είναι η οικονομική κρίση,

  .
  ούτε οι Τούρκοι,
  .
  ούτε οι… εξωγήινοι.
  .
  Το μεγαλύτερο πρόβλημα της χώρας…
  .
  είναι το δημογραφικό
  .
  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ………….
  .
  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/07/355000-2010.html
  ,
  .
  .
  Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018
  .
  .
  Σκάει η «βόμβα» του δημογραφικού: Πότε η Ελλάδα θα φτάσει να έχει 7εκ. κατοίκους!
  .
  .
  .

  Δραματική αριθμητική ανατροπή φαίνεται πως πυροδότησε για τον πληθυσμό της Ελλάδας η οικονομική κρίση, που πλήττει από το 2010 τη χώρα.
  .
  .

  Η συρρίκνωση των γεννήσεων, η αύξηση των θανάτων και η αρνητική μετανάστευση, αναδεικνύουν το δημογραφικό της Ελλάδας σε μέγα εθνικό θέμα. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς της ΕΛΣΤΑΤ,
  .
  .
  μόνο το διάστημα 2011-2017 ο πληθυσμός της Ελλάδας μειώθηκε κατά 355.000 ανθρώπους
  .
  .
  και αν το πρόβλημα δεν αντιμετωπισθεί με την υπευθυνότητα που απαιτείται για το «νούμερο 1» εθνικό πρόβλημα,
  .
  .
  ο πληθυσμός της Ελλάδας, το 2050, μόλις που θα αγγίζει τα 10 εκατομμύρια ανθρώπων.
  .
  .
  Κι ακόμη χειρότερα, σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Eurostat, το 2080, με 7,2 εκατομ. ανθρώπους,
  .
  .
  η Ελλάδα θα αποτελεί το μικρότερο (σσ. και επισφαλέστερο (;)) τμήμα της ΕΕ.
  .
  .
  Η έρευνα με τίτλο «Ο πληθυσμός της Ελλάδας υπό διωγμόν», που υπογράφει η νομικός Ήρα Έμκε- Πουλοπούλου,
  .
  .
  διδάκτορας του πανεπιστημίου του Παρισιού, μέλος της Ακαδημίας Επιστημόνων της Νέας Υόρκης και αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Δημογραφικών Μελετών,
  .
  .
  υπό την αιγίδα της οποίας, άλλωστε, τελεί η έκδοση, είναι «κραυγή αγωνίας».
  .
  .
  «Στόχος του βιβλίου είναι να αποδείξει ότι κατά τη διάρκεια της κρίσης μεγάλα τμήματα του ελληνικού πληθυσμού βρίσκονται «υπό διωγμόν»,
  .
  .
  υφίστανται, δηλαδή, συστηματική υποβολή σε ταλαιπωρίες, που έχουν οδηγήσει ή θα καταλήξουν στο μέλλον στην απομάκρυνσή τους από την Ελλάδα,
  .
  .
  από την οικογένειά τους, από τη δουλειά τους, από τους φίλους τους, ακόμη και από τη ζωή»
  .
  .
  σημειώνει χαρακτηριστικά η ίδια στο ΑΠΕ-ΜΠΕ και συμπυκνώνει το δημογραφικό πρόβλημα της χώρας ως εξής:
  .
  .
  «Οι δημογραφικοί δείκτες εξελίσσονται με βραδύ ρυθμό και βελτιώνονται με ακόμη βραδύτερο.
  .
  .
  Αν, όμως, η στρατηγική που έχει ως στόχο την αύξηση των γεννήσεων, την επιβράδυνση του ρυθμού γήρανσης, τον περιορισμό της αποδημίας,
  .
  .
  δεν εφαρμοστεί ΤΩΡΑ,
  .
  .
  τα προβλήματα του πληθυσμού θα εκδικηθούν εκείνους που τα αγνοούν!».
  .
  .
  Στην έκδοση των 734 σελίδων, «προϊόν έρευνας τριών χρόνων»,
  .
  .
  που φιλοξενεί αποκωδικοποιώντας δεκάδες στατιστικούς πίνακες της ΕΛΣΤΑΤ και της EUROSTAT και εικονογραφείται από το σκωπτικό πενάκι του Σπύρου Ορνεράκη,
  .
  .
  παρατίθεται λεπτομερειακή χαρτογράφηση του ελληνικού πληθυσμού,
  .
  .
  όπως αυτή διαμορφώθηκε μέσα από τις κατά καιρούς οικονομικο-πολιτικο-κοινωνικές συνθήκες από το 1828 έως σήμερα,
  .
  .
  αλλά κυρίως την περίοδο της οικονομικής κρίσης.
  .
  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ………………..
  .
  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/07/7_8.html
  .
  .
  .
  ΕΛΣΤΑΤ: Σε κίνδυνο φτώχειας και αποκλεισμού το 34,8% των Ελλήνων
  .
  .
  .
  Σάββατο 23 Ιουνίου 2018,
  .
  Τα αποτελέσματα της Έρευνας Εισοδήματος και Συνθηκών Διαβίωσης των Νοικοκυριών (SILC), του έτους 2017 ανακοίνωσε η ΕΛΣΤΑΤ και όπως προκύπτει ο κίνδυνος φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού είναι υψηλότερος σε ποσοστό 38,6% στην ηλικιακή ομάδα 18-64 ετών
  .
  ..
  Με βάση τα στοιχεία της Έρευνας o πληθυσμός της Χώρας που βρίσκεται σε κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικό αποκλεισμό ανέρχεται στο 34,8% (3.701.800 άτομα) παρουσιάζοντας μείωση σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά που ήταν στο 35,6%.
  .
  .
  Το ανησυχητικό όμως είναι ότι ο κίνδυνος φτώχειας ή κοινωνικού αποκλεισμού είναι υψηλότερος στην ηλικιακή ομάδα 18-64 ετών σε ποσοστό 38,6%.
  .
  .
  Ο πληθυσμός ηλικίας 18-64 ετών που βρίσκεται σε κίνδυνο φτώχειας ή κοινωνικό αποκλεισμό εκτιμάται σε 36,5% για τους Έλληνες .
  .
  ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ………………
  .
  https://www.liberal.gr/arthro/209855/epikairotita/2018/elstat-se-kinduno-ftocheias-to-348-ton-ellinon-.html
  .
  .
  .
  .
  .
  .
  ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ
  .
  Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  .
  2 Ιουλίου 2018
  .
  .
  https://hellas-now.com/wp-content/uploads/2018/07/to-miniaion-epidoma-
  poy-lamvanei-o-lathrometanastis-stin-ellada.jpg
  .
  .
  ΤΟ ΜΗΝΙΑΙΟΝ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΙ
  .
  Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
  .
  .
  (οπως ισχύει σε όλη την Ε.Ε.) = 480 ευρώ + 240 δι’ εκάστην
  σύζυγον + 240 δι’ έκαστον τέκνον + 350 επίδομα….στέγης!
  .
  .
  ΤΑ ΜΗ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ:
  .
  .
  Η πληρωμή από το κράτος των οικιακών λογαριασμών ΔΕΗ, νερό
  κλπ + Η δωρεάν κάρτα συγκοινωνιών δι’ όλην την οικογένειαν
  + Η δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψις!
  .
  .
  Εδώ ο κ. Ahmed
  .
  (το επώνυμο σβησμένο) λαμβάνει 2.140 ευρώ μηνιαίως!
  .
  Από ανάρτηση στο facebook….
  .
  Δεν ξέρω τι να πω ….
  .
  το σίγουρο είναι πως καποιοι περνάνε πολύ καλά ….
  .
  και κάποιοι είναι παιδιά κάποιου κατώτερου Θεού …
  .
  .
  https://hellas-now.com/wp-content/uploads/2018/07/%CF%84%CF%84%CF
  %84%CF%81%CE%B5%CE%B5%CE%B5%CE%B5.jpg

  .
  .

  https://hellas-now.com/to-miniaion-epidoma-poy-lamvanei-o-lathrometanastis-stin-ellada/

  .
  https://athensvoicecitynews.blogspot.com/2018/07/blog-post_34.html
  .
  .
  ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ. ΞΕΠΟΥΛΑΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ 50 ΔΙΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ 50 ΔΙΣ ΕΤΗΣΙΩΣ. ΑΙΣΧΟΣ
  .
  .
  ΞΕΝΟ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ
  30 δις παρεμπόριο
  5,5 δις προς Αλβανία
  5,5 δις προς άλλες χώρες
  ———————-
  41 δις ξένο συνάλλαγμα δηλ. φεύγουν από την Ελλάδα

  .
  ΑΘΡΟΙΣΜΑ: Πάνω από 55 δις ετησίως χάνονται για αλλοδαπούς
  Σημειωτέον δεν υπολογίσαμε τα χρήματα σε Μ.Κ.Ο. υποστήριξης λαθρομεταναστών
  .

  Άρα, λεφτά υπάρχουν για τους αλλοδαπούς. Για τους Έλληνες δεν υπάρχουν, ρατσιστές, μισέλληνες πολιτικοί !!
  .
  Όσο υπάρχουν παρεμπόριο αλλοδαπών και ανθελληνικοί ρατσιστικοί και αντισυνταγματικοί νόμοι με επιδοτήσεις εργοδοτών που απασχολούν αλλοδαπούς και παράνομες συντάξεις και επιδόματα, η Ελλάδα ποτέ δεν θα ανακάμψει οικονομικά.
  .
  ΕΛΛΗΝΕΣ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ
  ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΙΕΣ ΔΟΣΙΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ
  Το άρθρο 120 του Συντάγματος ενεργοποιήθηκε
  .
  .
  Ζήτω η Ελλάς
  .
  http://akommatistoi-istologoi.blogspot.com/
  .
  .
  .
  .
  .
  Σχέδιο ελληνοποιήσεων που αφορά εκατοντάδες χιλιάδες λαθρο-εποίκους = 250000 νέοι ψηφοφόροι ΣΥΡΙΖΑ
  .
  29.6.18
  .
  https://isxys.blogspot.com/2018/06/250000.html?showComment=1530283462691#c266755644138348967
  .
  ΣΧΟΛΙΑ
  .
  Anonymous said…
  πανω απο 20% ειναι οι φασιστεροι του τσυριζα
  10% του κκε
  5% λαφαζαβηδες
  5% ανταρσυα
  αν βαλεις και ολους τους μαρξιστες πασοκους ακροαριστερους αναρχες μλκκε λμκκε τροτσκιστες και λοιπα σουργελα τοτε βγαινει οτι πανω απο τους μισους εδω μεσα ειναι εαμοβουλγαροι μαρξιστες φασιστεροι συνηδειτοι εθνοπροδοτες μισελληνες αναρχοκομουνιστες.
  ο αδωνις τους υπολογιζει σε 55-60%.το ξερουν οι ξεφτιλες νουδουλες…
  οι υπολοιποι τωρα/ αν βγαλεις κατι χριστιανοδεξιουλικα αστουλικα μεσαιοχωρουλικα προβατα φιλελερες γραικυλους ξενομανεις με τα παρισια τα λονδινα και τις γερμανιες τους κοσμοπολιτες τι μας μενει?
  ουτε 25% δεν ειμαστε εμεις οι συνηδειτοι ελληνες πατριωτες εθνικιστες με ισχυρη εθνικη και πολιτισμικη ταυτοτητα και συνηδειση
  εστω αυτο το 25% το εν τεταρτο του πληθυσμου πρεπει να ενωθει οπωσδηποτε αλλιως ειμαστε τελειωμενοι.
  και εδω τιθεται παλι το θεμα της προσωπικοτητας που θα μας ενωσει
  29/6/18 17:44
  .
  .
  Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΓΙΑΓΙΑ said…
  Anonymous said…
  29/6/18 17:44
  ΞΕΧΑΣΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟ ΟΤΙ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΕΚΑΕΤΕΙΕΣ ΟΙ ΨΕΥΤΟΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΠΡΟΣΜΕΤΡΑΤΕ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ………..

  ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΣΤΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΙΝΔΥΝΩΝ ΖΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΟΜΕΝΕΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ …….

  ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΤΑΜΕΝΩΝ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΑΓΝΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΩΝ !

  ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΓΙΓΑΝΤΩΝΕΤΑΙ …………
  ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ
  ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ :

  Ούτως ή άλλως πάντα είμασταν λιγότεροι . . .
  .

  https://2.bp.blogspot.com/-7lgou8uT-rM/WGVc-oV6PSI/AAAAAAAAhSg/k7WxaHWRTgEbf_EMQTrQhmRKLn-aHbGXwCLcB/s400/2016-12-29_205840.png

  Η ΧΑΡΑ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΛΙΓΟΤΕΡΩΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ !

  ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ !

  ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΦΡΟΥΡΕΙΤΑΙ ! ! !

  ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ …………

  ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ ΜΑΣ ._

  ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ

  ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.
  30/6/18 19:41
  .
  .
  ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΔΙΑΝΟΗΤΗ ΑΛΗΘΕΙΑ
  ΤΙΤΛΟΣ:
  5.800.000 ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΕΧΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ!!!!
  .
  http://www.youtube.com/watch?v=CN-qjzloWG4
  Ανέβηκε στις 8 Μαρ 2011
  Μπράβο μ@λ@κ@ Έλληνα , η χώρα σου έχεις 5.800.000 λαθρομετανάστες και επειδή έχεις τον φόβο το να μην σε πουν «ρατσιστή» επειδή ζητάς το αυτονόητο κάθεσαι και τρως στην μάπα τον φασισμό των αριστεριστών …. Έλλαδα 2030 , οι Έλληνες θα είναι μειονότητα ,τα αφεντικά των παιδιών μας θα είναι αλλοδαποί, όσοι θα μιλούν ελληνικά θα θανατώνονται και στην κουτάλα θα είναι οι αλλοδαποί…
  δηλαδή για να ξυπνήσεις πρέπει να συμβούν όλα αυτά ;;
  .
  ΕΣΤΙΑΣΕ ΖΗΤΟΥΝ ΠΟΣΟΣΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΗΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΜΕΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
  ΤΙΤΛΟΣ :
  ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
  https://www.youtube.com/watch?v=IHSX-2Wc77M

  ΤO ΒΙΝΤΕΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΚΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ! Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΦΡΙΚΗ, Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ, Ο ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΟΣ ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ Η ΝΤΠ
  ΤΙΤΛΟΣ:
  ΙΣΛΑΜ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ / ISLAM AND EUROPE
  http://www.youtube.com/watch?v=Jb6DPwhRUsk

  .
  ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΒΙΝΤΕΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  .
  ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  .
  ΠΟΙΟΣ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
  .
  ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ;;;;;;;;;;;;
  .
  ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ……….
  .
  ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΟΣ !
  .
  ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ!
  .
  ΕΔΩ ΝΥΝ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ……………..
  .
  Σάββατο, 12 Μαΐου 2018
  .
  ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ…!!! Δίνουν από 100 Στρέμματα ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ σε 2000 Λαθρομετανάστες…!! Ο ΕΠΟΙΚΙΣΜΌΣ αρχίζει από την Μακεδονία..!!!
  .
  https://3.bp.blogspot.com/-fsn5fCahcG8/WvbzRlnL6SI/AAAAAAAB_sM/5RR0g14_O3QTEJVpNJWNUgcQLcL8TRodwCLcBGAs/s400/2018-05-12_165857.png
  .
  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/05/100-2000.html
  .
  .
  ΕΛΛΑΔΑ 31.03.2017
  Μανωλάδα: Περιπετειώδης δικαίωση 42 εργατών γης
  Τον Απρίλιο του 2013, δύο ημέρες μετά τους πυροβολισμούς επιστατών κατά δεκάδων αλλοδαπών εργατών γης που διεκδίκησαν τα δεδουλευμένα τους σε φυτείες φράουλας της Μανωλάδας, ο δικηγόρος Βασίλης Κερασιώτης επισκέφτηκε τους τραυματίες στο νοσοκομείο. Μπανταρισμένοι και φοβισμένοι, κάποιοι δίσταζαν αρχικά να του μιλήσουν. Χθες, όμως, ένιωθαν δικαιωμένοι. Τέσσερα χρόνια μετά τα βίαια γεγονότα, το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έκρινε ότι οι μετανάστες ήταν θύματα καταναγκαστικής εργασίας και επιδίκασε αποζημίωση άνω των 500.000 ευρώ.

  Σύμφωνα με την απόφαση, το ελληνικό κράτος απέτυχε να προστατεύσει τα θύματα, δεν διερεύνησε επαρκώς την υπόθεση και δεν τιμώρησε τους υπαίτιους. Για κάθε έναν από τους 42 μετανάστες από το Μπανγκλαντές που προσέφυγαν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, το ελληνικό κράτος πρέπει να καταβάλει από 12.000 έως 16.000 ευρώ.
  http://www.kathimerini.gr/903061/article/epikairothta/ellada/manwlada-peripeteiwdhs-dikaiwsh-42-ergatwn-ghs
  .
  .
  .
  Σάββατο, 02 Απριλίου 2016
  .
  Ναμπίλ Μοράντ: Ο πρώτος Σύρος μετανάστης που έγινε δήμαρχος στην Ελλάδα
  .
  Μία ευχάριστη έκπληξη περίμενε 38 οικογένειες προσφύγων που έφτασαν το απόγευμα της Πέμπτης στη Μυρσίνη Ηλείας, όταν ο Σύρος δήμαρχος της περιοχής τους καλωσόρισε στη γλώσσα τους. Ο Ναμπίλ Ιωσήφ Μοράντ, υποδέχθηκε μαζί με πολίτες και εθελοντές τους 350 περίπου πρόσφυγες που θα φιλοξενηθούν στο συγκρότημα παραθεριστικών κατοικιών LM Village, δηλώνοντας περήφανος για την αγάπη και την αλληλεγγύη που δείχνει η Ελλάδα απέναντι σε αυτούς τους ανθρώπους που «δεν φταίνε σε τίποτα».
  .
  https://www.eleftheriaonline.gr/ellada-kosmos/koinonia/item/92750-nampil-morant-o-protos-syros-metanastis-pou-egine-dimarxos-stin-ellada
  .
  .
  Πολιτιστικός Μαρξισμός: Λεφτά Υπάρχουν Μόνο Για Λαθρομετανάστες Λαθροέποικους Εισβολείς…! (Photo
  .
  2018-05-23
  .
  .
  https://derkameraddotcom.files.wordpress.com/2018/05/cf86ceb1ceb3ceb7cf84cf8c.jpg?w=549&h=716
  .
  .
  https://derkameraddotcom.wordpress.com/2018/05/23/%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BE%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BB%CE%B5%CF%86%CF%84%CE%AC-%CF%85%CF%80%CE%AC%CF%81%CF%87%CE%BF/
  .
  .
  Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018
  .
  .
  Ξεκίνησε η διαγραφή της ένδοξης Ιστορίας μας: Εσβησαν τα «φώτα» στον Μεγάλο Στρατηλάτη – Σοκ στη Θεσ/κη – Δείτε την εικόνα
  .
  https://4.bp.blogspot.com/-rNdAnh0KVHc/W0JPP5xhvWI/AAAAAAACMOE/vsNK4NEoi0o_-prr9Xg9Qlp4HPukof9rACLcBGAs/s640/2018-07-08_205137.png
  .
  https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1923757537914207&id=1530269957262969
  .
  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/07/blog-post_936.html
  .
  .
  Κυριακή, 8 Ιουλίου 2018
  .
  Πώς οι «Πρέσπες» ανοίγουν την κερκόπορτα για Αιγαίο και Θράκη
  .
  https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2018/07/blog-post_243.html
  .
  .
  .
  ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ
  .
  .
  Η ΣΩΣΤΗ ΝΟΜΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΕΞΩΔΙΚΑ .

  Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΜΩΣ ; ; ;

  ΕΚΕΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ………….

  .
  .

  ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ …………….

  .
  ΜΕ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΚΑΚΟ

  .
  ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΤΕ THN ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ
  .
  .

  ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ

  .
  .

  ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΟΒΑΡΗ ΝΟΜΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

  .

  .

  ΑΠΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΕΝΑΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΥΤΑΠΑΓΓΕΛΤΑ ΑΠΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΤΑΡΗ
  .
  ΓΙΑ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΝΕΚΡΩΝ ……….
  .
  ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΟΛΟΙ ΕΞ ΑΠΑΛΩΝ ΟΝΥΧΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΖΗΤΟΥΝ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ …….
  .
  Η ΦΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
  .

  .
  ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΙΚΟΙ ΚΑΤΑΛΟΓΟΙ
  .
  .

  ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΑΠΟ ΨΕΥΤΟΙΘΑΓΕΝΕΙΕΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ
  .
  .

  ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΦΙΛΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ

  .

  ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΙΚΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ .
  .
  ΚΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 34 ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΩΝ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΒΑΣΗ ….
  .
  ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΔΑΜΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ
  .
  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ
  .

  ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΕΤΡΟΥΝ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ ΞΕΝΟΙ ΕΠΙ 34 ΧΡΟΝΙΑ !
  .
  .

  ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΗΝ ΑΡΠΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΘΑ ΠΟΥΝ ΝΑΙ !

  .

  .

  ΔΗΛΑΔΗ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ

  .

  ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΔΙΚΑΣΜΕΝΟ

  .

  ΣΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ……..
  .
  .
  ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΝ ΕΥΘΕΩΣ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ……….
  .
  ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ; ; ;

  .
  .
  .

  ΔΗΛΑΔΗ Η ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
  .
  .
  ΑΚΟΜΑ ΕΠΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ
  .
  .
  ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ (ΡΙΣΚΟ) ΛΟΓΩ ΨΕΥΤΟΙΘΑΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΨΗΦΟΥ
  .
  ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!
  .
  ΤΟ ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ !
  .
  ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ – Π Ο Τ Ε –
  .
  ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΣτΕ ΑΥΤΟΙ ΕΒΓΑΛΑΝ ΝΟΜΙΜΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΗΣ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ ΣΤΗΝ ΔΑΝΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ .
  .
  ΕΙΠΑΝ ΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ …………
  .

  ΚΑΙ ΤΡΕΧΕΙ Η ΑΙΚ. ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ ΜΕ ΧΙΛΙΑ ………..
  .
  ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ …
  .
  ΣΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΚΟΤΖΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ……………
  .
  ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΥΝΗΣΕΙΣ ,
  .
  .
  .
  ΔΗΛΑΔΗ ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ ………..
  .
  .
  .
  ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ
  .
  ΣΤΑΜΑΤΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΤΕ
  .
  ΕΔΩ ΠΡΕΠΕΙ ΟΟΟΟΟΛΟΙ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΗΝΥΣΗ !
  .
  .
  .
  .
  ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΙΑ ! ! !
  .
  .
  .
  .