«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Η ΕΛΛΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΕΙΤΑΙ ΜΕ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ!

ΣΠΑΘΙ

Σκίτσο του Ηλία Μακρή

PD Dr.-Ing. Georg Chaziteodorou  Bleibergweg 114 D-40884 Ratingen Tel.+Fax: 0049 2102 32513 E-Mail: chaziteo@t-online.de

          28.06.2018

H ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΣΤΙΣ «ΑΓΟΡΕΣ» ΚΑΙ Η ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

Ποσο φερεγγυα εγινε με την οικονομια της  η Ελλας ως δανειστης, μετα το 2010, δηλαδη από τοτε που «μπεικε» με τα Μνημονια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ στο «προγραμμα σωτηριας με σωσιβια από μολυβδο, δηλαδη στο προγραμμα καταστροφης» της Ε.Ε. και του ΔΝΤ; Μπεικε ως γνωστο στο ως ανω προγραμμα με δημοσιο χρεος 299 δισεκατομμυρια ευρω ‘η 129,3 % του ΑΕΠ και «βγαινει» τον Αυγουστο του 2018 από το ως ανω   προγραμμα με ένα ειδεχθες, δηλαδη παρανομο  δημοσιο χρεος 343,7 δισεκατομμυρια ευρω (Μαρτιος του 2018) ή 193,9 % του ΑΕΠ, ενώ η εγχωρια παραγωγη (ακαθαριστη προστιθεμενη αξια) μειωθηκε κατά 28,5 %, η ανεργια και η υποαπασχολιση εκτοξευθηκαν στα υψη και οι πολιτες της χωρας αυτης φτωχοποιηθηκαν σε τετοιο βαθμο, ώστε να διαλυθη καθε κοινωνικη συνοχη.

Η εξοδος μιας χωρας στις «Αγορες» γινεται με εκδοση

«Ομολογων», δηλαδη με γραπτων «Ομολογιων» του κρατους προς στους πιστωτες του χρεους και του ετησιου τοκου για το δανειζομενο ποσο και τα ετη που θα πρεπει να περασουν για την αποπληρωμη του δανεισθεντος ποσου.

Το «επιτοκιο» συνεπως βρισκεται σε αμεση συναρτηση με την φερεγγυοτητα της χωρας ως δανειστη.

Επαναλαμβανω.

Ποσο φερεγγυα εγινε η Ελλας με τα «πλεονασματα φτωχειας» και με τους ιστορικα αδυναμους δημοσιονομικους θεσμους, για να στηθει μονη της στα ποδια της;

Ποσο πιστευτη γινεται τεχνικα μια απιστευτη στην πραγματικοτητα κατασταση, δηλαδη, ότι οι τεραστιες θυσιες στις οποιες υποβληθηκε ο ελληνικος λαος, ηταν στην πραγματικοτητα αχρειαστες;

Τα «πλεονασματα φτωχειας» ανοιξαν αντιθετα την ορεξη των κρατων μελων υαινες της Ε.Ε. για επεκταση των μετρων λιτοτητας και μετα της εξοδο της χωρας προς τις «Αγορες».

Που βρισκεται επιτελους κρυμμενη η περιφημη σωτηρια της Ελλαδος ‘η καλλυτερα η πραγματικη επιδειωξη του Eurogroup, η οποια δρομολογειται από τις χωρες υαινες της Ε.Ε.;

Γιατι με τα ημιμετρα που λαμβανονται γινεται μια παραπλανητικη αλλα και εγκληματικη προσπαθεια από το Eurogroup να θεωρηθη το ελληνικο δημοσιο χρεος μεσοπροθεσμα βιωσιμο, ενώ αυτό δεν ειναι;

Μηπως για να εξυπηρετει η Ελλας το ειδεχθες, δηλαδη το παρανομο αυτό χρεος με διακρατικα δανεια και παραλληλα να παραμενει εξαρτημενη στις χωρες μελη υαινες της Ε.Ε.

χωρις αυτή να βρισκεται επ απειρο στην «θερμοκοιτιδα» του προγραμματος του ESM, η οποια μαζι με τον φθηνο δανεισμο εχει ως ανταλλαγμα σκληρες δημοσιονομικες θυσιες και εκτος των αλλων εχει και τον χαρακτηρα του «Εκτακτου»;

Η φερεγγυοτητα μιας χωρας, πιστοποιειται από κλασικα δημοσιονομικα δεδομενα (υψος γνησιου καιοχι πλασματικου δημοσιου χρεους προς το ΑΕΠ ισοζυγιο προ’υ’πολογισμου) και από την πολιτικη της σταθεροτητα.

Από τον ιδιωτικο τομεα συνολικη εικονα για την φερεγγυοτητα μιας χωρας, δινουν  ακομη οι τρεις μεγαλοι οικοι αξιολογησης η Moody’s, η Standard & Poors και η Fitch.

Γιατι όμως γινεται τοσο θερυβος με την εξοδο της Ελλαδος τον Αυγουστο του 2018 στις «Αγορες»;

Ποιους εξυπηρετει η εξοδος αυτή;       

 Απλουστατα διοτι η Ελλας μετα την εισοδο της το 2010 στα προγραμματα σωτηριας της Ε.Ε. και του ΔΝΤ με σωσιβια σωτηριας από Μολυβδο (Μνημονια Ι, ΙΙ και ΙΙΙ) και μεσα σε 7,5 χρονια, εχει χρεοκοπησει συντεταγμενα τρεις φορες και προβλεπεται να χρεοκοπησει και μετα τον Αυγουστο του 2018, παλι συντεταγμενα, για τεταρτη και αυτην την φορα τελικη χρεοκοπια και εξοδο της από την ευρωζωνη.

Η κατασταση αυτή «εξυπηρετει» τοσο τις χωρες πιστωτες υαινες της Ε.Ε. οσο και την κομματικη παραταξη εξουσιας ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ καθως καμια από τις δυο πλευρες δεν ηθελε εξοδα απο ταετσι ονομασθεντα προγραμματα στηριξης με προληπτικη γραμμη.

Οι χωρες μελη υαινες της ευρωζωνης αντιτασονται στην ιδεα χορηγησης μεγαλυτερης πιστωσης στην Ελλαδα, ενώ η κομματικη παραταξη εξουσιας ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στοχευει να ισχυριστει ψευδως, ότι η Ελλας εχει απελευθερωθει τελεσιδηκα από την λιτοτητα και από την κολαση της διασωσης, για να προχωρησει μετα σε βουλευτικες εκλογες.

Ετσι επαναλαμβανεται για πολλαπλη φορα η εξαπατιση του ελληνικου λαου.

Αυτην την φορα όμως θα ακολουθησουν εντος των τειχων της Ελλαδος επικινδυνες ριζοσπαστικες πολιτικες ανακαταταξεις, βασιζομενες στην «υβρη-ατη-νεμεση-τιση» με αλλαγη του ισχυοντος ακομη αχρηστου πολιτευματος, αλλα και με άλλες απροβλεπτες σημερα εξελισσομενες καταστασεις.

Γ. Θ. Χατζηθεοδωρου

http://arxaiaithomi.gr/

Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου, ή αποσπάσματος του άρθρου, χωρίς την έγκριση της ΑΡΧΑΙΑΣ ΙΘΩΜΗΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>