«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Για σκεφτείτε τι ντροπή, τον πρωθυπουργό να τον φωνάζουν προδότη σε μια χώρα που επισκέπτεται;;;

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ 1

Δεν έχει σημασία πόσοι ήταν αυτοί που τον ξεφώνισαν, σημασία έχει τι ακούστηκε;;;

Αλλά αυτά τα προδοτικά τομάρια δεν προσβάλλονται, έχουν επιλεγεί για την προδοτική τους συμπεριφορά και την ανυπαρξία από πατριωτικά αισθήματα!

Λονδίνο: Φραστική επίθεση στον Τσίπρα – «Προδότη, πούλησες τη Μακεδονία»

25/06/2018
Φώναξαν στον πρωθυπουργό: «Πούλησες τη Μακεδονία για 30 αργύρια» και του πέταξαν κέρματα στο δρόμο
Φραστική επίθεση από συγκεντρωμένους δέχθηκε ο Αλέξης Τσίπρας το βράδυ της Δευτέρας έξω από το Ελληνικό Κέντρο Λονδίνου.

Την ώρα που ο πρωθυπουργός έβγαινε από το κτίριο, συγκεντρωμένοι Ελληνες που βρίσκονταν στο απέναντι πεζοδρόμιο του φώναξαν: «Προδότη, πούλησες τη Μακεδονία, δώσε και την Κύπρο», «Ντροπή σου!», ενώ ένας άλλος του φώναξε: «Πούλησες τη Μακεδονία για 30 αργύρια» και πέταξε κέρματα στο έδαφος.

Ο κ. Τσίπρας μόλις είχε συναντηθεί με Έλληνες επαγγελματίες, επιχειρηματίες και επιστήμονες που δραστηριοποιούνται στη βρετανική πρωτεύουσα.

Στο ίδιο σημείο με τους διαμαρτυρόμενους για τη συμφωνία που αναγνωρίζει την ΠΓΔΜ σαν «Βόρεια Μακεδονία» και τη γλώσσα των γειτόνων σαν «μακεδονική» βρισκόταν ο Γιώργος Τσίπρας, εξάδελφος του πρωθυπουργού και προϊστάμενος του οικονομικού γραφείου της γενικής γραμματείας του πρωθυπουργού, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Δουζίνας και άνδρες της ασφάλειας του Αλέξη Τσίπρα.

Λίγο αργότερα, στο πλήθος προστέθηκε ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης και ο μόνιμος αντιπρόσωπος της Ελλάδας στην ΕΕ πρέσβυς Ανδρέας Παπασταύρου.

Ο πρωθυπουργός βρίσκεται στο Λονδίνο για να έχει συνάντηση με την ομογένεια και την πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Τερέζα Μέι, καθώς επίσης και σειρά επαφών, μεταξύ άλλων με οικονομικούς παράγοντες από το City του Λονδίνου.

O Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί την Τρίτη το πρωί με νέους Έλληνες επιστήμονες ενώ με τη Βρετανίδα πρωθυπουργό το απόγευμα της Τρίτης.

Τις προηγούμενες ημέρες δημοσιεύτηκε φωτογραφία του Αλέξη Τσίπρα με τους δύο γιους του και τη σύντροφό του Περιστέρα Μπαζιάνα στο Λονδίνο.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

4 comments to Για σκεφτείτε τι ντροπή, τον πρωθυπουργό να τον φωνάζουν προδότη σε μια χώρα που επισκέπτεται;;;

  • ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΩΝ
    Η ΣΥΝΘΗΚΗ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΘΗΝΩΝ 1913!
    Δικαιώματα Ελλάδας και Σερβίας
    για Όνομα και Σύνορα Σκοπίων!
    by ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ Τετάρτη, Ιανουαρίου 03, 2018

    Απαγορευτικές για την δημιουργία Κράτους Σκοπίων είναι η Συνθήκη Βουκουρεστίου, αλλά και το Πρωτόκολλο Αθηνών του 1913!

    ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΑΘΗΝΩΝ 1913
    Ειδικότερα, ο καθορισμός των Ελληνο-Σερβικών κοινών Σύνορων, ξεκίνησε να καθορίζεται από το Ελληνοσερβικό Πρωτόκολλο των Αθηνών της 5ης Μαΐου 1913, γνωστό και ως Πρωτόκολλο Κορομηλά – Μπόσκοβιτς από τα ονόματα των αντίστοιχων εκπροσώπων που το υπέγραψαν.

    (Και φυσικά μιλούμε για την υπογραφή του γνωστού μας από τον Μακεδονικό Αγώνα Λάμπρου Κορομηλά, ο οποίος στα χρόνια του “Βάλτου των Γιαννιτσών” είχε διατελέσει κρίσιμος Πρόξενος της Ελλάδας στην κατεχόμενη τότε από τους Τούρκους Θεσσαλονίκη, 1904 – 1907 και συντόνιζε τον Μακεδονικό Αγώνα με το ψευδώνυμο “Δεσπότης”. Αργότερα έγινε Υπουργός Οικονομικών, φροντίζοντας θαυμαστά να δημιουργήσει οικονομικό απόθεμα ειδικά για τους επερχόμενους Απελευθερωτικούς Βαλκανικούς Πολέμους, ενώ το 1913 έγινε Υπουργός Εξωτερικών πάλι από τον Ελευθέριο Βενιζέλο, με τον οποίο αργότερα διαφώνησε και παραιτήθηκε, ενώ δικό του έργο είναι η οργάνωση των Ελλήνων της Αμερικής και η ιδέα της ίδρυσης της Αστόρια)

    Με το Πρωτόκολλο των Αθηνών, αποφασιζόταν η εντός 20 ημερών σύναψη Συνθήκης Φιλίας και Αμυντικής Συμμαχίας μεταξύ Ελλάδος και Σερβίας, η οποία υπογράφηκε την 1η Ιουνίου 1913 και προέβλεπεκοινά ελληνοσερβικά σύνορα (δηλαδή χωρίς παρεμβολή άλλους κράτους, βλ. χάρτη) και αμοιβαία στρατιωτική βοήθεια, σε περίπτωσης επιθέσεως τρίτων (βλέπε Βουλγάρων) κατά της μίας ή της άλλης χώρας.

    Η εγκεκριμένη, σαφώς καθορισμένη, κοινή Ελληνο-Σερβική μεθόριος, υπογράφηκε τελικά από τους αντίστοιχους Πρωθυπουργούς Ελευθέριο Βενιζέλο και Νικόλα Πάσιτς, κατόπιν σύνταξης ιδιαιτέρου Πρακτικού, από Ειδική Διμερή Επιτροπή, επτά ημέρες πριν τη Συνθήκη Βουκουρεστίου, στις 21 Ιουλίου 1913!

    ΕΡΩΤΗΜΑ 1ο: Ισχύει σήμερα εκείνο το Πρωτόκολλο Αθηνών, η Ελληνοσερβική Συμφωνία Φιλίας, Αμυντικής Συμμαχίας, που προέβλεπε ρητά κοινά σύνορα, όπως και το Πρακτικό Υπογραφής των συγκεκριμένων κοινών Συνόρων;

    ΕΡΩΤΗΜΑ 2ο: Ελλάδα ή Σερβία την έχουν καταγγείλει ή αποκηρύξει άραγε επισήμως; (Διότι σιωπηλώς έχει καταπατηθεί από τρίτους, με την δημιουργία του κράτους των Σκοπίων και την επίθεση Κροατών, Αλβανών και Νατοϊκών έπειτα κατά του Βελιγραδίου – Αλλά άλλο είναι η καταπάτηση, άλλο η ισχύς ή μειωμένη ισχύς και άλλο η αποκήρυξη ή καταγγελία μίας Συμφωνίας από τα υπογράφοντα μέρη)

    Επομένως και από όλα τα παραπάνω προκύπτει ότι:

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 1ο: Κανένα κράτος που θα παρεμβληθεί μεταξύ Σερβίας και Ελλάδας, δεν μπορεί να θεωρεί δεδομένα τα (αυθαίρετα)σύνορά του, εάν δεν τα προσυπογράψει-αναγνωρίσει επίσημη διμερής Ελληνο-Σερβική Επιτροπή! Αλλά για να γίνει κάτι τέτοιο θα πρέπει τα Σκόπια να δώσουν συγκεκριμένα ανταλλάγματα και να υπογραφεί τουλάχιστον τριμερής νέα Συνθήκη (Ελλάδας, Σερβίας, Σκοπίων). Ευνόητο είναι ότι ένας από τους όρους θα είναι η προκαταβολική πλήρης, οριστική και αμετάκλητη εγκατάλειψη του όρου “Μακεδονία” και των παραγώγων και άλλα…

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 2ο: Βάση των παραπάνω Πρωτοκόλλων, Συμφωνιών και Πρακτικών, Ελλάδα και Σερβία έχουν έννομο συμφέρον να καθορίσουν όχι μόνο το Όνομα, αλλά και τα Σύνορα του ενδιάμεσου κράτους, εάν αποφασίσουν τελικά θετικά για την ύπαρξή του! Και θα αποφασίσουν κάτι τέτοιο, μόνο από την στιγμή που το ενδιάμεσο κράτοςδεν δημιουργεί προβλήματα σε κανένα από τα δύο κύρια κράτη! ΔηλαδήΕλλάδα και Σερβία έχουν έννομο συμφέρον να απαιτήσουν όχι μόνο ουδέτερη μη βλαπτική προς αυτές Ονομασία (κανένα Όνομα που να περιλαμβάνει τους όρους “Μακεδονία” ή “Σερβία”), αλλά και τροποποίηση των Συνόρων, τροποποίηση του Συντάγματος, ελεύθερο διάδρομο-ζώνη Ελλάδας Σερβίας, μέτρα για την Ελληνική και Σερβική Μειονότητα, Εκπαιδευτικά, Εκκλησιαστικάκαι άλλα πολλά θέματα.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 3ο: Τα Σκόπια δεν έχουν ούτε νόμιμο Όνομα, ούτε νόμιμα Σύνορα, καθώς αυτά είναι αποτέλεσμα και κεκτημένο του Ελληνικού και Σερβικού Στρατού το 1913!

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ 4ο: Υπάρχει μείζον θέμα Εθνικής Ελληνικής Μειονότητας και Αλύτρωτης, αιώνια Ελληνικής, Βόρειας Μακεδονίας,όπου διαβιούν σχεδόν 300.000 Έλληνες! Διότι η Ελλάδα σεβάστηκε την κοινή γραμμή των συνόρων με τη Σερβία, λόγω της Ελληνο-Σερβικής Συμφωνίας του 1913, παρότι μεγάλοι ελληνικοί πληθυσμοί ζούσαν και ζουν επί αιώνες εκεί! Με την έκλειψη της Σερβίας και την απόσυρση του Σερβικού Στρατού, παύει να ισχύει και η Συμφωνία των Συνόρων! Η Ελλάς επομένως έχει και θα αιτηθεί ανυποχώρητα δικαιώματα επί Αχρίδας, Μοναστηρίου και περιχώρων,Κιτσέβου, Κρουσόβου, Πριλάπου (Περλεπές) Καβάρντατσι, Στρώμνιτσας, Γευγελής!

    Χονδρικά οι Ελληνικές Απαιτήσεις στην αλύτρωτη ελληνική Βόρεια Μακεδονία μας
    (Γι΄ αυτό και το Βόρεια Μακεδονία είναι δυο φορές ανεπίτρεπτο για ονομασία των Πλαστογράφων)
    Το εάν η Ελλάς διεκδικήσει ευθέως το αλύτρωτο ελληνικό έδαφος(γλυτώνοντάς το από Ρώσους, Αλβανούς και Βουλγάρους) ή συναινέσει σε Ομοσπονδοποίησή του με όρους και προϋποθέσεις, είναι θέμα δικό της και δικαίωμα που θα ασκηθεί την στιγμή που πρέπει! (Γι΄ αυτό ας γνωρίζουν οι ΗΠΑ ότι με την Ελλάδα μόνο θα κερδίσουν γεωπολιτικά. Κάθε άλλη επιλογή είναι καμένη από χέρι…)

    Τα Σκόπια λοιπόν θα πρέπει να δώσουν πολύ περισσότερα του Ονόματος… Στον λάκκο που μας άνοιξαν, θα πέσουν τα ίδια μέσα… Και ο νοών νοείτω… Και αυτό ας το ακούσουν με ανακούφιση οι Έλληνες των Σκοπίων…

    Αντί όμως των παραπάνω, για τα οποία αδράνησαν εγκληματικά Σερβία και Ελλάδα, έχουν παρέμβει Αλβανία και Βουλγαρία, προσπαθώντας να μοιράσουν το κρατίδιο ανάμεσά τους! Και αυτό είναι ανεπίτρεπτο, χωρίς την απόδοση και του τελευταίου ελληνικού δικαιώματος στην περιοχή, όπου όλα τα χωριά και οι πόλεις του νότου, έχουν ελληνικές εκκλησίες, σχολεία και αρχοντικά!

    ΣΥΝΘΗΚΗ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙΟΥ 1913

    Η Βουλγαρία δεν είχε δεχθεί και τότε τα σύνορα που είχε δώσει ο Α΄ Βαλκανικός Πόλεμος και επιτέθηκε κατά Σερβίας και Ελλάδας, αμέσως μετά τη σύναψη της Ελληνοσερβικής Αμυντικής Συμφωνίας,ενεργοποιώντας την έτσι ακαριαία, στις16 Ιουνίου 1913, με τελικό αποτέλεσμα να ηττηθεί στο Β΄ Βαλκανικό Πόλεμο και να ωθήσει και την Ρουμανία στο τέλος εναντίον της…

    Έτσι υπογράφηκε στο Βουκουρέστι η Συνθήκη Ειρήνης (του Βουκουρεστίου) στις 28 Ιουλίου 1913, που καθόρισε τα σύνορα Βουλγαρίας, Ρουμανίας, Σερβίας, άρα και τα ελληνοβουλγαρικά της εποχής

    (πολλοί επέκριναν τότε το αδικαιολόγητο άπλωμα της ηττημένης Βουλγαρίας στη Θράκη, παρότι είχε απελευθερώσει πολλά από τα μέρη εκείνα ο Ελληνικός Στρατός),

    ενώ τα Ελληνοσερβικά Σύνορα είχαν ήδη καθορισθεί όπως είδαμε με τοΠρωτόκολλο Αθηνών, την ΕλληνοΣερβική Συμφωνία και το τελικόΟριοθετικό Πρακτικό.

    Πριν και μετά τους Βαλκανικούς Πολέμους
    και τη Συνθήκη Βουκουρεστίου 1913
    Οι παρακάτω είναι επίσημοι χάρτες της “Έκθεσης της Διεθνούς Επιτροπής για την αναζήτηση των Αιτιών και της Συμπεριφοράς των Βαλκανικών Πολέμων” του 1914 (Report of the International Commission to Inquire into the Causes and Conduct of the Balkan Wars). Στην Διεθνή Επιτροπή μετείχαν Καθηγητές Πανεπιστημίου και εξέχοντα πρόσωπα από Γαλλία, Μεγάλη Βρετανία, Ηνωμένες Πολιτείες, Γερμανία, Αυστρία και Ρωσία!

    Επομένως οι χάρτες έχουν μεγάλη σημασία και δείχνουν επακριβώς τα σύνορα της Ελληνο-Σερβικής Συμφωνίας και της Συνθήκης Βουκουρεστίου, που σήμανε και το τέλος τότε των Βαλκανικών Πολέμων.

    Ιδιαίτερη αξία έχει μάλιστα ο δεύτερος χάρτης της Διεθνούς Επιτροπής, που δείχνει τα τελικά σύνορα της Συνθήκης Βουκουρεστίου, συμπεριλαμβανομένων των κοινών ΕλληνοΣερβικών, τα οποία αποδέχθηκε σιωπηρά.

    Μάλιστα επισημαίνεται με σαφήνεια το πού είναι η περιοχή “Μακεδονία”, αν και το βόρειο ελληνικό τμήμα της, Αχρίδα, Μοναστήρι, Περλεπές, Κρούσοβο, Γευγελή, Σιδηρές Πύλες, Στρώμνιτσα, δεν είχε προλάβει να το ελευθερώσει ο Ελληνικός Στρατός στον Α΄ Βαλκανικό – καθώς είχε εμπλακεί στην απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης για να την σώσει από τους προελαύνοντες τότε “συμμάχους” Βουλγάρους – αλλά είχε προλάβει να την καταλάβει ο Σερβικός Στρατός, παρότι δεν υπήρχαν εκεί Σέρβοι κάτοικοι… Όμως η παραπάνω Ελληνοσερβική Συμφωνία Φιλίας και Αμυντικής Συμμαχίας, προέβλεπε πως όποια εδάφη θα καταλάμβανε ο κάθε στρατός, αυτά και θα κρατούσε… Γι΄ αυτό ο Κωνσταντίνος βιαζόταν να φτάσει στο Μοναστήρι… Και δεν θα υπήρχε θέμα Σκοπίων σήμερα… Ενώ Ελλάδα και Σερβία θα εξακολουθούσαν να έχουν κοινά σύνορα… ΤοΒελιγράδι βέβαια χτυπάει τα τελευταία χρόνια το κεφάλι του για εκείνη την αδικαιολόγητη βιασύνη… Διότι και το έδαφος έχασε και τα κοινά συμμαχικά σύνορα με την Ελλάδα…

    Δείτε τα κοινά ΕλληνοΣερβικά Σύνορα και τη λέξη “Μακεδονία” εντός της Ελλάδας
    και πολύ μακριά από τα Σκόπια (Uskub) – Χάρτης 2 Διεθνούς Επιτροπής, 1914

    Από όλα τα παραπάνω και όλες τις μετέπειτα Συνθήκες Α’ και Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, αλλά και την εν λόγω Συνθήκη Βουκουρεστίου 1913, είναι σαφές ότι δεν προβλέπεται παρεμβολή κανενός απολύτως κράτους ανάμεσα σε Σερβία και Ελλάδα!

    Το κρατίδιο των Σκοπίων είναι αντίθετο και με το Πρωτόκολλο Αθηνών της 5-5-1913, την ΕλληνοΣερβική Συμφωνία της 1-6-1913, το Οριοθετικό Πρακτικό της 21-7-1913 και με την Συνθήκη Βουκουρεστίου της 28-7-1913!

    Η ύπαρξη χώρας, που αυτοαποκαλείται προκλητικά και αλαζονικά”Μακεδονία”, είναι παντελώς αυθαίρετη και παράνομη, βασίζεται στην προπαγάνδα του Κροάτη Τίτο και τα χθόνια σχέδια της τέως Σοβιετικής Ένωσης εναντίον της Ελλάδας!

    Η δε ανύπαρκτη, τεχνητή, δήθεν εθνότητα “Μακεδόνων”, δεν καταγραφόταν πουθενά σε όλες τις μέχρι τότε επίσημες απογραφές της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας στα βιλαέτια Θεσσαλονίκης, Μοναστηρίου και Σκοπίων-Κοσσόβου! Εάν υπήρχε αυτό το ψευδές “έθνος” και “γλώσσα” από τα χρόνια δήθεν του …Μεγάλου Αλεξάνδρου, δεν θα φαινόταν κάπου στην Ιστορία ή στις απογραφές;

    Μα πώς να φαινόταν αφού είναι εντελώς ανύπαρκτο, διότι οι Μακεδόνες ήταν αιωνίως Έλληνες! Ακόμη και εάν στα πιο βορεινά μέρη, μιλούσαν κάποιοι ένα τοπικό, σλαβοφανές (και όχι σλαβικό) ιδίωμα (ντοπιολαλιά), με πολλές ελληνικές, σλαβικές ή βουλγαρικές λέξεις, όπως αλλοιώθηκαν και αναμίχθηκαν μέσα στα 500 χρόνια σκοτεινής τουρκικής σκλαβιάς και βουλγαρικής καταπίεσης. Και εκείνοι που το μιλούσαν ήταν τόσο Έλληνες, ώστε οι Βούλγαροι Κομιτατζήδες τους αποκαλούσαν “μανιακούς Έλληνες”, δηλαδή “Γραικομάνους” (=μανιακοί Γραικοί)!

    Η διατήρηση ενός ψευδώνυμου Κρατιδίου, που δημιουργήθηκε μόνο και μόνο για να αρπάξει το έδαφος της Ελλάδας, είναι έτσι κι αλλιώς προβληματική και παντελώς αμφίβολη, λόγω της αποσταθεροποιητικής τάσης των Αλβανών του Τετόβου, της έντονης βουλγαρικής εθνικής, γλωσσικής και εκκλησιαστικής διείσδυσης και της κάθετης ελληνικής αντίρρησης!

    ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Επομένως, Ελλάδα, Σερβία και Βουλγαρία, μπορούσαν, μπορούν και δικαιούνται, ως μέλη της Συνθήκης του Βουκουρεστίου, να διαβουλευθούν από κοινού και να αποφανθούνγια την νομιμοποίηση δημιουργίας ενδιάμεσου ξεχωριστού τεχνητού κρατιδίου των Σκοπίων υπό όρους και προϋποθέσεις ή για τηνεκατέρωθεν ΕΙΡΗΝΙΚΗ, μετά από Δημοψήφισμα, απορρόφηση των αντίστοιχων Ελληνικών, Σερβικών, Βουλγαρικών κοινοτήτων που διαβιούν στο κρατίδιο αυτό, λαμβάνοντας μέριμνα και για τους Αλβανούς, αφού πρώτα ικανοποιηθεί η Σερβία στο Κόσσοβο και η Ελλάδα στη Βόρειο Ήπειρο…

    Αυτή θα έπρεπε να ήταν η αντιμετώπιση του Σκοπιανού εξ αρχής… Όμως Ελλάδα και Σερβία αδράνησαν, ενώ Ρωσία, Βουλγαρία και Τουρκία, έσπευσαν πρώτες να αναγνωρίσουν κράτος “Μακεδονία”,οι δύο δικαιώνοντας τον Πανσλαβικό ρόλο και παρελθόν τους και η τρίτη για να δημιουργήσει ένα νέο πρόβλημα στον βορρά της Ελλάδας…

    Η Βουλγαρία δηλαδή ικανοποιήθηκε από την εκτροπή αυτή της Συνθήκης του Βουκουρεστίου και έσπευσε να αναγνωρίσει “Μακεδονία”, έχοντας στο νου της παλιές κακιές συνήθειες…

    ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ
    Και η Αθήνα, με τις κοντόφθαλμες και υποχωρητικές, Ελληνικές υποτίθεται, Κυβερνήσεις, τι κάνει; Πάει να δικαιώσει και τον Πανσλαβισμό και τον Κομμουνισμό και τον Τίτο και την Τουρκία, προχωρώντας άμυαλα να αναγνωρίσει – το πολυπόθητο για τους παραπάνω- κράτος “Μακεδονία” (δεν έχει καμία σημασία το συνθετικό ή ο προσδιορισμός), βάζοντας τον λαιμό της στην πονηρή θηλιά των Σκοπίων! Δικαιώνοντας ακόμη και τους Κομιτατζήδες της Ε”Μ”ΕΟ(V”M”RO)! Αλλά και την ψευδοεπανάσταση του Ίλιντεν!

    Διότι η Ελλάδα, δεν έθεσε ποτέ ως τώρα θέμα παραβίασης της Συνθήκης Βουκουρεστίου, ώστε να εξασφαλιστεί σε όλες τις απαιτήσεις της (όνομα, σύμβολα, ταυτότητα, γλώσσα προπαγάνδα, Ελληνική Εθνική Μειονότητα) από τα Σκόπια!

    Τέλος, Ελλάδα και Σερβία δεν έθεσαν ποτέ ως τώρα στα Σκόπια θέμα Ελληνο-Σερβικής Συμφωνίας 1913, για να εξασφαλίσουν επίσης όλες τις απαιτήσεις τους, αφού τα σύνορα ήταν κεκτημένο του Ελληνικού και Σερβικού Στρατού! Η Σερβία έχει επιπλέον το ζήτημα της Αρχιεπισκοπής Αχρίδας και της φιλοαλβανικής τάσης του κρατιδίου ως προς το Κόσοβο, αλλά και του ελεύθερου διαδρόμου προς την Ελλάδα.

    ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ
    1. Η δημιουργία των Σκοπίων παραβιάζει το Πρωτόκολλο Αθηνών, την Ελληνο-Σερβική Συμφωνία και το Οριοθετικό Πρακτικό Βενιζέλου – Πάσιτς του 1913

    2. Η δημιουργία των Σκοπίων παραβιάζει την Συνθήκη Βουκουρεστίου 1913

    3. Η δημιουργία των Σκοπίων με την πλαστή ονομασία “Μακεδονία” παραβιάζει την ιστορική αλήθεια και αποτελεί διαρκή εδαφική απειλή για την Ελλάδα

    4. Τα Σκόπια δεν έχουν νόμιμα σύνορα με την Ελλάδα

    5. Η Ελλάς έχει ιστορικά, εδαφικά και μειονοτικά δικαιώματα επί του νότιου κομματιού των σημερινών Σκοπίων, το οποίο αποτελεί τηναλύτρωτη, αιώνια ελληνική, Βόρεια Μακεδονία!

    6. Η νομιμοποίηση, η αναγνώριση, η Ονομασία και τα Σύνορα του κρατιδίου, πρέπει να καθορισθούν με Βαλκανικό Σύμφωνο, με την υπογραφή Σερβίας – Ελλάδας και την έγγραφη αποδοχή του από τα Σκόπια! (η Βουλγαρία έσπευσε ήδη να υπογράψει Συνθήκη Φιλίας με το κρατίδιο, λύνοντας προς βουλγαρικό όφελος διμερή θέματα – δείτεεδώ)

    7. Χωρίς μια τέτοια γειτονική νομιμοποίηση και λύση διμερών προβλημάτων, πώς είναι δυνατόν να σταθεί ένα νέο, τεχνητό και με πλαστή ονομασία, γλώσσα και εθνότητα πολυδιχασμένο κράτος; Καιπώς είναι δυνατόν να συναινέσει η Ελλάδα του Μεγάλου Αλεξάνδρου σε κάτι τέτοιο;

    ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ*
    το Όνομά μας
    είναι Ελληνικό και Αδιαπραγμάτευτο

    http://makedonikokomma.blogspot.com/2018/01/synthiki-voukourestiou-1913-skopia.html

  • ΑΚΥΡΗ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ – Επιστολές Μακεδονικού Κόμματος σε Τραμπ, Πούτιν, Μέρκελ, Μακρόν και επτά ακόμη Προέδρους ξένων χωρών
    by ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ Σάββατο, Ιουνίου 23, 2018

    ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ
    ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ
    ΗΠΑ, ΡΩΣΙΑΣ, ΚΙΝΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΑΓΓΛΙΑΣ, ΓΑΛΛΙΑΣ, ΙΣΡΑΗΛ, ΚΥΠΡΟΥ, ΑΙΓΥΠΤΟΥ, ΙΝΔΙΑΣ, ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ,
    (δια της Πρεσβείας τους στην Ελλάδα)
    Μακεδονία, 23 Ιουνίου 2018

    Χρυσός στατήρας, Πέλλα 336 – 328 π.Χ., με τα ελληνικά γράμματα «ΦΙΛΙΠΠΟΥ», αφιερωμένος σε νίκη του Βασιλιά Φιλίππου Β΄ στους Ολυμπιακούς Αγώνες, όπου λάμβαναν μέρος μόνον Έλληνες

    Εξοχώτατε κύριε/α Πρόεδρε

    το υπό ίδρυση ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ, εδώ από την καρδιά της μίας και πραγματικής Μακεδονίας, από την καρδιά της Ελλάδας, που με τον Μέγα Αλέξανδρο άπλωσε τον ελληνικό πολιτισμό ως την Ινδία, σας γράφουμε στην γλώσσα των Μακεδόνων και όλων των Ελλήνων, στη γλώσσα των αρχαίων μας επιγραφών και μαρμάρων και νομισμάτων, για το ΑΚΥΡΟ της πρόσφατης Συμφωνίας Τσίπρα – Ζάεφ, σχετικά με την ονομασία των Σκοπίων.

    Η Συμφωνία αυτή (Πρέσπες, 17-6-2018), που υπογράφηκε από τον Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά και τον ομόλογό του Νικολά Ντιμιτρόφ, είναι ΑΚΥΡΗ, επειδή:

    1. ΕΓΙΝΕ ΕΡΗΜΗΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ και μάλιστα τουΜακεδονικού Ελληνισμού, χωρίς διαβούλευση, χωρίς συζήτηση με τους Μακεδόνες, δηλαδή τους Έλληνες της Βόρειας Ελλάδας.

    2. ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ επειδή δεν ρωτήθηκε ο ελληνικός λαός με Δημοψήφισμα, ενώ είναι καταγεγραμμένη η καθολική άρνησή του, όπως αυτή έχει εκδηλωθεί σε σειρά μεγάλων Συλλαλητηρίων, το 1992, το 1994, το 2007 και 2008 και φέτος το 2018, σε Ελλάδα και Εξωτερικό! Ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται έγκυρο ηλεκτρονικό Δημοψήφισμα (στην Εθνοσυνέλευση), που δείχνει κάθετη άρνηση σε ποσοστό 96% έως 97%!

    3. ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ επειδή παραβιάστηκε η θεμελιώδης αρχή του “κυρίαρχου Ελληνικού λαού” και των εξουσιών που υπάρχουν “υπέρ του λαού και του Έθνους”! Ο ελληνικός λαόςαγνοήθηκε, προσπεράστηκε και αντιμετωπίστηκε μάλιστα με χρήση σκληρής αστυνομικής βίας (ΜΑΤ), ενώ υπήρξε αποκλεισμός πρόσβασης των διαδηλωτών 28 χιλιόμετρα πριν τον τόπο υπογραφής, όπου ακόμη και οι καμπάνες της Εκκλησίας χτυπούσαν πένθιμα!

    4. ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΝ ΙΣΧΥ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ (Αθήνα 13-4-1992), περί μη αναγνώρισης κράτους που θα εμπεριέχει την λέξη “Μακεδονία”! (δείτε εδώ)

    5. ΥΠΟΓΡΑΦΗΚΕ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑ (ΣΥΡΙΖΑ) ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΟΙ (ΑΝΕΛ) στο ζήτημα αυτό! Το ίδιο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ έχει χάσει την λαϊκή πλειοψηφία, όπως καταγράφουν συνεχείς δημοσκοπήσεις, ενώ έχει εκμηδενιστεί η αποδοχή του και τα ποσοστά του στη Μακεδονία (Βόρεια Ελλάδα) και επομένως δεν έχει καμία απολύτως ούτε λαϊκή, ούτε διακυβερνητική εξουσιοδότηση και νομιμοποίηση!

    Ο δε Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, δεν είναι εκλεγμένος από τον ελληνικό λαό, αλλά εξωκοινοβουλευτικός.

    6. Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΜΕ ΚΑΘΕ ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΕΘΝΟΛΟΓΙΚΑ, ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, καθώς δεν υπήρξε ποτέ ούτε “Μακεδονικό” έθνος, ούτε “Μακεδονική” Γλώσσα, ενώ όλα αυτά εφευρέθηκαν από την τέως Σοβιετική Ένωση και τον Τίτο, προκειμένου να αποκτήσουν πρόσβαση στο Αιγαίο μέσω της αληθινής Μακεδονίας των Ελλήνων!

    7. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, αυτή των Φιλίππου, Μεγάλου Αλεξάνδρου και Αριστοτέλη, που ήταν αποδεδειγμένα Έλληνες! Την Ελληνικότητά της άλλωστε αναφέρουν αρχαίοι ιστορικοί όπως ο Ηρόδοτος, η Παλαιά και Καινή Διαθήκη και τα ατράνταχτααρχαιολογικά, επιγραφικά και νομισματικά ευρήματα, που μπορείτε να δείτε προσωπικά στα Μουσεία της Βεργίνας (Αιγές), Πέλλα, Δίον, Θεσσαλονίκη, Αμφίπολη, Καβάλα κ.α., καθώς και σε μεγάλα ξένα Μουσεία, όπου έχουν διασπαρεί οι αρχαιολογικοί θησαυροί – αποδείξεις μας!

    Επομένως άλλη “Μακεδονία” δεν υπήρξε ποτέ, ούτε μπορούμε να επιτρέψουμε ποτέ να κατασκευαστεί, να φυτευτεί ή να “φυτρώσει”!

    Όσο φοβερό είναι το Ολοκαύτωμα και η Γενοκτονία λαών (Εβραίων, Σέρβων, Ελλήνων, Αρμενίων, Κούρδων), άλλο τόσο φοβερή είναι και η τεχνητή, ψευδής και πλασματική κατασκευή λαών, με σκοπό την αρπαγή του εδάφους γειτονικής χώρας, την κλοπή του πολιτισμού, των ηρώων και της ιστορία της! Είναι φρίκη και διαστροφή, που ταιριάζει μόνο σε βαριά ολοκληρωτικά καθεστώτα τύπου Χίτλερ και Στάλιν!

    Για να καταλάβει κάποιος το μέγεθος της απάτης και πλαστογραφίας, αρκεί να αναρωτηθεί (κατά περίπτωση):

    1. Θα δεχόταν ποτέ η Ρωσία, να ονομαστεί η Γεωργία “Δημοκρατία του Σότσι”;

    2. Θα δεχόταν ποτέ η Κίνα, να ονομαστεί η Ταϊβάν “Δημοκρατία του Χονγκ – Κονγκ” ή “Δημοκρατία της Σαγκάης”;

    3. Θα δεχόταν ποτέ οι ΗΠΑ, να ονομαστεί το Μεξικό “Δημοκρατία του Τέξας” ή “του Λας Βέγκας” ή του “Λος Άντζελες”;

    4. Θα δεχόταν ποτέ η Γερμανία, να ονομαστεί το Λουξεμβούργο “Δημοκρατία της Φρανκφούρτης” ή η Τσεχία “Δημοκρατία της Δρέσδης”;

    5. Θα δεχόταν ποτέ η Γαλλία, να ονομαστεί η Ελβετία “Δημοκρατία της Λιόν” ή η Ισπανία “Δημοκρατία της Μασσαλίας”;

    6. Θα δεχόταν ποτέ η Αγγλία, να ονομαστεί η Ιρλανδία “Δημοκρατία της Ουαλίας” ή το Βέλγιο “Δημοκρατία του Λονδίνου”;

    7. Θα δεχόταν ποτέ το Ισραήλ, να ονομαστεί το Παλαιστινιακό Κράτος “Δημοκρατία της Ιερουσαλήμ”;

    8. Θα δεχόταν ποτέ η Κύπρος, να αναγνωριστεί το βόρειο κατεχόμενο από τους Τούρκους μέρος του νησιού “Δημοκρατία της Βορείου Κύπρου”;

    9. Θα δεχόταν ποτέ η Ινδία, να ονομαστεί το Πακιστάν “Δημοκρατία της Παντζάμπ” ή “της Βομβάης”;

    10. Θα δεχόταν ποτέ η Αυστραλία, να ονομαστεί η Παπούα “Δημοκρατία της Βόρειας Αυστραλίας”;

    11. Θα δεχόταν ποτέ η Αίγυπτος, να ονομαστεί το Ισραήλ “Δημοκρατία της Αλεξάνδρειας” ή το Σουδάν “Δημοκρατία του Ασουάν”;

    Τότε πώς θα δεχθούμε ΕΜΕΙΣ οι Έλληνες, ένα τεχνητό κρατίδιο του κομμουνισμού να ονομαστεί “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”; Με το όνομα της μεγαλύτερης και πιο ένδοξης, ιστορικής περιφέρειας της Ελλάδας;

    Κύριε/α Πρόεδρε,
    στο όνομα της εντιμότητας, της ιστορικής αλήθειας και της δικαιοσύνης,ζητούμε από την Κυβέρνησή σας να μην γίνει συμμέτοχος σε μια πράξη βαρβαρισμού και ντροπής, όπου θα “φυτεύονται” και θα δημιουργούνται ψευδή έθνη και κράτη, για γεωπολιτικούς λόγους αρπαγής της κληρονομιάς και του εδάφους των γειτόνων!

    Και εάν αναρωτιέται κανείς “μα τότε γιατί το υπέγραψε η Κυβέρνηση της Ελλάδας;”, την απάντηση θα τη βρείτε σε παρασκηνιακούς εκβιασμούς και πιέσεις, που αφορούν το Ελληνικό Χρέος και την έξοδο της χώρας στις αγορές! Όμως οι λαοί και η Δημοκρατία δεν εκβιάζεται! Η Ιστορία δεν παραχαράσσεται! Η ψυχή μας δεν δουλώνεται! Και η υπό λαϊκή οργή Κυβέρνησή μας, δεν έχει την λαϊκή εξουσιοδότηση, πλειοψηφία και νομιμοποίηση για μια τέτοια υπογραφή! Η υπογραφή της στις Πρέσπες είναι ΑΚΥΡΗ!

    Σας ενημερώνουμε λοιπόν υπεύθυνα, ότι σε περίπτωση ανάληψη της εξουσίας από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ή σε περίπτωση απλής συγκυβέρνησης με κάποιο άλλο ή άλλα, θα ακυρώσουμε κατά απόλυτη προτεραιότητα την ΑΚΥΡΗ έτσι κι αλλιώς Συμφωνία Κοτζιά – Ντιμιτρόφ, είτε με Νόμο, είτε απευθείας με Εθνικό Δημοψήφισμα!

    Μην στηρίζεστε λοιπόν σε μια Κυβέρνηση που φεύγει, αλλά σε μια Κυβέρνηση που έρχεται!

    Μην αποδεχτείτε ένταξη των Σκοπίων σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε., επειδή θα την ακυρώσουμε και θα την σταματήσουμε!

    Τα Σκόπια θα μπουν σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε., μόνον όταν εγκαταλείψουν οριστικά, από παντού και για πάντα, το ελληνικό όνομα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” και τα παράγωγά του! Γιατί ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι μόνον η Ελλάδα!

    Μην γίνετε συνοδοιπόροι στο ψέμα. Μην γίνετε συνεργάτες της τρομερής πλαστογραφίας. Προσέξτε την τιμή και την υστεροφημία σας. Την αμείλικτη πέννα της Ιστορίας! Και την κρίση του δίκαιου Θεού!

    Με βαθύτατη εκτίμηση
    Κωνσταντίνος Κάλφας
    Αρχηγός ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

    http://makedonikokomma.blogspot.com/2018/06/epistoles-trump-putin-merkel-makron-skopiano.html

  • ”ΚΟΤΖΙΑΝΙΣΤΑΝ”
    … Ο μεγάλος σάπιος συμβιβασμός – ”Φύλλο και φτερό”
    η επιχειρηματολογία του Υπουργού Εξωτερικών
    by ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ Πέμπτη, Ιουνίου 21, 2018

    ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΥΠΕΞ
    Μακεδονικό Κόμμα, Μακεδονία

    21 Ιουνίου 2018 μ.Χ.

    Κύριε Κοτζιά,

    το να χρησιμοποιεί κανείς την ευφυΐα, τις ικανότητες, τις γνώσεις και την θέση του, για να προκαλεί καλό στον λαό του, είναι αρετή και ευλογία. Το να τα χρησιμοποιεί όμως για να προκαλέσει δεινά, είναι φρίκη και τραγωδία.

    Και εσείς ακριβώς, με μεγάλες διπλωματικές ικανότητες, τις οποίες πολλάκις και γραπτώς εκφράσαμε και θαυμάσαμε, χρησιμοποιήσατε όλα τα παραπάνω, για να βλάψετε τελικά ανεπανόρθωτα την πατρίδα!

    Δεν μείνατε στο erga omnes, όπως είχατε αρχικά πρόθεση για να στριμώξετε τα Σκόπια, αλλά ξαφνικά, πανικόβλητος και χωρίς να υπάρχει λόγος και βιασύνη, σπεύσατε να τους δώσετε τα πάντα, όσα ποτέ δεν θα τολμούσαν να φανταστούν ότι θα πετύχουν! Τους δώσατε ακόμηκαι τα μελλοντικά κλειδιά της “Μακεδονίας του Νότου ή του Αιγαίου”!

    Αναφέρουμε το κύριο δήθεν επιχείρημά σας:

    “Όλοι τους αποκαλούσαν μέχρι τώρα “Μακεδονία”. Από εδώ και πέρα θα τους αποκαλούν “Βόρεια Μακεδονία”…

    Απάντηση:
    1. Μα είναι “Μακεδονία”; Τι λέει η Γεωγραφία; Το μεσαίο τμήμα των Σκοπίων είναι η Παιονία και το πάνω η Δαρδανία. Άρα και γεωγραφικά, τα 2/3 των Σκοπίων ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!

    2. Βόρεια Μακεδονία, είναι μόνο το κάτωαλύτρωτο ελληνικό κομμάτι, για το οποίο υπάρχει κατάθεση Υπομνήματος στα Ηνωμένη Έθνη, από την “Επιτροπή Αλυτρώτων Βορείου Ελλάδος”, υπό τον τίτλο “η Αλύτρωτος Βόρειος Μακεδονία”με υπογραφές ντόπιων εκεί Ελλήνων (Μοναστήρι και τα γύρω χωριά), με το οποίο ζητούσαν στο τέλος του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου την ένωσή τους με την μητέρα Ελλάδα! Ο όρος “Βόρειος Μακεδονία” εδώ ήταν καθαρά γεωγραφικός, ελληνικός και πραγματικός! Αφορά τη γραμμήΑχρίδα – Μοναστήρι, Κρούσοβο, Περλεπές, Στρώμνιτσα, Γευγελή!

    Όμως εσείς, ούτε καν περιλάβατε στην άθλια Συμφωνία τους εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες των Σκοπίων, που ζουν ακόμη εκεί και τους βγάζετε μόλις …400, ενώ είναι 300.000! Αλλά οι απέναντι φίλοι σας, τους απαγορεύουν να δηλώσουν Έλληνες!

    3. Επί δύο δεκαετίες, τα Σκόπια είχαν την ονομασία FYRO”M”, μια σύνθετη ονομασία, χάρη στην οποία τους αποκαλούσαν όλοι σκέτο “Μακεδονία”. Το ίδιο θα γίνει και τώρα. Άρα ουδέν επιτύχατε!

    Ήδη θα το διαπιστώσετε αυτό τώρα, σήμερα, στις διάφορες παραλίες της Μακεδονίας (Χαλκιδική, Πιερία, Στρυμωνικός), όπου ακούγονται Σκοπιανοί να λένε συνεχώς μια λέξη: “Μακεντόνια”! Ούτε “Σεβέρνα”, ούτε “Ταβέρνα”! Ούτε “Νόρθ”, ούτε “Φιόρδ”!

    4. Μεγάλη προσοχή! Τα Σκόπια χρησιμοποιούν το “Βόρεια” σαν γεωγραφικό προσδιορισμό στο δήθεν Εθνικό “Μακεδονία” και όχι στο γεωγραφικό “Μακεδονία”! Άρα η ονομασία που τους δώσατεσημαίνει το “βόρειο” μέρος των εθνικά “Μακεδόνων”! Το “βόρειο” μέρος του δήθεν “Μακεδονικού” έθνους! Κάτι, που αφήνει ορθάνοιχτο και προς μελλοντική διεκδίκηση το “Νότιο”, που κάποιος άφρων Υπουργός, τους το τύλιξε άθελά του και το έβαλε στο “ψυγείο” τους άχρι καιρού…

    5. Από ουσιαστικής δε πλευράς, σε τίποτε δεν διαφέρει το “Βόρεια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” από το σκέτο “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, επειδή όπως τονίσαμε και το ξέρετε, το “Μακεδονία” με ή χωρίς προσδιορισμό, το χρησιμοποιούν εθνικά και όχι γεωγραφικά! Άρα παραμένουν “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” των δήθεν εθνικά “ΜΑΚΕΔΟΝΩΝ”!

    6. Εάν χρησιμοποιήσει τώρα κανείς την “λογική” σας, το “Βόρεια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” θα είχε κάποιο νόημα, εάν υπήρχε αντίστοιχα κράτος “Νότιας ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ”, ώστε να είναι σαφής ο διαχωρισμός! Όμως κάτι τέτοιο δεν υπάρχει! Έτσι διεθνώς τα Σκόπια θα εμφανίζονται ως η μόνη “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” και οι μόνοι “Μακεδόνες”! Μέχρι βέβαια να έρθει στην εξουσία το Μακεδονικό Κόμμα του Ελληνισμού και να μάθει σε όλους σας Ιστορία και Γεωγραφία, δίνοντας και ελληνικά διαβατήρια στους Έλληνες των Σκοπίων! Αφαιρώντας τα από κάποιους άλλους εθνικά ανάξιους και επικίνδυνους!

    Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ Κόμμα, με την ονομασία του και μόνο, θα επανακτήσει σταδιακά και καθολικά την ελληνικότητα και μοναδικότητα του ονόματος, καθώς σε Διεθνή Συνέδρια, Οργανισμούς, Συνεντεύξεις, θα ακούγεται “Macedonian Political Party” και δίπλα θα έρχεται ο συνειρμός του “Greece”!

    Και όταν θα τους μιλήσουμε ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΑ, δηλαδή ΕΛΛΗΝΙΚΑ, τότε θα αντιληφθείτε τι θα πει Διπλωματία της ψυχής!

    Όταν θα τους αναγγείλουμε ότι θα μιλήσουμε στη γλώσσα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, τότε θα καταλάβετε, τι ανοησία διαπράξατε, όταν σώνει και καλά ισχυρίζεστε ότι η Ελλάδα τάχα αναγνώρισε “Μακεδονική” Γλώσσα το 1977! Και ξέρετε κάτι; Ούτε ένας, μα ούτε ένας Σκοπιανός ισχυρίστηκε ποτέ αυτόν τον εγκληματικό και εξωφρενικό ισχυρισμό σας! Ούτε ένας! Ούτε ο Γκρούεφσκι! ΜΟΝΟΝ ΕΣΕΙΣ!

    Αλλά ακόμη και έτσι να ήταν, δεν νοούνταν ο διπλωμάτης ΥΠΕΞ, να πάει και να το ομολογεί δημόσια και να παραδέχεται τα απαράδεκτα, φέροντας σε δύσκολη θέση τη χώρα του! Αυτό είναι Διπλωματικό έγκλημα! Που ποτέ δεν θα διέπραττε ούτε ο πιο αρχάριος Διπλωμάτης, του οποίου πρώτιστο καθήκον είναι να προστατεύει τις παραλείψεις, να σκεπάζει τις “λακούβες” και να απορροφά “κραδασμούς”, σαν καλό “αμορτισέρ” της χώρας!

    7. Δεν έφτανε όμως η ατυχέστατη παράδοση του Ονόματος “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” και οι απαράδεκτες κατηγορίες σας για το 1977, αλλάπροχωρήσατε ΣΕΙΣ, όχι η ΝΔ ή άλλος, ΣΕΙΣ, με την υπογραφή σας, σε γραπτή αναγνώριση “Μακεδονικής” Γλώσσας, την οποία η Ελλάδα ουδέποτε αναγνώρισε σαν ΕΘΝΙΚΗ Γλώσσα. Εσείς κάνατε όμως ακόμη και αυτό!

    Και σας ρωτούμε κύριε Κοτζιά: οι Μακεδόνες μιλούσαν σλαβικά; Σλαβικά μιλούσε ο Φίλιππος και ο Αλέξανδρος; Σλαβικά σας γράφουμε εμείς τώρα από τη Μακεδονία, την μία και μόνη; Στα σλαβικά συνεννοούνταν ο Μέγας Αλέξανδρος με τους άλλους Έλληνες; Στα σλαβικά είναι οι επιγραφές μας στα Μουσεία της Βεργίνας, της Πέλλας, της Αμφίπολης; Στα σλαβικά ήρθε και μας μίλησε και μας έγραψε επιστολές ο Απόστολος Παύλος; Και αφήστε τις ανοησίες ότι η Ελλάδα αναγνώρισε τέτοια γλώσσα το 1977, αποκρύβοντας μάλιστα ότι υπήρχαν τότε συνθήκες Ψυχρού Πολέμου και πόλωσης ανάμεσα σε ΗΠΑ/ΝΑΤΟ και Σοβιετική Ένωση. Δεν την αναγνωρίσαμε ποτέ! Πώς να αναγνωρίσεις κάτι που δεν υπάρχει!Αυτό μόνο εσείς το καταφέρατε, υποθηκεύοντας τα εθνικά και ιστορικά μας δίκαια και συμφέροντα. Γιατί και η Ελλάδα και η Βουλγαρία διευκρίνιζαν σε κάθε ευκαιρία ότι δεν αναγνωρίζουν “Μακεδονική” Γλώσσα!

    Μα αν αλήθεια κύριε Κοτζιά, η Ελλάδα είχε αναγνωρίσει με την καρδιά της “Μακεδονική” Γλώσσα, τότε γιατί οι προηγούμενες από εσάς Κυβερνήσεις δεν το αποδέχονταν, όταν το ζητούσαν τα Σκόπια σαν βήμα προς τελική Συμφωνία; Αλλά βλέπετε μόνον εσείςκαταφέρατε και πάλι κάτι τέτοιο: αφενός να κατηγορείτε τους άλλους για να χτίσετε άλλοθι και αφετέρου να μην βλέπετε ότι εκείνοι δεν φτάσανε σε Συμφωνία με τα Σκόπια, επειδή ακριβώς δεν δεχόταν “Μακεδονική” Γλώσσα και “Μακεδονική” Ταυτότητα/Εθνότητα και Εθνικότητα/Ιθαγένεια! Άρα δεν σας φταίνε οι άλλοι… Δεν σας φταίει το 1977, αλλά το περιεχόμενο του καπέλου σας!

    Αλλά δεν ακούσατε και το Ανακοινωθέν του Συμβουλίου Πολιτικών Αρχηγών στις 13-4-1992, όπου συμμετείχε και το κόμμα σας σαν “Συνασπισμός”:

    “H Ελλάδα θα αναγνωρίσει ανεξάρτητο κράτος των Σκοπίων μόνον αν τηρηθούν και οι τρεις όροι που έθεσε η ΕΟΚ, στις 16 Δεκεμβρίου 1991, με την αυτονόητη διευκρίνιση ότι στο όνομα του κράτους αυτού δεν θα υπάρχει η λέξη «Μακεδονία»”!

    Μα εάν η Ελλάδα δεν δεχόταν το 1992 να υπάρξει η λέξη “Μακεδονία” στην ονομασία του κράτους, θα το δεχόταν στη “Γλώσσα” του; Ποιον πάτε να κοροϊδέψετε! Η Ανακοίνωση είναι σαφής: Δεν αναγνωρίζουμε τίποτα που έχει τη λέξη “Μακεδονία”! Άρα ούτε Γλώσσα! Πώς λοιπόν λέτε εσείς ότι “αναγνωρίζουμε”; (δείτεεδώ)

    8. Και το χειρότερο όλων, τους αναγνωρίσατε γραπτώς το δικαίωμα Αυτοπροσδιορισμού, δηλαδή το δικαίωμα να είναι δήθεν εθνικά “Μακεδόνες”! Κάτι το οποίο αποτελεί ιστορικό και πολιτικό έγκλημα, που θα ζήλευαν ο Χίτλερ και ο Στάλιν! Γιατί αποτελεί προϊόν της πιο νοσηρής σοβιετικής φαντασίας, η τεχνητή δημιουργία εθνών για γεωπολιτικούς λόγους! Για την αρπαγή των εδαφών διεκδίκησης στο μέλλον! Όσο φοβερή είναι η εξαφάνιση ενός υπαρκτού λαού(Ολοκαύτωμα Εβραίων, Σέρβων, Ελλήνων, Αρμενίων, Κούρδων), τόσο φοβερή είναι και η τεχνητή, ψευδής κατασκευή ενός ανύπαρκτου λαού, που θα χρησιμοποιηθεί σαν “πολιορκητική” μηχανή σε δόλια γεωπολιτικά σχέδια!

    Το δικαίωμα αυτοπροσδιορισμού κύριε Υπουργέ, ισχύει όταν υπάρχουν πραγματικά και όχι τεχνητά και πλασματικά “δεδομένα” και υποκρύπτονται κατακτητικοί σκοποί, όπως αυτοί που υπαγόρευσαν σε Στάλιν και Τίτο την δημιουργία ψευδούς δήθεν “Μακεδονικού Έθνους”, ώστε να μπορέσουν να πάρουν κατόπιν το έδαφος και τα στρατηγικά λιμάνια της Μακεδονίας (μας, για να μην μπερδεύεστε)!

    Εάν η περιοχή μας ονομαζόταν π.χ. “Κοτζιανία”, τότε οι παραπάνω θα έσπευδαν να ονομάσουν “Κοτζιανό” το πλαστό έθνος, ενώ θα αυτοπροσδιορίζονταν σαν “Κοτζιανοί”! Και σας θυμίζουμε, πως η εφεύρεση εκείνη είχε γίνει, από το φόβο της Σοβιετικής Ένωσης, για μελλοντικό εναγκαλισμό της Βουλγαρίας από τη Γερμανία, όπως πράγματι έγινε στο Β΄ Παγκόσμιο, όπως ακριβώς και στον Α΄! Η Μόσχα φοβόταν πως η Βουλγαρία θα γίνει γερμανικό προτεκτοράτο και θα αποκτήσει δια της Μακεδονίας διέξοδο και πολεμικό ναυτικό και λιμάνια στο Αιγαίο, μπλοκάροντας δια παντός την κάθοδο της Ρωσίας μέσω των Στενών και εκμηδενίζοντας την επιρροή της στα Βαλκάνια!

    Οι μόνοι τελικά που αναγνώριζαν τέτοια ανύπαρκτα πράγματα ήταν οι Κομμουνιστές πολιτικοί πρόγονοί σας, που υπήρξαν πειθήνια οργανέτα του Στάλιν! Εκείνοι αναγνώριζαν “Μακεδονικό” έθνος και “Μακεδονική” Γλώσσα, σε μια ενορχηστρωμένη και διατεταγμένη, τεχνητή προσπάθεια να φτιάξουν κλίμα διαμελισμού της Ελλάδας! Κάποια ηγετικά στελέχη τους μάλιστα, είχαν μετατραπεί σε τυφλά στρατιωτάκια του Σοβιέτ!

    Τελικά τι πετύχατε κύριε Κοτζιά;

    Α. Να εξοργίσετε το σύνολο του Ελληνικού λαού και του Ελληνισμού του Εξωτερικού – Άρα “κόκκινο λαμπάκι”… Η Συμφωνία σας είναι για το καλάθι των αχρήστων, εντελώς απαράδεκτη για τη συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων και “προδοτική” όπως την χαρακτηρίζουν σχεδόν όλοι! Αλλιώς δεν θα αντιδρούσαν κύριε Υπουργέ… Αλλά θα σας στεφάνωναν, όπως στο Κυπριακό… Μα εσείς τι κάνατε; Αναγνωρίσατε μια “Δημοκρατία της Βορείου Κύπρου” στο σβέρκο της Ελλάδας! Έναν Πολιτισμικό “Αττίλα”!

    Β. Να δικαιώσετε την μακροχρόνια προπαγάνδα των πλαστογράφων, δίνοντας το σύνθημα “διεκδικήστε και εμείς εδώ είμαστε” προς όλες τις κατευθύνσεις… – Άρα “πράσινο λαμπάκι” για Τουρκία και Αλβανία…

    Γ. Να δωρίσετε την ιστορική και πολιτισμική μας κληρονομιά στα Σκόπια του Τίτο – Να γίνετε “νονός” των Σκοπίων, προσφέροντάς τους στο πιάτο το ελληνικό όνομα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, που μέχρι τώρα το “είχαν” χωρίς την υπογραφή και συγκατάθεση της Ελλάδας! Σεις όμως τους δώσατε και συγκατάθεση και υπογραφή, που για εμάς είναι παντελώς ΑΚΥΡΗ! Είναι σαν έναν έμπορο αυτοκινήτων, που πουλάει σε πελάτη ένα αυτοκίνητο που ανήκει ήδη σε κάποιον άλλον… Η αγοραπωλησία είναι άκυρη και παράνομη! Η υπογραφή σας είναι προσωπική! Δεν είναι εθνική! Μήτε καν κοινοβουλευτική! Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σχεδόν μηδενικά ποσοστά πια στη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Δεν νομιμοποιείται διόλου, ούτε καν να χρησιμοποιεί το όνομά της. Το όνομά μας! Πόσο περισσότερο να το δίνει!

    Δ. Τελικά κάνατε έναν μεγάλο σάπιο συμβιβασμό, που άρχισε να μυρίζει από την πρώτη στιγμή και μολύνει ήδη τα νερά και τον αέρα μια γης ελληνικής και ιερής, που ζει με τιμή και ανδρεία χιλιάδες χρόνια,πολιορκημένη από δεκάδες πολύχρωμους κατακτητές, που πότε έρχονται με τα όπλα, πότε με το χρήμα και εσχάτως με βάρκες και καπέλα…

    Συμπέρασμα

    Καταληκτικά, κύριε Κοτζιά, δεν έχετε κανένα δικαίωμα να δίνετε την ονομασία και τις “μετοχές” καμίας ελληνικής ονομασίας, παρά μόνο το ατομικό δικαίωμα να δίνετε το δικό σας όνομα. Αντί λοιπόν για “Βόρεια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, θα μπορούσατε να τους ονομάσετε “Δημοκρατία της Κοτζιανίας” ή απλά “ΚΟΤΖΙΑΝΙΣΤΑΝ”!

    Σε κάθε περίπτωση βέβαια, τα Σκόπια δικαιούνται να αφιερώσουν μια Πλατεία στον “νονό τους”, αλλά και εμείς οι Έλληνες, δικαιούμαστε να αφαιρέσουμε την Ελληνική Υπηκοότητα, από όποιον υπακούει πλέον άλλους και όχι τον κυρίαρχο Ελληνικό Λαό και την Ιστορία του!

    Εάν πάλι, υπάρχει το απειροελάχιστο ενδεχόμενο, να παίζετε ένα καλά σκηνοθετημένο διπλωματικό “θέατρο”, προκειμένου η χώρα να περάσει κάποιον “κάβο” και μετά τορπιλίσετε τη Συμφωνία, οφείλατε να μας ενημερώσετε, γνωρίζοντας την ποιότητα, την εχεμύθεια και την αντίληψή μας για την Διπλωματία, που την θεωρούμε “υπερόπλο”, για όποιον ξέρει να την χειριστεί.

    “Κοτζιανιστάν” πάντως δεν θα πάρουμε!

    για το υπό ίδρυση
    ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
    Κωνσταντίνος Κάλφας
    Επικεφαλής Μ.Κ.

    http://makedonikokomma.blogspot.com/2018/06/kotzianistan.html

  • Ο Νίκος Λυγερός για το ξεπούλημα της Μακεδονίας

    https://www.youtube.com/watch?v=lweBW-K6SIc&feature=push-u&attr_tag=NaxGG5i0_EdHex6z-6
    Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουν 2018

    Αποκαλυπτική συνέντευξη του καθηγητή γεωστρατηγικής, ειδικού συμβούλου στις Σχολές Εθνικής Άμυνας, Πολεμικής Αεροπορίας, Αστυνομικής Ακαδημίας, Εθνικής Ασφαλείας και Σχολής Στρατολογικού, ενός από τους ευφυέστερους ανθρώπους στον κόσμο – σύμφωνα με την κλίμακα Standford-Binet – Νίκου Λυγερού, σχετικά με την προδοτική μισελληνική (((συμφωνία))) που υπέγραψε, ερήμην του Ελληνικού λαού, ο διορισμένος – μη εκλεγμένος – ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ Κοτζιάς στις Πρέσπες (με τα ΜΑΤ να ψεκάζουν με χημικά και να χτυπούν άγρια τους ηρωικούς Έλληνες που είχαν συγκεντρωθεί για να αντισταθούν στο ξεπούλημα ενώ για τα όσα απίστευτα έκαναν σε βάρος των Ελλήνων πήραν και 2ήμερη άδεια https://pbs.twimg.com/media/DgI1Ma1W0… !) Συμπτωματικά (…) η μειοδοσία της Μακεδονίας έγινε την ημέρα γενεθλίων του (((περιούσιου))) Νίμιτς (βλ. Σόρος) ενώ σχεδόν άμεσα εγκρίθηκε με τις ψήφους ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ καθώς και με την ανοχή και τις πλάτες όλων των υπολοίπων κομμάτων του κυνοβουλίου αφού πέρα από τις γνωστές θεατρικές παραστάσεις των δήθεν αψιμαχιών δεξιών και αριστερών ‘εθνοπατέρων’, το ξεπούλημα συνεχίζεται κανονικά.. σε όλα τα επίπεδα… μέχρι να ανάψει η σπίθα που λείπει και να αρχίσει το γλέντι για τα καλά.. ——————————————————- * Σχετικά με τον Νίκο Λυγερό, ήταν αυτός που διάβασε το σχέδιο Ανάν των 10.000 σελίδων και εντόπισε επακριβώς τις αντιφάσεις και συνέταξε μια έκθεση μονοψήφιων σελίδων καταγράφοντας αυτές τις αντιφάσεις, την οποία παρέδωσε στον πρόεδρο της Κύπρου, Τάσσο Παπαδόπουλο που είπε το μεγάλο ΟΧΙ, έχει στοιχειοθετήσει πως το Αιγαίο κρύβει περισσότερα από 1,3 τρισ. δολάρια ορυκτό πλούτο, ενώ ήταν και ένας από τους ομιλητές στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για την Μακεδονία – συλλαλητήριο που έθαψαν σύσσωμα τα (((ΜΜΕ)))..* ** Η συνέντευξη του Νίκου Λυγερού είναι από τον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis Θεσσαλονίκης 95,5 – Σε κάποια σημεία της συνέντευξης διαφωνώ κάθετα μαζί του π.χ. 34:20, 38:40, 40:10, ενώ μου έκανε εντύπωση που δεν αναφέρεται καθόλου στον Σόρος (αυτός ειναι και ο λόγος που έβαλα φόντο τον Σόρος με τον Ντιμιτρόφ).. https://www.youtube.com/channel/UCGev… Όπως και να έχει, η συνέντευξη αυτή είναι ένα ακόμη κομμάτι στο παζλ της προδοσίας (ΑΟΖ, αγωγοί, κλπ), ξέρω πως είστε πολύ έξυπνοι και μπορείτε να κρίνετε τί ρόλο βαράει ο καθένας.. Στα βίντεο που έχω ανεβάσει υπάρχουν σχεδόν όλα τα κομμάτια του παζλ, αρκεί να τα βάλετε σωστά.. στην ουσία όλα τα βίντεο που έχω ανεβάσει είναι ένα ενιαίο βίντεο.. αν βάλετε σωστά το πρώτο κομμάτι του παζλ την λύση θα την βρείτε πολύ γρήγορα..** ——————————————————- Περισσότερα από 4000 χρόνια ιστορίας ξεπουλιούνται από την Μεταποληστευτική Κυνοβουλευτική ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ (((κλίκα))) η οποία ρήμαξε κυριολεκτικά την ένδοξη πατρίδα μας σε όλους τους τομείς.. δεν είναι καθόλου τυχαία η σαπίλα και η παρακμή που βιώνουμε αλλά προμελετημένο σχέδιο που εξελίσσεται με εντατικούς ρυθμούς.. Μόλις προχθές υπέγραψαν μέτρα αυστηρής λιτότητας (εξαθλίωσης) μέχρι το 2060 (είχα ανεβάσει σχετικό βίντεο παλαιότερα https://youtu.be/knsnaIHFu4E) και το πανηγύριζαν στο Ζάππειο με την κόκκινη γραβάτα του Τσίπρα (δώρο Ζάεφ), ενώ ταυτόχρονα στρατιές λαθρεποίκων απ’όλα τα μήκη και πλάτη Ασίας και Αφρικής εισβάλλουν ακατάπαυστα και σύντομα οι Έλληνες θα είμαστε μειονότητα στην ίδια μας την χώρα.. το σχέδιο γενοκτονίας συνεχίζεται… ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    O Κωνσταντίνος Γρίβας μιλά για τη Μακεδονία

    https://www.youtube.com/watch?v=NduYRNjPH9k&t=106s
    Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιουν 2018

    «Η Ελλάδα που δεν είχε κανένα λόγο να υπογράψει τέτοια συμφωνία πρέπει να προετοιμάζεται για μια νέα εποχή ενδοβαλκανικών ανταγωνισμών», εκτιμά ο Κωνσταντίνος Γρίβας, αναπληρωτής Καθηγητής Γεωπολιτικής στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων #livemedianews

    .
    «Ανοίξαμε διάπλατα την πόρτα για Μακεδονική μειονότητα στη Β. Ελλάδα»: Καλεντερίδης στο Χαριτάτο

    https://www.youtube.com/watch?v=1s-VzyRBk3E

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>