«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Και οι κραυγες απο τις πορνες, μας βιαζουνε!!!

?????????????????????????????????????????????????????????

Το θεατρο καλα κρατη!!!

Δείτε οι προδότες πως τρομοκρατούν τους πολίτες και αφού τους σπείρουν την φρίκη και θα ωρίμαση το φρούτο.

θα έρθει η σωτήρια οικουμενική!

Ο λαός θα έχει γίνει σοφότερος????????

Και θα κάνει την πάπια, αφού θα είναι όλοι οι προδότες μαζί, για το καλό του τόπου!!!!!!!!!

Ετοιμαστείτε για διωγμούς στο όνομα της εγκάθετης δημοκρατικής δικτατορίας!!!!

Αλήθεια έχω μια περιέργεια, ανακατώνοντας τα πολιτικά σκατά, μπορεί να βγει τίποτα εθνικό και πατριωτικό;

ΟΧΙ βέβαια, το μόνο που θα βγει είναι ένας εθνικός βόθρος που από την βρώμα του θα σκεπάσει όλον τον Ελληνικό λαό!

Πρώτος ανακοίνωσα ότι η προδοσία αυτή δεν θα μετριέται με καμία άλλη  http://arxaiaithomi.gr/2018/06/19/προδότες-η-μακεδονια-είναι-ελληνικη-κ/ και θα πραγματοποιηθεί με οικουμενική, η Πλύστρα των προδοτών!!!

Όλα τα παρακάτω είναι προφάσεις εν αμαρτίες, όπως η πόρνη, το έκανα για το παιδί μου!

Είναι μαέστροι οι αριστεροί στις προδοσίες, έχουν τις περγαμηνές τους από την ΣΤΑΖΗ, όπως έχουν οι δεξιοί από το Χάρβαρντ και την CIA!

 Και οι δυο που υποτίθεται είναι εχθροί, όμως συνεργάζονται άψογα να αφανίσουν τον Ελληνικό λαό! 

Σιγά μην αφήσουν το καλύτερο κομμάτι της γης στους Έλληνες Ιθαγενείς!

Οι Έλληνες Ιθαγενείς όμως αν δεν τρέξουν να πάνε ειρηνικά αλλά μαζικά έξω από τα στρατόπεδα, να ζητήσουν με επιτροπές, που θα εκλέγονται επιτόπου την βοήθεια του στρατού και αν δεν κλιμακώσουν την πίεση στους προδότες σε τοπικό επίπεδο, ας ανοίξουν το μνήματά τους, για να μην δουν την φρίκη που οι ίδιοι φέραμε στο σπίτι μας!

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Χαμός στη συγκυβέρνηση: Προειδοποίηση Mαξίμου αν οι ΑΝΕΛ καταψηφίσουν τη συμφωνία
«Θα ζητήσουμε ψήφο εμπιστοσύνης» είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος – «Δεν θα σας τη δώσουμε» του απαντά ο αντιπρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Παναγιώτης Σγουρίδης. Ανοικτά πλέον όλα τα ενδεχόμενα. Τι λέει ο Καμμένος

20 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018
«Βόμβα» στα θεμέλια της συγκυβέρνησης έβαλε με δηλώσεις του την Τετάρτη ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, την ώρα που στη Βουλή ήταν σε εξέλιξη επί δύο και πλέον ώρες έκτακτη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των Ανεξαρτήτων Ελλήνων υπό τον Πάνο Καμμένο.

Αν καταψηφίσουν οι ΑΝΕΛ τη συμφωνία Τσίπρα – Ζάεφ, τότε θα ζητήσουμε (και θα πάρουμε) ψήφο εμπιστοσύνης, απείλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, εκτιμώντας -διαπνεόμενος από υψηλό αίσθημα σιγουριάς- πως δεν υπάρχει θέμα εκλογών.

Το ίδιο βέβαιος εμφανίστηκε ο κ. Τζανακόπουλος και για την κύρωση της συμφωνίας.

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην περάσει… Θα επιδιώξουμε μία όσο το δυνατόν πιο διευρυμένη πλειοψηφία. Ο καθένας θα πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Πρέπει να αποφασίσει αν θα είναι Μητσοτάκης εσωτερικού ή Μητσοτάκης εξωτερικού» ήταν η χαρακτηριστική αναφορά του απαντώντας και στο κατηγορηματικό «όχι» της ΝΔ για την κύρωση της συμφωνίας, ενώ ερωτηθείς αν η κυβέρνηση θα επιδιώξει ενισχυμένη πλειοψηφία 180 βουλευτών, αρκέστηκε να πει πως «αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοιο θέμα».

Ερωτηθείς αν στο Μαξίμου προσβλέπουν στη στάση Θεοδωράκη, απάντησε ότι ο επικεφαλής του Ποταμιού «έχει τηρήσει μια υπεύθυνη στάση, δείχνει ότι σέβεται τις ιδεολογικές του αρχές και αυτή τη στάση τη χαιρετίζουμε».

Κληθείς εξάλλου να σχολιάσει τις δηλώσεις του αντιπροέδρου των ΑΝΕΛ Παναγιώτη Σγουρίδη περί ανταλλαγμάτων για το χρέος προκειμένου να γίνει αποδεκτή η συμφωνία με τα Σκόπια, ο κ. Τζανακόπουλος ήταν ιδιαίτερα οξύς: «Οι φήμες περί συναλλαγής και ανταλλαγής εκθέτουν αυτούς που τις διασπείρουν» είπε και προειδοποίησε ότι αν καταψηφίσουν οι ΑΝΕΛ, τότε «θα ζητήσουμε και θα πάρουμε ψήφο εμπιστοσύνης».

«Αυτά είναι συνωμοσιολογίες απαράδεκτες, φήμες άθλιες. Οσοι τις διασπείρουν έχουν προδιαγράψει μεγάλη επιτυχία της κυβέρνησης και μιλούν για συναλλαγές που μας εισάγουν στο σύμπαν του ανορθολογισμού και του παραλογισμού. Ολοι τελούμε υπό την προθεσμία του Συντάγματος. Η συμφωνία θα κυρωθεί με διευρυμένη, πατριωτική πλειοψηφία και αν χρειαστεί η κυβέρνηση θα ξαναλάβει ψήφο εμπιστοσύνης για να ολοκληρώσει την τετραετία».

Νωρίτερα ωστόσο, ο ίδιος ο κ. Σγουρίδης -αφού επανέλαβε τη δέσμευση των ΑΝΕΛ να μην ψηφίσουν τη συμφωνία που θα έρθει στη Βουλή- είχε διαμηνύσει πως «αν ζητηθεί ψήφος εμπιστοσύνης δεν θα τη δώσουμε», τονίζοντας μάλιστα, ότι τίθεται θέμα δεδηλωμένης.

Ο ιδιότυπος αυτός διάλογος μεταξύ των δύο κυβερνητικών εταίρων δείχνει ότι πλέον είναι ανοικτά όλα τα ενδεχόμενα παρά τη διαβεβαίωση -και σιγουριά- του κ. Τζανακόπουλου ότι δεν υπάρχει πιθανότητα πρόωρης προσφυγής στις κάλπες.

Την «τρικυμία» στις τάξεις των ΑΝΕΛ ήρθε να επιτείνει λίγο αργότερα με δήλωσή του στο ραδιόφωνο 24/7, ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ που ουσιαστικά άδειασε τον Παναγιώτη Σγουρίδη με το αγαπημένο «θα πάμε μέχρι τέλους με τον Τσίπρα»!

«Δεν έχει εξουσιοδοτηθεί ο κ.Σγουρίδης να διατυπώσει τέτοια άποψη» παρατήρησε ο κ. Κουίκ και επαναδιατύπωσε την επίσημη θέση των ΑΝΕΛ που σύμφωνα με τον ίδιο συνοψίζεται στο «θα βαδίσουμε μέχρι τέλους (με τον Τσίπρα) και από εκεί και πέρα όταν έρθει η συμφωνία, θα αποφασίσουμε τι θα κάνουμε».

Καμμένος: Τι θα κάνω αν…
Τύπου «βλέποντας και κάνοντας» ήταν λίγο αργότερα και η απάντηση του ίδιου του Πάνου Καμμένου, σε δηλώσεις του αμέσως μετά το τέλος της κοινής συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και της Εκτελεστικής Γραμματείας των ΑΝΕΛ στη Βουλή.

Όπως είπε, θα ζητήσει από τον Πρωθυπουργό την έγκριση της συμφωνίας των Πρεσπών – εάν και όταν έρθει στη Βουλή- με αυξημένη πλειοψηφία 180 βουλευτών και αν τελικά δεν γίνει δεκτή την πρότασή του, τότε θα πράξει ό,τι πρέπει προκειμένου να μην επιτραπεί η κύρωσή της με 151.

Ερωτηθείς αν αυτό σημαίνει ότι θα αποσύρει την εμπιστοσύνη του από την κυβέρνηση πριν ξεκινήσει στη Βουλή η διαδικασία κύρωσης της συμφωνίας με απλή πλειοψηφία, ο κ. Καμμένος αρκέστηκε να πει ότι «αυτά θα τα δούμε εκείνη τη στιγμή». «Αυτό που μπορώ να σας πω είναι ότι θα κάνουμε ό,τι μπορούμε και ότι πρέπει προκειμένου να μην υπάρξει κύρωση στη Βουλή».
http://www.protagon.gr/

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>