«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο καθένας όπως μπορεί αγωνίζεται, αρκεί να αγωνίζεται για την πατρίδα του και ΟΧΙ για την τσέπη του!!!

ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΟΠΗ

Κύριε Μιχαλολιάκε, σε ότι με αφορά μέχρι τα 65 αγωνιζόμουν στο πεζοδρόμιο, τώρα από το πληκτρολόγιο, λόγο ασθένειας!
Αλήθεια αν έκανες το παρακάτω άμεσα, σήμερα δεν θα σταματούσες το ξεπούλημα της Μακεδονίας;;;
Δεν θα ταρακουνούσες το σάπιο και προδοτικό πολιτικό σύστημα με επαναληπτικές εκλογές, αν και έτσι όπως είναι τα πράγματα, 99% θα οδηγούμαστε σε εκλογές!

Το εύλογο ερώτημα για τους αληθινούς πατριώτες είναι, γιατί δεν το κάνεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Κύριε Μιχαλολιάκε διάβασα προσεκτικά το άρθρο σου και το μόνο που διαπίστωσα, είναι ότι και εσύ είσαι μια από τα ίδια, πετάς λάσπη στον ανεμιστήρα!

Έχεις δυνατό όπλο στα χέρια σου και το δείχνεις κουνώντας το, διότι σου λείπουν οι σφαίρες, που είναι η πατριωτική θυσία!!!

Ναι ανέβασες τα ποσοστά σου!!!!!!!!!!

Μπορείς να μου πεις ποιο το όφελος για τον Ελληνικό λαό και την πατρίδα μας;;;;;;;;;

Στο τέλος βάζω όλο το άρθρο σου για να μην πεις ότι αλλοιώνω τις δηλώσεις σου.

Το παραμύθι τελείωσε, είμαστε πολλοί πατριώτες που θέλουμε να θυσιάσουμε ομαδικά, για να πιάσει τόπο η θυσία μας και όχι ένας ένας για τον δείχνετε τον μαλάκα της παρέας, να ανεβάζετε τα ποσοστά σας!

Αν ανήκετε στους αληθινούς πατριώτες ιδού η Ρόδος, ιδού και το Πήδημα.

Και να σε πληροφορήσω για να μην κάνεις τον κόπο να με κατατάξεις όπως θα σε βόλευε, ότι εγώ εδώ 30 χρόνια δεν ανήκω σε κανένα σάπιο πολιτικό φορέα, είμαι σκέτο Έλληνας πατριώτης, ΟΧΙ στα λόγια αλλά στις πράξεις, αν και εσύ νομίζεις ότι ανήκεις στους αληθινούς πατριώτες, ξέρεις τον δρόμο, παρατηθείτε όλοι καθολικά και να είστε σίγουροι, ότι μια τέτοια κίνηση ο λαός θα την πάρει πολύ σοβαρά, πέρα ότι θα σταματήσεις προσωρινά, την προδοσία για την Μακεδονία!!!!!!!!!!!!

Πατριώτες δείτε μια σύμπτωση!!! Την ώρα που έγραφα το παραπάνω σχόλιο για την Χρυσή αυγή,τσακίστηκε να με επαληθεύσει!!!

Να πια είναι η Χρυσή αυγή!!!!!!!!!!!!!!

Το δεκανίκι του συστήματος!!!!

Διαβάστε στο τέλος

Νωρίτερα παραγγελία για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος, και για το οποίο δεν απαιτείται άρση της βουλευτικής ασυλίας, έδωσε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλία Ζαγοραίο σχετικά με τις προκλητικές δηλώσεις του βουλευτή Κ. Μπαρμπαρούση ο οποίος ήδη έχει διαγραφεί από τη Χρυσή Αυγή.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Το χαρτί που εμφανίζει να κρατά ως «άσσο στο μανίκι» του ο κ. Μιχαλολιάκος δεν είναι απλό, καθώς τυχόν επαναληπτική εκλογή στις 15 μεγαλύτερες εκλογικές περιφέρειες της χώρας, θα μπορούσε να αποτελέσει βάσιμα το πρόκριμα για πρόωρες εθνικές εκλογές, κάτι που η δικομματική κυβέρνηση απεύχεται και η αξιωματική αντιπολίτευση εύχεται. Ίσως αυτό να ήθελε να «διαμηνύσει» ο κ. Μιχαλολιάκος όταν έλεγε με τις δηλώσεις του ότι «εάν η χώρα μπει σε κύκλο αποσταθεροποιήσεως, δεν θα είναι ένοχη η Χ.Α. αλλά αυτοί οι οποίοι δαιμονοποιούν την Χ.Α. και τη χτυπούν με τόσο βρώμικο και παράνομο τρόπο».
Η Χρυσή Αυγή και οι “επαναστάτες” του τίποτε – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου

Η Χρυσή Αυγή και οι “επαναστάτες” του τίποτε – Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου<http://www.xryshaygh.com/assets/images/preview/65119/imia2017-x.a.__article.jpg>

Από τις σφαίρες και τα σίδερα της φυλακής στα… πληκτρολόγια!
Κουραστήκαμε να ακούμε και να διαβάζουμε εδώ και αρκετά χρόνια ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ τελειώνει, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σβήνει, ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ διασπάται και άλλα πολλά… Η πονηρή αυτή και στοχευμένη παραφιλολογία κρατά από την δεκαετία του ΄90, αλλά κορυφώθηκε από τον Μάιο του 2012 όταν μπήκε θριαμβευτικά στη Βουλή το Κίνημα των Ελλήνων Εθνικιστών! Η κορύφωση αυτή έφθασε σε σημείο μίας καταιγιστικής εκρήξεως μετά την σύλληψή μου και την πολιτική σκευωρία του Σεπτεμβρίου του 2013.

Προσπάθησαν με κάθε τρόπο να εμποδίσουν την πορεία μας και το προσπαθούν ακόμη και θα το προσπαθούν και στο μέλλον, αλλά δεν έχουν καταλάβει αυτό το οποίο έγραφε παλαιότερα στην κορυφή της πρώτης σελίδος της εφημερίδος μας η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ: “Η Πίστη είναι πιο δυνατή και από τη φωτιά”!

Οι κατήγοροί μας

Ποιοι είναι οι κατήγοροί μας; Φυσικά μπολσεβίκοι κάθε είδους από τους δήθεν δογματικούς του ΚΚΕ, που είναι το πιο πιστό στο σύστημα κόμμα με αποδείξεις στην πράξη, έως τους νεομπολσεβίκους του ΣΥΡΙΖΑ και τους παρακρατικούς αριστεριστές και αναρχοκομμουνιστές, οι οποίοι κάνουν το βρώμικο παιχνίδι. Δίπλα τους οι σοσιαλδημοκράτες-καπιταλιστές του ΠΑΣΟΚ και φυσικά οι νεοφιλελεύθεροι της Νέας Δημοκρατίας, η οποία είναι η παράταξη, η οποία καταδίωξε από την μεταπολίτευση μέχρι σήμερα με κάθε τρόπο τους Εθνικιστές. Και το επέτυχε, άλλους τρομοκρατώντας και άλλους αγοράζοντάς τους μέχρι την στιγμή που εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή της χώρας το Κίνημα της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και ο εφιάλτης τους έγινε πραγματικότητα.

Κοντά σε όλους αυτούς και οι διάφοροι “πατριώτες” και “εθνικόφρονες”, των οποίων τόσο τα κίνητρα όσο και η προέλευση είναι ποικίλη. Άλλοι προέρχονται από το βαθύ ΠΑΣΟΚ και θυμήθηκαν ξαφνικά ότι πρέπει να γίνουν “πατριώτες” γιατί αυτό πουλάει στην εποχή μας. Ταυτόχρονα σε απόλυτη συμφωνία με τους παρακρατικούς μηχανισμούς και με το αζημίωτο φυσικά κτυπούν με κάθε τρόπο την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

Πράκτορες δηλαδή σε διατεταγμένη υπηρεσία, οι οποίοι όμως βρίσκουν ανταπόκριση σε ένα τμήμα του πληθυσμού, διότι δυστυχώς και αμορφωσιά υπάρχει και πολιτική αμνησία και προπαντός βλακεία. Πέρα από αυτούς υπάρχουν όλα τα “χαμένα ταλέντα” της δεξιάς πολιτικής σκηνής, τα οποία διακατέχονται από ένα κυρίαρχο και πολύ συνηθισμένο αίσθημα το οποίο κυριαρχεί στον λαό μας εδώ και χιλιάδες χρόνια, τον φθόνο! Τον φθόνο, ο οποίος καταδίκασε άλλοτε σε θάνατο και άλλοτε σε εξορία τους περισσότερους από τους μεγάλους της Ελληνικής Ιστορίας. Τους τρώει το “σαράκι” γιατί αυτοί και όχι εμείς. Γιατί πολύ απλά αγαπητοί “πατριώτες” αργήσατε … Γιατί δεν πιστέψατε ποτέ στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ και όταν εμείς κρατούσαμε προκλητικά το λάβαρο του εθνικιστικού αγώνα, εσείς σερνόσασταν σε πολιτικά σχήματα ενός σάπιου καθεστώτος.

Πού ήταν όλοι αυτοί όταν το αντεθνικό καθεστώς μας φορούσε χειροπέδες;

Όλοι αυτοί και πολλοί άλλοι μας κατηγορούν, γιατί δεν έχουμε πάρει την εξουσία, γιατί δεν έχουμε ποσοστό 30% και άλλα πολλά… Δημοκρατία έχουμε, κόμματα διαθέτουν και ιδρύουν και άλλα, οι εκλογές έρχονται και ο καθείς θα μετρηθεί.

Όμως το δικό μας μέτρημα δεν είναι μόνον με ψήφους. Είναι με την ουσία και την Τιμή που μας δίνει αυτή η προσπάθεια τόσων χρόνων ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΌΛΩΝ με δυο Εθνομάρτυρες, Εικόνες Ιερές του Κινήματός μας, με τα κάγκελα της φυλακής που τιμήσαμε χωρίς να προσκυνήσουμε, αδιαφορώντας ακόμη και για τους λιποτάκτες και για τους προσκυνημένους.

Πού ήσασταν αλήθεια όλοι εσείς όταν το αντεθνικό καθεστώς μας φορούσε χειροπέδες και μας έδειχνε σαν θέαμα λαϊκό στα κανάλια των “νταβατζήδων” για μήνες ολόκληρους στα δελτία ειδήσεων; Πού ήσασταν όταν δολοφονούσαν τους Συναγωνιστές μας, όταν έστηναν ενέδρες δολοφονικές εναντίον των Συναγωνιστών μας;, Όταν έκαιγαν και λιθοβολούσαν τα γραφεία μας, πού ήσασταν όλοι εσείς; Ήσασταν απόντες, γιατί είσαστε “επαναστάτες” του πληκτρολογίου και των καθώς πρέπει “φουαγιέ” πολυτελών ξενοδοχείων, απόντες από την ζωή, απόντες από την πραγματικότητα, απόντες από τον αληθινό αγώνα.

Εμείς συνεχίζουμε, γνωρίζοντας ότι έχουμε απέναντί μας πολλούς και ότι πρέπει να πολεμήσουμε εναντίον πολλών εχθρών ακόμη και του κακού εαυτού μας, ακόμη και ενάντια στην πλάνη του λαϊκισμού και της εύκολης μεγαλοστομίας, η οποία είναι πραγματικά για τα σκουπίδια. Συνεχίζουμε γιατί είμαστε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, γιατί κανένα Κίνημα πολιτικό δεν θα άντεχε όσα αντέξαμε εμείς! Δοκιμαστήκαμε στο σκληρό αμόνι των διώξεων και γίναμε πιο σκληροί και το μέλλον θα δείξει ποιος αξίζει να υπάρχει και ποιος όχι!

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου – Χρυσή Αυγή

Η γελοιότητα σε όλο το μεγαλείο της!!!

Δείτε ποιος διώκεται για εσχάτη προδοσία;;; Οι αληθινοί προδότες διώκουν τον πατριώτη!!!

Ποινική δίωξη για το κακούργημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας κατά Κ.Μπαρμπαρούση
Μετά τις προτροπές του προς τις Ενοπλες Δυνάμεις να κάνουν πραξικόπημα – Ενώπιον των εισαγγελικών αρχών οι πρώτοι μάρτυρες – Πληροφορίες για σύλληψη του βουλευτή
15/6/2018
Ποινική δίωξη για το κακούργημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας κατά Κ.Μπαρμπαρούση

Πληροφορίες το απόγευμα της Παρασκευής αναφέρουν ότι συνελήφθη ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης.

Ποινική δίωξη για το κακούργημα των προπαρασκευαστικών πράξεων εσχάτης προδοσίας, ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικων Αθηνών, και συγκεκριμένα τον ειςαγγελεα Γιώργο Καλούση, σε βάρος του βουλευτή Κ. Μπαρμπαρούση.

Η δικογραφία διαβιβάστηκε στον ανακριτή.

Νωρίτερα παραγγελία για το αδίκημα της εσχάτης προδοσίας, που διώκεται σε βαθμό κακουργήματος, και για το οποίο δεν απαιτείται άρση της βουλευτικής ασυλίας, έδωσε ο αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου Ευάγγελος Ζαχαρής στον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Ηλία Ζαγοραίο σχετικά με τις προκλητικές δηλώσεις του βουλευτή Κ. Μπαρμπαρούση ο οποίος ήδη έχει διαγραφεί από τη Χρυσή Αυγή.

Στη γραπτή παραγγελία του, ο κ.Ζαχαρής ζητεί να διερευνηθεί η διάπραξη του αδικήματος της εσχάτης προδοσίας από τον Μπαρμπαρούση και ξεκαθαρίζει ότι για το εν λόγω αδίκημα -με βάση την ισχύουσα νομοθεσία και τις συνταγματικές διατάξεις- δεν απαιτείται άδεια της Βουλής ως προς την άσκηση δίωξης, ως εκ τούτου οι εισαγγελικές αρχές μπορούν να κινηθούν αυτοβούλως.

Παρέμβαση Κοντονή

Εντολή για διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης, έδωσε ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Σταύρος Κοντονής, διαβιβάζοντας – βάσει του άρθρου 30 του Κώδικα Ποινικής Δικονομίας – στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο τα πρακτικά της σημερινής ομιλίας στη Βουλή του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κ. Μπαρμπαρούςη.

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «News 24/7» ο κ. Κοντονής δήλωσε πως στο κάλεσμα που απηύθυνε ο βουλευτής της ΧΑ προς την στρατιωτική ηγεσία να προβεί σε συλλήψεις υπουργών και πολιτειακών παραγόντων υπάρχει σωρεία ποινικών αδικημάτων των οποίων τον χαρακτηρισμό θα κάνει ο αρμόδιος εισαγγελέας, ενώ εξέφρασε την εκτίμηση ότι υπάρχουν και κακουργηματικά αδικήματα. Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, επεσήμανε ότι σε περίπτωση κακουργήματος προβλέπεται ακόμη και σύλληψη βουλευτή.

Στον κ. Ζαγοραίο παρήγγειλε παράλληλα έρευνα η εισαγγελέας του Αρείου Παγου, Ξένη Δημητρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η κυρία Δημητρίου απέστειλε στον κ. Ζαγοραίο δημοσιεύματα για τη στάση Μπαρμπαρούση.

Βίντεο με τον βουλευτή της ΧΑ Κ. Μπαρμπαρούση και επικυρωμένα πρακτικά της ομιλίας του στη Βουλή, προσκόμισαν στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Ζαχαρή, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος και ο αναπληρωτής του Φώτης Κουβέλης. Σε δηλώσεις τους κατά την έξοδό τους από τον Άρειο Πάγο καταλόγισαν κακουργηματικές πράξεις στον βουλευτή της ΧΑ επισημαίνοντας ότι ζήτησαν την παρέμβαση της Δικαιοσύνης.

Ενώπιον των εισαγγελικών αρχών οι πρώτοι μάρτυρες

Ο εισαγγελέας Πρωτοδικων Γιώργος Καλούδης ανέλαβε τη δικαστική έρευνα που στρέφεται σε βάρος του πρώην πλέον βουλευτή της Χρυσής Αυγής Κ. Μπαρμπαρούση. Πρώτος, ως μαρτυρας, κατέθεσε ο Πάνος Καμμένος, ενω σε αυτή τη φάση ενώπιον του εισαγγελέα βρίσκεται ο Φώτης Κουβέλης.

Ανακοίνωση ΓΕΕΘΑ: Προσηλωμένες στο Σύνταγμα οι Ενοπλες Δυνάμεις

«Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι προσηλωμένες αποκλειστικά στην εκπλήρωση της αποστολής τους, όπως αυτή προκύπτει από το Σύνταγμα και το ισχύον θεσμικό πλαίσιο, και αφορά στην προστασία της εδαφικής ακεραιότητας, της εθνικής ανεξαρτησίας και κυριαρχίας, και της ασφάλειας των πολιτών εναντίον οποιασδήποτε εξωτερικής επίθεσης ή απειλής, καθώς και στην υποστήριξη των εθνικών συμφερόντων».

Αυτό τονίζεται σε ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ , με αφορμή τη δήλωση του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, στη συζήτηση επί της πρότασης δυσπιστίας εναντίον της κυβέρνησης που κατέθεσε η ΝΔ, στη Βουλή.

http://arxaiaithomi.gr

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>