«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Έλληνες Ελληνίδες το γεωπολιτικό παιχνίδι με τα Σκόπια, είναι σηκέ και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό!

Να θυμάστε τη είπε η Μπενάκη… Για όσους δεν θυμούνται η κ. Μπενάκη είχε ανακοινώσει στον (τότε) νεοεκλεγέντα κ. Παπούλια τη μείωση εθνικών συνόρων και την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

Ουδείς δεν την έστειλε στον εισαγγελέα να μας πει τη γνωρίζει, από πού τα γνωρίζει, ούτε ο πολιτικός κόσμος, ούτε η βουλή, ούτε ο πρόεδρος της δημοκρατίας, που τα ξεστόμισε, αλλά πολύ περισσότερο η δικαιοσύνη!

Αλλά κυρίως τα ζώα στις πολιτικές στάνες ούτε αλάλαξαν ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

Πατριώτες πατριώτισσες, αυτό που βλέπεται δεν είναι αληθινό, αυτό που είναι από πίσω και κάτω από το τραπέζι είναι το αληθινό!

Αριστεροί και δεξιοί είναι ένα νόμισμα με δυο όψεις, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά σε όλο τον κόσμο!

ΠΡΟΕΔΡΕ 1

Ξέρετε όταν κάποιος περάσει το πολιτικό σημείο τερματισμού πρώτος, αρχίζει τις επισκέψεις στους εκλεγμένους επικυρίαρχους να πάρει την ευχή τους και τις εντολές!

Ξέρετε εκεί δεν κουβεντιάζουν όπως νομίζουμε, για τις αδικίες και ανθρώπινα δικαιώματα, εκεί κουβεντιάζουν με τον εξής ωμό και απάνθρωπο τρόπο, θα θυσιάσουμε κάποιους, ανήμπορους και ανίκανους για εργασία να σώσουμε κάποιους άλλους χρήσιμους και δικούς μας !

Στο θέμα που μας αφορά άμεσα με τα Σκόπια, ότι βλέπετε είναι σηκέ!

Ότι θέλουν οι υπερδυνάμεις γίνετε, όλα τα άλλα είναι Σκυλιά που γαυγίζουν, Προπαγάνδα, λάσπη στον ανεμιστήρα για να διχάζουν τους λαούς και να τους απασχολούν με το να αλληλοσκοτώνονται, όλα τα έχουν αναγάγει σε επίπεδο ποδοσφαιρικού αγώνα, όσο και καλοί να είναι οι παίκτες, ο διαιτητής θα αναδείξει τον νικητή, ας είναι και πτώματα!

Ένα είναι γεγονός 100% οι 300+1 εθνοπατέρες είναι προδότες, δούλοι των αφεντικών τους και όσο τους επιτρέπουμε να μας κοροϊδεύουν, τόσο ποιο πολύ πλησιάζουμε στον αφανισμό μας.

Ο Μητσοτάκης πήγε στην Γερμανία να πάρει εντολές και τίποτα άλλο.

Η Γερμανία η  Αγγλία, η Γαλλία, η Ευρωπαϊκή ένωση στο σύνολό της, θέλουν τα Σκόπια να λέγονται Μακεδονία ο καθένας για δικούς του σκοπούς και βλέψεις, αδιαφορώντας για τους Έλληνες και την ιστορία τους ή πόσοι θα ζήσουν το καλό εργατικό δυναμικό το επήραν, οι υπόλοιποι Έλληνες και αν πεθάνουν όλοι, δεν τους καίγετε καρφί, για τις αγγαρείες έχουν φροντίσει να φέρουν δούλους αλλοδαπούς!

Η Ρωσία και αυτή το ίδιο για δικούς της λόγους που ενισχύονται με το πόδι της στην Τουρκία, θέλουν να έχουν όλοι κομμάτι από το Αιγαίο!

Η Αμερική πίσω από την πλάτη μας στα σύνορα των Σκοπίων  έχει κατασκευάσει το μεγαλύτερο στρατόπεδο στον κόσμο και την ενδιαφέρει να μην υπάρχει εθνική κυβέρνηση στα Σκόπια, αλλά συνιστώσες, για να μπορεί να κάνει την δουλειά της, ανάμεσα σε Βουλγαρία, Σερβία, Ελλάδα και αυτή θέλει κομμάτι στο Αιγαίο, όχι με διευκολύνεις, με διμερείς συμφωνίες, αλλά δικό της!

Πριν από λίγες ημέρες έγραψα, ότι η Αμερική θα μας πουλήσει στην Τουρκία, ή θα επέμβει στρατιωτικά.

Ευρωπαϊκή ένωση Ρωσία, Αμερική, κάνουν αγώνα δρόμου επάνω στα πτώματα των λαών των Βαλκανίων, με μοναδικό σκοπό να έχουν ένα κομμάτι στο Αιγαίο!

Αυτό βλέπουμε σήμερα και τα θύματα πάλι θα είμαστε εμείς, διότι δεν έχουμε εθνική πατριωτική κυβέρνηση, ούτε εθνική σταθερή εξωτερική πολιτική.

Για αυτό πήγε στην Ρωσία Ο Κοτζιας, οι μεγάλες δυνάμεις, τα έχουν βρει μεταξύ τους, πως θα εξολοθρεύσουν το μεγαλύτερο ποσοστό του παγκόσμιου πληθυσμού, οπότε δεν συγκινούνται, με αισθήματα και ανθρωπιστικά δικαιώματα!

Σε αυτούς που δίνουμε την εντολή να μας εκπροσωπούν, που την παίρνουν θέλουμε δεν θέλουμε με νοθείες, δεν εκπροσωπούν τον λαό, ούτε στο ελάχιστο, είμαστε αναλώσιμο εργατικό υλικό, εργαλεία για τις δουλειές τους και άμα το εργαλείο αυτό κλωτσήσει το αλλάζουν επιτόπου με άλλο!

Αυτοί οι προδότες του πολιτικού συστήματος και όχι μόνο, εκπροσωπούν 100% τους πατρόνες τους, τα αφεντικά τους και τους εαυτούς τους με τα καρακόλια τους!

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ έχει ξανά πει τίμιοι πατριώτες υπάρχουν για εθνική κυβέρνηση ακομμάτιστη, τα ονόματα τα έχω, για τρεις μήνες, όσο χρειάζεται να φτιάξουν ένα νέο δημοκρατικό σύνταγμα, σύγχρονο και να υπάρχουν δικλίδες ασφαλείας ώστε να μην μπορούν ξανά να αλλοιώσουν το σύνταγμα και να γίνονται εκλογές χωρίς κόμματα, με αρίστους, αυτό βέβαια πρέπει να το διασφαλίσει ο στρατός, προσωρινά μέχρι να γίνουν εκλογές με νέο σύνταγμα και το βασικότερο να το δείξει ο διχασμένος λαός ότι το θέλει με οποιαδήποτε θυσία και αν χρειαστεί.

Ένα παράδειγμα για δημοκρατικές εκλογές που την δύναμη θα την έχει ο λαός είναι 10 άτομα από κάθε νομό, ακομμάτιστα, τίμιοι, χωρίς κόμπλεξ, χωρίς ποινικά αδικήματα και δοκιμασμένοι στην κοινωνία, να συμμετέχουν σε ένα κινώ ψηφοδέλτιο, χωρίς διαφημίσεις, απλά θα αναρτάται σε κάθε νομό στις πόλεις και τα χωριά το βιογραφικό τους.

Οι δυο πρώτοι σε ψήφους θα εκλέγονται για την γερουσία και 4 για την κάτω βουλή και κυβέρνηση, περισσότερες λεπτομέρειες θα προκύψουν όταν υπάρξει ενδιαφέρον.

Τα υπόλοιπα θα τα αναπτύξουμε, όταν υπάρχει ενδιαφέρον και πρωτοβουλίες, προς αυτήν την κατεύθυνση.

Μονό έτσι κτυπάς ριζικά το φαύλο προδοτικό πολιτικό σύστημα!

Να ξανά τονίσω ότι άνθρωποι υπάρχουν για εθνική κυβέρνηση τριών μηνών για να φτιάξουν το νέο σύνταγμα που θα δοθεί στο λαό με δημοψήφισμα, που δεν θέλουν ούτε εξουσία, ούτε καρέκλες, που θα παραδώσουν την πατρίδα τους στους εκλεγμένους δημοκρατικά, που με αυτούς τους όρους θα συμμετάσχουν!

Να τονίσω ότι ο χρόνος λιγοστεύει δραματικά εναντίον του λαού και τους έθνους, εξαντλήσαμε με δουλικότητα την επιβίωση των Ελλήνων, του Ελληνισμού και της πατρίδος μας.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr