«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Πάγκαλος: «Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Αλβανός» – Στρατηγός Φράγκος: «Είσαι δωσίλογος»

ΠΑΓΚΑΛΕ 1
Στις 9 Jun, 2018

Μετά τις δηλώσεις του Θ. Πάγκαλου ότι ανόητος εθνικισμός είναι τα συλλαλητήρια και ότι ο Μέγας Αλέξανδρος δεν ήταν και η «Μητέρα Τερέζα» δηλώσεις που είχε κάνει στο παρελθόν και όχι πολύ μακριά από σήμερα, βγήκαν πάλι στην επικαιρότητα, δηλώσεις που πολλοί μπορεί να μην γνωρίζουν.

Σε μια από αυτές τις δηλώσεις του ο Θεόδωρος Πάγκαλος λέει σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι «την εποχή του Μέγα Αλέξανδρου δεν υπήρχαν Έλληνες» και ότι η μητέρα του ήταν Αλβανίδα.

«Την εποχή του Μέγα Αλέξανδρου δεν υπήρχαν Έλληνες, η μητέρα του ήταν Αλβανίδα. Αν μπορεί κάποιος να διεκδικήσει τον Μέγα Αλέξανδρο αυτοί είναι οι Αλβανοί γιατί η μάνα του ήταν από την Ιλλυρία» είπε χωρίς φυσικά να αναφερθεί καθόλου στον Φίλλιπο τον Β΄ της Μακεδονίας ως να μην είχε… πατέρα.

«Οι Σέρβοι δεν είναι αδέλφια μας… Πρέπει να υποστηρίξουμε τους Αλβανούς και να αναγνωρίσουμε το αλβανικό Κόσσοβο» είπε ακόμη ο λαλίστατος Θ.Πάγκαλος ο οποίος σχολίασε την ομοιότητα μας με τους Ιταλούς που δεν υπάρχει με την φράση: «Είμαστε Ούνα φάτσα ούνα ράτσα με τους Αλβανούς και Σκοπιανούς»

Μετά τη γνωστοποίηση των δηλώσεων Θ.Πάγκαλου ο στρατηγός ε.α. Φραγκούλης Φράγκος έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Λυπάμαι για τον ξεπεσμό ενός πρώην υπουργού στο επίπεδο ενός κοινού δωσίλογου… και συνειδητού παραχαράκτη της ιστορίας…

Ο τουρίστας ΥΠΕΞ στα Ίμια που για την ελληνική σημαία ανέφερε ότι την πήρε ο άνεμος ενώ άχνιζε ακόμη το αίμα των τριών Ηρώων του ΠΝ από την πτώση του ελικοπτέρου»

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

4 comments to Πάγκαλος: «Ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν Αλβανός» – Στρατηγός Φράγκος: «Είσαι δωσίλογος»

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    Αυτά είναι τα σύνορα της Καρδιάς μας , εδώ βρίσκεται το άσβεστο Ελληνικό πνεύμα
    .
    .
    .
    .
    9 Ιουνίου 2018
    .
    .
    .
    Διαδώστε τα , δείξτε τους ποιοι είμαστε ,
    .
    δείξτε τους που ήμασταν και που θα είμαστε πάλι …
    .
    ποια είναι η πραγματικότητα εις τους αιώνες
    .
    Πείτε τους ότι πάλι θα έρθουμε , όχι ως κατακτητές αλλά , ως διαφωτιστές και ελευθερωτές
    .
    .
    https://katohika.gr/wp-content/uploads/2018/06/afta-einai-ta-synora-tis-kardias-mas-edo-vrisketai-to-asvesto-elliniko-pnevma.png

    .
    .
    Πείτε τους , να είναι έτοιμοι ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ !!
    .
    .
    Αφήστε τους σαλεμένους τους προδότες και τους «χαμένους » .
    .
    Να τους λυπάστε κατά βάθος , δεν έχουν από που να αντλήσουν περηφάνια , δεν έχουν ταυτότητα , δεν έχουν που να στηριχτούν .
    .
    Πεθαίνουν και ξεχνιούνται , είναι χαμένοι και υπνωτισμένοι
    .
    .
    https://katohika.gr/wp-content/uploads/2018/06/xartis-3.jpg
    .
    .
    Θεός τους , το χρήμα και μοίρα τους να λησμονηθούν για πάντα ως αριθμητικά δεδομένα .
    .
    Πλησιάζει η 21η Ιουνίου για την Τουρκία ( έχουμε καιρό τώρα προειδοποιήσει ) , πλησιάζει η διάλυση των ΣΚΟΠΙΩΝ όπως είχαμε υποσχεθεί , πλησιάζει η μεγάλη Κρίση στην Αλβανία , ως έχουμε δρομολογήσει
    .
    Γιατί ; Απλά με αυτά και αυτά ξυπνήσατε τους φύλακες .
    .
    Και κάτι ακόμα
    .
    Οι ΗΠΑ οδηγούνται από το Ελληνικό πνεύμα πλέον ενώ η Ρωσία προωθεί την επικυριαρχία της Ορθοδοξίας
    .
    Εκ του αποτελέσματος λοιπόν
    .
    ΟΜΑΔΑ ΥΨΗΛΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ
    ( Τομέας γεωπολιτικής και γεωστρατηγικής )
    omada.h.policing@gmail.com
    .
    https://katohika.gr/ellada/afta-einai-ta-synora-tis-kardias-mas-edo-vrisketai-to-asvesto-elliniko-pnevma/
    .
    .
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    .
    .
    .
    .
    .

  • .
    .
    .
    .
    .
    .

    ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ!

    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ

    ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ! ΔΕΙΤΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ…
    .
    10 Ιουνίου 2018
    .
    https://3.bp.blogspot.com/-kxzpnT4yRqc/Wx1FEC-fEiI/AAAAAAACxQE/X-8UnRBVDX4TZWEpRkZKtXJp4pNQk84OQCLcBGAs/s640/SYLLALITIRIO.jpg
    .
    .
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΜΜΑΚΕΔΟΝΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ & ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ για την ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

    Οι Παμμακεδονικές Ενώσεις Υφηλίου και η Επιτροπή Αγώνα για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας….
    ανακοινώνουν πως το τελικό συλλαλητήριο για την μη παράδοση του ονόματος της Μακεδονίας επ’ ουδενί στα Σκόπια, θα γίνει εμπρός στο κτήριο της Βουλής, στο Σύνταγμα όταν και εάν το θέμα έρθει στην Βουλή για να ψηφίσουν την εγκληματική αυτή πράξη τα μέλη του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

    http://www.hawkshellas.com/2018/06/anakoinosi-ton-pammakedonikon-organoseon-gia-megalo-syllalitirio-tis-athinas/

    .
    .
    .
    ΣΥΝΤΟΜΑ…
    .
    .
    .
    https://2.bp.blogspot.com/-rFEnM7zaqxA/Wxky9F0V3nI/AAAAAAAAKMo/eZ80H4xOUyAnI0cXYC70cz9h5c4qZZlHQCLcBGAs/s640/Vouli-fire.gif
    .
    .

    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2018/06/blog-post_7.html
    .
    .
    .
    ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ

    .
    .
    .ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ
    .
    .
    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

    .
    .
    .
    .
    .
    .

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Ο αγώνας για την Μακεδονία συνεχίζεται_Σπάρτη 18.6.18
    .
    Σάββατο, 9 Ιουνίου 2018
    .
    .
    https://4.bp.blogspot.com/-7hoo5wj9Veo/WxxjxFdAZaI/AAAAAAAAI8Y/TGOBmiTYPkgQxO7o24bspPuG9r14IQK9wCLcBGAs/s640/makedonia.jpg

    .
    Με τις ευλογίες και την στήριξη της τοπικής Εκκλησίας, την αρωγή και συμπαράσταση τοπικών φορέων, των αποστράτων, επιστημονικών, πολιτιστικών συλλόγων, της ομογένειας και απλών πολιτών διοργανώνεται
    .
    «Συλλαλητήριο για την Μακεδονία».
    .
    Την Δευτέρα 18 Ιουνίου και ώρα 7:00 μ.μ. συγκεντρωνόμαστε όλοι στην κεντρική πλατεία της Σπάρτης για να βροντοφωνάξουμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στο ξεπούλημα της Ιστορίας μας και της ψυχής μας.
    .
    Το κάλεσμα του ποιητή:
    «Σε έσχατες ώρες, χρέος των ποιητών να σαλπίζουν, των ταγών να ανατρέπουν,
    και των μαχητών χρέος μέγιστο η δράση, γραμμάτια μη καταλείποντες ες
    επιγόνους»

    .
    http://ealoellas.blogspot.com/2018/06/18618.html
    .
    .
    .
    .
    .
    ΑΠΑΝΤΕΣ ΠΑΡΟΝΤΕΣ
    .
    .

  • .
    .
    .
    .
    .
    Συμβούλιο της Ευρώπης:
    .
    .
    «Ένα όνομα που δεν θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία»
    .
    .
    .
    .

    10 Ιουνίου 2018
    .
    .
    «Το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο επιβεβαιώνει την θέση που έλαβε η Κοινότητα και τα κράτη-μέλη της στο Γιμαράες κατόπιν αιτήσεως της πρώην Γιουγκοσλαβικής Δημοκρατίας της Μακεδονίας να αναγνωριστεί ως ανεξάρτητο κράτος.
    .
    .
    Εξέφρασε την ετοιμότητά του να αναγνωρίσει την δημοκρατία αυτή στο πλαίσιο των υφισταμένων συνόρων της συμφωνως προς την Διακήρυξη της 16ης Δεκεμβρίου 1991 υπό ένα όνομα που δεν θα περιλαμβάνει τον όρο Μακεδονία.
    .
    .
    Επιπλέον θεωρεί τα σύνορα της δημοκρατίας αυτής ως απαραβίαστα και εγγυημένα συμφώνως με τις αρχές του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών και του Χάρτη των Παρισίων».
    .
    .

    Ανακοίνωση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, 3/5/1992

    .
    .
    .

    https://aristeia.online/archives/11038
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>