«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ζητούν από τους Έλληνες προδότες πολιτικούς και ΟΧΙ μόνο, την εκτέλεση του Ελληνικού λαού, χωρίς αναστολή!!!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ 2

Τα προαπαιτούμενα
Η Ελλάδα καλείται να ολοκληρώσει τα 88 προαπαιτούμενα και να συναινέσει στη συμφωνία μη αναστρεψιμότητας των μεταρρυθμίσεων, που έχουν συμφωνηθεί.

Νέο Washington Group την Πέμπτη για το ελληνικό χρέος
Θα διερευνηθούν οι λύσεις και οι πιθανότητες να βρεθεί κοινός τόπος στο ζήτημα του χρέους, που αποτελεί την διελκυστίνδα ανάμεσα σε Γερμανία και ΔΝΤ

27 Μαΐου 2018
Στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων του λεγόμενου Washington Group, που θα συνεδριάσει την Πέμπτη στον Καναδά, στο περιθώριο της Συνόδου των υπουργών Οικονομικών των επτά ισχυρών του κόσμου αναμένεται να βρεθεί την προσεχή Πέμπτη 31 Μαΐου το ζήτημα του ελληνικού χρέους.
Την ίδια στιγμή, το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ανεβάζει στροφές στο μέτωπο των προαπαιτούμενων, καθώς μέχρι τα μέσα Ιουνίου πρέπει να έχει ψηφιστεί το σχετικό πολυνομοσχέδιο.
Καθοριστικής σημασίας θεωρείται το επόμενο δεκαπενθήμερο για την πορεία του ελληνικού προγράμματος, καθώς αναμένονται εξελίξεις σε όλα τα ανοικτά μέτωπα.
Το Washington Group
Στη συνάντηση των υπουργών Οικονομικών των κυριότερων οικονομιών της Ευρωζώνης (Γερμανίας, Γαλλίας, Ισπανίας και Ιταλίας), με τους επικεφαλής της ΕΚΤ, του Ευρωπαϊκού Μηχανισμού Στήριξης και τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ για την Ευρώπη Πολ Τόμσεν ή ενδεχομένως και την ίδια την γενική διευθύντρια του Ταμείου Κριστίν Λαγκάρντ, σύμφωνα με πληροφορίες θα διερευνηθούν οι λύσεις και οι πιθανότητες να βρεθεί κοινός τόπος στο ζήτημα του ελληνικού χρέους, που αποτελεί την διελκυστίνδα ανάμεσα σε Γερμανία και ΔΝΤ.
Η προσέγγιση στα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους θα σημάνει θετική έκθεση διατηρησιμότητας του ελληνικού χρέους και από το ΔΝΤ, η έκθεση του οποίου όμως θα δημοσιοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου ή στις αρχές του Αυγούστου, λίγες ημέρες δηλαδή πριν τη λήξη του προγράμματος και την έξοδο της Ελλάδας από το πρόγραμμα προσαρμογής.
Τα προαπαιτούμενα
Η Ελλάδα καλείται να ολοκληρώσει τα 88 προαπαιτούμενα και να συναινέσει στη συμφωνία μη αναστρεψιμότητας των μεταρρυθμίσεων, που έχουν συμφωνηθεί.
Η προθεσμία της 14ης Ιουνίου για την εκπλήρωσή τους είναι ανελαστική, καθώς στο Euro Working Group που θα πραγματοποιηθεί πριν τις 21 Ιουνίου, θα συζητηθεί η Έκθεση Συμμόρφωσης των θεσμών

Μοιραστείτε το!

2 comments to Ζητούν από τους Έλληνες προδότες πολιτικούς και ΟΧΙ μόνο, την εκτέλεση του Ελληνικού λαού, χωρίς αναστολή!!!

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    ΒΙΝΤΕΟ
    .
    .
    .
    Γιατί η Νέα Τάξη Πραγμάτων μισεί την Συρία
    .
    .
    .

    https://www.youtube.com/watch?v=QUukHt5MQpM&feature=push-u&attr_tag=_xRB7gMxxXUnjE76-6
    .
    .
    .
    Δημοσιεύτηκε στις 28 Μαΐ 2018
    .
    .
    Η Maram Susli, γνωστή και ως Mimi al-Laham (ψευδώνυμο Syriangirl ή @Partisangirl), είναι μια κοπέλα από την Συρία που έγινε γνωστή μέσα από τα άρθρα και τα βίντεο – ντοκουμέντα – που δημιουργεί επί σειρά ετών.
    .
    Αρθρογραφεί σε ιστοτόπους/ΜΜΕ παγκόσμιας εμβέλειας όπως RT.com, Activist Post, Sputnik News, Infowars, Studio 10, The Centre for Counter Hegemonic Studies, Tlaxcala, Journal NEO, Candobetter, Onnewspaper, BSNews.
    .
    Η πατριώτισσα Maram Susli έχει κάνει μια σειρά από βίντεο στα κοινωνικά μέσα σχετικά με τον πόλεμο στη Συρία,
    .
    που μόνο εμφύλιος δεν είναι https://twitter.com/AK7FZ/status/9988…, αναφέρει πως η 11η Σεπτεμβρίου (Δίδυμοι Πύργοι) ήταν δουλειά από μέσα (στημένη) – είχα ανεβάσει σχετικό βίντεο ντοκουμέντο με χιλιάδες θεάσεις αλλά το κατέβασαν..
    .
    – ενώ πρόσφατα η εφημερίδα “The Guardian” έγραψε πως η Maram δεν είναι άνθρωπος αλλά ρωσικό ρομπότ..! κάτι που τελικά πήραν πίσω.
    .
    Τσούζουν οι αλήθειες της και προσπαθούν να τις διαστρεβλώσουν με κάθε τρόπο..
    .
    Το παραπάνω βίντεο είναι παλαιότερο και αναφέρονται 8 από τους λόγους, κάποιους από τους κυριότερους, που η Συρία δέχεται επίθεση από την (((Νέα Τάξη))),
    .
    η οποία απαρτίζεται από τα ίδια κράτη/μαριονέτες που αιματοκύλισαν το Ιράκ (ακόμα ψάχνουν τα δήθεν όπλα βιολογικού πολέμου του Σαντάμ που ήταν η τάχα αφορμή για να ισοπεδώσουν το Ιράκ https://twitter.com/maytham956/status…), την Λιβύη, το Αφγανιστάν..
    .
    και εκείνα τα κράτη που αναφέρει ο τετράστερος στρατηγός των ΗΠΑ πριν καν αρχίσουν να υλοποιούν τα (((σχέδιά))) τους για τα καλά.. https://youtu.be/do_xT4SGkY8
    .
    Το κυρίως σχέδιο προχωρά… https://www.globalresearch.ca/greater… Θα μπορούσα να παραθέσω ατελείωτα ντοκουμέντα για τον πόλεμο στην Συρία,
    .
    τις ανατριχιαστικές φωτογραφίες/βίντεο με τους μισθοφόρους ισλαμοφασίστες του ISIS/White Helmets και το ξέπλυμα από σύσσωμα τα (((ΜΜΕ)))..
    .
    υπόσχομαι πως κάποια στιγμή θα προσπαθήσω να κάνω ένα συνολικό βίντεο ντοκουμέντο.
    .
    Αξίζει να παρακολουθήσετε ένα βίντεο σχετικά με τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Σύρου Πρέσβη στον ΟΗΕ https://youtu.be/ta_tKzk8FK4,
    .
    ένα βίντεο σχετικά με την Τράπεζα της Ελλάδος https://youtu.be/IcJgjSsxuCE
    .
    όπως επίσης και την συνέντευξη ντοκουμέντο που έδωσε ο Ααρών Ρούσσο λίγο πριν πεθάνει https://youtu.be/1viMFgnQgpA
    .
    Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΥΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ
    .
    .
    ΣΧΟΛΙΑ
    .
    Αιωνια Ελλας
    .
    .

    “Η Νεα Ταξη μισει την Συρια γιατι η Συρια ειναι ελευθερη..”
    .
    σε αντιθεση με την πατριδα μας που ειναι υποδουλη. ☹
    .
    .
    .
    ΕΙΘΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΝΙΚΑ ΠΑΝΤΑ !
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

    ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

  • ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ
    .
    ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ,
    .
    ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΠΕΙΛΗ !
    .
    ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ !
    .
    ΣΚΟΡΠΟΝΤΑΣ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΚΟΡΠΩΝΤΑΣ ΦΟΒΟ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ,
    .
    ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΙΖΕΣ ΓΙ ΄ΑΥΤΟΥΣ
    .
    ΚΑΙ ΕΥΚΟΛΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΓΗΓΕΝΗ ΕΛΛΗΝΑ ,
    .

    ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΥΣΝΟΗΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ
    .
    ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ,

    ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΤΑΝΕΣ ……………..
    .
    ΑΛΛΩΣΤΕ Σ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ,

    ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΙΑ ! ! !

    ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ,
    .
    ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥ ΟΙΚΟΠΕΔΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ …………….
    .

    ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΙΕΡΗ ΕΛΛΑΣ ! ! !
    .
    .
    ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΣΕΛΙΔΕΣ
    .
    ΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΜΕ,
    .
    .
    ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΕΡΗ ΓΗ ΜΑΣ ! ! !

    .
    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ
    .
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>