«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Στη Λευκωσία ο Κοτζιάς για διμερείς συνομιλίες και την τριμερή Ελλάδος-Κύπρου-Ισραήλ

ΚΩΤΖΙΑΣ

Αυτό είναι το Ισραήλ και οι Εβραίοι!!!!!!!

Θέλουν να είναι, αν όχι απόλυτοι κυρίαρχοι, συνέταιροι σε ότι έχει να κάνει με το χρήμα και την εξουσία, τώρα θέλουν μερίδιο  στην ΑΟΖ της Κύπρου!
Υπό τη σκιά της αυξανόμενης τουρκικής προκλητικότητας οι συνομιλίες στην κυπριακή πρωτεύουσα

6 ΜΑΪΟΥ 2018
Στη Λευκωσία, για συνομιλίες με τον κύπριο ομόλογό του, Νίκο Χριστοδουλίδη, μεταβαίνει τη Δευτέρα ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του ΥΠΕΞ, οι συζητήσεις θα εστιάσουν στο Κυπριακό, σε περιφερειακά ζητήματα, με έμφαση στις εξελίξεις στα Δυτικά Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο, καθώς και στις τριμερείς συνεργασίες που έχουν αναπτύξει από κοινού οι δύο χώρες.

Θα συζητηθούν επίσης ζητήματα ευρωπαϊκού και διμερούς ενδιαφέροντος.

Την Τρίτη, 8 Μαΐου, ο κ. Κοτζιάς θα συμμετάσχει στην υπό τον Πρωθυπουργό ελληνική αντιπροσωπεία στην τριμερή Σύνοδο Κορυφής Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ στη Λευκωσία.

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

http://arxaiaithomi.gr/

Μοιραστείτε το!

3 comments to Στη Λευκωσία ο Κοτζιάς για διμερείς συνομιλίες και την τριμερή Ελλάδος-Κύπρου-Ισραήλ

  • ΄.
    .
    .
    .
    .
    Τι δήλωσε γιά Ελλάδα και Μακεδονία, ο Κεντρώος ηγέτης που ξεσκέπασε την Παγκοσμιοποίηση στην Γαλλία!
    .
    .
    .
    6 Μάϊου 2018
    .
    .
    http://new-economy.gr/wp-content/uploads/2018/04/globalisation-ok.jpg
    .
    .
    http://new-economy.gr/2018/05/06/globalisation-cheminade-makedoni/
    .
    .
    .
    .
    .
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΦΥΛΑΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ ! ! !

    ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ !

    ΖΗΤΩ Η ΙΕΡΗ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ !

    ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΝΙΚΗ !

    ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ………..

    Ο ΥΨΙΣΤΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ .

    ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ……………….
    .
    .
    .
    .
    .

  • .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Ανώνυμος15 Μαΐου 2018 – 6:22 μ.μ.
    .
    .
    .
    Ο πιό ύπουλος εχθρός του ελληνισμού, από τους προχριστιανικούς χρόνους, είναι ο σιωνισμός.

    Στους ορθό-δοξους ναούς ακούγονται:

    «Ιδού ο Βασιλεύς σου, Σιών.» (Στον Μικρό Εσπερινό, ήχος πλ. δ΄.)

    «Λαμπρύνου, η Σιών, η νέα, και βαΐοις ανύμνει μετά παίδων• ιδού ο Βασιλεύς σου, σώζων προς πάθος έρχεται.» (Στον Μικρό Εσπερινό, ήχος β΄, οίκος του Ευφραθά.)

    «Ωσαννά εν τοις υψίστοις, ευλογημένος ο ερχόμενος, Βασιλεύς του Ισραήλ.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό, ήχος πλ. β΄ και εις τον Λιτό, Στιχηρό Ιδιόμελον, ήχος α΄.)

    Η λέξη Ωσαννά είναι εβραϊκή λέξη και σημαίνει
    «δεόμαστε στο Θεό για τη σωτηρία».

    Ομοίως εβραϊκές είναι και οι συχνά χρησιμοποιούμενες λέξεις Μεσσίας, Αμήν και Αλληλούια.

    Η λέξη Ιησούς επίσης αποτελεί απόδοση του εβραϊκού Γιεσουά, που σημαίνει «ο Γιαχβέ είναι η σωτηρία».

    «Ο ηγαπημένος Ισραήλ» (στον Μεγάλο Εσπερινό, ήχος πλ. β΄) και «τω ηγαπημένω Ισραήλ» (τροπάριο στον Όρθρο).

    «Διό ευφραίνεται θυγάτηρ Σιών.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό, ήχος β΄.)

    «Χαίρε, ευφραίνου, πόλις Σιών.» (Στον Μεγάλο Εσπερινό και στο Λυχνικό, ήχος πλ. δ΄.)

    «Οι μισούντες Σιών, αισχύνθητε από του Κυρίου• ως χόρτος γαρ πυρί έσεσθαι απεξηραμμένοι.» (Στον Όρθρο, αντίφωνο των αναβαθμών του δ ήχου.)

    «Ευφράνθητι Ιερουσαλήμ• και πανηγυρίσατε οι αγαπώντες Σιών.» (Στον Όρθρο, καταβασία, ο διασώσας εν πυρί, ωδή η΄, ο ειρμός.)

    «Αίνεσιν Εκκλησία οσίων τω ενοικούντι Σιών σοι Χριστέ, προσφέρει• εν σοι, Ισραήλ, τω ποιητή αυτού, χαίρει.» (Από τροπάριο στον Όρθρο.)

    «Άσατε λαοί, θεοπρεπώς εν Σιών, και ευχήν απόδοτε Χριστώ εν Ιερουσαλήμ.» (Ομοίως.)

    «Ασύγκριτος υπάρχει ευπρέπεια εν Σιών.» (Ομοίως.)

    «Κύριος παρέστη• Σιών γαρ εξελέξατο.» (Ομοίως.)

    «Σιών Θεού όρος το άγιον, και Ιερουσαλήμ.» (Όμοίως.)

    «Ισραήλ του Θεού το βασίλειον.» (Ομοίως.)

    «Θεοπρεπώς σε, Βασιλεύ Ισραήλ.» (Ομοίως.)

    «Ο Βασιλεύς σου, Σιών.» (Ομοίως.)

    «Ο Θεός σου, χαίρε, Σιών, σφόδρα, εβασίλευσεν εις τους αιώνας Χριστός.» (Ομοίως.)

    «Ποιμήν ημών Χριστός ο Βασιλεύς Ισραήλ. Υπόδεξαι, Ιουδαία, τον Βασιλέα.» (Στο Απόδειπνο, ωδή θ΄, αλλότριον των μητέρων.)

    Επίσης διαβάζονται το απόσπασμα του Ζαχαρία:
    «εξεγερώ τα τέκνα σου, Σιών, επί τα τέκνα των Ελλήνων» (Ζαχ. θ΄, 9-15), ένα του Σοφονίου κι ένα του Ιεζεκιήλ, που μιλάνε για λύτρωση του Ισραήλ από τους εχθρούς του Κρητικούς, επαναλαμβάνοντας τα «χαίρε σφόδρα, θύγατερ Σιών» κι άλλα παρόμοια» (Σοφ. γ΄, 14-19).

    Σ’ όλα αυτά βλέπουμε την δουλικότητα των ρασοφόρων προς τους Εβραίους και την Σιών
    (σιωνισμός) και το μίσος των Εβραίων “προφητών” κατά των Ελλήνων και ιδιαίτερα κατά των Κρητικών, λόγω γειτνίασης με το Ισραήλ, που με τον τεράστιο Μινωικό πολιτισμό τους, εμπόδισαν τότε τα εθνικιστικά σχέδια του σιωνισμού.
    .
    .
    https://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2018/05/blog-post_375.html#comment-form

    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>