«Εάν δεν είσαι ικανός να εκνευρίζεις κανέναν με τα γραπτά σου, τότε να εγκαταλείψεις το επάγγελμα»

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Επικοινωνία εδώ

Για σχόλια, καταγγελίες και επικοινωνία στο

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΘΕΜΑΤΩΝ

Ενημέρωση των αναγνωστών.

Προσοχή στις απάτες, η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ και ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε συναλλαγή με κάρτες η άλλον τρόπω και άλλα στον όνομά της, Ή στο όνομα του κυρίου Γ. Θ, Χατζηθεοδωρου. Δεν έχουμε καμία χρηματική απαίτηση από τους αναγνώστες με οποιοδήποτε τρόπο.
Αγαπητοί αναγνώστες η ανθελληνική και βρόμικη google στην κορυφή της ιστοσελίδας όταν μπείτε, αναφέρει μη ασφαλής την ιστοσελίδα, ξέρετε γιατί;;; Διότι δεν της πληρώνω νταβατζιλίκι, κάθε φορά ανακαλύπτει νέα κόλπα να απειλή. Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ σας εγγυάται, ότι δεν διατρέχετε κανένα κίνδυνο, διότι πληρώνω με στερήσεις το ισχυρότερο αντιβάριους της Eugene Kaspersky, όπως δηλώνει και ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Kaspersky Lab "Πιστεύουμε ότι όλοι μας δικαιούμαστε να είμαστε ασφαλείς στο διαδίκτυο. Eugene Kaspersky

Ανακοίνωση

Τη λειτουργία μίας νέας γραμμής που αφορά τον κορωνοϊό ανακοίνωσε ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας. Ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας ανακοινώνει, ότι από σήμερα 07.03.2020 λειτουργεί η τηλεφωνική γραμμή 1135, η οποία επί 24ώρου βάσεως θα παρέχει πληροφορίες σχετικά με τον νέο κοροναϊό.

Πού μπορεί να απευθυνθεί μια γυναίκα που πέφτει θύμα ενδοοικογενειακής βίας;

«Μένουμε σπίτι θα πρέπει να σημαίνει πως μένουμε ασφαλείς και προστατευμένες. Για πολλές γυναίκες, όμως, σημαίνει το ακριβώς αντίθετο. Εάν υφίστασαι βία στο σπίτι, δεν είσαι μόνη. Είμαστε εδώ για σένα. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει ότι υπομένουμε τη βία. Μένουμε σπίτι δεν σημαίνει μένουμε σιωπηλές. Τηλεφώνησε στη γραμμή SOS 15900. Οι ψυχολόγοι και οι κοινωνικοί λειτουργοί της γραμμής θα είναι εκεί για σε ακούσουν και να σε συμβουλέψουν. Δεν μπορείς να μιλήσεις; Στείλε email στο sos15900@isotita.gr ή σε οποιοδήποτε από τα Συμβουλευτικά Κέντρα ” λέει σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram της η Ελεονώρα Μελέτη.

Προς ενημέρωση στους αναγνώστες. 4/8/2020

Η ΑΡΧΑΙΑ ΙΘΩΜΗ δεν ανάγκασε ποτέ κανένα να κάνει κάτι με παραπλανητικές μεθόδους, αλλά ούτε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο γράφων είμαι ένας ανήσυχος ερευνητής της αλήθειας. Και αυτό το κάνω με νόμιμο τρόπο. Τι σημαίνει αυτό; ότι έχω μαζέψει πληροφορίες επιστημονικές και τις παρουσιάζω, ή αυτούσιες, ή σε άρθρο μου που έχει σχέση με αυτές τις πληροφορίες! Ποτέ δεν θεώρησα τους αναγνώστες μου ηλίθιους ή βλάκες και ότι μπορώ να τους επιβάλω την γνώμη μου. Αυτοί που λένε ότι κάποια ιστολόγια παρασέρνουν τον κόσμο να μην πειθαρχεί… Για ποιο κόσμο εννοούν;;; Δηλαδή εκ προοιμίου θεωρούν τον κόσμο βλάκα, ηλίθιο και θέλουν να τον προστατέψουν;;; Ο νόμος αυτό το λέει για τους ανώριμους ανήλικους. Για τους ενήλικους λέει ότι είναι υπεύθυνοι για ότι πράττουν. Στον ανήλικο χρειάζεται ένας διπλωματούχος ιδικός για να τον δασκαλέψει, καθηγητής, δάσκαλος. Στους ενήλικες δεν υπάρχει περιορισμός. Ποιος λέει και ποιος ακούει, διότι ο καθένας ενήλικος είναι υπεύθυνος και προς τους άλλους και προς τον εαυτό του.

Η ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΝΕΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΟΥΤΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΥΤΕ ΔΕΞΙΑ

Υπάρχουν οι απόγονοι αυτών που έφαγαν ξύλο στην Μακρόνησο .

Και λέγονται “αριστεροί”.

Υπάρχουν και οι απόγονοι αυτών που έδερναν στην Μακρόνησο .

Και λέγονται “δεξιοί”.

Αυτοί είναι οι δύο πολιτικοί χώροι ( μας λένε ) .

Τρόμος πιάνει τους αριστερούς μην τυχόν ξαναπάρουν την εξουσία οι δεξιοί .

Υποφέρουν οι δεξιοί όταν κυβερνάνε οι αριστεροί .

Αυτό που κανείς δεν ομολογεί φανερά είναι ότι τίμιοι και εργατικοί υπάρχουν και στους δύο χώρους .

Λαμόγια υπάρχουν επίσης και στους δύο .

Εδώ θα εισηγηθώ μια νέα κατανομή των πολιτών σε νέους πολιτικούς χώρους :

Α) Ο χώρος των ΤΙΜΙΩΝ ΚΑΙ ΕΡΓΑΤΙΚΩΝ .

Δεν με νοιάζει τί ήταν ο παππούς σου ( δεξιός ή αριστερός ) .

Είσαι τίμιος ; Είσαι φίλος .

Είσαι λαμόγιο ; Είσαι εχθρός μου .

Β) Ο χώρος των λαμόγιων :

Δεν με νοιάζει τί ήταν ο παππούς σου .

Αν είσαι λαμόγιο είσαι φίλος .

Έλα να ΠΡΟΣΠΟΙΗΘΟΥΜΕ ο ένας τον δεξιό και ο άλλος τον αριστερό για να δουλέψουμε τον αφελή κοσμάκη .

Αυτοί οι χώροι ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ! Δεν το λένε όμως τα ΜΜΕ .

Στην λεγόμενη “μεταπολίτευση” την εξουσία την έχουν τα λαμόγια .

Δείτε πώς το παίζουν αριστεροί ή δεξιοί .

Αλλά κανείς δεν στέλνει τον άλλον στην φυλακή .

Όλα κουκουλώνονται , Οι τίμιοι και εργατικοί υποφέρουν όποιο κόμμα και αν διοικεί .

Καιρός να καταλάβουν ( οι τίμιοι ) οτι ούτε η “δεξιά” ούτε η “αριστερά” είναι το σπίτι τους .

Το σπίτι τους είναι το ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΤΙΜΙΩΝ !

Όταν οι τίμιοι παίρνουν την εξουσία πρέπει να τρέμουν τα λαμόγια .

Και ( εάν τυχόν ) τα λαμόγια ξαναπάρουν την εξουσία πρέπει να τρέμουν οι τίμιοι .

Αυτό λοιπόν που αποκρύπτουν τα ΜΜΕ , διαδώστε εσείς : Οπως τα λαμόγια συνεργάζονται για να κρατούν την εξουσία έτσι πρέπει και οι τίμιοι να ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ και να συνεργαστούν.

ΛΥΔΙΑ ΛΙΘΟΣ

Πήγα σε μια ομιλία του συριζα και με εξέπληξε η πνευματική αδράνεια του ακροατηρίου . Τα ζόμπι θα ήταν “πνευματικά αστροπελέκια” μπροστά τους !

Έφυγα νευριασμένος , όχι με τους συριζαίους αλλά με τους δικούς μας ( του αντι-νεοταξικού χώρου ) .

Μια χούφτα ηλιθίων ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ και δουλεύει εκατομμύρια πανηλίθιους .

Εμείς τί κάνουμε ;

Τί να το κάνω αν ξέρεις απ έξω τον Όμηρο , τον Αρριανό , τον Σιμπλίκιο , τον Σουϊδα , τον Μάρκο Αυρήλιο , τον Πλάτωνα , τον Αριστοτέλη…..

Μπορείς να ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΕΙΣ με τους άλλους ; Αυτή είναι η Λυδία Λίθος της εξυπνάδας .

ΠΡΟΤΑΣΗ :

Οι εκλογές όπου νάναι έρχονται ( ίσως μέσα στο 2018 ) . Θα δούμε πάλι το ίδιο θλιβερό σκηνικό : Τα πρόβατα να ψηφίζουν πάλι τους ίδιους και τους ίδιους .

Εμάς μας έχουν απαγορεύσει την κάθοδο στις εκλογές ( μέσω παραβόλων , ποσοστώσεων κλπ ) .

Μπορούμε όμως να ταράξουμε τα νερά .

# Μαζευόμαστε 50 άτομα του αντινεοταξικού χώρου # Κάνουμε ένα ΑΤΥΠΟ πολιτικό σχηματισμό με τυχαίο όνομα ( πχ ΚΟ.ΦΟΥ = Κόμμα του Φούφουτου ) # Εξαγγέλουμε : Θέλετε να δείξετε οτι δεν είστε κορόϊδα ; Θέλετε να πείτε “ΦΘΑΝΕΙ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ . ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ 1821 ΑΠΛΩΣ ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΑΦΕΝΤΗ” ; . Στο λευκό ψηφοδέλτιο γράψτε ΚΟ.ΦΟΥ και βάλτε το στον φάκελλο που θα ρίξετε στην κάλπη .

Γιατί να το κάνουμε αυτό ; ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ! Δεν πληρώνουμε τίποτα . Ούτε έξοδα ίδρυσης κόμματος ούτε Άρειος Πάγος . Το Σύστημα βάζει τα έξοδα !

Τί κερδίζουμε : Αν ο λαός μας ακούσει και εφαρμόσει την οδηγία γινόμαστε ΓΝΩΣΤΟΙ . Είμαστε πλέον αυτοί που ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ τις μάζες ! Οι νεοταξίτες δεν παίζουν πλέον σε άδειο γήπεδο . Έχουν αντίπαλο .

Θα έρθουν να μας εξαγοράσουν ή να παζαρέψουν μαζί μας . Το πράγμα αρχίζει να γίνεται ενδιαφέρον !

Οι βουλευτές της Νέας Τάξης θα προωθήσουν την ιδέα ( υπόγεια ) διότι όσα πιο πολλά άκυρα τόσο πιο εύκολα εκλέγονται οι ίδιοι . Βάζουμε το ίδιο το Σύστημα να μας διαφημίσει !

Η ιδιωτική εταιρεία που μετρά τις ψήφους θα κάνει την πάπια αλλά οι ΕΦΟΡΕΥΤΙΚΕΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ θα δούν την απήχηση που θα έχουμε στον κόσμο και θα ΜΙΛΗΣΟΥΝ . Η αλήθεια δεν μπορεί να κουκουλωθεί .

Τα κόμματα που ΠΡΟΣΠΟΙΟΥΝΤΑΙ οτι είναι εχθροί της Νέα Τάξης θα μας κατηγορήσουν οτι διασπούμε τις δυνάμεις του αντι-νεοταξικού χώρου .

Η απάντησή μας είναι έτοιμη : α) Καταθέστε πρόταση νόμου για να γίνει το ΚΙΣ ( Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο ) πρόσωπο ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ( και να πληρώνει φόρο ! ) . β) Δεχτείτε μας σαν βουλευτές στο ψηφοδέλτιό σας .

Εάν τα κάνετε αυτά τα δύο ανακαλούμε την οδηγία .

Ποιό κόμμα θα τολμήσει να τα κάνει ; ΚΑΝΕΝΑ .

 Β’ ΜΕΡΟΣ ( Διαφωτισμός )

Πολύς λαός ακόμη πιστεύει οτι είμαστε ελεύθεροι , οτι έχουμε Δημοκρατία και οτι οι βουλευτές φροντίζουν για το καλό μας ! Τα έχω ακούσει με τα αυτιά μου αυτά .

Κάποιοι ( που βλέπουν την αλήθεια ) λένε οτι ο λαός είναι σκλάβος με την θέλησή του . Θα απαντήσω ως εξής : Θα είναι σκλάβος με την θέλησή του όταν υπάρξει μια πνευματική ηγεσία και του δείξει την αλήθεια . Αν σκύψει το κεφάλι και συνεχίσει την απραξία , θα είναι δούλος με την θέλησή του . Αλλά μέχρι να ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΕΙ η πνευματική ηγεσία δεν έχουμε δικαίωμα να τον κατηγορούμε . Ο λαός δεν ξέρει πολλά και χωρίς πνευματική ηγεσία εύκολα ξεγελιέται απο τους κακούς .

Πρότεινα λοιπόν να δημιουργηθεί ένα Σώμα Πνευματικών Ηγετών που θα πεί στον λαό την σκληρή αλήθεια : Οτι ουδέποτε ( μετά το 140 πΧ ) ελευθερωθήκαμε . Είμαστε σκλαβωμένοι και η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ακόμη δεν έγινε ( ή δεν ολοκληρώθηκε ) .

ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ :

1) Χρειάζεται παράβολο για να κατεβείς στην πολιτική . Δηλαδή οι φτωχοί δεν έχουν δικαίωμα να πολιτευθούν . Σε υποχρεώνουν να έχεις ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ και συγκεκριμένο ποσοστό γυναικών . Και αύριο μπορει να τους καπνίσει και να πούν “Θα έχεις και ποσοστό ομοφυλοφίλων και μελαψών και κτηνοβατών και πρώην φυλακισμένων …” .

2) Ο κομματάρχης βάζει όποια ονόματα γουστάρει στο ψηφοδέλτιο . Δηλαδή αν ο κομματάρχης είναι διεφθαρμένος , βάζει μόνο διεφθαρμένους .

3) Τον πολιτικό που εκλέξαμε δεν μπορούμε να τον ανακαλέσουμε ( αν αποδειχθεί απατεών και ανίκανος ) .

4) Οι πολιτικοί , απο μόνοι τους , ψήφισαν για τον εαυτό τους ΑΣΥΛΙΑ χωρίς να μας ρωτήσουν !

5) Οι πολιτικοί , απο μόνοι τους , ψήφισαν παχυλούς μισθούς για τον εαυτό τους χωρίς να μας ρωτήσουν !

6) Τα κόμματα παίρνουν επιχορηγήσεις και δάνεια και ξαφνικά αυτοκαταργούνται και τα δάνεια παραγράφονται !

7) Οι πολιτικοί ( χωρίς να μας ρωτήσουν ) βάλαν ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ να καταμετρά τις ψήφους και να μην δίνει λογαριασμό σε κανέναν !

8) Ενώ ο λαός τους πληρώνει όλους , δεν έχει δικαίωμα να ΕΠΙΛΕΞΕΙ κανέναν : Δικαστές , αστυνομικούς , ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ( ο κάθε αλήτης μπορεί να γίνει ) , στρατιωτικούς , τραπεζικούς , ιερείς , πανεπιστημιακούς ….

Στην Τουρκοκρατία ήμασταν καλύτερα στο θέμα της Δικαιοσύνης διότι είχαμε τις Δημογεροντίες . Ο Δημογέρων ήταν μέλος της τοπικής κοινωνίας και δεν είχε συμφέρον απο την παρακμή της . Ενώ ο διορισμένος δικαστής ζεί αλλού . Δεν τον νοιάζει αν παρακμάσει η τοπική κοινωνία .

9) Χωρίς να μας ρωτούν αν συμφωνούμε , μας φορολογούν ΟΛΟΥΣ για να πληρώνουν χριστιανικά και μουσουλμανικά ιερατεία .

10) Χωρίς να μας ρωτήσουν ποτέ απεφάσισαν οτι θα υπάρχει Εκκλησιαστική Περιουσία και Βακούφια ( ενίοτε επικαλούμενοι διαταγές αυτοκρατόρων του Βυζαντίου και Σουλτάνων ! )

11) Δεν άφησαν κανένα περιθώριο αυτονομίας στους Δήμους . Όλα νομοθετούνται στην Αθήνα .

12) Ο Υπουργός στην Αθήνα συλλέγει τους φόρους και ΕΑΝ θέλει μοιράζει ψίχουλα στους Δήμους ( ενώ θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο )

13) Η Τράπεζα της Ελλάδος ανήκει σε ΙΔΙΩΤΗ και ουδείς τολμά να αναφέρει το όνομά του ούτε να τον ελέγξει !

14) Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο το έκαναν πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και δεν πληρώνει φόρο !

15) Ασήμαντες μειονότητες κρατούν το δικαίωμα να κατέχουν ακίνητη περιουσία αλλά όταν έρχεται η ώρα να υπερασπίσουν αυτή την γή δηλώνουν “Α, όχι . Εγώ είμαι ΑΝΤΙΡΡΗΣΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ . Εσείς , τα κορόϊδα , να πολεμήσετε !” . Κανείς δεν μας ρώτησε αν συμφωνούμε .

16) Υπάρχουν ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ . Δηλαδή ολοφάνερα ο δικαστής και ο κατηγορούμενος μπορούν να ομολογούν οτι ανήκουν στην ίδια ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΑ που αλληλοϋποστηρίζεται ! Και μας λένε οτι αυτό είναι δίκαιο και ηθικό να συμβαίνει σε μια ελεύθερη χώρα !

ΔΕΚΑΕΞΗ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ οτι είμαστε ακόμη σκλάβοι ! Υπάρχουν πάντα μπρός στα μάτια μας . Ολοφάνερες . Και όμως ο λαός δεν τις αντιλαμβάνεται μέχρι που κάποια πνευματική ηγεσία να του επιστήσει την προσοχή .

Καλώ λοιπόν όλους όσους φλέγονται απο τον πόθο για ένδοξα έργα , να δηλώσουν “παρών” στην συγκρότηση της Νέας Πνευματικής Ηγεσίας . Της πρώτης μετά το 140 πΧ !

Pythagoras Pythagoridis pitago99@gmail.com

ΠΛΑΤΩΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

Μοιραστείτε το!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>